View Full Version : the ultimate arcturus poll
Kveldssanger
17-06-2008, 15:46
sham mirrors για τα τραγουδια, la masquerade για την μουσικη!
Vicotnik
17-06-2008, 15:46
ίσκρα you fucking pervert. τι είναι αυτά που κάνεις.
ela, psifiste me sovarotita. ego to rixno sham mirrors me diafora.
kveld, auta ta pasokika den pernane!!!!
Griffith
17-06-2008, 15:50
Sham Mirrors γιατί είναι rock'n'roll και άνετο.
Kveldssanger
17-06-2008, 15:50
sideshow symphonies!!!!!!!!
Vicotnik
17-06-2008, 15:51
The Masquerade Mirrors.
αρνούμαι να ψηφίσω!
paidia einai aplo to thema. einai dedomeno oti kai ta dyo album einai sto top10 ever opoioudipote sovarou akroati mousikis. to thema einai poio (sas) kerdizei stis leptomereies.
min to syzitame allo. apla psifiste kai peite ti psifisate.
carheart
17-06-2008, 15:54
Sham Mirrors, χαλαρά και με άνεση πλέον.
Boris-san
17-06-2008, 15:56
Twra ntaxei den einai kai h pio efkolh pshfoforia.Den einai efkolo na eisai sovaros otan sugrineis duo korufaies kuklofories,ki afto giati krineis kathara me vash to gousto.Proswpika egw paw pros to sham mirrors,mallon giati einai to prwto tous album pou akousa.Kai logw ths xronias pou vghke.Vasika eprepe na valeis olous tous diskous tous
Kveldssanger
17-06-2008, 16:01
ε οχι και ολους. εγω λοιπον θα το παιξω αιρετικος ελιτιστης της πουτσας και του ελεους και θα πω masquerade.
Den einai efkolo na eisai sovaros otan sugrineis duo korufaies kuklofories,ki afto giati krineis kathara me vash to gousto
....
mporeis na krineis kathara me vasi ta rapanakia an sou fainetai pio logiko.
Vasika eprepe na valeis olous tous diskous tous
Ο χρήστης john rambo λέει:
NAI
EPREPE NA VALO OLOUS TOUS DISKOUS TOUS
SE ENA POLL POU ITHELA NA DO POION APO TOUS DYO AUTOUS PROTIMANE
MA POS DEN TO SKEFTIKA.
eipame. ligoteri kouventa. sovari psifos. ainte.
dyingfreedom
17-06-2008, 16:02
Sham Mirrors.
Boris-san
17-06-2008, 16:03
Den eipa gia sena oti den eisai sovaros parexhghses.Ennoousa pws kapoios pou pshfizei kati tetoio den mporei na pshfisei sovara giati den uparxoun antikeimenika krithria pou na tous diaxwrizoun.kai oi duo einai teloioi.entaxei isws oxi olous
Vicotnik
17-06-2008, 16:04
Ωραία και τώρα που βλέπω τι αδερφάρες είστε και πάτε με την προπαγάνδα σας να ρίξετε το λατρεμένο μου Μασκαραν, θα το ρίξω σ' αυτό για να το στηρίξω εδώ και να τονίσω την διαχρονική παρουσία του στην καρδιά μου.
μπράβο κβελντς, καλά έκανες.
psifizoume.ti.protimame.
emeis.o kathenas.psifizei.auto.pou.tou.aresei.perisssotero.pou.tairiazei.sto.gousto.tou.ti.antikeimenika.kritiria.kai.poutses.mou.les.
Kveldssanger
17-06-2008, 16:05
τωρα που εγκρινει και διασημο μελος της νορβηγικης αβαντ γκαρντ μπλακ μεταλ σκηνης την επιλογη μου μπορω να φαω την σαλατα μου ησυχος!
La Masquerade. σχεδόν άνετα.
Entrancemperium
17-06-2008, 16:18
La Masquerade giati se einai se ola apsegadiasto.. Akoma kai sto exwfullo..kai sto opis8ofullo..giati prohgh8hke..
mpa malakies lew..to sham mirrors mallon..twra pou to skeftomai kalutera to sham mirrors..
xmm kako poll..polu kako poll :!: :!:
Zoonchild
17-06-2008, 16:33
+απογοητευση για επιλογη του χρηστη καρχαρτ. Μπορεις και καλυτερα :P
carheart
17-06-2008, 16:34
έχω επιχειρήματα.
Zoonchild
17-06-2008, 16:37
να τα ακουσω(διαβασω εστω).
ακου "και με ανεση πλεον".... :roll:
carheart
17-06-2008, 16:42
Τα έχω λιώσει και τα δύο στον ίδιο βαθμό, ειδικά το Μασκαράνε για αρκετό καιρό (μήνες) έπαιζε μόνο του στο στέρεο, αλλά το άλλο είναι άλλο πράμα ρε παιδί μου, εντελώς άνετο album, φιλικό στην ψυχή μου, nightmare heaven, cigarette skin, ενώ έχω καταλήξει πως προτιμώ τον Garm τόσο άνετο, παρά τόσο οπερατικό. Επίσης ο Hellhammer δεν είναι ΤΟΣΟ εκνευριστικός στο Σαμ.
Επίσης άμα πιάσω να ακούσω Arcturus στο σήμερα, θα είναι το The Sham Mirrors και το Disguised Masters, που περιέχει το Deception Genesis, που ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, είναι το ωραιότερο τραγούδι Arcturus.
Με άνεση.
.
Djerdjelesh
17-06-2008, 16:55
[zER]
.
-
Fireknight
17-06-2008, 17:09
<----La Masquerade
alla oxi aneta !
phthoggon
17-06-2008, 21:00
Επίσης ο Hellhammer δεν είναι ΤΟΣΟ εκνευριστικός στο Σαμ.
που περιέχει το Deception Genesis, που ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, είναι το ωραιότερο τραγούδι Arcturus.
χαχαχχαχ σφάζεις και καταστρέφεις ότι βρεις μπροστά σου λέμε.
λοιπόν, αν και δύσκολο να είναι αντικειμενικός μιας και το masquerade το άκουσα σε περίοδο που άκουγα Blind Guardian και Στρατοβάριους και Rotting Christ και έπαθα πλάκα και άκουγα μόνο δίσκους μόνο με ασβεστωμένους στα εξώφυλλα για κάνα δίχρονο, είναι ένας δίσκος - κόσμος από μόνος του. Η αισθητική/το κόνσεπτ/ο ήχος/η μουσική δηλαδή βγάζουν ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα το οποίο είναι αυτό το πράγμα ακριβώς που βάζει το δίσκο στην ομάδα των πραγματικά μεγάλων δίσκων στην ιστορία της μουσικής, τουλάχιστον για μένα. Μουσικά επίσης δε νομίζω να έχουν πλησιάσει ξανά οι Αρκτούρους τον δίσκο αυτό, ενώ και ο συνδυασμός των στοιχείων από διαφορετικά και σχεδόν αντικρουόμενα είδη μουσικής είναι τόσο ευρηματικός που δεν σε ενοχλεί ούτε στιγμή. Και πάνω απ' όλα αυτή η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ρε παιδί μου.
Το Sham Mirrors είναι από την άλλη πιο ανθρώπινο άλμπουμ, αφήνει το Γκαρμ όντως ελεύθερο τραγουδιστικά να κάνει άλλα πράγματα, έχει στοιχεία που δεν είχαν ποτέ οι Α. μέχρι τότε (θα μου πεις σε ποιο δίσκο δε γινόταν αυτό) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι απλά μια συλλογή ωραίων κομματιών, τίποτα παραπάνω. Κάνα δυό αδύναμα (τι να τα κάνουν κάτι Radical Cut και Star Crossed οι Arcturus) ο Σβέρντ εντελώς προβλέψιμος πλέον (ειδικά αυτές τις καντέντσες του τις έχει ξαναπαίξει πόσες φορές στους πρώτους δύο δίσκους) η ατμόσφαιρα να έχει μείνει μόνο παιχνιδιάρικη και να έχει χάσει όλο το σκοτάδι, και χάνει σε σύγκριση imho. Αλλά ντάξει εννοείται έχει σημεία (το τρομπόνι και όλο το τέλος στο For to End yet Again :touched:) που στέκονται και αυτά στη κορυφή.
carheart
17-06-2008, 21:17
+1
σε μένα!
la masquerade infernale. sxedon diskola. pisw kai sas fagame!
Shadowking
17-06-2008, 21:54
La Masquerade Infernale για το σύνολο.
The Shamm Mirrors για κάποια υπέροχα τραγούδια.
Στην τελική σύγκριση, άνετα Masquerade.
lost_icon
17-06-2008, 22:01
la karnaval me diafora pathmasias elefanta.
Vasika, oso ki an gamaei o G. sto SM - giati sthn telikh den yparxei oute ena kommati pou na kontrarei to LMI sta isa, to teleytaio exei tetoia atmosfaira, tetoia theatrikothta (tetoio Alone :pink: ).. Apla den yparxei sygkrish ki an to skefteite kalytera tha symfonhsete oloi.
phthoggon
17-06-2008, 22:06
Μας είχατε στην αρχή μουνάκια επειδή ήσασταν συννενοημένοι αλλά τώρα τον πίνετε!!1
Τέιστ δε ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΑΒΛΙ της Μασκαράτας της κόλασης!!
Parasight
17-06-2008, 22:18
Masquerade για συναισθηματικούς λόγους. Δε χρειάζονται και άλλοι.
Shadowking
17-06-2008, 22:26
Ad Astra.
http://msp273.photobucket.com/albums/jj215/hareeexxx/stars.jpg
ion_storm
18-06-2008, 00:13
Κακό ιβολ πολλ.
Και κουβέντα που έχει γίνει πολλές φορές. και απάντηση δεν έχει βρεθεί.
Αν και το The Sham Mirrors το ακούω πιο εύκολα θα ψηφίσω La Masquerade Infernale γιάτι όταν το πρώτο άκουσα έπαθα ΣΟΚ και περιέχει το Master of Disguise που για μένα είναι το καλύτερο τους κομμάτι κοντραριζόμενο απο το Kinetic...
Έπισης το La Masquerade Infernale είναι τα πάντα από μόνο του...
Mitsmann
18-06-2008, 02:16
To ριχνω Σαμ Μιρρρρρορς.
γιατι ετσι μας αρεσει.
ανοιξα μια χαηνεκεν.
[zER]
.
-
Γιατί είναι ότι πιο κοντά σε "θεατρική μουσική" (για τον ακραιο ηχο μιλαμε παντα)
Our eyes were remooooooved, for our oooooown safety....
^ αυτο ειναι οτι κοντινοτερο στην τελειοτητα υπαρχει οσον αφορα ταξιδιαρικα τραγουδια. Φως, διαστημα, μαυρες τρυπες και σκουληκοτρυπες. Οταν λεω οτι κοντινοτερο υπαρχει, εννοω οτι του βαζω 10/10 γιατι η μικροτερη αποσταση απο οτιδηποτε ειναι ΜΗΔΕΝ ε. Ευκολη απαντηση, σαμιρορζ, αψεγαδιαστο. Και το αλλο πως το ειπαμε καλο ειναι.
chris_boss
18-06-2008, 03:44
la masquerade infernale
οι αναμνήσεις δε μου επιτρέπουν άλλη επιλογή
carheart
18-06-2008, 09:35
wtf ρε, είμαι στην ίδια πλευρά με fixxxer;
aspera hiems symfonia ρε, όσο έρχεστε θα αλλάζω επιλογή!
Magellan
18-06-2008, 10:16
sham mirrors
sagreale
18-06-2008, 11:35
an to sham mirrors kukloforouse prin apo to la masquerade de tha kane toso patago i mpanta. Tha eprepe na kukloforisoun to la masquerade gia na ginoun auti i super mpanta pou theorountai simera. Gia mena k ta duo pairnoun 10 sta 10.
distortionofperception
18-06-2008, 11:37
Masq.
Και μονο το Kinetic να ειχε το Sham Mirrors παλι θα ξεπερνούσε το La Masquerade. Οκ τα παραλέω....Βασικά το La Masquerade δημιούργησε μια επανάσταση οταν βγήκε, μας έκανε να αναρωτιομαστε αν και πως μπορει να βγει αλλο αλμπουμ που να μπορεί να αγγιξει την τελειοτητα του. Το Sham Mirrors την αγγιξε, την ξεπέρασε και εθεσε τον πηχη τοσο ψηλα που ουτε στα πιο αγρια ονειρα ακομα και του πιο φιλοδοξου μουσικου δεν μπορει να αντιληφθει ποσο αξεπεραστο αλμπουμ ειναι. Ευελπιστουμε σε επιστροφη του Garm και δημιουργια ακομα καλυτερου αλμπουμ (αυτο βεβαια θα σημαινει οτι η μουσικη εχει φτασει στο απολυτο ζενιθ της, δεν θα υπαρχει λογος να ακουσουμε οτιδηποτε αλλο αν ποτε συμβει αυτο )
phthoggon
18-06-2008, 12:37
Απογοητευτικός όμως με ψευδώνυμο κατευθείαν από το Λα Μασκεράντ!
fandango
18-06-2008, 13:49
la masquerade infernale
οι αναμνήσεις δε μου επιτρέπουν άλλη επιλογή
ε βασικά αυτό
Sham Mirrors για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως γιατί προς το τέλος του ξεπερνάει τα αντίστοιχα tracks του Masquerade (που μου είναι λίγο πιο αδιάφορα).
Βλακα συμπο με εψησες και λιωνω με σαμιρορζ. Ειχα πολυ καιρο να το ακουσω. Κακως.
PAME MORI OMADA.
come to the mirror. come my fanatics. mi me anagkasete na epistrateuso fake accounts.
Χμ, δεν εχω ψηφισει με το φανταζμα. :!:
FANTASMA
18-06-2008, 19:51
Φιλαρακο ατυχησες, εμενα μαρεσει το Μασκεραντε Ινφερναλε, μου ταιριαζει πιο πολυ, και αγαπω και το εξωφυλλο.
ρε μαλάκα φιξξξερ γιατί το κάνεις αυτό δηλαδή..? :?
orange hobbit
18-06-2008, 22:11
και τα δυο ειναι πολυαγαπημενα μου αλμπουμ,τον τελευταιο καιρο βεβαια ακουω το sham αλλα επισης δεν μπορω να ψηφισω...
ρε μαλάκα φιξξξερ γιατί το κάνεις αυτό δηλαδή..? :?
Θα μπορουσα να σου πω οτι ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα που θα ηταν και πιο ευκολο και πιο αληθινο. Απλα θα απαντησω οτι το κανω χωρις λογο πρωτον, και επειδη μπορω, δευτερον.
σαμ μιρρορς προτιμώ, αλλά δεν υπ;aρχει σύγκριση είναι τελείως διαφορετικά, σαν να λέμε bergtat ή Perdition city
Jim Dandy Mangrum
19-06-2008, 11:04
trelh anatroph to agaphmeno mou sham.
x8es prwi mpainw kai exane me 4
shmera einai kai sto +1!!! :)
la masquerade infernale
giati 2 meres afou kykloforhse to agorasa 2 xiliarika apo ta metaxeirismena happening :touched:
se 8hkh cd twisted sister live.
:touched: :touched: :touched:
Rihardos
19-06-2008, 13:31
Sham Mirrors,αυτο που ειπατε ακριβως περι ελευθεριας/χαλαροτητας garm.
:pink: WORMHOLES