PDA

View Full Version : Mera Luna

Dragonlord
22-05-2008, 20:56
Λοιπόν, αποφασίσαμε να πάμε φέτος στο γκοθοφέστ. Κλείσαμε εισιτήρια, ξενοδοχεία, όλα ωραία, ήρθε λοιπόν η ώρα να κλείσω αεροπορικά. Ε λέω, για Βερολίνο και μετά με λεωφορείο ή τρένο για hildesheim. Ψάχνω λοιπόν στα τρένα και βλέπω τιμή εισιτηρίου Βερολίνο - χιλντεσχαιμ 120 ευρώ. Λεωφορεία δεν βρήκα, σκέφτομαι ότι για Ανόβερο θα είναι πιο λογική η τιμή. Ή είναι καλύτερα να κλείσω κατευθείαν από Αθήνα για Ανόβερο και να δω από εκεί που είναι σχετικά κοντά πώς θα πάω hildesheim; Καμία ιδέα; Επίσης, μετά πώς να πάω από εκεί άμστερνταμ; Γενικά η πρώτη σκέψη ήταν ότι θα έβρισκα εύκολα τρόπο να πάω από βερολίνο προς hildesheim και μετά πάλι πίσω λόγω mera luna, αλλά πρώτον το φόρουμ του μερα λούνα είναι στα γερμανικά και δε βρίσκω χριστό από ίνφο στα αγγλικά, και δεύτερον μου φαίνεται λίγο βλακεία να πηγαίνω μπρος πίσω αφού το ανόβερο είναι σχεδόν στη μέση της διαδρομής βερολίνο - άμστερνταμ.

pitchfork
22-05-2008, 21:05
Θα σου απαντήσουν πιο ειδικοί από μένα για το ταξίδι, θα ήθελα μόνο να σου πω μπράβο για την απόφασή σου, το φεστιβάλ είναι πραγματικά ΓΑΜΑΤΟ. Οι πιο πολλοί που ξέρω από Ελλάδα πάνε μέσω Βερολίνου και μετά τρένο οπότε φαντάζομαι θα είναι και η καλύτερη λύση.

Αν είστε πολλά άτομα κοίτα και τη λύση να νοικιάσεις κανα αμάξι.

Για Άμστςερνταμ μετά δεν ξέρω επίσης.

Έχεις σκεφτεί να πας με αμάξι από Ελλάδα?

Είχα πάει ένα καλοκαίρι, σε τρεις μέρες είσαι Ολλανδία, μια βδομάδα είχα δει Βέλγιο, Ολλανδία όλη κλπ πλην Άστερνταμ, πήγα το ΣΚ Χιντελσχάιμ (4 ώρες είναι μόνο) και μετά γύρισα Άμστερνταμ για άλλη μια βδοιμάδα.
Τρομερό ταξίδι και οικονομικό σχετικά.
Μόνο κάμπινγκ εννοείται.

Dragonlord
22-05-2008, 21:11
Δύο άτομα είμαστε και οδηγώ μόνο εγώ, οπότε δεν το σκέφτομαι το αμάξι. Κάποια στιγμή θέλω σίγουρα να κάνω ένα road trip προς τα πάνω, αλλά όχι ακόμη.

.
22-05-2008, 22:56
Επίσης, μετά πώς να πάω από εκεί άμστερνταμ;

Οι απαντήσεις σας να εστιάσουν εδώ παρακαλώ.

BLiTzER
22-05-2008, 23:46
Yparxei express trainaki (ICE) apo Dusseldorf gia Amsterdam, me 20-30e gia 2nd class kai kanei kana 2oro. Vres enan tropo na pas Dusseldorf kai to lyses :P Isos na petakseis Athina-Dusseldorf anti Verolinou.

ChromeBlackFuture
23-05-2008, 11:44
ti ennoeis "odhgw mono egw"?
Siga pia,mia gria htan,pws kaneis etsi!?

Dragonlord
24-05-2008, 00:07
Εντάξει, το βρήκα, Αθήνα-Βερολίνο με ολυμπιακή, από το αεροδρόμιο τρένο για hildesheim και μετά το φεστιβάλ τρένο για Άμστερνταμ. Τα τρένα είναι λίγο πιασοκώλικα, αλλά αν κλείσεις από καιρό βγαίνει μισή τιμή που παλεύεται. Ανόβερο δε συμφέρει με αεροπλάνο γιατί απευθείας νομίζω μόνο λουφτχάνσα πάει και μου ζήτησαν τρακοσακάτι.

pitchfork
24-05-2008, 14:11
Από απορία πόσο έχει η ολυμπιακή για Βερολίνο και πόσο η easy jet εκείνες τις μέρες?

Dragonlord
24-05-2008, 15:08
Αν θυμάμαι καλά ίζιτζετ ήταν γύρω στα 120. Δεν το έψαξα παραπάνω γιατί με ολυμπιακή επειδή παίρνω και καλά μετ'επιστροφής (κι ας είναι από άμστερνταμ) μου έρχεται όλο 333, ενώ αν πήγαινα με άλλη εταιρεία και γυρνούσα με ολυμπιακή θα πλήρωνα 205 μόνο για το άμστερνταμ-αθήνα. Δηλαδή άντε να πληρώνω κανα δεκάευρο παραπάνω, δε γαμιέται.