View Full Version : Now playing και Death to Polls
Dragonlord
07-06-2008, 11:29
Ωραία, αφού πέρασε μία δοκιμαστική περίοδος, για πείτε, βολεύει που έχουν μπει subforum στο music και στο general αντίστοιχα για όχι; Απαντήστε ξεχωριστά για το καθένα ε, δεν απαγορεύεται κάποιος να θεωρεί ότι το ένα είναι οκέη αλλά το άλλο πρέπει να πάει εκεί που ήταν παλιότερα.
distortionofperception
07-06-2008, 13:44
εμένα προσωπικά το μάτι μου δεν εχει συνηθίσει να τα κοιτάει αυτά εκεί που μπήκαν. Τα αγνοώ παντελώς. Δε με χαλάει καθόλου. Ψιλοάχρηστα είναι. θα το καταλαβεις κι απο τη συμμετοχη που είναι ελάχιστη.
Vicotnik
07-06-2008, 13:51
εγώ τα προτιμώ όπως πριν πάντως.
irreligious
07-06-2008, 14:14
καυλύτερα τώρα
Boris-san
07-06-2008, 14:31
emena mou fainontai kaluter palia.ta vlepeis enw twra xanontai.kai afto apoduknuetai apo th summetoxh
FANTASMA
07-06-2008, 16:21
^ Το αποπανω ποστ αποτελει πηγαδι επιχειρηματων για το οτι ειναι καλυτερα τωρα.
Και καλυτερα να σβηνονταν εντελως, για το now playing, οκ, λολ, και για το Πολλζ Μεταλ, θα μπορουσαν ολα τα τοπικ να ηταν οπως παλια και στο Τζενεραλ, θα ειχε και λιγη κινηση παραπανω περα απο τοπικ οπως το οφφ τοπικ και το πικτσουρς οφ γιου, πικτσουρς οφ μι. Ολα αυτα βεβαια απο εναν κλασικο σπασαρχιδα, αλλα τι να κανω, αφου ειναι ετσι. :P
Ta protimousa opws prin, alla entaksei, palevontai.
Boris-san
07-06-2008, 20:10
Nai entaksei palevontai,Fantasma apaxiw na sou apanthsw
Οπως πριν καλυτερα πιστευω.
SpiritCrusher
07-06-2008, 22:29
Πιστεύω πως το death to polls εκεί που είναι χαντακώνεται κάπως και δεν έχει την κίνηση που είχε παλιά (εγώ πχ πολλές φορές αμα δω όλα τα θρεντ του τζένεραλ μετά ξεχνάω να δω το polls). Το Now Playing είναι καλύτερα εκεί που είναι τώρα imo.
Sotos_The_Tequiler
08-06-2008, 02:04
εγώ πιστεύω είναι θέμα συνήθειας...
αν μείνει λίγο καιρό ακόμα έτσι θα είναι σαν να ήταν πάντα έτσι.
Dragonlord
08-06-2008, 03:01
Μωρέ αργά ή γρήγορα θα το συνηθίσουμε σίγουρα, το θέμα είναι πώς σας βολεύει καλύτερα και τι βρίσκετε πιο λογικό. Απαντήστε κι άλλοι για να έχω μια γενικότερη εικόνα.
Mitsmann
08-06-2008, 03:08
ενταξει μου φαινονται.
Logiko einai, aplws ligo ekneuristiko sthn xrhsh. Toulaxiston an ginetai (pou mallon den ginetai) as empaine ena koumpi na svhnei ta nea posts se forum k subforum mazi.
ikonoklast
08-06-2008, 15:34
Merge general/death to polls και delete το now playing.
Dragonlord
08-06-2008, 15:56
Ίσως αυτό είναι το πιο λογικό, βασικά το death to polls δημιουργήθηκε επειδή το general παλιότερα είχε άπειρη κίνηση και γίνονταν και πολλά polls, τώρα μάλλον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και στις δύο πλευρές. Το now playing ποτέ δεν το είδα με καλό μάτι, γι'αυτό και δε συμμετείχα σχεδόν ποτέ, απλά εφόσον το χρησιμοποιούν οι χρήστες μάλλον έχει λόγο ύπαρξης, δεν ξέρω.
The Good Son
08-06-2008, 16:48
Πιστεύω πως το death to polls εκεί που είναι χαντακώνεται κάπως και δεν έχει την κίνηση που είχε παλιά (εγώ πχ πολλές φορές αμα δω όλα τα θρεντ του τζένεραλ μετά ξεχνάω να δω το polls). Το Now Playing είναι καλύτερα εκεί που είναι τώρα imo.
ό,τι είπε.
Αγωνίζομαι απ τα πρώτα ποστ μου στο φορουμ να φύγει το np.
Στείλτε το πια!!
Ό,τι είπαν οι δύο παραπάνω βασικά. Το np έχω την εντύπωση ότι μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον που σταμάτησε να μετράει στο post count ήταν απλά για να κάνουν κάποια 'εύκολα' posts κάποιοι, ενώ από την άλλη το death to polls που είχε από σοβαρά και ενδιαφέροντα θέματα ως και στιγμές άπειρου γέλιου έχει χαντακωθεί τελείως εκεί που είναι και πρέπει να γίνει ακριβώς όπως ήταν πιο πριν.
MoRmEnGiL
08-06-2008, 23:30
To np kala einai kei pounai,mporei kai na fygei teleiws de me apasxolei.
To death to polls omws xantakonete ontws ekei pou nai. H merge h pisw opws htan. An kai pisteuw oti merge den 8a nai kalh idea genika.
FANTASMA
09-06-2008, 02:17
Merge general/death to polls και delete το now playing.
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο, τελος.
GuardianOfIvorytower
09-06-2008, 15:25
Το now playing μια χαρά είναι εκεί ου είναι τώρα, το άλλο καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν.