PDA

View Full Version : Είδη μουσικής τα οποία δε μπορείτε με τίποτα να ακούσετε

Sotos_The_Tequiler
27-06-2008, 17:50
Είδη μουσικής τα οποία δε μπορείτε με τίποτα να ακούσετε

βαριόμουν να βάλω 500 είδη μουσικής οπότε βολευτείτε με αυτά...

EDIT (10/12/2008):
Μετά από ώριμη σκέψη και αφού ξεφύλλισα όλο το θρεντ, έβαλα κάτω όλα τα είδη που αναφέρθηκαν από χρήστες και έλειπαν από το poll και τα προσθέτω τώρα.
Επειδή οι προηγούμενες ψήφοι μηδενίζονται κρατάω screenshot για να τις έχουμε να τις χαιρόμαστε και να τις συγκρίνουν οι στατιστικολόγοι με τις νέες που θα έχουμε.

http://img443.imageshack.us/img443/539/image3nl0.jpg

Vicotnik
27-06-2008, 18:02
rnb και grind,
χαίρομαι που δεν υπάρχει σαν επιλογή το μπλακμεταλ και το ακούμε όλοι :D

locust
27-06-2008, 18:05
nomizeis

Ghoul
27-06-2008, 18:06
ola mia xara einai auta. an ipirxe ena power metal omws tha tou rixna mia psifo!
power metal, nu-metal sovares elipseis......

episis to thread einai oti prepei gia na ginei kana palio kalo flame.

a kai move sto music discussion

auta.

Vicotnik
27-06-2008, 18:10
α υπήρχε;
δε το προσεξα, προφανώς γιατί δε θα 'πρεπε να υπάρχει.

Sotos_The_Tequiler
27-06-2008, 18:11
θα έβαζα πιο πολλά αλλά μ'εχει χτυπήσει σπαρίλα και ζέστη κατακούτελα...
αλλά επειδή είστε καλά παιδιά θα αρχίσω να τα κάνω εντιτ σιγά σιγά... οπότε δέχομαστε και προτάσεις

μαλακία... μετα το έντιτ μηδενίζει...
σκατά.. ξαναψοφήστε και τ'αφηνω έτσι στη μοιρα του

~ladykiller~
27-06-2008, 18:22
ti na protopsifisei kaneis......

Entrancemperium
27-06-2008, 18:35
Paneukola ellhniko rock, paneukola hip-hap , kai pap..

Dark_Angel
27-06-2008, 18:52
dn mporw me tpt na akousw black metal. xmm auto :P

shora
27-06-2008, 19:23
RnB, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ, NU METAL.
και σε ebm θα εριχνα μια ψηφο.

FIXXXER
27-06-2008, 19:37
HipHop, Black, Death (αν και ακουω ελαχιστα κι απο τα δυο, αλλα γενικα οχι), Ska.

BLiTzER
27-06-2008, 19:56
Metaksy ayton: britpop, xevimetal, power, ska, reggae.

iskra
27-06-2008, 20:01
akyro poll. exei 42234 eidi metal kai sovares paraleipseis. to riksa rnb kai regke gia na mai entaksei me tis ypoxreoseis mou kai prostheto soul kai kantri gia na oloklirotho. ola ta ypoloipa orea orea einai ola.

zihuatanejo
27-06-2008, 20:02
Power, black, industrial.

3 ψήφοι αποδώ.

Avi
27-06-2008, 20:08
Απέχθεια προς το rnb,προσωπική μου άποψη έτσι,χωρίς να την μπαίνω σε όσους το ακούν.

Razor
27-06-2008, 20:29
MONO THRASH

Karmakosmic
27-06-2008, 20:33
hip-hop, rap, ska, ελληνική παραδοσιακή.

irreligious
27-06-2008, 21:37
ε,κάτι θα βρεις σε όλα, αλλά αυτά τα δύο που αντέχω λιγότερο είναι το ska και το r'n'b.

Abruzzi
27-06-2008, 21:44
παντου μπορεις να βρεις κατι καλο για τα αυτια σου

iskra
27-06-2008, 21:51
kai eidika sto rafi me tis mpatonetes LOL!

Abruzzi
27-06-2008, 21:57
:D

geologiko_karoto
27-06-2008, 22:54
βασικά να πούμε
το βλακ μέταλ δεν είναι καν μουσική,είναι σκατά με ντραμς

edit:
απεκεί και πέρα
παραδοσιακά ελληνικά και ελληνικά λαϊκά/ελαφρολαϊκά/ας_μιλήσει_το_μπουζούκι με προκαλούν τάση προς έμετο

Mostos
27-06-2008, 23:15
punk, power και ελληνικό ροκ. τελος

Blindgeo
27-06-2008, 23:22
Ellhnikh paradosiakh, rnd, hip-hop, black, grind, ska.

Nodoordonotthereisnotry
27-06-2008, 23:58
το σκυλάδικο.

phthoggon
28-06-2008, 00:02
Χαχ, πολύ καλό τόπικ, δε μπορώ να βρω κάτι να ψηφίσω πάντως. Ίσως το πιο σιχαμένο είδος της house/techno που προορίζεται για να κουνούν πέρα δώθε τα κωλαράκια τα τσολιά στα κλαμπς με τους χαρακτηριστικούς ήχους στα σύνθι που μοιάζουν σα πορδές (ελάτε, ξέρετε τι λέω). Επίσης η πιο χαρντκορ και κιτσάτη βέρσιον του σκυλάδικου η οποία όμως καταλήγει καλτ και ψυχεδελική όταν το σκίζει εντελώς. Η r'n'b ούτε καν όταν υπάρχουν κομματάρες σαν αυτή!! (http://www.youtube.com/watch?v=nsTkv6HCiQU). Κατά τ' άλλα πολλοί γκέι που δε σας αρέσει η ska μαζευτήκατε.

έντιτ:

ελληνική παραδοσιακή.

παραδοσιακά ελληνικά

Ellhnikh paradosiakh.

τρομακτικά πράγματα όμως :|

Mostos
28-06-2008, 04:57
καλα εγω όταν ακούω τη βοσκοπούλα ΚΟΡΟΜΗΛΟ παιδιά το δάκρυ

phthoggon
28-06-2008, 05:25
αυτή (http://www.youtube.com/watch?v=B2uwrkcyXnw) τη βοσκοπούλα? θενκς, πολύ ωραίο κομμάτι, δε το χα ξανακούσει.

Τράβα πάρε και συ ένα ignore τώρα όμως ζωντόβολο.

εντιτ: γιου καννοτ αντ αντιμινιστρέητορς etc etc. πουστιά!

Dark_Angel
28-06-2008, 07:07
βασικά να πούμε
το βλακ μέταλ δεν είναι καν μουσική,είναι σκατά με ντραμς

:rofl: prwi prwi m xarises af8ono gelio,akou ekei skata me drums.
oxi,oti exeis adiko e.

regularpaul
28-06-2008, 13:58
το ριξα νου μεταλ γιατι ειχε λιγους ψηφους
και γιατι βλεπω μεγαλη κινηση στο λινκινγκ παρκ λαιβ
(βικ/Χ επεσα απο τα συννεφα, κι εσεις τοσο κακογουστοι?)

επισης ελληνικο ροκ αν εννοουμε το ελληνοφωνο (πλην μερικων εξαιρεσεων)
και φυσικα παουερ

Vicotnik
28-06-2008, 14:05
Ε κάποτε τους αγαπούσα πολύ ρε :oops:
Να μη τιμήσω τα παιδικά/σχολικά μου χρόνια; Θα 'μουν μαλάκας αν έκραζα κάτι που άκουγα παλιά, σαν να κοροϊδεύω τον ίδιο μου τον εαυτό.

Blindgeo
28-06-2008, 15:39
Χαχ, πολύ καλό τόπικ, δε μπορώ να βρω κάτι να ψηφίσω πάντως. Ίσως το πιο σιχαμένο είδος της house/techno που προορίζεται για να κουνούν πέρα δώθε τα κωλαράκια τα τσολιά στα κλαμπς με τους χαρακτηριστικούς ήχους στα σύνθι που μοιάζουν σα πορδές (ελάτε, ξέρετε τι λέω). Επίσης η πιο χαρντκορ και κιτσάτη βέρσιον του σκυλάδικου η οποία όμως καταλήγει καλτ και ψυχεδελική όταν το σκίζει εντελώς. Η r'n'b ούτε καν όταν υπάρχουν κομματάρες σαν αυτή!! (http://www.youtube.com/watch?v=nsTkv6HCiQU). Κατά τ' άλλα πολλοί γκέι που δε σας αρέσει η ska μαζευτήκατε.

έντιτ:

ελληνική παραδοσιακή.

παραδοσιακά ελληνικά

Ellhnikh paradosiakh.

τρομακτικά πράγματα όμως :|
Otan exeis pappou Roumeliwth kai patera Phliwrith kai se ka8e giorth (Pasxa Xristougenna, ktl) kai panhguri sto xwrio akous dhmotika kai phliwrhtika, e kapoia stigmh ta bariesai (mhn pw ta sixainesai). Katantaei kati san to dromo me tis elies kai ta platania. Efialths.

GuardianOfIvorytower
28-06-2008, 15:41
Αρκετά ελληνόφωνα, κυρίως παραδοσιακή μουσική κ κάτι ποπ-σκυλάδικα δεν αντέχω ούτε λεπτό. Γενικότερα ραπ - χιπ χοπ - ποπ - rnb επίσης απάλευτα.
Από "σκληρότερα" είδη ska nu industrial μακριά επίσης.

Blindgeo
28-06-2008, 15:42
Epishs pou einai h epilogh rempetika.

GuardianOfIvorytower
28-06-2008, 15:42
Ρεμπέτικα ακούμε σε κουτούκια με μεζέδες κ κρασιά :D

Blindgeo
28-06-2008, 15:44
Egw pinw polu krasi gia na mhn katalabainw ti mousikh paizei. :mrgreen:

GuardianOfIvorytower
28-06-2008, 15:46
Ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση 8)

phthoggon
28-06-2008, 17:29
Otan exeis pappou Roumeliwth kai patera Phliwrith kai se ka8e giorth (Pasxa Xristougenna, ktl) kai panhguri sto xwrio akous dhmotika kai phliwrhtika, e kapoia stigmh ta bariesai (mhn pw ta sixainesai). Katantaei kati san to dromo me tis elies kai ta platania. Efialths.

Ναι, αυτό ακριβώς περίμενα σαν επεξήγηση για να είμαι ειλικρινής. Απλά η έννοια της παραδοσιακής μουσικής η οποία είναι και ότι σοβαρότερο μεταξύ μας διαθέτει αυτός ο τόπος πολιτιστικά, εμπεριέχει τόσο πολλές και διαφορετικές μουσικές όσο και τις αντίστοιχες νεοελληνικές που έχουν τις βασικές επιρροές από κει που δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε κάτι που να σας αρέσει, δεν είναι ΘΡΑΣ να είναι όλες οι μπάντες ίδιες φορ φακς σέικ. Ακούστε κάτι παραπάνω πριν διαγράψετε το 90% της ελληνικής μουσικής ξερω γω.

Lethargica
28-06-2008, 17:59

Epishs pou einai h epilogh rempetika.

!! όχι ρε παιδιά..

Amnesiac.
28-06-2008, 18:02
Εγώ πάντως που έχω πατέρα Καλαματιανό και μάνα Λαρισαία, ακούω μόνο cheesy stoner rock.

Amnesiac.
28-06-2008, 18:03
Αλλά μου αρέσουν και οι Neurosis μερικές φορές.

stam and the witches
28-06-2008, 20:03
Γενικά είμαι cool άτομο πλέον, αλλά.

Αν μπω σε μαγαζί όπου παίζει σε ένταση άνω του επιτρεπτού:

-Latin
-Brit-whatever της Coldplay σχολής
-Οτιδήποτε με διπέταλο (πλην μερικών death metal εξαιρέσεων) και δισολίες
-Funky-groovy-gay καλοκαιρινά σκατά της Red Hot Chili Peppers (τελευταία album) σχολής (η φωνή και τα whakamaka του Kidies παίζει να είναι πιο ενοχλητικά και από την Μπεζαντάκου)
-Οτιδήποτε φέρνει σε Jamaica αισθητική (και ο Manu Chao αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία)
-Οτιδήποτε περιέχει τρομπέτες

θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να πληρώσω.

The Good Son
28-06-2008, 20:11
Ψήφισα μπλάκ, ελεκτροπόπ και ποστ.

Μπλακ διότι πραγματικα, με ελάχιστες εξαιρέσεις κυρίως μπαντών προτεργατών στο είδος, δεν. Είναι ένα μάτσο καθυστερημένους χωρις μουσική αξία και νομίζω οτι όσοι λογικοί ακροατές του υπάρχουν, το ακούν είτε γιατι το ακούν από μικροί ή γιατί είναι kvlt.

Ποστ διοτι ποτέ δεν το συμπάθησα, το θεωρώ περιττή μουσική που ξεπήδησε χωρίς κανένα νόημα και θα μπορεί κανείς να ακούει άλλα πράματα αντ' αυτού.

Ελεκτροποπ διοτι μου φανηκε χαζό σαν όρος και έπρεπε να ψηφίσω κάτι 3ο.

irreligious
28-06-2008, 20:39
Γενικά είμαι cool άτομο πλέον, αλλά.

Αν μπω σε μαγαζί όπου παίζει σε ένταση άνω του επιτρεπτού:

-Latin
-Brit-whatever της Coldplay σχολής
-Οτιδήποτε με διπέταλο (πλην μερικών death metal εξαιρέσεων) και δισολίες
-Funky-groovy-gay καλοκαιρινά σκατά της Red Hot Chili Peppers (τελευταία album) σχολής (η φωνή και τα whakamaka του Kidies παίζει να είναι πιο ενοχλητικά και από την Μπεζαντάκου)
-Οτιδήποτε φέρνει σε Jamaica αισθητική (και ο Manu Chao αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία)
-Οτιδήποτε περιέχει τρομπέτες

θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να πληρώσω.

δεν πρέπει να είσαι και πολύ του έξω

House Of Low Culture
28-06-2008, 20:51
φυσικά, αφού είναι ο Σταμάτης.

The Good Son
28-06-2008, 20:53
stam αν πας σε ένα μαγαζί και παίξει miles davis θα σηκωθείς να φύγεις δλδ;

House Of Low Culture
28-06-2008, 20:57
Stam iz bigger than jazz, mate. Bigger than jazz.

Mostos
28-06-2008, 20:57
αυτή (http://www.youtube.com/watch?v=B2uwrkcyXnw) τη βοσκοπούλα? θενκς, πολύ ωραίο κομμάτι, δε το χα ξανακούσει.

Τράβα πάρε και συ ένα ignore τώρα όμως ζωντόβολο.

εντιτ: γιου καννοτ αντ αντιμινιστρέητορς etc etc. πουστιά!

αυτή τη βοσκοπούλα λεω και επειδή δεν είσαι και αυτό που λέμε σπίρτο σοβαρολογώ για τη συγκίνηση. επίσης απο παραδοσιακά ας πουμε, μήλο μου κόκκινο (κομματάρα), παιδιά της σαμαρίνας (έπος), τσάμικα ένα σωρό, εγώ είμαι η βλάχα (της περιοχής μου κι αυτό). καλα έπος η βοσκοπούλα με τον κατέβα.

εδιτ:
η βοσκοπούλα έχει άλλο ενα τετράστιχο πολύ βασικό που λεει

μεγάλωσα και τη ζητώ,
άλλον ζητά η καρδιά της
μα εγώ ποτε δε λησμονώ
το γλυκοφίλημά της.

Phantom Duck
28-06-2008, 21:00
Η r'n'b ούτε καν όταν υπάρχουν κομματάρες σαν αυτή!! (http://www.youtube.com/watch?v=nsTkv6HCiQU).

Απ' όλη την ρνβ αυτό το σκατόπραμα βρήκες να ποστάρεις ρε σχιζοφρενή;

takin' it back (http://www.youtube.com/watch?v=bRgtofyvUIA).

Mostos
28-06-2008, 21:02
καλά επίσης η rnb είναι γενικά μουσικάρα, απορώ με το σνομπισμό σας.

Mitsmann
28-06-2008, 21:04
εχεχ. ψηφισα αρενμπη.

metamelia3
28-06-2008, 21:04
-Latin
και επίσης ψήφισα ΜΕΤΑΛ (κλασσικό), DEATH ΜΕΤΑΛ, GRIND, POWER ΜΕΤΑΛ, NU ΜΕΤΑΛ, PROG ΜΕΤΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ (με κάποιες εξαιρέσεις) και ΣΚΑ.

Επίσης, σκυλάδικα παντός είδους. Αλλά ρε παιδιά. για τα παραδοσιακά και τα ρεμπέτικα σοβαρευτείτε λιγάκι. Δε λέω, γούστα αλλά γίνεται φούστα αν δεν σ' αρέσουν τα ρεμπέτικα.

Συγγνώμη για το κακό αστείο!

Mostos
28-06-2008, 21:05
εχεχ. ψηφισα αρενμπη.

you snobby son of a bitch

phthoggon
28-06-2008, 21:12

δυστυχώς (διυπόστατο αυτό το δυστυχώς) αυτό που πόσταρες είναι χιπ χοπ ανυπόστατε χαρντκορά. Αυτό που πόσταρα είναι απεναντίας ακριβώς το μοντέρνο και όπως πρέπει r'n'b!

έντιτ: μόστε κόψε τα ντραγκς.

Mitsmann
28-06-2008, 21:14
Παιδια γουστα, (και σουστα καμμια φορα) αλλα οσοι ψηφισαν παουερ μεταλ, τον μπαιρνουν.
Παω να βαλω το Δε Ντραγκον Λαης Μπληντιν.

Vicotnik
28-06-2008, 21:18
Η επιλογή hardcore/metalcore/emo που είναι;;;

Blindgeo
28-06-2008, 21:20
Egw eimai me ton Mits pantws!

Paw na balw Sonata Arctica

old_charlie
28-06-2008, 21:22
Metal

stam and the witches
28-06-2008, 21:25
stam αν πας σε ένα μαγαζί και παίξει miles davis θα σηκωθείς να φύγεις δλδ;

Άλλο Miles Davis άλλο Ska-p. Όπως και να χει, η jazz δεν ενοχλεί, είτε σ'αρέσει ή όχι (που δε μ'αρέσει).

Mostos
28-06-2008, 21:27
βασικά η τρομπέτα ειναι το ωραιότερο όργανο μαζί με το σαξόφωνο. δε σε καταλαβαίνω.

shora
28-06-2008, 21:28
Η επιλογή hardcore/metalcore/emo που είναι;;;

"οι επιλογες" θες να πεις, δε τα βαζουμε ολα ισα κ' ομοια.

Boris-san
28-06-2008, 21:32
O Miles Davis einai theos,teleia.Eprepe na uparxei diaforopoihsh anamesa se US power kai euro-power.Triton,to sugxrono hip hop de to paw me thn kamia.Tetarton,DEATH METAL RE GIA PANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karmakosmic
28-06-2008, 21:41

Βασικά, όχι κάποια στιγμή. Από τη πρώτη στιγμή. :D

Απλά η έννοια της παραδοσιακής μουσικής η οποία είναι και ότι σοβαρότερο μεταξύ μας διαθέτει αυτός ο τόπος πολιτιστικά,

Αυτό το "σοβαρότερο πολιτιστικά", πάει και στο ψήσιμο του αρνιού και στο πόσο γοητευτικά τρώει ο λαός το σουβλάκι-καλαμάκι στο πανηγύρι; Γιατί κάπου εκεί αναπτύχθηκε το είδος...

Phantom Duck
28-06-2008, 21:55

δυστυχώς (διυπόστατο αυτό το δυστυχώς) αυτό που πόσταρες είναι χιπ χοπ ανυπόστατε χαρντκορά. Αυτό που πόσταρα είναι απεναντίας ακριβώς το μοντέρνο και όπως πρέπει r'n'b!

έντιτ: μόστε κόψε τα ντραγκς.

Goddamn, χιπχοπ ο νέλλη μωρή αδέρφω; Ορίστε, νέλλυ φεατ. κέλλυ ρόλαντ - dilemma, νέλλη φουρτάδο - turn off the light, snoop dogg - drop it like it's hot, κι αυτά χιπχοπ;!!!

X
28-06-2008, 22:16
Ellhnika genika. Hip-hop genika de goustarw, alla uparxoun kommatia pou de me xalane. Opws k britpop k pop pou an k genika fernoun emeto, exoun mikroekseraiseis pou m'aresoun spaniotata. Me TIPOTA de mporw n'akousw crust k kati hardcorokafriles pou akouei px o pitsadoros.

phthoggon
28-06-2008, 22:17
Αυτό το "σοβαρότερο πολιτιστικά", πάει και στο ψήσιμο του αρνιού και στο πόσο γοητευτικά τρώει ο λαός το σουβλάκι-καλαμάκι στο πανηγύρι; Γιατί κάπου εκεί αναπτύχθηκε το είδος...

Φίλε καρμακόσμικ η παραδοσιακή μουσική προέρχεται από την παραδοσιακή κοινωνία του παρελθόντος, στην οποία η μουσική ήταν αδιαχώριστη από την κοινωνική της λειτουργία, ήταν αδιαχώριστο μέρος της ζωής. Ο κόσμος δεν έπαιζε μουσική για να χορεύει μόνο ή για να πάει σε κλαμπ και να κάνει χεντμπάνγκιν, έπαιζε μουσική όταν δούλευε στο χωράφι, όταν έτρωγε, όταν πολεμούσε, όταν ήθελε να διασκεδάσει, όταν ζούσε, όταν πέθαινε. Δεν μπορούσες να την ηχογραφήσεις, να την πιάσεις και να κρατήσεις και να την ακούς όταν θες, ήταν ένα βοήθημα για να εκφράσει το συναίσθημα της στιγμής. Αυτό είναι και που της έδινε την ουσία της, η σχέση με τη ζωή και το παρόν. Αυτό το έχει χάσει σήμερα, είναι μουσική την οποία "πρέπει" να παίξουμε "αυτολεξεί" όπως τη παίζαν οι πρόγονοί μας στην ΠΑΛΙΑ κοινωνία, δεν την μαθαίνουμε ο ένας στον άλλο αλλα από το σι ντι, απο μουσικούς οι οποίοι έχουν συνηθίσει να παίζουν μουσική για την μουσική και από το πεντάγραμμο, είναι αναπαράσταση της έκφρασης, όχι έκφραση. Για αυτό και με λίγα λόγια οι μπάντες που παίζουν πλέον στα πανηγύρια suck, αλλά και γενικότερα είναι πολύ δύσκολο να την εκτιμήσουμε επειδή την ακούμε με διαφορετικά αυτιά από αυτά του παρελθόντος από τα οποία φτιάχτηκε, για διαφορετικούς λόγους. Δηλαδή, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ακούς μουσική που προορίζεται για να ψήνεις το αρνί και να τρως τα παϊδάκια σου. Απεναντίας!! Αυτά, σόρι για το οφφτόπικ :oops:

έντιτ: βλάκα φάντομ ο νέλι ραπάρει στο 80% του βίντεο.

Headphones
28-06-2008, 22:23

:moutza:
Κατσε ακου Θρακιωτικα και σκασε

δεν μπορω να σκεφτω ειδος που να μην μπορω να ακουσω τιποτα απο αυτο. αντε ισως λιγο το europower

Karmakosmic
28-06-2008, 23:04
Φίλε καρμακόσμικ η παραδοσιακή μουσική προέρχεται από την παραδοσιακή κοινωνία του παρελθόντος, στην οποία η μουσική ήταν αδιαχώριστη από την κοινωνική της λειτουργία, ήταν αδιαχώριστο μέρος της ζωής. Ο κόσμος δεν έπαιζε μουσική για να χορεύει μόνο ή για να πάει σε κλαμπ και να κάνει χεντμπάνγκιν, έπαιζε μουσική όταν δούλευε στο χωράφι, όταν έτρωγε, όταν πολεμούσε, όταν ήθελε να διασκεδάσει, όταν ζούσε, όταν πέθαινε. Δεν μπορούσες να την ηχογραφήσεις, να την πιάσεις και να κρατήσεις και να την ακούς όταν θες, ήταν ένα βοήθημα για να εκφράσει το συναίσθημα της στιγμής. Αυτό είναι και που της έδινε την ουσία της, η σχέση με τη ζωή και το παρόν. Αυτό το έχει χάσει σήμερα, είναι μουσική την οποία "πρέπει" να παίξουμε "αυτολεξεί" όπως τη παίζαν οι πρόγονοί μας στην ΠΑΛΙΑ κοινωνία, δεν την μαθαίνουμε ο ένας στον άλλο αλλα από το σι ντι, απο μουσικούς οι οποίοι έχουν συνηθίσει να παίζουν μουσική για την μουσική και από το πεντάγραμμο, είναι αναπαράσταση της έκφρασης, όχι έκφραση. Για αυτό και με λίγα λόγια οι μπάντες που παίζουν πλέον στα πανηγύρια suck, αλλά και γενικότερα είναι πολύ δύσκολο να την εκτιμήσουμε επειδή την ακούμε με διαφορετικά αυτιά από αυτά του παρελθόντος από τα οποία φτιάχτηκε, για διαφορετικούς λόγους. Δηλαδή, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ακούς μουσική που προορίζεται για να ψήνεις το αρνί και να τρως τα παϊδάκια σου. Απεναντίας!! Αυτά, σόρι για το οφφτόπικ :oops:

Δεν έχω καμία ένσταση πάνω σ' αυτά, εξάλλου το πρόβλημα που έχει ο καθένας να ακούσει το χ,ψ,ζ "είδος" είναι δική του ιστορία. Η κύρια ένστασή μου είναι η θέση ότι η παραδοσιακή μουσική είναι το κορυφαίο δείγμα νεοελληνικού πολιτισμού, πράγμα που για μένα δεν ισχύει.

:moutza:
Κατσε ακου Θρακιωτικα και σκασε

Από θρακιώτικα ποντιακά, χειρότερο δεν έχω :|

phthoggon
28-06-2008, 23:15
Η κύρια ένστασή μου είναι η θέση ότι η παραδοσιακή μουσική είναι το κορυφαίο δείγμα νεοελληνικού πολιτισμού, πράγμα που για μένα δεν ισχύει.

Νεοελληνικός πολιτισμός και παραδοσιακή μουσική όπως προσπάθησα να σου εξηγήσω στο ποστ μου δε πολυ-υφίσταται ούτως η άλλως, η παραδοσιακή μουσική ουσιαστικά έχει "πεθάνει" καθώς δεν ανανεώνεται αλλά επαναλαμβάνεται καθώς έχουν αλλάξει οι μηχανισμοί που προσωρούσαν την εξέλιξή της στο παρελθόν, είναι πλέον η επανάληψη "αυτού που υπήρχε" στο παρελθόν. Αν εννοείς σύγχρονους Έλληνες μουσικούς που εμπέονται από αυτήν βλέπε "έντεχνο" etc καλώς. Aλλά και πάλι είμαι περίεργος να ακούσω ποιο θεωρείς εσύ "το κορυφαίο δείγμα νεοελληνικού πολιτισμού" στη μουσική, πραγματικά!

Karmakosmic
29-06-2008, 00:24
Πράγματι έντεχνο, έντεχνο λαικό, μελοποιημένη ποίηση. Αυτά θεωρώ.

Lethargica
29-06-2008, 01:34
Ellhnika genika.

..

phthoggon
29-06-2008, 01:45
Πράγματι έντεχνο, έντεχνο λαικό, μελοποιημένη ποίηση. Αυτά θεωρώ.

Ε ρε παλικάρι μου αυτά δεν θα υπήρχαν χωρίς την παραδοσιακή μουσική, αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα, η βάση τους είναι στην ανάμειξη και το μπέρδεμα διαφορετικών τόπων και χρόνων της ελληνικής παράδοσης όσο και στις σύγχρονες και "ξένες" επιρροές. Αφού σ' αρέσουν λοιπόν αυτά να ψάξεις από που προέρχονται, και δεν είναι και απίθανο να καταλήξεις μέχρι και στο πανηγύρι και τους κρασομεζέδες του χωριού σου, πίστεψέ με =) [/οφφτοπικ]

X
29-06-2008, 03:21
Ellhnika genika.

..

Ksexasa na pw ektos ap'ta rempetika k ta mwra sth fwtia. Apo kei k pera, ksernaw me laika,rock,skuladika k loipa sixamata.

pixies
29-06-2008, 03:25
autoi pou psifisate elliniko rok den akougate pote trupes klp?

lost_icon
29-06-2008, 03:32
ska,reggae kai r'n'b mporoun na eksafanistoun TWRA apo ton kosmo? kapoia alla eidh apo th lista pou xarakthrizw "enoxlhtika" kalo einai na yparxoun gia na gelame kai ligo.

p.s1. paradosiakh mousikh (oxi efh thwdi,vazaios giannoulhs kai oi skylades krhtikaroi typou zwidakh kai mpikakh) exei megalo endiaferon kai aksizei na asxolitheite.
p.s2. np Slagmaur -Norwegian Giant- :twisted:

Lethargica
29-06-2008, 03:42
Ellhnika genika.

..

Ksexasa na pw ektos ap'ta rempetika k ta mwra sth fwtia. Apo kei k pera, ksernaw me laika,rock,skuladika k loipa sixamata.

Δηλαδή ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Σπανουδάκης, ο Μικρούτσικος, ο Παπαθανασίου, ο Ζούδιαρης, ο Κραουνάκης, ο Ξαρχάκος, ο Πλέσσας, η Ρεμπούτσικα, ο Σπανός (με μια πρόχειρη σκέψη) είναι συνθέτες που σου προκαλούν αηδία κι αποστροφή?

(παλι καλά που βγαλες το ρεμπέτικο, θα βγαινε η τσιτσανολόγα από μέσα μου)

X
29-06-2008, 03:50
Kapoia apo auta pou anafereis mporei na mhn einai asxhma mousika, alla me ksenerwnei apisteuta h ellhnikh glwssa sth mousikh, eidikotata sth rock. Alla ok, isws hmoun apoluth. Me kapoia entexna de vgazw spuria, aplws den tha t'akousw pote spiti mou. Ta laika ap'thn allh, eidika auta ta laiko-pop pragmatika monaxa emeto.

Lethargica
29-06-2008, 03:54
Νομίζω πως η ελληνική γλώσσα (όταν υπάρχει η μαγκιά και χρησιμοποιείται κατάλληλα :roll:) είναι απλά μοναδική.

Και παρόλο που στο σύνολό τους αυτά τα νεο-λαϊκά είναι ό,τι να ναι, κάποια είναι εντελώς πινκ.
(υπάρχει χρήστης του er που έχει αποθανατιστεί με cd από Βανδή, πριν 3,5 χρόνια περίπου.. δέχομαι προσφορές)

lost_icon
29-06-2008, 03:57
egw pali pistevw oti aneksarthtou glwssas kai mousikou goustou den ginetai na mh paradexteis thn apisteftothta ths mousikhs tou xathidaki kai tou thodwrakh,etsi apla.-

Lethargica
29-06-2008, 03:59
Και των υπολοίπων, βεβαίως βεβαίως!

(ντάξει Χ έφερα τον μπαμπά μου τώρα, τρέμε 8) )

lost_icon
29-06-2008, 04:02
Και των υπολοίπων, βεβαίως βεβαίως!

(ντάξει Χ έφερα τον μπαμπά μου τώρα, τρέμε 8) )

e nai,apla anefera tous megalyterous ;)

p.s. arghsa alla irtha lol:P

Weiss
29-06-2008, 13:01
Kapoia apo auta pou anafereis mporei na mhn einai asxhma mousika, alla me ksenerwnei apisteuta h ellhnikh glwssa sth mousikh, eidikotata sth rock.

πολύ σημαντικό σύμπλεγμα αυτό στην Ελλάδα, και σε ακροατές και σε δημιουργούς.

nothingman
29-06-2008, 13:56
(01:43:50 PM) νάθινμαν: κάποτε θα μας βομβαρδίζουν εξωτικοί πολιτισμοί από άλλα σύμπαντα με τη δικαιολογία ότι σε ένα μουσικό φόρουμ υπήρξε ποστ
(01:43:51 PM) νάθινμαν: O Miles Davis einai theos,teleia.Eprepe na uparxei diaforopoihsh anamesa se US power kai euro-power.Triton,to sugxrono hip hop de to paw me thn kamia.Tetarton,DEATH METAL RE GIA PANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε θυμούμαι που έριξα την ψήφο μου γιατί την έριξα ψες αλλά σίγουρα έβαλα αρενμπι(νίκος), δεν την παλεύω με τπτ. θα έβαλα στάνταρ και κλασικό ροκ, κάτι Περπλ και τέτοια ούτε για τιμωρία. κρίμα όμως να έχετε συνδέσει την ελληνική παραδοσιακή μουσική με τους νεοέλληνες το Πάσχα ξερωγω, είναι σα να ταυτίζεις το μέταλ με τον Τζόυ Άλλεν. ο σπαμ οπαδός των πετειναριών λέει μαλακίες για τις τρομπέτες, πρόκειται για τρομερό όργανο και πως γίνεται στην τρίτη θέση να είναι η σκα, θα με σκάσετε πια. κλείνω με τη σημείωση ότι μπήκα και περίμενα να είναι πρώτα τα αμιχιτζιπαλ μπιτάκια φάση αλλά θαρρώ πως δεν έχουν αναφερθεί καν οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι.

wino
29-06-2008, 14:19
rnb, electro pop apo edw

as me diafwthsei kapoios gia to r'n'b einai west coast akronumio tou rythm n blues

Roswell47
29-06-2008, 14:40
Eeeeeem ,basika h kraounakhs einai o emetos o idios.

nothingman
29-06-2008, 15:01
. . .
as me diafwthsei kapoios gia to r'n'b einai west coast akronumio tou rythm n blues
για κάθε κόουστ είναι ακρωνύμιο βσκ :ρ

επίσης είναι προφανές ότι σε αυτό το σύγχρονο πράμα αναφέρομαι πιο πάνω, όχι στις θεϊλες τύπου Stax. Doo Wop, Marvelettes και τέτοια. βαριόμανε τις προάλλες και έκαμα και ένα σιντάκι να τ'ακούω να περνώ ωραία. θα το ανεβάσω.

X
29-06-2008, 15:09
H ska gamaei pantws k eiste mizeroi k amousoi eseis pou thn pshfisate :P

H alhtheia einai pantws pws ki egw den thn xwneva katholou ma katholou prin kammia 6etia :|

lost_icon
29-06-2008, 15:15
H ska gamaei pantws k eiste mizeroi k amousoi eseis pou thn pshfisate :P

H alhtheia einai pantws pws ki egw den thn xwneva katholou ma katholou prin kammia 6etia :|

epeidh esy ekanes to lathos prepei na to kanoume kai meis? :P

wino
29-06-2008, 15:18
. . .

επίσης είναι προφανές ότι σε αυτό το σύγχρονο πράμα αναφέρομαι πιο πάνω, όχι στις θεϊλες τύπου Stax. Doo Wop, Marvelettes και τέτοια. βαριόμανε τις προάλλες και έκαμα και ένα σιντάκι να τ'ακούω να περνώ ωραία. θα το ανεβάσω.

ok, giati eixa petuxei mia fora sto radio afierwma rythm n blues kai elege o tupos r'n'b sunexeia, kai auta pou epaize htan teleiws blues-ies, kai upe8esa oti apla to neo kinhma eklepse ton titlo

Lethargica
29-06-2008, 15:24
Eeeeeem ,basika h kraounakhs einai o emetos o idios.

Ε ναι η γκόμενα ώρες ώρες δεν παλεύεται...........

FIXXXER
29-06-2008, 15:56
Τα μπιτακια γαμανε.

Boris-san
29-06-2008, 16:16
(01:43:50 PM) νάθινμαν: κάποτε θα μας βομβαρδίζουν εξωτικοί πολιτισμοί από άλλα σύμπαντα με τη δικαιολογία ότι σε ένα μουσικό φόρουμ υπήρξε ποστ
(01:43:51 PM) νάθινμαν: O Miles Davis einai theos,teleia.Eprepe na uparxei diaforopoihsh anamesa se US power kai euro-power.Triton,to sugxrono hip hop de to paw me thn kamia.Tetarton,DEATH METAL RE GIA PANTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nai re gmt de to skefthka.Egw pantws epimenw sth thesh mou 8) Prosthetw kai ellhniko rock me e3airesh trupes fuisika fusika

The Good Son
29-06-2008, 16:37
. . .

ok, giati eixa petuxei mia fora sto radio afierwma rythm n blues kai elege o tupos r'n'b sunexeia, kai auta pou epaize htan teleiws blues-ies, kai upe8esa oti apla to neo kinhma eklepse ton titlo

rnb κανονικά είναι rythmn and blues. Η μουσική αυτή έχει τις ρίζες της πολύ βαθειά στον προηγούμενο αιώνα. Εξελικτικά όμως κατέληξε σε αυτό που ακούς σήμερα. Με κοινό άξονα το ανυπέρβλητο γκρούβ.

Γενικότερα αυτό που κράζετε είναι το so called "contemporary rnb"

stam and the witches
29-06-2008, 17:11
ο σπαμ οπαδός των πετειναριών λέει μαλακίες για τις τρομπέτες

Είχα σκαλώσει λίγη ώρα μέχρι να πάρω πρέφα τι εννοείς.

irreligious
29-06-2008, 17:45
ποια μπιτάκια μωρέ παιδιά?δεν είναι όλα το ίδιο

H.
29-06-2008, 21:12
Γενικά το έριξα σε πολλά. Κι επίσης δεν έχω συμφωνήσει με την Χ περισότερο πουθενά γι'αυτό που λέει για την ελληνική γλώσσα στη μουσική. Μπορεί ο Χατζηδάκης και ο Θοδωράκης να έχουν τα υπέρτατα επιτεύγματα από καθαρά μουσικής άποψης, αλλά εγώ δε μπορώ να τα ακούσω, πως να το κάνουμε δηλαδή? Βασικά επειδή έκανα αυτήν την ερώτηση στον εαυτό μου πρόσφατα, κατέληξα ότι το μόνο που μπορώ να ακούσω με ελληνικό στίχο είναι στέρεο νόβα, πραγματικά. Και όχι δεν άκουγα ποτέ τρύπες, για την ακρίβεια πάντα τις απεχθανόμουνα, συγγνώμη κιόλα, αυτά είναι τα γούστα μου. Με την ίδια λογική απορώ κι εγώ πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που να μην τους αρέσει η Ska...

geologiko_karoto
29-06-2008, 21:53
Ska μόνο όταν το σκας

lost_icon
29-06-2008, 22:08
Με την ίδια λογική απορώ κι εγώ πως γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι που να μην τους αρέσει η Ska...

siga TO mousiko eidos pou aporeis kiolas re strato.

H.
29-06-2008, 22:13
Βάη, τα χουμε ξαναπεί, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ, γιατί είναι θέματα που αγγίζουν τα όρια της υποκειμενικότητας. Όσο απορείς ας πούμε για το πως γίνεται εγώ να ακούω Ska-P, ε κι εγώ το ίδιο για το με τι λογική ακούς Chimera ξέρω γω. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, πίστεψέ με.

Razor
29-06-2008, 23:44
βαι βαι

distortionofperception
30-06-2008, 02:25
σκατα εριξα σε πάνκ και ελληνικό ροκ.
δε μπορω. ειδικά ελληνικό ροκ....
κι επισης ψιλοκουράζομαι με παραπανω απο 30 λεπτά jungle, και breaκcores.

psychotron
30-06-2008, 10:39
Έντεχνο Ελληνικό με την καμία. Βασανιστήριο.

Επίσης πολύ πολύ πολύ δύσκολα Nu Metal και Rap-Hip Hop.

VirusXI
30-06-2008, 10:43
δε κσέρω τι να πρωτοδιαλέκσω.
με πολύ κόπο περιορίστηκα σε 5: hiphoprap, rnb, ανύπαρκτο ελληνικό ροκ κιε έντεχνο κιε σκα.

Sotos_The_Tequiler
30-06-2008, 11:12
το μόνο που δεν παλεύω ν'ακούσω είναι RnB! Χιπ Χοπ και Ραπ απλά δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους πάρα πολύ, αν και υπήρχαν στο παρελθόν κομμάτια που μου άρεσαν (μετρημένα)
Κατά τα άλλα μεγάλη αγάπη τα παραδοσιακά, ειδικά κλαρίνα Ηπειρώτικα (ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ)

Candiru
30-06-2008, 11:27
ψήφισα οτιδήποτε είχε τη λέξη METAL

psychotron
30-06-2008, 12:34
Μπράβο παιδάκι :)

wino
30-06-2008, 17:56
flashia: reggaeton h opws alliws grafetai

hcpunksonacid
01-07-2008, 00:00
:)

distortionofperception
01-07-2008, 12:24
είμαι της καινούριας παραγωγης. γυαλισμένης και τουρμπο μπουστ μπλαστίδια. τα υπολοιπα του στυλ Μορτίσιαν τα ακούω με ενα φίλο μου και μας φερνουν χαρα (οχι ειρωνικα). απλα κλανουμε στα γέλια.

Sotos_The_Tequiler
01-07-2008, 21:53
χακντ απ φορ μπάρμπεκιου! υπέρτατη καλτιά

lost_icon
02-07-2008, 08:01
opote ton psofo sth ska-ska sou-sou kai sth reggae. :behead:

babality
02-07-2008, 10:22
oτιδηποτε ειναι ή γινεται "ωραιο" λογω κυκλου/γνωστων/βισμα/μοδα/οτιδηποτε αλλο. Σημερα βλεπω σ'αυτην την κατηγορια το stoner και το post rock/metal. Aν και σα μουσικες ειναι πολυ οκ, ειμαι κομπλεξα και οπου βλεπω προοδο με "αθεμιτα" μεσα σαπιζω και προσπαθω να καταστρεψω. Κι επειδη αυτη τη στιγμη υποτροπιαζω δεν εχει νοημα να συνεχισω. Φιλακια ζουζουνοι!!!

Tonosalata
02-07-2008, 11:33
ta klarina.ta klarinakia!

pixies
02-07-2008, 16:58
osoi psifisate rap twra mporeite na anatherwrisete (http://uk.youtube.com/watch?v=ZopmaB3wOSg&feature=related)

irreligious
02-07-2008, 18:22
αχαχαχααχ, χλατσώνω!

X
02-07-2008, 23:30
Ksexasa to kuriotero e.. THRASH!!! De mporw me tipota n'akousw t(h)rash.

GuardianOfIvorytower
02-07-2008, 23:53
Προβλέπω ποστ από razor :)

Witchkiller
02-07-2008, 23:58
Ksexasa to kuriotero e.. THRASH!!! De mporw me tipota n'akousw t(h)rash.

Δεν πειράζει........................

Ρε'σεις είναι πάρα πολλά αύτα που δε γουστάρω.Δε μπορώ να ψηφίσω μόνο ένα

eleventh guardian
03-07-2008, 00:00
Μα έχεις δικαίωμα πολλαπλής επιλογής.

Εγώ έχω ψηφίσει αρκετά, αλλά αν το πάμε στο τι δεν αντέχω να ακούσω πραγματικά ούτε δευτερόλεπτο, τότε θα ξεχώριζα μόνο Brit-Pop, Electro-pop και industrial. Ψήφισα και black ας πούμε, αλλά αυτό παλεύεται μέχρι ενός σημείου.

atom_smasher
03-07-2008, 00:46
και εγω thrash βαριεμαι και μονο που ακουω ονοματα συγκροτηματων.αλλα δεν το ειδα στις επιλογες....μεροληψια διακρινω.

orange hobbit
03-07-2008, 13:23
σιγουρα rnb,brit-pop,electro-pop,nu-meta δεν μπορω να ακουσω με τιποτα!!!!!!με τιποτα ομως!!!!!!!

Neue regel
04-07-2008, 22:54
- Grind
- nu
- postrock
κι ελληνικο rock.
Απαλεψιες. Imo.

Kalt
04-07-2008, 23:26
Xm.

Regkes makran,

Nasum
05-07-2008, 19:45
Kαλα μιλαμε τα σπαει το τοπικ.
Εχουμε και λεμε

1)Grinders που ριχνουν σκατα στο πανκ
2)Εμο/metalcore/hardcore στην ιδια ταμπελα
3)Να θεωρουνται σκουπιδια οι slayer π.χ.

Τα σπαω!Ον τοπικ δεν ψηφιζω τπτ.

distortionofperception
07-07-2008, 19:56
ωπ ωπ...

γκρίντερς....
και που ξερεις εσυ τι ειναι το γκριντ για μενα ρε. τι νομίζεις ότι επειδης οι ιμπετιγκο είναι κουλαμαδια του κερατα και παίζουν σαν πανκιδες όπως και αλλα κουλάδια θα πρεπει να μ'αρέσει? μόνο και μόνο επειδή είναι το πρώιμο γκριντ? ε λολ. γκρίντ φιλε μου είναι λέξη σαν το μαλακας.

βλεπεις μια σαπια γκόμενα να σταζει λίπος και λες " πω γκρίντ''
ακούς τα χαλίκια που παρασερνει το κυμα όταν σκαει και λες " πω γκρίντ''
κοιτας το κλαπετο της εξατμισης του τρακτερ και λες " πω γκρίντ''
κανεις και ενα βόθρο για να γουσταρεις.
α πανε απο δω που θα μας πεις και τι ειναι το γκριντ. το χουμε αναγει σε επιστημη ειναι παντου σε όλη τη φύση, και συ μου λες για πανκ.

ακου καποιο μπεχεμοθ και πες μου είναι γκριντ? ειναι και παραειναι.

Razor
07-07-2008, 20:46
θανατος σε χ - ατομ σμασερ

Raven Lord
08-07-2008, 01:21
δύσκολη επιλογή... γενικά δεν ακούω τίποτα πλην rock και metal.
ME TIΠΟΤΑ όμως, αν έπρεπε να πω κάτι (χωρίς να είναι απόλυτο), μάλλον post rock (ειρωνία ο όρος rock στην "ταμπέλα"), rnb και ελληνικό έντεχνο. και λαϊκο-pop που δεν υπάρχει στις επιλογές.

εντιτ: ξέχασα και jazz... χμμμ τώρα που το σκέφτομαι και η βρετανική ποπ δεν παλεύεται... καληνύχτα πριν μου'ρθουν κι άλλα.

Nasum
08-07-2008, 01:27
ωπ ωπ...

γκρίντερς....
και που ξερεις εσυ τι ειναι το γκριντ για μενα ρε. τι νομίζεις ότι επειδης οι ιμπετιγκο είναι κουλαμαδια του κερατα και παίζουν σαν πανκιδες όπως και αλλα κουλάδια θα πρεπει να μ'αρέσει? μόνο και μόνο επειδή είναι το πρώιμο γκριντ? ε λολ. γκρίντ φιλε μου είναι λέξη σαν το μαλακας.

βλεπεις μια σαπια γκόμενα να σταζει λίπος και λες " πω γκρίντ''
ακούς τα χαλίκια που παρασερνει το κυμα όταν σκαει και λες " πω γκρίντ''
κοιτας το κλαπετο της εξατμισης του τρακτερ και λες " πω γκρίντ''
κανεις και ενα βόθρο για να γουσταρεις.
α πανε απο δω που θα μας πεις και τι ειναι το γκριντ. το χουμε αναγει σε επιστημη ειναι παντου σε όλη τη φύση, και συ μου λες για πανκ.

Για σενα ειναι οι μπεχεμοθ,το λες και μονος σου.

GG*
08-07-2008, 01:44
εντεχνα
κλασικη
r.n.b.
glam/hair metal
ελλ.ροκ(με ελαχιστες εξαιρεσεις)
ευρωπαικο τρα-λα-λα power kai αρκετα αλλα

τι νομίζεις ότι επειδης οι ιμπετιγκο είναι κουλαμαδια του κερατα και παίζουν σαν πανκιδες όπως και αλλα κουλάδια θα πρεπει να μ'αρέσει?
:rofl: :rofl:

X
08-07-2008, 06:22
μάλλον post rock

:gun:

εντιτ: ξέχασα και jazz...

+1

karharias
08-07-2008, 09:37
με τίποτα μα με τίποτα δε μπορώ jazz (καθαρή), λαϊκά και ποντιακά

RnB μόνο σε video

Raven Lord
08-07-2008, 18:13
μάλλον post rock

:gun:

πρόσεχε γιατί κι εσύ κάπου ανέφερες το Thrash :evil:

:P

hcpunksonacid
08-07-2008, 19:18
:)

Boris-san
09-07-2008, 15:56

Me thn ennoia pou to les einai kai paraeinai.Texnika omws den exei sxesh nomizw me afto pou leme grindcore.Sketo grind isws.Ti tsakwneste gia to punk h pio malakia mousikh ston kosmo einai to euro-power!

H.
09-07-2008, 23:19
Ακούω στοιχήματα.. Εγώ το παίζω locust.

Rush
09-07-2008, 23:47
Akouw oti mou ka8etai kala sto ayti mou.Pisteyw oti se ka8e eidos mousikhs yparxoun kapoia toulaxiston endiaferonta pragmata....(agaph,eirhnh,afoplismos.Eimai xiphs)

AngelOfSorrow
10-07-2008, 01:00
den kserw an eipate tipota gia ta skyladika.skyladika omws.

alla re poustides an eipate tipota prepei na paradexteite oti ektelestika kai ermineytika einai koryfi

irreligious
10-07-2008, 12:52
έ...εκτελεστικά δεν μας καίει και πολύ..πάθος και καψούρα να υπάρχει

MoRmEnGiL
11-07-2008, 05:02
rnb και grind,

ayto akribws :P

Sotos_The_Tequiler
10-12-2008, 22:42
EDIT (10/12/2008):
Μετά από ώριμη σκέψη και αφού ξεφύλλισα όλο το θρεντ, έβαλα κάτω όλα τα είδη που αναφέρθηκαν από χρήστες και έλειπαν από το poll και τα προσθέτω τώρα.
Επειδή οι προηγούμενες ψήφοι μηδενίζονται κρατάω screenshot για να τις έχουμε να τις χαιρόμαστε και να τις συγκρίνουν οι στατιστικολόγοι με τις νέες που θα έχουμε.

http://img443.imageshack.us/img443/539/image3nl0.jpg

Xtikio
11-12-2008, 16:11
daksi to na mhn akoute Rythm and Blues einai katantia. ektws an pernete ton 50cent san RnB. tote uparxei kathistERish.

When Black Roses Bloom
11-12-2008, 16:31
Χμού, πέρα απο τα γαβ-γαβ δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε κάποιο άλλο είδος. Τα γάβ-γάβ θα έλεγα λοιπόν.

Edit:

Τώρα είδα και το ήμο. Αν και δεν ξέρω τι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ήμο, και δεν ξέρω αν θα μ'αρέσει ακούγοντάς το. Τέσπα.

Sotos_The_Tequiler
11-12-2008, 18:16
έχω βάλει και κατηγορία BLUES μέσα που μπορούμε να πούμε ότι πιάνει γενικά τα παντα γύρω από το BLUES και να θεωρήσουμε σαν RnB αυτή την αηδία που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια

Xtikio
11-12-2008, 18:28
έχω βάλει και κατηγορία BLUES μέσα που μπορούμε να πούμε ότι πιάνει γενικά τα παντα γύρω από το BLUES και να θεωρήσουμε σαν RnB αυτή την αηδία που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια

THALEGA OTI RNB VRISKOMASTE PIO KONTA STO FUNKY KAI TO SOUL PARA STO BLUES.

ELEOS.

kai afth h ahdia pou kukloforei ta teleftaia xronia einai pop.

afta kata thn dikh mou apopsh. sigoura omws h blues den borei na suberilavei to RnB.

Edit: kai gia tou logou to alithes sto dika mou aftia auto (http://www.youtube.com/watch?v=Oz7m5tvio_A) kai auto (http://www.youtube.com/watch?v=BIvka3SSv9Y) den exoun kamia sxesh

Sotos_The_Tequiler
11-12-2008, 18:33
ψηφίστε ότι θέλετε και μετά πετάμε το RnB έξω... δε χάθηκε ο κόσμος

Razor
11-12-2008, 20:20
ακουμε μονο μεταλ και πανκ και ολα τ'αλλα στο διαολο

Putin
16-12-2008, 22:07
http://img233.imageshack.us/img233/9549/mparmpekioufg8.jpg

Mpikoz quick photoshopping is easier than typing.

Γκράηντ βασικά ακούω αλλά ελάχιστα πράματα. Πλέον μόνο ακαταλαβίστικες παπαριές γεμάτες με πιγκ ινχέηλς βγαίνουν, οπότε ψήφισα για την πλειοψηφία του ζωντανού γκράηντ.
Κάρκαςς και Νάσουμ όμως δώστε μου όσο θέλετε.

Όπως είπε ο φίλτατος Ρας όμως για τα πάντα (;) υπάρχουν εξαιρέσεις. :)

WPA MALAKIA. To eurwpaiko Power h8ela na psofisw. :cry:

hcpunksonacid
16-12-2008, 22:10
ακουμε μονο μεταλ και πανκ και ολα τ'αλλα στο διαολο
απο πανκ ακους ΟΛΕΣ τις μαλακιες,για μεταλ δεν το συζηταω...

Witchkiller
16-12-2008, 23:27
Καλά,ποιος πουστρελέοντας ψήφισε blues?

eleventh guardian
17-12-2008, 00:06
Κανάς JDM βλεπω να 'ναι ο ένοχος (μάλλον). :D

Jim Dandy Mangrum
17-12-2008, 11:46
menw pagwmenos stis synexomenes a8hnaikes proklhseis! 8)

ektos tou oti den eixa pshfisei mexri pro ligou, exw na pw mono to ekshs: opados sodom pou de goustarei blues, apla de ginetai, einai atopo.....

epishs: Καλά,ποιος πουστρελέοντας ψήφισε blues?

Marillion
17-12-2008, 14:30
oloi to emo epsifisan ti ginete re gmt

akolou8ei post tou razor :pingpong:

irreligious
17-12-2008, 14:45
ποστ ίμο μπαντς να μάθουμε κ μεις ποιοί είναι πλιζ κ θενκς

Marillion
17-12-2008, 15:04
eixa anoixei ena topic prin kati mines, emocore's first wave, ekei eixa valei arketus diskus, an ta links den dulevun pes na xanaanevasw

Witchkiller
17-12-2008, 17:04

Δε μπάιζει μπαλουκάρι

Είναι Μπάοκ,έρχεται σε συναυλείες SA και η τετράδα του στο Thrash είναι τα δύο πρώτα των Sodom και τα δύο πρώτα των Bathory,τα αντικειμενικά καλύτερα δηλαδή, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτός.......

GuardianOfIvorytower
17-12-2008, 17:36

Δε μπάιζει μπαλουκάρι

Είναι Μπάοκ,έρχεται σε συναυλείες SA και η τετράδα του στο Thrash είναι τα δύο πρώτα των Sodom και τα δύο πρώτα των Bathory,τα αντικειμενικά καλύτερα δηλαδή, άρα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτός.......

γι αυτό μας αρέσεις

hcpunksonacid
17-12-2008, 18:11
ελα σταματηστε να κραζετε.εγω ψηφιζα τα παντα εκτος απο πανκ και χαρντκορ.
αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,με το ζορι να καθησω να ακουσω??

Razor
17-12-2008, 20:01
ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΥΤΟ ΘΡΑΣ-ΝΤΕΘ ΜΕΤΑΛ :!:

hcpunksonacid
17-12-2008, 20:17
ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΥΤΟ ΘΡΑΣ-ΝΤΕΘ ΜΕΤΑΛ :!:
μερικοι το προτιμουν κρυο.
σορρυ αλλα κατι doom,chaos uk,extreme noise terror,heresy,ripcord,sore throat,electro hippies που ακουω ξεκωλιαζουν κανονικα σε καφριλα τις δικαΣΟΥΛΕΣ και τα μπιλιμπιλη σολο που ακους...
και δεν ειναι θεμα "καφριλας".ειναι οτι δεν μπορω να ακουω σαλτσες γυρω απο την μουσικη...την θελω απογυμνωμενη.οχι δικασαρες,οχι σολο 2λεπτα,οχι ριφ πανω στο ριφ,οχι διαρκεια κομματιου πανω απο 2μιση λεπτα,οχι δισκοι πανω απο μιση ωρα....βαριεμαι ρε,νυσταζω και θελω να την πεσω.
φιλια.

Parasight
17-12-2008, 21:35
^Εδώ τα λες σωστά εσύ. Όχι όμως και για το blues, έλεος δλδ αδερφέ.

Witchkiller
18-12-2008, 11:33

Δε μπάιζει μπαλουκάρι

γι αυτό μας αρέσεις

Moυ το έχουν πει κι άλλοι ότι όταν μιλάω με επίχειρήματα είμαι απλά ακαταμάχητος. 8)

ελα σταματηστε να κραζετε.εγω ψηφιζα τα παντα εκτος απο πανκ και χαρντκορ.
αφου ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,με το ζορι να καθησω να ακουσω??

Ναι αλλά οι Carnivore,Voivod,Deliverance και οι Blitzkrieg σου αρέσουνε μανάρι μ' :P

hcpunksonacid
18-12-2008, 12:52
carnivore+voivod τιγκα στο λοφιο.
και παλι ομως ρε συ,τα εκτιμω,τα συμπαθω αλλα δεν τα βαζω σπιτι να τα ακουσω....

Swollen
18-12-2008, 13:10
να πω κ εγώ την ταπεινή γνώμη μου

γενικά δεν έχω πρόβλημα να ακούσω οτιδήποτε
προσωπικά σε κάθε μουσική βρίσκω κάτι καλό που μου αρέσει κ το κρατάω
ναι ακόμα κ στα σκυλάδικα ή στα εμο ας πούμε
δεν τα πάω καλά με τις ταμπέλες όπως κ οι ταμπέλες δεν τα πάνε καλά μαζί μου
σίγουρα δύσκολα θα βάλω grind, manowar ή έφη θώδη ας πούμε σπίτι μου όταν θέλω να ακούσω μουσική αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
και σίγουρα υπάρχουν μπάντες που δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω αλλά κ πάλι τους δίνω ευκαιρία όπως έγινε κ με tool κ αρχίζω να τους ακούω πλέων.
προσωπικά τα πάντα είναι μουσική οπότε βρίσκω κάτι που μ'αρέσει κ συμβιβάζομαι όταν μου βάζουν κάτι να ακούσω που δεν είναι ακριβώς του "γούστου" μου
γενικά μεγάλο θέμα

ας καταλήξω στο ότι απέχω απ'την ψηφοφορία λοιπόν :rainbow:

Raven Lord
18-12-2008, 14:07
thor the mighty, thor the brave
crush the INFIDELS in your way :x

:pingpong: :P

Sotos_The_Tequiler
16-06-2009, 18:42
Ra-Pariah...

πως σου ξέφυγε αυτό το θρεντ;

άντε να ξεκινήσει κανα "γλέντι" πάλι γιατί πέσαμε... :grin:

Reject
16-06-2009, 18:45
:touched:
και φυσικα ξαναψηφιζω του Αιγαιου τα μπλουζ.

nikolasfluxus
18-06-2009, 12:08
πολλά απ'αυτά δεν μπορώ να ακούσω,αλλά θάνατος στη ρέγκεαε.

Tyler_Durden
18-06-2009, 12:23
Vasika den mporo na akouso sxedon tipota pou na min exei ilektrikes kithares. Apo kei kai pera, otidipote bastardeyei kithares me hip hop, electro-mpitia kai loipes "epanefeyreseis" tou rock, mou spane ta arxidia. Ostoso tis PRAGMATIKA MEGALES kantiles, tis vgazo me otidipote exei bouzouki h klarino mesa tou. Eidika to klarino (kai idiaitera me ton tropo pou yparxei kai paizetai stin ellada) paizei na einai to pio sixameno organo pou anakalypse h anthropotita.Megalitero sixama apo 1 klarino, einai 2 klarina.

Raven Lord
18-06-2009, 12:26
Ostoso tis PRAGMATIKA MEGALES kantiles, tis vgazo me otidipote exei bouzouki h klarino mesa tou. Eidika to klarino (kai idiaitera me ton tropo pou yparxei kai paizetai stin ellada) paizei na einai to pio sixameno organo pou anakalypse h anthropotita.Megalitero sixama apo 1 klarino, einai 2 klarina.

δε σ'αρέσουν ούτε τα "χασικλήδικα" ρεμπέτικα? θα μπορούσαν να είναι το ελληνικό "stoner" :P

Tyler_Durden
18-06-2009, 12:33
koita, an petyxo pouthena ekso (px kamia taverna) den tha me xalasei, alla den paizei na pao na paro disko me rebetika, oute px na katso na katevaso h na petuxo sto radio kai na to afiso na teleiosei. Exallou to stoner to "γωστάρομε" gia to groove kai oxi gia ta mpafilikia :P

Raven Lord
18-06-2009, 12:36
γι'αυτό κι εγώ γουστάρω ρεμπέτικα και όχι stoner :P

UC.Hammer
18-06-2009, 14:35
πολλά απ'αυτά δεν μπορώ να ακούσω,αλλά θάνατος στη ρέγκεαε.
AYTO.

Reject
18-06-2009, 16:15
ρεγκε
σκα
χαουζ
χιπ χοπ
αρ εν μπι
ντισκο
κλασσικο ροκ
εντεχνα
τζαζ
ποστ ροκ
νοιζ ροκ

Drumsick
18-06-2009, 16:22
Πάντα με συγκινούσε η ανοιχτομυαλιά σου :pink:

κι όχι μόνο σε μουσικά θέματα

00i00
18-06-2009, 16:25
αφου γουσταρεις noise rock ρε

Swollen
18-06-2009, 16:28
koita, an petyxo pouthena ekso (px kamia taverna) den tha me xalasei, alla den paizei na pao na paro disko me rebetika, oute px na katso na katevaso h na petuxo sto radio kai na to afiso na teleiosei. Exallou to stoner to "γωστάρομε" gia to groove kai oxi gia ta mpafilikia :P

κ δεν έχουν γκρουβ τα ρεμπέτικα?!?

ρητορική ερώτηση

Reject
18-06-2009, 16:28
Πάντα με συγκινούσε η ανοιχτομυαλιά σου :pink:

κι όχι μόνο σε μουσικά θέματα

και εμενα με συγκινουν οι ανοιχτομυαλοι ανθρωποι :pink:

http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Hooligans/images/PAOK-gay-ros%20'98-'99%206_jpg_jpg.jpg
:touched:

minmin,δεν θα το ελεγα.με κοιμιζει.

Impure
18-06-2009, 16:30
γιατι υπαρχει η διακριση στο ντεθ μεταλ φφσ. σουηδικο ντεθ μεταλ κ ντεθ μεταλ, εννοεις n.w.o.s.d.m? nomizw einai ligo akuro/ epishs vale kai slam death metal.

SOILS OF FATE :pink:

Shrinebuilder
18-06-2009, 16:34
Δε μπορώ ν'ακούσω οτιδήποτε χιλιοτριγκαρισμένο.

Sotos_The_Tequiler
18-06-2009, 18:15
το ρεμπέτικο είναι το ελληνικό ροκ στην ουσία ρε Tyler (και σε όλο του το μεγαλείο μάλιστα) και κατ' επέκταση το πρώιμο stoner ;-)
Ασχέτως με μπαφιλίκια κλπ το ρεμπέτικο είναι υπερ-γκρουβάτο. Άκου μόνο ηχογραφήσεις από την αρχή του 20ου αιώνα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Με μηδενικά μέσα πετύχαιναν αυτό που δεν μπορούν να πετύχουν τώρα χίλιοι-δυο ατάλαντοι με στούντια και μηχανήματα.

Reject
18-06-2009, 18:55
ναι,και ο τσιτσανης ηταν να μπει στους orange goblin αλλα τον εφαγε στην στροφη
ο σωτηρακης ο μπελλος.
επισης:

τα περισσοτερα μεταλ(καποιες λιγες εξαιρεσεις) και ιδιαιτερα το ποζερ
μοντερνες "χαρντκορ" φολες ακα κικμπακ
στονερ.χαχα
οτιδηποτε κουβαλαει κουλτουρα.απο τον τομ γουεητς στους οπεθ και απο τους σμιθς στους τζεσου.
σκυλαδικα/ρεμπεταδικα γενικα ελληνικες μαλακιες που βγαζουν απο μεσα σου τον τσιφτη αρχιδα
φυσικα οι ηλεκτρονικες μαλακιες ανεξαρτητου ειδους,απο emb και techno εως gabba και power noise.
μακραν τα πιο σιχαμενα.

τελικα τι εμεινε να γουσταρουμε?
ολα τα ειδη πανκ και χαρντκορ(με ιδιαιτερη αγαπη στις πιο καφροκαταστασεις) με εξαιρεση το σκαπανκ και τις μεταλκορ παπαριες.
και τα τελευταια 5-6 χρονια που ειμαι πιο...ανοιχτομυαλος:
ανεξαρτητη σκηνη 80ς,manchester,paisley underground,americana.
λιγα ανεξαρτητα απο τα 90ς,κυριως αμερικη.
γκαραζ των 60ς,γκαραζ ρεβαιβαλ και καμια σκληρη/ζορικη ψυχεδελεια,συνηθως με σαπια ηχογραφηση.
κανενα ροκαμπιλυ,σαικομπιλυ.
ελαχιστα θρας,ντεθ,μπλακ μεταλ.αυτα με τον πιο πανκ ηχο.

αναπολω παντως με δακρυα στα ματια στιγμες που αγοραζα husker du-candy apple grey lp και το πετουσα απο το παραθυρο ή το grave new world (discharge) που το εκανα χιλια κομματια αφου το ακουσα.τα νιατα τελικα εχουν ολη την γνωση...

UC.Hammer
18-06-2009, 19:34
ναι,και ο τσιτσανης ηταν να μπει στους orange goblin αλλα τον εφαγε στην στροφη
ο σωτηρακης ο μπελλος.

:rofl::rofl::rofl:

γιατι ο βαμβακαρης δεν ειχε βγαλει σπλιτ 7ιντσο με yob?

00i00
18-06-2009, 19:54
ας γραψω κι εγω λοιπον...

jazz/ethnic...ethnic εννοαω Cesarieς Evoreς κλπ...ντιπ αχρηστη μουσικη που την ακουν συνηθως παιδεραστε που φορανε χοντρα κοτλε παντελονια και σακακια με μπαλωματα στους αγκωνες...οι γεναικες φορανε παρεο και ψαθινα καπελα στην παραλια...αντρες γεναικες λυνουν σταυρολεξα...να ψοφισουν μεσα σε πονους

trance.... το metal της λετορνικης μουσικης...φλυαρο εφετζιδικο ουσια μηδεν και προφανως μισω τον χορο

reggae...αν και την θεωρω ενδιαφερουσα μουσικη με απωθει η χαζοχαρουμενια και το false hippie state που βγαζει (υπαρχουν και εξαιρεσεις οκ)...προτιμαω dub αλλα δεν τρελαινομε κιολας...εξαλλου μισω τον ηλιο

ελληνικη hip hop...ολους στην treblinca αμεσα

goth/EBM τυπου Hocico,Suicide Commando,Blutengel...οι παλιοπουσταραδες πηραν το σωστο EBM των Klinik kai SPK (δευτερης ''περιοδου'') και το καναν λατερνα...μπουκαρω ανετα με φλογοβολο στο Second Skin

εντεχνα...γραψτε ρε βρωμοπασοκοι ενα ΑΛΗΘΙΝΟ καψουρικο ασμα,ερωτας ειναι οχι επιστημη...γαμω τον Καφκα σας παλιοφοιτητακια...για μαχαιρωμα ειστε

tattoocore...αμα θελετε μπρατσα και κοιλιακους να παιζετε true-gay-metal...αφηστε το punk/hardcore ησυχο

ααααυτα

distortionofperception
18-06-2009, 20:04
ρε εσύ δηλαδή, κι ο πανκης βασικά αμα βγαίνετε εξω σε ενα τυχαίο μαγαζί, θα περασετε καλα ή είστε απ'αυτούς που μιζεριάζουν λόγω μουσικής?

Reject
18-06-2009, 20:07
εγω βασικα δεν βγαινω σε οτιναναι μαγαζια.σε συγκεκριμενα στεκια που παιζουν συγκεκριμενα πραγματα.
και οχι,δεν μιζεριαζω.αλλα στην τριτη μαλακια σερι που θα παιξει φευγουμε.και συνηθως φευγουμε ολοι μαζι,πεφτει το βλεμμα "αρχισαν οι μαλακιες ε?".

00i00
18-06-2009, 20:10
δε με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ τι μουσικη θα παιζει το μαγαζι...για την παρεα παω οπου παω και για το ξυδι

μουσικη εχω και σπιτι μου και μαλιστα μπολικιΑ

distortionofperception
18-06-2009, 20:12
αναμπραβο. ετσι μ'αρεσεις.
εμένα αρχίζει να μου ξυνίζει η μουσική μόνο όταν δεν είναι καλή η παρέα και αρχίζω και προσεχω χίλιες δυο μαλακίες.

Reject
18-06-2009, 20:18
ε συνηθως με την παρεα τα μουσικα γουστα πανε πακετο οποτε ειναι λογικο να λεω αυτο που γινεται...
φευγω,στα αρχιδια μου που δεν εχω αναρρωσει ακομα,παω να βολταρω.7 μερες σπιτι ειναι ΠΟΛΛΕΣ.

nikolasfluxus
18-06-2009, 20:19
εγώ ξενερώνω πολύ άσχημα έξω λόγω της μουσικής.
μάλλον είναι ηλικιακό το θέμα,ίσως περιμένω σαν το μαλάκα να αλλάξει κάτι.

00i00
19-06-2009, 00:40
μμμμ...κι αλλο ειδος...

progressive (lol) metal...στην ουσια τεχνικο AOR η λιγοτερο τσιριτρι τσιριτρο power metal...οπως και να χει ειναι βαρετο οσο μια αηχη αοσμη κλανια...μαλλον το πιο βαρετο ειδοσ μεταλ,ολα τα αλλα εχουν και λιγο πλακα(δε το λεω μειωτικα)αυτο οχι

Razor
19-06-2009, 00:42
μιλησε ο ΜΙΝΜΙΝ για βαρετη μουσικη :rofl:

00i00
19-06-2009, 00:48
μιλησε ο ΜΙΝΜΙΝ για βαρετη μουσικη :rofl:

βρε μπουλουκο αφου αμα σε αρχισω στο namedropping οτι θα ακουσεις θα σε τρομαξει...εδω θεωρεις ακραια μουσικη το thrash...ενηλικος ανθρωπος

ρε μλκ σοβαρα τωρα...κρατα τον ρολο σου ως net-thrasher και μην κρινεις πραματα που δεν κατεχεις...ειναι κριμα

Buddy Lackey
19-06-2009, 00:49
και μην κρινεις πραματα που δεν κατεχεις...ειναι κριμα

EIPE O KATOXOS TOU PROGRESSIVE METAL

edit: kai metal genika

Razor
19-06-2009, 00:49
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Marillion
19-06-2009, 00:50
πάντως παίζουν πολύ σοβαρές προγκρέσιβ μέταλ μπάντες. και κυριώς αυτές που δεν ακολουθούν την πεπατημένη των θίατερ.
ειδικά το τεχνοθρας έχει βγάλει μανούλες στην φάση.
και το λέω αυτό γιατί τις προάλλες ξέθαψα thought industry.
και λίγο mayfair!!!

00i00
19-06-2009, 00:51
και μην κρινεις πραματα που δεν κατεχεις...ειναι κριμα

EIPE O KATOXOS TOU PROGRESSIVE METAL

edit: kai metal genika

τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχω ακουσει?

α και μεταλ γενικα λολ

Razor
19-06-2009, 00:52
ναι ρε μπαντιλακι δεν το ξερεις οτι ο ΜΙΝΜΙΝ ειναιι ο παντογνωστης ολων των ειδων μουσικης?

εμεις ειμαστε νετ-μεταλς :moutza:

00i00
19-06-2009, 00:59
ναι ρε μπαντιλακι δεν το ξερεις οτι ο ΜΙΝΜΙΝ ειναιι ο παντογνωστης ολων των ειδων μουσικης?

εμεις ειμαστε νετ-μεταλς :moutza:

οχι ολων...ειδες πια δεν ακουω:P

σοβαρα τωρα...εσυ ειδικα αφου ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις περι prog metal γιατι μουρτσινιαζεις? κι επισης σταματα να γινεσε βλαχακι και οποιονα βλεπεις να γραφει για κατι που δεν κατεχεις να τον βαπτιζεις κουΡτουριαρη,εγω ειμαι ο βλαχος απο το χωριο οχι εσυ...μην μπερδευεσε

@ τραγουδιστη των τιτανουπερτεραστιων Psychotic Waltz...χαλαρωσε ρε φιλε ολοι μας καποτε μεταλ ακουγαμε...σιγα

Buddy Lackey
19-06-2009, 01:07

α και μεταλ γενικα λολ

Kserw gw, to post sto opoio theteis ta oria tou progressive metal, gia arxh? Ase pou to thema den einai to akousei/den exei akousei, den mou leei tipota ayto apo mono tou apo th stigmh pou khrytteis "mhn krineis oti den katexeis" kai alla panepisthmiaka.

00i00
19-06-2009, 01:13

α και μεταλ γενικα λολ

Kserw gw, to post sto opoio theteis ta oria tou progressive metal, gia arxh? Ase pou to thema den einai to akousei/den exei akousei, den mou leei tipota ayto apo mono tou apo th stigmh pou khrytteis "mhn krineis oti den katexeis" kai alla panepisthmiaka.

αν δεις παραπανω λεω και για την jazz αλλα και γιατι...ειναι καθαρα υποκειμενικο...γραφω πως βλεπω τα πραματα

οπως και να το κανουμε μερικα πραματα δεν γινετε να μας κατσουν στο αυτι...και η κλασικη δε με αρεσει αυτο δε λεει οτι δεν αναγνωριζω την αξια της

ειναι η κλασικη παπαριτσα...δεν ξερεις τα νοηματα του Dali αλλα τον παραδεχεσε? ε το αντιθετο καπως

και εντιτ...δεν θετω τα ορια του progmetal ελεος...ειναι προφανες οτι δινω την δικια μου ''μεταφραση'' του ειδους
δεν ειμαι κανας δημοσιογραφιας...ενας παπαρακος ειμαι που προβαλω το γουστο μου οπως εσυ κι ο επομενος

rage for order
19-06-2009, 17:50
και λίγο mayfair!!!

:malakia:

mrmaiden
20-06-2009, 13:10
Μακριά από Hip Hop, Gothic, Σκυλάδικα, Trance, Nu Metal και έντεχνα

Candiru
20-06-2009, 13:14
σιχαίνομαι το μέταλ γενικότερα, αλλά είμαι μαζόχας

guest
20-06-2009, 20:48
Από την 1η Γυμνασίου που άρχισα να ακούω ξέηνη μουσική άρχισα με Pop και Dance μουσική και ξέρετε όλες τις μαλακίες που ακούν οι μικροι. Τώρα έχω αρχίσει και ακούω πολύ Metal μουσική. Στυλ: "Bullet For My Valentine" ή Gothic σαν τους "Static-X". Ακόμα ακούω Slipknot, Metallica, Placebo, Red Hot Chili Peppers.

Boris-san
20-06-2009, 20:49
fake

Sotos_The_Tequiler
20-06-2009, 20:51
fake που βαριέται πολύ μάλλον....

Comte de Saint-Germain
20-06-2009, 21:07
πολύ Metal μουσική. Στυλ: "Bullet For My Valentine" ή Gothic σαν τους "Static-X".

:rofl:

UC.Hammer
20-06-2009, 21:33
'Νταξ,φεικ μου μυριζει.Αν οχι...8-)

12 stars circle your brow
20-06-2009, 21:40
Grindcore - ήχος που ποτέ δεν συμπάθησαν τ' αυτιά μου και δίνω μία έμφαση απέχθειας στα goregrind/pornogrind για την απαίσια αισθητική

Σκυλοποπ και τσιφτετέλια, όπως επίσης και γυφτομπιτς-remixes

Γλυκερία/Αρβανιτάκη/Τσαλιγοπούλου, ουρλιάζουν σαν πουτάνες και μου ματώνουν τ' αυτιά

Αγγεβλάκας και το συνάφι του γιατί έτσι.

Swollen
21-06-2009, 06:53
Αρβανιτάκη

Αγγεβλάκας και το συνάφι του γιατί έτσι.

l0l

Ra Pariah
21-06-2009, 21:05
Ra-Pariah..

πως σου ξέφυγε αυτό το θρεντ;

άντε να ξεκινήσει κανα "γλέντι" πάλι γιατί πέσαμε... :grin:
:pink::pink::pink:

STONER ψήφισα.

Sotos_The_Tequiler
21-06-2009, 21:12
σεβαστόν...
αλλά δεν πείθεις :P έχει πολύ ψωμί για 'σένα αυτή η λίστα χεχε

Ra Pariah
21-06-2009, 21:22
Κοίτα, έχουν γραφεί πολλές σελίδες και δεν ξέρω εάν έχω το κουράγιο να τις διαβάσω...

Αν εννοείς πάντως ότι πρέπει να βρω τους 11 (ένδεκα) ψηφίσαντες US power και να τους την μπαίνω με ατάκες τύπου "με θυμάσαι ρε πούστη (:touched:)", ατύχησες... Πολύ που χέστηκα βασικά...

Κατά τ' άλλα, δεν υπάρχει είδος που κυριολεκτικά να μισώ. Μέχρι και stoner μπορώ να ακούσω δυο-τρία κομμάτια.

Sotos_The_Tequiler
21-06-2009, 21:29
Κατά τ' άλλα, δεν υπάρχει είδος που κυριολεκτικά να μισώ. Μέχρι και stoner μπορώ να ακούσω δυο-τρία κομμάτια.

τώρα μιλάς σωστά...

cybernaut
23-12-2010, 21:42
Η jazz dεν μ αρεσει, το λεει κ η λεξη, μακρυα, ΤΖΑΖ..
αλλα μερικες ηχογραφησεις απο τα 1920'ς με γυναικειες φωναρες κατα κυριο λογο ειναι πολυ εντάξει.
οπως μερικα απο αυτα που ακουγονταν στο boardwalk empire.

κατ τ αλλα ολα μ αρεσουν κ οπου κ να μαι προσπθω να περναω καλα:)

nekrobutcher
23-12-2010, 22:18
με τίποτα house techno

sod1013
23-12-2010, 22:57
metalcore kai eurwpaiko power.gia peite kammia gnosti us power?

AngelOfSorrow
24-12-2010, 04:27
iced earth

istoriko live me treli koutra stin ydrogeio

sod1013
24-12-2010, 07:33
μην λες για κουτρα.ενας κουτρας φασωσε την γκομενα μου.

Rwxamhs
24-12-2010, 16:55
# HIP-HOP, RAP
# RnB
# Brit-POP
# POP (σκέτο)
# Ελληνόφωνο ΡΟΚ
# ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
# Ελληνικά Λαϊκά (ΠΑΛΙΑ)
# Post-Rock
# Desert/Stoner Rock
# DEATH METAL (SWEDISH style)
# BLACK METAL
# POWER METAL (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ)
# NU METAL
# Metalcore
# EMO
# SKA
# REGGAE

Δεν ακουγονται

Atropos
24-12-2010, 20:57
Όλα κάτι έχουν να δώσουν.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως ska και latin (που δεν υπάρχει στη λίστα).

Xstroyer
25-12-2010, 00:13
Eυκολάκι...
Hip Hop, Rap, RnB, Ελληνόφωνο "ρόκ", Έντεχνο, Σκυλάδικα, Nu, Hardcore, Metalcore, Punk, Ska, Emo, Ebm.