View Full Version : bolt thrower no more (?)
fandango
14-06-2008, 13:26
Οι Βρετανοί Bolt Thrower εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Περάσαμε τον τελευταίο χρόνο προσπαθώντας να γράψουμε τραγούδια για ένα νέο δίσκο, σχεδιάζοντας να μπούμε στο στούντιο αυτό το καλοκαίρι. Δυστυχώς, μετά από πολλή σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την ηχογράφηση επ' άπειρον».
«Ξέρουμε ότι όλοι λένε ότι το νέο τους album είναι καλύτερο απ' το προηγούμενο, αλλά εμείς το πιστεύουμε πραγματικά. Από την πρώτη μέρα το είχαμε ξεκαθαρίσει ότι θα σταματήσουμε να ηχογραφούμε όταν θα νοιώθαμε ότι είχαμε γράψει το απόλυτο Bolt Thrower δίσκο, απλά δεν ξέραμε πότε θα συνέβαινε αυτό. Απλά είχαμε ως δεδομένο το ότι κάθε κυκλοφορία θα ήταν όλο και καλύτερη. Αλλά τώρα συνειδητοποιήσαμε ότι το "Those Once Loyal" είναι αυτό το album και το νέο υλικό που γράφουμε δε μπορεί καν να το πλησιάσει. Κουβαλάμε πολύ περηφάνια για τη δισκογραφία μας και αρνούμαστε να γίνουμε μία από τις πολλές μπάντες (σαν αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε) που καταλήγουν να κυκλοφορούν αηδίες. Και επίσης δεν είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε κυκλοφορώντας δίσκους διασκευών ή best of.
Συγγνώμη που απογοητεύουμε όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να ακούσουν νέα τραγούδια Bolt Thrower, αλλά πάντα λέγαμε ότι δε θα κυκλοφορήσουμε ποτέ κάτι με το οποίο δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή που στα μάτια μας τουλάχιστον δε συγκρίνεται με τις προηγούμενες δουλειές μας».
:| :| :| :(
FANTASMA
14-06-2008, 13:55
Εκπληκτικη δηλωση αν την πιστευουν οντως.
θα πω κακία, αλλά αυτή η δήλωση για ανέκδοτο θα ταίριαζε. Ποτέ δεν μπόρεσα να ακούσω πάνω από 3-4 τραγούδια τους, όπως και του αδελφού συγκροτήματος malevolent creation. Για συναυλία όμως ψήνομαι
Mitsmann
14-06-2008, 14:05
Οι προτασεις στο ποστ σου δεν εχουν καμμια λογικη συνοχη, αλλα ενταξει αναμενομενο.
επισης οι Μπολτ Θροουερ, αδερφακια με Μαλεβολεντ.
Κλειστε το μαγαζι.
Phantom Duck
14-06-2008, 14:12
Χαχαχαχ ναι, "το νορβηγικό black metal, με κύριους εκφραστές τους darkthrone και Kimon & His Gang..."
Τεσπά, τίμια ανακοίνωση, αλλά δεν την πολυπιστεύω γιατί:
α) απλά πάλι θα τσακώνονται/ τους γαμάνε οι δισκογραφικές και θέλουν να το διαλύσουν
β) αν ίσχυε, θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, πρέπει να τους δούμε live πριν από αυτό.
Mitsmann
14-06-2008, 14:14
βγαινει νεο warhammer παντως ετσι δεν ειναι?
ε, θα θελουνε να λιωσουν.
Phantom Duck
14-06-2008, 14:17
χαχαχαχαχαχα
Boris-san
14-06-2008, 14:18
Χαχαχαχ ναι, "το νορβηγικό black metal, με κύριους εκφραστές τους darkthrone και Kimon & His Gang..."
Τεσπά, τίμια ανακοίνωση, αλλά δεν την πολυπιστεύω γιατί:
α) απλά πάλι θα τσακώνονται/ τους γαμάνε οι δισκογραφικές και θέλουν να το διαλύσουν
β) αν ίσχυε, θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη, πρέπει να τους δούμε live πριν από αυτό.
afto.kai re amwto den exei axiwthei ena zwo na tous ferei gia live.pou kollane re candy oi bolt thrower me tous malevolent creation
κάφρικο death metal όπου όλα τα κομμάτια είναι ίδια και δεν υπάρχει ίχνος μουσικότητας
Boris-san
14-06-2008, 14:25
ante re kai oi duo gamane agria.pes oti thes.poios akouei gia logous mousikothtas bolt thrower kai malevolent creation outws h allws dhladh.Gia thn kafrila akouei.Alla eidika tous malevolent mh tous pianeis sto stoma sou :P
θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
mercenary
Mitsmann
14-06-2008, 14:28
κάφρικο death metal όπου όλα τα κομμάτια είναι ίδια και δεν υπάρχει ίχνος μουσικότητας
και το προσωπικο σου γουστο ειναι αυτο που κανει 2 συγκροτηματα "αδερφακια" ???
Boris-san
14-06-2008, 14:28
To ...for Victory to kalutero mallon,to mercenary to agaphmeno mou
είπα, σε συναυλία καραγουστάρω, αλλά έχω εδώκαι πολλά χρόναι to greatest hits των malevolent και δεν έχω ακούσει πέρα από το 7-8 τρακ. με τι κριτήρια κάνανε μπεστ δεν έχω καταλάβει ακόμα :D
Οσο για bold κατεβάζω, ακούω 3-4 κομμάτια και πάω για άλλα
και το προσωπικο σου γουστο ειναι αυτο που κανει 2 συγκροτηματα "αδερφακια" ???
περίπου
Phantom Duck
14-06-2008, 14:32
Ε νταξ, ναι, δεν είναι και italics.
θα έπρεπε να το χουν λήξει μετά το ...for Victory.
mercenary
Όλα φοβερά είναι, αλλά απόλυτος δίσκος είναι το FV. Σουτ.
atom_smasher
14-06-2008, 14:53
κριμα και τους ειχα σε μεγαλη εκτιμηση..αλλα δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω και αν ετσι νιωθουν καλα κανανε.
GuardianOfIvorytower
14-06-2008, 15:07
Περίεργη δήλωση πάντως. Ειλικρινής βέβαια αν όντως τα πιστεύουν αυτά κ μακάρι να μη το διαλύσουν - ή έστω να περιοδεύουν μόνο.
Candiru σεβαστό το γούστο σου κλπ, αλλά αδερφάκια? Μπορεί κ οι 2 να είναι κάφροι, αλλά ειδικά οι Bolt Thrower έχουν προσωπικό ήχο που ξεχωρίζει (+ τα φωνητικά του Karl). Τι εννοείς με το μουσικότητα?
Mitsmann
14-06-2008, 15:14
Φυσικα και δεν ξερει τι λεει. Δεν ειναι καποιο κρυφο νοημα που δεν εχεις ανακαλυψει εσυ. Μην ανησυχεις.
GuardianOfIvorytower
14-06-2008, 15:16
Δεν ανησυχώ, απλά απόρησα χεχε.
Entrancemperium
14-06-2008, 16:45
είπα, σε συναυλία καραγουστάρω, αλλά έχω εδώκαι πολλά χρόναι to greatest hits των malevolent και δεν έχω ακούσει πέρα από το 7-8 τρακ. με τι κριτήρια κάνανε μπεστ δεν έχω καταλάβει ακόμα :D
Pws ginetai na karagoustareis se sunavlia na'oum kai den antexeis panw apo 3 kommatia..Ti pisteyeis dld oti stis sunaulies ta group paizoun diaskeues?
Oti as poume 8a pas se BOLD Thrower gig kai 8a paizoun oikologikh mousikh me flaouta gia na goustarei h afentia sou??
Faskeis kai antifaskeis agaphte xrhsth Candiru..
Kai oson afora thn krish sou peri Malevolent kai Bolt Thrower kai loipwn mpantwn pou logika DEN exeis idea (giati polu apla ta akousmata sou den einai auta) kalutera na th diathrhseis gia ton eayto sou..
Sebome8a mpantes pou exoun xtisei hxous kai idiwmata kai as mhn tis akoume.. Kai fusika den tromparoume epeidh etsi mas kapnizei..
Εντάξει σε αυτό με τα lives η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Candiru. Είναι διαφορετικά στο live, λόγω παλμού, ατμόσφαιρας και διαφορετικής διάθεσης μπορεί να διασκεδάσεις απίστευτα κάτι το οποίο σπίτι σου δεν θα το άκουγες για πάνω από δέκα λεπτά ας πούμε. Μου 'χει συμβεί και σχετικά πρόσφατα μάλιστα.
Για αντιστοιχία Bolt Thrower και Malevolent Creation δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πιστεύω.
Entrancemperium
14-06-2008, 17:00
Kala suggnwmh re H. se sunaulies pas aspoume me wtoaspides h me mpampaki (sic) sta aytia?
An h mousikh pou paizetai einai bareth sta autia sou aspoume logw atmosfairas 8a peraseis kala??
De milame tou stul paw ston Kiamo (den antexw na akouw panw apo 10 nanosec) alla 8a exei mounakia kai ksekwlinia kai 8a piw kai ena mpoukali etsi kai 8a goustarw..
Milame gia gig BOLD Thrower.. An de s'aresei h an de sou kanei klik, ti diaforetiko 8a einai se mia sunavlia??
Tespoa sorry gia to offtopic eidika giatous BOLD Thrower.. :disco:
irreligious
14-06-2008, 17:05
ελάτε μωρέ, ένα λάθος έκανε το παιδί.
Ε sorry αλλά κάνεις σα να μην έχεις πάει σε live ψιλοαδιάφορου πρότερα group για σένα και να γούσταρες την φάση του live. Δε μπορώ να εξηγήσω πιο πέρα το τι εννοώ με αυτό, μου φαίνεται εντελώς trivial.
Entrancemperium
14-06-2008, 17:09
Koita na goustarw th mousikh tou group live alla spiti mou na mh mporw na akousw SORRY alla oxi de mou exei tyxei (eksaireitai Kiamos kai loipoi :disco: :disco: :disco: )
Ford Prefect
14-06-2008, 22:02
Κάντε σπλιτ για την κουβέντα που ανοίξατε καλή είναι.
Την δήλωση την ήξερα, την θεωρώ τίμια όπως και την μπάντα και τα σχόλια για το πού έπρεπε να το λήξουν δεν λένε και πολλά, αρκετοί λένε Φορ Βίκτορι αλλά παιδιά, με το συμπάθειο, Those Once Loyal, Honour Valour Pride και Mercenary σας κάνουν άγριο έρωτα μέχρι το πρωί. Ειδικά η επιστροφή του Καρλ τσάκισε κόκκαλα, μέσα στους τοπ 5 δίσκους της χρονιάς κλπ.
Καντιρού, κατέβασε τα κομμάτια The IVth Crusade, Tank (Mk.1), Inside the Wire ας πούμε και μίλα μου για πανομοιότυπα κομμάτια. Μπες γιουτούμπ.
Για Μαλέβολεντ: Malevolent Creation, Eve of the Apocalypse, Enslaved, No Salvation.
Και τα 2 γκρουπ γαμάνε. Τελεία και Παύλα.
atom_smasher
15-06-2008, 00:16
γινεται αυτο με το λαιβ.εγω σπιτι δεν θυμαμαι να εχω βαλει να ακουσω δισκο motorhead ποτε.ενταξει καλοι ειναι αλλα προτιμω αλλα πραγματα.λαιβ ομως ειχα περασει τελεια.απιστευτη συναυλια.
γινεται αυτο με το λαιβ.εγω σπιτι δεν θυμαμαι να εχω βαλει να ακουσω δισκο motorhead ποτε.ενταξει καλοι ειναι αλλα προτιμω αλλα πραγματα.λαιβ ομως ειχα περασει τελεια.απιστευτη συναυλια.
motorhead τα παλιά μέχρι bastards τα ακούω όλα ακόμα και ειδικά με Fast & Brian μπορεί να τα ακούσω και 2-3 μαζί.
Στη συναυλία είναι τελείως διαφορετικό για καφρίλα, μάλιστα νομίζω πως είναι και ο μόνος χώρος που μπορείς να εκτιμήσεις αυτή τη μουσική. Στο σπίτι είναι τελείως διαφορετικά για έιδη μουσικής που είναι στα όρια να θεωρούνται μουσική. Το έχω ξαναπεί, σε τέτοια είδη μουσικής, πολύς κόσμος δεν μπορεί να διακρίνει σημαντικές διαφορές μεταξύ μπαντών,
αλλά ένα πιο εξειδικευμένο αυτί σε αυτό το είδος που το ακούει από το πρωί ως το βράδυ και φυσικά ακούει ΟΛΟ το δίσκο, θα έχει εξασκηθεί να διακρίνει λεπτότερες διαφορές, πχ πιο τσιριχτή παρά βοθρέ φωνή, περισσότερο σαν τρύπια εξάτμιση παρά σαν από τα έγκατα της γης ή μπουρμπουλήθρες πνιγμένου και αυτό να το λέει ιδιαίτερο μουσικό στυλ που έχει λανσάρει η τάδε μπάντα και στάθηκε επιδραστικό για τις επόμενες γενιές συγκροτημάτων.
Boris-san
15-06-2008, 13:38
To gegonos oti den akous tetoiou eidous mousikh opws afth twn bold thrower de shmainei pws prepei na ta isopedwneis ola.pera apo th fwnh pou stous xwrous aftous opws to death metal paizei terastio rolo,oi sugekrimenes mpantes den exoun kai mousika kamia sxesh.oi men einai agloi oi de amerkianoi.allo tampa bay kai allo england.An mou aneferes duo tuxaies brutal death mpantes tha sumfwnousa oti den 3exwrizoun.alla aneferes duo mpantes pou epi thsousias diaferoun,pragma pou apodeiknuei thn asxetosunh sou gia to eidos.Sumpersma:Kalutera na masas,para na milas
μην μασατε.
Καποια ημερα ισως δημοσιευσει η καθημερινη / ελευθεροτυπια αρθρο για "death - black metal". Επειτα μπορει να μην εχει ακουσει τους δισκους για τους οποιους εχει γνωμη (οπως παντα), αλλα τα ονοματα θα τα κανει copy/paste χωρις λαθη. Μαλλον.
Entrancemperium
15-06-2008, 15:07
Re c Boris-Daniel-Mitsuko-Tsaki-Tsak Noris-San stamata na kontrareis ton Candiru epeidh apla PREPEI na to kaneis kai basika stamata na les PIPES..
"Oi men einai Aggloi oi den Amerikanoi", kserw gw "oi men exoun gunaika mpasistria (JO-respect) oi de exoun antra", "oi men exoun mplouzakia parallaghs stis promo fotoz, oi de bermoudes giati kanoun mpania sth Florida"..
SOBAREPSOU leme.. :!:
Boris-san
15-06-2008, 15:11
egw opote exw sumfwnhsei me ton candy to exw pei.den exeis diavasei ta post mou mallon.pantws esu vrhskeis omoiothtes anamesa stous bolt thrower kai malevolent?Thewrw pws o candiru pantote prospathei na aitiologisei afto pou leei.apla merikes fores leei malakies leei oxi.den prospathw na deixw kati me to na ton vrisw h tpt tetoio
death metal έχω κάμποσους δίσκους, συνήθως το πολύ δύο ανά συγκρότημα. Σπανια αξίζει να έχεις παραπάνω (πχ εξαιρούνται Death, Carcass) και να μην νοιώθεις ότι επαναλαμβάνονται.
Τα δυο συγκροτήματα που ανέφερα για μένα ανήκουν στην κατηγορία "άχρωμο death metal" δηλ. γρήγορα βαριέμαι μετά από 3-4 κομμάτια. Δεν μπορώ να ξεχωρισω ή να θυμάμαι διαφορές ακόμα και από διαφορετικά συγκροτήματα, όσες φορές και να τα ακούσω.
Vicotnik
15-06-2008, 17:18
καλά τα λέει ο καντιρού βλάκες!
άντε ακούστε κανα μασκαραν τώρα.
τι κάντε ωρέ?
άνοιξε θρεντ για να θρηνήσουμε κ σεις...
bolt thrower ρε
http://i49.photobucket.com/albums/f271/swollenm/bloodthirsterstore.jpg
και πρέπει να τους δούμε live
Jim Dandy Mangrum
17-06-2008, 13:57
ti asxoleiste me to candiru mwre? edw milame gia bolt thrower
loipon h dhlwsh ayth me kanei kai xamogelaw. arxika de lene pou8ena oti to dialyoun to magazi ara na hremhsoume
2on auto mou 8ymizei kati pou xan kanei oi idioi prin to ...For Victory. phgan na grapsoun meta to The IVth Crusade kai ta parathsane pali kapws etsi giati de goustaran etsi opws phgaine to yliko kai meta apo ligo kairo ksanabre8hkan kai etoimasan to apolyto epos. de lew oti 8a ginei kati paromoio alla oi b.t. ta synh8izoun kati tetoia epika skhnika.
Brainbiter
17-06-2008, 20:01
Σεβασμός για τους Bolt Thrower λέμε.
fandango
18-06-2008, 12:37
Είναι διαφορετικά στο live, λόγω παλμού, ατμόσφαιρας και διαφορετικής διάθεσης μπορεί να διασκεδάσεις απίστευτα κάτι το οποίο σπίτι σου δεν θα το άκουγες για πάνω από δέκα λεπτά ας πούμε. Μου 'χει συμβεί και σχετικά πρόσφατα μάλιστα.
Dark Tranquillity? :P
Όχι, ούτε καν ρε. Σε ελληνική μπάντα αναφερόμουνα.
When Black Roses Bloom
19-06-2008, 12:30
βγαινει νεο warhammer παντως ετσι δεν ειναι?
ε, θα θελουνε να λιωσουν.
5th Edition :P
http://uk.games-workshop.com/warhammer40000/
When Cannons Fade.
When Cannons Fade.
When Cannons Fade.
When Cannons Fade.
ΛΑΙΒ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.
Δε ξερω τι σκατα παιζει αλλα δε τους βλεπω γενικα να το τραβανε πολυ ακομα. Οχι μονο για δισκους. Σα να βαρεθηκαν. Με την πρωτη ευκαιρια εξω. Αρκετα περιμεναμε. Και οσοι φετος κλεισατε για Παρτι Σαν, φιλικα γαμιεστε!
Οφφισιαλ Μπολτ Θροουερ καβλα της στιγμης ποστ.
Boris-san
27-06-2009, 02:03
ΟΙ αγαπημενοι Μπολτ Θροουερ απ οτι βλεπω εμφανιστηκανε λαιβ στο μεριλανδ ντεθ φεστ και απ οτι βλεπω απο τα βιντεακια ηταν απειρως καβλωμενοι και πορωτικοι(πως να μην ητανε μ αυτο που παιζουνε δηλαδης) και παιξανε φοβερα.Αρα να υποθεσουμε αυτα που ηπαν πλεον δεν ισχυουνε και τοσο και ξαναπηρανε μπρος?Και ο0 ΤΖειΝτιΕμ εχει δικιο και δουμε κατι μεγαλειωδες?
Παίζουν και τέλη Αυγούστου Γερμανία σε χεστιβάλι που μου διαφεύγει τ'όνομα, κι έχουν κλείσει και κάποια λάιβ σεπτέμπερ Αγγλία με μπενεντίξιον.
Αρα μια χαρά δραστήριοι είναι (για τα δεδομένα τους πάντοτε...)
Phantom Duck
27-06-2009, 02:49
η σωστή σειρά είναι:
διάδοχος του τιτανοτεράστιου those once loyal ~> live στο γκαγκάριν με αναπηρικά καροτσάκια να πέφτουν από τον εξώστη ~> αρχιδάτη διάλυση λόγω ηλικίας
GuardianOfIvorytower
27-06-2009, 14:28
Live άμεσα!!!
dopefiend
27-06-2009, 16:20
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/10514893/Bolt+Thrower+WheelchairAtak.jpg
GuardianOfIvorytower
27-06-2009, 18:10
δεν υπάρχει αυτή η φωτογραφία λέμε :headbang:
:(
Bolt Thrower Announce Breakup on One-Year Anniversary of Drummer’s Death
Read More: Bolt Thrower Announce Breakup | http://loudwire.com/bolt-thrower-announce-breakup-one-year-anniversary-drummers-death/?trackback=tsmclip
Raven Lord
15-09-2016, 10:07
μπαντάρα,τι να λέμε. :(
stam and the witches
15-09-2016, 14:03
Δε θα ξεχάσω το λάιβ στο Gagarin, στο οποίο, μέχρι και να βρω τρόπο να μπω, στεκόμουν απ'έξω στο κάγκελο και άκουγα το ride στο IVth Crusade. Νόμιζα θα κλάψω από τη συγκίνηση.
Εν τέλει έκλαψα λίγο :headbang2:
Dr.Gonzo
15-09-2016, 16:01
Μετά τον θάνατο του Kearns πέρσι δεν έτρεφα καμία ελπίδα ότι θα συνέχιζε κάπως η μπάντα. Η φάση των Memoriam του Willetts είναι μια αρκετά λογική συνέχεια - και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με Bolt Thrower, τίποτε άλλο δεν είναι σαν τους Bolt Thrower.
Δεν μπορώ να θυμηθώ τι σκατά φάση πέρναγα την χρονιά που είχαν παίξει Αθήνα, αλλά στο λάηβ που λέει ο Σταμ δεν ήμουν. Και ντρέπομαι τον εαυτό μου γι'αυτό, πολύ. Και ξενερώνω με την πάρτη μ.