PDA

View Full Version : MUDHONEY

cancer
13-08-2003, 15:08
grunge group, arxes 90s. den etixan tis anagnorisis twn nirvana.
ti kserete giautous? proteinete tpt.

rincewind2k
13-08-2003, 15:26
milame gia sataniki symptwsh. Shmera to prwi hthela na ksypnhsw na paw na parw to teleutaio tous "We've Become Translucent" pou exw banisei 10E se ena diskadiko alla telika @@.

Basika einai arketa sklhroi kai Sabbath-ikoi, kai mallon thewrountai apo tis liges mpantes tou tote kinhmatos pou "epezhsan" h pou kataferan kati en pasei periptwsei.

freak brother
14-08-2003, 03:59
Oi mudhoney einai apo ta pio istorika grunge groups ... na sou proteinw twra.. mmmMMmmmM
den mou rxete kati .. ena cd exw auto pou exei to kommati ... touch me im sick alla den thimame pws legete to album den to xw edw.. arketa endiaferon akousma pantws apo ta group pou den sumvivastikan.

Newsted
14-08-2003, 04:11
nai afto to komati gmaai pragmatika

rincewind2k
01-09-2003, 20:18
http://images.amazon.com/images/P/B00006A6YA.01._PE_SCMZZZZZZZ_.jpg

den kserw ti ekanes me tous mudhoney alla egw phra telika to Since We 've Become Translucent (2002) kai ekseplaghn poly eyxarista

liges epafes (pleon) me ton typiko grunge hxo, o diskos einai san ena rock/blues/garage jammarisma pou se shmeia (px to prwto kommati Baby, Can You Dig The Light) ksefeygei se psyxedelotriparistes katastaseis...

Exoun kai pneysta se shmeia (sto proanaferthen kai sto Where The Flavor Is) pou kollane poly omorfa, exoun kai kanadyo bluesies, genika o diskos einai poly poikilomorfos, san na mazeythkane se ena probadiko kai na paiksane oti tous kaylwse (gia kalo to lew)

ama to petyxeis pouthena rixtou mia aftia (exei kai poly gamato artwork, kati diafaneies panw apo to ekswfyllo, translucent kai kala)

cancer
01-09-2003, 23:27
protimo na paro tous kaliterous diskous apautous pou vgalan tin proti pentaetia twn 90s

Rush
02-09-2003, 02:47
dougrou gia ena best pou exei bgalei i sub-pop kai gamaei gia arxarious!oi mudhoney me tous mother love bone dimiourgisan ton ixo tou seattle(grunge my ass)!

cancer
02-09-2003, 03:13
den agorazo pote best.
mporeis na mou proteineis 1-2 album tis periodou 90-95? gkaranti omws.