PDA

View Full Version : Madonna - Hard Candy

Kveldssanger
05-06-2008, 16:10
Madonna - Hard Candy
©2008 Warner Bros Records

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.1036.cover.jpg

01. Candy Shop
02. 4 Minutes
03. Give It 2 Me
04. Heartbeat
05. Miles Away
06. She's Not Me
07. Incredible
08. Beat Goes On
09. Dance 2night
10. Spanish Lesson
11. Devil Wouldn’t Recognize You
12. Voices

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=1036)

ikonoklast
05-06-2008, 16:47
LOL. Και ούτε κάν στο strange in stereo, ξεπουλη8ήκατε.

Btw, το ray of light ήταν όντως δισκάρα.

LokiTricksterGod
05-06-2008, 17:17
δεν ξέρω τι είναι πιο τρομαχτικό, ότι ο συγκεκριμένος ρηβιούερ έκανε κριτικη σαυτό το δίσκο ή ότι υπάρχουν άτομα που περίμεναν τον καινούριο δίσκο της μαντόνα.

Boris-san
05-06-2008, 17:18
kai ta duo? :P

Ford Prefect
05-06-2008, 18:37
H Μαντόνα αν πάρεις από την δισκογραφία της επιλεκτικά κομμάτια άνετα βγάζεις έναν καταπληκτικό δίσκο και εννοείται πως έχει μια χαρά κομμάτια και πριν το Ray of Light που ούτως ή άλλως, σιγά την πατάτα, δυο κομμάτια καλά έχει και τα άλλα είναι για τα θηρία όπως γίνεται σε κάθε δίσκο της. Αυτά περί μουσικής.

Ποιος περίμενε τον δίσκο της Μαντόνα; Εγώ με το χέρι στην καρδιά χέστηκα. Θα μου έκανε φοβερή εντύπωση αν υπάρχουν 2 άτομα που τον περιμένουν και μάλιστα αρσενικού φύλου.

Kveldssanger
05-06-2008, 19:00
Έτσι όπως το θέτετε κανενας δεν περίμενε τον δίσκο της. Σε περίπτωση που θες να ακούσεις ενα Pop δίσκο, το τελευταίο π.χ. ήταν εξαιρετική δουλειά (όχι λόγω Madonna προφανως, αλλά λόγω παραγωγών - και εκεί βρίσκω τη διαφορα σε σχέση με παλιά). Πάντως διαφωνω σε σχεση με το 1-2 τραγουδια/ανα δίσκο. Στο Ray of light π.χ. σίγουρα δεν ισχύει αλλά και σε άλλα album της.

Strange in stereo αγαπητε ικονοκλαστ δεν υπαρχει εδω και καιρό οποτε όλα μπαινουν στα κανονικα.

BURNIN AMBITION
05-06-2008, 19:01
oi sonic youth kai o sotto exoun diaskeuasei madonna

LokiTricksterGod
05-06-2008, 19:09
kai oi dream evil exun diaskeavsei eleana paprizou LOL poy paei to metal

Marillion
05-06-2008, 19:12
Me to sympa8eio re paidia, ama ginonte tosa comments gia to neo madonna einai krima pou paramerizonte ola ta ypoloipa e. Eidika otan ekfrazete thn apaxiwsh sas.

sfinotouvlaki
05-06-2008, 19:50
εγώ πάντως είμαι αρσενικού φύλου και τον περίμενα τον δίσκο (παρόλο που δεν το έχω ακούσει ολοκληρωμένα). κατά τ' άλλα, κβελντ, τούτο 'δω (http://www.youtube.com/watch?v=yIZ0f0ULVew) σ' αρέσει; είναι από τον δεύτερο δίσκο του hayes (τραγουδιστή των savage garden), στον οποίο έχει αλλάξει κατά πολύ ήχο προς το πιο ηλεκτρονικό και σε αρκετά σημεία μού φέρνει στο μυαλό την αλλαγή που έκανε η μαντόνα. ρίξε μια ματιά, παίζει να βρεις κομμάτια που θα σου αρέσουν.

Razor
05-06-2008, 20:02
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:

Kveldssanger
05-06-2008, 20:04
Δεν είναι κακο, αν και οι μελωδιες του δεν με συγκινουν και τρελα. Το καλύτερο πράγμα παντως που έχω ακούσει στον χώρο της pop εδώ και μπόλικο καιρό είναι αύτη εδώ η κυρία (http://www.youtube.com/watch?v=OviIggZw1Oc)

hcpunksonacid
05-06-2008, 20:06
:)

sfinotouvlaki
05-06-2008, 20:14
Δεν είναι κακο, αν και οι μελωδιες του δεν με συγκινουν και τρελα. Το καλύτερο πράγμα παντως που έχω ακούσει στον χώρο της pop εδώ και μπόλικο καιρό είναι αύτη εδώ η κυρία (http://www.youtube.com/watch?v=OviIggZw1Oc)

ye, τρομερή η βερτιν (πιο συμμαζεμένη ποπ βέβαια), το beautiful so far το άκουγα πολύ πριν κάποιο καιρό. κατά τ' άλλα, όσους σας πέφτει το επίπεδο να μιλάτε για μαντόνα, σάλτα γαμηθείτε από το θρεντ.

Boris-san
05-06-2008, 20:17
anexarthta ama akouei kaneis madonnna h oxi.einai respect.ofeilei o kathenas na anagnorisei thn apoluth magia ths na ginei tetoio megethos xwris na diathetei thn emphanish pou apeteitai gia tetoious xwrous.einai mualo.den thn phre tuxaia o shaun pen

Ford Prefect
05-06-2008, 20:41
Τι λες ρε; Η Μαντόνα στα νειάτα της ήταν θεά. Είχα χαζέψει κοιτώντας το βινύλιο του Like a Virgin.

sfinotouvlaki, δεν μου πέφτει το επίπεδο, ειλικρινά μου έκανε εντύπωση, γιατί η ποπ γενικά δεν έχει δίσκους αλλά τραγούδια κατά την ταπεινή μου άποψη. Δεν ήθελα να απαξιώσω την κριτική μπάι δε γουέι, φως είδα και μπήκα!

Το τελευταίο ποπ που μου άρεσε ήταν 3 κομμάτια της Ανεστέζια.

regularpaul
05-06-2008, 20:42
ciccone youth doing madonna λοιπόν

http://www.youtube.com/watch?v=xYTOaU0O1Tk
(δεν είναι αυθεντικό το video)

psychomaverick
05-06-2008, 21:32
η στροφή προς το r'n'b ενδιαφέρουσα, το αποτέλεσμα μάλλον αδιάφορο. το "Beat Goes On" είναι ωραίο κομμάτι πάντως, γενικά ο Kanye West είναι ωραίος τυπάς (εδώ vs Daft Punk (http://www.youtube.com/watch?v=cZd1Js0QaOI))

nothingman
05-06-2008, 22:59
χαχ, γιατί σας χάλασε το ριβιού στη Μαντόνα; είναι πιο σοβαρά τα τόπιξ για τα γκομενάκια που βλέπετε στο μαισπέις ας πούμε; η σοβαροφάνεια θα σας φάει ε.

ο δίσκος είναι χάλια πάντως, έπρεπε να είχε δώσει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στον Timbaland που είναι και το πρώτο αλάνι.

carheart
05-06-2008, 23:00
Ε όχι και το πρώτο αλάνι.

nothingman
05-06-2008, 23:02
καλά.
είναι εκεί μπροστά με τα πρώτα πάντως, πως να το κάνουμε τώρα.

ikonoklast
05-06-2008, 23:04
Σε κάτι say it right (nelly furtado), o timbaland σαν παραγωγός σβήνει ροστερς απο μεγάλες δισκογραφικές του ευρύτερου ηλεκτρονικού νψχ.

H.
05-06-2008, 23:22
Και μη χειρότερα.

iskra
06-06-2008, 00:16
to akousa sto spiti tou filou mou tou giorgou tis proalles kai itan poly oreo album. na thymitho na to katevaso.

Milton
06-06-2008, 00:23
o Κanye West γαμαει

Razor
06-06-2008, 00:26
γεια σου iskra βλακμεταλα :moutza:

iskra
06-06-2008, 00:33
karkino sti mana sou.

Brain-pain
06-06-2008, 12:09
Αργήσατε λίγο να τσακωθείτε αλλά τελικά η ποπ μουσική έσπειρε την διχόνοια ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ! :behead: :rofl:
Χωρίς πλάκα τώρα το άλμπουμ ανεξάρτητα αν είναι μεταλάς δεν μου αρέσει. Έχω ακούσει πολύ καλύτερα. :)

Razor
06-06-2008, 15:13
karkino sti mana sou.

να σε φιλησει παγωμενο :)

MoRmEnGiL
06-06-2008, 16:30
Σε κάτι say it right (nelly furtado), o timbaland σαν παραγωγός σβήνει ροστερς απο μεγάλες δισκογραφικές του ευρύτερου ηλεκτρονικού νψχ.

Nelly furtado ta spaei.

FANTASMA
06-06-2008, 19:51
Δε μαρεσε το αλμπουμ, το προηγουμενο και το ρειοβλαιτ ηταν αριστουργηματα στο χωρο τους.
Παω να γαμησω κανα αμεταλλο κωλαρακι για να μετανοησω για αυτα που ειπα.

Mostos
06-06-2008, 21:41
και το american life ειναι δισκάρα και οτι έχει mirwais

X
06-06-2008, 22:37
M'aresei pou sxedon oloi mphkate edw mesa gia na kraksete, alla epeidh kana duo to paiksane k kala "ela twra afhste tis malakies, emeis edw milame sovara" to gurisate ki eseis k kanete dialogo gia pop aplws gia na faneite anoixtomualoi k kala.

Skata sth madonna (tou shmera) k skata k sthn anastesia h pws skata grafetai k skata k sth mpoukwmenh thn panathlia thn shakira k kathe allo frokalo pou poulaei mousikh vgazontas ta vuzia tou sta periodika k kanontas 47230740291843 plastikes gia na fainetai 25 sta 65.

Kveldssanger
06-06-2008, 23:03
Βασικά πρωτίστως η Shakira και δευτερευόντως η Anastacia έχουν ψιλοφωνάρες ε. Και τα πρώτα της Shakira ηταν πολύ ωραίοι δίσκοι (η αλλη ποτε δεν με ενθουσίαζε)

X
06-06-2008, 23:05
Sixainomai oso tipota ston kosmo k tis duo fwnes. Eilikrina me pianei anagoula otan tis akouw.

Mitsmann
06-06-2008, 23:07
X, επισης θα ηθελα να δηλωσω οτι στην ιδια προταση οι λεξεις "Σακιρα" και "βυζια" ειναι γραμματικη αντιφαση και ως εκ τουτου απορριπτεται.

X
06-06-2008, 23:09
Sugnwmh re mitsmann, den krataw shmeiwseis poia savra exei vuzia k poia oxi.

Kveldssanger
06-06-2008, 23:23
Και φυσικα για να καταλαβετε τι φρικαλεοι ειστε γενικα, το ξερετε οτι το συγκεκριμενο ριβιου παίζει να έχει συνολικά περισσότερα ριπλαιζ από οσα αλλα έχω κανει αθροιστικα.

Pitsadoros
06-06-2008, 23:26
auto re pousti

Mitsmann
06-06-2008, 23:27
Αυτοι ειστε.

X
06-06-2008, 23:33
Αυτοι ειστε.

Eipe o anthrwpos pou ekane post se thread kritikhs mono k mono epeidh diavase th leksh vuzia.

Mitsmann
06-06-2008, 23:43
οχι βυζια. Βυζια της Σακιρα.

προσβαλλεται ενας θεσμος.

ον τοπικ το Ρεη οφ λαητ σας γαμει ανετως, και το νεο τραγουδι που εχω ακουσει στα ραδια τιβι δεν με αρεσε καθολου.

Pitsadoros
06-06-2008, 23:44
i anastacia pantws gamaei kwlous

Mitsmann
06-06-2008, 23:45
την ειχα δει σε βιντεο στο ΜΤΒ και μας εδειχνε πως ρευεται και οσο να ναι, ειναι και ξανθια,

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

X
06-06-2008, 23:53
i anastacia pantws gamaei kwlous

:gun:
:gun: :gun:
:gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:
:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:

Mitsmann
06-06-2008, 23:55
Μπορει να την ειπε τραβελι, μη τρελαινεσαι κι εσυ.

Boris-san
07-06-2008, 00:04
kata ta alla postareis allou gia na afxiseis ta sunolika post tou kveld :P

irreligious
07-06-2008, 00:25
συμφωνώ με kveld στα περισσότερα..
δεν ήταν και ανάγκη να το πάει πιό rnb το πράμα..αχρείαστη και ετεροχρονισμένη κίνηση.
μέτριο πρός το κακό το album.

και παιδιά ας μήν μιλάμε για βυζά και κώλους,όχι ασχήμιες παρακαλώ

Milton
07-06-2008, 00:29
ναι αλλα ο kanye west γαμαει.

SpiritCrusher
07-06-2008, 01:17
M'aresei pou sxedon oloi mphkate edw mesa gia na kraksete, alla epeidh kana duo to paiksane k kala "ela twra afhste tis malakies, emeis edw milame sovara" to gurisate ki eseis k kanete dialogo gia pop aplws gia na faneite anoixtomualoi k kala.

Τους κατάλαβες :!:

Το ρέι οφ λάιτ ήταν οκ. Από εκει και μετά με τα λίγα που έχω ακούσει, δεν.

psychomaverick
07-06-2008, 01:49

εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=Na4x2Uwflmg) ρε

Abruzzi
07-06-2008, 02:43
αδιάφορο άλμπουμ,αχρείαστη στροφή

Candiru
07-06-2008, 11:00
ray of light δισκάρα και ειδικά αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=m6SDMCLN5oM)

μερικά παλιά όπως papa dont preach, isla bonita που μου θυμίζουν καψουροκαταστάσεις του παρελθόντος και νισάφι, δ

εν έπαιζε καμμιά καλή κυκλοφορία αυτές τις μέρες και είπατε να το ρίξουμε στο χαβαλέ;

nothingman
07-06-2008, 11:19
κράζατε επειδή (νομίζετε πως) είναι το πρώτο ριβιού σε ποπ άλμπουμ στο μαγκ ή επειδή είναι η Μαντόνα που τη δείχνει το μαντ ξερωγω και πάει να διαβάλλει το τελευταίο προπύργιο των ψαγμένων γενναίων (---->Κβελντ);

Tyler_Durden
07-06-2008, 11:40
Polloi (OXI OLOI RE MALAKA) apo esas eiste gia polla KLOTSOBOUNIDIA!!! Katheste kai kanete tous eidimones kai tous metallopateres gia otidipote sas fainetai "symvatiko" sto metal legontas oti einai "anebneysto" "epanalipsimo" kai diafores alles paparies, kai asxoleiste me to kathe ixitiko kouradi tis "kallitexnidas" madonnas! POLY KSILO RE SKATOFLORA! OYST METALLOTRAVELLIA TOY KERATA! AKOUSTE TON ROUVA SAS KAI TON MPOULO!

p/s1 : nai re malaka eimai stenomyalos kai den exo oreksi na "xarientisto" paizontas to -kai kala- anoteros me to na asxolitho esto kai gia plaka me to kathe papari tis madonna.Kai perissotero giati arketoi FLOROI edomesa otan prokeitai gia mousiki einai kserolles kai metallopateres kai otan tous dothei i eykairia, exoun "sovara" epixeirimata gia to kathe pop klanidi pou kikloforei kathe ksezoumismeno pouro-partalh, theitsa gia na symblirosei ensyma.Metallopateres ypokrites "anoteroi", TON MPOULO!

p/s2 : an thigesai apo ayto to post mou, tote graftike gia SENA.

p/s3 : to neo tou saki pote tha to sxoliasoume? exoume pollous "anoixtomualous" edomesa pou tha vroun epanalipsimo to neo moonspell gia (tyxaio) paradeigma, alla tha vroun kati endiaferon sto neo "ponima" tou kallitexni kai anthropou SAKI

irreligious
07-06-2008, 11:51
με ποιόν τσακώνεσαι ρε?

κ έχει το φόρουμ κανέναν αποκλειστικά μέταλ χαρακτήρα?

Phantom Duck
07-06-2008, 11:53
Polloi (OXI OLOI RE MALAKA) apo esas eiste gia polla KLOTSOBOUNIDIA!!! Katheste kai kanete tous eidimones kai tous metallopateres gia otidipote sas fainetai "symvatiko" sto metal legontas oti einai "anebneysto" "epanalipsimo" kai diafores alles paparies, kai asxoleiste me to kathe ixitiko kouradi tis "kallitexnidas" madonnas! POLY KSILO RE SKATOFLORA! OYST METALLOTRAVELLIA TOY KERATA! AKOUSTE TON ROUVA SAS KAI TON MPOULO!

p/s1 : nai re malaka eimai stenomyalos kai den exo oreksi na "xarientisto" paizontas to -kai kala- anoteros me to na asxolitho esto kai gia plaka me to kathe papari tis madonna.Kai perissotero giati arketoi FLOROI edomesa otan prokeitai gia mousiki einai kserolles kai metallopateres kai otan tous dothei i eykairia, exoun "sovara" epixeirimata gia to kathe pop klanidi pou kikloforei kathe ksezoumismeno pouro-partalh, theitsa gia na symblirosei ensyma.Metallopateres ypokrites "anoteroi", TON MPOULO!

p/s2 : an thigesai apo ayto to post mou, tote graftike gia SENA.

p/s3 : to neo tou saki pote tha to sxoliasoume? exoume pollous "anoixtomualous" edomesa pou tha vroun epanalipsimo to neo moonspell gia (tyxaio) paradeigma, alla tha vroun kati endiaferon sto neo "ponima" tou kallitexni kai anthropou SAKI

p/s4 : xako ti tha ginei reee, pote tha doume maiden

Boris-san
07-06-2008, 12:00
:rofl:

Tyler_Durden
07-06-2008, 12:01
tha valo sto "klasiko clip" tin tetarti.kai ton allo mina exei 850selido afieroma mou, sto hamster, gia tous maiden kai tin epidrasi tous ston ellina τσιμένταλ μπομπαδό.

ikonoklast
07-06-2008, 13:54
Tο μπομπαδός είναι λογοπαίγνιο με κάποιο τρόπο;

Περα απ' την πλάκα reviewers, στις τελευταίες σελίδες μόνο κάτι portishead και leviathan ξεπέρασαν τις τέσσερις σελίδες. Beware.

FANTASMA
07-06-2008, 15:40
Οποιος δε μιλαει για το αλμπουμ σε αυτο το θρεντ ειναι πολυ δηθεν ε.
Ον τοπικ, οτι ειπε ο Αμπρουτσι.

Marillion
09-06-2008, 14:39
Περα απ' την πλάκα reviewers, στις τελευταίες σελίδες μόνο κάτι portishead και leviathan ξεπέρασαν τις τέσσερις σελίδες. Beware.

se ayto profanws den ftaine oi reviewers. edw eimai na to syzhthsoume

distortionofperception
09-06-2008, 14:55
το κανα μια γρήγορη περασιά μιας και βρίσκεται αναμεσα στα τερα μουσικής που χουμε εδω στις εστιες μας και δε μ'αρεσε. και αμφιβάλλω αν οι περισσοτεροι που γραψαν του ρίξαν έστω και μια αυτιά. όσο για το αν γραφουμε στα αλλα ριβιούζ, δεν είναι δυνατόν να βρούμε όλα αυτα τα αλμπουμ και ποσο μαλλον να τα ακουσουμε.
χαλια αλμπουμ οσο τ'ακούω
υπαρχουν καλύτερες τύπισες σε τετοιους ήχους
προτιμώ μαντόνα σε ατμοσφαιρίλες.
θέλω να κραξω tyler(edit sorry) όχι γιατι προσβλήθηκα, αλλά γιατι θες δε θες θα τ'ακουσεις το αλμπουμ μα στο ραδιο μα στα μαγαζιά. τι πειράζει να εκφράσεις αποψη λοιπόν εστω κι αν ακους γκοργκοτυρανόσαυρουςμπουρμπουληθρέητορ?

Tyler_Durden
09-06-2008, 15:43
θέλω να κραξω μουνσπελχαιμ

aderfe mia kai nomizo oti me berdeyeis me kapoion allo gia tin istoria eimai o Durden, o gia pollous edomesa xronopoulos/pervanidis/zaxaropoulos wannabe :baaa:

kai mia kai den exo neyra opos tin ora tou post, ayto pou en oligois ithela na po einai oti den ginetai re mastora na yparxoun 4-5 typoi pou ola tous ksinizoun se ayti ti mousiki (pou ontos einai to 99% pou apasxolei to forum) kai stin proti strofi aytoi oi idioi oi metallo-timites ton panton na milane gia "kallitexnes" (mi xeso) typou μανδόνας.

αλλά γιατι θες δε θες θα τ'ακουσεις το αλμπουμ μα στο ραδιο μα στα μαγαζιά. τι πειράζει να εκφράσεις αποψη λοιπόν

me ayti ti logiki tha eprepe na yparxoun threads reviews klp gia soti volani, to neo disko tou psinaki, tis efis thodi, kai loipwn pou sinistoun to pouri tis ellinikis radiotileoptikis xestras, giati thes de thes opos les, ta tros sti mapa.

distortionofperception
09-06-2008, 15:49
σόρυ μπέρδεψα όνομα με αβαταρ.

pou ontos einai to 99% pou apasxolei to forum

αυταπατάσαι. σε λίγο μονο μεταλ δε θα χει.

me ayti ti logiki tha eprepe na yparxoun threads reviews klp gia soti volani, to neo disko tou psinaki, tis efis thodi, kai loipwn pou sinistoun to pouri tis ellinikis radiotileoptikis xestras, giati thes de thes opos les, ta tros sti mapa.

δε νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω τις ποιοτικές διαφορές μαντόνας-θώδη από επίπεδο συνθέσεων, φωνής ακόμη και παραγωγής. Υπάρχουν καποια όρια :wink:

κατα τα άλλα άραξε, κοτζαμαν κουβέντα γινεται στο χέλπ φόρουμ για το τι σκατα ειναι αυτες οι κριτικές και τι σκατα ειναι αυτο το περιοδικο.

rebelos
09-06-2008, 20:59
δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το κομμάτι με τον Justin γαμάει