PDA

View Full Version : Def Leppard, Whitesnake, Γήπεδο Καραϊσκάκη, 1/7/2008

psychotron
02-07-2008, 11:14
HANNIBAL: Ήταν η δεύτερη φορά που τους έβλεπα και παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη. Όμορφα, ανεβαστικά κομμάτια, καλή επαφή με τον κόσμο και μία αρκετά καλή διασκευή σε Thunderstruck / Highway to Hell. Και στη φωνή πάρα πολύ καλό (το Thunderstruck, γιατί το Highway το τσάκισε λίγο) και περάσαμε όμορφα. Μόνη ένσταση η διασκευή στο Du Hast, που είχαν παίξει και την προηγούμενη φορά που τους είχα δει. Μουσικά καλό, αλλά η φωνή δεν μ’ άρεσε, τα γερμανέζικα (sic) των Rammstein και όχι μόνο, θέλουν και τη σωστή προφορά η οποία δεν υπήρχε. Ή αν υπήρχε, δεν βγήκε σωστά στο μικρόφωνο. Πάντως γενικά ήταν πολύ καλοί και μπράβο στα παιδιά. Και αρκετά καλός ήχος για support σχήμα.

WHITESNAKE: Τα δύο μεγάλα ονόματα του live είχα την ευκαιρία να τα δω πριν από 20 περίπου μέρες στην Ολλανδία, οπότε αναπόφευκτα επήλθε και μία σχετική σύγκριση. Οι Snakes δυστυχώς ήταν όπως τους περίμενα. Ή μάλλον ένα κλικ χειρότεροι. Άψογοι εκτελεστικά, κινητικοί πάνω στη σκηνή, ο Coverdale έκανε τα δικά του παιχνίδια και ανέβασε τον κόσμο, ομιλητικός όπως πάντα, αλλά αδελφάκι μου, όχι άλλο κάρβουνο. Στα χαλαρά τραγούδια (Ain’t No Love in the Heart of the City, Is This Love, εισαγωγή του Love Ain’t No Stranger) δεν είχε κανένα πρόβλημα, όμως όπου χρειαζόταν να ανεβάσει στροφές (με μοναδική φωτεινή εξαίρεση ίσως το Here I Go Again), νιαούριζε άσχημα. Στα περισσότερα σημεία έδινε μικρόφωνο στον κόσμο, σε φάσεις ακούγονταν μόνο τα δεύτερα φωνητικά και γενικά δείχνει να μην την παλεύει άλλο. Πολύ κρίμα για μία από τις πιο χαρισματικές φωνές που έχω ακούσει στη ζωή μου. Setlist ελαφρώς αλλαγμένο σε σχέση με την Ολλανδία (που είναι το Guilty of Love ρε;;;) με τα περισσότερα hit-άκια τους μέσα, ήχος (μπάσο – τύμπανα – πλήκτρα) μέτριος, μόνο οι κιθάρες ακούγονταν εντελώς καθαρά και μία γλυκόπικρη γεύση για το τέλος.

DEF LEPPARD: Δεν θα πω πολλά. Ισοπεδωτικοί! Πολύ καλύτεροι απ’ ότι έξω (αφενός έπαιξαν βράδυ, αφετέρου είχαν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους και απ’ ότι είδα και περισσότερη όρεξη), η φωνή του Elliot που φοβόντουσαν κάποιοι στάθηκε σε αξιοπρεπές επίπεδο, το setlist έσπειρε, το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα. Πολύ καλή παρουσία απ’ όλους, άψογος ήχος, ένα όμορφο party που μας άφησε όλους ικανοποιημένους και χαρούμενους. Απλά τέλειοι.

Jim Dandy Mangrum
02-07-2008, 11:43
opws ta leei o apopanw
o david de th paleuei pia kai einai asxhmo ayto giati genika fainetai oti exei oreksh.
kala oi alloi htan katastrofikoi. oi n.w.ades apto Sheffield edeiksan ti shmainei kalo bretaniko metal... :pingpong:

o savage exei ginei megalh lougkra. :gun:

FIXXXER
02-07-2008, 12:03
Οτι ειπε ο psychotron, μπραβο, αν υπηρχε ακομα το ER μαγκαζινο θα επαιρνε 4 αστερακια η κριτικη.

chris_boss
02-07-2008, 12:15
Οι Hannibal είχαν τον πιο δυνατό ήχο που έχω ακούσει σε σαππορτ, κατά τα άλλα η μουσική τους μου ακούγεται αδιάφορη παρότι ο Άλεξ έχει φωνάρα (και μου θυμίζει την εφηβεία μου :touched:)

ήχος (μπάσο – τύμπανα – πλήκτρα) μέτριος, μόνο οι κιθάρες ακούγονταν εντελώς καθαρά και μία γλυκόπικρη γεύση για το τέλος.
ο ήχος στις κιθάρες ήταν ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο. (Good Son, αν δεν ήσουν, έχασες την ευκαιρία να λιώσεις με τον Reb -άλλο αν ο Aldrich τον έχει κατά τη γνώμη μου-)
Ο ήχος στο μπάσο δεν ήταν μέτριος. Επίτηδες δεν ακουγόταν καθαρα γιατί απλά έδινε τον όγκο που έλειπε από την μπότα λόγω του τρίγκερ. Κατά τα άλλα όπως τα είπες Πάνο μου.

Οι Λεοπαρδάλεις, αχ! :pink:

o savage exei ginei megalh lougkra.
άει ρε

FIXXXER
02-07-2008, 12:20
Που καθοσουν ρε κρισμπο? Γιατι εκει που ημασταν εμεις (λιγο πιο πισω απο την κονσολα στα δεξια) και δεν την πολυπαλευε ο ηχος απο πλευρα εντασης...

Τωρα εκανα τη συνδεση στο μυαλο μου. Jim Dandy Magnum, ησουν με μια κοπελα και καποια στιγμη βολταρες καπου εκει που γραφω οτι ημουν κι εγω? Γιατι αν ησουν, τοτε μαλλον σε ειδα και μου θυμισες κατι που ειχα ξαναδει, το οποιο ηταν η φωτο σου απο το post your pix thread. Ελα ρε. Εγω ημουν αυτος με τη μαυρη μπλουζα λολ.

chris_boss
02-07-2008, 12:25
Σε απλά ελληνικά, δεν ήταν αρκετά δυνατά;

Mr Mojo Rising
02-07-2008, 12:26
Λίγο πολύ συμφωνώ κι εγώ με τους από πάνω. Δυστυχώς ο Coverdale ήταν κατ' εμέ απογοητευτικός. Ειλικρινά το still of the night το ευχαριστιόμουνα πολύ περισσότερο από τον Αντρέα στην αρχιτεκτονική (για όσους πήγαιναν ξέρουν..) απ' ό,τι από τον ίδιο τον Coverdale. Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας γαύγιζε στο μικρόφωνο, με εξαίρεση 2 κορώνες (μία στο here I go again και μία στο still of the night) όλες τις άλλες τις ψιλοέπνιξε και γενικώς είναι ντροπιαστικό για έναν τέτοιο θρύλο να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Θα διαφωνήσω και για τα χαλαρά τραγούδια όπου επίσης με απογοήτευσε. Το this is love δεν το ευχαριστήθηκα ούτε λίγο. Το έβαλα μετά στο αμάξι και ήταν σα να άκουγα τελείως άλλο συγκρότημα.
Όσον αφορά τους Def Leppard, ποτέ δεν τους άκουγα και φοβόμουνα ότι θα βαριόμουνα γιατί δε θα ήξερα τα περισσότερα κομμάτια. Παρόλα ήταν η ευχάριστη έκπληξη για μένα. Τους ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από τους Whitesnake, είχαν πολύ καλύτερο ήχο, πολύ καλύτερη παρουσία γενικότερα και ακόμα και στα κομμάτια που δεν ήξερα δε βαριόμουνα καθόλου.

Να προσθέσω στα όσα είπαν οι από πάνω και 2 γκρίνιες:
1. Είναι απαράδεκτο σε τέτοια συναυλία με εισητήρια 40 και 50 ευρώ και με τόσο κόσμο να είναι τόσο για τον πούτσο ο ήχος. Ειδικά στους Whitesnake ο ήχος που ακουγόταν τουλαιστον στο πέταλο ήταν μια βρώμικη και θολή βαβούρα. Μου θύμισε τον ήχο στα ξύλινα σπαθιά (αν θυμάμαι καλά..) όταν είχαν κάνει support στους Rolling Stones. Λες και ο ηχολήπτης είχε πάει βόλτα μέχρι να βγουν οι Def Leppard. Αλλά και σε αυτούς ναι μεν η κατάσταση ήταν σαφώς καλύτερη αλλά και πάλι μέτρια πράγματα.
2. Ρε γαμώτο με τόσο κόσμο, ειδικά για μία μέρα δεν μπορούσε να κανονιστεί το τελευταίο δρομολόγιο του ηλεκτρικού να ήταν στη 1;; Αναγκάστηκα να φύγω στο στο ανκόρ για να προλάβω το τελευταίο τρένο γιατί μετά τον πούλο. Δηλαδή δεν είνια κρίμα που έφυγε τόσος κόσμος πριν τελειώσει η συναυλία επειδή δε σκέφτηκε κάποιος να βάλει 2 ακόμα δρομολόγια μετά τις 12:30;; Πηγαίνοντας στο τρένο άκουγα από μέσα το let's get rocked αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί να μου πει κανείς τι άλλο έχασα;;

psychotron
02-07-2008, 12:33
Τίποτα άλλο φίλε, ξαναβγήκαν, έπαιξαν Let's Get Rocked και χαιρέτησαν.

Jim Dandy Mangrum
02-07-2008, 12:46
Που καθοσουν ρε κρισμπο? Γιατι εκει που ημασταν εμεις (λιγο πιο πισω απο την κονσολα στα δεξια) και δεν την πολυπαλευε ο ηχος απο πλευρα εντασης...

Τωρα εκανα τη συνδεση στο μυαλο μου. Jim Dandy Magnum, ησουν με μια κοπελα και καποια στιγμη βολταρες καπου εκει που γραφω οτι ημουν κι εγω? Γιατι αν ησουν, τοτε μαλλον σε ειδα και μου θυμισες κατι που ειχα ξαναδει, το οποιο ηταν η φωτο σου απο το post your pix thread. Ελα ρε. Εγω ημουν αυτος με τη μαυρη μπλουζα λολ.

kapoia stigmh hmoun ekei pou les alla esy pote ms eides ekei akribws?
ela re, esy hsoun autos o monadikos me maurh mplouza? 8a me trelaneis...xaxaxaxaxax

edit: foraga mplouzaki rush, signals, prasino-ladi sto xrwma pantws.

Mr Mojo Rising
02-07-2008, 12:51
Τίποτα άλλο φίλε, ξαναβγήκαν, έπαιξαν Let's Get Rocked και χαιρέτησαν.

Πάλι καλά.. Thanks!!

FIXXXER
02-07-2008, 12:55
Τζιμ Νταντυ, ε εσυ θα ησουν, καποια στιγμη που ηταν μερα ακομα, τωρα ηταν πριν τους Whitesnake, κατα τη διαρκεια, θα σε γελασω. Αν βοηθαει καθολου, φορουσα και σκισμενο τζιν και ειχα και ξυρισμενο κεφαλι. :P

Chrisboss, ναι, βασικα ηταν τοσο λιγοτερο δυνατα απο οτι επρεπε, που να μην καταλαβω σε κανενα σημειο τον γαματο ηχο στην κιθαρα για τον οποιο λες. Δηλαδη εχω δει πολλες συναυλιες με καλυτερο ηχο, με πρωτη και καλυτερη τους Judas Priest, Megadeth στο rockwave το 2001 που ειχαν με διαφορα τον καλυτερο ηχο που εχω δει σε συναυλια HEAVY METAL.

Mr Mojo Rising, υπερβαλλεις μεχρι αηδιας, δεν ξερω αν φταιει το οτι ησουν στις κερκιδες που πιθανοτατα το γεγονος οτι ηταν πολυ χαμηλα ο ηχος να εφταιγε περισσοτερο, αλλα δεν ηταν και τοοοοοοοοοοοσο χαλια η φωνη του Coverdale, προφανως αν συγκρινεις με τις studio εκδοσεις των τραγουδιων θα ειναι εντελως διαφορετικα τραγουδια, αν ακουσεις και τα παλια live των Whitesnake, παντα υπαρχει μια αποκλιση ρεεεεε. Αλλα και για τον ηχο στους Def Leppard που λες, δε νομιζω οτι ηταν μετριος, μια χαρα ηταν. Βεβαια εγω δεν πληρωσα οποτε μπορει να μου φαινεται καλυτερα απο οτι ηταν. Αντε παρε κανα φασμα.

Jim Dandy Mangrum
02-07-2008, 12:58
Τζιμ Νταντυ, ε εσυ θα ησουν, καποια στιγμη που ηταν μερα ακομα, τωρα ηταν πριν τους Whitesnake, κατα τη διαρκεια, θα σε γελασω. Αν βοηθαει καθολου, φορουσα και σκισμενο τζιν και ειχα και ξυρισμενο κεφαλι. :P

nai prin tous whitesnake ekei gyrnaga kai epsaxna gnwstous genika, alla de se eida re. allh fora na milas!

FIXXXER
02-07-2008, 12:59
Τωρα καταλαβα οτι ησουν εσυ που σε ειδα να ποσταρεις ριβιου. :wink:

Jim Dandy Mangrum
02-07-2008, 13:00
a malista.....xaxaxaxaxax

Milton
02-07-2008, 14:08
ΑΙΣΧΟΣ

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tribe
02-07-2008, 14:52
Loipon oi whitesnake to exoun para poly gia kapoio parakseno logo opws kai prin 2 xronia sto karaiskaki me tous scorpions o hxos htan xalia kai den mporw na katalavw giati.Entaksei Coverdale einai theos exei pesei fwnhtika alla entaksei.Best concert htan to 2003 sto likavito kai 2.30 wres kai teleia synaylia.

Def Leppard eftiakse o hxos ypervolika,tromerh mpanta.eprepe na tous eixan ferei ellada pro pollou.gia ta upoloipa me kalypsan oi apo panw!

Jim Dandy Mangrum
02-07-2008, 16:37
a ksexasa na pw giato problhma ths xamhls skhnhs pali
eixa ftiaxtei me tous kiss pou opou kaina ka8osoun eblepes teleia alla x8es htan pali mia ap ta idia
egw phga mprosta aristera se apo stash 10 metrwn peripou ap ta aristera hxeia kai kati eblepa omws poly kosmos pali dyskoleuthke
eleos pia mayto. einai poly eukolo na shkwseis th skhnh miso metro panw....

Captain Howdy
02-07-2008, 17:33
Egw eixa dei tous Whitesnake kai prin 2 xronia kai mporw na pw oti tote itan kaliteroi
alla OYTE kai tote evgaine i fwni tou Coverdale. Dystyxws gerase o typos k den tou
bgainei pia. Ki egw se ayto to live apogoiteytika ligaki me tin apodosi. Kala itane para
tayta k simfwnw me ton Psychotron: Oxi allo karvouno!

Gia Def Leppard de tha pw polla apla den to perimena tetoio live, gamatoi! Up the Lepps!

:pingpong:

Mr Mojo Rising
02-07-2008, 20:34
Egw eixa dei tous Whitesnake kai prin 2 xronia kai mporw na pw oti tote itan kaliteroi
alla OYTE kai tote evgaine i fwni tou Coverdale. Dystyxws gerase o typos k den tou
bgainei pia. Ki egw se ayto to live apogoiteytika ligaki me tin apodosi. Kala itane para

Gia Def Leppard de tha pw polla apla den to perimena tetoio live, gamatoi! Up the Lepps!

ναι φιλε..

Raven Lord
02-07-2008, 21:37
σε γενικές γραμμές συμφωνώ κ εγώ με σάικοτρο...
φωτος και βίντεο από βδομάδα :D

Deniz
02-07-2008, 21:51
Παίζουν links για video Def Leppard από το live..
Άμα θέτε.. :P

psychotron
02-07-2008, 22:13
Χμ, κάτι που μου "έσκασε" τώρα:
Ο Coverdale αφιέρωσε το Love Ain't No Stranger στον Mel Galley.
Απ΄όλους όσους ήταν χθες στο γήπεδο και δηλώνουν Whitesnake fans και παρακολουθούν την πορεία της μπάντας κλπ κλπ κλπ, πόσοι πιστεύετε ότι κατάλαβαν τι εννοούσε; Ή ακόμα χειρότερα, πόσοι πιστεύετε ότι κατάλαβαν ποιός είναι (ήταν) ο Mel Galley; :|

eleventh guardian
02-07-2008, 22:28
Ωχ, τώρα έψαξα και είδα ότι μόλις σήμερα πέθανε. RIP. :|

Witchkiller
02-07-2008, 23:50
Whitesnake χάλι και,ναι,ήταν τοοοοόσο χάλια.Πάντα εκτελεστηκά έσπειρε(και ο ήχος στην αρένα καλός)αλλά ο Coverdale μάυρο χάλι.Ήταν λιιιίγο καλύτερος από πρόπερσυ που ήταν απλά για τον πούτσο.Κρίμα που καβλαντιστίκαμε με το Ain't gonna cry no more,δεν το παίξαν όλο.

Def Leppard ΚΑΙ ΓΑΜΩ!Γαμώ τα set list,γαμώ τους ήχους,γαμώ τις κιθάρες και Elliot αξιοπρεπέστατος!

WHAT DO YOU WANT?

I WANT ROCK'N'ROLL!

Boom!
03-07-2008, 04:29
Οι Whitesnake για μπαντα που δε θα πρεπε να δινει καν συναυλιες καλοι ητανε.
Οι Leppard απολαυστικοι, η φωνη του Elliott μονο εσπαγε σε φασεις στα ψηλα οσο προχωρουσε το σετ, αλλα εχοντας προηγηθει το χαλι του Coverdale δε μπορεις να του πεις και τιποτα. Ο ηχος μια χαρα ητανε εκει που ημουν εγω (αριστερα της σκηνης και λιγο πιο μπροστα απο τον ηχοληπτη).

Jim Dandy Mangrum
03-07-2008, 11:35
Def Leppard ΚΑΙ ΓΑΜΩ!Γαμώ τα set list,γαμώ τους ήχους,γαμώ τις κιθάρες και Elliot αξιοπρεπέστατος!

WHAT DO YOU WANT?

I WANT ROCK'N'ROLL!

wpaths....
goustareis kai....leopardale, lougkritsa?

Captain Howdy
03-07-2008, 14:28
[quote="Captain Howdy":1l0pomp5]Egw eixa dei tous Whitesnake kai prin 2 xronia kai mporw na pw oti tote itan kaliteroi

ναι φιλε..[/quote:1l0pomp5]

Exeis kati na peis.. :D

Witchkiller
03-07-2008, 23:41

WHAT DO YOU WANT?

I WANT ROCK'N'ROLL!

wpaths....
goustareis kai....leopardale, lougkritsa?

Προσκυνώ Leppard!Γαμάνε 38 special για πλάκα

Boom oi Whitesnake στο Λυκαβητό γαμήσανε ότι ακούς και προσκήνισες ποτέ(για πιο πίσω δε το συζητώ)

Mel Galley,ο κιθαρίστας των 'Snake στο Slide It In .Kαι δεν του αφιερώσανε το Ain't No Love,του αφιερώσανε το Love ain't no stranger το οποίο και έχει γράψει

psychotron
04-07-2008, 09:59
Mel Galley,ο κιθαρίστας των 'Snake στο Slide It In .Kαι δεν του αφιερώσανε το Ain't No Love,του αφιερώσανε το Love ain't no stranger το οποίο και έχει γράψει
Ποιός μίλησε για Ain't No Love καβλιάρη άντρα μου, τι έγραψα μερικά ποστ πιο πάνω;;; :P

Jim Dandy Mangrum
04-07-2008, 10:16
Προσκυνώ Leppard!Γαμάνε 38 special για πλάκα

e gnwsto auto, poios eipe to anti8eto?

chris_boss
04-07-2008, 11:38
Ποιός μίλησε για Ain't No Love καβλιάρη άντρα μου, τι έγραψα μερικά ποστ πιο πάνω;;; :P

Δε βλέπει καλά από την κάβλα ρε!

Επίσης προς όλους τους άμπαλους (Καραϊσκάκη ήταν αυτό, θα είχε πολλούς):
Την επόμενη φορά καθίστε στα αποδυτήρια! Ψάχνετε καλή ακουστική σε ελληνικό γήπεδο, σάπιοι (σχεδόν σε οποιοδήποτε γήπεδο εδώ που τα λέμε εκτός από τα πολύ μεγάλα και σύγχρονα). Απλά είναι τα πράγματα. Κάθεστε εκεί που υπάρχουν οι λιγότερες επιστροφές ήχου, κοντά στην κονσόλα δλδ.

edit: ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για φαντασμαγορικό reply

enitharmon
04-07-2008, 12:00
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΕ!

FIXXXER
04-07-2008, 15:33
Επίσης προς όλους τους άμπαλους (Καραϊσκάκη ήταν αυτό, θα είχε πολλούς):
Την επόμενη φορά καθίστε στα αποδυτήρια! Ψάχνετε καλή ακουστική σε ελληνικό γήπεδο, σάπιοι (σχεδόν σε οποιοδήποτε γήπεδο εδώ που τα λέμε εκτός από τα πολύ μεγάλα και σύγχρονα). Απλά είναι τα πράγματα. Κάθεστε εκεί που υπάρχουν οι λιγότερες επιστροφές ήχου, κοντά στην κονσόλα δλδ.

Εκει καθομασταν και δεν ηταν καλος ο ηχος. Με το ζορι?

GG*
04-07-2008, 17:14
a.συναυλιες στυλ lepprd-whitesnake απευθυνονται σε γεροξεκουτηδες ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑ-ΠΟΥΜΠΛΗ
Β.Αν θελετε ηχο να πατε στη στρουγκα σας την λεωφορο να ακουσετε τον πλιατσικα και να κλαιτε ολοι μαζι τη μοιρα σας
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ :disco:

chris_boss
04-07-2008, 17:45
:touched:

psychotron
04-07-2008, 21:03
a.συναυλιες στυλ lepprd-whitesnake απευθυνονται σε γεροξεκουτηδες ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΚΑΙ ΡΟΤΣΑ-ΠΟΥΜΠΛΗ
:moutza:

GG*
04-07-2008, 22:02
ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΣ-ΜΠΟΥΛΗΣ Η' ΚΑΙ ΤΑ 2 :?:

psychotron
05-07-2008, 12:44
πωωω κούραση.
Βαριέμαι να κάνω διάλογο με λοβοτομημένους.
Περιορίσου στη μούτζα, την κέρδισες επάξια με το προηγούμενο ποστ.

GG*
05-07-2008, 15:39
με συγχωρεις..τωρα μπορεις να συνεχισεις να βαζεις δαχτυλο βλεποντας αφισες του coverdale απο τη σουπερ κατερινα :midfinger:

Kalt
05-07-2008, 19:52
KATSE RE MAGKA TI EXEI O SARAVAKOS?

Oson afora to live de m arese. Coverdale kakos alla to paleue, Leppard xm. Sto miso tou set variomoun.

psychotron
05-07-2008, 20:21
με συγχωρεις..τωρα μπορεις να συνεχισεις να βαζεις δαχτυλο βλεποντας αφισες του coverdale απο τη σουπερ κατερινα :midfinger:
Τσέκαρε αυτό (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=8287), νούμερο 3 και 16.

Για να μην ξεχνιόμαστε, τσίμπα κι άλλη μία, καθυστερ.

Witchkiller
07-07-2008, 01:08

GG τσίμπα και 5 από'μένα..................

BURNIN AMBITION
07-07-2008, 03:53
re leipo mia vdomada diakopes kai anoigei allos to post kai ta gamate ola. starxidia mas oi vazelogavroi(axeta pou tha sas gamhsei kala o ollandos)

whitesnake maura xalia

krima
lepparad gamhsaneapla ekstasiastika eixa dhmiourghsei gurw mou mia aktina 3 metrwn pou de plhsiaze kanenas klassikh maimou

apla suginhsh

osoi to eixan psaxei to setlist emfanws allagmeno pros to kalutero. to rock of ages to ekanan xathri se emas kai to paixan

an epaizan kai mirro mirror...
aplakaula omws
elpizw na xanarthoun
paw gianani

1 lump or 2?

Raven Lord
07-07-2008, 13:52

GG τσίμπα και 5 από'μένα..................

^3

GG*
08-07-2008, 01:27
και εσυ πρεπει να πληρεις και τους 2 ορους :lol:

Raven Lord
08-07-2008, 11:50
και εσυ πρεπει να πληρεις και τους 2 ορους :lol:

λάθος
δεν έχω ρίξει ποτέ γκόμενα

Raven Lord
14-07-2008, 19:49
http://xydobarbas.blogspot.com/2008/07/ ... ve-at.html (http://xydobarbas.blogspot.com/2008/07/def-leppard-whitesnake-live-at.html)

(πάνο ελπίζω να μη σε ενοχλεί :) , με τη δουλειά που παίζει δεν προλαβαίνω να κουνηθώ :? )

psychotron
14-07-2008, 22:29
(πάνο ελπίζω να μη σε ενοχλεί :) )
χεχεχ όχι ρε, τι να ενοχλεί, καν' δ'λειά σ' :D