Log in

View Full Version : SEVENDUST

FIXXXER
21-07-2008, 03:28
Λοιπον. Το φαινομενο να ειναι μια μπαντα πασιγνωστη και πολυ πετυχημενη στην αλλη μερια του Ατλαντικου, εκτος κι αν πας Κινα οδικως, οποτε πλεον ειναι η αλλη μερια του Ειρηνικου, ειναι πολυ συνηθισμενο. Εχει παρατηρηθει με τους Incubus, με δεκαδες αλλα ψιλοαδιαφορα προσωπικα numetal γκρουπακια, και με συγκροτηματα οπως οι Korn και οι Slipknot, οι οποιοι μεχρι να ασχοληθει συγκεκριμενο περιοδικο με αυτους και διαφορα μουσικα καναλια, ηταν παντελως αγνωστοι εδω περα. Ε, εκτος απο τους γαμηστερους Incubus, εχει παρατηρηθει και με αυτους εδω τους τυπαδες.

http://media.2theadvocate.com/images/tim+sevendust+copy.jpg

Ο Lajon Witherspoon (ο ΜΑΥΡΟΣ) που ειναι ο τραγουδιστης τους, οι John Connolly (τερμα δεξια με το αφιερωμα τατουαζ στο χερι) και Clint Lowery (δεν ειναι στη φωτο για λογους που εξηγω παρακατω) στις κιθαρες, ο Vinny Hornsby (τερμα αριστερα με το στρατοκαυλο καπελο) στο μπασο και ο Morgan Rose (η σκατοφατσα-ζωο με το μαλλι ραστα που δε φτιαχνει την κατασταση) στα τυμπανα εχουν κυκλοφορησει 7 albums απο το 1997 μεχρι σημερα, αν και στα 3 απο αυτα ελειπε ο Clint Lowery (ο οποιος ομως επεστρεψε στο γκρουπ φετος), τη θεση του οποιου προσωρινα ειχε ο Sonny Mayo (γλομπος με μουσακι, συνιδρυτης με πινκατερο του γκρουπ στο φεισμπουκ). Προσωπικα εχω λιωσει το κατα γενικη ομολογια καλυτερο τους αλμπουμ, το Animosity, και το Alpha του 2007, και αναμενεται και εμβαθυνση και στα υπολοιπα, τα εχω ακουσει καποιες φορες, αλλα οχι τοσο οσο εκεινα τα δυο.

Οσον αφορα το μουσικο ειδος στο οποιο εμπιπτουν, δε θελει και πολλη φαντασια. Αγνωστοι σχετικα στην Ελλαδα, πασιγνωστοι στην Αμερικη, τατουαζ και ραστα και ιστοριες, παιζουν κι αυτοι ενα πραγμα που χαρακτηριζεται απο τον γνωστο σκληρο χαμηλωμενο αμερικανικο ηχο στις κιθαρες, εχουν τις απαραιτητες καφριλες στα φωνητικα, αλλα κυριως χαρακτηριζονται απο τα υπερμελωδικα ρεφραιν και τα αρκετα μελωδικα φωνητικα οποτε θελει ο Λαγιον, που εχει φοβερη φωνη ο πουστης. Ψηθειτε.

1997: Sevendust
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c9/Sevendust_Cover.jpg/200px-Sevendust_Cover.jpg

1999: Home
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a1/Home_Cover.jpg/200px-Home_Cover.jpg

2001: Animosity
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/c0/Animosity_Cover.jpg/200px-Animosity_Cover.jpg

2003: Seasons
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/00/Seasons_Cover.jpg/200px-Seasons_Cover.jpg

2005: Next
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/c/cd/Next_Cover.jpg/200px-Next_Cover.jpg

2007: Alpha
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/36/Sevendust_Alpha.jpg/200px-Sevendust_Alpha.jpg

2008: Chapter VII: Hope & Sorrow
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/29/Hope-sorrow.jpg/200px-Hope-sorrow.jpg

ΥΓ1. Αν δεν κανω τουλαχιστον 10 ατομα απο εδω περα να ασχοληθουν θα νιωθω αποτυχημενος, ψηθειτε.

ΥΓ2. Οσο γραφω αυτο το ποστ, ακουω το φετινο τους αλμπουμ και τελικα ΓΑΜΑΕΙ, ισως περισσοτερο κι απο το ΑΛΦΑ που εχω λιωσει και το θεωρω κορυφαιο. Ψηθειτε λεμε.

ΥΓ3. Ξεχασα το σημαντικοτερο και το κανω εντιτ. Εχω ανεβασει μια συλλογη με 20 τραγουδακια απο ολη τους την καριερα, οποιος θελει ας ριξει ενα ακουσμα. Ενδεικτικα τραγουδια που προτεινω ανεπιφυλακτα ειναι τα: Clueless, Crucified, Under, Feed, Black, Driven, Hope. Ψηθειτε.

ΥΓ4. Υπαρχουν και τα Deathstar, Alpha που βρισκονται στο Alpha (2007) που γαμανε σαν τραγουδια, αλλα ειπα να μη βαλω στη συλλογη 6 τραγουδια απο το ιδιο αλμπουμ. Κατεβαστε τα, ειναι γρηγορα και γαμανε.

http://rapidshare.com/files/131231366/SEVENDUST.rar.html

Snorkmaiden
21-07-2008, 03:37
exeis xwsei hdh enan na asxoleitai :D

Boom!
21-07-2008, 04:14
Ειχα ερθει σε επαφη με τη μουσικη των Sevendust πριν καποια χρονια και για να πω την αληθεια μου ειχαν φανει καπως γλυκαναλατοι (για να μην πω φλωροι) για το χωρο που κινουνται.

FIXXXER
21-07-2008, 04:20
Σε ευχαριστω μπουμ, αλλα τα 3 κλισε σου στην ιδια προταση (επαφη, γλυκαναλατος, χωρος που κινουνται) το μονο που καταφερνουν ειναι να επαληθευουν ποσο γαματοι ειναι οι Sevendust και κατι μου λεει οτι ηθελες να περασεις το αντιθετο. :wink:

ΥΓ5. Οντως ειναι φλωροι, αλλα γαματοι φλωροι.

GG*
21-07-2008, 04:24
μια απο τα ιδια,ειχα ακουσει διαβασει γι'αυτους σε αγγλικο hammer k' kerrang και εκανα τη μαλακια να ακουσω 2-3 κομματια. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ
οι incubus ειναι ωραιοι :)

MoRmEnGiL
21-07-2008, 04:25
pou tous 8ymh8ikes autous re?

eixa na akousw to onoma sevendust panw apo 10 xronia :shock:

regularpaul
21-07-2008, 12:27
εμετικοί πουστόφλωροι του αισχίστου είδους
φίξξξερ κάνε κάτι με το γούστο σου, κινείται σε δύσβατα μονοπάτια τελευταία

FIXXXER
21-07-2008, 12:32
Εξ' απ' ανεκαθεν, οχι τωρα τελευταια.

Razor
21-07-2008, 14:59
ρε φιλε κοντευεις τα 30 και ακους ακομα νουνου μεταλ ξερω γω

Vicotnik
21-07-2008, 15:07
Απο ανεκαθεν

αμάν πια, κάντο εντιτ δε μπορώ να το βλέπω

FIXXXER
21-07-2008, 15:13
Βικοτνι, για τους λιγους χαζουληδες που δεν το επιασαν, το εκανα εντιτ, οκ τωρα?

ρε φιλε κοντευεις τα 30 και ακους ακομα νουνου μεταλ ξερω γω

Καμια σχεση ομως? Επισης. Ακους θρας και εισαι σκουληκι. Ψοφα.

Razor
21-07-2008, 15:17
τι τροποι ειναι αυτοι, την γνωμη μου λεω ρε καπιλαριν

FIXXXER
21-07-2008, 15:18
Α συγνωμη, ειμαι προκατειλημμενος. Ε ρε φιλε, ουτε 30 κοντευω, ουτε νου μεταλ παιζουν τα παλικαρια.

MoRmEnGiL
21-07-2008, 16:09
to prwto tous pou xa akousei pantws to eixa brei sympa8htiko.
dld nomizw oti htan to prwto tous.

gia meta den 3erw alla polly kra3imo epese apo panw. oute gw 8ymamai na einai numetallonia idiaitera.

rebelos
21-07-2008, 20:12
εγώ το γούστω του fixxxxer το πάω πολύ γιατί είναι πολύ ότιναναι και μου θυμιζει το δικό μου και τώρα που ακούω κάτι κομμάτια σεβεννταστ είναι πολυ οραίες πουστρίλες θαμπζ απ στον φιχχχερ

wino
21-07-2008, 22:10
Οι Incubus είναι σκατά πάντως

Sotos_The_Tequiler
22-07-2008, 00:44
εγώ τους είχα ανακαλύψει μέσα από το δίκτυο ψιλο-τυχαία ψάχνοντας για νέες μουσικές πριν καμια 4ετία...
από τότε έχω ακούσει πάρα πολλές φορές κάποια τραγούδια τους που μ'αρεσαν αλλά δεν έχω προχωρήσει παραπέρα (αυτοί φανάζομαι προχώρησαν)
καλούτσικα ήταν πάντως κάποια σκόρπια κομμάτια που είχα βρει

Phantom Duck
27-07-2008, 01:19
Οι Incubus είναι σκατά πάντως

Για κανένα λόγο.

On topic, αυτό εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=eFaXaJHGpFY) είναι το καλύτερο για ευνόητους λόγους, γενικά Home πολύ ωραίος δίσκος. Λίγο κουραστικοί πάντως.

yo.

Kaserinos
25-05-2010, 21:10
Μπάντα αδυναμία ακόμα και αν τους έλιωσα στα γεράματα...
Το καινούργιο πάντως ειναι ένα απο τα καλυτερα τους (και δεν μιλάει η κάβλα του 'καινούργιου άλμπουμ'..).
Κάποιες αλλαγές στην διαδικασια σύνθεσης με εξέπληξαν ευχάριστα θα'λεγα. Πολυ-πολυ καλο δισκακι.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/Cold_Day_Memory_album_cover.jpg

Αλμπουμ που παιζει και ο κιθαρίστας Clint Lowery, που ξαναγύρισε. Και χώνει καλά. Ακούστε.

Marillion
25-05-2010, 21:43
δε γίνεται να το πεις καλύτερα απ'τον παύλο, που είναι και συγκρατημένος γενικά φαντάσου. κάτι τέτοια παλεύουμε να αποφεύγει ο κόσμος αλλά τον πίνουμε απ'οτι δείχνει το θρεντ.:fear:

Chillin Villain
25-05-2010, 21:51
Leech :pink:

00i00
25-05-2010, 21:57
θλιψη και προβληματισμος για την νεολαια

κριμα...πραγματικα

Leech
25-05-2010, 22:10

the gioulai effect?

Έλα τι?

Kaserinos
25-05-2010, 23:17
δε γίνεται να το πεις καλύτερα απ'τον παύλο, που είναι και συγκρατημένος γενικά φαντάσου. κάτι τέτοια παλεύουμε να αποφεύγει ο κόσμος αλλά τον πίνουμε απ'οτι δείχνει το θρεντ.:fear:

Απο φλώρους, ΠΑΝΤΑ. Σορρυ κιολα αλλα ειναι απο τους πιο γαματους φλώρους.
Εχω κολλησει. Τι να κανω ρε φιλε?:oops:

Sotos_The_Tequiler
25-05-2010, 23:22
Μουνοπανά Marillion γεμίζεις το παιδί ενοχές γι'αυτά που ακούει! Ξέρω εγώ τι σου χρειάζεται! Ταπετσαρία Nickelback σε όλο σου το σπίτι!

FIXXXER
25-05-2010, 23:28

Δεν πειραζει, συνεχιστε την σταυροφορια, μπορει να αποδωσει και ο κοσμος να ειναι καλυτερος αυριο.
Ον τοπικ, χμ, δεν το πηρα πρεφα οτι παιζει καινουριο, για να το τσεκαρω

Chillin Villain
25-05-2010, 23:40

the gioulai effect?

Έλα τι?
Χαχαχ,οχι εσυ το άσμα απο Εφτασκόνιστους

Marillion
25-05-2010, 23:43
φίξερ κάνε και άλλα μουσικά ποστ που επικεντρώνεσαι στο λαιναπ που ούτε ξέρουμε αλλά ούτε θα θυμόμαστε και άσε μας εμάς να λέμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω.
επίσης όχι άλλοι οτινανισμοί. εδώ το πίστεψες ακόμα και συ ότι είναι σχετικά άγνωστοι στην ευρώπη οι σέβενταστ δηλαδή... που να μας έγραφες και για καμμιά πραγματικά υποτιμημένη προς τα δω μπάντα, θα νόμιζες πως τους ακούς μόνο συ και η μάνα τους.
επίσης δεν ξέρω ποιος είναι ο σκληρος χαμηλωμένος αμερικάνικος κιθαριστικός ήχος αλλά τι πάω να κάνω τώρα θεε.

Kaserinos
25-05-2010, 23:50
Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω, γιατι ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ, δεν εγινε ποτε τοσο πολυ γνωστή. Κακό δισκο, δεν βγαλανε ποτες.
Σε αυτο που κανουν ειναι τιμιοτατοι, συνεπεστατοι σε κυκλοφοριες και κατεχουν την τεχνη του μελωδικου -ακομπλεξαριστου- ρεφραιν.
Πως να το κανουμε? Οι τυποι ειναι σωστοι. Φλωροι ξε-φλωροι, υπαρχει ποιότητα.
Άκου ενοχές...Πφφφφ.

FIXXXER
25-05-2010, 23:57
φίξερ κάνε και άλλα μουσικά ποστ που επικεντρώνεσαι στο λαιναπ που ούτε ξέρουμε αλλά ούτε θα θυμόμαστε και άσε μας εμάς να λέμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω.
επίσης όχι άλλοι οτινανισμοί. εδώ το πίστεψες ακόμα και συ ότι είναι σχετικά άγνωστοι στην ευρώπη οι σέβενταστ δηλαδή... που να μας έγραφες και για καμμιά πραγματικά υποτιμημένη προς τα δω μπάντα, θα νόμιζες πως τους ακούς μόνο συ και η μάνα τους.
επίσης δεν ξέρω ποιος είναι ο σκληρος χαμηλωμένος αμερικάνικος κιθαριστικός ήχος αλλά τι πάω να κάνω τώρα θεε.

Φιλε μου, σε αντιθεση με αλλους, γραμμενο το εχω το ποσοι τους ακουνε, και δε τους ανεβαζει στα ματια μου το να εχουν χαρακτηρα underground. Αν καταλαβες κατι τετοιο, μπραβο, ξαναδιαβασε, γιατι δεν σκεφτομαστε ολοι με τον ιδιο τροπο. Δε με ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο να παω να βρω συγκροτηματα που δεν τα ξερει ο κοσμος και να το παιξω ψαγμενος, ευτυχως εχουμε πολλους τετοιους στο φορουμ. Και πενηντα τρισεκατομμυρια οπαδους να εχουν, εγω απλα εκανα ενα ποστ για τη μουσικη τους και σε οποιον αρεσει. Μην καταντησουμε να μιλαμε παλι για οποιαδηποτε μουσικη λες και ειναι κατι που στηριζεται στη γνωση, τουλαχιστον εγω ειμαι εκτος κουβεντας. Αν εσυ ξερεις καλυτερα, μπραβο σου, μην τους ακους, ασε εμας τους μαλακες με τα ευτελη γουστα να τους ακουμε μια στο τοσο, δεν ειναι και το συγκροτημα που θα μας αλλαξει τη ζωη, σε διαβεβαιω για αυτο.

Marillion
26-05-2010, 00:01
ρε καμμένε επειδή τους είπες σχετικά άγνωστους το έγραψα, όχι επειδή θα την βγάλουμε έξω να την μετρήσουμε. επίσης σας πείραξε τόσο πολύ το δικό μου ποστ; εδώ ο άλλος έγραψε για πουστόφλωρους κ ο άλλος ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ. που να μην έβαζα και εμοτικον, θα νομίζατε ότι ετοιμάζω σεντόνι

ikonoklast
26-05-2010, 00:28
κάτι τέτοια παλεύουμε να αποφεύγει ο κόσμος

E, μάλλον κωλοβαράτε γιατί εγώ ούτε ένα φυλλάδιο σας δεν έχω δει.

Kaserinos
26-05-2010, 02:03
Για θέμα γουστου μιλάμε σιγα μην αρπαχτουμε. Χαλαρώνουμε τώρα, σκληρο-μεταλλάδες.

No hard feelings. Seriously.