PDA

View Full Version : Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

metamelia3
18-05-2008, 18:59
Λοιπόν παιδιά, αυτό είναι ένα σπουδαίο θρεντ. Λέω να πιάσουμε ότι υπάρχει απο οργανώσεις ή τύπο στην Ελλάδα, πολιτικό, καλλιτεχνικό ή οτιδήποτε παρεμφερές και να ρίξουμε ένα παραγωγικότατο κράξιμο που σκοπό έχει να μας κάνει να καταλάβουμε καλύτερα τη χώρα στην οποία ζούμε!

Σταμ εντ δε γουήτσις, πες μας για τα εαακ! Κομμουνιστή, πες μας για Flesh Machine, Όμιλο φίλων του Κορνήλιου Καστοριάδη και Ξενοδοχεία Των Ξένων! ΕΑΑΚίτες πείτε για το ΜΛ και την ΚΟΕ! Ακόμα πιο υπόλοιπε κόσμε πες για την τρομοκρατία του O.U.R.A.K.O.T.A.N.G.O.! Τι ωραία που θα περάσουμε!!!

ikonoklast
18-05-2008, 19:01
Τι είναι flesh machine;

metamelia3
18-05-2008, 19:46
Περιοδικό κάτι τύπων που διάβασαν τον Αντι-Οιδίποδα και τώρα μας μιλάνε για τον ξεκωλιασμένο επαναστάτη.

Είδες; Άρχισε ήδη! Δεν είναι υπέροχο;

ikonoklast
18-05-2008, 19:54
Ξερωγώ, εγώ το κάνω σε κά8ε 8ρεντ, δε χρειάζομαι τα αδελφίστικα τόπικ σου.

metamelia3
18-05-2008, 20:33
Ναι αλλά θα είναι ωραίο να τα έχουμε συγκεντρωμένα, σκέψου, σα λεύκωμα της ελληνικής πραγματικότητας θα είναι!

lab
18-05-2008, 20:34
Αντε γαμησου ρε καλκη!
Μονο μαλακιες λες σε αυτο φορουμ!
Αργοσχολε!
Δεν εχεις τι να κανεις?

Μπηκα στο νοημα?

ikonoklast
18-05-2008, 21:05
Εντάξει. Εμένα λοιπόν μου τη σπάνε όλοι όσοι λένε πράγματα για τη "χώρα μας", την "ελλάδα" και το "εξωτερικό". Τύποι απο τον λένο χρηστίδη μέχρι τον random βλάκα πασόκο που λένε πράγματα όπως "πήγα ένα καλοκαίρι στην δυτική ονδούρα και είδα με τα μάτια μου τον πολιτισμό, όχι σαν εδώ που είμαστε υπανάπτυκτοι!". Τύποι που λένε για "ελληνάρες" και για "ευρωπαίους", για τον "κλασικό τον μαλάκα τον έλληνα", για πράγματα που δεν 8α αλλάξουν γιατι "κλασικά εδώ είναι ελλάδα" , τύποι που κράζουν το "ελληνικό δημόσιο" και τον "έλληνα μικροαστό". Γενικώς δηλαδή όλοι όσοι κρύβουν ένα αστείο ε8νικό σύμπλεγμα πίσω απο έναν τάχαμου διε8νιστικό κράξιμο της κά8ε "ελληνικότητας". Η οποία φυσικά ανακαλύπτεται παντού, γιατί φυσικά είναι μοναδική και που8ενά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη ο "έλληνας" είναι πάντα ο "κλασικός".

stam and the witches
18-05-2008, 21:18
Εγώ σιχαίνομαι τον ελληναρά του φραππέ που δε στρώνει τον κώλο του να γράψει κανα riff και κλαίγεται για τη σκηνή!!

metamelia3
18-05-2008, 21:21
@ικονοκλαστ: συμφωνώ. ο τίτλος "η χώρα μας" δεν μπήκε με τη σημασία "κράξτε τον κλασικό τον μαλάκα τον έλληνα" όμως. απλά ως γεωγραφικός προσδιορισμός για τα πράγματα που θέλω να συζητήσουμε.

Εμένα μου τη σπάνε λοιπόν παιδιά και οι λεσβιακές οργανώσεις που σκοπό έχουν να κάνουν όποιον γεννήθηκε άντρας και στρέητ να νιώθει ένοχος γι' αυτό. Ευτυχώς δεν πιάνει, παραμένει εκνευριστικό όμως.

cancer
18-05-2008, 21:27
mou ti spaei o lazopoulos.

Pitsadoros
18-05-2008, 22:35
emena mou ti spane oi neolaies kommatwn. de thelw n anikw se mia genia ptwmatwn

Shadowking
18-05-2008, 22:51
Γιατί δεν είμαι γιάπης, δεν είμαι Χρυασαυγίτης!

Phantom Duck
18-05-2008, 23:11
Ευχαριστούμε κ. Βορίδη.

irreligious
19-05-2008, 19:55
εμένα μου τη σπάνε όχι μόνο οι νεολαίες κομμάτων,ή οι φασίστες ή οι αναρχικοί,οι θρησκόληπτοι και οι δήθεν μόνο αλλά όλοι όσοι προσπαθούν να καλύψουν με κάποια ταμπέλα ή κάποιο χαρακτηρισμό την ανυπαρξία του εγκεφάλου τους και τις όποιες ανασφάλειες/φοβίες τους..κατα'άλλα ''τσι πατρίδας μου η σημαία...''

sfinotouvlaki
19-05-2008, 20:04
μου τη σπάει το σκληρό χαρτί υγείας και τα μαλακά σκατά. εντός ελλάδας μόνο, εκτός τα συμπαθώ.

Dragonlord
19-05-2008, 20:20
ψοφάω.

asimoulis
19-05-2008, 23:55
Εντάξει. Εμένα λοιπόν μου τη σπάνε όλοι όσοι λένε πράγματα για τη "χώρα μας", την "ελλάδα" και το "εξωτερικό". Τύποι απο τον λένο χρηστίδη μέχρι τον random βλάκα πασόκο που λένε πράγματα όπως "πήγα ένα καλοκαίρι στην δυτική ονδούρα και είδα με τα μάτια μου τον πολιτισμό, όχι σαν εδώ που είμαστε υπανάπτυκτοι!". Τύποι που λένε για "ελληνάρες" και για "ευρωπαίους", για τον "κλασικό τον μαλάκα τον έλληνα", για πράγματα που δεν 8α αλλάξουν γιατι "κλασικά εδώ είναι ελλάδα" , τύποι που κράζουν το "ελληνικό δημόσιο" και τον "έλληνα μικροαστό". Γενικώς δηλαδή όλοι όσοι κρύβουν ένα αστείο ε8νικό σύμπλεγμα πίσω απο έναν τάχαμου διε8νιστικό κράξιμο της κά8ε "ελληνικότητας". Η οποία φυσικά ανακαλύπτεται παντού, γιατί φυσικά είναι μοναδική και που8ενά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη ο "έλληνας" είναι πάντα ο "κλασικός".

αυτό ακριβώς.

ikonoklast
20-05-2008, 12:47
Ναι αλλά εγώ έχω δεδομένο ότι καίμε σημαίες και ότι γαμάμε ε8νικοκομμούνια τύπου μλ!

asimoulis
21-05-2008, 22:27
καίμε σημαίες και γαμάμε ε8νικοκομμούνια (http://www.youtube.com/watch?v=2aZSJ8V0VQs)