View Full Version : Bohemian Grove
Once_Emperor
02-06-2008, 14:37
Ηello people!
Λοιπόν, εγώ και κάτι φίλοι από Πάτρα μεριά έχουμε μια μπάντα και παίζουμε εδώ και κανά,δυό χρόνια (μάλλον) black metal. Το καλοκαίρι ηχογραφήσαμε ένα δίσκο και τώρα σιγά σιγά τελείωσαν όλα τα μερεμέτια και έχει πάρει το δρόμο του προς το εργοστάσιο για κοπή. O δίσκος θα λέγεται "Age of Retrogression", θα βγει από την Hyperblasted (βλ. invisistoned) και ελπίζουμε να τον έχουμε στα χέρια μας μέσα στον Ιούνη. Mερικά κομμάτια να ακούσετε μπορείτε να βρείτε εδώ (http://bohemian.hyperblasted.com) και σύντομα θα ανέβει όλος ο δίσκος για download.
Για επικοινωνία μπορείτε να μας βρείτε στο thebohemiangrove@gmail.com ή στην παρακάτω διεύθυνση:
Bohemian Grove
Τ.Θ. 1008
Πάτρα, Αχαΐα
ΤΚ 26001
Γενικά για πληροφορίες και νέα μπορείτε να τσεκάρετε που και που :
- To myspace της hyperblasted [ myspace.com/hyperblasted (http://www.myspace.com/hyperblasted) ]
- To site μας το οποίο κάποια στιγμή θα ανέβει στο [ bohemian.hyperblasted.com (http://bohemian.hyperblasted.com) ]
Aυτά. :)
phthoggon
05-06-2008, 16:40
Ωραία η τελική μίξη πάντως παίδες! Και έπος το Wretched Men (τι βοκς είναι αυτά στο πεντάλεπτο..) άντε να έρχονται και τα άλλα σιγα σιγά 8)
(τι βοκς είναι αυτά στο πεντάλεπτο..)
μάντεψε ποιος τα κάνει :!:
κ όπως είπες πολύ ωραίος ο ήχος
θέλουμε κ praise the goat
άντε με το καλό να βγει
phthoggon
05-06-2008, 18:05
Δεν έχω ιδέα! Να το πάρει το ποτάμι!!
αα εγώ δεν ξέρω τπτ...
να κάνει η μάνα
πς.συνδιάσε το γεγονός ότι τα παιδιά είναι στην Πάτρα κ κάποιος γκεστ έχει γράψει φωνητικά
αυτή τη στιγμή που μιλάμε ένας τριχωτός είναι έτοιμος να μου φέρει κολάρο μια λεςπωλ
δεν μπορώ πω περισσότερα
Ωραία η τελική μίξη πάντως παίδες!
Once_Emperor
06-06-2008, 22:26
Φχαρστούμε :)
Για να διαλευκανθεί το μυστήριο, τις καθαρές φωνές στο Wretched Men τις έχει κάνει ο Αντρέας, τον οποίον κάποιοι ίσως ξέρουν ως τραγουδιάρη των Revolting Breed.
theloume ta palia eph tou tragoudiarh sas se cd
machine head kwlompa(afou psineis) xaxaxaxaxaxaxa
kwlo!
on topic...to cd gamei :) ante k sta xeria mas!
Once_Emperor
10-06-2008, 21:31
Πλέον όλος ο δίσκος είναι διαθέσιμος για download από εδώ (http://bohemian.hyperblasted.com).
Vicotnik
10-06-2008, 21:34
τενκς παιδιά!
θα στηρίξουμε κι έμπρακτα αν γουσταρίζουμε αρκετά!
τι ΑΝ?
στηρίζεις
δεν το σκεφτεσαι
δικά μας παιδιά είναι
κ δεν το λέω μόνο για δάφτους
(κ δεν το λέω σε σενα προσωπικά)
πότε βγαίνει το cd ωρε?
Once_Emperor
10-06-2008, 23:41
Σε 15 μέρες νομίζω θα το έχουμε στα χέρια μας :)
Snorkmaiden
11-06-2008, 01:44
Πλέον όλος ο δίσκος είναι διαθέσιμος για download από εδώ (http://bohemian.hyperblasted.com).
:dfinger: :pingpong:
nohandpath
11-06-2008, 03:15
Εδω μιλαμε για καυλες με μια γρηγορηειναικαιαργα αυτιά!
Αν και ημουν προετοιμασμενος απο το mp3 που ειχε στο site η εταιρια(το χα κατεβασει οταν σας εμαθα απο τον Παυλο-τον φιλο σας ντε) και ηταν γουαο με εκεινα τα γαμηστερα φωνητικα καπου στη μεση του κομματιου!
Μπραβο ρε,στηριζομε/αγοραζομε κλπ,ενημερωστε μολις ερθει!
Βill
Pinatero
11-06-2008, 16:04
:shock: μπραβο ρε παλικαρια, και δεν ακουω και black!
αυτό είναι το θέμα
it's only rock n' roll
α ρε koloba θεέ
carheart
11-06-2008, 21:55
Το album είναι εξαιρετικό, αλλά εκεί στο "hey fuckers, it's only rock n roll" ξενέρωσα. Έξω τα στόνερς από το blackmetal μας!
δε νομίζω ότι λέει αυτό πάντως
εγώ για άλλο λόγο το είπα
carheart
11-06-2008, 22:49
α, εγώ απλά σχόλιο έκανα, no hard feelings!
μπραβο ρε παιδες! αντε με το καλό κ η hard-copy κ με το καλύτερο ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ :D
me tetoio ekswfulo se vinilio thatan gamato! alla den einai true :P
mpravo fim kai ypoloipa paidia.
Once_Emperor
12-06-2008, 15:00
Αφού πήραμε το οκ και από τον iskra, μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο όλο. :D
Οι μποχιμιαν δεν ειναι μπαντα.Ειναι cult.
kaloi eiste, alla oi boletus sathanas sas GAMANE.
Βγηκε το γαμημενο σε σενιο digipack!
Once_Emperor
03-07-2008, 15:59
http://hyperblasted.com/bohemian_grove/bohemian_releases_3.jpg
Λοιπόν, το cd βγήκε και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το πάρει από εμάς στέλνοντας ένα mail στο thebohemiangrove@gmail.com με τις λεπτομέρειες ή μέσω της hyperblasted (http://hyperblasted.bigcartel.com/product/bohemian-grove-age-of-retrogression-cd).
Το cd το δίνουμε 5€ χέρι με χέρι και 6 ταχυδρομικώς (αν θέλετε αντικαταβολή, γίνεται αλλά κοστίζει 2€ παραπάνω).
Για πληρωμή, μπορείτε να στείλετε λεφτά μέσω Paypal (λεπτομέρειες μέσω mail) ή καλά κρυμμένα λεφτά μέσα σε φάκελο (χωρίς νομίσματα όμως).
πως ακριβώς στέλνει κάποιος έξι ευρώ χωρίς νομίσματα?
Once_Emperor
04-07-2008, 11:05
Aφενός, επιστρέφουμε ρέστα (είναι πιο εύκολο να στείλεις κέρματα σε ένα κουτί που έχει και cd μέσα) και αφετέρου ένα κέρμα εάν είναι σε καλή συστευασία δύσκολα εντοπίζεται απλά δεν θέλω να στέλνει κόσμος 6 ευρώ σε ψιλά και να λέει μετά ότι τους βουτάμε τα φράγκα ενώ δεν φτάνουν ποτέ. Τέσπα, όποιος θέλει να στειλει και κέρματα, ελεύθερα, απλά να προσπαθεί να τα "κρύβει" κάπως μεσα στο φάκελο και να έχει υπόψη του ότι παίζει σοβαρά αν το παρουν χαμπάρι απο το ταχυδρομείο να μην φτάσουν ποτέ τα λεφτά ούτε σε εμας αλλά ούτε και να γυρίσουν πίσω...
kollate me selotehp ta kermata anamesa se 2 kommatia psilosklhro xartoni k de 8a yparxei problhma. toylaxiston egw pote den eixa problhma m ayto
phthoggon
04-07-2008, 14:02
Ο κόσμος μας θα είναι ένας πολύ καλύτερος κόσμος όταν όλοι οι άνθρωποι αποφασίσουν επιτέλους να βάλουν paypal :|
nohandpath
05-07-2008, 18:41
Εφτασε στα χερια μας,μπραβο ωρε παιδες για ολη τη δουλεια! :twisted:
Βαλτε καπου και τους στιχους ρεε!
bill
Ra Pariah
22-04-2009, 18:15
Ξέρω ότι είχατε αϋπνίες επειδή δεν είχατε τους στίχους από το "Age of Retrogression", έτσι τους ανεβάσαμε στο site της μπάντας http://bohemian.hyperblasted.com/
Είναι δίπλα στους τίτλους των κομματιών, που συνεχίζουν φυσικά να διατίθενται δωρεάν προς downloading.
To the Death!
Ra Pariah
22-04-2009, 23:52
:razz:
Ra Pariah
23-04-2009, 01:59
Λοιπόν, ανεβάσαμε μία πρόβα ηχογραφημένη τον Οκτώβρη του '08. (δες παρακάτω για link)
Τα κομμάτια έχουν ήδη ηχογραφηθεί πολυκάναλα για ένα split full-length με τους Αυστριακούς Shores of Sheol. Βρίσκονται στο στάδιο της μίξης πλέον. Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό που προσφέρεται προς το παρόν για downloading είναι live ηχογράφηση!
dopefiend
23-04-2009, 02:13
ΤΗΝ ΕΞΙΛΩΗΣΗ!
?!?!?!
Λοιπόν, ανεβάσαμε μία πρόβα ηχογραφημένη τον Οκτώβρη του '08. http://bohemian.hyperblasted.com/med...hearsal.tar.gz
Τα κομμάτια έχουν ήδη ηχογραφηθεί πολυκάναλα για ένα split full-length με τους Αυστριακούς Shores of Sheol. Βρίσκονται στο στάδιο της μίξης πλέον. Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ.
Επαναλαμβάνω ότι αυτό που προσφέρεται προς το παρόν για downloading είναι live ηχογράφηση!
true
Midnight
23-04-2009, 12:36
Αιώνιος fan του Βοέμικου Δάσους ρε!!! (:dfinger::evil::-D) Αγαπάμε Bohemian γιατί είναι τόσο αυθεντικά σάπιοι! Προσωπικά όταν πρωτοάκουσα το Wretched Men είχα την αίσθηση πως βρισκόμουν μέσα σε αρχαίο σκανδιναβικό δάσος την ώρα που πραγματοποιείτο τελετή στ' όνομα του Loki! Δεν ξέρω αν είναι καλή αυτή η αίσθηση ;-) είναι όμως αυτό που ήθελαν να πετύχουν τα παιδιά, πιστεύω, και το κατόρθωσαν απίστευτα! Hail to Chris, the King of Rotten Voices!!!
PRAISE THE GOAT!!!
Once_Emperor
24-04-2009, 02:38
Btw, μιας και το παραπάνω δεν παίζει, το link για την πρόβα είναι αυτό :
bohemian.hyperblasted.com/media/Bohemian_Rehearsal.tar.gz
Ra Pariah
27-04-2009, 01:05
Λοιπόν, σήμερα το απόγευμα ο Αιμίλιος από Injecting Khaos με ενημέρωσε ότι το Terrorizer του τρέχοντος μήνα περιείχε δισκοκριτική του -μοναδικού ώς ώρας- δίσκου μας "Age of Retrogression". Τα νέα μάς χαροποίησαν ιδιαίτερα, δεδομένου ότι το δισκάκι το είχαμε στείλει πριν από κανά εννιάμηνο (!) και δεν περιμέναμε στην πραγματικότητα, ύστερα από τόσο καιρό, κάποιο review! Ακολουθεί το αγγλικό κείμενο και μία πρόχειρη μετάφραση:
"A new act from Greece, Bohemian Grove's debut release "Age of Retrogression" (on Hyperblasted) is a slice of old school black with an emphasis on stomping groove and a definite rock 'n' roll influence, a fact attested by the track "Praise the Goat" with its lyrics containing the eyebrow-raising line; "Come on fuckers, it's only rock 'n' roll". Despite the unusual band name, lyrics and imagery it's surprisingly orthodox, recalling Carpathian Forest, Darkthrone and a host of other Norwegian bands with tried and tested but fairly solid material". Ross Hoon, 6/10 (σελ. 67)
Εν ολίγοις, λέει ότι ο δίσκος αποτελεί "ένα δείγμα old school black metal με έμφαση στην groove-ίλα, που πατάει δυνατά, και μία αναμφισβήτητη επιρροή από rock 'n' roll παιξίματα, γεγονός που πιστοποιείται από το κομμάτι "Praise the Goat", το οποίο περιέχει το στίχο που ξαφνιάζει: "Come on fuckers, it's only rock 'n' roll". Παρά το ασυνήθιστο όνομα, στίχους και artwork, πρόκειται για ένα ανέλπιστα ορθόδοξο άκουσμα, που φέρνει στο μυαλό τους Carpathian Forest, τους Darkthrone και μια πλειάδα από νορβηγικές μπάντες με αρκετά στιβαρό υλικό πολλάκις δοκιμασμένο στο παρελθόν".
Entrancemperium
28-04-2009, 22:25
Το 6/10 του Παπαραΐζερ είναι άκυρο..
Το δισκάκι σκίζει, απ'ολες τις απόψεις.. ;-)
Ra Pariah
28-04-2009, 23:02
Thanks για τα καλά σου λόγια! :pink:
Edit: δεν είναι λίγες οι φορές που το Terrorizer, όπως και το Zero Tolerance, εκπλήσσει ελληνικές -και μη- μπάντες με τη βαθμολογία του. Παρόλα αυτά θεωρείται ένα έντυπο εγνωσμένης αξίας και κύρους, όπως και να το κάνουμε.
phthoggon
29-04-2009, 18:19
μια χαρά είναι το 6/10 από το τερροράιζερ ρε ειδικά για πρώτο δίσκο, δεν είναι τύποι που βάζουν οχτάρια σε ότι πίπα κυκλοφορεί. Ο δεύτερος θα είναι πολύ καλύτερος, γιατί τα κομμάτια που ακούω από το rehearsal (του σπλιτ είναι αυτά είπαμε?) δείχνουν ότι είναι ήδη πιο πάνω! Φέιβοριτ μέχρι τώρα το I spoke to the oak με την επική παγωμένη δεύτερη ριφφάρα, και βέβαια το έπος When the North Winds Blow Fair. Γενικώς Φιμ και Ρα Παρία εξελίσσονται σε μεγάλους ριφφολόγους :dfinger: Άντε να ακούσουμε και τις κανονικές ηχογραφήσεις.
Harbinger of Death
30-04-2009, 03:22
Το I spoke to the oak ακούγεται σαν τίτλος Christian country τραγουδιού.
Ra Pariah
30-04-2009, 04:05
μια χαρά είναι το 6/10 από το τερροράιζερ ρε ειδικά για πρώτο δίσκο, δεν είναι τύποι που βάζουν οχτάρια σε ότι πίπα κυκλοφορεί. Ο δεύτερος θα είναι πολύ καλύτερος, γιατί τα κομμάτια που ακούω από το rehearsal (του σπλιτ είναι αυτά είπαμε?) δείχνουν ότι είναι ήδη πιο πάνω! Φέιβοριτ μέχρι τώρα το I spoke to the oak με την επική παγωμένη δεύτερη ριφφάρα, και βέβαια το έπος When the North Winds Blow Fair. Γενικώς Φιμ και Ρα Παρία εξελίσσονται σε μεγάλους ριφφολόγους :dfinger: Άντε να ακούσουμε και τις κανονικές ηχογραφήσεις.
Μόνον να κοκκινίζουμε μπορούμε με τέτοια σχόλια, αγαπητέ! Όντως αυτά τα πέντε κομμάτια είναι για το split, αλλά σε rehearsal μορφή κι όχι πολυκάναλα κ.ο.κ.
Harbinger, θά 'πρεπε να ντρέπεσαι! Μην ξεκινάς πόλεμο με σατανιστές! :evil:
Harbinger of Death
30-04-2009, 05:58
Εσείς θα έπρεπε να σταματήσετε να ντρέπεστε και να πιάσετε το banjo που έχετε μέσα στην καρδιά σας.
:P
Entrancemperium
30-04-2009, 15:30
Εγώ εύχομαι να μην του βγει ο epic εαυτός του και οι Bohemian Grove
έχουν για εξώφυλλο του καινούριου κανά φωτόσπαθο και τπτ κοναναίους και στα thanx να έχει τους Rhapsody και το Luca Turilli!:pink:
Όσο ακούω περισσότερο μου αρέσει, πολύ ιδιαίτερο και κάπου Gorgoroth-ισε και αυτό απλά ειναι ΓΑΜΩ!
Ra Pariah
30-04-2009, 22:41
Οι Gorgoroth είναι από τις λίγες μπάντες που γουστάρουμε όλα τα μέλη του συγκροτήματος! Είναι τιμή μας που το λες, όσο κλισέ κι αν ακούγεται μια τέτοια ευχαριστία...
Λοιπόν, να πούμε και κάτι άλλο: το CD μπορεί να βρεθεί πλέον και σε κάποια αθηναϊκά δισκάδικα. Αυτά είναι το Eat Metal (ο μόνος που το δίνει χωρίς κέρδος :dfinger:, δηλαδή γύρω στο 5ευρο), Sirens, No Remorse, Bowel of Noise, Dark Side. Γνωστά δισκάδικα τα περισσότερα, εάν το αποζητήσετε το CDάκι ξέρετε πού να πάτε πλέον.
Midnight
03-05-2009, 12:42
Έλα ρε Bohemian, πάμε μωρή αρρώστια!!! Δώστε στον Κωλόμπα μια τραγοκεφαλή για το επόμενο live, να βγεί στη σκηνή μες στο αίμα τραγουδώντας And the porch is full, and full is the court, of ghosts that hasten hellwards beneath the gloom και καίω όλα τα power cd μου για αντάλλαγμα! Να βγει το split γρήγορα, ρε, τιμή και δόξα στο Three Ravens, πάμε για ελληνικούς '90s ρυθμούς και epic black metal πανικό!!!
LONG LIVE BLACK METAL!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Φέιβοριτ μέχρι τώρα το I spoke to the oak με την επική παγωμένη δεύτερη ριφφάρα,
αυτο το ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΙΕΒΥ ριφφ το σιγοτραγουδαω καθε φορα πριν συναντησω Ra Pariah και φιμ! :touched:
Ra Pariah
04-05-2009, 02:20
:pink: :pink:
Όταν κυκλοφορήσει με το καλό, θα πούμε και για τη συνεισφορά σου στο δίσκο! :-P
Και για μενα ξανα ε,το προηγουμενο ηταν πολυ συγκινητικο!:pink:
sabbattack
04-05-2009, 06:08
LONG LIVE BLACK METAL!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
AYTOI EISTE LOULHDES! THN PAREOULA SAS TH GLYFETE KAI AS PAIZOUN TRUE CRUST....
Αχέμ. Σοβαρά τώρα, παιδιά τα τραγούδια που έχετε στο site και το myspace σπέρνουν. Έτσι, βρώμικο μπλάκ που αγαπάμε.
Θα αγοραστεί από το Doom-α πάραυτα, έτσι για το γαμώτο.
Ra Pariah
15-05-2009, 13:59
Επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι έχει αναφερθεί, ας πούμε ότι όλα τα κομμάτια του πρώτου CD μπορεί να τα ακούσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο last fm, πάτωντας το όνομα της μπάντας.
Γαμώ τα νέα κομμάτια λέμε!
εχω το cd εδω και κανα τριμηνο -το ειχα ακουσει στα παιταχτα 2,3 φορες και χτες το εβαλα να ξαναπαιξει και γαμαει στο χαλαρο
RA PARIAH θελω υπογραφη στο εξωφθλλο του cd με αιμα the manowar way:P
Midnight
16-05-2009, 22:37
Εγώ θέλω εξώφυλλο εμπνευσμένο από το I Spoke To The Oak...
Clockwork Orange
17-05-2009, 00:00
Ωπα!
στηριζουμε λοιπον!
edit:στηριζουμε και πορωτικα-καθαρα-φωνητικα-εκλεισε-ο-λαιμος-μου
ευγε!
Ra Pariah
17-05-2009, 12:52
Clockwork, εάν αναφέρεσαι στα καθαρά φωνητικά της πρόβας, ευτυχώς στην κανονική κυκλοφορία θα είναι πολύ-πολύ καλύτερα κι από έμπειρο τραγουδιάρη!
GG, εντάξει με συγκίνησες βρε άτιμε! :pink:
Manowar :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Ra Pariah
17-05-2009, 12:54
Γαμώ τα νέα κομμάτια λέμε!
:pink: :pink:
Clockwork Orange
17-05-2009, 12:59
Clockwork, εάν αναφέρεσαι στα καθαρά φωνητικά της πρόβας, ευτυχώς στην κανονική κυκλοφορία θα είναι πολύ-πολύ καλύτερα κι από έμπειρο τραγουδιάρη!
GG, εντάξει με συγκίνησες βρε άτιμε! :pink:
Manowar :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
δεν ξερω απο που ηταν! last fm οτι ακουσα
νομιζω ηταν το praise the goat η κατι με goat τεσπα
και με αρεσαν αληθινα! δεν ειρωνευομουν
βεβαια δεν ειμαι και ατομο να εμπιστευτεις για αυτο το θεμα γτ μου αρεσει και ο Mustaine :twisted::-P
Midnight
16-06-2009, 13:18
Τι θαγίνει, ρε παίδες; Κανά live θα δούμε πριν τον Ιούλη; Όταν ακυρώθηκε η τελευταία σας εμφάνιση έπαιρνα αντικαταθλιπτικά για ένα μήνα:P
Κανονίστε τίποτα, να παίξτε και καμπόσα από τα καινούρια τραγουδάκια να γίνει της Κολάσεως!!! Στηρίζουμε Three Ravens μέχρι εκεί που δεν παίρνει!
:dfinger::twisted:
Υ.Γ. Μάριε, τον οδηγό του Conan και τα μάτια σου!!!:pink:
Ra Pariah
22-11-2009, 15:30
Λοιπόν, επιτέλους κάναμε my space! (ξεπουληθήκαμε, :grin:)
http://www.myspace.com/insidethegrove
Από εκεί και πέρα η κυκλοφορία νούμερο 2 προχωράει κανονικά, το mastering βρίσκεται στα τελειώματα, όπως και το artwork (από τον Bartlett). Ξανά πέντε κομμάτια διάρκειας 32 λεπτών, οπότε μάλλον πρέπει να θεωρηθεί EP. Αυτά για την ώρα, σύντομα θα ανεβάσουμε και κανά κομμάτι.
Ra Pariah
23-11-2009, 18:41
:pink::touched:
http://www.vberkvlt.com/pages/news/revelation-56
http://www.vberkvlt.com/pages/images/439.jpg
κ δε μιλατε ε;
Ra Pariah
27-01-2010, 02:36
Αφού το 'φερε η κουβέντα λοιπόν (:razz:), το artwork το χουμε έτοιμο στα χέρια μας και απομένουν κάποιες "πινελιές" στο mastering. Πέντε κομμάτια περίπου 32 λεπτά. Από την ίδια εταιρεία (Hyperblasted). Αυτά... :)
τελειωμενο ειναι φοβερο. ο τυπος το κατεχει απειρα, το μονο ψεγαδι ειναι με τα λογκοζ.
το ιπι τωρα, ειναι (πολυ) καλυτερο απ' το ντεμπουτο χωρις τις τελευταιες "πινελιες", το λεω χωρις επιφυλαξη και με μεγαλη σιγουρια.
Ra Pariah
12-02-2010, 15:07
Μια κριτική που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η παρακάτω...
http://evilfraggle.de/HellenicMetal/Page/Black/reviews/Bohemian%20Grove%20-%20Age%20Of%20Retrogression.htm
and the vocalist simply kills.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
12 stars circle your brow
05-04-2010, 13:26
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛ :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
(για το καινουριο)
Agoraphobic_S.I.
29-04-2010, 00:50
Αν και όχι τόσο του γούστου μου, σίγουρα υπάρχει ποιότητα σε αυτό που κάνετε. Και το δεύτερο λοιπόν ρέει ομαλά και υπάρχει συνοχή στα κομμάτια, μάλλον είναι και καλύτερο από το πρώτο.
Αν γίνετε λιγότερο επικ θα κάνω και χεντμπανγκη, αλήθεια!
Clockwork Orange
30-04-2010, 00:42
για πες για την εταιρια γιατι ειμαστε σε αναζητηση κι εμεις τωρα!
Ra Pariah
03-05-2010, 18:08
Ψιλοτρέχει αυτήν την περίοδο ο τυπάς που την έχει και αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά δε νομίζω να ενδιαφέρεται και πολύ να επεκτείνει την "αρμάδα" του. Έχει πάντως myspace για περαιτέρω πληροφορίες.
Αγοραφοβικέ, thanks που ασχολήθηκες. Κάθε σχόλιο είναι για καλό.
Agoraphobic_S.I.
03-05-2010, 22:20
Τίποτα ρε συ, καλή συνέχεια!
17-06-2010, 12:27
θα το πάρουμε ποτέ στα χέρια μας;;;
Once_Emperor
17-06-2010, 12:51
Η κοπή έχει τελειώσει. Αν όλα πάνε καλά, την άλλη βδομάδα θα το χουμε στα χέρια μας.
Clockwork Orange
17-06-2010, 13:20
το drowning in the roar of a sinking world ειναι καυλοκομματος απο τους λιγους ε!!!!
πολλα μπλακμεταλικα :pink: :pink: :pink:
Once_Emperor
17-06-2010, 13:50
Φχαρστούμε :oops:
Grim Fandango
19-06-2010, 15:54
Η κοπή έχει τελειώσει. Αν όλα πάνε καλά, την άλλη βδομάδα θα το χουμε στα χέρια μας.
αντε ρε παιδακι μου...!! τελικα poland? μαζι τα στειλανε?
Once_Emperor
19-06-2010, 15:56
Poland ναι. Για το αν τα στείλανε μαζί δεν έχω ιδέα :P
Grim Fandango
19-06-2010, 16:00
αχα...γιατι κ μας τα στειλανε ηδη κ απ'την ubs ειπαν ερχονται τεταρτη
Once_Emperor
25-06-2010, 14:26
Μας ήρθε και το νέο cd :)
http://students.ceid.upatras.gr/~mellos/25062010138.jpg
Τα παρακάτω info ισχύουν ακόμα οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει. Όποιος θέλει να το ακούσει μπορεί να το βρει εδώ (http://www.mediafire.com/?4xmtzlzkgmm). Έχει γίνει και rip σε flac το οποίο θα ανέβει λίαν συντόμως.
Λοιπόν, το cd βγήκε και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το πάρει από εμάς στέλνοντας ένα mail στο thebohemiangrove@gmail.com με τις λεπτομέρειες ή μέσω της hyperblasted (http://hyperblasted.bigcartel.com/product/bohemian-grove-age-of-retrogression-cd).
Το cd το δίνουμε 5€ χέρι με χέρι και 6 ταχυδρομικώς (αν θέλετε αντικαταβολή, γίνεται αλλά κοστίζει 2€ παραπάνω).
Για πληρωμή, μπορείτε να στείλετε λεφτά μέσω Paypal (λεπτομέρειες μέσω mail) ή καλά κρυμμένα λεφτά μέσα σε φάκελο (χωρίς νομίσματα όμως).
Grim Fandango
25-06-2010, 15:47
ναι ρε μαγκες! καλα, καυλερο φαινεται ε..!! :dfinger:
παιζει να βρω το μαριο το απογευμα για τραμπα, αμα βγειτε για καμια μπυρα ισως ειδωθουμε..
με 'γειες..!!
Harbinger of Death
25-06-2010, 15:58
Περιμένω εξηγήσεις πως θα δώσω 6 ευρώ σε φάκελο χωρίς νομίσματα.
Once_Emperor
25-06-2010, 16:03
Déjà vu (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?19022-Bohemian-Grove&p=753301&viewfull=1#post753301)
necrosaturate
25-06-2010, 18:47
Μου χε στείλει ο Βικότνης το I Spoke To The Oak πριν καιρό και μου άρεσε αρκετά. Αφού άκουσα και τα υπόλοιπα κομμάτια σήμερα έχω να πω πως γαμάνε και με 2 ακροάσεις μου άρεσε περισσότερο απ το πρώτο. Μπράβο παίδες :pink: Γαμηστερό artwork επίσης, απο βδομάδα το χω τσιμπήσει. Καλή συνέχεια!
megeies...ante ferte tpt...
Harbinger of Death
25-06-2010, 23:30
Déjà vu (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?19022-Bohemian-Grove&p=753301&viewfull=1#post753301)
Εξυπνάκια.
mushroom freaks
26-06-2010, 13:58
Den uparxoun logia gai th nea sas doulia magkes... Mou to fere xthes o Mr Nicklas kai apla exw pathei plaka... Polla + to gamistero exswfulo... Oso gia thn sapilla apla epos... Brabo re magkes.... Thanos mhn kourazesai kai poli...xa Ta filia mas reeee
wraio ekswfulo!eee krata kai gia mas kana cd pou eimaste makrua kai einai duskolo na paroume!!!:D:D:D
phthoggon
26-06-2010, 18:53
Έλαβα δισκίον σήμερα με την ευκαιρία ελιτίστικης συνάθροισης εξαίρετων χρηστών και μη! (άσχετο, τι μας έπιασε ρε πούστη μου και τα βγάζουμε όλα μαζί καλοκαιριάτικα?) Για τη μουσική έχουμε πει κάποια ψιλά, υπόσχομαι περισσότερα κάποια στιγμή, τώρα να τονίσω το καταπληκτικό αισθητικά artwork και layout, και βέβαια τις ΣΤΙΧΑΡΕΣ του Star Wimpled Dome.
Φιλόξενη θλίψη
της τρίμορφης σελήνης
θέαινα αθάνατη
στον έναστρο θόλο
μητέρα που χάθηκες
μητέρα που εφάνης
τραγούδα σ΄εμένα έναν σκοπό
σκοπό μαγικό
σαν το πέταγμα της κίχλης
όταν σπάνια μειδιάς
σε διαρκή γαλήνη
βάλσαμο και χάδι
ψυχής τυραννισμένης
που έζησε δεινά
υπέμεινε φριχτά
κουράγιο μόνον είναι
το ζεστό κοίταγμά σου
αιθέριας ομορφιάς
Respect Ra Pariah και σία μουνάκια :dfinger:
Necromanzee Cogent
27-06-2010, 01:07
Εδώ και λίγες ώρες περιεργάζομαι το άλμπουμ (που το λένε ep :lol:) και διάφορα πέρασαν από το μυαλό μου.
Αρχικά πρέπει να πω ότι οι στίχοι του Star Wimpled Dome με ανατρίχιασαν σε σημείο να θυμηθώ φευγαλέα μέσα από το ελληνικό τους part το εκπληκτικό:
ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗ, ΣΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ,
ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΡΕΕ Ο ΧΥΜΟΣ
ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ
Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε, απόλυτα θεμιτή επιρροή Necromantia που θα μπορούσε να ζητήσει ένας οπαδός.
Έπειτα υπάρχουν και άλλα θέματα που αξίζει να αναφερθούν όπως π.χ όλα τα riff αλλά θα σταθώ μονάχα στην αισθητική. Αυτό κυρίως επειδή είδα κάποια πράγματα που σπάνια τα βλέπω και μου δημιουργήθηκε μια μεγάλη απορία...
Μα καλά τα χρήματα που έδωσε η μπάντα από την τσέπη της υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν σε αυτήν?
Και επειδή μπορεί να μην γίνω κατανοητός...εν ολίγης αναφέρομαι στην πιθανή περίπτωση της μη εμπορικότητας που παίζει γι’ αυτή τη μπάντα όπως και για άλλες ελληνικές μπάντες που παίζουν μουσική και όχι image-γνωριμίες-κουραφέξαλα-μπάρμα μ' εταιρεία-gay attitude-και λοιπά που θα μπορούσαν να ειναι tags....
Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τα περιοδικά θα τους χέσω.
Δεσμεύομαι.
Υ.Γ Και δεν ξέρω αν με καλύπτουν 20 λέξεις από τον Γιοβανίτη στο undergraound kommandoz..κυρίως επειδή εκεί διαβάζουμε καμιά 50αριά που το έχουμε στα χέρια μας πριν κυκλοφορήσει…
Μ Π Ρ Α Β Ο
.........τραγούδα σ΄εμένα έναν σκοπό
σκοπό μαγικό
σαν το πέταγμα της κίχλης...........
Once_Emperor
27-06-2010, 02:58
Η εξιλέωση δεν μπήκε τελικά :/
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια. Ανέβασα και τα flac και τα mp3 στο site οπότε όποιος ενδιαφέρεται:
* Mp3 Version (http://bohemian.hyperblasted.com/media/Bohemian_Grove_2010.tar.gz)
* Flac Version (http://bohemian.hyperblasted.com/media/Bohemian_Grove_2010[flac].tar.gz)
Γενικά τα urls δώστε τα σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται. Spread the word!
http://www.prisonplanet.com/images/january2005/020105bgrove4.jpg
Ra Pariah
27-06-2010, 13:30
Μας συγκινείτε, μπαγάσηδες, με τα καλά σας λόγια! :touched::oops::pink:
:dfinger:
NihilistikOrder
27-06-2010, 13:58
Ρα παραγια ασε τις μλκιες , και πες τωρα που φυγε ο Βικοτνις για το βορα , πως σε βρισκουμε και παιρνουμε το σι ντι στα χερια μας αμεσα μην αρχισω να δαγκωνω συμφορουμιτες ( παντα ήθελα να το πω - το χω δει στο ροκιν που το λενε)
Α επος κτλ τα πανε αλλοι πιο ωραια , οποτε δεν τολμαω εγω που μαι αγραμματος να μιλησω ... :P
edit : η φωτογραφια πανω σε μαρμαρινο πατωμα ποσο γαμησε ... τοταλ νεκρο
Ra Pariah
27-06-2010, 14:24
Έχεις πρόστυχο pm...
ion_storm
29-06-2010, 19:48
Κρατηστε μου ένα και μένα.
Και κάπως θα γίνει η δουλειά.
Στα γρήγορα πολύ καλό. Λεπτομέρειες αργότερα.
Να δηλώσω και εγώ σοκαρισμένος με το artwork.
Ra Pariah
29-06-2010, 19:57
Ελήφθη. :ggrin:
phthoggon
29-06-2010, 21:48
Λοιπόν,
When The North Winds Blow Fair.
Το μόνο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τούτο το έπος είναι αυτό:
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/darkthrone1.jpg
Ιδιαίτερη μνεία στην αρχή/τέλος κομματιού με τα παγωμένα ανοιχτά ταξιαδιάρικα ξεκινάω-και-δε-σταματώ ριφς. Και το σόλο, ωπ τι γίνεται εδώ? (φιμ? ή μήπως κόρονερ?)
Άλλα σημεία: Όπου μπαίνει ο Αντρέας (συνδυασμός σιδηροδρομικής γραμμής με ηρωισμό και σπαθί = εξαιρετική αισθητική)
Σάπιος γιαγμανοτραφής κωλόμπας στο τέλος τουΤΗΕ BATTERING RAM OF SATAN. Επίσης ο τίτλος εάν δε το προσέξατε.
Η καλύτερη προσέγγιση σε greek black metal - rotting/varathron influenced υλικό που έχω ακούσει τελευταία, όπου συμβαίνει. Γενικότερα, τα ριφς είναι όλα απλά αλλά επιλεγμένα ένα ένα, κολλητικά, μελωδικά.
Three ravens, όλο. H αργή και ευγενής (noble) δισολία. Μάχεται το I Spoke to the Oak για το καλύτερο κομμάτι του δίσκου.
Ο ήχος όλος, το παίξιμο θάνου, ταιριαστό και μεστό.
Συνολικά: ίσως δε λέει και πολλά μιας και δεν είμαι και ξένος με τη μπάντα, αλλά πραγματικά δε το περίμενα τόσο καλό το άλμπουμ ε.
ion_storm
29-06-2010, 22:11
Ελήφθη. :ggrin:
ωραιος ρε. :P
η κριτική του φθόγκου είναι δεόντως επικη. σε βάζει στο κλίμα.
Ra Pariah
29-06-2010, 23:16
@ Φθόγγον: :touched::touched:
ένττιτ: σόλο στο 5ο από παλαιομεταλλά συντοπίτη κιθαρίστα, ο οποίος φατσικά είναι φτυστός LaBrie. \m/
Enjoy_CruD
30-06-2010, 02:31
Kwlopaida, eiste i prwti banta sti minaroupoli pou vgazei toso prosegmeni (opws k i prwti )deuteri "douleia", to kserete e... ante k oi straightjacket...
Alla edw milame gia dio digi toubana kai tha xei k synexeia, to vlepw egw.
Vgalte prints to eksofilo tou Bartlet na ta dinete me to cd, zitane polloi...tha sas priksw ta @@ apo konta!
Agoraphobic_S.I.
30-06-2010, 14:31
Θέλω κι εγώ μια κόπια ε!
tsimpouklano
30-06-2010, 14:36
+1
σπέρνει η μπάντα
Ra Pariah
02-07-2010, 23:21
Έγινε, Αγοραφοβικέ! Γενικά σημειώνω ποιοι έχουν πει ότι θέλουν κόπια και την επόμενη φορά που ανεβαίνω Αθήνα, θα ειδοποιήσω τον καθένα με πμ.
Κράτα και καμιά κόπια για μας τους μινάρες όμως ε...
Ra Pariah
02-07-2010, 23:34
Εσείς θα πάρετε αύριο! :D
Clockwork Orange
07-07-2010, 03:32
λοιπον παιζει να το ακουσα πανω απο 100 φορες
παρα πολυ καλο και μ'αρεσαν και οι doomsword "κλεψιες"
γενικα γαματε και τα γνωστα-τα χετε βαρεθει
θελω και το πρωτο! κανονιζουμε μαλλον για hand2hand απο μεσα αυγουστου
Ra Pariah
08-07-2010, 15:14
Ευχαριστούμε, Κουρδιστέ! :pink:
Παίζει γενικά να κατέβω προς το επόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Θα προσπαθήσω να κανονίσω καφούλη, ώστε να δοθούν τα δισκία και φυσικά να τα πούμε και "σαν άνθρωποι"! 8-)
Να περιμένετε pm.
PS: το δισκίον λογικά πρέπει να βρίσκεται και στα αθηναϊκά: Bowel of Noise, No Remorse, Sirens και Nuclear Blast, καθώς και στο πατρινό rock 'n' roll. Όπως και να 'χει, εμείς σας προτρέπουμε να το παίρνετε, εφόσον μπορείτε, από εμάς. :dfinger:
το πηρα κιεγω λοιπον...γαμω τα αρτγουορκ εχει φτιαξει ο τυπος!
γαμει κ το ακουω αρκετο καιρο τωρα! κ πολυ καλη κοπη κ αυτο οπως το φιλντς
μονο τα σολο ειναι λιγο χμ :P αλλα τα παιζει μπαμ ο once emperor οποτε νταξ
dopefiend
08-07-2010, 16:21
έβαλε άβαταρ :!:
:touched::touched::touched:
έβαλε άβαταρ :!:
εψαχνα κατι πρωτοτυπο...
17-07-2010, 19:51
aurio gyrizw ellada. thelw otan anoiksw to pc mou na exw pm me to pws tha parw to sintaki sta xeria mou, 'H na skasei ra pariah sto msn gia leptomerh syzhthsh.
pægømenå filia apo thn kata t' alla kauth norvhgia.
γαμάει και το νέο σεντέ κύριοι. αργά ή γρήγορα θα το αποκτήσουμε.
29-09-2010, 20:35
παιδιά κάτι λέει για σας εδώ! (http://projektfishtank.blogspot.com/2010/09/bohemian-grove-gre-bohemian-grove-2010.html)
Ra Pariah
03-10-2010, 00:42
:pink::touched::-D
Ra Pariah
05-10-2010, 00:37
Ένα ακόμη review. :smile:
Εδώ. (http://evilfraggle.de/HellenicMetal/Page/Eps/reviews/Bohemian%20Grove%20-%20Bohemian%20Grove.htm)
carheart
27-10-2010, 20:29
παρελήφθη μετά από δενξερωγώ πόσους μήνες, κολασμένο artwork και ακόμα πιο κολασμένο album.
Τεράστιο κομμάτι το τελευταίο, μου άρεσαν μέχρι και τα επικοφωναχτά
Θα προβώ σε συγκρίσεις αν και δεν μαρέσει αυτό, ισχυρότερο από το πρώτο
Ass Cobra
27-10-2010, 21:23
Βαλατε διαφορα ριβιου, πειτε ομως και πως την πιο μεστη κριτικη την εκανε ο γιοβανιτης στο κομμαντοζ.
Τωρα για την κυκλοφορια, τι να λεμε, πολυ καλο ειναι, αλλα θα πω σαν πιουριστας οτι προτιμω το πρωτο. Μαλλον φταιει ομως οτι με τα λονγκπλεη δενομαι περισσοτερο απο τα εξτεντετ.;)
Αυτή η βιόλα, κάθε "πιουρίστας" ότι και να γράψει να αναφέρει κάπως και τον "γιοβανίτη" (ποιός είναι αυτός?) έχει καναντήσει μεγαλύτερη αηδία και από τον πρετεντέρη.
Midnight
29-10-2010, 04:54
Αν και το mini-CD, E.P., ή όπως αλλιώς επιθυμούν οι ίδιοι να το αποκαλούν, νέο Bohemian Grove το έχω ακούσει εδώ και αρκετό καιρό, μόλις τώρα τυγχάνει να αποφασίζω να του κάνω κριτική εδώ. Οπότε: το εξώφυλλο τα σπάει-ο Αμερικανός συνεχίζει να σπέρνει στη δουλειά του, παρόλα αυτά θα μπορούσατε να βρείτε και εγχώρια σχεδόν τσαμπέ καλή δουλειά, όμως ο τύπος γαμεί οπότε παράπονο κανένα. Τα κομμάτια πιο χειμαρρώδη και κολασμένα από του προηγούμενου, όμως, αν και τα καραγουστάραμε, μην υπερβάλετε: επιστρέψτε στα βορειοευρωπαϊκά βήματά σας (και το Three Ravens θα το τραγουδάω σε κάθε live είτε έτσι είτε αλλιώς). Τα κομμάτια γενικά έσπειραν. Ζητώ συγγνώμη από τους τρεις (ο drummer στ' αρχίδια μου και, μάλλον, και στ΄αρχίδια του, του βαρεμάρα :P) που δεν παρευρέθηκα στο τελευταίο live τους. Είθε οι Darkthrone και ο Conan να σας ευλογούν εις τον αιώνα τον άπαντα! It's only black fucking roll!!!
Ra Pariah
24-12-2010, 16:59
Ευχαριστούμε άπαντες για τα καλά σας λόγια! :pink::pink:
Προς Ass Cobra: φίλε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να άρχισε να ασχολείται μετά το 1998 με τον ακραίο ήχο και να μη διαβάζει τα κείμενα του Γιοβανίτη στο Hammer. Είναι must και γι' αυτόν τον λόγο δεν τον ανέφερα, προτίμησα δλδ να παραθέσω κάποιο review που ίσως κάποιος να μην το πρόσεξε μέσα στα τόσα blogs κ.λπ.
Σε άλλα νέα, κόπιες από το καινούργιο έχει σίγουρα ο Bowel of Noise, ο No Remorse και o Nuclear Blast. Αν έρθω στο ER fest, θα φέρω και μαζί μου για όποιον τυχόν θελήσει.
Snorkmaiden
12-04-2011, 03:26
http://www.facebook.com/group.php?gid=255054814061
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
altavista says:
For all those that esten informed on the owl that appears in the new Ticket of $5000 Chileans that agrees exactly with the one of the Ticket of of 1 Dollar of the USA! The organization Bohemian Groove is the one that this behind all this!
:touched::touched::touched::touched:
Zarou City Rider
28-07-2016, 12:16
HYPE!
http://i50.photobucket.com/albums/f304/junglessence_2005/13738072_1095953737136514_636078054674352784_o_zpsucujkwn4.jpg (http://s50.photobucket.com/user/junglessence_2005/media/13738072_1095953737136514_636078054674352784_o_zpsucujkwn4.jpg.html)
Zarou City Rider
21-06-2017, 18:42
Νέο και ωραίο!
https://www.youtube.com/watch?v=MpDvDLYFf5I
Art In Haste
06-10-2018, 12:32
Ρα, μια που κόβεις βόλτες στην γειτονιά...για πες, τί γίνεται εδώ; Πάει τόσος καιρός από τότε που βγήκε εξώφυλλο και πρώτο άσμα...
commissar
06-10-2018, 17:08
05/10/2018 20:44 <commissar> τι θα γίνει με το bohemian grove όμως
05/10/2018 20:44 <Ra Pariah> έλα κομερσιαλομεταλλά
05/10/2018 20:45 <Ra Pariah> είναι νωρίς ακόμα
05/10/2018 20:45 <Ra Pariah> ωριμάζει μέσα στον σκληρό δίσκο