PDA

View Full Version : Euroleague 2008-2009: Panathinaikos European Champion

Pages : 1 [2] 3

Odonian
25-03-2009, 16:50
μη μυγιάζεσαι όμως, εγώ αναφερόμανε αποκλειστικά στο "δυστυχώς η Ρεάλ δε μπορεί να τον κοντράρει", γι'αυτό ζήτηξα και συγνώμη γιατί κρίμα είναι όντως =(((

Το δυστυχώς το λέω και το εννοώ. Γιατί αντίθετα με τους καυλοπίθικες συμπαναθηναικούς μου, προτιμώ τη Ρεάλ ως αντίπαλο από τον γαυρο στα ημιτελικά, γιατί μπορεί εμείς να χαιρόμαστε πιο πολύ όταν μια κούπα έχει μια πούτσα επί του γαυρου, αλλά η Ρεάλ είναι πιο εύκολη ομάδα και οι εμφύλιοι έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Άσε που αναλώνεται η ομάδα σε κλίμα τελικού πριν τον πραγματικό τελικό και στο τέλος πάει εκεί και το χάνει (μια φορά έχει γίνει; ).

Για αγωνιστικούς λόγους λοιπόν, δυστυχώς δε θα περάσει η Ρεάλ.

Darkling
25-03-2009, 17:16
Άσε που δεν εχουμε κερδισει ποτε τον γκεη-βρο στην Εουροπα και υπαρχει ενα θεμα.

Odonian
25-03-2009, 17:40
Δε φταίμε εμείς που τόσα χρόνια δε σας πετύχαμε πουθενά ε. Μάλλον εσείς. :)

irreligious
25-03-2009, 19:27
τέτοια λέτε και μου θυμίζετε ημιτελικούς τελ-αβίβ και σαραγόσα και κάγκελο η πούτσα του Σπύρου.

Odonian
25-03-2009, 21:01
Τότε που σηκώσατε τα ευρωπαικά λες;

GG*
25-03-2009, 21:04
τοτε που σας ξεκωλιασαμε πρεπει να λεει

irreligious
25-03-2009, 21:50

οντόνιαν είπα ημιτελικούς! φοβερές εποχές και <<πότε θα πάαααα, ποτέ θα πάτε τέεεεελικό? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!>>

Odonian
26-03-2009, 00:46

οντόνιαν είπα ημιτελικούς! φοβερές εποχές και <<πότε θα πάαααα, ποτέ θα πάτε τέεεεελικό? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!>>

Το ξέρω ωρέ, αυτό είναι το νόημα. Δικαιολογώ γιατί έγραψά το "δυστυχώς" παραπάνω, τελικά εσάς σας έμειναν οι χαρές που μας νικήσατε και δεν πήρατε ούτε την κατώτερη Μπανταλόνα. Αν δεν ήμασταν εμείς στα ημιτελικά θα το σηκώνατε ιμο. Είμαστε καλύτεροι από εσάς, αλλά προτιμώ τη Ρεάλ γιατί είναι πιο εύκολος ο δρόμος για την κούπα και στο τέλος οι κούπες μένουν.

Αλλά επειδή δε θα μου κάτσει, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΣΩΣΟΥΜΕ στα ημιτελικά.

Live_by_honour
26-03-2009, 22:27
paizei kana stream na doume to mats?

jack the ripper
26-03-2009, 22:42
edw:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=34145&part=sports

i googlare i pouthena

Daffy
26-03-2009, 22:52
http://www.menssanabasket.it/2008/images/squadra/stonerook.jpg

pame mori paiktoura!:headbang:

Stormrider
27-03-2009, 00:46
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/09/03/13/prasini.jpg

jack the ripper
27-03-2009, 00:48
σκατα στην τεταρτη περιοδο τα γαμησαμε ολα...παμε για νικη στην Ιταλια..μπορουμε σιγουρα αρκει να παιξουμε οπως πρεπει...

BlackiE
27-03-2009, 00:50
Δε μένει απ έξω ο βάζελος, θα τα πάρει κ τα 2 εκεί μέσα ιμο.

Stormrider
27-03-2009, 00:52

καλα δύσκολα να πάρει και τα δυο . το ενα μπορεί αν το πάρει.

Darkling
27-03-2009, 00:52
Kριμα που δε θα παρουμε το Ευρωπαικο.
Αποδεικνυεται σε καθε ματς (και δεν το πα στο 1-0 γιατι μετραγε παρα πολυ το αυτο καθ αυτο 1-0) οτι οταν σε παιζουν μια στοιχειωδη ζωνη (χωρις καν παγιδες και αγκραφες) χανεις τα αυγα και τα πασχαλια.

Ευτυχως που οσο και αν προσπαθουμε (με 0/7 βολες πριν παει ο Γκριρ, ελεος.) οι παικτες εχουν τετοια προσωπικοτητα που απο παικτες με πεντε γραμματα εκ των οποιων τα τεσσερα L, δεν χανουν.

Και απ τη στιγμη που δε θα παρουμε το Ευρωπαικο, κριμα που αυτοκτονει και το Πρασινο Τρενο, η Αρμαδα, το Βιαγκρα του Πρασινοφρουρου.

Εμεις παντως καναμε το χρεος μας και σας στειλαμε τη Σιενα οπως ευστοχα και καυστικα σημειωσε η ΠΡΑΣΙΝΗ.

Odonian
27-03-2009, 00:53
Είμαστε καλύτεροι, έγιναν πολλά κουλά στο τέλος. Μπορούμε.

Nasum
27-03-2009, 00:54
Εμ,τετοιο χαρακιρι σπανια βλεπεις.

bon
27-03-2009, 00:54
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/09/03/13/prasini.jpg

ώστε υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον μάντζιο ε. Αντε να πάρει τον Μπούλο μπας και δούμε άσπρη μέρα ε...

Darkling
27-03-2009, 00:55
Να συμπληρωσω επισης, οτι και γω πιστευω οτι ενα ματς στην Ιταλια θα το παρουνε. Ο Παο φετος παντως δεν εχει το μεταλλο που ειχε. Ειναι φανερο και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει. Δηλαδη δεν ειναι απιθανο να παρει ενα ματς στην Ιταλια και να χασει το 5ο.

Εν τουτοις ακομη κι ετσι, εχει το προβαδισμα ακομα.

Για μας ενα θετικο παντως ειναι οτι απ την ηττα στον τελικο κυπελλου και μετα, ειναι το τεταρτο σερι "πιο σημαντικο ματς της σαιζον ως το επομενο" που κερδιζουμε.
Αυτο ειναι βεβαια τεραστιο συν.

Ace
27-03-2009, 00:59
Καλά ήτανε. Το ΣΕΦ καμίνι!

Buddy Lackey
27-03-2009, 01:17
Το ΣΕΦ καμίνι!

Fournos mikrokymatwn omws se sxesh me proxthes. Genika gia to match oti eipe o Mitsman gia to prohgoumeno, kratame to apotelesma. Elpizw na mathoume na vgazoume ena gamimeno ELEFTHERO triponto apenanti se zwnh mexri thn Trith, den ginetai na exoume sto ghpedo Halperin, Greer kai Pargo kai na prospathoun toso lyssasmena na ksemarkaristoun. Porwsh Vujcic meta thn trith tou assist pinks klp.

Amnesiac.
27-03-2009, 01:18
"Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν αλλά εμείς τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ενώ το Ολυμπιακάκι ΑΠΕΤΥΧΕ ακόμα και σαυτό".

Κάπως έτσι φαντάζομαι το αυριανό εξώφυλλο της Πράσινης, μαζί με τα καθιερωμένα "πρόκριση με 2 νίκες στην Ιταλία και μετά η Πανάθα τελικό" (γιατί ως γνωστόν ο ημιτελικός δεν υπάρχει).

Τελεία.

ΟΚ, κάναμε το 2-0 αλλά ακόμα και τώρα δε μπορώ να θεωρήσω 100% σίγουρο ότι θα πάμε Βερολίνο, δύσκολα κερδίζεται η γαμημένη εμπιστοσύνη ύστερα από τόσα χρόνια μαυρίλας. Αλλά σαφώς είμαστε φαβορί, η Ρεάλ δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο θα περάσει όπως και νάχει, αν και πέρυσι με την Παρτιζάν τα ίδια λέγαμε.

Odonian
27-03-2009, 01:23
Εντάξει πέρισυ είχαμε τρύπα στους σέντερ και η Παρτιζάν τον Πέκοβιτς. :razz:

Αποκλείεται να κάνουμε ξανά ΤΟΣΕΣ μαλακίες στο τρανζίσιον.

Magellan
27-03-2009, 02:46
πολλες χαμενες βολες και σε κρισιμα σημεια
7 στη σειρα

εκει εστω τις 4-5 να βαζαμε δεν θα γινοταν ντερμπι στο τελος
επισης παλι μπλακ αουτ σε ζωνη εστω και πιο μικρο, ενω τη διαφορα την πηρες απεναντι στη ζωνη στο β

επαιξε ρολο βεβαια και το 4ο του τεο

κριμα να εχεις δωσει τοσα λεφτα για ενα παιχτη και να μην προσφερει οτι μπορει
δεν καθομαι να αναλυσω γιατι γινεται αλλα ειναι κριμα

τεσπα 2-0 και παμε παρακατω
για τους αλλους

ε πλακα ειχε λολ ζομλγκ και τετοια

αλλα σιγουρα μπορει να παρει 1 ματς εκει

Live_by_honour
27-03-2009, 02:51
Vasika to prwto prepei na paroun oi vazeloi giati allios....

FIXXXER
27-03-2009, 03:24
Εγω που δεν ειμαι τοσο ειδικος στα τρανζισιον και τα αλει ουπ και τα κοουστ 2 κοουστ, γιατι πιστευω οτι οταν μια ομαδα στην εδρα της κερδιζει με 5 ποντους την πρωτη φορα και χανει τη δευτερη, θα εχει πολυ δυσκολο εργο στην Ιταλια? Δηλαδη βλεπω σε ενα θρεντ ενα σωρο γαυρους να λενε οτι ακομα και με 2-0 εινα δυσκολο, και ενα σωρο βαζελους να λενε οτι με 1-1 το εχουν ευκολα. wtf.

Darkling
27-03-2009, 03:43
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι δυσκολο παντως.
Μετα το 2-0 πρεπει να κοιμηθει ο Ζιοβαννι για να αποκλειστουμε.

Η Ρεαλ και σ αυτο το ματς εδειξε οτι ειναι στο ζευγος.
Η καλουλα, τιμια, ομαδα που προσπαθει ιδρωνει, παλευει, αλλα δεν ειναι αρκετο.

Η λογικη λεει μαλιστα αν δε γινουν γενικα οτινανισμοι, πως η σειρα δε προλαβαινει να ξαναρθει σεφ.

Αυτα.

House Of Low Culture
27-03-2009, 03:48
Φαντάζεστε να μείνει έξω ο Βάζελος πλάκα πλάκα?

Abruzzi
27-03-2009, 03:58
οταν απο το συν 15 χανεις στην εδρα σου δεν υπαρχουν δικαιολογιες

ελπιζω να σοβαρευτουν και να παρουν τουλαχιστον το ενα ματς εξω,αν και φετος δε με πειθει η ομαδα

Odonian
27-03-2009, 06:01
Η Ρεαλ και σ αυτο το ματς εδειξε οτι ειναι στο ζευγος.
Η καλουλα, τιμια, ομαδα που προσπαθει ιδρωνει, παλευει, αλλα δεν ειναι αρκετο.

Όταν το λέω εγώ γιατί μου τη λέτε; :cry:

Kelldorain
27-03-2009, 10:34
Καλό ματς του Ολυμπιακού όντως, τέτοια εμφάνιση από Πρίντεζη δεν περίμενα. Οι βολές μόνο αρνητικό μαζί με 2η συνεχόμενη κακή εμφάνιση Μπουρούση και Πάργκο. Γενικά πάντως είναι μια ομάδα 2 κλάσεις πάνω από τη Ρεάλ και δεν βλέπω πως θα χάσει και τα δύο ματς στην Ισπανία.
Από Παναθηναικό είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο, οκ συμφωνώ ότι αυτοκτόνησε, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη μαχητικότητα της Σιένα και ιδιαίτερα την αξία του Λαβρίνοβιτς, πόυ με το που μπήκε γύρισε το ματς. Τώρα να κάνει η Σιένα 3 νίκες συνεχόμενα μου φαίνεται να πω την αλήθεια δύσκολο αλλά α) αυτό είναι το πιο πιθανό και β) όπως παίζει, ούτε σε 5ο ματς θα είναι φαβορί ο Παναθηναικός.
Αυτά, πάω να δω Μπάρτσα-Ταού που κατά Συρίγο "δεν παίζουν μπάσκετ, απλά τρέχουν και σουτάρουν"

regularpaul
27-03-2009, 13:59
Λοιπόν ο Γιαννάκης δεν έκανε πολλές μαλακίες αυτή τη φορά.
Ούτε τον Μπάτζετ ξέχασε στον πάγκο πολλή ώρα
ούτε τον Ρόστερ άφησε στο παρκέ όσο δεν τράβαγε, κομπλέ.
Μόνη μαλακία του η εμμονή να μην προπονούνται οι παίχτες στις βολές.
Αλλά ευτυχώς επαιζε με μια μέτρια ομάδα (τυχαία στους 8 ) και δεν του στοίχισε.
Και προφανώς δεν υπάρχει σύστημα για την ζώνη.
Προπονητής και βοηθοί σπάζουν τα κεφάλια τους αλλά δεν σκαρφίζονται κάτι σχετικό.

Πάμε στους άλλους κουλούς, της Σιένα που πήρε απρόσμενη νίκη στο ΟΑΚΑ.
Το σερί της Ρεάλ την Τρίτη ήταν 22-0, της Σιένα εχτές 37-15 (=22).
Στο μπάσκετ αυτά δεν γίνονται οπότε μάλλον φταίει αυτός ο
άσχετος (αλλά πολύ τυχερός) προπονητής του ΠΑΟ.

Ευτυχώς διαβάζοντας το ER μαθαίνεις μπασκετ.
Το ότι οι περισσότεροι θα καλέσετε πυροτεχνουργό
αν σας πετάξουν μια μπάλα μπάσκετ είναι άλλο θέμα.

GuardianOfIvorytower
27-03-2009, 14:23
Κρατάμε εκτός από τη νίκη χτες κ την εμφάνιση Πρίντεζη. Συνολικά ωραία παίξαμε - αυτές οι βολές ρε γμτ.....πάνε να πάρουμε ένα από τα 3 ματς, ε του πούστη...

ο ΠΑΟ δεν ξέρω τι blackout έπαθε, αλλά από το +10 στα μισά της 4ης περιόδου κ μετά έβλεπα απανωτά λάθη....ένα παιχνίδι στην Ιταλία πιστεύω ότι μπορεί να πάρει πάντως.

Live_by_honour
27-03-2009, 14:29
Ayto pou tha faei ton panathinaiko einai h allazoneia ton opadwn/dhmiosiografwn/paixtwn/proedron.
Opou kai an giriseis diavazeis gia aytoktonia tou panathinaikou, alitheia den sas perase apo to mialo oti mporei na einai kaliterh omada fetos h siena?
Poses fores exei girisei paixnidia apo meion o vazelos kai milame gia epikes anatropes/trena/mitsares klp. Tora vevaia den iparxei kamia siena alla aytoktonisate..
Xekavaliste ligo giati den sas vlepo kala....

jack the ripper
27-03-2009, 14:38
το ειδες το παιχνιδι μας εχθες?

Odonian
27-03-2009, 15:05
Το σερί της Ρεάλ την Τρίτη ήταν 22-0, της Σιένα εχτές 37-15 (=22).

Paul, από τη στιγμή που είχαμε διαφορά 16 πόντων και χάσαμε με 5, μπορείς σίγουρα να βρείς ένα "σερί" 21 πόντων (και κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο, όπως και βρήκες). Δεν είναι σερί αυτό, βάλαμε 15 πόντους. :P

Απλά σε εκείνο το διάστημα έγιναν τρομερά πολλά λάθη, που δε συνηθίζουμε να κάνουμε.

nothingman
27-03-2009, 15:48
χαχαχ, κάνατε και τον ρέγκιουλαρ να πανηγυρίζει τις νίκες του γαύρου ρε κωλόπαιδα.
έχει γίνει κάτι με τον μπουρούση και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; τες πα, καλή νίκη σε κρίσιμο ματς στο οποίο επιθετικά ουσιαστικά πήραμε πόντους από 5 παίχτες (γκριρ, βουισιτς, πριντεζη, παπαλουκά και μπουρούση) και από τους υπόλοιποι πολύ λίγα πράματα. πχ πάργκο και χαλπερίν χαμένοι. για τη ζώνη που λέει ο μιτς, τα πήγε καλά η ομάδα με το που αλλάζει η άμυνα, μετά χρεώνεται το φάουλ ο παπαλουκάς, πάει πάγκο και με γκριρ/πάργκο μέσα κολλήσαμε. μετά ξαναμπήκε στο γήπεδο και μαζί του το νερό στ' αυλάκι και.

δυστυχώς σοβαρή ομάδα η σιένα ;) ;) γουίνκ ;)

regularpaul
27-03-2009, 16:01
kordonian, βαλε "επι μερους σκορ" οπου "σερι"
και καταλαβε τι γραφω
(που καταλαβες δηλαδη αλλα μας κανεις τον λεπτολογο!)

ναθινμαν ισχυει, ημουν μεταξυ "να κερδιζει ο Γιανακης ?"/"να χανει ο γαυρος?"
τωρα με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σας
εχω γινει φανατικοτερος των αγγελοπουλαιων :eek:

Odonian
27-03-2009, 16:03
@ νάθινμαν: Είναι ναι. Αν δεις την αντίδρασή της όταν πήραμε τη διαφορά και τη συγκέντρωση που έχουν είναι εντυπωσιακοί. Δεν έχουν την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟ, αλλά όση έχουν τη βγάζουν όλη στο παρκέ. Εμείς φέτος δεν τη βγάζουμε με τη σταθερότητα που το κάναμε σε άλλες χρονιές, αλλά το ταβάνι της ομάδας είναι σίγουρα πιο ψηλά από των Ιταλών.

Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα με την επιθετική άμυνα στο πικενρολ, κάτι που πρέπει να σκεφτεί ο Ομπράντοβιτς. Πρώτη φορά βλέπω να το μαρκάρει κάποιος τόσο καλά.

Odonian
27-03-2009, 16:06
και καταλαβε τι γραφω

Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά έχει διαφορά ανάμεσα στο "γίνονται τα κουλά και για 7 λεπτά δεν παίζω μπάσκετ" και "κάνω κοιλιά 2 περιόδων και μου παίρνουν το ματς". Για το δεύτερο μπορείς να πεις ότι έχει ευθύνη και ο κόουτς, για το πρώτο λιγότερη.

κορντόνιαν; :P

regularpaul
27-03-2009, 16:15
κορδονιαν ελληνιστι =p

και καταλαβε τι γραφω

Ναι κατάλαβα τι γράφεις, απλά έχει διαφορά ανάμεσα στο "γίνονται τα κουλά και για 7 λεπτά δεν παίζω μπάσκετ" και "κάνω κοιλιά 2 περιόδων και μου παίρνουν το ματς". Για το δεύτερο μπορείς να πεις ότι έχει ευθύνη και ο κόουτς, για το πρώτο λιγότερη.

ευχαριστώ πολύ, αυτό ακριβώς λέω (μέσα από τόνους ειρωνίας)

Nasum
27-03-2009, 16:39
οταν απο το συν 15 χανεις στην εδρα σου δεν υπαρχουν δικαιολογιες

ελπιζω να σοβαρευτουν και να παρουν τουλαχιστον το ενα ματς εξω,αν και φετος δε με πειθει η ομαδα

Darkling
27-03-2009, 17:12
Παυλε δε ξερω τι λες, αλλα αμα εχεις δει επιθετικο συστημα να ξεμαρκαριζονται οι Γκριρ/Παργκο/Χαλπεριν σε ζωνη, εγω παω πασο.

Παντως δεν εγραψα ουτε φυγε Καρκινε Γιαννακη ουτε τιποτα. Απλη διαπιστωση ειναι. Και δεν ειναι απο ενα ματς.

Τεσπα, στην αντιθετη αποψη, σε λιγο θα μας πειτε οτι περιμενουμε να χασουμε για να την πουμε στον Γιαννακη.

regularpaul
27-03-2009, 17:33
mits από κεκτημένη ταχύτητα νομίζεις ότι την λέω σε σένα συνέχεια :-P
ο candylucky ειναι στο στοχαστρο μου κυριως, ο γνωστος προπονητοφαγος ναθινμαν,
κατι ξεβρασμενοι νοσταλγοι εβραιων και λοιποι 20χρονοι με αποψεις 1000 καρδιναλιων
μεχρι και ο καρχαχαχα ειχε γραψει κατι σχετικα
α και ο τζητζης* για μπουγιο

για να μην σε παρει η μπαλα κι εσενα ομως
μην μου μιλας για ξεμαρκαρισμα σε ζωνη κλπ που δεν κατεχεις
ναι, δεν υπαρχει συστημα, τους λεει "μπειτε και κερδιστε"
και οι Μανουσελης/Μπουντουρης (αλλοι ασχετοι) συμφωνουν στωικα

Odonian
27-03-2009, 17:43
Πωλ, κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική ε (c)

:P

cancer
27-03-2009, 19:49
alitheia den sas perase apo to mialo oti mporei na einai kaliterh omada fetos h siena?
Poses fores exei girisei paixnidia apo meion o vazelos kai milame gia epikes anatropes/trena/mitsares klp. Tora vevaia den iparxei kamia siena alla aytoktonisate..
e ela nte. i siena oxi mono einai kaliteri apto bazelo fetos (opws kai persi) alla tou xei parei kai ton aera. poly diskolo na ginei diplo ekei.
episis prospa8w na thimithw foveri emfanisi tou bazelou fetos ektos kai, pera apauti tis malaga de mou rxetai tipota.

o teodosic sout e?

Odonian
27-03-2009, 20:20
Ποιον αέρα, όλα τα ματς στους 5 πόντους έχουν πάει και τους έχουμε πάρει 2, μας έχουν πάρει 2. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Σιένα, ακόμα και αν μας αποκλείσει.

Kelldorain
31-03-2009, 11:02
http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting09/all_eteam_09.htm
ψηφίστε την καλύτερη 5άδα.
Εγώ Παπαλουκά, Σισκάουσκας, Ρακόσεβιτς, Βούισιτς, Μπατίστ
Εντιτ: ο Jasikevicius πρώτος στους point guards? :-?

geologiko_karoto
31-03-2009, 14:15
http://img256.imageshack.us/img256/5392/kefales.jpg

BlackiE
31-03-2009, 14:18
That's not a forehead, it's a fivehead~!!111`

Odonian
31-03-2009, 23:27
Χαχ καλύτερη η Σιένα και άλλα τέτοια αστεία.

Πούτσα και ξύλο.

:headbang:

carheart
31-03-2009, 23:31
Έτσι, και για να μη γίνουμε γαύροι, η Σιένα έπαιξε ΣΚΑΤΑ, και ειδικά στις δύο τελευταίες περιόδους δεν υπήρχε στο γήπεδο.

Δεν χάνουμε την Πέμπτη, πούτσα και ξύλο μόνο.

Odonian
31-03-2009, 23:40
Βασικά δεν έπαιξε σκατά κατά τη γνώμη μου, την αναγκάσαμε να κάνει συνέχεια λάθος επιλογές με την πιο καλή άμυνα που έχω δει φέτος. Δεν χάνανε ελεύθερα σουτ πχ ή λάθος πάσες στο βρόντο όπως εμείς στο δεύτερο ματς της σειράς. Έφτυναν αίμα να δουν τη μπασκέτα και μαζέψαμε πολλά παλικαρίσια ριμπάουντ.

Entrancemperium
31-03-2009, 23:40
Από τους καλύτερους φετινούς Παοz που έχουμε δει, επιτέλους Tσαρτσαρής:touched:

3-1 την Πέμπτη και περιμένουμε τους καρπαζοεισπράκτορες (που κατάφεραν να χάσουν από την Realololol) στο Berlin για πούτσα και ξύλο..

carheart
31-03-2009, 23:51
Βασικά δεν έπαιξε σκατά κατά τη γνώμη μου, την αναγκάσαμε να κάνει συνέχεια λάθος επιλογές με την πιο καλή άμυνα που έχω δει φέτος. Δεν χάνανε ελεύθερα σουτ πχ ή λάθος πάσες στο βρόντο όπως εμείς στο δεύτερο ματς της σειράς. Έφτυναν αίμα να δουν τη μπασκέτα και μαζέψαμε πολλά παλικαρίσια ριμπάουντ.

Δεκτόν, αλλά συνέβη και το εξής. Στο πρώτο δεκάλεπτο βρισκόμασταν σε ένα διαγωνισμό καλύτερης άμυνας, και είχαν μπει φουριόζοι. Όταν πατήσαμε στο γήπεδο καλά και παίζαμε στο δικό μας ρυθμό, τους απομακρύναμε από τη μπασκέτα, πολλά ριμπάουντ, κλπ.

Αλλά δεν τους έμπαινε τίποτα σε κάποια φάση, όταν λέμε τίποτα, ειδικά στην τρίτη περίοδο αν θυμάμαι δεν ανανέωναν το σκορ τους. Δλδ ίμο χάνανε αρκετά ελεύθερα σουτ, αν εξαιρέσεις πάντα τον υπερθεούλη McIntyre.

Odonian
31-03-2009, 23:55
Όπως και να 'χει ΠΟΥΤΣΑ. :-P

edit: Κάμποσα από τα ελεύθερα ήταν βάσει σχεδίου ε, πχ του Stonerook. Ακόμα και όταν έβαλε το πρώτο συνέχιζαν να του δίνουν σουτ οι δικοί μας.

BlackiE
31-03-2009, 23:59
Εμείς πόσο πιο χάλια μπορούμε να παίξουμε?

Abruzzi
31-03-2009, 23:59
σοβαρευτηκανε και 20 ποντους στο κεφαλι στην εδρα τους,αυτον το παο θελω

ο γαυρος το παλεψε καλα,σε ενα σημειο πιστεψα οτι θα το τουμπαρει (τριποντο παπαλουκα) αλλα δεν

BlackiE
01-04-2009, 00:08
Λολ, τι πάλεψε?

234456 λάθη, μας πήραν άλλα τόσα επιθετικά, 20 πόντους στο 1ο ημίχρονο..

φφς

FIXXXER
01-04-2009, 00:08
Ρε μλκ Οντονιαν, ΠΟΣΟ ΒΑΖΕΛΟΣ γινεται να ειναι κανεις?
Σορρυ ξερω δεν πρεπει να βριζω συμπαικτες αλλα δεν αντεξα.

Odonian
01-04-2009, 00:11
FIXXXER, αν δεν είδες το παιχνίδι ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Αν το είδες πες μου που κάνω λάθος.

Abruzzi
01-04-2009, 00:14
blackie στο -20 ησουν ε και πηγε στους 5;

Odonian
01-04-2009, 00:20
Χωρίς να έχω δει το παιχνίδι του γαυρου και παρακολουθώντας μόνο τη διακύμανση του σκορ (αλλά έχοντας δει και τη Ρεάλ και τον γαυρο αρκετά φέτος) επιμένω ότι είναι καλύτερος και μπορεί να φέρει διπλό και να το τελειώσει. Μετά το μπλακ άουτ στην αρχή, σιγά σιγά μείωνε και μπορούσε ακόμα και να το γυρίσει αν δεν ήταν τόση η αρχική διαφορά. Απλά αυτά τα μπλακ άουτ είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτούν εκεί πέρα, γιατί το Φ4 δε γίνεται στο ΣΕΦ να σε σπρώχνει ο κόσμος και ο ΠΑΟ δεν είναι Ρεάλ (ή ΤΣΣΚΑ παρακάτω, λέμε τώρα) να τα διαχειριστεί με τον ίδιο τρόπο.

Βέβαια στο μεταξύ μας, παίζουν και άλλα ρόλο.

Ο βουισιτς τι έχει τελικά;

Magellan
01-04-2009, 00:21
Λολ, τι πάλεψε?

φφς

Και λιγα λες
ε ναι μειωσε στο τελος γιατι μπηκαν 2 3ποντα αλλα τι παει να πει αυτο?

Buddy Lackey
01-04-2009, 00:23
Λολ, τι πάλεψε?

φφς

Akrivws, to paixnidi den xrhzei idiaiterhs analyshs, arxise kai teleiose me ton xeirotero fetino Olympiako, ayton tou prwtoy hmixronou pou ekane tis emfaniseis me Le mans entos kai me ton vazelo ektos na fainontai basketares. Kai pali omws mporei na to girnagame kai tha ginotan mega lol mesa sthn Madrith, an o Papaloukas htan ena klik ligotero kakos kai pername 3-4 amyntika rebounds. Pame sto ousiastiko erwthma ths vradyas dhladh an einai kala o Nicola, peite ti kserete.

Re sy Abruzzi den PALEPSA tipota, epaiksa apla ena basketaki ekei xamo kai eginan liga stoixeiodh otan se kapoia fash h Real ta eftyse apo thn kourash.

Blindgeo
01-04-2009, 00:25
Ela mwrh Panatha!!! Nikhsame palikarisia kai me kontra diaithsia. Kala autos o Ispanos o,ti na'nai sfurize.

Odonian
01-04-2009, 00:29
Εντάξει το επιθετικό παιχνίδι των Ιταλών (λολ) δεν το σφύριζαν ούτε όταν το κάναμε εμείς - άσχετα αν τέτοιο παιχνίδι τους συμφέρει περισσότερο, τουλάχιστον ήταν δίκαιο. Αλλά έκαναν και 2-3 εξόφθαλμα λάθη, που έτυχε να είναι εναντίον μας θέλω να πιστεύω, που πραγματικά δείχνουν κακούς διαιτητές. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν αποφάσεις του Ισπανού κυρίως.

FIXXXER
01-04-2009, 00:31
FIXXXER, αν δεν είδες το παιχνίδι ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Αν το είδες πες μου που κάνω λάθος.

Χασαν αρκετα ελευθερα τριποντα και καναν πολλες λαθος πασες χωρις λογο. Αλλα δεν επικεντρωνομαι τοσο σε αυτο, οσο το οτι ο τροπος που γραφεις ΣΗΜΕΡΑ ειναι χαρακτηριστικος του βαζελου τυπου Εντρανσεμπιριουμ, σε αντιθεση με αυτον του μετρημενου καρχαρτ, ο οποιος καλα ξεφευγει κι αυτος οταν μιλαει για Ολυμπιακο. Ειναι ισως που διαχωριζεστε σε ποικιλιες για να επιβιωνετε, Vazelus Yperopsius, Vazelus Antigavrus και το αγαπημενο μου Vazelous Salliggarius (=warlord)

Odonian
01-04-2009, 00:40
Λες χαζομαρες. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ο ΠΑΟ είχε τριπλάσια λάθη από αυτούς και η διαφορά μας ήταν αποτέλεσμα των πολύ κακών ποσοστών τους, λόγω κακών επιλογών στην επίθεση (= πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟ). Ρίξε μια ματιά στη στατιστική να το δεις (και εδώ δεν έχει "η στατιστική δε λέει την αλήθεια", τις λάθος πάσες τις γράφει).

Τα τρίποντα που έχασαν ήταν είτε με άμυνα είτε τα ελεύθερα του Stonerook, που αν είχες παρακολουθήσει και τα 3 ματς, θα έβλεπες ότι έμενε ελεύθερος από επιλογή της άμυνας. Φυσικά έχασαν και κανά δυο μόνοι τους, όπως κι εμείς, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά καμιά σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας, που σούταραν πολύ πιο εύκολα.

Δε βρίσκω κανέναν λόγο να αλλάξω την άποψή μου για το παιχνίδι που είδα για να μη μιλάω σαν κάτι που εσύ έχεις στο μυαλό σου. Όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι λέει ο άλλος και όχι με αυτά τα ηλίθια κόμπλεξ, τότε θα κάνουμε μια-πιο-σοβαρή-κουβέντα.

Ξαναρωτώ, είδες τον αγώνα; Δεν έβλεπες τον γαυρο;

Entrancemperium
01-04-2009, 00:40
Fixxxer σοβαρά τώρα γαμάς καθόλου;

Τα posts σου δείχνουν βλακεία και γκαβωμάρα.. Θα εξηγήσεις λίγο την αναφορά σου στο πρόσωπο μου και τι ακριβως εννοούσες ή απλά ήταν απ'αυτο το κρύο nerd χιουμοράκι προφίλ που βγάζεις εδώ μέσα;

Magellan
01-04-2009, 00:50
Ο Νίκολα Βούιτσιτς έχει μυϊκούς σπασμούς στην κοιλιακή χώρα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον προφύλαξε, ενώ η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα, θα αποφασιστεί την Τετάρτη ή ακόμη και την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Κροάτη.

ε λολ

Odonian
01-04-2009, 00:53
Μάλιστα. Ε δεν είχε και το καλύτερο ιστορικό.

Magellan
01-04-2009, 00:55
καμοια σχεση
αυτο επαθε απο χτυπημα στο 1ο αγωνα

FIXXXER
01-04-2009, 00:57

Καταρχας δεν ειδα τον γαυρο (λολ, μηπως τελικα εισαι vazelus humorus?) γιατι στο μπασκετ σιχαινομαι ολες τις ευρωπαικες ομαδες οπως και το ευρωπαικο μπασκετ εν γενει :!: . Αλλα ετυχε να ειμαι σε ενα μερος που εδειχνε νοβα και ειδα το περισσοτερο πρωτο ημιχρον και σιγουρα ο ΠΑΟ ειχε καλη αμυνα, αλλα εκει που εκανε το σερι, μιλαμε ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ οσο δεν πηγαινε οι αλλοι ε. Δηλαδη τα ιδια εγιναν και στον αγωνα που εχασε ο ΠΑΟ, αλλα τοτε "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις". Αυτα ειναι τα κομπλεξικα που δε μπορω να διαβαζω και το παιζω καθυστερημενος. Αν θες σοβαρη κουβεντα, καντην με αλλον γιατι εσυ οπως και στο ποδοσφαιρο συνηθως εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ολε, κερδισα.

Odonian
01-04-2009, 00:58
@ Μάγγελαν:

Δεν έχει σχέση το πόσο εύκολα χτυπούσες στο παρελθόν με το πόσο εύκολα θα χτυπήσεις στο μέλλον;

Θυμάμαι τον Σανμαρτεάν και γελάω. :-P

Σε άλλο σημείο κάθε φορά ε!

Magellan
01-04-2009, 01:05
δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος
ο βουισιστς ειχε προβλημα στα γονατα
και εφαγε μια γονατια στo γοφο και ειχε προβλημα
αμα θεωρεις οτι συνδεονται οκ τι να σου πω
το θεμα ειναι οτι χωρις βουισιτς παμε για 5ο ματς

Odonian
01-04-2009, 01:05

Καταρχας δεν ειδα τον γαυρο (λολ, μηπως τελικα εισαι vazelus humorus?) γιατι στο μπασκετ σιχαινομαι ολες τις ευρωπαικες ομαδες οπως και το ευρωπαικο μπασκετ εν γενει :!: . Αλλα ετυχε να ειμαι σε ενα μερος που εδειχνε νοβα και ειδα το περισσοτερο πρωτο ημιχρον και σιγουρα ο ΠΑΟ ειχε καλη αμυνα, αλλα εκει που εκανε το σερι, μιλαμε ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ οσο δεν πηγαινε οι αλλοι ε. Δηλαδη τα ιδια εγιναν και στον αγωνα που εχασε ο ΠΑΟ, αλλα τοτε "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις". Αυτα ειναι τα κομπλεξικα που δε μπορω να διαβαζω και το παιζω καθυστερημενος. Αν θες σοβαρη κουβεντα, καντην με αλλον γιατι εσυ οπως και στο ποδοσφαιρο συνηθως εχεις δυο μετρα και δυο σταθμα. Ολε, κερδισα.

Μάλιστα, μαλακίστηκαν. Τα ριμπάουντ που πήρε ο Τσαρτσαρής δεν τα κέρδισε ξερωγω, του τα έδωσαν στα χέρια. Και κάνανε λάθος πάσες, αμέ, όταν το τελικό στατιστικό των λαθών ήταν 13-9 υπέρ τους. Και το 27.2% στα δίποντα ήταν όλα λέι απ που τα πέταξαν έξω. Πουτσοειρωνεία για όλους σήμερα.

Πού στο πέος βλέπεις την αντίφαση ανάμεσα στο "ειχαμε μαλακιστει εμεις" ενω τωρα "ειμαστε καλυτερη ομαδα εμεις" ρε βλάκα; Αν έλεγα μια ότι είναι καλύτεροι αυτοί και την επόμενη έκανα κωλοτούμπα και έλεγα εμείς, τότε θα έλεγα μαλακίες. Από την αρχή θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και απλά μαλακιστήκαμε στον δεύτερο αγώνα - όπως το έχουμε ξανακάνει φέτος, ακόμα και σε ματς "προπόνησης" στο πρωτάθλημα. Η Σιένα ήταν η Σιένα, απλά δε μπορεί να κοντράρει τον καλό ΠΑΟ.

Όπως και εμμένω στη γνώμη μου για τη δυναμικότητα Ρεάλ και γαυρου. Εκεί δεν είμαι κομπλεξικός;

Ποια ακριβώς είναι η μη κομπλεξική αντιμετώπιση των αγώνων, να μην έχεις γνώμη για το αν κάποιος είναι καλύτερος από κάποιον άλλον;

Odonian
01-04-2009, 01:06

Δεν έχω ιδέα αδελφέ ειλικρινά, αστειάκι πήγα να κάνω με Σανμαρτεάν. :-P

FIXXXER
01-04-2009, 01:08
Οκ Οντονιαν, πηρα την απαντηση μο στο ερωτημα που σου εθεσα εξαρχης στο θρεντ, θενξ. :)

BlackiE
01-04-2009, 01:10
Πως γίνεται να σε κάνει γιογιό η κουράδα ρε Μπουρούση?

Το άλλο που με χάλασε, γιατί βγάζεις τον Τεόντοσιτς πάνω που πήγαινε κάπως καλύτερα απ τους άλλους άσσους? Οκ, βάζοντας τον Παπαλουκά στο κλίμα λογικά θα έπαιρνε μπρος όλος ο Ολυμπιακός. Αλλά βγάλε κάποιον άλλον ξερωγω

GG*
01-04-2009, 01:14

Δεν έχω ιδέα αδελφέ ειλικρινά, αστειάκι πήγα να κάνω με Σανμαρτεάν. :-P

δεν αστειευονται φιλος με τον μαραντονα των καρπαθιων

κατα τ'αλλα κλασικη εκτος εδρας εμφανισης απο ολυμπιακο

το κοβω για πεμπτο ματς αλλα δεν ανησυχουμε
βεβαια για καλο και για κακο θα κρατω και καμια καρεκλα στο σεφ:spin:

Odonian
01-04-2009, 01:17
Ρε φιξξξερ αγόρι μου, το κακό σου είναι ότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, όταν λέει κάτι "σωστό" (σύμφωνα με τη δική σου λογική) ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας, λέει κάτι το προφανές απλά, ενώ όταν λέει κάτι "λάθος", είναι κομπλεξάρα.

Αν παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ, θα έλεγα ότι δεν είμαστε φαβορί και ότι οι Ρώσσοι είναι (τουλάχιστον) ισάξιοι μας. Όπως επίσης είπα ότι προτιμώ τη Ρεάλ από τον γαυρο γιατί με εσάς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς.

Οπότε δε βάζω την ομάδα μου κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Τσακ Νόρις, απλά έχω μια σαφή γνώμη που βρίσκεται και αυτό είναι πάνω από τη Σιένα. Φέτος η μόνη ομάδα που μας έχει σε σειρά 3 αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο είναι η ΤΣΣΚΑ. Ευτυχώς αν την πετύχουμε θα είναι σε έναν τελικό και θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Σόρι κιόλας, αλλά δεν είναι υπεροψία αυτό, όταν έχεις δίκιο (και τα αποτελέσματα σιγοντάρουν). Είναι ρεαλισμός. Μάλλον αυτό σε πειράζει.

Magellan
01-04-2009, 01:17
κρατα μου και μενα μια θεση :)

Odonian
01-04-2009, 01:18
δεν αστειευονται φιλος με τον μαραντονα των καρπαθιων

Παικτούρα από τις λίγες :!: :!: :!:

FIXXXER
01-04-2009, 01:28
Ρε φιξξξερ αγόρι μου, το κακό σου είναι ότι, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, όταν λέει κάτι "σωστό" (σύμφωνα με τη δική σου λογική) ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας, λέει κάτι το προφανές απλά, ενώ όταν λέει κάτι "λάθος", είναι κομπλεξάρα.

Αν παίζαμε με την ΤΣΣΚΑ, θα έλεγα ότι δεν είμαστε φαβορί και ότι οι Ρώσσοι είναι (τουλάχιστον) ισάξιοι μας. Όπως επίσης είπα ότι προτιμώ τη Ρεάλ από τον γαυρο γιατί με εσάς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς.

Οπότε δε βάζω την ομάδα μου κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Τσακ Νόρις, απλά έχω μια σαφή γνώμη που βρίσκεται και αυτό είναι πάνω από τη Σιένα. Φέτος η μόνη ομάδα που μας έχει σε σειρά 3 αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο είναι η ΤΣΣΚΑ. Ευτυχώς αν την πετύχουμε θα είναι σε έναν τελικό και θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Σόρι κιόλας, αλλά δεν είναι υπεροψία αυτό, όταν έχεις δίκιο (και τα αποτελέσματα σιγοντάρουν). Είναι ρεαλισμός. Μάλλον αυτό σε πειράζει.

Οχι φιλε μου Οντονιαν, το κακο σου ειναι οτι πρωτον συνεχιζεις να μου γραφεις σα να μιλας σε οπαδο του Ολυμπιακου οταν σου εχω ηδη απαντησει οτι σιχαινομαι το ευρωπαικο μπασκετ και ΟΛΕΣ τις ευρωπαικες ομαδες (εχω μια συμπαθεια στον Αρη λογω ιστοριας).

Δευτερον, οτι θεωρεις "απολυτα προφανες" το οτι δικαιολογεις το καθε τι οπως σε βολευει. Παραδειγμα! Αξιωνεις τον ΠΑΟ ως καλυτερο απο τη Σιενα ΠΡΙΝ ξεκινησουν οι αγωνες. Το πρωτο ματς ειναι ντερμπυ. Το δευτερο ματς ειναι επισης ντερμπυ και το παιρνει η Σιενα με οπως θα ελεγε ο αντιστοιχος βαζελος οπαδος της Σιενα (εδω χρησιμοποιω τη λεξη βαζελος ως επιθετο, προσοχη) "σκληρη αμυνα που οδηγησε τον ΠΑΟ σε βεβιασμενα σουτ και λαθη". Και ξαφνικα στο τριτο ματς, ο ΠΑΟ εδειξε οτι ειναι καλυτερος, σε αντιθεση με τη Σιενα που επρεπε να "μαλακιστει ο ΠΑΟ" στον προηγουμενο αγωνα και να της δωσει δικαιωμα. Αυτο λοιπον, ειναι πιο γελοιο, κι απο τις δηλωσεις Χριστοδουλοπουλου που ειπε οτι στο ποδοσφαιρο καναν δωρο το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο (λολ, γτφ, ευχαριστουμε κτλ). Σημειωνω οτι εγω δεν εχω πει και ουτε μπορω να βγαλω συμπερασμα για το αν ειναι καλυτερος ο ΠΑΟ, μπορει και να ειναι, δεν ειναι εκει η ενσταση μου, αυτη ειναι μονο σε αυτα που γραφεις.

Τριτον, ΛΑΤΡΕΥΩ τον ρεαλισμο, και αν κερδισετε με αρχιδια στο τεταρτο ματς θα γραψω οτι ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Σιενα και το απεδειξε. Μεχρι τοτε θα κοροιδευω τις "ντεφορμε" εμφανισεις του ΠΑΟ και τα ματς τα οποια πηρε γιατι εσβησε την αντιπαλη ομαδα (απαγορευεται βεβαια σημερα να επαιξε σκατα η Σιενα, παμε παλι).

Τεταρτον, το Ρωσοι γραφεται με ενα σιγμα:!:

Magellan
01-04-2009, 01:30
ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ#!@#@#!@#!@!!@~~!~!

καληνυχτα

FIXXXER
01-04-2009, 01:31
Οξω μωρη λουγκρα εσυ βαλε κανα γκολ σε περασαν ολοι στην καταταξη

Boris-san
01-04-2009, 01:33
Vasika antikeimenika sto basket o pao einai kaluteros kai apo to gauro kai apo th siena.Kai nai to malakizontai otan xanoun me to eimastan kaluteroi kai kerdisame,den einai ta gurnaw.Emeis pote 8a pesoume sthn A2?

Odonian
01-04-2009, 01:38
Ναι λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα πριν από τους αγώνες, γιατί έχω δει και τις 2 ομάδες να παίζουν όλο το χρόνο και κυρίως αυτή την περίοδο. Όπως και είδα και στα 3 ματς τη Σιένα να κάνει ακριβώς τα ίδια και ο ρυθμιστικός παράγοντας να είναι με πόση πίεση από τον ΠΑΟ τα έκανε.

Παράδειγμα: Οι Ιταλοί έπαιξαν και σήμερα την ίδια επιθετική άμυνα με έξοδο του ψηλού μακριά από τη ρακέτα για να κόψουν το πικ εν ρολ, αυτή ακριβώς την κίνηση που βραχυκύκλωσε τον ΠΑΟ στο δεύτερο ματς. Πολύ πιο διαβασμένοι όμως αυτή τη φορά, το αντιμετώπισαν διαφορετικά από τότε (που έσπαγε πάντα η μπάλα στον ακραίο) και μπήκαν τα εύκολα καλάθια. Μια φάση που έγινε 10 φορές και Η ΙΔΙΑ στον πρώτο αγώνα φαινόταν σα μαλακία του ΠΑΟ (δύσκολο σουτ από περιφέρεια), τώρα βγήκε σα μαλακία της Σιένα (εύκολο καλάθι μέσα στη ρακέτα). Η διαφορά είναι ότι αντιμετωπίστηκε καλύτερα αυτό που κάνει η Σιένα.

Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα που δείχνουν ότι η Σιένα μέχρι εκεί μπορεί και όχι παρακάτω. Όταν κοιτάς τον πάγκο σου και βλέπεις 10 παίκτες που μπορούν να μπουν οποιαδήποτε στιγμή για να αλλάξουν τις ισορροπίες, έχεις σοβαρό πλεονεκτημα.

Το να κρίνεις τη δυναμικότητα των ομάδων από αυτή τη σειρά μόνο όπως προτείνεις, είναι αστείο - ο ΠΑΟ είναι καλύτερος της Ίντερ τότε στο ποδόσφαιρο.

FIXXXER
01-04-2009, 01:47
Το να κρίνεις τη δυναμικότητα των ομάδων από αυτή τη σειρά μόνο όπως προτείνεις, είναι αστείο - ο ΠΑΟ είναι καλύτερος της Ίντερ τότε στο ποδόσφαιρο.

Χμμμμ κοβω την κουβεντα γιατι σιγα σιγα γινομαι βαζελος.

jack the ripper
01-04-2009, 02:01
απιστευτη αμυνα σημερα σε ολο το παιχνιδι...επιτελους πηραμε και πολλα ριμπαουντ ανεβηκε και ο τσαρτσαρης ...αυτα με καποια αστοχα σουτ της σιενα οδηγησαν σε περιπατο...την πεμπτη το κοβω πιο δυσκολο σιγουρα το ματς....αλλα αν παιξουμε αμυνα οπως τη σημερινη το χουμε πιστευω

Darkling
01-04-2009, 11:44
απ την ολη συζητηση κρατω, κλαιγοντας, την εκπληξη του Εντρανσεμπεριουμ "γιατι με ανακατευετε εμενα σε συζητηση περι κομπλεξ και ολυμπιακου"

carheart
01-04-2009, 12:21
Fixxxer έχεις γράψει τόσες φορές στο forum το ρήμα "ψωλάρω", όπου αποφάσισες να μπεις στο άθλημα.

Κρατιέμαι πολλή ώρα να μη σε ξεμπροστιάσω για τα απαράδεκτα που γράφεις.

Γραμμή Odonian.

GuardianOfIvorytower
01-04-2009, 13:25
Τόσες μαλακίες μαζεμένες σαν αυτές που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο έχω καιρό να δω...μετά τρέχαμε κ δε φτάναμε. Αν κ όταν είχαμε ρίξει τη διαφορά στους 6 σκέφτηκα λες? Αλλά δεν...

FIXXXER
01-04-2009, 15:08
Καρχαρτ, το εκλαμβανω ως πρωταπριλιατικο το ποστ σου.

Entrancemperium
01-04-2009, 15:33
απ την ολη συζητηση κρατω, κλαιγοντας, την εκπληξη του Εντρανσεμπεριουμ "γιατι με ανακατευετε εμενα σε συζητηση περι κομπλεξ και ολυμπιακου"

Α ξέχασα, είσαι πολύ γαμάτος και εσύ φίλε Bitchban (sorry είμαι κρυωμένος..) και επίσης οι απόψεις σου είναι φοβερά αξιόλογες, αντικειμενικές καθόλου οπαδικές και πάνω απ'ολα βασισμένες σε γεγονότα και όχι σε ανηλεές ψωλάρισμα που σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην τύφλωση!

bon
01-04-2009, 23:49
ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/26477c24.jpg

BlackiE
02-04-2009, 01:17
Και γαμώ τα παπούτσια 8)

Death MD
02-04-2009, 02:38
φιξερ εχεις γραψει 3-4 σελιδες σχολια σε θρεντ για ενα αθλημα που απεχθανεσαι να βλεπεις σ αυτη την ηπειρο που ζουμε και που μισεις θανασιμα ολες τις ομαδες που συμμετεχουν σ αυτο .. χωρις να το παρακολουθεις καθολου με δικες σου δηλωσεις , μονο και μονο για να αποδειξεις οτι οι βαζελοι ειναι κομπλεξικοι (η γλειωδεις ,η υπεροπτες)

απεδειξες πολλα περισσοτερα ειν η αληθεια.

FIXXXER
02-04-2009, 04:11
Να γραφα για το αθλημα καλα θα ηταν! Στον Οντονιαν μιλουσα συγκεκριμενα και εκανα και λιγο καθυστερημενο χουμορ λογω της ημερας αναφερομενος σε αλλα ειδη βαζελων, ελπιζω να μη με παρεξηγησες. :sad:

Odonian
02-04-2009, 06:53
Αυτό σου λέει ρε γκασμά. Δεν είπε ότι γράφεις ΓΙΑ το άθλημα, αλλά σε θρεντ για το άθλημα. Μια χαρά στα λέει.

jack the ripper
02-04-2009, 22:05
δε θελω να το γκαντεμιασω αλλα μυριζει πουτσα παλι :-)

Magellan
02-04-2009, 22:54
οποιος δε βλεπει οσφπ απο στριμ μπεμπινιο2 δεν εχει δει τιποτα

jack the ripper
02-04-2009, 23:01
psilovlepw tautoxrona..ntaks.....eimai katw me tous ekfwnites :rofl::rofl:

Diva Plavalaguna
02-04-2009, 23:29
ΠΟΙΑ ΡΕΑΛ ΡΕ

jack the ripper
02-04-2009, 23:33
kala auta pou kanane oi paiktes tis real(o bullock vasika) enw kerdizan me 3 edeiksan oti den aksizei na paei final four

Blindgeo
02-04-2009, 23:38
Mpravo ston gauro. Na teleiwnoume kai meis thn Siena...

Darkling
02-04-2009, 23:38
Σπερμα του Μπουρουση στη μαπα Ισπανου με το κασκολ.

jack the ripper
02-04-2009, 23:39
ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ :D:D:D:D

Phantom Duck
02-04-2009, 23:39
:touched:

τα λέμε στα φάιναλ φορς, ωραίο ματσάκι ο βάζελος.

Buddy Lackey
02-04-2009, 23:41
Σπερμα του Μπουρουση στη μαπα Ισπανου με το κασκολ.

Kai tou ERCEG RE MLKA KAI TOU ERCEG!

Blindgeo
02-04-2009, 23:44
Ante twra na doume me poion 8a paiksoume ston teliko.

Magellan
02-04-2009, 23:44
πωπω το 3ποντο του ερτσεκ...

χα
τις πουτανας θα γινει

Ace
02-04-2009, 23:46
PUTA REAL

Buddy Lackey
02-04-2009, 23:51
Loipon sovara twra, o Bouroushs htan THEOC me olh th shmasia ths lekshs, skyliasmenos epithetika, amynara se Reyes (tou phre kai to 5o paneksipna) kai otan eprepe na mpoun oi voles - oles mesa. Ftou - ftou.

Amnesiac.
02-04-2009, 23:54
Ο Βασιλόπουλος πώς καταφέρνει και τους ΣΒΗΝΕΙ όλους στο τέλος;

Ηδονή που δεν είχε σχολιασμό και άκουγες τα "πουτάνας γιοι Ολυμπιακοί" και έβλεπες τα πράσινα κασκόλ να μπαίνουν εκεί που πρέπει σιγά σιγά.

Tyler_Durden
02-04-2009, 23:58
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!

nothingman
03-04-2009, 00:09
ρε κοίτα τα παλιόπαιδα ρε :touched:

εμείς ακούγαμε τον ισπανό που πέρασε περίπου τριανταεφτά αγωνιστικά λεπτά να μας μιλάει για τον μπουρούση, είχε ερωτευθεί ο τυπάς. ραντεβού με τα αρχίδια μας έκλεισαν τα παιδιά στην εξέδρα παρέα με τον Μάσσευ.
μπράβο. και για τη νίκη και για τον τσαμπουκά.

Moonspellheim
03-04-2009, 00:12
Erceg-Bourousis sygkinhtikoi pragmatika.Sygxarhthria kai ston vazelo.Ante na doume.

Magellan
03-04-2009, 00:13
τρελο blast from the past...
γυμνασιο πηγαινα ρε...

Darkling
03-04-2009, 00:20
Sygxarhthria kai ston vazelo.Ante na doume.

Σ αυτους που πηγανε Σιενα, η σ αυτους που πηγανε Μαδριτη, ΛΟΛ?????

Kelldorain
03-04-2009, 00:23
Πω ρε φίλε, ίσα ίσα θυμάμαι την τελευταία φορά, παίζει να μην θυμάμαι και τίποτα βασικά και απλά να έχω δημιουργήσει αναμνήσεις
Τι έχει να γίνει

Entrancemperium
03-04-2009, 00:30
Αν τελικά πάει και η Barca θα είναι από τα καλύτερα final four και πραγματικα θα έχουν πάει οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Αντικειμενικά..

Καιρός για ρεβανς!!!

Magellan
03-04-2009, 00:32
Πω ρε φίλε, ίσα ίσα θυμάμαι την τελευταία φορά, παίζει να μην θυμάμαι και τίποτα βασικά και απλά να έχω δημιουργήσει αναμνήσεις

Σαραγοσα (http://www.youtube.com/watch?v=3Xh3jS--EQs)
για να θυμηθεις :razz:

Darkling
03-04-2009, 00:34
την τελευταια φορα να πουμε απλα, οτι μεσα μας ειχανε νεκρωσει τα παντα απ τις 11 το πρωι.
κατα τις 4 ραντεβου σε μπασκετογηπεδακι κοντα στο σπιτι και η τσιτα τιγκα.

Τι θυμομαστε?

τα πλοια που φευγανε τιγκα κοκκινα για κατω.
την τρελη αμυνα του Σιγαλα στον Γκαλη,
την υψωμενη γροθια του Ιωαννιδη οταν το ματς κριθηκε ενα, εναμιση λεπτο πριν το τελος
τα βρωμοξυλα στην προβλητα του Τελ Αβιβ

αυτα το 94.

Τι θυμομαστε?

το σποτακι της ΕΤ1 με το Return to Innocence των Enigma.
Την εμφανιση Εντι "για να με θυμαστε σεις με τα πρασινα" Τζονσον.
Το ΕΠΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Μιλαν Τομιτς στην πλαγια κινηση και σταματημα στο κεντρο της ρακετας, και προκα στο κοφφινι του Αλβερτη.
Το "και ξανα ξανα" φυσικα.
Και το ξυλο στη Ρωμη (!!) οπου εγιναν οι ανταποκρισεις των αεροπλανων των οπαδων. Χουχου.

Σωτηριον ετος 1995.

Magellan
03-04-2009, 00:37
το 95 στον τελικο θυμαμαι οτι περιμεναμε να χασουμε

αλλα το 94 ηταν τρελη ξενερα
αχ

Buddy Lackey
03-04-2009, 00:52
To 94 phgame sxedon san adiafilonikito favori, to 95 h Real to idio me Sabonis sta ntouzenia tou. Fysika ekane to kathikon ths se antithesh me emas to 94, opou sth nostalgikh Mitsmanlista prosthetoume ta apisteyta mpinelikia pros ton Paspalie.

FIXXXER
03-04-2009, 00:59
Χα, σημερα παιζαν, πειτε λιγο τα σκορ γιατι ολα τα σαιτ εχουν απεργια και βαριεαμι.

Magellan
03-04-2009, 01:01
ρεαλ οσφπ 75-78

σιενα παο 84-91

Diva Plavalaguna
03-04-2009, 01:02
Tau Ceramica vs. Regal Barcelona 63-84
Real Madrid vs. Olympiacos 75-78
Montepaschi Siena vs. Panathinaikos 84-91

nothingman
03-04-2009, 01:02
το πάσπαλιε τον βρίζαμε από πιο πριν, από τη γραμμή με τη λιμόζ :ρ
τον αγαπούσα όμως. και πήγε στον παο και πήραμε το βολκώφ, πφ βλάκες.

ον τόπικ, η πιο χαρακτηριστική εικόνα είναι αυτή με τα κρητικά πλοία που είχαν ναυλωθεί και τα δεκάδες κόκκινα πανώ που λέει και ο μιτς νωρίτερα. κατά τα άλλα, στο διάλλειμμα από δω οι ολυμπιακοί, από κει οι παναθηναικοι, δυο-τρία συνθηματάκια και χαχαχα να εντυπωσιαστεί κανένα γκομενάκι και ο φίλος μου ο σταμάτης να παίρνει μονοήμερη αποβολή γιατί φορούσε κίτρινη μπλούζα και ήταν ο μόνος που φαινόταν καθαρά στο μπούγιο με τις φωνές. 2ο γυμνάσιο κορυδαλλού φτγ

Darkling
03-04-2009, 01:14
το πάσπαλιε τον βρίζαμε από πιο πριν, από τη γραμμή με τη λιμόζ :ρ
τον αγαπούσα όμως. και πήγε στον παο

MΑΛΑΚΑ ΦΑΡΜΑ-ΚΟΠΟΙΕ
ΠΟΥ ΑΓΟ-ΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΛΙΕ
ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
ΠΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΣ
ΜΠΙΝΕΣ
ΜΠΙΝΕΣ.

συνθηματα 90ς.

Tyler_Durden
03-04-2009, 01:27
Μιας και πιασαμε τις αναμνήσεις και τα final 4, ας θυμηθούμε όλοι μαζί:

http://i370.photobucket.com/albums/oo149/heavyvideos3/PAOPROTO.jpg
1996

http://i370.photobucket.com/albums/oo149/heavyvideos3/PAODEYTERO.jpg
2000

http://i370.photobucket.com/albums/oo149/heavyvideos3/PAOTRITO.jpg
2002

http://i370.photobucket.com/albums/oo149/heavyvideos3/PAOTETARTO.jpg
2007

FIXXXER
03-04-2009, 01:29
Για πειτε λιγο γιατι εχω βασικα κενα, ολα του βαζελου ειναι ισοτιμα ή καποια ειναι οταν υπηρχαν δυο διοργανωσεις που η μια ηταν μουφα? Και τοτε πηρε το καλο με τις καλες ομαδες ή το μουφα?

Tyler_Durden
03-04-2009, 01:32
διπλη διοργάνωση υπήρξε μόνο το 2002, και ο ΠΑΟ πήρε την "Σουπρολίγκα" που θεωρητικά είχε την μεγαλύτερη αίγλη.μετά απο κάτι μήνες παίξαμε και ένα άτυπο σουπερ καπ με την νικήτρια του άλλου κυπέλλου αλλα χάσαμε

ΕΝΤΙΤ. λάθος.το 2002 ήταν η πρώτη φορα που λεγόταν "Γιουρολίγκ".Σουπρολίγκ ήταν ένα χρόνο πριν που φτασαμε τελικό με μακάμπι και χασαμε.

BlackiE
03-04-2009, 01:41

Όταν τα έλεγα εγώ...

Κατά τα άλλα, δεν πήρα χαμπάρι οτι ήταν σήμερα οι αγώνες. :dfinger:

nothingman
03-04-2009, 01:42
έφαγα κόλλημα

http://img26.imageshack.us/img26/5117/paoproto.jpg
δεν είναι ο πετσάρσκι ε; ψάχνω και στα νετς και δε βρίσκω φωτογραφία του.
τους μυριούνηδες και τους βουρτζούμηδες τους γνώρισα όλους, αυτόν όχι

Blindgeo
03-04-2009, 01:53
O Petsarski einai! Murwdia apo mpasket o tupos!

Darkling
03-04-2009, 01:54
ΕΙΝΑΙ ο Πετσαρσκι, και οταν ειμασταν Α Λυκειου (τετοιες εποχες, αχ) το "Πετσαρσκι" ηταν χαρακτηρισμους προς μπασκετικα αμπαλους συμμαθητες.

Tyler_Durden
03-04-2009, 02:07
Α! ριχτε και μια ματια σε τι "τσαντηρι" θα γίνει το final 4

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00026/149638_jpg_26402b.jpg

http://farm3.static.flickr.com/2196/2415311519_498c1b0a06.jpg

http://www.theonlineticketshop.com/images/venueimages/o2_world.jpg

http://www.mediaarchitecture.org/wp-content/uploads/2008/11/arena4small.jpg

Nasum
03-04-2009, 02:35
Διαστημοπλοιο οχι αστεια.Παντως τα εισητηρια για f4 ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

Odonian
03-04-2009, 03:03
Όπως τα λέγαμε λοιπόν, οι ομάδες έδειξαν ποιες είναι και τα λέμε τα δυο μας. Κρίμα γιατί η ΤΣΣΚΑ θα ιδρώσει λίγο λιγότερο (αν και ένα ματς είναι, σε άγνωστο γήπεδο και φυσικά όλα γίνονται). Ας το πάρει ο καλύτερος, για μένα η χρονιά είναι επιτυχημένη (αν πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα εννοείται).

Magellan
03-04-2009, 09:18
διπλη διοργάνωση υπήρξε μόνο το 2002, και ο ΠΑΟ πήρε την "Σουπρολίγκα" που θεωρητικά είχε την μεγαλύτερη αίγλη.μετά απο κάτι μήνες παίξαμε και ένα άτυπο σουπερ καπ με την νικήτρια του άλλου κυπέλλου αλλα χάσαμε

ΕΝΤΙΤ. λάθος.το 2002 ήταν η πρώτη φορα που λεγόταν "Γιουρολίγκ".Σουπρολίγκ ήταν ένα χρόνο πριν που φτασαμε τελικό με μακάμπι και χασαμε.

ευρολιγκα ονομαστικε 1η φορα το 97 , οπου και τοτε το συστημα ηταν παρομοιο με το φετινο
το 2001 η σουπρολιγκα ηταν της φιμπα και η ευρολιγκα της ουλεμπ
και παρολο που η σουπρολιγκα ηταν της φιμπα η ευρολιγκα ειχε περισσοτερες καλες ομαδες

GuardianOfIvorytower
03-04-2009, 14:05
Άντε Βερολίνο ετοιμάσου για τους κάφρους :D:-P:twisted:

Stormrider
03-04-2009, 15:35
επιτέλους είδαμε τον ολυμπιακο καλο στις βολες . μπουρουσης συγκινητικός και παλι .

παμε να το παρουμε :D

εντιτ : BARCA!!!!!!

Abruzzi
03-04-2009, 20:02
πετσαρσκι ρε μλκ :touched:

Stormrider
15-04-2009, 15:41
ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ (1-3 Μαϊου)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή, 1 Μαϊου

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 19:00 ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 22:00 ώρα Ελλάδας

Κυριακή, 3 Μαϊου

«Μικρός Τελικός» 18:00 ώρα Ελλάδας

ΤΕΛΙΚΟΣ 21:00 ώρα Ελλάδας

irreligious
15-04-2009, 16:35
πωπω, να δω πως θα τον αντέξουμε τον ημιτελικό.
ή πρέπει να έχουμε τσουβάλια ναρκωτικών δίπλα μας, η ο Θρύλος να είναι
συνεχώς 10 πόντους μπροστά.
ιδανική περίπτωση να συμβαίνουν και τα δύο.

ion_storm
15-04-2009, 17:50
Αναρωτιέμαι αν θα έχουμε μακελειά με οπαδους.εχεί και μεγάλο πάρκο για τρεξίματα.
Παμε για το τρεπλ... οχι τπτ αλλό να μην μιλάνε και οι γαυροί για μπάσκετ. χοχο.

GG*
15-04-2009, 21:27
ενημερωμενος ο μπαραπανω μπαγκς μπανι-εχει σταμπαρει απο τωρα τα μεγαλα παρκα που θα τον τρεξουν και θα βοσκησει με ανεση:thumbsup:

ion_storm
16-04-2009, 01:45
Χεχε.
Κατσε να δουμε ποιος θα τρεξει ποιον Πορκυ.
Γιατι παιζει να μας τρεξουν και τους 2 οι γερμανοι ματατζηδες.

GuardianOfIvorytower
16-04-2009, 12:05
Το τελευταίο μου φαίνεται το πιθανότερο....

Stormrider
22-04-2009, 16:46
Τα "Final-Four Stories" κάνουν ένα... διάλειμμα με πολύ θέαμα! Το κανάλι της Ευρωλίγκα στο YouTube φιλοξενεί τις δέκα καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα, σε ένα θεαματικό αφιέρωμα των μονομάχων που θα παλέψουν για τον θρόνο του πρωταθλητή στο Βερολίνο

http://www.sport24.gr/html/ent/050/ent.288050.asp

Kelldorain
29-04-2009, 19:30
Ε γράψτε τίποτα, 2 μέρες έμειναν. Πάμε μια μια
Τσσκα. Λοιπόν φαβορί και καθαρό για μένα είναι η Τσσκα. Αυτό επειδή έχει μάλλον την καλύτερη ομάδα, έναν κορυφαίο προπονητή, ίσως τον καλύτερο στην Ευρώπη μετά τον Ομπράντοβιτς, τη μεγαλύτερη εμπειρία σε final four από τους 4, καθώς και έναν τελικό με αντίπαλο που έστω και λίγο θα είναι "μεθυσμένος" από τη νίκη επί του αιώνιου στον ημιτελικό. Στον ημιτελικό επίσης, η Μπαρτσελόνα είναι η ιδανική από τις 3 αντίπαλος για αυτήν, αφού παίζει επιθετικό μπάσκετ, το οποίο θα επηρεαστεί από την άμυνα της Τσσκα, την καλύτερη μάλλον της ευρώπης. Αρνητικό στοιχείο γι αυτήν είναι μόνο η φυγή του Παπαλουκά ο οποίος εκτός από ηγέτης (ο Πλάνινιτς ηγέτης δεν είναι, ούτε καν ισάξιος, ακόμα τουλάχιστον) είχε κάνει τις μεγάλες του εμφανίσεις στα προηγούμενα f4

Μπαρτσελόνα. Γενικά λέγεται ότι έπαιξε το πιο όμορφο μπάσκετ στη διοργάνωση. Ίσως και να συμφωνώ, αλλά έχω την εντύπωση, μπορεί να βγω και λάθος , ότι αυτό το μπάσκετ δεν κερδίζει τέτοιες διοργανώσεις, ιδιαίτερα όταν πέσει πάνω σε σκληρές άμυνες. Ο Ναβάρο είναι ίσως ο πιο τρομακτικός παίκτης στην Ευρώπη, αλλά από κει και πέρα η ομάδα ούτε έχει εμπειρία, ούτε παράδοση (για να πάρει f4 έπρεπε να χει στη σύνθεση Σάρας, Μποντίρογκα και Φούτσκα και πάλι στο τσακ). Και κυρίως έχει μάλλον συνολικά την χειρότερη γραμμή ψηλών από τους 4. Θετικό για αυτήν είναι βέβαια ότι αν της βγουν σε μεγάλο ποσοστό τα σουτ είναι πολύ δύσκολο να τη σταματήσεις. Λογικά την βλέπω για 3η θέση.

Παναθηναικός. Δεν θα τον πω 2ο φαβορί, όπως ούτε και τον Ολυμπιακό γιατί οι πιθανότητες στον ημιτελικό είναι νομίζω ίσες. Έχει να παρατάξει μια δεμένη ομάδα, τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης και μια γραμμή ψηλών διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Προστέθηκε ο Πέκοβιτς, που μπορεί να κάνει ζημιά αλλά είναι άπειρος, ενώ ο Τσαρτσαρής είναι εξαφανισμένος. Έχει πολυ μεγάλη αδυναμία στο 3, αφού ο Περπέρογλου εκτός από μικρός, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο και σε περίπτωση που αντιμετωπίσει Τσσκα ο Σίσκα θα κάνει πάρτυ. Στους κοντούς είναι από τις πιο πλήρεις ομάδες και σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Σάρας που από τη μία έχει πάρα πολλές εμπειρίες από φ4 και από την άλλη είναι μάλλον ο πιο απρόβλεπτος παίκτης σε αυτή την ομάδα.

Ολυμπιακός. Η ομάδα βασίζεται κυρίως σε 4 παίκτες. Τον Μπουρούση που κάνει ασύλληπη χρονιά, τους Παπαλουκά , Βούισιτς και τη συνεργασία τους και τον Γκριρ ως σκόρερ. Αν πιάσουν και οι 4 ταυτόχρονα καλό παιχνίδι δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει η ομάδα. Στο 3 ο Τσίλντρες μπορεί να μην έκανε ότι περιμέναμε , αλλά παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης που σίγουρα θα κάνει δουλειά από άποψη πόντων και ριμπάουντ, ειδικά με Περπέρογλου αντίπαλου. Ο Χαλπερίν είναι εξαφανισμένος τον τελευταίο καιρό αλλά ήταν στην μεγάλη Μακάμπι, ο Πάργκο προετοιμάζεται μόνο για αυτό το ματς και ίσως αποτελέσει το μυστικό όπλο της ομάδας. Κυρίως όμως ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους ψηλούς. Αν αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και οι περιφερειακοί βάλουν τα ελεύθερα σουτ που πρέπει, τότε μπορεί να κάνει τα πάντα, αρκεί να μην αμελήσει την άμυνα και να αντιμετωπίσει τα πικενρολς του Παναθηναικού.

Mitsmann
29-04-2009, 19:49
εγω δε μπορω να γραψω απ την τσιτα.

Magellan
29-04-2009, 19:54
σιγα μην ασχοληθουμε με το Φ4...

λολ

FIXXXER
29-04-2009, 19:57
εγω δε μπορω να γραψω απ την τσιτα.

???????

http://www.wsdweb.org/Portals/0/Member/Cheetah.jpg

GuardianOfIvorytower
30-04-2009, 12:14
μάλλον εννοούσε τη μαϊμού του Ταρζάν :-D

bon
01-05-2009, 16:27
http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/5-1.jpg

BURNIN AMBITION
01-05-2009, 16:59
poutsa kai xulo kai souvla

pwpwpwppw

kolash kaula xamos

mpourousis eixe pureto e...krima

de thelw na exete dikaiologies

Stormrider
01-05-2009, 17:07
ε ρε , και να γίνει η στραβη ..

Entrancemperium
01-05-2009, 17:14
Εγώ επαναλαμβάνω ως σώφρων βάζελος αν έδινα 1% παραπάνω θα το έδινα στον κόκκινο θίασο, λόγω φόρμας και Μπουρούση κυρίως!
Δε θα είναι στραβή αν μας ξεβρακώσει η ομαδούλα του κλαψομούνη, εφέτο
κοντράρει σχετικά στα ίσα..

Όπως και να χει πούτσα και σαλιωμένο δάχτυλο νταλικιέρη στο βρωμερό πάτο σας!8)

bon
01-05-2009, 17:15
εγώ πάντως γουστάρω παρατάσεις και ετς για περισσότερο τσούξιμο.. δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτό το παιχνίδι.. μπάζερ μπίτερ και ετς ρε μπουμπούκια..

qqwyZnOpVuk

:loco:

Tyler_Durden
01-05-2009, 17:33
ego elpizo na min patho kanena egkefaliko apopse.kata ta alla enoeitai oti OLOI theloume KARFOKOLIASMA tis omadas ton gay, alla den kano idiaitera ebristikes diloseis giati meta, to kazo se pithani stravi tha einai 10plasio.o SOVAROS PAO borei tin koupa pantos.

jack the ripper
01-05-2009, 20:30
pantws eytyxws pou kanate omada kai exoun poly endiaferon ta mats pleon

A KAI KWLO SIMERA E MIN KSEXNIOMASTE :-D:-D

fandango
01-05-2009, 20:41
Σισκάουσκας ε.

Kelldorain
01-05-2009, 20:49
Τεράστια ματσάρα, τεραστιότατος Σισκάουσκας.

Ήρθε η ώρα.

Esteban
01-05-2009, 21:01
Μαλακα ναι, τι σκατά έκανε ο Σισκάουσκας ξερογο

Entrancemperium
01-05-2009, 21:14
Ματσάρα, η Csska φαίνεται πιο τρωτή από άλλες χρονιές, αλλά έχει το Sisca που εντάξει τι να πούμε, ο άνθρωπος είναι όλα τα λεφτά και ήταν από τα λίγα
λάθη των Νανο-...πουλαίων το να τον αφήσουν!

Η Barca πλήρωσε τις μαλακίες του Basile και το σχετικά κακό από πλευράς foul ματς του La Βοmba..

Να δω ποιος θα πάρει τους Ρώσους στον τελικό..
Ούτε εμείς ούτε οι άλλοι θαρρώ..

Mitsmann
01-05-2009, 21:31
Ποιος νοιαζεται.

Entrancemperium
01-05-2009, 21:36
Kανείς!

Δεν παίζει Βασιλόπουλος..:-|

BlackiE
01-05-2009, 21:39
Δεν τον πάω μία το Βασιλόπουλο, αλλά σήμερα βρήκε να λείπει?

Χοντρός εκτός 12άδας, Βουγιούκας εντός :-|

Magellan
01-05-2009, 21:42
http://freddos.yooblog.gr/files/2009/05/rusblond.jpg

Mitsmann
01-05-2009, 21:51
λολ, πλακα μας κανει?

fandango
01-05-2009, 21:52
θα έπρεπε να είναι σε gif, να κοιτάει την γυναίκα του δεξιά και μετά αυτήν. λογικό να τον πιάσει μια μελαγχολία.

BlackiE
01-05-2009, 22:50
Πάρτυ κάνουν :-|

Odonian
01-05-2009, 22:52
Ματσάρα.

enitharmon
01-05-2009, 22:53
επιτελους μαθαινω τι συμβαινει στο διαλειμμα ενος ημιχρονου

(ο σκαι στο νετ δε δειχνει διαφημισεις)

fandango
01-05-2009, 23:02
πάρτυ στη ρακέτα για παο, αλλά πάλι η διαφορά είναι στο καλάθι. πίτσες τέλος, βγάζουμε το μιλφέιγ απτο ψυγείο και πάμε για β' ημίχρονο :D

Odonian
01-05-2009, 23:04
Στα 3 από τα 5 τρίποντα που αστοχήσαμε, ο κοντινότερος γαυρος ήταν στο ημικύκλιο. :?

Πάμε μωρή ομάδα.

Djerdjelesh
01-05-2009, 23:15
54-50
Πάμε γερά

Ra Pariah
01-05-2009, 23:22
Τί έγινε, τρώει και τάπες ο "Τσάρος"; :rofl: :rofl: :rofl:

Mitsmann
01-05-2009, 23:23
τραβα παιξε με τις οδοντογλυφιδες σου.

Odonian
01-05-2009, 23:25
Ρε ματσάρα λεμε.

Djerdjelesh
01-05-2009, 23:52
Γιατί μαλακιστήκαμε τόσο στην τελευταία επίθεση? :?
Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.

jack the ripper
01-05-2009, 23:52
:malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia:
:malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia:

ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ ΠΛΙΤΣ

ΟΛΗ Η Ο2 ΑΡΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥΤΣΑ ΛΕΜΕ!!!!! :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Magellan
01-05-2009, 23:53
ματσαρα
δυστυχως το χασαμε στο 1 σουτ

fandango
01-05-2009, 23:53
Γιατί μαλακιστήκαμε τόσο στην τελευταία επίθεση? :?
Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε.

ενώ η προτελευταία με το 3ποντο του Βουισιτς ήταν δουλεμένη στην προπόνηση...

προβλέπονται γαμάτοι τελικοί πάντως.

Raven Lord
01-05-2009, 23:54
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Raven Lord
kavla

Odonian
Παίδες σόρι, αλλά τέτοιο ημιτελικό δεν περίμενα. Δηλαδή και να τον χάναμε που λέει ο λόγος, με τόσο γεμάτο μπάσκετ δε μπορείς να νιώθεις άσχημα. Αποδείχτηκε και ότι δεν ισχύει αυτό με το "μέτριο ματς" του ΠΑΟ και το "τέλειο" του γαύρου που έλεγε το Ρέιβεν, γιατί σήμερα παίξαμε καλά και πάλι το ματς ήταν στο καλάθι (αν και μια μικρή υπεροχή την είχαμε σε όλο το ματς).

Πάμε τώρα για την κούπα.

Odonian
01-05-2009, 23:56
ματσαρα
δυστυχως το χασαμε στο 1 σουτ

Σε αυτό του Πέκοβιτς που μπήκε-βγήκε στην προτελευταία επίθεση του ματς λες ε; :P

ion_storm
Ρε για το Τρεπλ πάμε.

BlackiE
Όπως κάποιος πολύ σωστά είχε πει εδώ μέσα πέρσι, θα φτάσει η στιγμή που ο Γκριρ θα μας κρεμάσει με τις μαλακίες του, ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ :evil:

Γενικά δεν δικαιούμασταν τη νίκη και όλο το ματς χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που ο βάζελος έκανε οτι ήθελε.

Ace
01-05-2009, 23:58
αυτοκτονώ.

Ra Pariah
01-05-2009, 23:59
http://www.bradzilla.us/smf_04/hirax01.JPG

Τσίλντρες for the win, AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Odonian
02-05-2009, 00:00
Σοβαρέψου, το παλικάρι έδωσε ψυχή (και θέαμα). Ρισπέκτ.

Tyler_Durden
02-05-2009, 00:00
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BASKET!!!!!

ΤΖΙ ΤΖΙ ΦΙΟΓΚΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟ/ΠΗΓΑΔΙ!!!!!!

Kelldorain
02-05-2009, 00:01
Μεγάλο ματς.
Οι επιθέσεις του Ολυμπιακού στο τελευταίο λεπτό είχαν μηδέν πλάνο, κόστισε αυτό. Τέσπα καλή επιτυχία και στους δύο την Κυριακή.
Ra Pariah είσαι υπερβολικά καθυστερημένος ε, προσεξέ το.

Ra Pariah
02-05-2009, 00:02
Να το πούμε αυτό όντως: καλή επιτυχία για τρίτη θέση! :rofl:

ion_storm
02-05-2009, 00:03
Νταξει. να λέμε και του στραβου το δίκιο για μικρομεσαία ομάδα γαύρος μας αγχωσε λίγο...

Death MD
02-05-2009, 00:03
sorry αλλα για μενα παιξαμε ελεινα στο 2ο μερος και αν δεν ηταν ο λιθουανος να μας κρατησει στο 3ο δεκαλεπτο μπροστα με μια πολυ καλη του εμφανιση θα ειχαμε χασει ανετα.

ελεινο παιχνιδι στην αμυνα
απιστευτες χαμενες επιθεσεις οταν οι διαφορες πηγαινανε στους 7-8 ποντους 4-5 φορεςστο ματς οπου και αν ανεβαινε κι αλλο θα ειχαμε καθαρισει.

η απουσια διαμαντιδη εμφανεστατη ενω ο σπανουλης χαθηκε στο 2ο
μονο ο σαρας επαιζε στο 2ο μερος και παλι καλα.
δεν το χαρηκα στην πληροτητα του καθως ενω απ το 1ο ημιχρονο φανηκε οτι μπορουσαμε να καθαρισουμε με το ελεινο μας παιχνιδι στην αμυνα αφηναμε το γαυρο οχι απλως μεσα στο παιχνιδι αλλα σχεδον σε καθε 2η 3η επιθεση να το χτυπαει στα ισα με διαφορες στο καλαθι.

ενταξει τελος καλο ολα καλα ..αλλα με αυτο το μπασκετ που ειδα απο παο ... 2η θεση και πολυ μας ειναι.
πλακα θα κανουν τα ρωσσακια την κυριακη.

Odonian
02-05-2009, 00:08
Ντεθ, μαρκάρανε και οι άλλοι ε, ο γαυρος είναι πολύ φίζικαλ ομάδα.

Ace
02-05-2009, 00:09
αισχρό παιχνίδι γαύρου. χαλπεριν choker δυστυχώς, όπως λέγαν οι εβραίοι, μεγάλη απογοήτευση. το τελευταίο σουτ έπρεπε να είναι τρίποντο να κερδίσουμε την μέτρια ομαδίτσα του βάζελου που αν είχε προπονητή αυτόν που έχουμε εμείς θα τερμάτιζε 4η στην Α1. κρίμα για τον παπαλουκα και τον βουισιτς. τπτ αλλο. γελάνε μέχρι και οι φροντιστές του βάζελου.

Odonian
02-05-2009, 00:11
Ace είσαι οβριός;

Death MD
ελα ρε συ...ενταξει .. μην τρελαθουμε οτι ο gay μπορει να παιξει καλυτερη αμυνα απο μας..ενταξει ειναι φιζικαλ αλλα οχι τετοιες καταστασεις...εξαλλου μιλαω για την δικη μας αμυνα περισσοτερο.

θυμαμαι χαρακτηριστικες φασεις που κανανε οτι θελανε και εμεις παρατηρουμε.
εγω επιμενω ...η αμυνα ηταν χαλια σημερα..
αν η αμυνα επιανε ελαχιστα καλυτερη αποδοση ειχαμε ανετη διαφορα 7-8 ποντους

phthoggon
Μεγάλο παιχνίδι όντως, δηλαδή δε πιστεύω ακόμα και οι ηττημένοι να ναι στη πίκρα με αυτό το μπάσκετ που είδαμε. Άλλωστε πρώτη χρονιά είναι που ο Ολυμπιακός έχει σοβαρή ομάδα, μην αγχώνεστε, με τις ίδιες βάσεις και του χρόνου θα είσαστε (και είμαστε βέβαια) εδώ να το ξανακάνουμε το παιχνίδι!

http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/antegeia.jpg

μέχρι τότε άντε γεια, και τα λέμε στο πρωτάθλημα (αν καταφέρετε να περάσετε και το μαρουσάκι, φυσικά)

BlackiE
02-05-2009, 00:13
Με άλλο προπονητή ε

fandango
02-05-2009, 00:14
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/antegeia.jpg

να γίνει εμότικον "σκάσε πια γαμω το σπίτι σου"

Kelldorain
02-05-2009, 00:14
Με άλλο προπονητή ε

Αυτό. Ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Γιαννάκη, θυμάμαι λίγες σελίδες πριν τον υποστήριζα. Σήμερα πραγματικά δεν υπήρχε, δηλαδή Πάργκο και Βουγιούκα ρε, και Τεόντοσιτς, και επιθέσεις τελευταίου λεπτού. που νομίζει ότι είναι;

Odonian
02-05-2009, 00:15
Η μεγαλοσύνη του ΠΑΟ φαίνεται στο ότι στο 82-82 με τη μπάλα να καίει εκτελεί ιδανικό πικ εντ ρολ ο Σάρας με τον Πέκοβιτς και βάζει καλαθάκι προπόνησης, ενώ ο γαυρος βαρούσε τρίποντα με τον σέντερ.

BlackiE
02-05-2009, 00:18
Με άλλο προπονητή ε

Αυτό. Ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Γιαννάκη, θυμάμαι λίγες σελίδες πριν τον υποστήριζα. Σήμερα πραγματικά δεν υπήρχε, δηλαδή Πάργκο και Βουγιούκα ρε, και Τεόντοσιτς, και επιθέσεις τελευταίου λεπτού. που νομίζει ότι είναι;

Κάντο πιο λιανά αυτό με τον Πάργκο

Kelldorain
02-05-2009, 00:19
Τον βάζει βασικό (σαν έκπληξη~!!!) , δεν κάνει τίποτα, τον βγάζει 3 λεπτά μετά και μετά δεν τον ξαναβάζει.

Death MD
02-05-2009, 00:20
για να καταλαβω
γιατι να μη βαλει βουγιουκα?
ειχε κι αλλες λυσεις στον παγκο?
με το σακατη βουισιτς να εχει φαουλ και να μην κανει και κανα τρελο παιχνιδι οπως τελευταια και το μπουρουση με 40 πυρετο και με φαουλ να θελουν και οι 2 ανασες ..ποιον να εβαζε δηλαδη?

BlackiE
02-05-2009, 00:21
Συμφωνούμε. Θα μπορούσε να τον βάλει στη θέση του Χαλπερίν που έπαιξε σχεδόν όλο το 2ο ημίχρονο, ενώ είναι ντεφορμέ απο πέρσι ξερωγω.

Odonian
02-05-2009, 00:21
Ε κι αυτό έκπληξη είναι. Τον περίμενε ο Ζέλικο... και περίμενε... και περίμενε...

Mitsmann
02-05-2009, 00:22
Πως οριζετε το γαμησι? δε μπαινει το τελευταιο σουτ μας π.χ.?

τεσπα, οταν κερδιζεις οτι θελεις λες.
κατα τ αλλα Blackie, εγω εχω πει παλιοτερα οτι ο Γκριρ ειναι ο ορισμος του παικτη αυτου.

Οπως και να χει, και τελος, δεν χρειαζεται να λεμε και πολλα, εγω θα πηγαινα για σκριν στον Γκριρ (δεν εχουμε αλλον ετσι κι αλλιως) και τριποντο.
τεσπα. δεν μπηκε απ τα τρια μετρα. αλλη φορα.

BlackiE
02-05-2009, 00:23
Και έκοβα το μπούτσο μου οτι το είχε πει ο Αμνήζιακ :P

locust
02-05-2009, 00:24
το καλύτερο παιχνίδι που είδα εδώ και καιρό, μπράβο και στις 2 ομάδες

Odonian
02-05-2009, 00:24
Ε καλά το αμέσως προηγούμενο σουτ το δικό μας δε μπήκε και ήταν με πολύ πιο καλές προυποθέσεις. Αλλά μόνο και το γεγονός ότι δεν πήγατε για τρίποντο, με τοσους παίκτες με 4 φάουλ, ήταν μέγιστη μαλακία. Είπαμε, καλή ομάδα, αλλά μικρή ακόμα.

Buddy Lackey
02-05-2009, 00:31
Loipon dikaia kerdise o Obradovic...ee sorry o vazelos me 42,3% apodosh omadas enw emeis fysika piasame to maximum kai to pigame sto kalathi. Sto prwto hmixrono trogame kalathia tis PLAKAS me taytosimo tropo pou sigoura stis proponhseis o Pekovic ta vazei pio diskola apo oso ekane shmera. Apo ekei kai pera klassika psaxname epithetiko plano, kai sthn teleytaia epithesh ginotan tou pelagomatos to kagkelo, enw apla eprepe na ginei ayto pou eipe o mitsman.

Nasum
02-05-2009, 00:43
http://img22.imageshack.us/img22/4729/577515.jpg

Τι ακριβως προσπαθει να δειξει?

Odonian
02-05-2009, 00:45
Προτεραιότητα οι από δεξιά.

Death MD
02-05-2009, 00:48
ρε σεις σοβαρευτειτε... παλι σας φταιει ο παγκος?

παλι ο γιαννακης φταιει?

δηλαδη σοβαρα τι στο διαολο εκανε τοσο λαθος που εχουν αρχισει παλι ΟΛΟΙ οι γαυροι να του κατεβαζουν καντηλια?

Kelldorain
02-05-2009, 00:53
Death μιλάς σοβαρά τώρα; Πάμε ένα ένα
α) αυτό που γραψα για τον Πάργκο
β) Βουγιούκας. Και μη μου λες ποιον μπορούσε να βάλει, είχε Σόφο εκτός αποστολής
γ) μηδενικό επιθετικό πλάνο. Δεν φάνηκε αυτό κάποιες στιγμές λόγω της κλάσης Παπαλουκά, Βούισιτς, αλλά στο 1ο ημίχρονο το σχέδιο ήταν "μπάλα στον Γκριρ σουτ". Όταν μάλιστα στο β ημίχρονο άρχισαν να τον μαρκάρουν δεν έκανε τίποταμ για να τον ελευθερώσει. Οι 2 τελευταίες επιθέσεις του ματς κατέληξαν η μία σε τρίποντο Βούσιτς υπό πίεση και η άλλη σε αδικαιολόγητο δίποντο
δ) Τέοντοσιτς. Έπαιξε ούτε 3 λεπτά
ε) στο 1ο ημίχρονο ο Παναθηναικός απλά έδινε την μπάλα στον Πέκοβιτς/Μπατίστ και έμπαινε καλάθι. Ότι είπε ο Buddey Lackey
στ) αδικαιολόγητη επιμονή στον Χαλπερίν

Mitsmann
02-05-2009, 00:56
Νομιζω πως σε κανενα σημειο δεν ειχαμε εμφανες πλανο επιθεσης. συμφωνω με τον Κελλ.

επισης ειμαστε η μοναδικη ομαδα του γαλαξια που δεν εχει ενα (1) συστημα σκριν/ξεμαρκαρισμα του δυαροτριαριου.

Ra Pariah
02-05-2009, 00:57
Ο Σόφο θα τσάκιζε πέντε κιλά χοιρινής μπριζόλας και τρία λίτρα μπίρας στην καθισιά του, κρίμα όντως που δεν τον πήρε... :lol: :lol:

Odonian
02-05-2009, 01:00
Λίγα λες, ένα κιλό τσακίζω εγώ που είμαι το 1/10 του.

Καλά για τις μπύρες τον έχει ο τελευταίος του ι αρ.

Death MD
02-05-2009, 01:10
Death μιλάς σοβαρά τώρα; Πάμε ένα ένα
α) αυτό που γραψα για τον Πάργκο
β) Βουγιούκας. Και μη μου λες ποιον μπορούσε να βάλει, είχε Σόφο εκτός αποστολής
γ) μηδενικό επιθετικό πλάνο. Δεν φάνηκε αυτό κάποιες στιγμές λόγω της κλάσης Παπαλουκά, Βούισιτς, αλλά στο 1ο ημίχρονο το σχέδιο ήταν "μπάλα στον Γκριρ σουτ". Όταν μάλιστα στο β ημίχρονο άρχισαν να τον μαρκάρουν δεν έκανε τίποταμ για να τον ελευθερώσει. Οι 2 τελευταίες επιθέσεις του ματς κατέληξαν η μία σε τρίποντο Βούσιτς υπό πίεση και η άλλη σε αδικαιολόγητο δίποντο
δ) Τέοντοσιτς. Έπαιξε ούτε 3 λεπτά
ε) στο 1ο ημίχρονο ο Παναθηναικός απλά έδινε την μπάλα στον Πέκοβιτς/Μπατίστ και έμπαινε καλάθι. Ότι είπε ο Buddey Lackey
στ) αδικαιολόγητη επιμονή στον Χαλπερίν

ολα ευκολα απο δω να τα κρινουμε

παμε ομως

1) παει να κανει την εκπληξη και αν του βγει να λεει για τον ασσο στο μανικι του , το χουν κανει τοσοι και τοσοι προπονητες ..δεν φαινεται να του καθεται τον βγαζει και επειδη το παιχνιδι κυλαει καλα μετα το 1ο δεκαλεπτο ,καθως ειναι μεσα στο παιχνιδι και η διαφορα δεν ξεφευγει ποτε , τον αφηνει παγκο γιατι το σχημα του ειναι οκ και ο γαυρος χτυπαει στα ισα παντα και περναει και 4 ποντους μπροστα σε καποια φαση...με τι δικαιολογια να τον ξαναβαζε? αν τον ξαναβαζε μετα το 1ο δεκαλεπτο θα τον ειχατε σταυρωσει.

2) Ο αραπης ειθναι επιεικως για τον πουτσο με φοβερο ποτενσιαλ και ενα μυαλο γεματο σκατα.δεν ειναι τυχαιο που οποιος προπονητης παει στο γαυρο θελει να του κοψει το μπασκετ.του βγαζω το καπελο που αν και θερμος υποστηρικτης του λογω εθνικης ειναι σταθερος στις αποψεις του και του κοψε το φαιναλ 4 εστω κι αν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορει να του κερδιζε το παιχνιδι. να του κοψει το συμβολαιο του πουστη.κατα τ αλλα οτι ειπα πριν για βουγιουκα.απλα αν δεν τον χρησιμοποιουσε εστω για τοσο λιγο ισως να εσκαγαν περισσοτεορ οι ψηλοι σας και να ηταν αλλιως η φαση.

3) οκ συμφωνουμε σ αυτο..οχι μηδενικο οπως το "μηδενιζεις" εσυ αλλα ας συμφωνησουμε εν μερη.ο γιαννακης ουτως η αλλως βεβαια ποτε δεν φημιζοτανε για την προπονητικη του. τα παιχνιδια στην εθνικη τα περνανε σε μεγαλο βαθμο οι παικτες και ο τσαμπουκας που τους ενεπνεε ο γιαννακης καθως και το δογμα του οτι δεν παραταμε κανενα παιχνιδι.κατα τ αλλα ηταν ενας μετριοτατος προπονητης.

4) αντε να πουμε πως και εδω θα μπορουσε να τον χρησιμοποιησει περισσοτερο.

5) ακομα και τοτε εισαι 2 καλαθια διαφορα και εν τελη δεν εχεις χασει τιποτα σημαντικο ωστε να κανεις την αντεπιθεση σου στο 2ο μερος οπως και εκανες με μια πολυ καλη για τα δεδομενα σου αμυνα.

6) ο χαλπεριν ειναι παικτης φαιναλ 4 ... σας πειραζει που εβαλε βουγιουκα και τωρα παλι σας πειραζει που επεμενε στον χαλπεριν?
παντα περνεις ρισκα..αλλωτε σου βγαινουν αλλωτε οχι... ε ωραια απ αυτους τους παικτες περιμενεις να σου βγουν τα ρισκα σου..δεν του βγηκαν τελος...

εν τελη χανει το παιχνιδι σε μια επιθεση...με ολα αυτα τα τραγικα που εχετε αναφερει ολοι ε...

BlackiE
02-05-2009, 01:10
ρε σεις σοβαρευτειτε... παλι σας φταιει ο παγκος?

παλι ο γιαννακης φταιει?

δηλαδη σοβαρα τι στο διαολο εκανε τοσο λαθος που εχουν αρχισει παλι ΟΛΟΙ οι γαυροι να του κατεβαζουν καντηλια?

Εννοείται πως φταίει ο Γιαννάκης.

Αλλά απ την άλλη, ποιον να πάρεις? Μόνο ο Μεσίνα είναι, κι αυτός σιγά μη φύγει απ'την ΤΣΣΚΑ.

Ποστ Έης για Πίνι Γκέρσον ---> Απόδοση: ΔΠ

Mitsmann
02-05-2009, 01:14
εγω δεν κραζω κανενα. το ειπα κιολα.
ειπα απλα οτι ΕΓΩ θα πηγαινα για σκριν/Γκριρ και τριποντο. κι ας εκανε αιρμπωλ.

Abruzzi
02-05-2009, 01:23
φοβερο ματς,μεγαλη νικη

το χρειαζομασταν για ενα σορο λογους

Kelldorain
02-05-2009, 01:25
Death
1) Ρε συ δεν είναι τόσο απλό, δεν μπορείς να πας σε τέτοιο ματς με βασικό παίκτη που έχει να παίξει πόσο καιρό. Και γω πχ κατεβάζω πεντάδα με άσσο τον Μπουρούση, έκπληξη είναι. Δεν είναι όμως αποτελεσματικό. Αλλά τέλος πάντων δεν του βγαίνει. Μιλάμε για τον Πάργκο έναν παίκτη nba και σε μια θέση που βλέπεις ότι στο ματς το άλλο σου ατού δεν τραβάει. Γιατί δεν τον ξαναβάζεις μέσα;

2) Καταρχάς για τους προπονητές που λες, ο Καζλάουσκας μια χαρά τον εμπιστευόταν και με αυτόν έκανε και τα καλύτερά του παιχνίδια. Ο Γκέρσον όντως δεν τον εμπιστευόταν αλλά είχε και ένα δίκιο ε. Επί ημερών του ο Σκορτσιανίτης πήρε πόσα κιλά, έκανε χάλια ζωή κλπ. Επί Γιαννάκη έκανε μια προσπάθεια έχανε κιλά αλλά παρ’όλα αυτά είχε μικρότερο συνολικό χρόνο συμμετοχής στην Α1 από τον Βουγιούκα (!) και τον Μιλόσεβιτς (!!). Πάλι καλά που πέρασε τον Σλούκα δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο πρώτο παράπτωμα διακοπή συμβολαίου ένα μήνα και μετά τον περνάει σε 1 μόνο ματς μέσα ως αλλαγή και σε αυτό για 3 λεπτά

3) Το κοουτσάρισμα της εθνικής δεν έχει σχέση με το τι πρέπει να κάνεις σε μια ομάδα , κατά τα άλλα συμφωνούμε

4) Το λες κι εσύ

5) Μα το θέμα είναι ότι ο αντίπαλος παίζει με έναν μόνο τρόπο επίθεσης, αυτός είναι αποτελεσματικός και εσύ δεν κάνεις τίποτα. Τι σημαίνει ότι η διαφορά ήταν μικρή; Αν ο Γκριρ δεν έβαζε κάποια το ματς θα είχε κριθεί από το ημίχρονο

6) 2004: Ημιτελικός 4 πόντοι, συμμετοχή 6 λεπτά. Τελικός 7 πόντοι, συμμετοχή 20 λεπτά
2005: Ημιτελικός 0 πόντοι συμμετοχή 15 δευτερόλεπτα (λολ). Τελικός 2 πόντοι, συμμετοχή 4 λεπτά.
Βλέπεις λοιπόν ότι μιλάμε για έναν παίκτη που οκ έχει συμμετάσχει σε f4s αλλά όχι και σε τεράστιο βαθμό για να έχει ΤΗΝ εμπειρία που θα σε κάνει να τον κρατήσεις μέσα ότι κι αν κάνει

Entrancemperium
02-05-2009, 01:29
Παιχνιδάρα και μου κάνει εντύπωση ότι και οι δυο ομάδες έκαναν σχετικά
πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι κόντρα σε προβλέψεις ότι λόγω της σημασίας του αγώνος θα παίζαν και οι δυο σφιχτά και μαζεμένα!
Αυτό που έχει πλάκα είναι η άποψη γαύρων "πωωωωωωωω χάσαμε για ένα καλάθι ΓΑΜΩΤΗ"!
Δλδ αν κερδίζατε θα λέγατε "κερδίσαμε για ένα καλάθι;;"
Κατά τ'αλλα μιλάμε για ανύπαρκτο Διαμαντίδη σε σημείο τρόμου και για Σαρας να δείχνει ότι είναι γι αυτά τα ματς!
Με την Csska θαρρώ πως όποιος και αν πέρναγε δε θα είχε τύχη και αυτό πιστεύω και απόψε που τσούζει το πέος από την παλινδρόμηση εντός κόκκινων ΠΑΤΩΝ!
Πάντως σοβαρά τώρα ο γαύρος είναι και πάλι εδώ και αυτό είναι καλό..
Καλή επιτυχία στην ομάδα του στρατού μεθαύριο..

Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης
http://images.wikia.com/anegkyklopaideia/images/thumb/1/12/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84_%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg/323px-%CE%92%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84_%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

Death MD
02-05-2009, 01:46
Death
1) Ρε συ δεν είναι τόσο απλό, δεν μπορείς να πας σε τέτοιο ματς με βασικό παίκτη που έχει να παίξει πόσο καιρό. Και γω πχ κατεβάζω πεντάδα με άσσο τον Μπουρούση, έκπληξη είναι. Δεν είναι όμως αποτελεσματικό. Αλλά τέλος πάντων δεν του βγαίνει. Μιλάμε για τον Πάργκο έναν παίκτη nba και σε μια θέση που βλέπεις ότι στο ματς το άλλο σου ατού δεν τραβάει. Γιατί δεν τον ξαναβάζεις μέσα;

2) Καταρχάς για τους προπονητές που λες, ο Καζλάουσκας μια χαρά τον εμπιστευόταν και με αυτόν έκανε και τα καλύτερά του παιχνίδια. Ο Γκέρσον όντως δεν τον εμπιστευόταν αλλά είχε και ένα δίκιο ε. Επί ημερών του ο Σκορτσιανίτης πήρε πόσα κιλά, έκανε χάλια ζωή κλπ. Επί Γιαννάκη έκανε μια προσπάθεια έχανε κιλά αλλά παρ’όλα αυτά είχε μικρότερο συνολικό χρόνο συμμετοχής στην Α1 από τον Βουγιούκα (!) και τον Μιλόσεβιτς (!!). Πάλι καλά που πέρασε τον Σλούκα δηλαδή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο πρώτο παράπτωμα διακοπή συμβολαίου ένα μήνα και μετά τον περνάει σε 1 μόνο ματς μέσα ως αλλαγή και σε αυτό για 3 λεπτά

3) Το κοουτσάρισμα της εθνικής δεν έχει σχέση με το τι πρέπει να κάνεις σε μια ομάδα , κατά τα άλλα συμφωνούμε

4) Το λες κι εσύ

5) Μα το θέμα είναι ότι ο αντίπαλος παίζει με έναν μόνο τρόπο επίθεσης, αυτός είναι αποτελεσματικός και εσύ δεν κάνεις τίποτα. Τι σημαίνει ότι η διαφορά ήταν μικρή; Αν ο Γκριρ δεν έβαζε κάποια το ματς θα είχε κριθεί από το ημίχρονο

6) 2004: Ημιτελικός 4 πόντοι, συμμετοχή 6 λεπτά. Τελικός 7 πόντοι, συμμετοχή 20 λεπτά
2005: Ημιτελικός 0 πόντοι συμμετοχή 15 δευτερόλεπτα (λολ). Τελικός 2 πόντοι, συμμετοχή 4 λεπτά.
Βλέπεις λοιπόν ότι μιλάμε για έναν παίκτη που οκ έχει συμμετάσχει σε f4s αλλά όχι και σε τεράστιο βαθμό για να έχει ΤΗΝ εμπειρία που θα σε κάνει να τον κρατήσεις μέσα ότι κι αν κάνει

1) και επιμενω ...θα τον ειχατε σταυρωσει
2) για μενα ο αραπης δεν υπαρχει μπασκετικα ._ μονος του βγαζει τα ματια του.
3) συμφωνουμε αλλα αυτος ειναι ο γιαννακης ..αυτος ητανε παντα.. δεν φταιει αυτος αν τον εμπιστευοντε οι αγγελοπουλαιοι να σπασει την παντοκρατορια μας στο μπασκετ. παρολα αυτα σας πηγε F4 μετα απο 10 χρονια και σας εχει 1ους στο πρωταθλημα.για τα δεδομενα του εγω μια χαρα προπονητη τον κοβω για τον παγκο σας τη δεδομενη στιγμη.
5) μα με το αν δεν γινεται δουλεια, το παιχνιδι στο παρκε εδειχνε αυτο που ειπα. ησασταν ΟΛΗ την ωρα σε αποσταση βολης .. γυρναγατε ευκολοτατα διαφορες και περασατε και ενα 5λεπτο μπροστα.
6) οταν παιζεις σε τετοιες διοργανωσεις θες παικτες με εμπειρια τετοιων διοργανωσεων.εκτος απ τον παπαλουκα δε θυμαμαι να εχετε κανα αλλο παικτη.γενικως αν δεν παρεις ρισκα απεναντι στον παναθηναικο σε εναν τετοιο ημιτελικο εχεις χασει με κατεβασμενα τα χερια...πηρε τα ρισκα του χτυπησε το παιχνιδι και απλα εχασε.απλα ειναι τα πραγματα.απλα το ψαχνετε πολυ επειδη 10 χρονια δεν εχετε δει τιτλο και επειδη ηταν παιχνιδι ιδιαιτερης σημασιας.

και ο μονος χαμενος ειναι ο γιαννακης καθως τον εχετε αβερτα στην μπουκα
εγω αυτο πιστευω.

bon
02-05-2009, 01:49
h9PJAyJMapM

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0001-mike-batiste-celebrates-panath.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0002-sarunas-jasuikevicius-celebrat.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0003-georgios-printezis-olympiacos-.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0004-dimitris-diamantidis-panathina.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0005-ioannis-bourousis-olympiacos-f.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0006-o2-world-arena-final-four-berl.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0008-sarunas-jasuikevicius-panathin.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0009-olympiacos-fans-olympiacos-fin.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0010-panathinaikos-fans-panathinaik.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0011-theo-papaloukas-olympiacos-fin.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0012-nikola-pekovic-panathinaikos-f.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0013-nikola-vujcic-olympiacos-final.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0014-mike-batiste-panathinaikos-fin.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0015-lynn-greer-olympiacos-final-fo.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0016-theo-papaloukas-olympiacos-fin.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0017-panathinaikos-bench-panathinai.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0018-nikola-pekovic-panathinaikos-f.jpg

http://i280.photobucket.com/albums/kk165/bonthomas/0019-vassilis-spanoulis-panathinaik.jpg

Odonian
02-05-2009, 02:27
Ο Πάργκο μπήκε με την παιδική λογική να πάρει μερικά σουτ και αν τα βάλει να μείνει μέσα.

freak brother
02-05-2009, 03:02
τουλαχιστον εμεις παμε να το σηκωσουμε..

Odonian
02-05-2009, 03:52
Ισχύει, οι γαυροι θα ήταν οκ απλά με τη νίκη σήμερα.

Buddy Lackey
02-05-2009, 05:11
'H etsi apla thelete na pisteyete.

Abruzzi
02-05-2009, 07:44
η αληθεια ειναι οτι τις δυο προηγουμενες φορες ο λογος που ο γαυρος δεν το σηκωσε ειναι οτι τα δωσε ολα στον ημιτελικο,οπως η ελλαδα με τις ηπα το 06

Kelldorain
02-05-2009, 09:43
Death
1) Τώρα μου το αναφέρεις ως επιχείρημα ότι θα τον είχαμε σταυρώσει; Τον προπονητή τον κράζεις όταν κάνει λάθος επιλογές , αυτή ήταν τέτοια. Δηλαδή και απλά να το δεις, έχεις πάρει τον Πάργκο που είναι από nba (δηλαδή έχει μια εμπειρία) και έχει παίξει σε λίγα ματς. Σε ένα από αυτά, στο πιο κρίσιμο, μπαίνει στην έδρα της Ταού και εξαφανίζει τον Ρακόσεβιτς. Γιατί να μην τον βάλεις στο β’ πάνω στον Σάρας ο οποίος είχε συμμετοχή στους 35 από τους 38 τελευταίους πόντους του Παναθηναικού (σκόρερ ή ασίστ)αντί του τραγικού Χαλπερίν;
2) Δηλαδή μου λες ότι είναι πιο σχετικός μπασκετικά ο ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ή ότι ο Γιαννάκης τον χειρίστηκε σωστά στη διάρκεια της χρονιάς; Ή και τα 2;
5) Και επαναλαμβάνω: ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο σκορ λόγω της επίθεσης (ποιας επίθεσης δηλαδή, του Γκριρ). Ο Γιαννάκης υποτίθεται ότι έχει χτίσει την ομάδα γύρω από την άμυνα και πάνω σε αυτό στο 1ο ημίχρονο δεν έκανε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
6) Συμφωνώ ότι θες παίκτες με εμπειρία. Γι’ αυτό αφήνεις μέσα Παπαλουκά-Βούισιτς που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Τον Χαλπερίν οκ τον ξεκινάς αλλά από τη στιγμή που σε αυτό το ματς και γενικότερα τους 2 τελευταίους μήνες δεν κάνει τίποτα πρώτον, και από τη στιγμή που όπως σου έδειξα δεν έχει και την τεράστια εμπειρία για να πεις ότι θα στο γυρίσει δεύτερον, ε αν δεν παίζει καλά τον τραβάς στον πάγκο, πως να γίνει δηλαδή.
Στα άλλα που λες, μπορεί πολλοί να έχουν στην μπούκα τον Γιαννάκη, εγώ μέχρι λίγο καιρό πριν τον υπερασπιζόμουν, αλλά με αυτά τα κοουτσαρίσματα μέχρι κι ο Μανουσέλης εναντίον του θα πάει. Και δεν με έτσουξε τίποτα ορ σάμθιν, δεν είμαι Ολυμπιακός, απλά συμπαθώ ιδιαίτερα λόγω κάποιων παικτών την μπασκετική ομάδα του
Τέσπα το κουράζουμε γιατί α) έχω δίκιο :P και β) ήταν τεράστιο ματς και ασχολούμαστε με ότι να ναι

Amnesiac.
02-05-2009, 11:46
Περιέργως τα σωστότερα πράγματα στο τόπικ τα είπαν βάζελοι, με κυριότερο αυτό :

Η μεγαλοσύνη του ΠΑΟ φαίνεται στο ότι στο 82-82 με τη μπάλα να καίει εκτελεί ιδανικό πικ εντ ρολ ο Σάρας με τον Πέκοβιτς και βάζει καλαθάκι προπόνησης, ενώ ο γαυρος βαρούσε τρίποντα με τον σέντερ.

Το οποίο έκανε και τη διαφορά. Όχι οι τελευταίες 2-3 φάσεις, αλλά συνολικά η ψυχραιμία, η εμπειρία που εμείς απλά δεν είχαμε/έχουμε. Ο ΠΑΟ είναι περισσότερο ομάδα, έχει σαφώς περισσότερη νοοτροπία νικητή και γενικά στη φάση που είμαστε τώρα αυτό είναι που κάνει τη διαφορά, όχι το μπασκετικό ταλέντο, στο οποίο δεν υστερούμε καθόλου.

Δε θα ασχοληθώ με τακτικές και προπονητές και ατυχίες κτλ, μπροούν να βρεθούν άπειρα επιχειρήματα υπέρ και κατά, αν έπαιζε π.χ. ο Βασιλόπουλος ο Σάρας απλά δε θα έκανε αυτά που έκανε (που και πάλι μπορεί να τα έκανε κάποιος άλλος).

Για μένα απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε το βήμα παραπάνω (ένα βήμα έχει μείνει πλέον, το να νικάμε στο τέλος) είναι να μη διαλυθεί πάλι η ομάδα το καλοκαίρι. Έχουμε καλούς παίχτες, ας διώξουμε 2-3 να φέρουμε καλύτερους, αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να μείνουν. Για προπονητή, μόνο το Μεσίνα μπορώ να σκεφτώ σαν καλύτερη επιλογή, αν δεν έρθει αυτός ας μείνει ο Γιαννάκης, ο οποίος με όλα τα λάθη του, έχει προσφέρει σημαντικά πράγματα στην ομάδα.

MaX Payne
02-05-2009, 11:51
η αληθεια ειναι οτι τις δυο προηγουμενες φορες ο λογος που ο γαυρος δεν το σηκωσε ειναι οτι τα δωσε ολα στον ημιτελικο,οπως η ελλαδα με τις ηπα το 06

καλα αυτο ισχυει για τελ α βιβ που και η μπανταλονα δεν ηταν και τπτ τρομερο
σαραγοσα η ρεαλ με σαμπονις αρλαου(σ)κας δεν παιζοτανε

παρτε ενα κορνιλιους

http://www.youtube.com/watch?v=wNvyG-oRgrQ
http://www.youtube.com/watch?v=acIDhmNCuR4

το 2ο πουρουπουπου στο προφιλ με παναγιωτοπουλο τσωχο

FIXXXER
02-05-2009, 12:22
Επισης η Ελλαδα ηταν μια κλαση κατωτερη απο την Ισπανια το 2006, οποτε και να μην εχανε με ενα γκαζιλιον ποντους παλι θα εχανε, και τελος αν εισαι επαγγελματιας αθλητης με κορυφαια αποδοση σε παγκοσμιο επιπεδο, αυτα που λετε περι "τα δωσε ολα" ειναι γελοια εκτος κι αν το ματς εχει παει σε τρεις παρατασεις. Στο ΝΒΑ παιζουν 80 αγωνες μεσα σε λιγους μηνες και στα καπακια αλλους 15 μεσα σε ενα εναμιση μηνα και εδω με 30 αγωνες το χρονο ειναι ξαφνικα ολοι πτωματα και θελουν ξεκουραση. Ελεος με αυτες τις καραμελες καποια στιγμη. Και επισης καποια στιγμη ρε Οντονιαν κανε κατι δεν εινια κατασταση αυτη.

Live_by_honour
02-05-2009, 12:44
Trelh matsara!
Mpravo ston vazelo pou htan kaliteros sthn megaliterh diarkeia tou paixnidiou kai paei axia ston teliko. Pame gia to protathlima twra...

jack the ripper
02-05-2009, 13:06
σε σοβαρο ποστ τωρα
οντως αυτο που ειπε ο οντονιαν για την εμπειρια και την ψυχραιμια που φανηκε στο πικ εν ρολ στο τελος ηταν το σωστοτερο ποστ πιστευω....πολυ ωραιο το ματς...στην τελευταια φαση το κωλοχερο του γκριρ φοβομουν μη δοκιμασει κανα τριποντο μπει και μας εδειχνε την μαυρη 5 μετρα πουτσα του μετα :razz:
παραδοξως(σε σχεση με τα αλλα ματς με γαυρο εννοω) εμεις χτυπησαμε κυριως μεσα απο τη ρακετα οπου ιδιως στο πρωτο ημιχρονο γινοταν παρτυ...ελπιζω στον τελικο να τα παμε καλα και απο την περιφερεια γιατι ειναι απαραιτητο αν θελουμε να εχουμε αρκετες ελπιδες...

Phantom Duck
02-05-2009, 13:58
ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΒΟΛΕΫ ΡΕ

ωραίο ματς, άξιος ο βάζελος (οκ κι εγώ έσπαγα πράματα με τις τελευταίες δύο επιθέσεις αλλά ήμασταν ένα καλάθι πίσω στο μισό ματς ούτως ή άλλως), ελπίζω να το πάρει η cska για να μη μας σπάσουν τ' αρχίδια.

θα τα πούμε στο ΣΕΦ :dfinger:

Odonian
02-05-2009, 16:55
Ρε φιξξξερ στο ΝΒΑ είναι ΟΛΟΙ μαύροι. :razz:

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΖΜΟΥ.