PDA

View Full Version : [Cinema] Ne le dis à personne [Tell No One] (2006)

Candiru
24-06-2008, 09:52
Γαλλικό αστυνομικό θρίλλερ μυστηρίου, εξαιρετικές ερμηνείες, πλοκή και ανατροπές μέχρι το τέλος.

Παιδίατρος χάνει την γυναίκα του όταν την δολοφονεί σέριαλ κίλλερ σχεδόν δίπλα του. Μετά οχτώ χρόνια παίρνει ένα μέηλ όπου εμφανίζεται σε βίντεο ζωντανή η γυναίκα του και αρχίζει τότε την αναζήτηση της λύσης του μυστηρίου, το οποίο όμως τον εμπλέκει ταυτόχρονα σε άλλη δολοφονία και βρίσκεται σε συνεχή πίεση και καταδίωξη.

Λόγω ιδιαίτερης πλοκής την είδα δυο φορές ώστε να γίνει κατανοητή και η παραμικρή λεπτομέρεια, μια και το στόρι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά και εντυπωσιακά συνεκτικό μέχρι την παραμικρή σκηνοθετική λεπτομέρεια.

Πρέπει να έχει πάρει και κάποια βραβεία

When Black Roses Bloom
24-06-2008, 09:59
Author Message
This post was made by Candiru who is currently on your ignore list. Display this post.

Όντως δεν το είπε.

Candiru
24-06-2008, 10:08
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

μόνο που χάνεις μια γαμάτη ταινία

When Black Roses Bloom
24-06-2008, 10:09
This post was made by Candiru who is currently on your ignore list. Display this post.

Talk to the hand bitch.

Candiru
24-06-2008, 10:24
αν κάνεις display post κερδίζεις λουκουμάκι

Nodoordonotthereisnotry
25-06-2008, 02:22
Αυτό το ignore πρέπει να είναι ό,τι πιο αηδιαστικό υπάρχει σε forum/irc κ.τ.λ. Στρουθοκαμηλισμός στη χείριστη μορφή του.

Mitsmann
25-06-2008, 05:01
η αποψη σου ειναι σωστη γενικα, λαθος οταν προκειται για τον Καντιρου.

Candiru
25-06-2008, 08:21
καλά, εσύ με έκανες "ignore" και στην έκθεση βιβλίου, αλλά έκανες τον κόπο και πέρασες να δεις, όπως και πάντα πατάς το display Post :D

When Black Roses Bloom
25-06-2008, 10:07
Αυτό το ignore πρέπει να είναι ό,τι πιο αηδιαστικό υπάρχει σε forum/irc κ.τ.λ. Στρουθοκαμηλισμός στη χείριστη μορφή του.

Όχι λέγεται ignore. Δεν έχεις να κάνεις με ένα λιοντάρι που απλά χώνεις το κεφάλι σου μέσα στην άμμο για να μην σε φάει και νομίζεις ότι δεν υπάρχει. Έχεις να κάνεις με ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στο ΝΕΤ. Άπαξ και πατήσεις το κουμπάκι ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. End of story.

Candiru
25-06-2008, 10:22

Όχι λέγεται ignore. Δεν έχεις να κάνεις με ένα λιοντάρι που απλά χώνεις το κεφάλι σου μέσα στην άμμο για να μην σε φάει και νομίζεις ότι δεν υπάρχει. Έχεις να κάνεις με ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στο ΝΕΤ. Άπαξ και πατήσεις το κουμπάκι ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. End of story.

When Black Roses Bloom
25-06-2008, 10:46
Ρε ματάκια μου πράσινα, αυτό που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν μπρείς να με "φας". Ότι και να σου κάνω ότι και να μου κάνεις, δεν μπορείς να μου κόψεις το νερό απ'τ'αυλάκι δεν μπορώ να σε δείρω. Και πλέον δεν μπορείς ούτε τ'αρχίδια μου να πρίζεις.

Candiru
25-06-2008, 11:24
για να μου απαντάς σημαίνει ότι με διαβάζεις:ballbreaker: