PDA

View Full Version : Exciter - Thrash Speed Burn (2008)

GuardianOfIvorytower
15-07-2008, 21:48
Exciter - Thrash Speed Burn
Massacre Records - February 22nd, 2008

http://static.metal-archives.com/images/1/6/3/1/163102.jpg

1. Massacre Mountain
2. Thrash Speed Burn
3. In Mortal Fear
4. Crucifixion
5. Demon's Gate
6. Hangman
7. Evil Omen
8. Betrayal
9. The Punisher
10. Rot The Devil King

Μπορεί να άργησαν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ οι Καναδοί, αλλά πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο. Ο δίσκος αυτός αποτελεί την πρώτη τους στούντιο κυκλοφορία μετά από 8 χρόνια (είχε προηγηθεί επίσης μία συλλογή πριν από 4 χρόνια) και παράλληλα ο πρώτος τους δίσκος με τον νέο τραγουδιστή Kenny "Metal Mouth" Winter, ο οποίος πιστεύω τα καταφέρνει πολύ καλά στη δουλειά του.

Χωρίς να είμαι και ο πιο αρμόδιος να μιλήσω για τους Exciter, καθώς δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς και λεπτομερώς με τη αρκετά μεγάλη δισκογραφία τους, ο δίσκος αυτός αντιπροσωπεύει στα αυτιά μου αυτό που έχω συνδέσει στο μυαλό μου με την έννοια Exciter. Δηλαδή πολύ καλό, τσαμπουκαλεμένο Speed Metal, χωρίς μοντέρνα στοιχεία, λες και βγήκε από τα 80s. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Όχι αυτός εδώ δεν είναι ο δίσκος που θα αλλάξει την ιστορία της μουσικής. Είναι όμως ένας δίσκος ειλικρινής, από άτομα που γουστάρουν με τα μπούνια αυτό που κάνουν και παίζουν αυτό που βγαίνει από την καρδιά τους. Τουλάχιστον εγώ αυτό λαμβάνω από το δίσκο αυτό. Και πιστεύω ότι άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο αυτό έκαναν πάντα οι Exciter. Οι φίλοι του είδους δεν χρειάζονται προτροπές νομίζω, πιστεύω τον έχουν ήδη ακούσει και εκτιμήσει το δίσκο.

http://listen.to/exciter
http://www.massacre-records.com/

GuardianOfIvorytower
15-07-2008, 21:50
Περιμένω σχόλια witchkiller :)

Razor
16-07-2008, 01:15
το ομωνυμο,demon's gate,evil omen,the punisher ΓΑΜΑΝΕ.Τα υπολοιπα τραγουδια του αλμπουμ σιγουρα δεν αξιζαν 8 χρονια αναμονης αλλα και παλι ειναι EXCITER και σας πηδανε ομορφα.

EXCITER AΡΒΥΛΑ ΑΜΑΝΙΚΟ ΣΚΑΤΙΛΑ

BURNIN AMBITION
16-07-2008, 05:04
timio album

Jim Dandy Mangrum
16-07-2008, 11:42
gamaei

Witchkiller
17-07-2008, 21:19
Κατ'αρχάς συμφωνώ με JDM!Γαμεί και δεν κάνει τίποτα λιγότερο από το να γαμεί λίγο ακόμη...

Ο δίσκος θα πάει άπατος...Γιατί με ρωτάτε?Η απάντηση είναι απλή.Πολύ απλή βασικά.......

Επείδη οι Exciter ανέκαθεν ήταν μία μπάντα ΠΟΛΥ βάρβαρη και τσουβαλάτη για τον μέσο μεταλλά και πολύ στενόμυαλη και ΑΚΟΜΗ πιο βάρβαρη για τον μέσο intelectuel της κωλάρας που νομίζει ότι οι Tool είναι οι νέοι μεσσίες,ότι οι Metallica έχουν λόγο ύπαρξης από το Master(άντε,4 κομμάτια είναι καλά από'κει μέσα)και μετά,ότι το Reign In Blood είναι ο πιο γρήγορος-ακραίος Thrash δίσκος ή ότι οι Nevermore είναι αδικημένη μπάντα............

Τα Rot The Devil King,Hangman και Massacre Mountain εξαθρώνουν Mastodon,Opeth και λοιπά "δε βγάζω γκόμενα και το'ριξα στην τέχνη" συγκροτήματα!

Τελικά το παν είναι να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι..............

Raven Lord
17-07-2008, 22:03
αυτό είναι το er που θέλουμε

:worship:

atom_smasher
18-07-2008, 10:42
μ αρεσει το ατιτιουντ του γουιτςκιλλερ.ετσι μπραβο. :disco: :dfinger:

Jim Dandy Mangrum
18-07-2008, 11:20
Τα Rot The Devil King,Hangman και Massacre Mountain εξαθρώνουν Mastodon,Opeth και λοιπά "δε βγάζω γκόμενα και το'ριξα στην τέχνη" συγκροτήματα!

GuardianOfIvorytower
18-07-2008, 11:41
Έτσι έτσι, τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα...κ άκουσα τελευταία μία φήμη για εμφάνιση Βιέννη...(πάλι βρίσιμο θα φάω)

eleventh guardian
18-07-2008, 11:48
αυτό είναι το er που θέλουμε

Aκριβώς αυτό. Τίποτα άλλο.

Τον δίσκο πρέπει να τον ακούσω καλύτερα για να εκφέρω γνώμη, δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια από κανέναν πάντως (στα περιοδικά το γνωστό 6άρι θα πήρε πάντως, είμαι βέβαιος).

Boris-san
18-07-2008, 12:28
Kai 5......H gnwsth paparia:Timio album apo mia megalh mpanta twn 80s h opoia omws shmera akougetai 3eperasmenh mpla mpla mpla.REEEE Exciter REEEEE!

eleventh guardian
18-11-2008, 20:16
Demon's Gate, The Punisher και Hangman σπέρνουν τον όλεθρο. Με ελάχιστες εξαιρέσεις το αλμπουμάκι γαμάει.

Witchkiller
19-11-2008, 19:21
Εvil

Omen

Εvil

Omen

Jim Dandy Mangrum
20-11-2008, 11:44
xxaxaxaaxaxa
klasika, ta gamhstera "2-words" refrain twn exciter, pou dialyoun sverkous