Log in

View Full Version : River Party

necropethamenos
19-06-2008, 23:43
epeidi fetos tha paiksoume kai meis, kserei kaneis na mou pei ti fasi einai, an exei kosmo, an tha fame ntomates ktl?

yp opsin, paizoume stin koufi wra 1:30 ti nyxta, tha yparxoun akoma anthrwpoi ekei?

XELP!

Razor
20-06-2008, 00:27
στην καστορια ειναι, ροκαδες,μεταλαδες,πανκηδες,σκυλαδες,χιπηδες ( :gun: ),μαζευει πολυ λαο, στις 1:30 ολοι θα ειναι τιγκα μαστουρωμενοι-σουρωμενοι και 8α προσκυνανε το μεγαλειο σας

Sotos_The_Tequiler
20-06-2008, 00:30
στην καστορια ειναι, ροκαδες,μεταλαδες,πανκηδες,σκυλαδες,χιπηδες ( :gun: ),μαζευει πολυ λαο, στις 1:30 ολοι θα ειναι τιγκα μαστουρωμενοι-σουρωμενοι και 8α προσκυνανε το μεγαλειο σας

χμμμ ψήνομαι

Raven Lord
20-06-2008, 20:58
καταρχήν νομίζω ότι δε γίνεται μόνο ένα ριβερ πάρτυ, αλλά αυτό στο νεστόριο καστοριάς είναι το πιο παλιό. συνήθως στην συντριπτική πλειοψηφία των ημερών και του χρόνου παίζουν κάτι άκυροι τύπου αρβανιτάκη και τα τοιαύτα, οπότε απορώ πώς έχουν χώρο για μια μπάντα όπως οι ανώριμοι ( :dfinger: ). από κόσμο πάντως μαζεύει ότι να'ναι και γίνεται αρκετός χαβαλές. μία φορά που πήγα αυθημερόν, τελικά διανυκτέρευσα στο αμάξι και γύρισα άφραγκος, ζητώντας ψιλά δεξιά και αριστερά για μπύρες και βενζίνη :oops:

kontan
20-06-2008, 23:08
οι Ανώριμοι είναι σε ίδιου διαμετρήματος εταιρία με την Αρβανιτάκη όμως πλέον, μη το ξεχνας :P

γαμώ τις φάσεις θα είναι παιδες. βγήτε κομμάτια κ σπάστε τα, όπως απαιτεί το event

necropethamenos
21-06-2008, 18:48
ouf, ok, me kseagxwsate kapws. Kommatia tha eimaste outws i allws prin vgoume giati 30 paizoume kriti kai mporeite na fantasteite ti tha paixtei gia na ftasoume 31 stin kastoria!

entaksei tin idia mera me mas den exei arvanitaki, exei omws (kratitheite) Tourna! rispekt?

eleventh guardian
21-06-2008, 19:00
Βρε δεν το ξανακάνω σε οτομπιάνκι τεράστιο έπος.

wino
21-06-2008, 19:05

xexe, όντως γαμώ τα κομμάτια, βασικά τον έχω πετύχει μερικές φορές αρχιτεκτονική που είναι κοντά στο σπίτι και ανεβαίνει για κανένα τραγούδι και είναι πολύ ωραίος, γαμώ τις φωνές.

Έχω πετύχει και την καριόλα την Ευριδίκη, ψόφος

necropethamenos
22-06-2008, 13:20

xexe, όντως γαμώ τα κομμάτια, βασικά τον έχω πετύχει μερικές φορές αρχιτεκτονική που είναι κοντά στο σπίτι και ανεβαίνει για κανένα τραγούδι και είναι πολύ ωραίος, γαμώ τις φωνές.

Έχω πετύχει και την καριόλα την Ευριδίκη, ψόφος

e den yparxei sygkrisi, o tournas einai kallitexnis