View Full Version : [Cinema] Fast & Furious (2009)
Μπορειτε να μιλησετε οσο θελετε για την πρωτη γαματη ταινια, τη δευτερη μετρια ταινια, και την τριτη που δεν εχω δει ακομα και δεν προβλεπεται συντομα. Αυτη ομως που θα δω με τη μια ειναι η παρακατω και γι αυτην ηθελα να πω εξαρχης.
http://www.imdb.com/title/tt1013752/
Επιστρεφει ο Τορετο ρε. Ο Βιν Ντιζελ. Πωωω παιζει και η Μισελ Ροντριγκεζ η καθυστερημενη. Γαμω. Και η Τζορντανα Μπρουστερ.
Kelldorain
02-04-2009, 18:02
Ω θεοί, βγήκε
Diva Plavalaguna
02-04-2009, 22:46
λοιπον καλουτσικο ηταν. σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει το πρωτο.
βλεπεται ανετα ομως.
antimusic
02-04-2009, 22:58
ε βέβαια το πρώτο είναι άπιαστο και αξεπέραστο.
Μας την επεσε αστυνομια δηθεν ποιοτικου κινηματογραφου?
Οταν το βρω σε DVD Rip θα το κατεβασω.
antimusic
03-04-2009, 01:02
εγώ έχω δει και το 3 μπόη.
Δηλαδη ΔΕΝ ειρωνευοσουν? :shock:
Παω να κατεβασω το 3 τοτε. :dfinger:
antimusic
03-04-2009, 01:14
α όχι όχι περίμενε, ειρωνευόμουν. όχι το 3 δεν είναι καλύτερο από το 1 (είναι όμως καλύτερο από το 2)
το θέμα είναι το πώς το έθεσε η πλαβαλαγκούνα, σαν να ήταν το πρώτο κανα αριστούργημα αξεπέραστο - ε δεν ήταν.
Ε κοιτα, το πρωτο προφανως δεν ειναι ταινιαρα ποιοτικα ε. Αλλα ειναι ΚΑΛΤ. Το δευτερο ηταν πολυ χαλια, πανμετριο. Το τριτο δεν το εχω δει αλλα σε πιστευω οτι ηταν καλυτερο. Αλλα το 4 υποσχεται πολλα με αυτο το καστ, και δεδομενου οτι εχει δημιουργηθει το καλτ στατους του Τορετο.
Kelldorain
05-04-2009, 01:52
Είναι καλύτερο από το πρώτο.
Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για να περιγράψω την πόρωση που ένοιωθα με το που βγήκα από την αίθουσα.
Απλά θα πω: 1η και τελευταία σκηνή.
εχετε δει ποσο χωνει το site ε http://www.fastandfuriousmovie.net/
ion_storm
13-04-2009, 19:14
Ειδα με παρέα την ταινια σινεμά κλασμένοι ψιλο και περασαμε καλα. βγαλαμε και λιγο γελιό. βλέπεται ανετα. περαιτέρω αναλυσεις πανε πολυ.
karharias
14-04-2009, 15:01
συμπαθητικό το 4, το 1 ήταν ότι ηταν, τα αλλα είναι φτηνές μαλακίες. Η Rodrigez παίζει πολύ λίγο στην αρχή, κρίμα....
pasokara
12-05-2009, 20:28
λοιπον καλουτσικο ηταν. σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει το πρωτο.
βλεπεται ανετα ομως.
all in
Γαματο ηταν τελικα. Παραδοξως ειχε και ιστορια. Οντως πρωτη και τελευταια σκηνη τα εσπασαν ολα.