View Full Version : Rock 'em All - Τεχνόπολις, 20/7/08
psychotron
21-07-2008, 11:29
Δεν μ’ άρεσαν:
-Το ότι οι μπύρες ήταν σαν κάτουρο και τα νερά χλιαρά. Λίγο έλεος.
-Ο χρόνος που είχε το κάθε group στη διάθεσή του. Πολύ λίγος, με αποτέλεσμα τα setlists να διαμορφώνονται ανάλογα. Τα διαλείμματα ανάμεσα στις μπάντες ήταν ημίωρα, κι έτσι, αφού άρχισε 5:30 κι έπρεπε να τελειώσει 12:30, έπεσε πετσόκομμα. Οι 3 πρώτοι έπαιξαν από 5-6 κομμάτια κι άντε γεια.
-Ο ήχος. Χάλι μαύρο σε PoS και Meshuggah, μέτριος σε Iced Earth και Lacuna Coil, καλούτσικος σε Moonspell, καλός σε Venom, όσο καλός μπορεί να είναι ένας ήχος σε συναυλία Venom!
-Οι Pain of Salvation. Φρικαλέα εμφάνιση, άθλιος ήχος, δεν τους βγήκε τίποτα. Νύστα καταραμένη.
-Οι Meshuggah. Δεν μ’ άρεσαν έτσι κι αλλιώς, αλλά με το που ξεκίνησαν, ένα συνονθύλευμα ήχων, μία βαβούρα ελεεινή μου τρύπησε ότι είχε απομείνει από τα τύμπανα των αυτιών μου. Έγινα Maurice Greene κι έκανα τα 100 μ. σε 9,79’’ για να φτάσω πίσω, στο γρασίδι και τη σκιά.
Μ’ άρεσαν:
-Ο χώρος. Θα προτιμούσα Λυκαβηττό, αλλά αφού αυτό δεν ήταν εφικτό, ο χώρος ήταν καλός. Η τεράστια καμινάδα μέσα στη μέση να ’λειπε, αλλά ας μην γκρινιάζουμε για το κάθε τι.
-Οι Moonspell. Με καλούτσικο ήχο, με 37 βαθμούς να σε βαράνε κατακέφαλα, βγήκαν, έπαιξαν το (μικρό) set τους και θαρρώ μας άφησαν ικανοποιημένους. Τίμια εμφάνιση, που θα ‘λεγε και μία ψυχή.
-Οι Lacuna Coil. Πέρα από τη Scabbia (που είναι Θεά, αντικειμενικά πάντα!!!), δεν είχα πολυασχοληθεί. Οι οιωνοί δεν ήταν καλοί, ο ήχος τους ήταν μέτριος, οι κιθάρες πολύ χαμηλά, μια χούφτα.. ας μη τους χαρακτηρίσω, από κάτω να φωνάζουν ρυθμικά “Iced Earth” ακριβώς την ώρα που έβγαιναν. Έλεος ρε σεις. Τους περίμενα γενικά υποτονικούς, όμως οι “ούνα φάτσα ούνα ράτσα” με κέρδισαν. H Scabbia τελικά έχει πάρα πολύ καλή φωνή και γενικά τα παιδιά βγάζουν απίστευτη ενέργεια πάνω στη σκηνή. Μία ευχάριστη έκπληξη που δεν περίμενα, θα ήθελα να τους δω σε κάποια φάση μόνους τους σε κάποιο club.
-Οι Iced Earth. Α, ρε πούστη Barlow! Τι δεν καταλάβατε;; Α, ρε πούστη Barlow λέμε! Θεωρώ ότι ο Ripper είναι η καλύτερη σύγχρονη φωνή στον κόσμο του μέταλ, αλλά εδώ είναι ο Barlow, τι να κάνουμε τώρα! Ο τύπος είναι μέγιστος. Dark Saga, Burning Times, Melancholy, My Own Savior, Travel in Stygian, Violate, Pure Evil, μία καταπληκτική εκτέλεση στο 10.000 strong… Αυτοί είναι οι Iced Earth που θέλω να βλέπω. Στα αρνητικά ήταν ο ήχος (κιθάρες πολύ χαμηλά, αλλά και γενικά ο ήχος ήταν χαμηλός, μιλούσα με το διπλανό μου σχετικά άνετα για παράδειγμα. Κι ήμουν στον ηχολήπτη, όχι ιδιαίτερα πίσω δηλαδή) και το περιορισμένο setlist.
-Οι Venom. Ε, τι να λέμε τώρα. Γι’ αυτούς είχα πάει κυρίως και δεν με άφησαν παραπονεμένο. Δεν έχω να πω πολλά. Αγνό μέταλ από τα βάθη της κόλασης και της φάλτσης αγριοφωνάρας του Cronos. Τίποτα δεν μας χάλασε, ακόμα κι όταν «έσβησε» η κιθάρα, το μπάσο ήταν αρκετό, no harm done. Μεγάλο Respect στους άρχοντες. Το ωραιότερο κλείσιμο, για μία –σχετικά- όμορφη βραδιά.
Raven Lord
21-07-2008, 11:44
θέλω την άποψη witchkillah για venom.
psychotron
21-07-2008, 11:47
Γάμησαν λέμε!
GuardianOfIvorytower
21-07-2008, 11:51
Ναι αλλά ο witchkiller θα πει το ίδιο με περισσότερες προτάσεις :D
carheart
21-07-2008, 12:12
Ήθελα πολύ Venom, αλλά δεν έδινα με την καμία 60 ευρώ για το υπόλοιπο πανηγύρι των ατάλαντων.
Πείτε κάνα setllist να χαρούμε
Αποτι διαβαζω, οι Iced Earth επαιξαν γαμω τα κομματια. Σαικοτρε, κατι φιλοι μου που δεν ακουν καν Pain Of Salvation μου ειπαν οτι ΓΑΜΗΣΑΝ και οτι ο τυπος στα φωνητικα ηταν φοβερος. Μπας και αυτος ο μαλλιας καθε Τεταρτη εκει στα καταγωγια που συχναζεις βαζει ολο μαλακιες κι εχει συνηθισει το αυτι σου σε χεβι μεταλ μονο και δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα αλλο?
Raven Lord
21-07-2008, 12:47
εκτός αυτού, ο γουιτσκιλλα μπορεί να στραβώσει με κάτι άσχετο, οπότε έχει πάντα ενδιαφέρον η άποψή του :D
Τις μπαντες (ειδα λακουνα κοιλ, αισντ ερθ και Βενομ) δεν μπορω να τις σχολιασω μιας και χω απομακρυνθει εδω και καιρο απο τα δρωμενα και τα μεταλ ακουσματα. Πηγαμε επειδη δεν ειχαμε τι να κανουμε και να συγκινηθουμε απο το λαιβ των Βενομ! Καρχαρτ πια αυτες οι συναυλιες με τα υπερογκα εισητηρια σου λενε ελα απεξω και θα σε βαλουμε, καθως ειχε παει 9 η ωρα και μεσα δεν πρεπει να ειχε ουτε τον μισο κοσμο απο οσο περιμενανε, ετσι αρχισανε και χωνανε κοσμο αβερτα!
Το μονο που θελω να σχολιασω ειναι ο πολυ κακος και χαμηλος ηχος που ειχε το φεστ(εκτος Βενομ)! Δηλαδη δεν γινεται να μπορεις σε ενα τετοιο φεστιβαλ να μιλας με τον διπλανο σου σαν εχετε παει για καφε! Νταξ βενομ μονο τα μισα απο αυτα που χαν στησει επι σκηνης να επαιζαν δεν μπορουσαν να χουν χαμηλο ηχο! :P
babality
21-07-2008, 13:59
pain: ζεστενομουνα και δε μου λενε και τιποτα. επαιξαν ενα ντισκο κομματι σε καποια φαση και χαρηκα. αυτο.
μουνσπελ: δε τους ξερω.
meshuggah: γιαυτους πηγα, την εφαγα στον κωλο οπως και ολοι και τελειωσε εκει η βραδια.
earth: κριμα...
Venom: cult. καλοι.
α ναι παιξανε και λακουβα κοιλ. 0.
Bikame akrivws prin to set twn Meshuggah pou itan kai o logos pou pigame.Oi securitades valane to mode "katse dipla se enan me isitirio kai bes".Pali kala giati trelo fiasko ta 65e gia auto to prama.Ntax Meshuggah respect.Apo tis megaliteres sigxrones bandes.Foveroi apla ,tsimento ixos, an kai me oute ton miso exoplismo mazi tous, apo auta pou vlepw se live exw.Tragoudiaris girismeno mati kai aneta o pio kamenos se autin ti banda.Elpizw se kana live gagarin me full set, afou 30lepta (???) megalo xeneroma.Lacuna Coil, psiloadiaforoi , me korn prosegisi ston ixo.
Pame tora iced earth.Akouga ki egw san pedi paliotera, alive in athens sto rodon klp.Xekinaei lipon to dark saga.Ola kala, barlow mia xara kratiete sti foni...Kai tote skaei.Nai nai to lead.Kala ti pextike?Ligi tsipa, ntropi xerw gw?Ixnos autoektimisis?Ti pezei me ton 2o ki8arista?Xeiroteros "mousikos" pou xw dei ever se live.Parafonia apla.Kala na faltsarei etsi se lead iced earth?Gia 2i fora?Kai persi ta idia skata o tipos sti malakasa.De milame gia dream theater etsi?Sto 2o komati ton xamilosane vevea.Damage control pou lene.Skaei kai pure evil meta.Re ntropi re.Pou pataei o tipos.Diladi ntax.Ypoti8ete epagelmatias mousikos.Apla faltsos.Oxi tipote allo, 8imame sto rodon tote sto alive, eixan enan pitsirika etsi?40xronwn kai tetia katantia?Ntax elega persi me heaven and hell, etixe.Pios xerei giati.Alla sinexizei auto to fiasko?Sorry alla to 8ewrw megali tragikotita.Meta apo kei eidame mexri ena Ten thousand kati komati, kai figame. Antikimenika mono gia meshuggah piga, tous eidame, kai 65e gia auti tin katastasi aneta 8a ta klega meta.
psychotron
21-07-2008, 14:43
Αν σου φάνηκε φάλτσος ο φετινός lead, τότε ο περσινός του rockwave θέλει κρέμασμα σε τσιγκέλι για παραδειγματισμό.
Μιά χαρά ήταν οι Iced Earth.
O idios den itan?Ti diladi pezei ka8e fora na pernei kai xeirotero?Yparxei i 8eoria oti de tous plironei vevea.
psychotron
21-07-2008, 14:49
O idios den itan?
Δεν ξέρω. Είχα την εντύπωση ότι τον περσινό τον έχει "στείλει".
Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος :|
babality
21-07-2008, 14:50
Αν σου φάνηκε φάλτσος ο φετινός lead, τότε ο περσινός του rockwave θέλει κρέμασμα σε τσιγκέλι για παραδειγματισμό.
Μιά χαρά ήταν οι Iced Earth.
μα δεν ειναι θεμα φαλτσου η οτιδηποτε. ηταν απλα λαθος. λαθος ξερεις τι σημαινει? εγω παταω ΜΙ και εσυ ΦΑ. Λαθος γκεγκε? Αυτο ηταν. Οχι μια χαρα.
Egw 8imame oti eixe valei agelia online gia bassista pantws.Kata ta alla auto pou leei o baba.Den ginete nane mia xara otan pezei la8os.Diladi ntax girise o barlow kai paravlepoume oti o tipos den pataei kan sosta auta pou prepei.Epanalamvanomeno la8os pavei na einai la8os.Kai pozeriaze ki olas o 0.
Boris-san
21-07-2008, 15:20
Egw ena exw na pw.Kai xwris hxo ta gamhsane ola oi Meshuggah.O Haake edine seminario.Kai peta3e kai thn kalutera ataka tou festival o trelos onomati Jens Kidman:Are you angry?You Shouldn't be angry,cause you know...heavy metal is happy music! kai xwnoune.Pwrwshhhhhhh.O kitharistaas twn Iced Earth htan atuxos pou eixan kalo hxo oi Iced Earth kai ton 3emprostiase.Genika metrios hxos.Oi PoS omws re paidia mia xara hxo eixane o Gildenlow tragoudhse uperoxa apla den kollagane sth fash.Ekei pou pethana htan stous LC pou evgaine sta fwnhtika ena tsirixto apo ta hxeia,thanatos.
psychotron
21-07-2008, 15:46
μα δεν ειναι θεμα φαλτσου η οτιδηποτε. ηταν απλα λαθος. λαθος ξερεις τι σημαινει? εγω παταω ΜΙ και εσυ ΦΑ. Λαθος γκεγκε? Αυτο ηταν. Οχι μια χαρα.
Μπα, δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα από μουσική :)
Τεσπα, δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ για τους Iced Earth. Ναι, ο κιθαρίστας δεν είναι καλός (αν δεν είναι ο ίδιος με πέρσι πάντως, είναι λίγο καλύτερος, κάτι είναι κι αυτό!)
Από κει και πέρα ποτέ δεν έκατσα να κοιτάξω το πόσα λάθη κάνει κάποιος σ' ένα live, το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Κι ο Stanley στους Kiss είχε πολλά προβλήματα στη φωνή. Και; Πέρασα καλά, λήξις. Το ίδιο και με τούτους εδώ. Ναι, δεν τους βγήκαν τα lead, όμως δεν με χάλασε (τουλάχιστον όσο χάλασε εσάς), το σύνολο των κομματιών με τη φωνάρα του Barlow και τα ρυθμικά ήταν ΟΚ και σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Άρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ οι Iced Earth -και σε σύγκριση πάντα με κείνη την περσινή τραγική εμφάνιση όπου ΟΛΟΙ πλην του Ripper έπαιξαν για τον πούτσο- φέτος ήταν μια χαρά.
Boris-San, η κιθάρα του Gildenlow "χανόταν" συνέχεια.
Κάρχαρτ, έπαιξαν Black Metal, Welcome to Hell, Bloodlust, Antechrist, Countess Bathory, Live Like an Angel (Die Like a Devil), Warhead. Αυτά θυμάμαι. Νομίζω και Don't Burn the Witch, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν θυμάμαι άλλα τώρα, αν μου έρθει κάτι, θα ξαναγράψω.
Moonspellheim
21-07-2008, 16:07
....kai kleisan me Witching hour
metamelia3
21-07-2008, 16:09
α να γιατί είχε γεμίσει μεταλλάδες το θησείο χθες. χάλια ήταν
carheart
21-07-2008, 16:13
Κάλκι, μια μέρα θα καλαφατίσουμε το Βιοs με εκατό τελάρα μπρόκολα, να το ξέρεις, γαμώ τα μποέμ ροστόκ σας!
thanks psychotron, ωραία πράματα παίξαν οι βένομς.
metamelia3
21-07-2008, 16:15
και τι περιμένεις ρε μλκ; να κλάψω για το μπάηος;
Boris-san
21-07-2008, 17:10
Vasika nai afto me tous PoS to eixa 3exasei,o Gildenlow gelage pou epaize to solo kai den akougotane tipota.Pantws o anthrwpos exei fwnara kai afto toulaxiston fanhke.Se olous pantws meta apo ligo o hxos kapoios eftiaxne(kai stous meshuggah akomh pou sthn arxh den akougotane tipota omws).Ane3arthta apo afta egw kala perasa.Eixe gelio mw kapoious pou ekanan headbanging me Lacuna Coil
Fake Lover
21-07-2008, 17:21
-POS ήταν αρκετά καλοί τηρουμένων των αναλογιών(ώρα,ζέστη,κακός ήχος κτλ.).Το setlist ήταν ψίλοάκυρο αλλά ΟΚ :)
-Moonspell καλοί και αυτοί με ψιλοότιναναι ήχο που έφτιαξε όμως μετά αλλά πιο σοβαρό setlist. Ψιλοάκυρο το σκηνικό με την κοπελιά guest αλλά ΟΚ(και πάλι):twisted:
-Meshuggah μ'αρέσαν αρκετά και με καλύτερο ήχο από τους άλλους.Περίμενα ότι θα πέρναγα περισσότερη ώρα να κοιτάω πως σκατά μετράνε αλλά τελικά πέρασα όμορφα. Ελάχιστος χρόνος όμως :evil:
-Lacuna Coil πριν το live τους έβρισκα συμπαθητικούς αλλά πολύ εκτός φάσης μου. Μετά από τη χτεσινή εμφάνιση μπορώ να πω ότι ήταν ίσως η χειρότερη μπάντα που έχω δει live στη ζωή μου (άντε μέσα στις 5 χειρότερες για να μην τους στεναχωρήσω...). Απλά απορώ πως κάνουν καριέρα :?
-Iced Earth έφεραν μνήμες Alive in athens αλλά ήταν "λιγότεροι" από όσο περίμενα. Barlow πολύ καλός κρατιέται περίφημα αν και στο τραγούδι του Ripper τον λυπήθηκα τον καημένο με τόσο σφίξιμο. Ωραίο setlist όμως. A,ο άχρηστος κιθαρίστας μου την έσπασε κι έμένα πολύ!
-Ο Cronos και τα κουλάδια του έπαιξαν κλασσικές καιλιές, ήταν cult και είχαν πλάκα μέχρις ενός σημείου αλλά πέρα από εκείνο το σημείο άρχισα να σκέφτομαι ότι τώρα καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν καινούρια επισόδια Beverly Hills από Σεπτέμβρη...Μπορώ απλά να φανταστώ το πόσο χαρούμενος ήταν ο Cronos από την ανταπόκριση και από το πόσος κόσμος δεν έφυγε μετά τους Iced Earth, ειδικά όσο σκέφτομαι σχόλιο φίλου που τους είδε στη Γαλλία στο hellfest και μου είπε ότι live τους είχε ξεκινήσει με 6-7 χιλιάδες από κάτω για να τελειώσει καμιά ώρα μετά με κάνα 2χίλιαρο και τον αρχηγό να φέυγει εκνευρισμένος
Αίσχος το ότι τέλειωσαν τα νερά από πολύ νωρίς και ο κατα γενική ομολογία μέτριος ήχος. Κατα τ'άλλα ωραίος ο χώρος και πολύ βολικός από κάθε άποψη. Πλάκα είχε 8)
Boris-san
21-07-2008, 17:31
Pou eides esu oti oi meshuggah eixan kalutero hxo apo tous prohgoumenous?O hxos htan pragmatika xalia sta prwta(poiia prwta dld toso pou epai3an)alla meta kapws eftia3e.
Nta3ei mwre den eipame pws einai kai h kaluterh mpanta ston kosmo oi Lacuna Coil alla sumpatheis kai anevastikoi mou fanhkane.Kai eixame kai th Christina na xazeuoume ,comple
pitchfork
21-07-2008, 19:47
Όλα τα γκρούπ ήταν της κακιάς ώρας εκτός από τους Venom που ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ.
Απέδειξαν ξεκάθαρα ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έμαθαν ούτε μια νότα παραπάνω από αυτές που ήξεραν στην αρχή της καριέρας τους, οι 2 νέοι κάνανε αρκετή φασαρία ώστε να μη μας λείψουν οι παλιοί, γενικά κούραση αλλά όλα πολύ όμορφα, όποιος δε ήρθε (carheart) έχασε.
mrmaiden
21-07-2008, 23:19
Athanati elliniki synayliaki pragmatikotita :evil:
Pou akoustike re pousti na paizei o headliner mia ora? :gun:
Kai oi dikaiologies oti kanane kapoioi megalo soundcheck kai oti o dimos tous ethese xroniko orio gia na teleiosei noris to festival einai toulaxiston asteies. Den exeis xrono e? e tote fere ligotera group. Megalo soundcheck? Oi Kiss sxedon se oli tin Europi epaizan xoris soundcheck. Vevaia eixan kai dikous tous ixoliptes alla edo siga min plirosoume kanenan sovaro anthropo na kanei ti douleia tou.
Krima gia osous edosan ta fraga tous gia na doun auto to petsokoma se ola sxedon ta group.
A kai agapimena mou paidakia pou akoute heavy metal, mathete oti i mousiki den stamataei stous Iced Earth kai meta feugoume otan vgoun oi Venom.
De gamietai diavaste metal hammer. Keep walking....
As miliso kai gia tous Venom oi opoioi itan kai o logos pou eskasa ta 55. Poly dynatoi alla poly ligo :( Kithara kai drums opos eprepe, diladi cult katastaseis pou pithanotata kseperasan Mantas kai Abbadon se elleipsi mousikis katartisis kai o Cronos i apolyti morfi!!!
Black Metal(EPOS), Live Like An Angel, Countess Bathory (to tragoudage kai lathos O Cronos),Seven Gates Of Hell, Witching Hour ktl.
Faneri i elleipsi Manitou kai In League with Satan omos.
P.s. Oxi allo mpougadonero anti gia mpyra lamogia
Raven Lord
21-07-2008, 23:29
αυτά ακούω και δεν κατεβαίνω πια σε φεστιβάλ να σκάσω τα λιγοστά μου λεφτάκια στα λαμόγια που κάνουν αρπαχτές.
το rocking under the rocks στην καλαμπάκα, ήταν δωρεάν, είχε κυρίως ερασιτεχνικά σχήματα, αλλά η μπύρα ήταν παγωμένη, ο ήχος καλός και ο κόσμος ένα διχίλιαρο για την πλάκα.
psychotron
21-07-2008, 23:29
A kai agapimena mou paidakia pou akoute heavy metal, mathete oti i mousiki den stamataei stous Iced Earth kai meta feugoume otan vgoun oi Venom.
Αυτό ήταν από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που συνέβησαν χθες.
Συν του ότι φωνάζανε "Iced Earth" την ώρα που ήδη έπαιζε το intro από άλλη μπάντα. Όπως το'πες βασικά, keep walking.
cult katastaseis pou pithanotata kseperasan Mantas kai Abbadon se elleipsi mousikis katartisis
ρε, δεν παίζει αυτό, δεν γίνεται χεχεχ :D :D
Moonspellheim
21-07-2008, 23:41
αυτά ακούω και δεν κατεβαίνω πια σε φεστιβάλ να σκάσω τα λιγοστά μου λεφτάκια στα λαμόγια που κάνουν αρπαχτές.
το rocking under the rocks στην καλαμπάκα, ήταν δωρεάν, είχε κυρίως ερασιτεχνικά σχήματα, αλλά η μπύρα ήταν παγωμένη, ο ήχος καλός και ο κόσμος ένα διχίλιαρο για την πλάκα.
2xiliaro???????sovara twra???????
mrmaiden
21-07-2008, 23:42
Nai stous Lacuna Coil oloi oi apopatoi fonazan Iced Earth. Oi Lacuna prosopika de mou lene kati ,alla i alitheia einai oti den me xalase i parousia tous asxeta an den enthousiastika.
Alla oi kafroi ekei. Sevasmos miden, alla ti psaxneis na vreis tora...
Eksoteriko kai pali eksoteriko pantos. Ta skas, se sevontai kai kaneis kai ta synayliaka sou oneira pragmatikotita!
P.s Ti tha ginei tha paiksei kamia mpanta sto Wembley (Kala einai ta livadia gia live alla se gipedo einai alli fasi!) na kanoume pali kamia taksidara astrapi na pioume ta pints mas kai na goustaroume? (Led Zeppelin, Ac/Dc p.x.)
-Moonspell καλοί και αυτοί με ψιλοότιναναι ήχο που έφτιαξε όμως μετά αλλά πιο σοβαρό setlist. Ψιλοάκυρο το σκηνικό με την κοπελιά guest αλλά ΟΚ(και πάλι):twisted:
Ntaks, ap' thn allh den mporoun na mhn paiksoun to hitaki tou teleutaiou tous diskou epeidh h Anneke den einai dia8esimh.
και πολύ μεγαλύτερο font size!
babality
22-07-2008, 09:06
Μπα, δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα από μουσική :)
Τεσπα, δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ για τους Iced Earth. Ναι, ο κιθαρίστας δεν είναι καλός (αν δεν είναι ο ίδιος με πέρσι πάντως, είναι λίγο καλύτερος, κάτι είναι κι αυτό!)
Από κει και πέρα ποτέ δεν έκατσα να κοιτάξω το πόσα λάθη κάνει κάποιος σ' ένα live, το σιχαίνομαι αυτό το πράγμα. Κι ο Stanley στους Kiss είχε πολλά προβλήματα στη φωνή. Και; Πέρασα καλά, λήξις. Το ίδιο και με τούτους εδώ. Ναι, δεν τους βγήκαν τα lead, όμως δεν με χάλασε (τουλάχιστον όσο χάλασε εσάς),
καλε καυλιαρη σιγα μη τσακωθουμε για iced earth αγορινα μου....κανεναν δε χαλασαν τα λαθη. απλα προσφεραν διασκεδαση στον κοσμο. κι ας μη ξερεις μουσικη εννοειται καταλαβαινεις τα λαθη. αλλα επειδη υπεθεσα οτι μπορει να μη ξερεις μουσικη σου ειπα απλα οτι ηταν λαθος, γιατι τρωω χοντρο φιασκο να ειναι κατι λαθος και ο αλλος να λεει ειναι μια χαρα. Με χαλαει δε με χαλαει ή ξερει, δε ξερει μουσικη.
Οποιος παιξει τις κασες του stormrider χωρις να του φυγει ο ρυθμος του δινω γλειφιτζουρι :dfinger:
Malakistika pou pira eisitirio...eprepe naxa mpei tsampe me ton upoloipo oxlo...as opsontai oi PoS tous opoious telika den eida kai apo tin arxi tou set...:(
O xwros mou arese, sigoura Lukabhtto thatan xeirotera gia tetoia festivalofash.
Witchkiller
22-07-2008, 19:15
Δεν πήγα............
Witchkiller
22-07-2008, 19:19
Αποτι διαβαζω, οι Iced Earth επαιξαν γαμω τα κομματια. Σαικοτρε, κατι φιλοι μου που δεν ακουν καν Pain Of Salvation μου ειπαν οτι ΓΑΜΗΣΑΝ και οτι ο τυπος στα φωνητικα ηταν φοβερος. Μπας και αυτος ο μαλλιας καθε Τεταρτη εκει στα καταγωγια που συχναζεις βαζει ολο μαλακιες κι εχει συνηθισει το αυτι σου σε χεβι μεταλ μονο και δεν μπορεις να ακουσεις τιποτα αλλο?
Και 'μένα κολλητός μου και οπαδός Pos μου είπε ότι ήταν για τον πούτσο οπότε καλά κάνει ο τυπάς και ακούει Heavy Metal κάθε Τετάρτη(και όχι μόνο)και όχι βιολιά και κλαψομούνικα τραγουδοποιημένα λέλουδα "γιατί δε με θες κουκλίτσα μου?Μήπως δε σου αρέσει το χρώμα τσαντούλας από το super market που ψωνίζω(μαι)"?
Fixxer γαμώ το χριστούλη σου,τη παναγίτσα σου και το γα'ι'δουράκι που πήγε τον Ιησού στη Ναζαρέτ......................
sabbattack
27-07-2008, 20:33
Αυτό ήταν από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που συνέβησαν χθες.
Συν του ότι φωνάζανε "Iced Earth" την ώρα που ήδη έπαιζε το intro από άλλη μπάντα. Όπως το'πες βασικά, keep walking.
re paidia twra, gamw to xristo dhladh, mporei na einai arxaia istoria alla kai to gamhmeno 97 ta idia malakistiria (pou twra einai 15xrona mikra aderfakia twn tote 15xronwn) fwnazan Iced Earth sta moutra tou WARREL DANE gamw to xristoulh kai thn panaia tous, thn wra pou oi Nevermore dinane SEMINARIO live me psyxh kai gamousan manes kai psyxoules.
Ante sto diaolo kwloellhnes exw na pw. De sas aksizoun mpantes, mono na aunanizeste me tous agaphmenous sas GELOIOUS pagwmenous gaies.....
Vicotnik
27-07-2008, 20:51
πως κι από δω;;
sabbattack
27-07-2008, 21:05
eipa na grapsw gia malakisthria metallades sa th mapa sou
Vicotnik
27-07-2008, 21:10
σ' ευχαριστούμε για την παρέμβαση σου, αν θες μπορείς να επιστρέψεις στα ενδιαφέροντα σου!!