View Full Version : Fly Beeyond Fest μερα 1η 15/07/2008
δεν προλαβα τους νασιοναλ και τους ιμαμ ( :( )
εχουμε και λεμε: οι μασσιβ(οπου και αυτους δεν τους ειδα εξ αρχης) οπως τους περιμενα με πεντακαθαρο ηχο αλλα με χαμηλα τα ντεσιμπελ, τιμησανε και παλια και καινουργια κομματια. το ντισολβ το παιξανε στην αρχη ή καθολου; γενικα την καταβρηκα.
τελος εσκασαν οι γκογκολες, αυτοι κι αν ειχαν γαματο ηχο, με τοσα οργανα στη σκηνη! ηθελα καιρο να τους δω λογω τζιπσι πανκς, αν και παιξανε και τις μπουρδες του σουπερ ταραντα, δεν πτοηθηκαμε ομως! χορος, κεφι, πανηγυρι, μπριζολες και μαυροδαφνες ηταν καποια απ' τα συμβαντα της χ8εσινης βραδιας.
επισης αγαπητο φλαη μπιγιον φεστ, του χρονου θα θελαμε τον τρικυ και τους κουλτουρ σοκ για ενα καλυτερο καραϊσκακη.
metamelia3
16-07-2008, 12:34
στο τζάμπα μπήκες ή με εισιτήριο;
metamelia3
16-07-2008, 12:39
την μαλακία που με δέρνει, λοιπόν. τεσπα, σήμερα πίστολς!
λοιπον ακου τι θα κανεις, θα καθησεις μπροστα στον σεκιουριτα(αν δουλευει ο χθεσινος στην αριστερη εισοδο ακομα καλυτερα, ενας ασπρομαλλης μπουλουκος ειναι) και θα συνεννοηθεις να σ' αφησει να μπεις μαζι με αλλον που εχει εισιτηριο, ετσι(σχεδον) μπαιναν και οι περισσοτεροι . αν δε το καταφερεις αυτο, μη κατσουφιασεις, μετα απο 15-20 λεπτα που θα εχει αρχισει το λαηβ, καποιος θα κτυπησει δυνατα τα σιδερα της εισοδου και θα ανοιξουν οι πορτες για λιγα δευτερολεπτα και θα μπεις.
metamelia3
16-07-2008, 12:53
γιεα, θα'χει και πάνκηδες οπότε δεν φοβάμαι το να μείνω απ' έξω =ρ. θνξ!
Pitsadoros
16-07-2008, 13:16
to super taranta eixe foresei ena strap on k se gamage xtes shora k oute pou pires prefa. den paiksane forces of victory krima. gamisane oi gogol gamisane gamisane gogol gia panta
Pitsadoros
16-07-2008, 13:36
oute dub the frequencies of love paiksane re gmt. ti poustxia
kalki ti wra tha pas ekei psinomai na rthw gia tzampa na kanw nazakia stous sekiouritades
metamelia3
16-07-2008, 13:38
ξέρω'γω; δεν έχω κανονίσει κάτι για ώρα ακόμα. θα σου τηλεφωνήσω μόλις το κάνω όμως!!!!
Pitsadoros
16-07-2008, 13:40
siga min tilefwniseis skatomalaka!!
metamelia3
16-07-2008, 13:46
το ξέρεις ότι θα το κάνω! μην γκρινιάζεις!
ρε μασιβ λέμε ρε είσαστε σοβαροί τι γκογκολ μπορντέλο κ δεν ξέρω εγώ τι
MASSIVE ATTACK
sok ke deos
απλά
δεν τα λυπήθηκα καθόλου τα 55 έουρα
ρε μασιβ λέμε ρε είσαστε σοβαροί τι γκογκολ μπορντέλο κ δεν ξέρω εγώ τι
MASSIVE ATTACK
sok ke deos
απλά
δεν τα λυπήθηκα καθόλου τα 55 έουρα
Ayto akribws.Oi Massive apisteytoi.Oi Gogol plaka eixan ,alla de sygkrinontai me levellers h kati paromoio...
SaintBaf
16-07-2008, 22:11
oi gogol apla kaloi kai ligo varetoi se simeia. Oi Kultur Shock einai merika ekatomuria sumpanta kaluteroi.
oi Imam mpailnti metrioi. Oi Darnakes einai merika ekatomuria sumpanta kaluteroi.
oi Massive polu kaloi.
oi national i ekpliksi tis diorganosis gia mena prosopika toulaxiston mias kai de tous eixa ksanakousei.
Etsi opos ta lew einai.
perfectly flawed
19-07-2008, 22:47
massive kai pali massive....prwti fora tous eida an kai sto tzampa kai stin mesi sxedon tou live mporw na pw pws den tha lypomoun katholou an plirwna kiolas.....megalo sygrotima..ante kai oi portishead siga siga apta meri mas....