PDA

View Full Version : Krifes kameres pali alla kalitero thread ap tou Kantirou

Pitsadoros
04-06-2008, 07:19
stis efimerides edw stin germania diavazoume poli sixna ton teleutaio kairo gia krifes kameres k korgious se katastimata megalwn etaireiwn. sta lidl k sta magazia tis telekom k allou pou de thimamai pou apokaliftike oti ipirxan siskeues pou magnitoskopousan sizitiseis twn ipallilwn sta apoditiria k stous xwrous pou kanoun dialeimma. stin ellada pws einai ta pramata? giati sto mpoutso na thelei o ergodotis na kanei kati tetoio? poio to noima? den einai megali katapiesi gia ton ergazomeno pou prepei na prosexei to gkwlo tou sinexws k de mporei na iremisei oute sto dialeimma tou? de sas kanoun sinwmosiologous ol auta? sizitiste ta kauta erwtimata

.
04-06-2008, 09:53
Α εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Το αφεντικό μου είναι τέλειο και το αγαπώ πολύ και είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου όλου και αν με βλέπει τώρα θα ήθελα να του πω ότι είμαι ο πιο πιστός και αφοσιωμένος υπάλληλος επίσης να διώξεις τη Μαρία θέλει να έρθει να σου ζητήσει αύξηση λέει άσε που κλέβει κι απ'το ταμείο η σκρόφα.

Raven Lord
04-06-2008, 09:57
κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους κι εδώ.

μάλιστα, τελευταία είχε δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα σε δημόσιες υπηρεσίες :!: στη νομαρχία της περιοχής. η δικαιολογία για την τοποθέτηση συστημάτων παρακολούθησης ήταν η τήρηση του ωραρίου και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι υπάλληλοι το είχαν βγάλει απ'τα μάτια, αλλά η ιστορία λήθηκε με εφόδους από το νομάρχη. προσωπικά, επειδή είχα επαφή με αυτές τις υπηρεσίες, δε με ενδιέφερε η τήρηση του ωραρίου, όσο η σωστή δουλειά. εννοείται τις κάμερες τις θεωρώ μεγάλη μαλακία.

pitchfork
04-06-2008, 19:11
Εγώ στο γραφείο που δουλεύω έχω βάλει κάμερα στο λογιστήριο μας γιατί έχουμε μια καινούρια που σχεδόν ποτέ δε φοράει σουτιέν και έχει και γαμάτα βυζιά.

Deggial
04-06-2008, 23:22
Αυτά είναι βλακίες. Δημιουργείται κλίμα ανασφάλειας και πίεσης στους εργαζομένους, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αποδοτικότητα τους.

Boris-san
04-06-2008, 23:24
Εγώ στο γραφείο που δουλεύω έχω βάλει κάμερα στο λογιστήριο μας γιατί έχουμε μια καινούρια που σχεδόν ποτέ δε φοράει σουτιέν και έχει και γαμάτα βυζιά. :rofl: :rofl:

distortionofperception
04-06-2008, 23:33
Αυτά είναι βλακίες. Δημιουργείται κλίμα ανασφάλειας και πίεσης στους εργαζομένους, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αποδοτικότητα τους.
συμφωνω
δε νόμίζω ότι οι εργοδότες σκεφτονται ετσι.

προκειμένου να αποφυγουν το δύσκολο δρόμο της συζήτησης με τον εργαζόμενο (σε περίπτωση που αντιμετωπίζει προβλήματα) και τις διαπροσωπικες σχεσεις και συναισθηματισμους διαλέγουν το συντομο δρόμο του βούρδουλα (στην περιπτωση που συζηταμε οι καμερες)

Το θέμα είναι ότι καμερες ασφαλείας χρησιμοποιυνται ήδη (πιστεύω) με τέτοιο σκοπο. Δεν είναι αναγκη να βάλουν στο ίδιο το γραφείο σου, ή μπροστα στη μούρη σου.

Να κανω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου. Ειμαι εργοδότης, νομίζω οτι με κλέβεις. αν βάλω κάμερα στο ταμείο για να το αποδείξω ειμαι αρχίδι?

Deggial
04-06-2008, 23:39
Να κανω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου. Ειμαι εργοδότης, νομίζω οτι με κλέβεις. αν βάλω κάμερα στο ταμείο για να το αποδείξω ειμαι αρχίδι?

Χάρη στα κουμπιούτερς και τα management information systems είναι δυνατό να παρακολουθούνται όλες οι διαδικασίες μίας επιχείρησης (π.χ. για να εντοπίζονται bottlenecks, να γίνεται πρόβλεψη των προμηθειών ώστε να μειώνεται το κόστος αποθήκης κι όλα αυτά τα ωραία). Σε μία σωστά μηχανογραφημένη επιχείρηση, εάν κάπου εξαφανίζονται μαγικώς χρήματα (όταν οι αποδείξεις του ταμείου έχουν μεγαλύτερο άθροισμα από τα χρήματα που υπάρχουν πράγματι μέσα), δε χρειάζονται κάμερες και χαζομάρες.

pitchfork
05-06-2008, 00:55
Επίσης distortionofperception αν πιστεύω ότι κάποιος με κλέβει τον σουτάρω, δεν κάθομαι να πληρώνω κι άλλα λεφτά για πάρτη του με το να βάζω περιττά μηχανήματα

metamelia3
05-06-2008, 22:48
συμφωνω
δε νόμίζω ότι οι εργοδότες σκεφτονται ετσι.

προκειμένου να αποφυγουν το δύσκολο δρόμο της συζήτησης με τον εργαζόμενο (σε περίπτωση που αντιμετωπίζει προβλήματα) και τις διαπροσωπικες σχεσεις και συναισθηματισμους διαλέγουν το συντομο δρόμο του βούρδουλα (στην περιπτωση που συζηταμε οι καμερες)

Το θέμα είναι ότι καμερες ασφαλείας χρησιμοποιυνται ήδη (πιστεύω) με τέτοιο σκοπο. Δεν είναι αναγκη να βάλουν στο ίδιο το γραφείο σου, ή μπροστα στη μούρη σου.

τι εξοργιστικό ποστ θε μου.

HAVOC
28-06-2008, 07:51
http://redskywarning.blogspot.com/