Log in

View Full Version : Sigur Ros - Með suð í eyrum við spilum endalaust

carheart
10-06-2008, 10:59
To "Festival"
To "Festival"To "Festival"To "Festival"
To "Festival"

Vicotnik
10-06-2008, 11:09
όλος ο δίσκος θα έλεγα

carheart
10-06-2008, 11:16
Ναι, αλλά το σημαντικό είναι τι λέω εγώ!

Vicotnik
10-06-2008, 11:17
ελιταριό του κώλου!

πες λοιπόν για όλο το δίσκο ν' αποκτήσει κύρος το θέμα.

.
10-06-2008, 12:05
Ρε παιδιά τι τόπιξ ειναυτά; ούτε μια πικ, ούτε μερικά σχόλια για τη μπάντα έστω, να μάθουμε και όσοι δε γνωρίζουμε τι παίζει; Υπάρχει και το μιούζικ οφφ τόπικ για να γράφει ο καθένας τη μαλακία του και την πόρωση της στιγμής :!:
Οι μοντζ τι κάνουν; Αυστηρότερο moderating τώρα!!!

wino
10-06-2008, 12:08
μονοφαγάδες...

Boris-san
10-06-2008, 12:09
Loipon twra to akouw kai apla kai katanohta GAMAEIIIIIIIIIIIIIIIIIII

H.
10-06-2008, 12:33
Ναι παιδιά, το Festival. Αλλά και το Ára Bátur ειδικά προς το τέλος ε.

Vicotnik
10-06-2008, 18:27
:touched: :touched: :touched:

edit: το 8 κομμάτι σημαίνει ΧΟΡΤΟ.

carheart
10-06-2008, 21:16
το album είναι συγκλονιστικό, τους κερατάδες, τι σκαρφίστηκαν πάλι.

28 Ιουνίου, θα υπάρξει συναυλία στο Ρέικιαβικ, με Bjork και Sigur Ros, τόσο σε κοινό, όσο και σε προσωπικό set, η είσοδος θα είναι δωρεάν, και όλο αυτό θα γίνει υπό την αιγίδα μιας οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Από Λονδίνο υπάρχουν λέει αεροπορικά εισιτήρια με 150 ευρώ πηγαινέλα, προσφορά της Ισλανδικής αεροπορικής που στηρίζει τη διοργάνωση.

Όσοι είστε στην Αγγλία να πάτε, αλλά σας φθονώ μισώ ζηλεύω, εκτός απτη Μίλτον!

pixies
10-06-2008, 21:52
:bang:

kontan
10-06-2008, 22:03
θα κλάψω

X
10-06-2008, 22:04
Ela mwre, ti klaigeste? Oloklhrh 3hmerh dwrean giorth ths mousikh tha exoume! ( :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| )

pixies
10-06-2008, 22:28
auti i paparia evgale programma i akoma?

X
10-06-2008, 22:28
Egw de gnwrizw.

Nodoordonotthereisnotry
11-06-2008, 10:07
Ναι παιδιά, το Festival. Αλλά και το Ára Bátur ειδικά προς το τέλος ε.

Αυτό, μπράβο σου. Αυτό θα ταίριαζε για finale στο Lost, το πολύ finale όμως σε περίπτωση που είναι θετικό/χαρούμενο/ευτυχισμένο κ.τ.λ. Wishful thinking?

regularpaul
11-06-2008, 12:56
auti i paparia evgale programma i akoma?

http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=21604

Headphones
12-06-2008, 00:51
Από τη μέση και μετά δεν μ’ άρεσε, ως τώρα, θα δείξει στην συνέχεια

Vicotnik
12-06-2008, 22:25
Δε ξέρω πόσες φορές θα ποστάρω σ' αυτό το θρεντ, αλλά καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχουν λέξεις, μμ;;

hunted by a Freak
13-06-2008, 18:12
egw vrhka mia,thn apogohteysh

Vicotnik
13-06-2008, 18:14
αχμ.. ναι. για άκουσε το πιο προσεκτικά :mov:

LokiTricksterGod
13-06-2008, 18:21
εγώ ακούγοντας το συγκεκριμένο κάμποσες φορές και τα παλαιότερα καταλήγω πώς ίσως τους έχω υπερτιμήσει κάπως.

X
13-06-2008, 18:26
Egw hrtha na sas xalasw thn parea k na ksanapw poso de m'aresoun :P :P

hunted by a Freak
13-06-2008, 18:36
den mporei na mh katalavaineis pws einai oti pio vareto kai adiaforo kai xazoxaroumeno exoun kykloforisei mexri twra.Milame gia ta kswtika tou Takk,tou von,ths paren8eshs,oxi gia mia enallaktikh mpanta pou ta tragoudia ths 8a pezoun otan egw 8a kanw tis voltes mou me to karotsi twn pswniwn mou sto super market.Einai mia anasa prin thn apomy8opoihsh aytos o diskos.
@ vicotnic.

Vicotnik
13-06-2008, 18:37
μάλλον δε το καταλαβαίνω, έχεις δίκιο και καλύτερα έτσι.

pixies
13-06-2008, 20:12
petakste eksw tous apistous!

augoustos germania!!!

Headphones
13-06-2008, 20:20
Όσο το ακούω τόσο μου φαίνεται ότι κάτι λείπει σε σχέση με τα παλιότερα. Ειδικά από τη μέση και μετά μου φάνηκε αδιάφορο. Ίσως επειδή είναι ακόμα αρχή. Δεν ξέρω.

H.
13-06-2008, 22:33
Headphones οκ φίλε, 2 φορές το ίδιο είπες. Βάλε ξανά το Ara Batur τώρα. Και επιτέλους κόψτε το κακό συνήθειο να κρίνετε τους δίσκους συγκριτικά (είτε με άλλους δίσκους του ίδιου group, είτε με δίσκους άλλων groups) καθώς κάθε δουλειά είναι διαφορετική, σε άλλο πιθανότατα χρονικό πλαίσιο, που πιθανότατα έχει αλλάξει την φιλοσοφία του κάθε group και το τι θέλει από τον εαυτό του. Ναι, agaetis byrjun δεν θα ξαναβγάλουν, sorry που σας το χαλάω αλλά έτσι είναι, χωρίς να αποκλείω βέβαια και το ενδεχόμενο να βγάλουν και κάτι καλύτερο. ΑΠΟΛΥΤΑ τώρα, σαν μουσικό album των Sigur Ros για το 2008, πρόκειται για δυνατότατη κυκλοφορία.

hunted by a Freak
13-06-2008, 22:46
h sygkrish te8hke epeidh den mporw na xonepsw pws vgalan ayto to disko.An htan mia neosystath mpanta,na to syzhtousame.As liksei omws edw giati Είμαι ευαίσθητη σ' αυτό το θέμα kai o diskos exei mono ena wraio kommati kai ena allo sympa8htiko.

Headphones
13-06-2008, 23:20
H. η σύγκριση για κάθε δίσκο κάθε καλλιτέχνη με τις παλιότερες δουλείες του είναι αυτονόητη. Η σύγκριση όχι όμως ως προς την διαφορετική ίσως κατεύθυνση στον ήχο αλλά ως προς το αν καταφέρνει να σου δημιουργήσει ανάλογα συναισθήματα η αν καταφέρνει να σε κερδίσει με παρόμοιο η διαφορετικό τρόπο με τις παλιότερες δουλείες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται συζήτηση πάνω σ'αυτό. Τεσπα εγώ είπα ότι μπορεί να μου φάνηκε έτσι επειδή είναι αρχή (και το Volta στην αρχή δεν μ’άρεσε πολύ). Τα κομματια του EP περισσότερο μ'άρεσαν.

Εμένα αυτό που δεν γουστάρω βασικά είναι η προσπάθεια να δικαιολογήσουμε μια μπάντα που κάποια στιγμή θα βγάλει απλά ένα μέτριο άλμπουμ (πράγμα φυσιολογικό) με το "μην συγκρίνουμε με τα άλλα κάθε δουλεία είναι διαφορετική". Εντάξει δεν ξέρω αν ισχύει εδω απλά το λέω γενικά (παράδειγμα που ισχύει για μένα είναι το Scarsick ας πούμε αλλά μη βγούμε εκτός).

Fireknight
14-06-2008, 03:20
ki emena mou arese poly , kai opws kai na'xei mou fenete ypervoliko na leei kaneis oti apogohteftike apo afto to disko [eite ton 8eorei kalitero/xeirotero apo tous prohgoumenous klp ] .
ta 5,7,8 ksexorisan apo tin arxi , alla nomizo exei psomi akoma .

Nodoordonotthereisnotry
14-06-2008, 04:28
(παράδειγμα που ισχύει για μένα είναι το Scarsick ας πούμε αλλά μη βγούμε εκτός).

This is abuse. Argument is the room next door. Πάντως εμένα μ'αρέσει πολύ το Scarsick, παίζει ακόμα και σήμερα στ'αυτοκίνητο και στο mp3.

Candiru
14-06-2008, 13:19
δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στη μουσική τους ώστε να αξίζει τόσος πολύς ντόρος. aegetis & Takk έχω ακούσει (και κατεβάσει), ωραια χαλαρωτική μουσική, αλλά μονο αυτό.

Μπας και επηρρεάζονται πολλοί από το πόσο ιν θεωρούνται από τα περιοδικά και τον Γιωργάκη; :D

Headphones
14-06-2008, 15:46
θεέ μου τι λέει

LokiTricksterGod
14-06-2008, 15:49
εγώ πάντως συμφωνώ ότι το hype παραείναι μεγάλο

H.
14-06-2008, 15:57
Α, τα βρήκατε?

LokiTricksterGod
14-06-2008, 15:57
με τον καντίρου εν προκειμένω

Μπας και επηρρεάζονται πολλοί από το πόσο ιν θεωρούνται από τα περιοδικά και τον Γιωργάκη; :D

όχι περί γιωργάκη προφανώς, αλλά για hype μιλάει

Boris-san
14-06-2008, 16:02
Ontws uparxei hype pantws,einai gamatoi alla entaxei proothountai,edw tous ekthiazei to hammer

Headphones
14-06-2008, 16:06
κατάντια. κλειδώστε το πλζ

H.
14-06-2008, 16:08
Boris-san, είσαι χαζός ή κουφός?

Boris-san
14-06-2008, 16:17
ok loipon giati to les afto?

H.
14-06-2008, 16:25
Δύο τα τινά της χαζομάρας αυτής που είπες. Δίνει το hammer ένα ενθουσιαστικό σχόλιο ή έναν πολύ καλό βαθμό σε album συγκροτήματος (δεν ξέρω τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση). Αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για το να σου αρέσει ένα group ή δημιουργεί hype από μόνο του? Εν πάσει περιπτώσει πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρεί το hammer τον παράγοντα που οριοθετεί τα hypes?

Edit: Ναι sorry, είπα δύο τα τινά και μίλησα μόνο για το ένα (άτιμα εταιρικά πισί). Το κουφός πάει στο εξής. Μήπως άκουσες κάτι άλλο ρε παιδί μου και όχι sigur Ros? Δηλαδή, ξεχνόντας το hammer και οποιονδήποτε εξωτερικό επηρρεασμό, πρέπει να έχεις πρόβλημα ακοής για να κατατάξεις αυτό που ακούς από τους Sigur Ros στα hype είδη μουσικής.

Boris-san
14-06-2008, 16:27
Esu eisai o xazos file pou nomises pws afto gia to metal hammer einai sovaro sxolio.pantws an nomizeis oti tha katsw na anextw ta eirwnika sxolia tou kathenos malaka epeidh eimai nioufhs sto forum eisai polu gelasmenos

Fireknight
14-06-2008, 16:35
me apla logia , kalo 8a itan na milame edo gia to album [einai kseka8aros kai o titlos] kai an 8ete mporite na kanete allo topic na milisete gia ta Sigur Ros hypes klp klp .

H.
14-06-2008, 16:42
Εμείς πάντως είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά εδώ για το album (έτσι νόμιζα δηλαδή).

Boris-san
14-06-2008, 16:43
Exeis dikio gi afto pou les den eprepe na vgoume off topic.Pantwsemena mou fainetai oti meta to Agaetis,epesan.Oxi sth mousikh tous den akouw kapoio hype.Alla to oti enw pernw sta mail mou mail gia madonna kai gia beyoncw kai ksafnika exw parei se 1 mhna 10 posts kati leei.To album pantws mou arese to ksanalew

Entrancemperium
14-06-2008, 16:54
Emena oson afora to neo Sigur auto pou bgainei sa sumperasma meta apo mpolikes akroaseis edw kai kapoies meres einai oti einai to pio easy album tous ws twra..Toulaxiston sta dika mou autia.. Isws epeidh uparxei mia kapoia eksikoiwsh me ton hxo tous pleon.. Mou arese polu kai eidika to "Festival" einai apo ta kalutera kommatia pou exoun grapsei potes.. Kala sumperasmata 8a bgoun se kana 3mhno 4mhno pou 8a exei katsei kalutera sta autia tou ka8enos..
Mnhmeiwdes isws opws ta parel8onta albums na mh meinei, alla einai eksairetiko, peripoihmeno, kalodoulemeno kai SIGUR ROS..

P.S. : kai to Ára Bátur einai omorfo polu
P.S. II : kai to singlaki, to Gobbledigook.. :wink:

carheart
19-06-2008, 14:06
Θυμάμαι πριν βγει το "Takk", ο κόσμος έλεγε πως έπρεπε να παρατήσουν την κλάψα και να κάνουν κάτι πιο ευχάριστο. Άλλοι έλεγαν πως έπρεπε να εμβαθύνουν στο BA BA TI KI DI DO feeling και ήχο.

Έβγαλαν το "Takk", ένα υπεραισιόδοξο album, και όλοι απογοητεύτηκαν. Ενώ είναι διαμάντι ο δίσκος, δεν τίθεται ζήτημα, γενικώς έχω βαρεθεί τον κόσμο που ψυχαναγκαστικά θεωρεί πως οι μπάντες τελείωσαν με τα δύο πρώτα albums τους, και μετά έχουμε όλοι χρέος να υπενθυμίζουμε πόσο πολύ έχασαν την καλλιτεχνική τους υφή. Το "Takk" πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά εγώ τους ευχαρίστησα που πήραν καλά τη στροφή.

Έρχεται το "Hvarf" (το "Heim" το αφήνω στην απέξω λίγο) το οποίο περιέχει την αποχαιρετιστήρια θλίψη των Sigur Ros στο "Salka", τότε στράβωσα και το θεώρησα αρπαχτή, τώρα όμως δικαιολογώ την ύπαρξή του, τώρα που οι Sigur Ros είναι το "Gobbledigook" και πλέον φεύγουν για αλλού, πολύ αλλού, όπως οφείλει να φεύγει κάθε καλλιτέχνης : να εξερευνεί τα πιο όμορφα μέρη που μπορεί να πάει, χωρίς να χάνει την ταυτότητά του ούτε στο ελάχιστο.

Το Von, το Agaetis και η παρένθεση, είναι η ταυτότητα των Ισλανδών, ο προορισμός τους είναι το "Me su i eyrum vi spilum endalaust" και το συμπέρασμα είναι το τελευταίο τραγούδι του δίσκου :

All Alright

Headphones
19-06-2008, 15:25
Δεν νομιζω πως το προβλημα ειναι οτι εγιναν πιο "χαρουμενοι", τουλαχιστον τα πρωτα κομματια του δισκου μ' αρεσαν. Ετσι κι αλλιως απο το takk και μετα τους εμαθα. Απλα τον βρηκα βαρετο. Δεν εχει αυτες τις ομορφες/απιστευτες μελωδιες που εχουν τα προηγουμενα αλμπουμ, απλα μετριο. Δεν εχει να κανει τιποτα με το οτι αλλαξαν τον ηχο τους. Για μενα αυτα ε.

Fireknight
19-06-2008, 20:12
Edw ta leei poly orea omws ,

γενικώς έχω βαρεθεί τον κόσμο που ψυχαναγκαστικά θεωρεί πως οι μπάντες τελείωσαν με τα δύο πρώτα albums τους, και μετά έχουμε όλοι χρέος να υπενθυμίζουμε πόσο πολύ έχασαν την καλλιτεχνική τους υφή.

Το Von, το Agaetis και η παρένθεση, είναι η ταυτότητα των Ισλανδών, ο προορισμός τους είναι το "Me su i eyrum vi spilum endalaust"
:thumbsup:

old_charlie
19-06-2008, 20:43
Δεν νομιζω πως το προβλημα ειναι οτι εγιναν πιο "χαρουμενοι", τουλαχιστον τα πρωτα κομματια του δισκου μ' αρεσαν. Ετσι κι αλλιως απο το takk και μετα τους εμαθα. Απλα τον βρηκα βαρετο. Δεν εχει αυτες τις ομορφες/απιστευτες μελωδιες που εχουν τα προηγουμενα αλμπουμ, απλα μετριο. Δεν εχει να κανει τιποτα με το οτι αλλαξαν τον ηχο τους. Για μενα αυτα ε.

Headphones, einai kapoio ekswfyllo to avatar sou?

Headphones
19-06-2008, 20:52
ναι

iron and wine & calexico - in the reins

old_charlie
19-06-2008, 21:27
An moy eleges poio einai 8a me glytwnes apo ena axristo post parapanw.

MoRmEnGiL
22-06-2008, 21:21
Me 3-4 prwta akousmata den mporw na pw oti exw xwnepsei akoma tpt.

Den exw en8ousiastei or something alla den perimena na en8ousiastw me thn prwth.

Pantws oso pernaei o kairos toso pio poly 3efeugoune apo auto pou exw sto myalo mou ws 8eikoi sigur ros.

Daffy
03-07-2008, 02:51
H Bjork, το περασμένο Σάββατο, μοιράστηκε την ίδια σκηνή με τους συμπατριώτες της Sigur Ros, στα πλαίσια μίας δωρεάν συναυλίας στο Ρέϊκιαβικ για το περιβάλλον. Οι παγωμένες θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν το μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει με ενθουσιασμό τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Οι Sigur Ros έπαιξαν κυρίως κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, 'Með Suð í Eyrum Við Spilum Endalaust' με την ίδια την Bjork μάλιστα να τους συνοδεύει στο κομμάτι 'Gobbledigook' παίζοντας ντραμς!

oime!