View Full Version : Προολυμπιακό Τουρνουά Basket
να χαμε να λεγαμε
1η αγωνιστική: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2008
14/7 13:00 Νέα Ζηλανδία vs Πράσινο Ακρωτήρι
14/7 15:30 Κορέα vs Σλοβενία
14/7 19:30 Κροατία vs Καμερούν
14/7 22:00 Ελλάδα vs Λίβανος
2η αγωνιστική: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008
15/7 13:00 Σλοβενία vs Καναδάς
15/7 15:30 Πράσινο Ακρωτήρι vs Γερμανία
15/7 19:30 Καμερούν vs Πουέρτο Ρίκο
15/7 22:00 Λίβανος vs Βραζιλία
3η αγωνιστική: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008
16/7 13:00 Καναδάς vs Κορέα
16/7 15:30 Πουέρτο Ρίκο vs Κροατία
16/7 19:30 Γερμανία vs Νέα Ζηλανδία
16/7 22:00 Βραζιλία vs Ελλάδα
Αναλυτικά
Oι 12 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους των 3 ομάδων.
Α' όμιλος: Βραζιλία, Ελλάδα, Λίβανος
Β' όμιλος: Πράσινo Ακρωτήρι, Γερμανία, Νέα Ζηλανδία
Γ' όμιλος: Καναδάς, Κορέα, Σλοβενία
Δ' όμιλος: Καμερούν, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο.
Στη φάση των "8" θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου. Ο προημιτελικός είναι νοκ-άουτ, άρα και ιδιαίτερα κρίσιμος γιατί οι ηττημένοι επιστρέφουν πρόωρα σπίτι τους.
Τα σταυρώματα έχουν ως εξής:
Παιχνίδι 13: Α1 (πρώτος πρώτου ομίλου)- Β2 (δεύτερος δεύτερου ομίλου)
Παιχνίδι 14: Β1-Α2
Παιχνίδι 15: Γ1-Δ2
Παιχνίδι 16: Δ1-Γ2
Οι νικητές των προημιτελικών θα ψάξουν μία νίκη για να πάρουν το ένα από τα τρία εισιτήρια για το Πεκίνο. Tο σταύρωμα έχει ως εξής:
Nικητής παιχνιδιού 13-Νικητής παιχνιδιού 15
Νικητής παιχνιδιού 14-Νικητής παιχνιδιού 16
Οι νικητές των ημιτελικών εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι ηττημένοι θα δώσουν αγώνα μεταξύ τους και ο νικητής θα συνοδέψει τις άλλες δύο ομάδες στο Πεκίνο.
Magellan
14-07-2008, 22:47
για πλακα σημερα
ε λογικο
ρε ο λιβανος ηταν η ομαδα που ειχε κερδισει τη γαλλια στο μουντομπασκετ ή καμια σχεση;
fandango
15-07-2008, 11:29
υποτίθεται ναι.
γαμάτο μπάσκετ παίξαμε, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τις βολές, ε
Moonspellheim
15-07-2008, 15:52
prohmitelikoi kai hmitelikoi pote einai kserei kaneis?
fandango
15-07-2008, 18:29
το γαμάτο είναι ότι στον τελικό θα παίξουν οι 2 χαμένοι των ημιτελικών...
Οι ημιτελικοι το Σαββατο, τελικος των χαμενων την Κυριακη.
Mr Mojo Rising
15-07-2008, 21:00
Μήπως ξέρει κανείς τις τιμές των εισητηρίων;; Στο Ακρόπολις είχαν 15 ευρώ όπου κι αν καθήσεις και το γήπεδο ήταν κατά τα 2/3 άδειο. Παρόλαυτα άκουσα ότι για το προολυμπιακό ανεβάσαν τις τιμές: 20 ευρώ τις μέρες που δεν παίζει η εθνική και 20 και 60 ευρώ τις μέρες που παίζει η εθνική. Αληθεύει;; Αν ναι αναρωτιέμαι ποιος μαλάκας μπορεί να δώσει 60 ευρώ για να πάει να δει αγώνα του προολυμπιακού τουρνουά.
fandango
15-07-2008, 21:53
και ένα γαμάτο που είπε ο σπίκερ:
"είτε λει απ, είτε κάρφωμα, είτε τρίποντο, το ίδιο μετράνε."
μετά το διόρθωσε ο στόκος.
Magellan
15-07-2008, 23:23
Μήπως ξέρει κανείς τις τιμές των εισητηρίων;; Στο Ακρόπολις είχαν 15 ευρώ όπου κι αν καθήσεις και το γήπεδο ήταν κατά τα 2/3 άδειο. Παρόλαυτα άκουσα ότι για το προολυμπιακό ανεβάσαν τις τιμές: 20 ευρώ τις μέρες που δεν παίζει η εθνική και 20 και 60 ευρώ τις μέρες που παίζει η εθνική. Αληθεύει;; Αν ναι αναρωτιέμαι ποιος μαλάκας μπορεί να δώσει 60 ευρώ για να πάει να δει αγώνα του προολυμπιακού τουρνουά.
ισχυει για 20 και 60 αλλα οχι μονο για εναν αγωνα αλλα και τους 4 της ημερας
ντακσι θα μου πεις ποιος θα παει να δει και τους 4 αλλα λεμε τωρα
ε λογικα με γερμανια (αν πανε λογικα τα πραγματα) θα ειμαι μεσα
Mr Mojo Rising
16-07-2008, 04:18
1. Δεν έχει κανένα νόημα να πληρώνεις ενιαίο εισητήριο για 4 αγώνες. 2 αγώνες το πολύ παλεύονται. Δηλαδή θα παέι κανείς στο γήπεδο για 10 σερί ώρες;;
2. Στους ολυμπιακούς το 2004 με 15-20 ευρώ έβλεπα 2 αγώνες και με σοβαρές ομάδες και σε μια χαρά θέσεις στο ΣΕΦ. Με 80 ευρώ είχα δει ημιτελικό-τελικό επίσης σε καλές θέσεις στο ΟΑΚΑ. Και τώρα μου ζητάνε να δώσω 20 ευρώ για να δω το Πράσινο ακρωτήρι στο προολυμπιακό τουρνουά ή έστω να δω την εθνική αλλά από το πάνω διάζωμα;; Έλεος..
3. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν βάλουν πιο φθηνά εισητήρια θα πάει πιο πολύς κόσμος και έτσι & τα συνολικά έσοδα δε θα μειωθούν & το γήπεδο θα είναι πιο γεμάτο.
4. Ξαναρωτάω, υπάρχει άνθρωπος με φυσιολογικό εισόδημα που θα δώσει 60 ευρώ για να πάει στο προολυμπιακό τουρνουά;;
Τι να πω, απλά γτπ..
Magellan
16-07-2008, 08:55
χμμ ναι βασικα μαλακιες λεω
για 2 αγωνες ειναι το εισητηριο
http://oktabitos.files.wordpress.com/2008/06/oaka-map-prices.jpg
Mr Mojo Rising
16-07-2008, 14:41
Γενικά μπορεί να μου πει κανείς εφόσον πήγε, πόσο κόσμο είχε;;
Magellan
16-07-2008, 22:56
σημερα παντως ειναι σχεδον γεματο
GuardianOfIvorytower
16-07-2008, 23:44
Ωραία ματς σήμερα πάντως ε.
Καλο θεαμα απο την εθνικη, σιγουρα ομως οχι κανα τρομερο ματς. Για να εχεις ενα καλο ματς πρεπει να παιξουν και οι δυο ομαδες, πως να το κανουμε.
Mitsmann
17-07-2008, 01:32
για να παιξει η 2η ομαδα, πρεπει να την αφησει η πρωτη.
tiga oso den paei to oaka shmera me or8ious kai ka8istous se skalakia.
ta 60ria gemisan,logika 8a afhsan lao alla paizei na agorasthkan kai arketa 60ria afou ta 20ria exafanisthkan.alla ta 20 einai polla.elpizw na mhn ayxhsoun tis times stous epomenous agwnes.
alla xlwmo.
:|
Αφού γέμισε το γήπεδο, δύσκολο να μην τα αυξήσουν.
http://uk.youtube.com/watch?v=kC15QIWFchg αποψε
poso malakes einai aytoi oi slovenoi?
Mitsmann
18-07-2008, 17:47
http://uk.youtube.com/watch?v=kC15QIWFchg αποψε
χαχα γενικα ειναι σεβαστο αυτο που κανουν αλλα εχει πλακα που θα το κανουν σημερα σε φαση "εδω ειμαστε, ελατε"
και μετα θα ερθει η 30ρα.
Mitsmann
19-07-2008, 00:37
οι συμπαθεστατοι μεν, αμπαλαέο δε, Χάκα Ζούλου (κοπηραητ Μιτς, εκτος αν το πε αλλος), αποδειχθηκαν ο,τι πρεπει για προπονηση. Υπερβολικα ατεχνοι για να δημιουργησουν προβλημα.
Αυριο με Πορτο Ρικο. Να τους δειξουμε πως γαμαει το Πορτο Χελι.
υ.γ. ελεος με την αποθεωση απ τους δημοσιογραφους με τον καθε παιχτη της εθνικης σε καθε φαση, ακομα και σε καθε μαλακια του. Δηλαδη ε-λε-ος. Λες και καθε παιχνιδι, σου παρουσιαζεται αυτη η ομαδα 1η φορα και ο καθε μασωνος (που την ξερει γι αυτο ειναι και μασωνος) αναλαμβανει να στη διαφημησει, μηπως και δεν σου αρεσει στο τελος. Στα διαλα.
agapame kameron.kathe fora k pxio latreftos
GuardianOfIvorytower
19-07-2008, 14:37
Άντε να ξεμπερδεύουμε σήμερα...
Waiting_for_22
19-07-2008, 16:52
οι συμπαθεστατοι μεν, αμπαλαέο δε, Χάκα Ζούλου (κοπηραητ Μιτς, εκτος αν το πε αλλος), αποδειχθηκαν ο,τι πρεπει για προπονηση. Υπερβολικα ατεχνοι για να δημιουργησουν προβλημα.
Αυριο με Πορτο Ρικο. Να τους δειξουμε πως γαμαει το Πορτο Χελι.
υ.γ. ελεος με την αποθεωση απ τους δημοσιογραφους με τον καθε παιχτη της εθνικης σε καθε φαση, ακομα και σε καθε μαλακια του. Δηλαδη ε-λε-ος. Λες και καθε παιχνιδι, σου παρουσιαζεται αυτη η ομαδα 1η φορα και ο καθε μασωνος (που την ξερει γι αυτο ειναι και μασωνος) αναλαμβανει να στη διαφημησει, μηπως και δεν σου αρεσει στο τελος. Στα διαλα.
Eν τω μεταξύ το απίστευτα σπασαρχίδικο, ήταν που ο Σκουντής στο ματς με τους βαρυποινίτες του Λιβάνου φώναζε σαν μαλάκας σε κάθε πόντο ξερογο
to akoma pxio asteio einai oti otan mas xekwliasei kapoia argentinh px 8a mas poun oti eixan entopisei tis adynamies sthn raketa apo thn prwth stigmh.to giati den mas to elegan einai allo erwthma.
GuardianOfIvorytower
19-07-2008, 23:28
Ωραία μπάλα σήμερα, δίκαια πρόκριση.
Mitsmann
19-07-2008, 23:37
η οι αντιπαλοι εχουν γινει σκατα, η ανεβηκαμε λεβελ.
Πηγα ΟΑΚΑ σημερα, καλη φαση, η ομαδα αποζημιωσε, αν και μου την εσπασε λιγο η υπερ του δεοντος πανηγυρτζιδικη ατμοσφαιρα ειδικα με τα ολε-ολε στο τελος, λες και σηκωσαμε κανα παγκοσμιο. Οι πελαργοι δε, πρεπει να ειναι η πιο γραφικη παρεα οπαδων ever.
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Κίνα, την Αγκόλα και τη Γερμανία.
Οι όμιλοι
1ος όμιλος:
Αργεντινή
Αυστραλία
Ιράν
Λιθουανία
Ρωσία
Κροατία
2ος όμιλος
Αγκόλα
Κίνα
Ισπανία
ΗΠΑ
Γερμανία
Ελλάδα
Tο πρόγραμμα
10 Αυγούστου: Ισπανία-Ελλάδα
12 Aυγούστου: Ελλάδα-Γερμανία
14 Aυγούστου: ΗΠΑ-Ελλάδα
16 Aυγούστου: Ελλάδα-Αγκόλα
18 Αυγούστου: Ελλάδα-Κίνα
Άντε να ρίξουμε επιτέλους μια ΠΟΥΤΣΑ στους σιχαμερούς ισπανους!
Από team usa λογικά πούλος, γιατί είμαστε η μόνη ομάδα που θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν.
Τους άλλους άνετα.
Mitsmann
20-07-2008, 23:36
δε ξερω αν ηταν μαλακιες κομπορρημοσυνης (καρασικ) των μασονοσκουντηδων, αλλα λεγανε οτι στις πρωτες προπονησεις των ΝΒΑδων, σε θεματα τακτικης, τους δειξανε βιντεο της Εθνικης.
ναι
κ' ο κομπυ κοιμαται εχοντας στο προσκεφαλι του αφισες τσαρτσαρη και πελεκανου
Σαρανταρες σε Αγκολα, Κινα, Γερμανια, μια δεκαρα στους Ισπανους και ΠΟΥΤΣΑ στους Αμερικανους. Να μετονομαστει το τοπικ σε "Ο δρομος προς το χρυσο μεταλλιο στο Πεκινο" και να συνεχιστει εδω η κουβεντα για ολη την πορεια της Εθνικης προς την κατακτηση της κορυφης.
Moonspellheim
21-07-2008, 02:14
Mas exoun ontws apwthimeno (http://www.youtube.com/watch?v=I-63BrKSlHw)
Ωχ θα παιξει Κομπι, πωπω πουτσα που θα φαμε ε... Τα σπαω με το πιανακι και τη βαρια φωνη του σπορτκαστερ και τα αποσπασματα απο συνεντευξεις που βαζουν συναισθημα στο βιντεακι. Μλκ ταινια εντελως. Χαχαχαχ στο βιντεακι στο 7:25 ειναι ο κρις μπος.
GuardianOfIvorytower
21-07-2008, 12:04
Αν βγούμε δεύτεροι στον όμιλο καλά θα είναι :D
den exei kamia (sxedon) shmasia ti 8a kanoume ston omilo.eykola h dyskola 8a perasoume.
ola ta lefta einai o prohmitelikos.
:|
tamagothi
21-07-2008, 13:18
ντάξει καλός ο όμιλος.
αργεντινή και αυστραλία με ανησυχούν λιγάκι, αλλά θα δείξει.
cybernaut 667
21-07-2008, 15:16
εχουμε ανεβει λεβελ δεν το συζηταμε. καλυτερη εθνικη εβερ. το πολυ καλο ειναι πως δεν εχουν επιτθετικη αμηχανια πλεον .
κ ο ομιλος καλος, στην χειροτερη βγαινουμε τριτοι κ παμε στο χιαστη ματς με οποιον να ναι απο τους αλλους, γιατι τους εχουμε ΟΛΟΥΣ.
αν παιξουμε οπως μπορουμε κ μας βοηθησει λιγο η κληρωση εχω σοβαρες υποψιες/ελπιδες για χρυσο
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 15:18
Εντάξει μην παίρνουμε και πολύ θάρρος από το προολυμπιακό γιατί παίξαμε γενικά με έυκολους αντιπάλους. Το ίδιο και στο ακρόπολις. Ο όμιλος είναι σαφώς δυσκολότερος από τον άλλο αλλά τουλάχιστον θα πέσουμε με ποιο έυκολη ομάδα στον προημιτελικό αν περάσουμε. Εντωμεταξύ δεν είναι μαλακία να είναι 2 όμιλοι των 6 ομάδων και να περνάνε 4 από κάθε όμιλο;; Γιατί να μην είναι 16 ομάδες και το κλασικό 4 όμιλοι των 4;;
Τεσπα.. Πάντως αυτή η εθνική παίζει ωραίο μπάσκετ και αν είμαστε λίγο τυχεροί μπορούμε επιτέλους να πάρουμε κι ένα μετάλιο στους ολυμπιακούς.
Παρεμπιπτόντως να σημειώσω κάτι άσχετο που μόλις θυμήθηκα. Τόσο στο ακρόπολις όσο και στο προολυμπιακό που πήγα υπήρχανε οι κλασικοί πλανόδιοι με τα αναψυκτικά και τα ψιψιψόνια (6 ευρώ κοκακόλα & πατατάκια οι αλήτες) και υπήρχαν και οι καντίνες που είχαν ακριβώς τις ίδιες τιμές. Και ενώ οι πλανόδιοι έρχονταν εκεί που καθόσουν και χωρίς ουρές και ταλαιπωρίες έπαιρνες ό,τι ήθελες, στα ημίχρονα και ανάμεσα στις περιόδους οι καντίνες μάζευαν τρελές ουρές;; Το μόνο που έλειπε ήταν ο τσέλιγκας να επιστρέψει τα πρόβατα στη στάνη..
Ασε ρε που θα πεις εσυ για προβατα. Πες επισης στον αρχοντα σου εκει περα οτι του φερνω τη βιντεοκαμερα καποια στιγμη μεχρι τις 6 φανταζομαι εκει θα ειναι ακομα. Και για να μην ειμαι οφ τοπικ, τια θα γινει, θα αλλαξει ο τιτλος του τοπικ επιτελους?
cybernaut 667
21-07-2008, 15:24
ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ να γαμησουμε γιου ες ει κ να στειλω απειρα ειρωνικα μειλ στον ντανυ κάρει,
ο οποιος εκθειασε Σπανουλη ( he's fakkin WICKED) , Διαμαντιδη , Παπαλουκα σε συνομιλια μας φεις του φεις ¨:]
(περιπου φεις του φεις δηλαδη γιατι μου ριχνει τουλαχιστον καμια δεκαρια ποντους)
Mr Mojo Rising δεν συμφωνω στο ' παίξαμε γενικά με έυκολους αντιπάλους' . δηλαδη ποιος μπορουσε να μας δυσκολεψει εστω κ για λιγο ? 20ρες ευκολα σε ολους, κ το πιο σημαντικο δεν βρεθηκαμε ΚΑΝ πισω στο σκορ ουτε μια φορα.
http://www.youtube.com/watch?v=xCoyByOl5sk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=j1sjQRmejfA&NR=1
H συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί όνειρο ακόμα και για έναν καταξιωμένο αθλητή όπως είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι.
Ο Γερμανός σταρ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, γεγονός που ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε κλάματα χαράς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο την Κυριακή.
http://img150.imageshack.us/img150/9049/dirknowitsksklamamae3.jpg
Αργότερα, πιο ψύχραιμος, δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την κλήρωση γιατί θέλω να το χαρώ μαζί με τους συμπαίκτες μου και να γιορτάσω. Η Ελλάδα είναι μία πολύ καλή ομάδα με θαυμάσιους παίκτες. Θα ήθελα να είχα στην Εθνική Γερμανίας τον Διαμαντίδη».
Ο έτερος των ΝΒΑer της Γερμανίας Κρις Κέιμαν τόνισε: «Για μένα είναι μόνο δύο βδομάδες, για τους άλλους είναι δώδεκα χρόνια, οπότε μπορώ να φανταστώ πως νιώθουν οι συμπαίκτες μου. Εμένα το μόνο που μου αρέσει είναι να παίζω μπάσκετ και μακάρι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει κάτι καλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά με δέχτηκαν πολύ καλά. Είναι φιλικοί μαζί μου και κάνουμε καλή παρέα».
cybernaut 667
21-07-2008, 15:53
Υπερτατος. θυμαται κανεις το παιχνιδι με μας που το γυρισε ολο μονος του ?
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 16:11
Πες επισης στον αρχοντα σου εκει περα οτι του φερνω τη βιντεοκαμερα καποια στιγμη μεχρι τις 6 φανταζομαι εκει θα ειναι ακομα
Κάνε μου μια αναπάντητη πριν μπεις να ετοιμάσω τη μάσκα οξυγόνου :oops: :oops:
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 16:17
Mr Mojo Rising δεν συμφωνω στο ' παίξαμε γενικά με έυκολους αντιπάλους' . δηλαδη ποιος μπορουσε να μας δυσκολεψει εστω κ για λιγο ? 20ρες ευκολα σε ολους, κ το πιο σημαντικο δεν βρεθηκαμε ΚΑΝ πισω στο σκορ ουτε μια φορα.
Απλά λέω ότι ο Λίβανος, η Βραζιλία, η Νέα Ζηλανδία και το Πορτο Ρίκο δε συγκρίνονται με Ισπανία, ΗΠΑ και Γερμανία που θα παίξουμε στον όμιλο στο Πεκίνο ούτε με Αργεντινή, Λιθουανία, Ρωσία, Κροατία που μπορεί να συναντήσουμε στον προημιτελικό. Κατά τ' άλλα δε διαφωνώ ότι με αυτούς τους αντιπάλους που είχαμε παίξαμε όσο γινόταν καλύτερα.
Magellan
21-07-2008, 16:34
το σιγουρο ειναι οτι βαση αποτελεσματων κτλ κτλ τα τελευταια 3-4 χρονια ειμαστε μεσα στις 5-6 καλυτερες στον κοσμο
απο κει και περα αν θα παρουμε μεταλλιο στο πεκινο ειναι και θεμα μερας, τυχης και σε τι κατασταση θα ειμαστε σε 20 μερες
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 18:34
το σιγουρο ειναι οτι βαση αποτελεσματων κτλ κτλ τα τελευταια 3-4 χρονια ειμαστε μεσα στις 5-6 καλυτερες στον κοσμο
Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δηλαδή, στο μπάσκετ ξεχωρίζουν κατ'εμέ παγκοσμίως 8-9 ομάδες και μετά έπονται με διαφορά όλες οι άλλες. Είναι εκτός Ευρώπης ΗΠΑ και Αργεντινή και από Ευρώπη Σερβία, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία,Ελλάδα και ίσως Λιθουανία. Με δεδομένο ότι ΗΠΑ, Αργεντινή και Ισπανία είναι στάνταρ στην 5αδα ποιες πετάς έξω για να βάλεις την Ελλάδα;;
Magellan
21-07-2008, 18:41
ειπα τα τελευταια 3-4 χρονια
τι ιταλιες και σερβιες και κροατιες μου λες
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 19:52
Αν δεν κάνω λάθος η Ιταλία στην προηγούμενη ολυμπιάδα (δηλ. πριν 4 χρόνια) πήρε ασημένιο. Σέρβοι και Κροάτες είναι πάντα μεγάλες μπασκετικές δυνάμεις, πως να το κάνουμε δηλαδή.
Αγορι παρε πρεφα, Ιταλια και Σερβια δεν εχουν καν προκριθει στους Ολυμπιακους και οι Κροατες πανηγυριζαν τη νικη επι της Γερμανιας λες και πηραν το χρυσο.
Magellan
21-07-2008, 20:41
Αν δεν κάνω λάθος η Ιταλία στην προηγούμενη ολυμπιάδα (δηλ. πριν 4 χρόνια) πήρε ασημένιο. Σέρβοι και Κροάτες είναι πάντα μεγάλες μπασκετικές δυνάμεις, πως να το κάνουμε δηλαδή.
ναι ηρθε 2η το 2004 και μετα ουτε καν 8αδα δεν εμπαινε και μεις απο τοτε εχουμε 1 ευρωπαικο και 2η 8εση σε παγκοσμιο
σερβοκροατες εχουν κανουν κατι καλο πολλα χρονια (2002 χρυσο οι σερβοι στο παγκοσμιο και οι κροατες το 95 3οι στην αθηνα στο ευρομπασκετ)
το οτι ειναι μεγαλες μπασκετικες δυναμεις το ξερουμε
αυτη τη στιγμη ομως δεν ειναι καλυτεροι απο μας
Mr Mojo Rising
21-07-2008, 20:54
Αγορι παρε πρεφα, Ιταλια και Σερβια δεν εχουν καν προκριθει στους Ολυμπιακους και οι Κροατες πανηγυριζαν τη νικη επι της Γερμανιας λες και πηραν το χρυσο.
Όπως και ο Σκουντής τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο.
Magellan
21-07-2008, 20:56
ΤΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ
και ασε το σκουντη
[quote="Boom!":1f44spkt]Αγορι παρε πρεφα, Ιταλια και Σερβια δεν εχουν καν προκριθει στους Ολυμπιακους και οι Κροατες πανηγυριζαν τη νικη επι της Γερμανιας λες και πηραν το χρυσο.
Όπως και ο Σκουντής τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο.[/quote:1f44spkt]
Οταν λεω Κροατες εννοω τους παικτες της εθνικης Κροατιας.
Ο Σκουντης απο ποτε ταυτιζεται με την εθνικη μας ομαδα μπασκετ;
H συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί όνειρο ακόμα και για έναν καταξιωμένο αθλητή όπως είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι.
Ο Γερμανός σταρ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού, γεγονός που ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε κλάματα χαράς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο την Κυριακή.
http://img150.imageshack.us/img150/9049/dirknowitsksklamamae3.jpg
Αργότερα, πιο ψύχραιμος, δήλωσε στην ΕΡΤ: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την κλήρωση γιατί θέλω να το χαρώ μαζί με τους συμπαίκτες μου και να γιορτάσω. Η Ελλάδα είναι μία πολύ καλή ομάδα με θαυμάσιους παίκτες. Θα ήθελα να είχα στην Εθνική Γερμανίας τον Διαμαντίδη».
Ο έτερος των ΝΒΑer της Γερμανίας Κρις Κέιμαν τόνισε: «Για μένα είναι μόνο δύο βδομάδες, για τους άλλους είναι δώδεκα χρόνια, οπότε μπορώ να φανταστώ πως νιώθουν οι συμπαίκτες μου. Εμένα το μόνο που μου αρέσει είναι να παίζω μπάσκετ και μακάρι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει κάτι καλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα παιδιά με δέχτηκαν πολύ καλά. Είναι φιλικοί μαζί μου και κάνουμε καλή παρέα».
dikaiosi giafton ton megalo paixti
enan aksioprepi paixti tou valane dipla meta apo xronia k na sou i prokrisi