Log in

View Full Version : Προτείνετε κιθάρα κ' ενισχυτή για άσχετο

Shadowking
12-06-2008, 18:47
Λοιπόν, έκανα 6 χρόνια κλασσική σε ωδείο, έφτασα μέχρι την Μέση, την παράτησα όταν ήμουν 1η λυκείου. Την ξανάπιασα στα τέλη του 1ου έτους και συνειδητοποίησα ότι όχι απλά δεν θυμάμαι να διαβάζω πεντάγραμμο, δεν θυμόμουν ούτε ποιες είναι οι νότες στις χορδές. 2 χρόνια μετά δεν είναι και πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά την ψιλοπαλεύω. Και θέλω να πάρω ηλεκτρική κ' να χαίρομαι. Οπότε, μιλάτε, κάτι που σε συνδυασμό με ενισχυτή δεν θα ξεπερνάει τα 400 ευρώ (χμμ τώρα που το λέω πολλά ακούγονται αλλά anyway). Δεν έχω ιδέα, οπότε μην το βαρύνουμε πολύ με τεχνικές ορολογίες, δεν θα καταλάβω άλλωστε. Απλά τι θα παίρνατε εσείς, χωρίς πολλές απαίτησεις τώρα αλλά αν στο μέλλον παρουσιαστούν κάποιες (μικρές) να μην κατέληγε στα σκουπίδια.
'Στω.

jezuz
12-06-2008, 20:23
8eleis thn ki8ara ths aderfhs moy, thn poylaei, 250 mazi me 8hkh/zwnh/koyrdisthri/kalwdia ktl? :D
http://high-gain.com/p/b/1156765799.jpg

Se ti styl ki8ara 8eleis? Dhladh exeis kapoio klasiko sxhma kai kapoioys hxoys sto myalo soy?
Gia enisxyth 8a proteina ROLAND CUBE 30.

JnB
12-06-2008, 21:09
Πολύ καλές για την τιμή τους είναι οι squier vintage modified πάντως. (άμα σου αρέσει η fender όψη δλδ)

Brain-pain
13-06-2008, 13:59
Δεν θα έλεγα ότι οι squier είναι καλές ούτε ανάλογα της τιμής τους. :roll: Θα σου έλεγα προτάσεις τώρα αλλά τέτοιες κιθάρες στην Ελλάδα δεν πουλιούνται Moser-McKnaught-Yavcon-Minarik-Stallings. Ότι και να πάρεις σκατά θα είναι (με ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι απλά χάλια) άρα πάρε κάτι που να σου αρέσει να πάιζεις, ανάλογα με το γούστο σου και κάτι φτηνό γιατί δεν αξίζουν ούτε φράγκο οι κιθάρες σε αυτή την χώρα. :!:

JnB
13-06-2008, 14:09
Δεν θα έλεγα ότι οι squier είναι καλές ούτε ανάλογα της τιμής τους. :roll:

Δεν είπα γενικά squier, είπα τα vintage modified μοντέλα που άμα ψάξεις και στο νετ παίρνουν πολύ καλές κριτικές, (πολλοί τις συγκρίνουν με μεξικάνικες fender) και κάνουν 300 ευρα περίπου.

Swollen
13-06-2008, 14:10
σαντοου Βόλο δεν είσαι
ε πάγαινε κει πέρα σε ένα μαγαζί με όργανα
σίγουρα θα έχει προσφορά κιθάρα/ενισχυτή
πες του πόσα λεφτά έχεις
συζήτησέ το με κάποιον αν αξίζει η προσφορά
κ τζίμπα τα να τελειώνεις
ΑΝ μετά από χρόνια θες να πάρεις καλύτερη
μαζεύεις κ παίρνεις

είμαι σίγουρος πως άμα αρχίσουμε δω πέρα να σου λέμε
θα φτάσουμε τις 50 σελίδες κ στο τέλος ΔΕΝ θα πάρεις γιατί θα αποφασίσεις να περιμένεις να μαζέψεις λεφτά για να πάρεις κάτι καλό

οπότε τζίμπα κει πέρα ένα καυσόξυλο για αρχή και βλέπεις
πως θα παίζει θα παίζει οπότε θα είσαι κομπλε

:rainbow: