PDA

View Full Version : 00s mplakmetal

iskra
27-06-2008, 20:21
edo einai pou leme poia albums ekratisan psila tin agapimeni mas mousiki gia tin dekaetia pou etoimazetai na mas apoxairetisei!!!

emena paidia ta dika mou picks kai peaks einai dso - fas ite, funeral mist - salvation, ta slagmaur kai ta mgla, arkhon infaustus - orthodoxyn, darthorx - divine black kai bonus clandestine blaze - deliverers of faith. to II ton spectral lore einai ektos synagonismou. peite ki eseis!!!!!!!!!

irreligious
27-06-2008, 20:49
και αυτές τις μέρες ήθελα να κάμω τόπικ να πάρω πληροφορίες για δίσκους και μπάντες που έχω χάσει λόγω αλλαγής πλεύσης και αποκατάστασης βλάβης.
έτσι έτσι, πείτε κ άλλα να γουστάρουμε.

δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί βαράτε όλοι μαλακία με dso

iskra
27-06-2008, 20:51
epeidi einai masturbation music!!!!!!

irreligious
27-06-2008, 20:56
η αλήθεια είναι ότι έχει έναν αυνανιστικό ρυθμό

Griffith
27-06-2008, 21:09
το μισό τόπικ θα είναι γύρω από το Ordo Ad Chao.
η όποια συζήτηση νομίζω πρέπει να είναι για καινούρια/πρωτοποριακά μπλακμέταλ γιατί διάφορα Monumension/Thorns κλπ είναι εντός του χρονικού διαστήματος που λέμε.
εμένα μ'αρέσανε το WorldWithoutEnd των Katharsis, το Οm των Negura Bunget (ας το θεωρήσουμε αυτό που λέμε), τα τελευταία Thralldom και Taake, τα δύο Wolves και αυτά που δε θυμάμαι τώρα.

iskra
27-06-2008, 21:12
agapite griffith eisai 100% on topic kai i paratirisi sou einai apolyta sosti, an kai ti theorisa autonoiti. kala ekames kai to aneferes omos, giati edo exoume kai vlakes os gnoston, oi opoioi tha praksoun arista na apexoun apo to paron thread.

ion_storm
27-06-2008, 21:58
Επειδή το τοπικ φαίνεται να έχει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ψωμί πριν αρηισω να λέω για αλμπουμ επειδή βλέπω στο πρωτο ποστ πιο "αντεργκρουντ" πράγματα είναι αυτό το πνεύμα που ακολουθούμε ?
η μπορούμε να γεμίσουμε το τοπικ με Thorns? :P :P :P

iskra
27-06-2008, 22:01
xm kalo tha itan na epikentrothoume se neotera γκρουψ, ta opoia mporoun kai mellontika na prosferoun, ektos an exoun dialysei idi vevaia lolololol!!!

kata ta alla, de gamietai, as grapsei o katheis o,ti tou rthei!!! kouventa na ginetai vre paidia!!! na ginoumaste kalyteroi anthropoi, na piastoume apo ta xeria kai na xorepsoume sto fos tis neas xilietias kai tou tritou imixroniou (sic as a syko)!!!!

Entrancemperium
27-06-2008, 22:03
Abigor - Fractal Possession
Lurker Of Chalice - S/T
Thorns - Thorns
Mayhem - Grand Declaration Of War
Gehenna - WW
Enslaved - Monumension
Wolves In The Throne Room - Diadem Of 12 Stars
Blut Aus Nord - The Work Which Transforms God
Negura Bunget - OM
Shining - III / Angst, Självdestruktivitetens Emissarie
Solefald - In Harmonia Universali
Taake - Over Bjoergvin Graater Himmerik
Gorgoroth - Incipit Satan
Mirrorthrone - Carriers Of Dust
Arkhon Infaustus - Filth Catalyst
Antaeus - Cut Your Flesh And Worship Satan
Anaal Nathrakh - When Fire Rains Down From the Sky, Mankind Will Reap As It Has Sown
Alcest - Le Secret [to 8ewrw bm 8) ]
Windir - 1184

carheart
27-06-2008, 23:11
Darkspace τα τρια albums και το demo, Paysage d'Hiver όλα, WEAKLING το album, Leviathan τα demos, δηλαδή το "Verrater", Forgotten Woods το "Race of Cain" (και ας λέτε ό,τι θέτε), Τριστ Χιν, Sortsind "More Days", Mutiilation "Rattenkonig", Krieg "The Black House", Black Witchery και τα δύο, Revenge ό,τι έβγαλαν, Profanatica το τελευταίο, Archgoat το LP, Amok "Necrospiritual Deathcore" (είναι), κάνα Furze UTD, το PLAGUEWIELDER, και άλλα που δεν είπατε, ξέρετε τώρα.

phthoggon
28-06-2008, 00:20
Σχεδόν Bm/Bm Related

Drudkh - Autumn Aurora
Negura Bunget - Om
Velvet Cacoon - Genevieve
(κάποιο Primordial, λογικά το Nameless αλλιώς το Spirit αν και του 00)
Blut Aus Nord - The Work which Transforms God
Moonsorrow - Verisakaeet
Trist - Hin-Fort
Beaolach - Passages & Flame of Lucius
Alcest - Souvenirs ή το ep

Black Metal

Leviathan - Verrater (ή απλά Sacrifice Love at the Altar of War)
DSO - Kenose (εννοείται)
Funeral Mist - Salvation
Paysage D' Hiver - Paysage D' Hiver
Wolves in the Throne Room - Diadem of 12 Stars (μαζί πάει και Weakling)
Sigrblot - Blodsband (Blood Religion Manifest)
Revenge - Triumph.Genocide.Antichrist
Nocternity - Onyx
(κατα 99% το Nightbringer που βγαίνει τώρα)

πσ. ρε Καρχαρτ άμα είναι να βάλεις Krieg το Destruction Ritual πρέπει να βάλεις!!

Once_Emperor
28-06-2008, 00:41
Είναι πολλά τα χρόνια από το 2000 και ακόμα περισσότερα τα άλμπουμ που αξίζουν.

Εγώ απλά να πω ότι το τελευταίο Inquisition χώνει Ordo Ad Chao και μην το σνομπάρετε γιατί όταν γίνουν κυβερνήτες θα έρθουν να σας βρούνε.

Επίσης, το πιο ενδιαφέρον γκρουπ που έχει να επιδείξει το black metal τον τελευταίο καιρό είναι οi Peste Noire και έχω δίκιο ότι και να λέτε.

Aπό αυτά τα άντεργκράου να βρείτε το ep των daudur. Αυτά προς το παρόν...

phthoggon
28-06-2008, 00:51
Έβαλα τώρα ένα κομμάτι από το τελευταίο των Inquisition απ το μαισπέι τους και όχι μόνο γαμεί αλλά επίσης είναι και ΙΝΣΤΡΟΥΜΕΝΤΑΛ. Πες μου ότι είναι έτσι όλος ο δίσκος θα κάνω χοροπηδηχτά.

Once_Emperor
28-06-2008, 00:54
Μπα. Κάτσε σαν ανθρωπος στην καρέκλα σου και άκου τον δίσκο!

phthoggon
28-06-2008, 00:56
Δε χοροπηδάω πια, άκουσα κι ένα άλλο κομμάτι και έχει φωνητικά. Oh well, τουλάχιστον δεν είναι τόσο σκατά όπως παλιά!!

Bereft
28-06-2008, 01:35
πσ. ρε Καρχαρτ άμα είναι να βάλεις Krieg το Destruction Ritual πρέπει να βάλεις!!

Το Rise ποτε βγήκε; Για μένα άνετα το καλύτερο τους...

Djerdjelesh
28-06-2008, 02:49
Lurker Of Chalice - St
Wolves In The Throne Room - Diadem Of 12 Stars
Leviathan - Massive Conspiracy Against All Life
Deathspell Omega - Fas - Ite, Maledicti, in Ignem Aeternum
Anaal Nathrakh - The Codex Necro

Αλλά ό,τι και να λέμε, το σοκ που προκάλεσαν το Grand Declaration of War και το Thorns, δυσκολα ξεπερνιέται.

irreligious
28-06-2008, 02:59
Tα περισσότερα που έχω ακούσει και μου αρέσουν τα αναφέρατε..
να συμπληρώσω μόνο το by the blessing of satan των behexen που μ'άρεγε πολύ και το
sons of northern darkness που ξέθαψα σήμερα και ξαναέλιωσα.

ion_storm
28-06-2008, 03:58
Γιατι δεν είπε κάνεις τπτ για December Wolves και Akercocke ? e? :P και από Anaal Nathrakh γιατί το Eschaton μένει στην απ έξω ?το οποίο παίζει να είναι και το τελευταίο του συγκλονιστικό album τα υπόλοιπα θα είναι οκ απλα. Γενικλα έχουν αναφερθεί αρκετά πάντως.

carheart
28-06-2008, 10:13

Το Rise ποτε βγήκε; Για μένα άνετα το καλύτερο τους...

Άνετα και για μένα, αλλά βγήκε το '98!

Razor
28-06-2008, 10:34
αληθευει οτι οι βλακμεταλαδες ειναι μεγαλυτεροι φλωροι και απο τους επικαδες? κανα δυο βλακμεταλους που ειχα κοπανησει επειδη φορουσαν μπλουζακια ναερ ματαρον και τους ειχα παρει την μπλουζα, δεν προβαλαν καθολου αντισταση :|

irreligious
28-06-2008, 12:20
μόνος αυτή τη φορά ή πάλι με κανά τριάρι τεσσάρι άτομα παρέα?

Entrancemperium
28-06-2008, 12:22
αληθευει οτι οι βλακμεταλαδες ειναι μεγαλυτεροι φλωροι και απο τους επικαδες? κανα δυο βλακμεταλους που ειχα κοπανησει επειδη φορουσαν μπλουζακια ναερ ματαρον και τους ειχα παρει την μπλουζα, δεν προβαλαν καθολου αντισταση :|
Th mplouzitsa Naer Matataron re grafike ti thn phres?? Mpas kai thn foreseis kai se dei kana gomenaki kai ksepar8eniasteis?

Razor
28-06-2008, 12:42
κατι φασιστοφλωρακια μπλακμεταλαδες θα τα κοπαναω μια ζωη. (μονος η με παρεα, σημασια ειχε οτι τα μπλουζακια φαγανε τρελο κατουρημα και οι τυπαδες παρακαλουσανε γυμνοι να τους τα δωσουμε πισω) :rofl:

Vicotnik
28-06-2008, 13:03
χαχαχαχ, μπράβο ρε μαλάκα Razor καλά τους κάνατε!

βρωμιάρηδες γαμώ την υψικάμινο που σας χρειάζεται.

nothingman
28-06-2008, 14:13
weakling dead as dreams
wolves in the throne room diadem

θα έβαζα και το kenose αλλά φοβούμαι ότι θα μου την πέσετε όλοι με το (άκυρο) επιχείρημα ότι το fas ite είναι καλύτερο από το ep. και θαρρώ πως σε λίγο καιρό θα κλαίτε όλοι με το Albino de Congo ε.
αυτά.

lost_icon
28-06-2008, 15:13
Antaeus -Blood Libels-
Craft -Terror Propaganda-
Watain -Sworn To The Dark-
Seth -l'excelence-
Naglfar -Pariah-
Morrigan -diskografia-
Satyricon -Volcano-
Melechesh -Sphynx-
Nokturnal Mortum -Weltanschauung-
Negura Bunget -Om-

kai alla polla pou twra mou diafevgoun..

Vicotnik
28-06-2008, 15:20
παιδιά συγγνώμη για τη διακοπή αλλά δεν έχετε βάλει ούτε ένα primordial. συνεχίστε.

GuardianOfIvorytower
28-06-2008, 15:26
Νομίζω ανέφερε κάποιος.

Vicotnik
28-06-2008, 15:34
εγώ πάντως δεν είδα πουθενά, απόδειξε το!

GuardianOfIvorytower
28-06-2008, 15:42
Σχεδόν Bm/Bm Related

Drudkh - Autumn Aurora
Negura Bunget - Om
Velvet Cacoon - Genevieve
(κάποιο Primordial, λογικά το Nameless αλλιώς το Spirit αν και του 00)
Blut Aus Nord - The Work which Transforms God
Moonsorrow - Verisakaeet
Trist - Hin-Fort
Beaolach - Passages & Flame of Lucius
Alcest - Souvenirs ή το ep

Black Metal

Leviathan - Verrater (ή απλά Sacrifice Love at the Altar of War)
DSO - Kenose (εννοείται)
Funeral Mist - Salvation
Paysage D' Hiver - Paysage D' Hiver
Wolves in the Throne Room - Diadem of 12 Stars (μαζί πάει και Weakling)
Sigrblot - Blodsband (Blood Religion Manifest)
Revenge - Triumph.Genocide.Antichrist
Nocternity - Onyx
(κατα 99% το Nightbringer που βγαίνει τώρα)

Vicotnik
28-06-2008, 15:43
αστο καλό ο παλιάνθρωπος, ειδικά απ' αυτόν περίμενα να πει και γι' αυτό το δικό του ποστ το πέρασα 3-4 ματιές, αλλά έτσι όπως το 'χει γράψει σε στυλ πρότασης μου ξέφυγε :oops:

Entrancemperium
28-06-2008, 18:03
edit: Kai ta Darkspace ksexasa kuriws to I..

Strasnic
28-06-2008, 19:03
οσα εχετε πει ++++

Sear Bliss - Grand Destiny
Negură Bunget - Maiastru Sfetnic
Temnozor - Folkstorm of the Azure Nights

Phantom Duck
28-06-2008, 19:06
weakling dead as dreams
wolves in the throne room diadem

.

Boris-san
28-06-2008, 19:51
Yperoxo topic,kai gia na mathainoume kai meis afta pou den 3eroume.To black kala kratei>ta exete pei ola,egw proswpika apo apopsh protimhshs protimw toud gallous ksi kuriws antaeus kai seth.

H.
28-06-2008, 22:02
Εδώ είναι που ποστάρουμε πολλές φορές την λέξη Thorns?

Επίσης, τι διάολο σχέση με μπλακμέταλ έχουν οι Primordial, ας μου εξηγήσει κάποιος.

Bereft
29-06-2008, 00:40
Primordial = Bathory , Bathory = Black Metal <==> Primordial = Black Metal. Απλα μαθηματικά.

GG*
29-06-2008, 00:45
oι revenge και ιδιως το πρωτο τους(οχι οτι με χαλανε τα υπολοιπα),ξεκολλιαζει το 90% των γκρουπ που εχουν αναφερθει.

H.
29-06-2008, 00:57
Μπερέφτ, αν το προηγούμενο ήταν χιούμορ, τότε ήταν πετυχημένο. Αν πάλι το εννοούσες, υπάρχει πρόβλημα.

phthoggon
29-06-2008, 02:12
Μια χαρά σχέση έχουν, ακόμη και στο Nameless Dead, ακόμη και στο Gathering Wilderness που έχουν και τα δύο μαζί 2-3 ουρλιαχτά σύνολο. Η κάθε νότα που που παίζουν έχει μέσα της bm, το τυπικό Primordial riff είναι ένα φιούζιον του bm, της ιρλανδίας και του χέβι, έπικ φάκινγκ μέταλ.

Bereft
29-06-2008, 02:28
Καπου στο ενδιάμεσο ήταν για να είμαι ειλικρινής. Για μένα το μπλακ δεν είναι μονο θέμα μουσικής αλλα και αισθητικής και οι Primordial για μενα τηρούν ολα τα κριτήρια. Αν θές να καταλάβεις τι εννοώ ακου τους Root που αν και δεν είναι καθαρά μπλακ έχουν περισσότερη αισθητική απο πολλα καθαρα μπλακ μεταλ συγκροτήματα.

Vicotnik
29-06-2008, 11:38
Τι λέτε ρε παιδιά, μπλακ μέταλ λέμε μόνο τους ανάποδους σταυρούς και τους ντοντχέιμσγκαρντ γαμώ τις χίδεν μαλακίες σας!!

Razor
29-06-2008, 12:26
τι αναποδο σταυρο να βαλεις ρε γελοιο υποκειμενο

H.
29-06-2008, 21:16
Ξεπερνώντας την αηδιαστική ειρωνία του πιτσιρικά θα ήθελα τότε ρε παιδιά να μου ορίσετε το viking metal και να μου πείτε κάποια τυπικά παραδείγματα εκτός από τους Primordial (που έτσι τους έχω τοποθετημένους στο μυαλό μου εγώ) και τους Thyrfing που ήξερα από παλιά από σπόντα.

phthoggon
29-06-2008, 21:31
.............................

θα κάνω έντιτ να σου απαντήσω άμα ηρεμήσω αργότερα. Ίσως.

H.
29-06-2008, 21:42
Ε καλά, άμα είναι, άστο μην πάθεις και καμιά καρδιά ρε Φθόγγε επειδή σου θίξαμε το μέταλζ.

phthoggon
29-06-2008, 21:52
λολ.

1ον: Είναι αστείος ο χαρακτηρισμός Viking metal και δεν υφίσταται για σοβαρή συζήτηση περι genres. Δηλαδή τι, να λέμε και ακρόπολις και πιτόγυρο μέταλ σε λίγο.

2ον: Οι Primordial είναι ΙΡΛΑΝΔΟΙ, γαμώτο.

H.
29-06-2008, 21:58
Εντάξει, πιστεύω ότι και ο ίδιο καταλαβαίνεις ότι το πρώτο που λες παίζει πολύ παραπάνω να ισχύει από το δεύτερο (το σχετικό με την καταγωγή) που είναι τουλάχιστον αστείο. Εμπάσει, δεν τους έλεγα μπλακμέταλ με την καμία (έχοντας βέβαια ακούσει τις τελευταίες μόνο δουλειές τους).

phthoggon
29-06-2008, 22:04
...Τι μπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις. Ο όρος viking metal δεν έχει μουσικό περιεχόμενο, έχει θεματολογικό (εκτός κι αν θεωρείς viking metal το έπικ με black metal φωνητικά λολ) και εφόσον οι primordial είναι μια μπάντα η οποία καμία σχέση δεν έχει με τους γαμωβίκινγκς ούτε μουσικά ούτε ιδεολογικά που κολλάει σε αυτό. Πάω να δω μπάλα.

carheart
29-06-2008, 22:43
Λοιπόν, ζητάω συγνώμη που άνοιξε ο ίσκρα αυτό το θρεντ, υπόσχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

irreligious
30-06-2008, 16:03
εντάξει,πες του όμως να δεί και τα πι εμς του κ αφήστε τις συγνώμες :!:

hcpunksonacid
01-07-2008, 00:15
:)

Razor
01-07-2008, 12:07
μωρη αδερφη χτες που ησουν στα grind κοπανιδια στο βιολογικο? ηθελα να δω τα ασχημα τα μουτρα σου

GuardianOfIvorytower
01-07-2008, 12:14
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος :sk8:

The Good Son
01-07-2008, 16:17
μωρη αδερφη χτες που ησουν στα grind κοπανιδια στο βιολογικο? ηθελα να δω τα ασχημα τα μουτρα σου
γιατί ήσουν εσύ;

Pitsadoros
01-07-2008, 17:13
san ipogeios black metal thewritikos sas legw oti auto pou tha meinei telika ap to black metal twn 00s einai i anthisi k i eperxomeni ekseliksi tou ntipresiv kladou me alcest lifelover shining klp k oxi oi dso k oi mayhem pou itan amimmites (den einai apairetita kalo auto) analampes prwtotipias k (amfivolou) oramatos

Vicotnik
01-07-2008, 18:22
όχι

irreligious
01-07-2008, 21:03
και τα 2 θα μείνουν, οι ρέπλικες από την άλλη να πά να γαμηθούνε

Razor
01-07-2008, 22:29
γιατί ήσουν εσύ;

ye

House Of Low Culture
01-07-2008, 22:58
και μαχαίρωνες GRINDERS?

wino
02-07-2008, 02:03
για πείτε με τι να ξεκινήσουμε από wolves in the throne room?

Vicotnik
02-07-2008, 02:03
και τα δυο είναι μια καλή αρχή.

12 stars circle your brow
02-07-2008, 02:04
με το Diadem.

Vicotnik
02-07-2008, 02:05
καλό!

wino
02-07-2008, 02:08
thx

hcpunksonacid
02-07-2008, 15:19

Razor
02-07-2008, 15:27
λογω παρεας και ποτου.

hcpunksonacid
02-07-2008, 15:36

carheart
03-10-2008, 21:06

Witchkiller
04-10-2008, 08:48
Aν και δεν έχω καμία σχέση με το σπορ που κάνει εντύπωση που δεν έχουν αναφερθεί οι Αkercocke(ή κάπως έτσι).

Οι τύποι έχουν εκθιαστεί ουλ ολίγες φορές από τον "μεταλλικό" τύπο..........

0%cured
04-10-2008, 11:10
Μου άρεσε πολύ το full-length των Negative Plane("Et In Saecula Saeculorum"). Το τελευταίο των Καναδών Revenge είναι απίστευτο(όπως και όλα δλδ). Επίσης to "Whore..." των Archgoat.

Nasum
04-10-2008, 12:06

ποιοι παιζανε?

One Colour Black
04-10-2008, 14:49
gia mia ksekatharh arxh , o top 00's black metal diskos k antistoixo kommati einai :
Akercocke - Choronzon , k to track Leviathan

sth synexeia , apo konta sxetika

Thorns - S/T
Diskos pou apla den paliwnei pote . Syglonistiko , ante se kana xrono vgainei k neo

Peste Noire - to prwto me to oti nanai onoma
, kyriws gia ta akoustika shmeia k ta trigamata fwnhtika

Satyricon - Volcano
Mono k mono pou exei to black lava mesa...!

apo usbm 2 fetines gamates kyklofories
Krallice - S/T
Panopticon - S/T
k ta dyo akouste ta asap

k apo thn sygekrimenh skhnh genika
ta 2 wolves , to lurker of chalice , to teleytaio leviathan , to debut twn twilight k to weakling, enw k oi nachtmystium kati pane na poune
Oi Xasthur paramenoun aisxos.

Epishs to deftero tou Mirrorthrone ( ta alla 2 einai pshlometria)

to Kenose fysika twn deathspell kai to work...twn blut aus nord

h teleytaia megalh douleia twn Gorgoroth , to incipit satan ( exei dikio o stefanos)

Mou aresoun k oi teleytaies apopeires twn shining k lifelover , vgazoun mia omorfh mavrila

K fysika oti exoune vgalei mesa sth dekaetia oi solefald , groupara apo tis liges

Oi germanarades Farsot vgalane persi mia DISKARA onomati .... IIII

K epeidh h sykegrimenh germanoolllandovelgioskhnh exei arxisei na anevainei tsekarete ta
Graupel - Auf Alten Wegen... tou 2005
Ruins of Beverast - Rain Upon the Impure tou 2006

k fysika na mhn ksexasoume to megaleio ths ellhnikhs skhnhs me albums opws
Naer Mataron - Discipline Manifesto k River at dash scalding
Order Of The Ebon Hand - XV the devil
Acherontas - Tat Tvam Asi
Stuthoff - And Cosmos from Ashes to Dust
Sarvari - Arcadian Nightly Mysteries
epishs dodsferd ,ravencult ta spasane

epistrefw molis mourthoun kialla

12 stars circle your brow
19-01-2010, 19:57
Μέσα σε 2 λεπτά καταλήξαμε πολύ εύκολα με τον shora δίχως προστριβές και πουτσιλίκια στο top5 black metal της δεκαετιας που πέρασε.

Weakling ~> Dead As Dreams
Negură Bunget ~> Om
Thorns ~> Thorns
Wolves in the Throne Room ~> Diadem of 12 Stars
Deathspell Omega ~> Si Monumentum Requires, Circumspice

ANTE ΓΕΙΑ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛ :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:

carheart
19-01-2010, 21:10
..

<thulu
20-01-2010, 01:51
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b6/Mayhem_GrandDeclarationOfWar.jpg

Ra Pariah
29-01-2010, 19:24
Για πείτε, ρε παιδιά, κανά blackmetal-άκι (παλιό-καινούργιο δε μ' ενδιαφέρει), σε φάση Gorgoroth, παλιούς Ulver, πρώτα Burzum, ξέρετε εσείς τώρα... :-)

Clockwork Orange
01-02-2010, 00:11
σβεντεβιθ!

SvH
02-02-2010, 08:01
akou to Orcustus , fernei polu murwdia apo ta palia an kai einai arketa strimmeno
http://www.metal-archives.com/release.php?id=225853

Ra Pariah
03-02-2010, 14:04
Το χω ακούσει το Orcustus και γούσταρα αρκετά. Την μπάντα του Clockwork δεν την ξέρω καν. Δώστε κανά link. :)

Clockwork Orange
04-02-2010, 21:43
2ος δισκος behemoth re!!!!!

SvH
04-02-2010, 23:26
xwris plaka , gamei to σβεντενβιθ

Clockwork Orange
08-02-2010, 07:15
ναι ειναι πολυ καλο!! ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο!
να ρωτησω...περα απο cut your flesh και deathspell τι αλλο ακουμε απο γαλλιες?

SvH
08-02-2010, 12:02
Glorior Belli ,VI ,Temple of Baal , Merrimack , Balrog , Vorkreist

Ra Pariah
08-02-2010, 12:02
Άκου αρχικά το Vehementer Nos (black με μουσικές δωματίου κ.λπ.).

PS: τους Behemoth ποτέ δεν τους χώνεψα, ίσως επειδή μεγάλωσα σε μία εποχή όπου ό-λ-ο-ι οι μεταλλάδες γύρναγαν σε club και τραγούδαγαν "Από-πα-ντός-κακο-δαιμο-νόοος". :touched:

Clockwork Orange
08-02-2010, 12:04
αφου το καταλαβαινεις ομως δωσε μια ευκαιρια στο σβεντεβιθ!
τα κρουσαν θα τσεκαριστουν οταν με το καλο ξυπνησω! ty

Nasum
08-02-2010, 12:14

PS: τους Behemoth ποτέ δεν τους χώνεψα, ίσως επειδή μεγάλωσα σε μία εποχή όπου ό-λ-ο-ι οι μεταλλάδες γύρναγαν σε club και τραγούδαγαν "Από-πα-ντός-κακο-δαιμο-νόοος". :touched:

Ντικέιντ οφ θέριον:touched:
Ντάξει,από το ΣΑΤΑΝΙΚΑ και μετά οι Μπιχίμοθ δεν είναι τυπικό μπλακ,οπότε λογικό να μη γουστάρεις,Ραπαράια.Βέβαια,εγώ πάω και λέω στον χοντροΝίκο ότι οι Μπιχίμοθ είναι ότι πιο σατανιστικό υπάρχει μετά τους Σύμφονυ Χ,και του πουλάω δισκογραφία,μπλουζάκια και τον Νέργκαλ σε κουκλάκι να κάνει χορνζ απ,ξέρεις εσύ.

FIREWIND
08-02-2010, 13:33

Ντάξει,από το ΣΑΤΑΝΙΚΑ και μετά οι Μπιχίμοθ δεν είναι τυπικό μπλακ,οπότε λογικό να μη γουστάρεις,Ραπαράια.Βέβαια,εγώ πάω και λέω στον χοντροΝίκο ότι οι Μπιχίμοθ είναι ότι πιο σατανιστικό υπάρχει μετά τους Σύμφονυ Χ,και του πουλάω δισκογραφία,μπλουζάκια και τον Νέργκαλ σε κουκλάκι να κάνει χορνζ απ,ξέρεις εσύ.

nasum i sxesi sou me to black metal einai osi einai i dikia mou me to hardcore.k-a-m-i-a........

Nasum
08-02-2010, 13:34

nasum i sxesi sou me to black metal einai osi einai i dikia mou me to hardcore.k-a-m-i-a........

Και είμαι περήφανος για αυτό.

Krux
08-02-2010, 15:00
Αγαπάμε Nasum απλά...