Log in

View Full Version : Nightstalker @ Korinthos

Rush
14-07-2008, 09:39
Leepooon,katarxhn h fash htan gamw!Paralia,kounies ktl!Oi prwtoi de 8ymamai pws legontan,sympa8htikoi hsanto,psilokafriles me ligo celtic frost epaizan alla kapou tous gamhse ena problhma me ton enisxyth h thn ki8ara kai to lhksan ligo adoksa.Meta oi 1000mods (ti eksoplismo exete re palikaria?posa xiliarika htan on stage???) epaiksan omorfa to desert/stoner tous me mia hxakla lampath portokali kai wraio groove.Very nice indeed.Oi Utmost gamhsan manoules me to aperigrapto texniko metal tous kai me enan trsgoudisth pou skotwnei (oxi oti oi alloi pane pisw,paixtarades oloi).Foberes oi diaskeyes se fnm (gentle art,poso kabla einai ayto to kommati) kai Monster Magnet (!!!!) Powertrip opou xasame th mpala.Aksioi.Meta bghkan oi stokoi me mia hxara NA (genika oloi hxan gamato hxo) kai gamhsan to sympan me argyrh na analambanei drums se ena megalo meros kai polla kefia genika.Eiste oloi enas ki enas....

Cheers stis palioseires to er pou dwsan to paron!

Rush
14-07-2008, 09:42
Na shmeiw8ei oti htan h prwth fora apo tis 20(??!!!) peripou pou eida stokous kai den hpia stagona!

I_Of_The_Storm
14-07-2008, 10:50
Na shmeiw8ei oti htan h prwth fora apo tis 20(??!!!) peripou pou eida stokous kai den hpia stagona!

Flwre.. :mrgreen:

Wraia htan ontos.. Eyge sta paloukaria. Rockarane oloi swsta kai h bolta a3ize me to parapanw..

Rush
14-07-2008, 10:53
Ooops,molis ekanes 9o post.apo ton ioulh tou 2003...

Swollen
14-07-2008, 12:17
πολύ όμορφα ήτανε
τα μόνα αρνητικά ήταν τα προβλήματα στην κιθάρα bohemian απ'το δεύτερο κομάτι κι όλας
κρίμας πραγματικά γιατί είχαν γαμάτο ήχο.
Praise The Goat όμως τσιμπήσαμε κ σιντάρα

μοδια στήσανε πάλι κ μας πήραν τ'αυτιά
καινούργιο κομματάκι στο τέλος κιολα όμορφα πράματα

Utmost νταξ κάθε φορά σοκ
δεν μπορώ να πω κάτι άλλο
σε κάθε live που τους έχω δει απλά τους χαζεύω έναν έναν
είχαν κ ηχάρα κ όλας
(αααααχχχχχ ο boogie αχχ)

το άλλο αρνητικό ήταν στους στόκους.. ο ήχος
σοβαρά σας άρεσε ό ήχος χθες?
ειδικά η κιθάρα ήταν άθλια

αλλά...

-κάθεται στα τύμπανα πάλι. ΟΛΕ!
-ποιος ρε?
-αργύρης ωρε
-ωπ αυτά είναι
-άντε να δούμε ποιο θα παίξουνε
-μλκ το FREEKLAND????????????????
-......................
-έτσι όπως είναι τώρα.χωρίς να κουνηθεί κανείς να παίξουν ένα USE
-λες?

"this is USE" ακούγεται απ'το μικρόφωνο
και μετά από κάποια παρακάλια για raw(που δεν εισακούστηκαν) Mad Prophet για τέλος κ άντε γεια

ανατριχίλες όπως είπε κ ο Ακης

πς.παρολίγο να μου την πέσει ο ισκρα :-o

R & R
14-07-2008, 13:34
wraia volta me mpanaki kiolas...k olo gnwstes fatses!
krima gia tous bohemian.gantemides(fim allakse kithara :P kwlo)
oles oi mpantes kala epaiksan an k exw adunamia stous utmost..
tou xronou pali!

ps: k omws ta papoudia apo tin polikatoikia dipla anteksan

Vicotnik
14-07-2008, 14:41
το άλλο αρνητικό ήταν στους στόκους.. ο ήχος
σοβαρά σας άρεσε ό ήχος χθες?
ειδικά η κιθάρα ήταν άθλια

ακριβώς αυτό

συμπαθητικό live ήταν, να ξαναγίνει ανάλογη φάση

regularpaul
14-07-2008, 14:58
εγώ δεν κατάλαβα γιατί έγινε στην Κόρινθο αφού το 80% του κόσμου ήτο από την Αθήνα :D

πολύ ωραία ήταν, εύγε στον δρακόλορδα και όσους έστησαν την όλη φάση
οι 1000μοδίτες ήταν πορωτικοί, οι στόκοι παρέμειναν εκεί ψηλά
οι άλλοι 2 δεν ήταν του γούστου μου οπότε ας μην τους αδικήσω

μακάρι να καθιερωθεί
τώρα ραντεβου στο Κιάτο

Odonian
14-07-2008, 15:35
πς.παρολίγο να μου την πέσει ο ισκρα :-o
Εγώ του πήρα το μαγιώ. :oops:

X
14-07-2008, 16:50
Polu hthela na'rthw :(

nothingman
14-07-2008, 18:13
this is use, χαχαχαχαχ. θεούλης.
όλα ωραία και καλά ψες, ο ήχος μου φάνηκε μια χαρά πάντως, για τα δεδομένα της ΦΑΣΗΣ δλδ. μόνο ο τραγουδιάρης των Μοντς θα διαφωνήσει με αυτό, και με το δίκιο του δλδ αφού τον βλέπαμε και δεν τον ακούγαμε. το κακό είναι όμως ότι οι στώκοι μας συνηθίζαν σε λάιβς που δεν φτάνουν τα 75 λεπτά. και ναι, χθες ήταν χωρίς το δικό τους ντράμμερ, και ναι, λόγω των γνωστών ειδικών συνθηκών έπρεπε να τελειώσει το νταβαντούρι σχετικά νωρίς οπότε συμφωνώ ότι για ψες δε φταίνε αυτοί. αλλά. επίσης τόσες κομματάρες έχουν, το κόλλημα με το line και το voodoo u do δεν το καταλαβαίνω. σκάω με την γκρίνια όμως, καλύτερο γκρουπ έβερ. εύφημος μνεία στους υπομονετικούς γείτονες και στο κοριτσάκι που χόρευε με τον μπαμπά του στο σετ των Μοντζ.

(μπλακ μέταλ κοτισμοί όμως. κάποιοι δεν ήρθαν, κάποιοι ήρθαν και έφυγαν. αποσιωπητικά)

BLiTzER
14-07-2008, 18:31
Bah. Parolo pou den eimai tou eidous, oi nightstalker htan oraioi. Arketo kefi, edeixnan anetoi sth skhnh kai sta organa tous. Oraia htan.

Utmost ntax gamhsan os sinithos. Respect ston drummer sas e. O Coroner prepei na exei apisteyto agxos sta live, sta prota 2 kommatia nomiza oti epiane kithara gia proth fora :P Epishs o tragoudiarhs sas prepei na sinithisei na "vlepei" pros to koino pio syxna. 70% tou xronou vlepame thn plath tou.

1000mods de mou polyaresan :/ Kyrios ta fonhtika tou typou, thelei ligh douleia mou fanhke.

H proth mpanta (aytoi htan oi 213?) htan mia xara, tous parakolouthousa aneta. Krima pou diekopsan noris.

Vicotnik
14-07-2008, 18:54
lol

Swollen
14-07-2008, 21:11
προς τι το λολ αποπάνε?

όσο για αυτό:

μόνο ο τραγουδιάρης των Μοντς θα διαφωνήσει με αυτό, και με το δίκιο του δλδ αφού τον βλέπαμε και δεν τον ακούγαμε.
δεν χρειάζεται να ακούγεται παραπάνω.. τόσο αρκεί (για τον ίδιο τουλ. :P )
νταξ πάντως χθες ήταν αρκετά χαμηλά
αλλά σε όλα τα live χαμηλά είναι οπότε δεν μας έκανε εντύπωση

R & R
14-07-2008, 21:41
i kithara stous stalker itan tzitziki...molis eida oti exei mesa boogie
piga konta na dw pou exei to metal zone krumeno :P (kakies)
to mpaso eswse ton ixo kuriolektika-eixe fovero ixo.
pantws genika o ixos an isoun mprosta k mexri to dromo itan polu koble
alla pisw sti konsola itan polu metrios...

Amnesiac.
14-07-2008, 22:19
Μαλακία. Δεν τα κατάφερα να έρθω :(

X
14-07-2008, 22:21
Kalh fash giati tha stenaxwriwmoun pou phges k s'exasa :pink: (lolz)

Amnesiac.
14-07-2008, 23:07
Ήθελα να πάω αλλά μου σκάσαν κάτι πρώην και ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Καλά ήταν, αλλά οι 4, 8, 19 και 347 (κανονικά την τελευταία δε θα έπρεπε να τη μετράω, ένα απλό ΓΑΜΗΣΑΚΙ ήταν αλλά τεσπά) ήθελαν να τα ξαναβρούμε και να έχουμε σχέση και ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά τα γυναικουλίστικα τα χαζορομαντικά. λολ δηλαδή. Τις ΓΑΜΑΣ και μετά κολλάνε οι καριόλες.

Αλλά νταξ, τουλάχιστον μου είπαν ότι ΓΑΜΗΣΑΝ και οι utmost, οπότε όλα κομπλέ.

Coroner
15-07-2008, 00:01
Γεια χαρά,

το live ήταν πολύ κομπλέ αν και οι ατυχίες ήταν παααρα πολλές από την αρχή της βραδιάς. Αρχικά 1000 θενκς στον Dragon που έτρεξε όσο δε πάει για αυτή τη συναυλία.

Οι bohemian grove ήταν οι άτυχοι της βραδιάς, μάλλον λόγω προβλήματος της κιθάρας (ή του ενισχυτή, αν θα μάθουμε ποτέ). Πραγματικά κρίμα, αν και τα παιδιά το πήραν πολύ χαλαρά.

1000mods πολυ σούπερ και καλύτεροι από ότι περίμενα. Πολύ ενέργεια και σούπερ ήχος. Τα παιδιά το έχουν ψάξει και το κατέχουν.

Nightstalker χειρότεροι από το αναμενόμενο (για μένα προφανώς). Σάπιος ήχος στην κιθάρα, μέτρια η φωνή με το μπάσο να σώζει την κατάσταση. Με ψιλοαπογοήτευσαν.

Τέλος thanks και cheers σε όσους ήρθαν εκτός Κορίνθου! Είδαμε γνώριμες φάτσες μετά από χρόνια...

Άντε και του χρόνου...

Υ.Γ. Μεις παίξαμε με γαμηνένη ψυχολογία λόγω των γκαντεμιών που έτυχαν. Κάτι έγινε πάντως.

BLiTzER
15-07-2008, 00:27
Τέλος thanks και cheers σε όσους ήρθαν εκτός Κορίνθου! Είδαμε γνώριμες φάτσες μετά από χρόνια...

Parolayta mas snobbares olh th vradya. Ntroph kai aisxos. Emena dld.

Odonian
15-07-2008, 01:45
στο κοριτσάκι που χόρευε με τον μπαμπά του στο σετ των Μοντζ.
:pink: :pink: :pink:

Coroner
15-07-2008, 01:51
[zER]

Parolayta mas snobbares olh th vradya. Ntroph kai aisxos. Emena dld.

Άμα σου πω πως δε σε είδα ή δε σε κατάλαβα θα με πιστέψεις? Τον Μιτσμαν είδα, που είχα να τον δω από το jasmin το 2005, μετά από lives into the gore με cephalic και saturnus/hedon cries όπου έγινε και της πουτάνας...

Δε μίλαγες ρε γμτ... Την επόμενη φορά ε.

χεβι μεταλ

Odonian
15-07-2008, 01:58
Είχαμε να βρεθούμε κάπου αιώνες όντως. Cheers στους παλαίουρες.

Mitsmann
15-07-2008, 05:16
Κορονερ σ αγαπω και εισαι μεγαλη παιχτουρα. Πρωτη φορα σας ειδα λαηβ.

Μετα απο φωτιες, ταξιδια για φερυ μπωτ και εφημερευοντα και ψαχνοντας απεγνωσμενα την συνδεση παλαιας-νεας εθνικης οδου εφερα τους επιβατες μου στο χωρο του λαηβ, αφου πρωτα πηγα να προκαλεσω ελεεινο ατυχημα (ας το ξεχασουμε καλυτερα) με τυπά που ερχοταν γκαζατος σα μαλακας μεν, θα ειχε δικιο δε, αν σκοτωνομασταν ολοι.

Το ξεπερασαμε, και το πρωτο πραγμα που εφανη στον οριζοντα της παραλιας ηταν μια φανελα Τζενεραλς Εφ Σι. Ειμασταν στο σωστο δρομο. Εκεινη την ωρα παιζανε οι Μποχεμιανς οι οποιοι ηταν οντως ατυχοι με ολα αυτα αλλα αν τα πασαρουν με σωστο τροπο, ("παιζουμε μπλακ μεταλ με διακεκομμενα περασματα απο ντροουν νοηζ σαηλενς") τοτε θα πανε μπροστα σαν ομπσκιουριστικοι πιονεροι και ολα θα πανε καλα.
Μετα ανεβηκαν οι 1000 Μοδς που παλι δεν ειχα δει ποτε, με πολυ χαμηλα φωνητικα (ο Σουωλλεν λεει οτι ετσι το κανουν παντα και ποίος ειμαι εγω δια να διαφωνησω) επαιξαν ωραια, γουηθ πασσιον, κηπ ον και τα σχετικα.
Ατμοστ Κοντεμπτ δεν ειχα δει επισης (ενταξει σκαστε, μονο Ναητστωκερ ειχα δει) με αρεσαν επισης, ο τραγουδιστης τους εχει πειστικα τρομακτικη φωνη (ενταξει, ενταξει, θα κανουμε οτι θες, οριστε, παρε και το κολατσο μου), ο Κορονερ τα ειπα στην εισαγωγη, προσωπικα θα γουσταρα να ειχε λιγο ακομη καφροπερασματα (απλα βαραμε) και επισης λιγα σολεττα, απ οσο υλικο επαιξαν, ωραια διασκευη στο Powertrip, εκπληκτικο σαν ιδεα το σολακι του Κορονερ στο τελος του κομματιου, κολλησε πολυ ωραια, ας ηταν και αυτοσχεδιασμος οπως ειπε, εμενα μου φανηκε οτι ηταν πολυ ταιριαστο.

Μετα ειδαμε και Στωκερ, οχι στην καλυτερη εμφανιση τους που εχω δει, αλλα δεν εχει καμμια σημασια, ηταν για αλλη μια φορα παρα πολυ καλοι. "Ειστε ολοι, ενας κι ενας".

Μετα φυγαμε, ψαχνοντας φυσικα, βενζιναδικο, καναμε σταση εξω απο αθηνα, κλαμπ σαντουιτς, βενζινη, Κορυδαλλος, καληνυχτα Ναθινμαν, σπιτι, υπνος.

Παρα πολυς κοσμος απο Αθηνα, επισης ειδα πολλες φατσες, γνωρισα αλλους λιγοι, περασα οπως καθε φορα που βρισκω πολυ κοσμο απο δω μεσα, ολο νεες εμπειριες, ο Ισκρα ξαπλωσε πανω μου στην παραλια, μοιραστηκα το μαξιλαρι-τσαντα του ταμαγκοθιου, ο . με κερασε ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ τσιχλες, ο χρηστης ναθινμαν συνομιλησε με τον ΑΡΓΥΡΗ και χαρηκε και ηταν ωραιο, μανιακα Καναντερ στο κατοπι της Braincrashed Vasb, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαρηκα που μιλησα με τον Κορονερ, οντως ειχαν περασει αιωνες απο τοτε και δεν πρεπει, μπυρες και γυρω γυρω ολοι με Οδονιαλαιες, ρηαλ λαηβ ΞΥΛΟ στην παραλια (στο πεζουλι πριν την αμμο) ηταν 2 18ρηδες και ανταλλαξαν βρωμερα μπουκετα μεταξυ τους και μια ξανθια γκομενα του ενος προφανως (ριμα) να προσπαθει να χωρισει βριζοντας σαν την Χ, δεν πηγα να χωρισω και αντ αυτου με γνωστη χρηστρια του φορουμ βαζαμε στοιχηματα, κερδισε ο αθλητισμος και το μποξ, χρηστες συστηθηκανε στον Βικοτνικ (εμενα μου πε παντως οτι με γνωρισε, μα πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα?), ΔΕ ΤΡΟΥΠΕΡ καπου αναμεσα σε 2 κομματια των Ατμοστ, ο Κορονερ μας ακουσε, και παντου εστριβα λαθος. Αποκορυφωμα η λαθος στροφη φευγοντας απο Κορινθο οπου και βρεθηκαμε στον σκοτεινο και αδειο περιβολο του σιδηροδρομικου σταθμου Κορινθου.

υ.γ. Για περιπου 20 δευτερολεπτα εγινα και road crew των Lucky Funeral στις εμφανισεις τους στο εξωτερικο. Ηταν ωραια οσο κρατησε. Σας ευχαριστω για την αποδοχη, σουωλεν σε φιλω.

X
15-07-2008, 06:23
ο . με κερασε ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ τσιχλες

Kata t'alla den phge :(

.
15-07-2008, 09:44
Πάντως Χ αν ποτέ σε πετύχω θα σου κάνω τη μούρη κιμά. Είσαι και ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ, δε νομίζω ναχω πρόβλημα.

Rush
15-07-2008, 10:04
Re den organwnoume kana er fest sto notio re8ymno ton aygousto?Kanw to spiti mou koinobio aneta!!!!

shora
15-07-2008, 10:26
Μετα απο φωτιες, ταξιδια για φερυ μπωτ και εφημερευοντα και ψαχνοντας απεγνωσμενα την συνδεση παλαιας-νεας εθνικης οδου εφερα τους επιβατες μου στο χωρο του λαηβ, αφου πρωτα πηγα να προκαλεσω ελεεινο ατυχημα (ας το ξεχασουμε καλυτερα) με τυπά που ερχοταν γκαζατος σα μαλακας μεν, θα ειχε δικιο δε, αν σκοτωνομασταν ολοι.

το μιτσμομπιλ ειναι μια βυσσινι(εστω μοβ ή το χρωμα του κερασιου) μερσεντες;

Once_Emperor
15-07-2008, 12:39
Ωραία ήταν. Ήπιαμε, φάγαμε, είδαμε και κόσμο που είχαμε δούμε καιρό και ακούσαμε και μουσική. Κουλ!

Για τα του live :
1000mods γαμώ και τίγκα ήχος γενικά. \m/
utmost παρά τα όσα προβλήματα τα σπάσανε.
Εμένα πάντως μου άρεσαν και οι Nightstalker και είχαν και ωραίο ήχο (!).

Μπράβο στον Πάνο που είχε το κουράγιο και το έτρεξε και thanks στον Coroner που με άφησε να παίξω με τον Boogie του.

Αυτά.

tamagothi
15-07-2008, 13:19
Ξενέρα με Bohemian, ήθελα να τους δω. χμφ.

Οι Utmost γάμησαν περισσότερο κι απ' όσο περίμενα.

Γενικά, ήταν πολύ ωραία και μπράβο και ξανά και τέτοια.

http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0410.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0449.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0424.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0433.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0436.jpg
:spoiler:
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/ou%20pantos%20plein/DSC_0399.jpg

Zoonchild
15-07-2008, 13:50

το μιτσμομπιλ ειναι μια βυσσινι(εστω μοβ ή το χρωμα του κερασιου) μερσεντες;

μερσεντες ναι, αλλα οχι βυσσινι :!:

Abruzzi
15-07-2008, 13:59
παει το παλιο καλο ασπρο σκοντα;

Mitsmann
15-07-2008, 14:41
δε μπορω να πω παραπανω.

Zoonchild
15-07-2008, 14:51
παει το παλιο καλο ασπρο σκοντα;

εχει αναβαθμιστει φιλος. Παραμενει ασπρο ομως :!:

X
15-07-2008, 16:35
Πάντως Χ αν ποτέ σε πετύχω θα σου κάνω τη μούρη κιμά. Είσαι και ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ, δε νομίζω ναχω πρόβλημα.

lol :D

Snorkmaiden
15-07-2008, 19:06
lepon h topothesia hto wraiotath kai breksame kai ligo podaraki sth thalassa prin to live :D
oi bohemian eixan polu kalo hxo kai krima pou eixan aythn thn atuxia :D
oi 1000mods mia xara mas edwsan kai katalabame
oi utmost den exw logia
kai oi nightstalker eixan ton agio mpaso

Dragonlord
15-07-2008, 23:15
Χαίρετε! Λοιπόν, αφού βγήκε κι αυτό το live δεν φοβάμαι τίποτα, μιλάμε για απίστευτα άπειρες γκαντεμιές. Στο check χάσαμε μία φάση από το ρεύμα και έσβησαν όλα, ο ενισχυτής που είχε φέρει ο P.A.τζης (ναι, ο μάρσαλ μπλε) δεν είχε παραμόρφωση οπότε οι bohemian πήραν του κόρονερ, μετά από 2-3 κομμάτια άρχισε να κόβεται η κιθάρα λόγω κάποιας κακής επαφής κάπου, αλλάξαμε καλώδια, τα ίδια, χεστήκαμε πάνω μας γιατί νομίζαμε ότι ήταν ο ενισχυτής οπότε δεν θα είχαμε για να παίξουμε (τελικά μάλλον στην κιθάρα ήταν το πρόβλημα), δυστυχώς όμως οι bohemian αναγκάστηκαν να κατέβουν. Κρίμα διπλά γιατί μ'άρεσαν κι ήθελα να τους δω. Μετά χάλασε μια καμπίνα των mods, ενώ όταν τέλειωσαν και ανεβήκαμε το ταμπούρο ήταν σκισμένο από κάτω και ευτυχώς που οι stalker είχαν φέρει δικό τους (και μας το δάνεισαν, cheers) γιατί αλλιώς θα τελείωνε εκεί το φεστιβάλ. Μ'αυτά και μ'αυτά είχε περάσει και η ώρα οπότε κόψαμε κι ένα κομμάτι. Στο δεύτερο κομμάτι (το gentle art) για κάποιο λόγο μού πέθανε και το wireless. Ότιναναι. Τέσπα, αφού εκτός των bohemian το live τσούλησε καλά τελικώς δόξα τω αλλάχ. Απλά η μαλακία για μένα ήταν ότι είχα που είχα το άγχος της διοργάνωσης, με όλες αυτές τις στραβές δεν μπόρεσα ούτε να κάτσω να πω δυο κουβέντες παραπάνω με όσους ήρθαν από Αθήνα ούτε να το ευχαριστηθώ όσο έπρεπε. Μπαδεγουέη, μερικούς δεν σας πήρα πρέφα καν, πχ rush - διακρίνομαι φυσικά για το ταλέντο μου να θυμάμαι φάτσες, όπως μπορεί να βεβαιώσει και ο unholy martyr ο οποίος πρέπει να μου έχει συστηθεί κοντά δέκα φορές. Και τον Παύλο αν δεν μου μίλαγε δεν θα τον καταλάβαινα, μπεχ. Γνώρισα πάντως snorkmaiden η οποία και πολύ συμπαθητική είναι να πούμε, όσοι άλλοι ήσασταν εκεί φτου σας που δεν ήρθατε να πείτε ένα γεια. Αντικοινωνικά όντα! Τέσπα, νομίζω ότι τελικώς ήταν ωραία φάση κι ελπίζω να περάσατε ωραία. Πολλά pink στους bohemian οι οποίοι είναι γαμώ τα παιδάκια και ανυπομονώ να ξαναπαίξουμε μαζί. Άντε, για πάρτη σας λέμε να χαλάσουμε την παράδοση του ενός live το χρόνο, για να παίξουμε μια φορά και οι δύο κανονικά.
Του χρόνου μακάρι να ξαναγίνει, αλλά δεν είναι απολύτως στο χέρι μου. Ο Δήμος βάζει τα λεφτά, αν θέλουν να ξανακάνουν κάτι παρόμοιο εγώ θα το τρέξω, αλλά ξέρετε πώς είναι τα πράματα με αυτά τα χεβιμέταλς...

Snorkmaiden
16-07-2008, 01:03
:pink:

" dragon lord ti den katalabaineis ? dragon lord! " :D:D

Odonian
16-07-2008, 02:12
χαχ επικό σιγκ :D

Rush
16-07-2008, 09:59
Prosexws fotos me nothingman na kanei kounia kai pitsirika-kagkoura me podhlato....

R & R
16-07-2008, 14:26
polles gantemies omws ontws...eleos dld pethaine to ena meta to allo ta mixanimata/to reuma :P
piasan oi rposeuxes aptous papoudes pou efriksan apo check mallon :P
mpravo pantws ston pano k osous etreksan(Liakos ixoliptis episis :) ! )

BLiTzER
16-07-2008, 17:59
kai pitsirika-kagkoura me podhlato....

HAha to proto pragma pou skefthka otan ton eida e. "Otan megaloso, thelo na gino kagkourhs."

Snorkmaiden
16-07-2008, 19:51
ola ta lefta htan o tupas me to mple tourmpani :D

cybernaut 667
02-09-2008, 16:23
Prosexws fotos me nothingman na kanei kounia kai pitsirika-kagkoura me podhlato....

για φερε