View Full Version : Σημίτης γιοκ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=909629&lngDtrID=244)
Πως σας φάνηκε;
Αναμενόμενο. Τόσους μήνες περίμενε αφορμή ο Γιωργάκης.
τον ειχα ξεχασει τον κοντο για λιγο. και να που απολυθηκε τελικα. αλλα ναι δεν μου κανει εντυπωση. μαλλον το πιο τολμηρο πραγμα που χει κανει ο υιος Παπανδρεου απο τοτε που ανεβηκε στην αρχηγια. ανεβηκε, κατεβηκε, beauty is in the eye of the beholder.
Αντ' αυτού, ο Γ.Παπανδρέου θεωρεί ότι η δημοσιοποίηση της επιστολής αποτελεί «αδικαιολόγητη πολιτική πράξη» που προκαλεί ερωτηματικά και σύγχυση στους πολίτες
Το ΠΑΣΟΚ που θέλουμε.
Ford Prefect
12-06-2008, 19:07
Αδιάφορο. Ποιος τον χέζει τον Σημίτη πια;
Phantom Duck
12-06-2008, 19:52
Εδώ ο μισός Συνασπισμός δεν ψήφισε κατά της ευρωσυνθήκης, τι να κάνει κι ο άμοιρος Σημίτης.
Shadowking
12-06-2008, 20:56
Ναι, αλλά Οjos De Brujo θα πας.
Phantom Duck
12-06-2008, 21:11
fun~da~mental, δεύτερη μέρα. βλάκα.
Αδιάφορο. Ποιος τον χέζει τον Σημίτη πια;
Μάλλον δεν ξέρεις τι παίζει στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ γι'αυτό το λες. Όπως και να'χει, δόξα και τιμή και κάποιος να βρει και να ποστάρει το μπ3 με το λόγο του Σημίτη στη βουλή που έξαλος λέει ότι στη χούντα πέταγε κροτίδες ή κάτι τέτοιο.
Μάλλον δεν ξέρεις τι παίζει στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ γι'αυτό το λες. Όπως και να'χει, δόξα και τιμή και κάποιος να βρει και να ποστάρει το μπ3 με το λόγο του Σημίτη στη βουλή που έξαλος λέει ότι στη χούντα πέταγε κροτίδες ή κάτι τέτοιο.
και ο καραμανλης την ειχε κοπανησει απο το σχολειο στις 16 νοεμβρη και περασε εξω απο το πολυτεχνειο
Moonspellheim
13-06-2008, 09:58
ekei sto pasok mipws einai wra na varesoun dialysh siga siga?
ας πει κάποιος για αυτή την συνθήκη. Οσα διάβασα ήταν συγκεχυμένα και μάλλον υπάρχει ασάφεια στο θ'εμα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Νομίζω ο Γιωργάκης έκανε καλή κίνηση μια και προωθεί δημοψήφισμα (αν και εκ του ασφαλούς βέβαια)
ας πει κάποιος για αυτή την συνθήκη.
Το πλήρες κείμενο είναι δημοσιευμένο εδώ: http://europa.eu/lisbon_treaty/index_el.htm
Boris-san
14-06-2008, 12:57
O Simhths einai apistefth maimou,skepsou kaomh kai tous idious tous pasokous tous aganakthse kai ton ksaposteilan.alla htan entelws antidiplwmatikh kinhsh kathws dustuxws sth xwra mas uparxoun treloi simhtikoi kai apodeinkuei oti to PASOK einai se athlia katastash afth th stigmh.Edw katafernei na vrisketai 3 monades pisw stathera
atom_smasher
14-06-2008, 15:01
θα ελεγα οτι η ευρωσυνθηκη ειναι η αφορμη για το γεγονος και οτι το προβλημα στα εσωτερικα της αξιωματικης αντιπολιτευσης πηγαινει πιο βαθια.εξωτερικος παρατηρητης οφ.
Ναι, ο Σημίτης δεν είχε καλές σχέσεις με τον Γιωργάκη εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό, απλώς το όλο θέμα χειροτέρεψε μετά τον Οκτώβριο, καθώς ο Σημίτης ήταν υπέρ του Βενιζέλου.
led_zeppelin
15-06-2008, 00:03
Αν ο στοχος του πασοκ ειναι να κινηθει "αριστερα" οπως λενε, τοτε ειναι καλη κινηση αυτη. Δειχνει μια ντεμεκ ριξη με την εκσυγχρονιστικη πτερυγα του. Αν ο στοχος του πασοκ ειναι ν'ανακτησει τον μεσσαιο χωρο, τοτε θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε. Απο τη μια πολλοι δυσσαρεστημενοι για τα σημιτοχρονια θα γυρισουν, απο την αλλη πολλοι σημιτικοι θα το σκεφτουν τι θα στηριξουν.
Εγω προσωπικα στενοχωρηθηκα, αν αναλογιστει κανεις οτι αυτος ο ανθρωπος προσεφερε την εμπνευση που χρειαζοταν η Μαλβινα για να πει το ΙΕΚ Ταπερμαν τοτε μιλαμε για τεραστια απωλεια της πολιτικης σκηνης της χωρας. Πολιτικα αλλωστε η ολη φαση δεν παρουσιαζει κανενα ενδιαφερον, ετσι κι αλλιως νεοφιλελευθερα αρχιδια ειναι κι οι υπολοιποι.
Eida k mia afisa pou kati elege gia pasok k aristera k polu gelasa.
novembrine
15-06-2008, 09:54
O Axrhstos paei k diagrafei ton antipathitiko.
H kyvernhsh Shmith htan isws xeiroterh kai apo th shmerinh ths N.D. Exoume na thimomaste :
Eisodos sthn ONE, as mou ekshghsei kapoios apo ti ofelhthikame me to gamimeno to eurw
Ekpaideutiko nomosxedio Arsenh, O Xristos k h Mpanagia, htan h megaluterh MALAKIA pou exei efarmostei POTE
H Krish twn Imiwn kai to "Euxaristw" stous Amerikanous
Ta mat na xtupane suntaksiouxous (kala, auto sumvainei panta!) :evil:
Synthikh tou Segken, fakelwma kai katapatish anthrwpinwn dikaiwmatwn
Apeutheias anatheseis ergwn se epixeirhmaties gia erga pou den ginane POTE, h eginan kai plhrwthikan 3-4 fores parapanw.
To organwmeno krax tou xrhmathsthriou
Oi bombardismoi sth Serbia kai h paraxwrhsh ellhnikou edafous pros dieukolhnsh twn Amerikanwn
Gigantiaia kai protofanh eksoplistika programata
...kai posa alla pou den mporw na thimithw. Kai meta apo ola auta, o idios xarakthrizei ton eauto tou "Aristero".
Ε, ο Σημίτης μας πηδούσε με όλο και λιγότερη βαζελίνη, και ο Κωστάκης την κατάργησε πλήρως γιατί κοστίζει
freak brother
15-06-2008, 14:06
H kyvernhsh Shmith htan isws xeiroterh kai apo th shmerinh ths N.D. Exoume na thimomaste :
Eisodos sthn ONE, as mou ekshghsei kapoios apo ti ofelhthikame me to gamimeno to eurw
Ekpaideutiko nomosxedio Arsenh, O Xristos k h Mpanagia, htan h megaluterh MALAKIA pou exei efarmostei POTE
Apeutheias anatheseis ergwn se epixeirhmaties gia erga pou den ginane POTE, h eginan kai plhrwthikan 3-4 fores parapanw.
Oi bombardismoi sth Serbia kai h paraxwrhsh ellhnikou edafous pros dieukolhnsh twn Amerikanwn
...kai posa alla pou den mporw na thimithw. Kai meta apo ola auta, o idios xarakthrizei ton eauto tou "Aristero".
ας κανουμε τον δικηγορο του διαολου..
α) αμα δεν εμπαινε η χωρα στην ονε με τις υποτιμισεις τις δραχμης θα αγοραζαμε το ψωμι 5 ευρω το κιλο, επισης υπηρχε καποια εναλακτικη αντι της ονε? και τριτον δεν φταει το ευρο για την ακριβεια και για το οτι οι τιμες ολες στρογγυλοποιηθηκαν προς τα πανω.
β) στην κριση των ημιων τι λαθος χειρισμους εκανε ο Σιμιτης?
Boris-san
15-06-2008, 14:17
Afto kai to 'To Xrhmatistirio tha ftasei stis7500 monades 1 mhna prin to megalo bam einai oti pio exorgistiko exei kanei.Entaxei h politikh tou htan akrws dexia den tithetai zhthma o anthrwpos gamhse thn ellada kai afhse ton anikano na paei se ekloges gia na mh xasei aftos
necropethamenos
16-06-2008, 12:22
prwton oson afora ti diagrafi: e kai?
defteron oson afora tin gkrinia peri simiti, genikws symfwnoi deksio peos fagame kiapafton ALLA
a) oti eipe o frik - egw toulaxiston den kserw poies itan oi enallaktikes tou se aftes tis 2 periptwseis kai
b) kammia sygkrisi me ND, i ND einai oti kako ekane pote to PASOK x 1223423%. Min arxisoume me ta paradeigmata, tha pesei o server.
kata ta alla to pasok panta ena komma apatewnakwn itan, toulaxiston apo tote pou to thymamai egw.
Εντάξει, εγώ είμαι πασόκος και το ξέρετε έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ υγιές το να ασκούμε κριτική σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς είναι οι εκφραστές της λαϊκής ετυμηγορίας. Καλό είναι όμως να γνωρίζουμε και γιατί τους κατηγορούμε όταν τους κατηγορούμε και να μην υιοθετούμε αμάσητα την γενικότερη εικόνα με τις ίδιες μάλιστα ατάκες των ΜΜΕ της εποχής. Δηλαδή αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει (θετικά ή αρνητικά) για τον Σημίτη ο Boris-San που τον έζησε σαν πρωθυπουργό ως τα 13 του (κοινώς ότι ακούει λέει καθώς δε νομίζω να είχε κανείς μας διαμορφοποιημένη πολιτική κρίση σε τέτοια ηλικία) και, όπως είναι αναμενόμενο να υποπέφτει σε χοντρά λάθη σε αυτά που λέει (δεν είπε ποτέ κανένας Σημίτης πριν την πτώση του χρηματιστηρίου ότι θα φτάσει τις τάδε μονάδες, αυτό ήταν συμπέρασμα των 'ειδικών' της εποχής που πέρναν στον λαιμό τους και όλους τους φίλους τους), αλλά και ακόμα πιο τραγικά, να κατηγορούμε Σημίτη η Χ Σημίτη για βομβαρδισμό γειτονικού κράτους ε.
Griffith
17-06-2008, 01:18
η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί σημίτη πανηγύριζε για την αύξηση του δείκτη του Χ.Α. προμοτάροντάς το ως ένδειξη της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, δεν είναι ψέμα.επίσης δεν πήρε κανένα μέτρο για να προειδοποιήσει το φτωχομαλάκα που έχωνε λεφτά για το πως λειτουργεί ένα τέτοιο boom και το αναπόφευκτο σπάσιμο της φούσκας γιατί προφανώς ήταν στο πλευρό του χρηματιστικού κλίκας που έφαγε τα πολλά λεφτά από αυτή την ιστορία.
ψέμα επίσης δεν είναι ότι η κυβέρνηση σημίτη έκανε το απόλυτο ξεφτιλισμένο τουμπεκί για τη στρατιωτική επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία, την ενίσχυσε μάλιστα με την παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων.το ίδιο ξεφτιλισμένο τουμπεκί που έκανε για την εισβολή στο Αφγανιστάν (στο οποίο ακόμα βρίσκονται δυνάμεις του Ε.Σ. που στάλθηκαν από την περίοδο της θητείας της) και στο Ιράκ.
δε με νοιάζει τι λέει ο κάθε χ πασόκος Η. και ο κάθε ψ αντιπασόκος Boris-san.τα γεγονότα έχουν σημασία και έχουν πάντα μια όψη, είτε είσαι με τον έναν είτε με τον άλλο.
Εγώ είμαι με την σκληρή γραμμη Πάγκαλου.
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=84824&cid=43350&bc=43350&lsc=1
Πρώτο απόσπασμα.
αχαχαχαχαχαχ να σαι καλα, το βίντεο έχει μέσα το μοντάζ που έψαχνα καιρό με το σημίτη να λέει 'σας χέζω όλους'.
funniest ellinofrenia thingy.
edit: ο πάγκαλος δε γαμιέσαι λέει ή χαχα πρωι πρωι;
Boris-san
17-06-2008, 08:44
Εντάξει, εγώ είμαι πασόκος και το ξέρετε έτσι κι αλλιώς. Είναι πολύ υγιές το να ασκούμε κριτική σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς είναι οι εκφραστές της λαϊκής ετυμηγορίας. Καλό είναι όμως να γνωρίζουμε και γιατί τους κατηγορούμε όταν τους κατηγορούμε και να μην υιοθετούμε αμάσητα την γενικότερη εικόνα με τις ίδιες μάλιστα ατάκες των ΜΜΕ της εποχής. Δηλαδή αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει (θετικά ή αρνητικά) για τον Σημίτη ο Boris-San που τον έζησε σαν πρωθυπουργό ως τα 13 του (κοινώς ότι ακούει λέει καθώς δε νομίζω να είχε κανείς μας διαμορφοποιημένη πολιτική κρίση σε τέτοια ηλικία) και, όπως είναι αναμενόμενο να υποπέφτει σε χοντρά λάθη σε αυτά που λέει (δεν είπε ποτέ κανένας Σημίτης πριν την πτώση του χρηματιστηρίου ότι θα φτάσει τις τάδε μονάδες, αυτό ήταν συμπέρασμα των 'ειδικών' της εποχής που πέρναν στον λαιμό τους και όλους τους φίλους τους), αλλά και ακόμα πιο τραγικά, να κατηγορούμε Σημίτη η Χ Σημίτη για βομβαρδισμό γειτονικού κράτους ε.
Prwton den eise enmerwmenos,to eipe afto to pragma.Defteron to gegonos oti hmoun as poume 9 xronwn sthn krish me to xrhmatisthrio kai sta gegonota me ton arsenh(ta hmia den ta eixa dei liveta eida meta) den me kanei na 3exnaw to poso xamos eixe ginei kai na ta a3iolighsw kalutera?Na to elega tote kai na mou eleges oti lew oti mlkia mou katevainei sto kefali,tha to dexomoun.Alla twra?Kai nomizeis de thumamai egw kati kakomoirhdes(to 90% twn ellhnwn vasika)na exoun agorasei metoxes,na aisthanontai plousioi na akoune kai to simhth na leei aftes tis pipes na agorazoun ki allo kai meta....
Epishs kai esu sta hmia 13-14 hsoun opote....
αυτό με το χρηματιστήριο έκαψε πάρα πολύ κόσμο. Εντάξει, πρέπει να είσαι πολύ βλάκας να πουλήσεις άδεια ταξί 20.000.000 και τα τα βάλεις όλα στο χρηματιστήριο, όπως έκανε γείτονας και τα έχασε σχεδόν όλα, αλλά όσο νάναι, αλλιώς είναι όταν ακούς κάτι από επίσημα χείλη και όχι από ένα σπαμ μέηλ ή έστω διαφήμιση σε κάποιο ΜΜΕ.
Πάρα πολλά ελεεινά σε κάθε τομέα έκανε το ΜΠΑΤΣΟΚ και προετοίμασε το έδαφος για τα χειρότερα από την ΝΕΑ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ. Θέλετε καταστολή; θέλετε σκατά παιδεία; θέλετε ακρίβεια; θέλετε σκάνδαλα; θέλετε σκατά εξωτερική πολιτική; καταστροφή του περιβάλλοντος με δασοκτόνους νόμους και αναθεωρήσεις συντάγματος; Αλλά γρήγορα ξεχνάμε και τώρα ο Γιωργάκης μας το πάιζει και και καλά ανανεωτής και επαναστάτης μη χέσω.
Στα Ιμια πάντως έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας που επιζητά σταθερότητα στην περιοχή, αλλιώς πολλοί από εσάς θα κάνατε θητεία ίσως και 5 χρόνων σε εμπόλεμη ζώνη ή θα ήσασταν μακαρίτες ή αγνοούμενοι.
Boris, ποιος αναφέρθηκε στα Ήμια? Όχι εγώ αν θυμάμαι σωστά.
Σταμάτα πια βρε καθυστερημένε να μην αφήνεις ούτε thread ασχολίαστο. Ειδικά και αυτά που δεν ξέρεις που σου παν τα 4.
εδω εισαι λαθος
stam and the witches
17-06-2008, 19:48
Σταμάτα πια βρε καθυστερημένε να μην αφήνεις ούτε thread ασχολίαστο. Ειδικά και αυτά που δεν ξέρεις που σου παν τα 4.
Νταξει, για το πασοκ μιλάμε, όχι για τη μαθηματική τοπολογία. Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη.
αχαχαχαχαχαχ να σαι καλα, το βίντεο έχει μέσα το μοντάζ που έψαχνα καιρό με το σημίτη να λέει 'σας χέζω όλους'.
funniest ellinofrenia thingy.
edit: ο πάγκαλος δε γαμιέσαι λέει ή χαχα πρωι πρωι;
Γλίτσης δημοσιογράφος: "Καλήμερα σας!!!"
Πάγκαλος[με την αρχαιοελληνική έννοια.]: "γειά σου τι κάνεις." ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΓΔ: "Σας προβληματίζει η επιστολή Σημίτη;"
Π: " εχεχε δε γαμιέσαι πρωί πρωί."
Σώωωπα ρε Σταμ. Άμα μιλούσαμε όμως για τα κομμουνιστικά ιδεώδη και αξίες δεν θα έλεγες το ίδιο ψυλιάζομαι.
hcpunksonacid
18-06-2008, 15:56
:)
Πάνκη συνειδητοποιείς ότι μιλάς σαν γνήσιος Νεοδημοκράτης όμως ε?
stam and the witches
18-06-2008, 18:12
Η., αν όπου "κομμουνιστικά ιδεώδη και αξίες" έβαζες "ΚΚΕ" ή κατι αντίστοιχο θα το συζητούσαμε.
Το πολίτιξ όπως το θέλουμε!
Σώωωπα ρε Σταμ. Άμα μιλούσαμε όμως για το ΚΚΕ δεν θα έλεγες το ίδιο ψυλιάζομαι.
Σε ακούω λοιπόν.
.ακου "συντροφοι".....
λολ τις προαλλες δυο πασοκοι επιτεθηκαν σε εναν συντροφο πισωπλατα και του εριξαν μια μπουνια που του εσπασε τα γυαλια και εκανε 4 ραμματα στο φρυδι.ε, οταν μετα συντροφοι μαζευτηκαν να τους ζητησουν τα ρεστα οι υπολοιποι πασοκοι 'συντροφοι' τους οπως αυτοαποκαλουνται μολις μυριστηκαν τη δουλεια αντι να δειξουν το ελαχιστο δειγμα συντροφικοτητας μενοντας να τον υποστηριξουν εκαναν τις κυριες ,γινανε λαγοι και λακισαν αφηνοντας τον ερμαιο στις προθεσεις μας
stam and the witches
19-06-2008, 03:02
[quote="H.":2j2u0uxb]Σώωωπα ρε Σταμ. Άμα μιλούσαμε όμως για το ΚΚΕ δεν θα έλεγες το ίδιο ψυλιάζομαι.
Σε ακούω λοιπόν.[/quote:2j2u0uxb]
Ε βασικά το ίδιο θα λεγα, αλλά γενικά η κριτική σε ένα αστικό κόμμα έχει τελείως διαφορετική φύση από αυτή σε ένα εργατικό (α-τςςς). Στην ουσία, το "απατεώνες", που χαρακτηρίζει το κάθε πασοκ, δεν είναι αντίστοιχο του "γραφικοί" που χαρακτηρίζει το κάθε κκε, αν με πιάνεις.
Πάντα ontopic.
αυτο βρηκες να πεις?
Εδώ εσύ βρήκες να πεις πως φωνάζει ο ένας πασόκος των άλλον και τι επεισόδια έχουν μεταξύ τους και να διορθώνεις τα ορθογραφικά μου σε ένα τόπικ για τον Σημίτη. Εγώ σε πείραξα μετά? Το κατανοείς ότι είσαι χαζός έτσι ?
Σταμ, δεν αντιλέγω, άλλη η βαρύτητα του ενός χαρακτηρισμού και άλλη του άλλου. Εγώ όμως άλλο πράγμα έλεγα. Θα έβαζα δηλαδή στοίχημα ότι θα οριόσουν αν κάποιος μιλούσε σκληρά για το ΚΚΕ και για κάνα συμβάν που έχει σχέση με αυτό (πχ μου έρχεται τυχαία στο μυαλό το 89), ενώ τώρα που μιλάμε για τον Σημίτη, που δε μας καίει κιόλα το θέμα μας διακατέχει μια χαλαρή δόση εκ του ασφαλούς ειρωνίας.
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή ως πασόκος όσο περισσότερο ποστάρω εδώ τόσο παραπάνω χαντακώνομαι, να πω εν κατακλείδι ότι ο Σημίτης ήταν ο αρχηγός ενός κράτους σε μια εποχή που πολλοί άλλοι στο ίδιο πόστο θα μπορούσαν εύκολα να το είχαν καταλύσει. Κοινώς είχε τον άχαρο ρόλο του να πέρνει αποφάσεις loose/loose. Για την αποπομπή του δεν ξέρω τι να πω. Απορώ που το πάει ο Γιωργάκης.
stam and the witches
19-06-2008, 13:49
Σταμ, δεν αντιλέγω, άλλη η βαρύτητα του ενός χαρακτηρισμού και άλλη του άλλου. Εγώ όμως άλλο πράγμα έλεγα. Θα έβαζα δηλαδή στοίχημα ότι θα οριόσουν αν κάποιος μιλούσε σκληρά για το ΚΚΕ και για κάνα συμβάν που έχει σχέση με αυτό (πχ μου έρχεται τυχαία στο μυαλό το 89), ενώ τώρα που μιλάμε για τον Σημίτη, που δε μας καίει κιόλα το θέμα μας διακατέχει μια χαλαρή δόση εκ του ασφαλούς ειρωνίας.
Α μπα, δε θα οριόμουν καθόλου, πόσο μάλλον για το συγκεκριμένο σκηνικό. Εκεί που επιμένω γενικά είναι ότι η κριτική στην αριστερά είναι σωστή όταν γίνεται από τα αριστερά, ακόμα και όταν πρόκειται για τόσο μεγάλο κράχτη όσο το 89. Το να μου πει ένας πασόκος (no offence) "συνεργαστήκατε με τη δεξιά", δε μου λέει και πολλά.
Phantom Duck
19-06-2008, 13:54
Θα έβαζα δηλαδή στοίχημα ότι θα οριόσουν αν κάποιος μιλούσε σκληρά για το ΚΚΕ και για κάνα συμβάν που έχει σχέση με αυτό (πχ μου έρχεται τυχαία στο μυαλό το 89)
Ακόμα θυμάμαι την επιχή αλληλογραφία σταμάτη - ομάδας γράψα =']
spelling nazi: κανένας orion ρεμουνιά, ωρύομαι είναι.
Επί της ουσίας τίποτα λοιπόν.
το συγκεκριμενο ποστ αναφεροταν σε αυτο που ειπε ο πανκης για την υιοθεσια της αριστερης φρασεολογιας και για το γεγονος οτι αποκαλειστε μεταξυ σας συντροφοι ενω μολις σφιξουν τα γαλατα ξεχνατε συντροφικοτητα και αλληλεγγυη
stam and the witches
19-06-2008, 18:11
http://i66.photobucket.com/albums/h278/Nazymaroulis/retarded-kid-edited.jpg
Ναι αλλά:
http://img167.imageshack.us/img167/6102/lenincopysw7.jpg (http://imageshack.us)
Blindgeo
23-06-2008, 22:47
H apoka8hlwsh tou K. Shmith.
http://uk.youtube.com/watch?v=oicy7HvEpDE&feature=related
http://www.ant1online.gr/Politics/Parties/Pages/20086/6434e259-7dc3-45a9-9125-5c2fc60d0575.aspx
Den mas eipan omws an 8a anasth8ei se 2-3 meres h' tzampa perimenoume.
είπε το γαλάζιο παιδί
on topic, το πασοκ δεν υπάρχει, άντε να αρχίσουν να γίνονται τα ίδια και στη νδ
Pinatero
24-06-2008, 11:42
H apoka8hlwsh tou Dead in Magazines!
Blindgeo
24-06-2008, 21:53
είπε το γαλάζιο παιδί
on topic, το πασοκ δεν υπάρχει, άντε να αρχίσουν να γίνονται τα ίδια και στη νδ
Auto to asteio gia to galazio paidi exei katanthsei kourastiko.
Γιατί καμάρι μου? Δεν είσαι? Ποιος σου είπε ότι είναι αστείο?
Blindgeo
24-06-2008, 22:34
Den postara edw gia na thn pw sto PASOK h' ston Shmith. Mou fanhke asteia auth h trabhgmenh ekfrash "Apoka8hlwsh".
Twra an nomizete oti psaxnw sunexeia eukairia gia napw "axa, tous malakes tous PASOKOUS", eiste ba8ia nuxtwmenoi.
irreligious
24-06-2008, 23:42
πληρώνεσαι για να το κάνεις.
Blindgeo
24-06-2008, 23:54
:?:
πληρώνεσαι για να το κάνεις.
ΛΟΛ