View Full Version : Left 4 Dead
SpiritCrusher
22-07-2008, 04:19
Ok αρχίζουμε από τα βασικά: Είναι παιχνίδι της Valve οπότε λογικά θα είναι καλό.
Και τώρα συνεχίζουμε:
FPS για Co-op teamplay. Είστε 4 επιζώντες σε μια πόλη γεμάτη zombies και πρέπει να επιβιώσετε, απλά τα πράγματα. Το θέμα είναι πως εδώ το teamplay παίζει ρόλο, έτσι και απομακρυνθείτε πολύ ή την δείτε Heroes και πάτε να τα "γαμήσετε όλα" μόνοι σας χωρίς κάλυψη από teammates θα πεθάνετε με συνοπτικές διαδικασίες από τα αμέτρητα ζόμπια. Μέσα στο πανικό από σφαίρες έχει και friendly fire (παίζει να το βάλουν αναγκαστικό) οπότε θέλει και λίγη προσοχή να μην σκοτώσεις τους άλλους.
Με λίγα λόγια έχουμε ένα co-op FPS με ωραίο engine, τρελή σφαγή σε άδεια κτίρια,δρόμους,μετρο κτλ και γέλιο όπως το παλιό καλό Serious Sam μόνο που εδώ θέλει και λίγη σκέψη/προσοχή.
Gameplay trailers από Ε3:
http://pc.gamespy.com/dor/objects/818215/left-4-dead/videos/left4dead_e3trail_071408.html
Α και με το σερτς που έκανα για να δω αν υπάρχει θρεντ βρήκα ποστ φάντομ ντακ που έλεγε πως συμμετέχει και ο Mike Patton στο παιχνίδι. Μια χαρά.
έντιντ: ριλίς ντέητ έχει 4/11.
SpiritCrusher
30-08-2008, 01:00
http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/left-4-dead/902347p1.html
Interview με Gabe Newell που αναφέρει μερικά key features του παιχνιδιού: Ανάλογα με το πως παίζεις θα αλλάζει και το παιχνίδι και αν θες να πας στη τουαλέτα/να φας τιποτα ή δεν ξέρω κι εγώ τι απλά αναλαμβάνει το AI για όσο λείπεις. Γενικά έχει ωραίες ιδέες
MoRmEnGiL
04-01-2009, 21:05
okei, einai xesimo me to fakoulh na oume sta skotadia.
ektos autou exei xabale me tis ORDES pou sou kanoune ntou :P
alla krasarei sixamena poly, se emena at least alla k apoti diabasa kai se poly kozmo. :|
Phantom Duck
04-01-2009, 22:33
Μπα, μένα δεν κρασάρει (και δεν είναι νόμιμο *γκουχ*).
Ονλάιν που χω παίξει λίγο είναι απείρως καλύτερο από single player προφανώς (τι ξεκλείδωτα όλα τα λέβελς από την αρχή ρε) αλλά δεν το χω δει καλά ακόμα, ας όψεται το cod 5.
online στο Live είναι μεγάλη πόρωση. φαντάζομαι άμα παίζεις με φίλους θα είναι πραγματικά απίστευτο
τρελοι καταδρομείς κ αθλητές τα ζόμπια πάντως. Ειναι πιο noir όταν κινούνται σα ζόμπι
Harbinger of Death
05-01-2009, 16:09
Ισχύει. Αυτά τα νέου τύπου ζόμπι είναι τελείως άκυρα, αν και δε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ήταν κλασικά ζόμπι. Δλδ θα έτρεχες και τέλος. Αυτά τουλάχιστον προσφέρουν τρόμο για τη ζωή σου ζομγκ.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο, έπαιξα λίγο. Πρέπει να γαμάει τα πάντα να παίζουν 4 multiplayer.
munchkin
05-01-2009, 17:07
me tetraplo multi exei pollh plaka, alla se mas o enas stous 4 panta krasare kai eixame neura polla. Epishs sygkekrimena o Bill (o 8eios me ta mousia) otan ton paizei to BOT kanei tis APARADEKTES malakies. De kserw giati alla exei kanei epika opws: na trabhksei 2 fores synexomena aggro apo Witch, na MH 8ELEI na mpei sto safehouse enw apo makria akougontai oi ORDES, na petaei grenade sxedon panw mou kai na pernaei horde apo panw mou...
telos, ta extra zombie einai yperoxa me eksairesh ton hunter pou mporei eukola na sou teleiwsei to paixnidi se deuterolepta, ka8ws kai thn kariola thn witch pou ama de thn deis apo makria kai trabhkseis aggro thn gamhses.
Ισχύει. Αυτά τα νέου τύπου ζόμπι είναι τελείως άκυρα, αν και δε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ήταν κλασικά ζόμπι. Δλδ θα έτρεχες και τέλος. Αυτά τουλάχιστον προσφέρουν τρόμο για τη ζωή σου ζομγκ.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο, έπαιξα λίγο. Πρέπει να γαμάει τα πάντα να παίζουν 4 multiplayer.
τα ΑΛΗΘΙΝΑ ζομπι σου τη πέφτουν απο παντού κ για να έχει ενδιαφέρον δε πρεπει να έχεις Μ16 κλπ. Το πολύ desert eagle κ
καμιά κοντόκανη, αλλιώς τσεκούρια κ κοινά 45αρια ειναι ότι πρεπει :P
ζω για τη στιγμή που θα φτιάξουν παιχνίδι που θα ειναι στη παραπάνω λογική κ όταν τον πίνεις τελικά κ σε δαγκώνουν, να συνεχίζεις ως ζομπι κ να τη πέφτεις στους ανθρώπους. πω, ψηθήτε να κάνουμε πέσιμο σε καμια development εταιρια.
Rattlehead
05-01-2009, 18:58
πω γαμάτο φαίνεται, πρέπει να πάρω καινούριο PC :shock:
SpiritCrusher
05-01-2009, 21:57
ζω για τη στιγμή που θα φτιάξουν παιχνίδι που θα ειναι στη παραπάνω λογική κ όταν τον πίνεις τελικά κ σε δαγκώνουν, να συνεχίζεις ως ζομπι κ να τη πέφτεις στους ανθρώπους. πω, ψηθήτε να κάνουμε πέσιμο σε καμια development εταιρια.
Μα, αν δεν κάνω λάθος, το παιχνίδι υποστηρίζει πάνω από 4 παίχτες με τους υπόλοιπους να παίζουν σαν zombies και να πρέπει να φάνε τους 4 ζωντανούς. Νομίζω διάβαζα κάποιο σχόλιο που έλεγε κάποιος ότι η μεγαλύτερη κάβλα είναι να είσαι ενα ζομποειδές του παιχνιδιού με μεγάλη γλώσσα ορ σάμθινγκ και να τραβάς τους λίβινγκ δίπλα σε Γουίτς και να βλέπεις να τους κατασπαράζει ο όχλος. Ή κάτι τέτοιο γιατί δεν έχω παίξει ακόμα. :P
Harbinger of Death
05-01-2009, 23:44
Νταξ. Μου 'φτιαξες το βράδυ. Είμαστε τέσσερις σε νετκαφέ και περιμένουμε πέμπτο, και λέγαμε τι μαλακία που δε θα μπορούμε να παίξουμε L4D όταν έρθει ο πέμπτος. Θα το δοκιμάσουμε. :D
EDIT: ΠΩΩΩΩ ΓΑΜΗΣΕ!!!! :twisted: Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ!!!! :gun: :disco:
MoRmEnGiL
07-01-2009, 06:02
Ονλάιν που χω παίξει λίγο είναι απείρως καλύτερο από single player προφανώς (τι ξεκλείδωτα όλα τα λέβελς από την αρχή ρε) αλλά δεν το χω δει καλά ακόμα, ας όψεται το cod 5.
ti akribws 8elei gia na pai3eis online? giati exw diabasei ena karo pipes.
ektos kai milas gia consoles e.
Harbinger of Death
07-01-2009, 12:56
Εμείς με console παίξαμε online, αλλά όχι έτσι όπως το καταλαβαίνεις. ~ και γράφεις.
Phantom Duck
07-01-2009, 17:39
ti akribws 8elei gia na pai3eis online? giati exw diabasei ena karo pipes.
ektos kai milas gia consoles e.
Το φόρουμ του epcgaming.com έχει ειδικό σέξιον για πώς να παίξεις l4d online (βασικά κρακάρεις και πειράζεις καποια settings του xfire για να το αναγνωρίσει).
MoRmEnGiL
08-01-2009, 02:01
aham, gia na doum, 8enks.
Εμείς με console παίξαμε online, αλλά όχι έτσι όπως το καταλαβαίνεις. ~ και γράφεις.
haha, nai meta3y allwn eixa brei kai ena set apo console commands gia l4d prokeimenou na pai3eis online alla den exw dokimasei tpt yet
SpiritCrusher
12-02-2009, 07:43
Λοιπόν. μιας και σήμερα το δοκίμασα πρώτη φορά (single player για την ώρα, θέλω να το ψάξω και σαν multi) θέλω να πω ότι η Witch είναι εμπειρία που είχαμε καιρό να δούμε και πρέπει τα παιχνίδια να έχουν και άλλα τέτοια. Από το oh shit σημείο όπου ακούς το τραγούδι και κλείνεις το φακό μέχρι το oh shit σημείο όπου έγινε η μαλακία και βλέπεις 2 κόκκινα μάτια να έρχονται καταπάνω σου :P
Επίσης πληροφοριακά, δεν πεθαίνει με 1 headshot από το sniper οπότε απλά θα την νευριάσετε :P
Τώρα μένει να δω αν την επηρεάζει το pipebomb
An de kanw la8os, mono me shotgun headshot pe8enei, kai auto prin se dei.Svineis fako kai tin plisiazeis apo pisw siga siga :D Vgazei kai achievment 8)
MoRmEnGiL
12-02-2009, 15:20
h apla thn agnoeis plhrws kai feugeis :P
exw leiwsei sto l4d me alla 3 paidia k exw na pw oti exei ena basiko prob. mono 4 campaigns.
dedomenou oti h ka8e mia krataei panw katw miamish wra mexri na thn bgaleis olh (an den trexeis alla oute kai pas san kota), kai oti panw apo 2 fores otan exeis termatisei thn ka8e mia arxizeis k bariesai.. the game needz more campaigns alliws katantaei baremara. ektos kai paizeis versus.
psh8eite.
Nai to standar einai na tin agnoeis, apla headshot an 8es to achievment xerw gw :)
8a vgei ena dlc pack dorean apo oti diavasa giro stin anoixi
Η Valve επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο "Survival Pack" DLC του Left 4 Dead θα είναι δωρεάν τόσο για τους κατόχους Xbox 360, όσο και για τους κατόχους PC. Αυτό το download θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη και θα προσθέσει το νέο Survival mode, στο οποίο οι παίκτες θα προσπαθούν να επιζήσουν απέναντι σε ορδές από ζόμπι, σε πάνω από δώδεκα χάρτες. Επιπλέον, θα φέρει και υποστήριξη Versus για τα campaigns "Dead Air" και "Death Toll".
Meta vevea an pros8esei campaigns 8a 8elei fraga sto 360 logika...
Harbinger of Death
12-02-2009, 16:09
Ω μαλάκα. Ας έρθει αυτή η μέρα.
SpiritCrusher
12-02-2009, 16:18
Γενικά αυτό το παιχνίδι έχει πολλές προοπτικές :P
Oxi.Logw tou metriou/kakou port tou orange box sto ps3 apo third party eteria, apofasise na mi to vgalei gia ps3.Vevea exei publisher EA, opote pezei kai na skasei sto mellon apo third party pali.
se PS3 uparxei?
http://i152.photobucket.com/albums/s178/byronkioutousis/1181474091865.jpg
MoRmEnGiL
13-02-2009, 02:50
ela twra, to l4d einai pc game, xbox k psx kai pipes, auta einai gia aderfes pou den mporoun na xeiristoun antrikia ena pisi.
ante na bgei kamia campaign re gmt.. yparxoune polles custom campaigns in the making alla kammia oloklhrwmenh.. oloi perimenoune to sdk.. logiko bebeaia alla ANTE :D
SpiritCrusher
13-02-2009, 04:49
ela twra, to l4d einai pc game, xbox k psx kai pipes, auta einai gia aderfes pou den mporoun na xeiristoun antrikia ena pisi.
Όντως νιώθει σαν pc fps (όπως και το HL2). Πολύ με εκνευρίζει στα τελευταία FPS που λόγω consoles βλέπεις κάτι συμβιβασμούς είτε σαν features (waypoints in my Bioshock; ), είτε σαν level design
είτε σαν features (waypoints in my Bioshock;)
autoaim kai tetoia enoeis?
SpiritCrusher
13-02-2009, 13:57
autoaim kai tetoia enoeis?
Γενικά ναι, quest arrows, autoaims ότι θες. Ακόμα και στο Οblivion πχ έπρεπε να έχουμε το χαζοinventory για να είναι συμβατό με consoles. Που στη τελική καλά κάνουν για εκεί, απλά στην PC έκδοση να μην είναι έτσι plzkthx. /rant
file sto bioshock to rollarw to autoaim giati allios olo to ammunition tha paei tzaba toso duskolo pou einai na stoxepseis kala me knob.
MoRmEnGiL
13-02-2009, 15:31
fps in consoles. uuuh.. hao about naw.
(to bioshok kala sas gamouse omws ane3arthtws consoladikwn features.)
Phantom Duck
28-02-2009, 17:31
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CAMPAIGN (http://www.tnaflix.com/view_video.php?viewkey=0a0fafb33f7e2e5b0df0)
τσουρεκια με το xbox σας...
ειμαι με μορμ,δεν ειναι για κονσολες αυτα τα game
SpiritCrusher
09-05-2009, 00:33
Επ τι έγινε καλά είμαστε;
Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, βγήκε το DLC και είναι τζάμπα οπότε έχουμε νέο Survival mode, όπου πρέπει να επιζήσεις ενάντια σε συνεχόμενα waves και έχει και records και medals και άλλα ωραία. Έχουμε και 2 νέα campaigns για Versus (βασικά τα άλλα 2 από το Co-op που δε μπορούσες να επιλέξεις στο VS). Όλα καλά και ωραία.
Harbinger of Death
09-05-2009, 09:06
Ωπ. Αυτό πρέπει να παιχτεί οπωσδήποτε.
Parasight
21-09-2009, 19:36
Έστω λίγο αργά, το πήρα χαμπάρι και έχω τρελαθεί από την πώρωση. Παιχνιδάρα από τις λίγες. Να δούμε και το coop!
SpiritCrusher
21-09-2009, 20:30
Έστω λίγο αργά, το πήρα χαμπάρι και έχω τρελαθεί από την πώρωση. Παιχνιδάρα από τις λίγες. Να δούμε και το coop!
Χμ τι είδες τότε, το Single Player ή το Versus; Όπως και να έχει θα κολλήσεις. Έχω ρίξει πολύ γέλιο σε διάφορα σκηνικά με Tanks. Επίσης tip: Αν παίξεις κανονικό Multi για αρχή απέφυγε τους 8vs8 modded servers, ναι μεν γίνεται χάος και πέφτει το γέλιο της αρκούδας αλλά είναι κάπως περίεργο για πιο νέους παίχτες.
Περιμένουμε νέο DLC και το 2 πως και πως.
Parasight
21-09-2009, 21:46
3 ώρες το έχω και λιώνω λίγο στο single για να μάθω τα βασικά. Το χέσιμο πάει σύννεφο :-D
Περιμένουμε νέο DLC και το 2 πως και πως.
Οι πούστηδες στη Valve έχουν βάλει το team του TF2 να δουλεύει στο L4D2 :(
Άντε να βγει να ξεμπερδεύουμε μήπως δούμε κάνα νέο για ep3, τσουρέκια μας τα καναν.
SpiritCrusher
21-09-2009, 23:09
Μπα, το κόβω για Soldier update και Portal 2 :wink:
Dekatria
22-09-2009, 03:03
Μπα, το κόβω για Soldier update και Portal 2 :wink:
demoman tha nai, to eida ston upno mou <-- true story
SpiritCrusher
22-09-2009, 03:14
Μακάρι να είναι Demo, αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Spy πήρε ακόμα πιο πολλούς τρόπους να βιάζει buildings οπότε αλλάζω τη ψήφο μου σε Engineer.
Είναι ψιλοστάνταρ (δλδ έτσι πιστεύει σύσσωμο το community) ότι τα εναπομείναντα patches είναι 2: soldier ή demo vs engi. Ή και demo vs soldier. Ο soldier είναι το πιθανότερο επόμενο update επειδή είχαν βάλει easter eggs σχετικά με αυτόν στα προηγούμενα updates, κι εγώ θέλω demo όμως.
SpiritCrusher
23-09-2009, 18:24
A note from Valve Software this morning reveals that it will unleash the second round of downloadable content for Left 4 Dead on September 29th. Dubbed Crash Course, the DLC adds new single-player, multiplayer and co-op content to the game and will bridge the gap between the "No Mercy" and "Death Toll" campaigns.
:maikl:
Parasight
28-09-2009, 13:56
Τι σκατά μωρέ με τους μαλάκες όποτε έχω παίξει onlne, είτε coop είτε vs; Υποτίθεται ότι προχωράμε σαν ομάδα για να μη μας την πέσουν, σωστά;
Ε τι σκαατά, όλοι φεύγουν μπροστά τρέχοντας και στ'αρχίδια τους. Έχω ξενερώσει σχεδόν όλες τις φορές που ασχολήθηκα. Online μόνο με φίλους μάλλον τελικά.
SpiritCrusher
28-09-2009, 14:22
Τι σκατά μωρέ με τους μαλάκες όποτε έχω παίξει onlne, είτε coop είτε vs; Υποτίθεται ότι προχωράμε σαν ομάδα για να μη μας την πέσουν, σωστά;
Ε τι σκαατά, όλοι φεύγουν μπροστά τρέχοντας και στ'αρχίδια τους. Έχω ξενερώσει σχεδόν όλες τις φορές που ασχολήθηκα. Online μόνο με φίλους μάλλον τελικά.
Χαχ, έπεσες σε βλήματα. Το θέμα είναι έζησαν; Τους έκραξες καθόλου από chat/voice ; Επίσης μήπως έμεινες εσύ πολύ πίσω;
Βλέπεις, ειδικά στο Versus το βασικότερο tactic / αρχή είναι να φτάσεις στο exit point όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δηλαδή αγνό rush. O λόγος πίσω από αυτό είναι πως έτσι δίνεις στην αντίπαλη ομάδα το μινιμουμ δυνατό αριθμό respawns και άρα τις λιγότερες πιθανότητες για να σε κερδίσουν. Ειδικά στα τελευταία stages του Νο Mercy φαίνεται αυτό (με εξαίρεση τη τελευταία όπου τώρα πια το tactic των infected αποδίδει τα μέγιστα αν οι Survivors αποφασίσουν να έρθουν σαν κοτόπουλα στην οροφή).
Σε co-op δεν μου έχει συμβεί αυτό γιατί ναι μεν από τη μια αν πας γρήγορα θα γλυτώσεις διάφορα, από την άλλη οκ δεν έχεις να ασχολήσαι με human αντιπάλους. Ίσως το καλύτερο θα είναι να βρεις κάποιο steamgroup community που ίσως να έχει λίγο πιο σοβαρούς παίχτες.
Γενικά πάντως το community είναι λίγο γτπ ώρες ώρες*, και είναι κρίμα γιατί στο TF2 πχ δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό. Στη τελική κανε votekick, εδώ κάνουν για πολύ πιο χαζούς λόγους.
* Μαλακιστήρια που σκοτώνουν το team με Friendly Fire και γελάνε, Ηλίθιοι που βάζουν μουσική από το voice chat σε ένα παιχνίδι που ΘΕΣ να ακούς τι γίνεται γύρω σου, πίθηκοι που θα κράζουν όλη την ώρα για το πόσο νουμπ είναι ο τάδε ενώ κάνουν τις ίδιες ακριβώς μαλακίες κτλ κτλ.
Δεν έχω παίξει online l4d αλλά είμαι σίγουρος ότι ισχύει ο γενικός κανόνας των multiplayer. Αν δεν βρεις ένα καλό community πρώτα απ'όλα δεν αξίζει να ασχολείσαι.
SpiritCrusher
28-09-2009, 16:37
Επίσης, για να τσεκάρω κιόλας τα λεγόμενα των προηγουμένων ποστς, μόλις τελείωσα ένα No Mercy και ένα Death Toll σε Co-Op και όλα πήγαν μια χαρά, από τα τυπικά "hi" στην αρχή μέχρι και συζήτηση για tactics τις στιγμής. Δυστυχώς είχαμε έναν καινούριο (?) στο παιχνίδι, και χέστη, που φοβότανε πάρα πολύ όταν το γυρίσαμε σε Expert και στο παραμικρό damage έβαζε call vote για change difficulty.
Στο τέλος το πήγαμε advanced για να είναι όλοι χαρούμενοι και επειδή αυτός μας γαμούσε με friendly fire ενώ έπαιζε με Rifle...και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από friendly fire στο expert.
SpiritCrusher
29-09-2009, 21:12
Μόλις βγήκε το DLC αλλά οι servers είναι "busy" προς το παρόν. Από τη μία λογικό, από την αλλη μας έγιναν τσουρέκια.
Επίσης στο steam έχει προσφορά το L4D για ~12 ευρώ λόγω DLC. Δεν είναι κακό.
SpiritCrusher
29-09-2009, 21:18
Ναι, τα DLC είναι τζάμπα στο PC.
To σημερινό DLC στο X360 κοστίζει 800 points που νομίζω πως είναι 15 ευρώ; Γελάει ο κόσμος με την MS.
τσαμπα dlc και 11 μιση το game;;;;
εφυγα οπως ειμαι .
SpiritCrusher
29-09-2009, 21:24
E ok, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις όμως σε 1,5 μήνα βγαίνει το Left 4 Dead 2. :P
οπως και να χει τετοιες ευκαιριες δε χανονται
ειναι too busy για να κατεβει το game λεει τωρα
λολ ολοι μαζι πεσανε;
SpiritCrusher
29-09-2009, 21:46
Βασικά στις 21:00 δικιά μας βγήκε το DLC, οπότε έχουν μπει όλοι (ακόμα και αυτοί που είχαν βαρεθεί και δεν παίζανε ξέρω-γω) και κατεβάζουν αυτό. Κι εμένα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και δε μπορώ να κατεβάσω καν το DLC.
Βάλε και όσους μπορεί να το αγόρασαν σαν εσένα, ε δε θέλει πολύ :razz:
Θα την κάνω να δω κανένα champions league και βλέπω πιο αργά πως πάει. :maikl:
εθιστικο ειναι το γαμημενο
για δωστε steam id
Parasight
30-09-2009, 14:26
koropian
Αν και δεν έχω ξαναμπεί από τότε που στράβωσα :razz: Αλλά λέω να ξανακάνω καμιά απόπειρα.
Parasight
01-10-2009, 09:13
Χθες βρήκα καλό γκρουπάκι και παίξαμε ωραίο vs! Αποκαταστάθηκε η εκτίμησή μου στο game ρε :P
Abruzzi είδα με έκανεσ add, άντε πού είσαι; :cool:
Parasight σε έκανα κι εγώ!
μέχρι τώρα πόσα DLC έχουν βγει για το παιχνίδι; 2;
η έκδοση που δίνουνε με την έκπτωση τα έχει όλα;
παιζω λιγο το single player μπας και νιωσω
λοαντερ πες id θελω να μου γραψεις ριβιου για το uncharted 2 γιατι δεν το αξιζω να εχω την τιμη
sfssfg
Krasnur
σε έκανα add κι εσένα ή τουλάχιστον, έκανα κάποιον Abruzzi, ελπίζω να ήσουν εσύ λολζ
ε ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο προηγούμενο; φγσδφγ
Ναι 2 έχουν βγει και είναι δωρεάν.
οκ έβαλα φράγκα στη χρεωστική μου, αύριο θα μπορώ να το αγοράσω :D
Parasight
01-10-2009, 12:47
παιζω λιγο το single player μπας και νιωσωΣωστός, έτσι έκανα κι εγώ. Αλλά ευτυχώς δεν είναι πολύπλοκο, ειδικά αν είσαι εξοικειωμένος γενικά με FPS.
Η γαμάτη φάση είναι όταν γίνεσαι tank, δύο φορές μου έτυχε χτες και δεν έμεινε ρουθούνι :twisted:
Harbinger of Death
01-10-2009, 14:29
Κι εγώ θα το πάρω. Στείλτε nicks με PM να σας προσθέσω (θα δω και όσα μπορώ εδώ).
SpiritCrusher
01-10-2009, 15:45
Χθες βρήκα καλό γκρουπάκι και παίξαμε ωραίο vs! Αποκαταστάθηκε η εκτίμησή μου στο game ρε :P
Sorry κιόλας δηλαδή αλλά έπαιξες ένα game και σου χάλασε την εκτίμηση; Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!
Επίσης το Tank είναι ευαίσθητο θέμα, χαλαρά ο κυριότερος λόγος για να αποκαλέσουν κάποιον noob οι ελιτιστές :P
Abruzzi ένα campaign να παίξεις ίσα ίσα για να δεις τα zombie types, και να δοκιμάσεις όπλα/εκρηκτικά. Από εκεί και μετά όσο και να παίξεις το ίδιο νέος θα φαίνεσαι στο Multi οπότε καλύτερα μπες να μάθεις και κανένα κόλπο :P
σε έκανα add κι εσένα ή τουλάχιστον, έκανα κάποιον Abruzzi, ελπίζω να ήσουν εσύ λολζ
Ναι κι εγώ κάποως έτσι το πήγα αλλά δεν ήταν αυτός :P
Όταν σε κάνει Invite πήγαινε στο Community tab του Steam -->Invites --> Accept τον Αbruzzi.
Ρε περιμένετε να βγει το 2 να χωθώ κι εγώ :P
Parasight
02-10-2009, 00:21
Sorry κιόλας δηλαδή αλλά έπαιξες ένα game και σου χάλασε την εκτίμηση; Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!Όχι ρε, τι ένα παιχνίδι, εκτός των δύο πρώτων ημερών μόνο online παίζω. Απλά ως τότε, και ιδιαίτερα εκείνο το βράδι, όλοι τον μπαίρνανε :P
nice, το πήρα και από χθες χώνω!!
όσοι θέλετε κάντε με add, έχω όνομα krasnur
δεν εχω προλαβει γαμω,πεσαν αρκετα μαζεμενα
αλλα τι tank λετε ρε,με αγχωνετε =p
SpiritCrusher
03-10-2009, 14:32
δεν εχω προλαβει γαμω,πεσαν αρκετα μαζεμενα
αλλα τι tank λετε ρε,με αγχωνετε =p
Τι εννοείς; Δεν ξέρεις τι είναι το tank (wtf δηλαδή) ή δεν ξέρεις πως στο Versus, 4 παίζουν σαν Survivors και άλλοι 4 σαν Infected και κάποια στιγμή κάποιος θα γίνει το Tank;
το μυαλο μου πηγε σε tank-healer-dps λολ =p
Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!
Μμμ;
Τι εννοείς;
Υπόψιν, πρωτού πεις οτιδήποτε εγώ θεωρώ το Splinter Cell Versus παιχνίδι που ΠΟΤΕ δεν είχε χάλια mp.
Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!
Μμμ;
Τι εννοείς;
Υπόψιν, πρωτού πεις οτιδήποτε εγώ θεωρώ το Splinter Cell Versus παιχνίδι που ΠΟΤΕ δεν είχε χάλια mp.
Εννοεί ότι παντού υπάρχουν αρκετοί βλαμμένοι που τα χαλάνε όλα.
http://www.youtube.com/watch?v=pPoKaoJu0m4
Parasight
08-10-2009, 09:04
Χο χο τι όμορφο μακελειό! Χαιρετώ Loader ως στρατόκαβλο παππού Bill :grin:
Abruzzi πού είσαι εσύ βρε;
έτσι
στα παιχνίδια μ' αρέσει να κρατάω πατημένη τη σκανδάλη στο αυτόματο και να γυρίζω γύρω-γύρω από τον εαυτό μου γελώντας σατανικά κι όποιον πάρει ο χάρος ΜΟΥΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
:D
Χο χο τι όμορφο μακελειό! Χαιρετώ Loader ως στρατόκαβλο παππού Bill :grin:
Abruzzi πού είσαι εσύ βρε;
με γάμησε το fifa 10
Parasight
08-10-2009, 12:40
έτσι
στα παιχνίδια μ' αρέσει να κρατάω πατημένη τη σκανδάλη στο αυτόματο και να γυρίζω γύρω-γύρω από τον εαυτό μου γελώντας σατανικά κι όποιον πάρει ο χάρος ΜΟΥΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΈτσι όμως συνήθως παίρνει ο χάρος και τους συμπαίκτες ε :razz:
Abruzzi μπες steam βραδινές ώρες (8 και μετά που συνήθως είμαι εγώ) κι άμα μας πετύχεις ρίχνουμε ένα γρήγορο.
SpiritCrusher
08-10-2009, 14:57
http://www.youtube.com/watch?v=pPoKaoJu0m4
λολ, ειδικά αυτό με τον Spy πόσες φορές έχει γίνει..
ον τόπικ
Valve has revealed the fourth game mode for Left 4 Dead 2 today. The Scavenge Mode will pit four Survivors against four Infected players in a race to recover (or destroy) gas canisters from around the maps. These gas canisters are used to refuel a generator, and by doing so, points are scored and time is added to the clock.
The Survivors must battle both the Infected and the clock as they collect gas cans to refuel a generator located in each map. Every can the Survivors pour into the generator scores their team a point and adds time to the clock.
On defense, the Infected team plays as the boss Infected (including the new Spitter, Jockey, and Charger). They must keep the Survivors from fueling the generator by attacking them, destroying the gas cans, or running out the clock. During a round, each team gets an opportunity to play both sides, with the round going to whichever team successfully delivers the most cans.
Parasight
11-10-2009, 14:42
lrn4JMxsN_o
Τρόμος ρε μλκς, ΤΡΟΜΟΣ :lol: