View Full Version : Ντουσαν.
Mitsmann
16-05-2008, 02:12
Παντως αν η πρωτη κινηση της Κοινοπολιτειας ειναι να κανουν σαν τρελοι για να κανει ο πολυαγαπημενος μας σερβοελληνοβοσνιος το παν να σπασει το υπαρχον συμβολαιο του με ομαδα για να αναλαβει με υπατη εξουσια το τμημα ποδοσφαιρου του Π.Α.Ο. ενα αρχικο "λολ" μπορει να ειπωθει.
Ford Prefect
16-05-2008, 02:27
Γιατί ρε Μιτς; Χρειάζονται καλό προπονητή και ο Μπάγεβιτς είναι. Τα υπόλοιπα είναι προς λαϊκή κατανάλωση. Κωλοτούμπες άπειρες παντού. Ουδείς αναμάρτητος.
Γιατί ρε Μιτς; Χρειάζονται καλό προπονητή και ο Μπάγεβιτς είναι.
lol
Ford Prefect
16-05-2008, 02:53
Τι, τώρα λέμε ότι δεν είναι; Για άσχετος αρκετά πρωταθλήματα πήρε πάντως. Και ο Άρης δεν πήγε άσχημα. Εκτός κι αν ενστερνιζόμαστε πίπες τύπου "αυτόματος πιλότος" του Σαββα-Κορνέ.
Mitsmann
16-05-2008, 02:53
α) οτι ειπε ο Μπουμ.
β) αν εισαι η συμπραξη του σουπερ επενδυτη, των σουπερ τρελων με την ομαδα που θα χωσουν τα φανταστικομμυρια ΑΝ παιρνανε τη μπαλα, του σουπερ εφοπλισταρα και το πλαν Α, ειναι ο Ντουσαν, ε, σιγα τ αυγα. Κι ο Τζιγγερ αυτο θα κανε.
Ford Prefect
16-05-2008, 03:01
Να σου πω; καλύτερα μια εγυημένη λύση να στρώσει το σύσκατο που έχει καταντήσει η ομάδα του βάζελου, μέσα κι έξω απ'τα αποδυτήρια, και μετά από 2 χρόνια ψωνίζεις (και ρισκάρεις) ένα ακριβό όνομα. Αλλιώς πας για προπονηταρά τύπου Μαλεζάνι, Σόλιντ, Φερέρ, Μπερέτα-Καρέτα, και γενικώς πολύ αισιόδοξα όλα και καταλήγεις με Γκάτσο, Ροζεμποργκ φιάσκα, Ποδήλατα και δε ξέρω τι άλλο θα ξημερώσει.
Τον Μουρίνιο δύσκολα τον βλέπω στην Παιανία για την ώρα. Αλλά και σε μας δεν βλέπω να'ρχεται ο Λίπι.
Mitsmann
16-05-2008, 03:36
Ναι, απλα προσωπικα το μοτιβο σ αυτη την κωλοχωρα "Μπαγεβιτς ή τεφρα" εχει αρχισει να με αηδιαζει.
Φορ γκαντς σεηκ, θα εχει περασει απο Ολυμπιακο/Παο/Αεκ/Παοκ/Αρη. Δε γινεται.
Ford Prefect
16-05-2008, 03:41
Γι'αυτό φταίει το ελληνικό πρωτάθλημα, όχι ο Μπάγιεβιτς όμως.
Ντάξει, υπάρχει το αστείο "Ο βάζελος είναι η τελευταία ομάδα που ήθελε να πάει ο Μπάγεβιτς" :Ρ
Mitsmann
16-05-2008, 03:44
Δεν υπαρχει καμμια ομαδα που δε θελει να παει ο Δουσαν αν ρεει μπικικινι.
chris_boss
16-05-2008, 03:45
πάρτε πούλο λέμε, είστε άκυροι
Mitsmann
16-05-2008, 03:46
γραψε και συ στο τελος οτι θες μπαγεβιτς να τα χω δει ολα.
οσο για το παρτε πουλο απ το τοπικ, ειναι σαφως αστειακι.
Ford Prefect
16-05-2008, 03:47
Α, δεν θα τον πάρετε ή τον θεωρείτε άχρηστο κ. βάζελε;
Οτι θα τον παρουν ειναι σιγουρο, εχει προβλεφθει απο Πητ Παπαδακο εδω και πολλα χρονια.
chris_boss
16-05-2008, 03:51
και φυσικά ΔΕΝ τον θέλω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω σε σας το γιατί, δε θα καταλάβετε.
Mitsmann
16-05-2008, 03:52
ε κανε ομως μια προσπαθεια.
και φυσικά ΔΕΝ τον θέλω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω σε σας το γιατί, δε θα καταλάβετε.
Γι' αυτό και πούλο από το τόπικ. Κάντε ένα "πόσο καύλα είναι" και αρχίστε με τον μπάεβιτς άμα θέτε.
Mitsmann
16-05-2008, 03:54
Ναι ναι πολυ ωραια η μυστικοτητα απ τους Πρασινους Ιλλουμινατηδες, αλλα ετσι για να γινεται συζητηση ρε παιδι μου, δε μας λετε κιολα?
Ford Prefect
16-05-2008, 04:04
Άβυσσος η ψυχή του βάζελου.
Raven Lord
16-05-2008, 09:47
αυτό ακριβώς
Moonspellheim
16-05-2008, 09:56
βαζΕΛοι---->anwtero eidos!
Raven Lord
16-05-2008, 10:04
αυτό ακριβώς
irreligious
16-05-2008, 11:17
Άβυσσος η ψυχή του βάζελου.
εγώ για τον κώλο ήξερα,αλλά ντάξ όσο ζείς μαθαίνεις
pitchfork
16-05-2008, 18:50
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να πω στους πελάτες για τον βάτραχο.
Λοιπόν παιδιά, εγώ προσωπικά δεν τον θέλω γιατί:
1. θεωρώ ότι είναι προπονητής της περασμένης δεκαετίας και μπαγιάτικος,
2. τον έχω ψιλοσυνδυάσει με τις πρώτες εποχές παράγκας όπου έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τους άμπαλους και τα κοράκια και μας το έπαιζε πρωταθλητής ενώ γέλαγε με αυτόν και το μουρδέλο του όλο το ελλαδιστάν,
3. τον θυμάμαι από πιτσιρίκι ως καλό παικτάκι αλλά χαρακτηρισμένο ΤΟΥΡΚΟ
4. και κυριότερο δεν τον θέλει ο κόσμος μας (για τους δικούς του λόγους)
Αυτά.
an 8elete na ton diw3ete se periptwsh pou er8ei se esas to 3erete to sun8hma
"mpagiatikos" mallon ennoei tritotetarto xeri.
ali8eia pinks stous bazelous pou kanoun san ti mantam sousou, alla paidia min eiste xazoi, mia xara einai o bajevic sto na ftiaxnei omades kai me to kalo budget pou vlepw na rxetai 8a ginoun oraia pramata kai gia kairo. kai kalitero proponiti den eixate aptin epoxi tou markarian.
Προφανώς δεν αρκεί να είναι καλός προπονητής.
nai ok alla einai ligo xazo na protimas ena akoma tsirkoulo (pou apodeixtikan tsirkoula, den ir8an san tetoioi) tipou munoz h malezani h peseiro me miden empeiria prota8litismou kai miden gnwsi tis ellinikis pragmatikotitas h kapoion me pana8inaiko background apo kapoion pou exei ta 2 prwta se megalo va8mo (gia to trito de vlepw na proteinei kaneis kati). ki ama katsoun 2 super xronies seri kai me sispeirwmeno ton kozmo sto gipedo to vlepw na fonazete dusan dusan ki esy na profereis mono ta fonienta.
Ε γι' αυτό λέμε δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Αφήστε το να πάει στο διάολο.
lol, ksexasa, eseis ipostirizete mian idea.
pitchfork
17-05-2008, 21:37
Εκτός αυτού δεν γλείφουμε κι εκεί που φτύναμε αλλά άσε γτ θα πάει αλλού η κουβέντα και θα στενοχωρηθείς.
an 8elete na ton diw3ete se periptwsh pou er8ei se esas to 3erete to sun8hma
Ε βέβαια - να στε καλά. :wink:
Πάντα υπάρχει και η ασφαλιστική δικλείδα....
Προσπάθησα να αποφύγω να απαντήσω σε αυτή την ιστορία γιατί νομίζω ότι δε θα καταλάβετε χριστό, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια, μιας και ενοχληθήκατε που δεν σας παίζουμε. Ευχαριστώ τον μοντ που έγινε σπλιτ, στο άλλο ήταν οφ τόπικ και δε θα απαντούσα.
Ο κάνσερ καγχάζει εκεί πίσω στη γαλαρία με τα κουλ παιδιά ότι υποστηρίζουμε μια "λολ ιδέα". Ας δούμε λίγο ποια είναι αυτή στη συγκεκριμένη περίτωση.
Ανέφερε λοιπόν ο κάνσερ τρια κριτήρια για τον νέο προπονητή, να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και να είναι οπαδός του Παναθηναικού. Μόνο γαύρος θα έβγαζε τέτοια λίστα, που δεν περιέχει καθόλου το θέμα των ικανοτήτων του προπονητή, αλλά θα υποθέσω ότι αυτό πάει στο πρώτο κριτήριο, θα το κάνω "να έχει αποδείξει ότι ξέρει λίγο μπάλα" και πάμε παρακάτω.
Για το τρίτο κριτήριο να συμφωνήσω, δεν έχω κάτι να προτείνω. Στον ελληνικό χώρο, ή στον χώρο του ΠΑΟ, δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου ικανό να αναλάβει τώρα. Ο Δώνης, αφού τελειώσει το αγροτικό του στην ΑΕΚ, ίσως είναι έτοιμος. Τώρα όχι.
Για το πρώτο κριτήριο, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, κάποια μπάλα ξέρει ο Μπάεβιτς, πολύς κόσμος τού έχει κάνει και κριτική για καθαρά αγωνιστικούς ή πειθαρχικούς λόγους και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κάμποσοι που ξέρουν περισσότερη από αυτόν στον κόσμο. Λεφτά έχουμε.
Πάμε στο σημαντικό, τη "γνώση της ελληνικής πραγματικότητας" και στην "ιδέα" που υποστηρίζουμε. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Περιμένω από τη νέα εποχή του Παναθηναικού, να αλλάξει την πραγματικότητα αυτή, ή τουλάχιστον να τη γράψει στα παπάρια του και να κάνει το δικό του. Υπό αυτή τη σκοπιά ο Μπάεβιτς δεν είναι απλά λάθος προπονητής, είναι ακριβώς η αντίθετη πορεία που πρέπει να πάρει η ομάδα. Η ελληνική πραγματικότητα που ξέρει και υπηρετεί ο πρίγκιψ είναι αυτή των λαμόγιων, της παράγκας, της βίας, των παραρτημάτων κάθε είδους, της μη αξιοποίησης ταλέντων και δε συμμαζεύεται (μπορείς να γελάσεις μιτσ - είπα τη λέξη παράγκα! αλλά αν είχες να διαλέξεις ΕΝΑΝ προπονητή που να ήξερε πώς να στήσει τα ματσάκια, ποιός θα ήταν;).
Η Ντουμιτρέσκου, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε ότι δεν ήταν οπαδός του Παναθηναικού, ότι ΕΓΙΝΕ λόγω της ομάδας στην οποία ήρθε. Ο Ομπράντοβιτς ήταν πανάθα από τα γεννοφάσκια του; Δε θέλω έναν προπονητή να μου πουλήσει οπαδιλίκι, αλλά θέλω να έχω την ελπίδα ότι ο άνθρωπος που έχω θα αγαπήσει την ομάδα μου και θα προσφέρει μετά από λίγο και ένα μέρος από την καύλα του γι' αυτή. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΠΑΕΒΙΤΣ ΤΩΝ 47 ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ; Είναι ο προπονητής που έχει συνδεθεί εξάλλου με 1000 πράματα, που καμιά σχέση δεν έχουν με τον ΠΑΟ. Κάτι πόσταρε πιο πάνω και ο πιτς για γλείψιμο και φτύσιμο.
Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι εσείς θελετε να νικάτε, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο πώς θα γίνει αυτό. Κάθε ομάδα πρέπει να φτιάχνει κόσμο που να γουστάρει να παλεύει γι' αυτή και οι νίκες θα έρθουν φυσικά (και πολυ πιο όμορφα από το να καταλήγεις να διώχνεις τον τάκη στο βωμό του πρωταθλήματος και να αναγκάζεις τους οπαδούς σου σε κωλοτούμπες). Αν έχεις τέτοιους ανθρώπους, τότε δεν πειράζει και να χάσεις, ο κόσμος θα χειροκροτήσει - έγινε στο βόλλει, έγινε και στο μπάσκετ, δεν είναι λόγια του αέρα. Δεν είναι τυχαίο το "στις χαρές και στις λύπες μαζί".
Mitsmann
18-05-2008, 00:47
To διαβασα. Αυτη λοιπον ειναι η περισπουδαστα κρυφη αποψη. οκ.
Κατ αρχην ο ορισμος "ελληνικη πραγματικοτητα" προφανως αναφερεται στις ιδιαζουσες περιπτωσεις του εκαστοτε πρωταθληματος αγωνιστικα μιλαμε. Για να αντιστρεψω την τσουβαλιαστικη ειρωνια που δε μ αρεσει καθολου, μονο παναθηναικος θα αντιλαμβανοταν το "ελληνικη πραγματικοτητα" ως "να ξερει να στηνει παιχνιδια". Γιατι δεν εστηνε και το σημερινο? (μην απαντησεις γιατι "επαιζε με τον gayρο", εσυ ειπες οτι ο Μπαγεβιτς στηνει παιχνιδια)
Ειναι σαν να μου λες οτι το Αεκ πηρε τον Δωνη σαν γνωστη ελληνικης πραγματικοτητας γιατι? επειδη εστηνε τα ματσακια με τη λαρισα??...Η οταν λεμε οτι ο Φερερ απετυχε πρωτιστως γιατι αγνοησε η υποτιμησε την "ελληνικη πραγματικοτητα" (που ουτε αυτος ο ορος μ αρεσει τεσπα ομως) σημαινει οτι δεν ηξερε να στηνει παιχνιδια? Ακομα πιο κατανοητα ο Πεσεηρος εβγαζε επιθετικους και εβαζε αμυντικα χαφ μες τη Λεωφορο και επαιζε εκτος εδρας με μικρομεσαιες ομαδες με 9 αμυντικογενεις παικτες. Αυτα λοιπον προπονητης γνωστης της "ελληνικης πραγματικοτητας" γενικα δε θα το κανε. Και πιθανον κι ο παο να επαιρνε πρωταθλημα.
Ειναι προφανες οτι ο Μπαμπης ο Τεννες δε μπορει να δουλεψει στην Σαντερλαντ. (καθολου τυχαιο παραδειγμα ομαδας.) Ο Μπαμπης δεν στηνει παιχνιδια στην ελλαδαρα αλλα και στην Πρεμιερ δεν στηνονται. Και οι ομαδες Τεννε παιζουν σφιχτα και γενικα η Σαντερλαντ παιζει σφιχτα. Αλλα αν παει να παιξει με οδηγιες Αθηναικου/Λεβαδειακου θα βγει υπερτελευταιος γιατι δεν εχει ιδεα πως παιζεται η μπαλα εκει πανου.
Προσπαθω να καταλαβω τη λογικη σου ακομα και δε μου βγαινει. Δηλαδη αμα παρει το Μπαγεβιτς ο παο, θα αρχισει να στηνει παιχνιδια, να παιρνει πετσινα πεναλτυ και αναποδα αραουτ και φαουλ στη σεντρα? (οι 2 τελευταιοι λογοι ειναι αυτοι που εφαγε ξυλο ο Ευθυμιαδης). Ο Μαλεζανι για να πω ενα αλλο παραδειγμα, ασχετως που προπονητικα ειναι καραγκιοζης, ηταν προπονητης της Παρμα οταν κυκλοφορησε το βιντεακι που ντοπαρονταν. Αυτος π.χ. πρωωθουσε τα ιδανικα του Μεγαλου Παο? Γιατι κανεις δεν αφησε ουτε νυξη για αυτο. Αν επαιρνε και πρωταθλημα τοτε (με το 0-0 με ΑΕΚ στη Λεωφορο) ου, θα χατε και καλυτερη αποψη. Παναθηναικαρα ηταν παντως, εβγαινε με φανελες παο (οχι φορμες) στις συνεντευξεις και γλωσσοφιλαγε τον Γκαλινοβιτς μετα την προκριση με Βισλα.
Συνεπως, θα καταλαβαινα παρα πολυ καλα να μη σας εκανε ο Πριγκηπατος για αγωνιστικους/προπονητικους λογους. Το υπολοιπο ναι μεν καταλαβαινω (σαππλαης!) τι θες να πεις, αλλα παρ ολα αυτα ειναι μια σουπερ φανταστικη ιστορια πρασινης ανωτεροτητας εναντια στον προπονητη που για τρια χρονια επαιρνε ας πουμε σε καθε ματς πεναλτυ (90 σε τρια χρονια?) οταν βεβαια δεν εστηνε τα ματς.
υ.γ. οσο για το "1000 πραγματα που δεν εχουν καμμια σχεση με παο" τι ακριβως εννοεις? Μισω το να λεω "ναι ρε πουστηδες αλλα τοτε το 1956..." αλλα πραγματικα πρεπει να αστειευεσαι.
Είδες που δεν κατάλαβες; Γι' αυτό δεν ήθελα να ποστάρω. Γιατί ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα καταλήξει σε μια κουβέντα ΛΟΛ ΠΑΡΑΓΚΑ. Μένεις στο κόμπλεξ αυτό και δεν κοιτάς τι λέω, λες τη λέξη "στημένο" ή κάτι παρόμοιο 17 φορές FFS ενώ ήταν απειροελάχιστο μέρος του ποστ μου.
Ας ξεκαθαρίσω το θέμα με τα στησίματα, πριν προσπαθήσω να εξηγήσω ξανά τα άλλα. Να σημειώσω ότι αυτή ακριβώς είναι η δική μου άποψη, δε μιλάω εκ μέρους άλλου Παναθηναικού.
Η παράγκα υπήρξε, το έχεις δεχτεί κι εσύ. Ας δεχτώ για τη συζήτηση και μόνο (αν και θα γελάσει όλος ο κόσμος πλην γαύρων με αυτό) ότι δεν ήταν υπό τις υπηρεσίες του γαύρου, άλλα ήταν "κάτι άλλο" όπως έχεις πει παλαιότερα. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΣΤΗΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Συνέβαλε δηλαδή στη ΣΑΠΙΛΑ της ελληνικής πραγματικότητας.
Έχουμε από την άλλη τον Μπάεβιτς, που ήταν ο καλύτερος (και με αυτό εννοώ ο πιο πολυνίκης) προπονητής της εποχής της παράγκας. Να ισχυριστούμε ότι δεν ήξερε τι γινόταν είναι αστείο, ακόμα και αν ο ίδιος δε λέρωνε τα χέρια του. Έχει κάνει ποτέ κάτι γι' αυτό; Όχι βέβαια. Έναι λερωμένος; Ναι κατά τη γνώμη μου.
Όταν λοιπόν αυτό που θέλω από τον ΠΑΟ είναι να αλλάξει σελίδα, να είναι ΔΥΝΑΜΙΚΑ κατά τέτοιων καταστάσεων, είναι λογικό να θέλω έναν λερωμένο προπονητή; Δεν τον ενδιαφέρει να είναι κατά σε τέτοιες καταστάσεις, θα ήταν στο παρελθόν. Τον ενδιαφέρει να τις εκμεταλλεύεται - εξάλλου οι τίτλοι του ήρθαν με διαιτητικές εύνοιες.
Γιατι δεν εστηνε και το σημερινο? (μην απαντησεις γιατι "επαιζε με τον gayρο", εσυ ειπες οτι ο Μπαγεβιτς στηνει παιχνιδια)
Παρανόησες ή εγω δεν το εξέφρασα καλά. Δεν ξέρω αν ο ίδιος ο Μπάεβιτς έστηνε, ξέρω ότι η λογική λέει ότι γνώριζε πώς λειτουργούσε ο μηχανισμός. Τώρα και ο ίδιος να έστηνε, πρώτον η παράγκα δεν είναι η ίδια και δεύτερον δεν είναι προπονητής του γαύρου. Προφανώς παίζει ρόλο.
Ακομα πιο κατανοητα ο Πεσεηρος εβγαζε επιθετικους και εβαζε αμυντικα χαφ μες τη Λεωφορο και επαιζε εκτος εδρας με μικρομεσαιες ομαδες με 9 αμυντικογενεις παικτες. Αυτα λοιπον προπονητης γνωστης της "ελληνικης πραγματικοτητας" γενικα δε θα το κανε. Και πιθανον κι ο παο να επαιρνε πρωταθλημα.
Ναι και ο τάκης γι' αυτό πήρε τον πούλο και καλά, γιατί έπαιζε αμυντικά στην Ελλάδα, αλλά ιμο ήταν λάθος που έφυγε. Το θεμα είναι ότι αυτό που περιγράφεις είναι κάτι που μπορεί να ξέρει ένας καλός προπονητής, δε χρειάζεται να έχει κάνει σε Ελλάδα.
Ο Μαλεζανι για να πω ενα αλλο παραδειγμα, ασχετως που προπονητικα ειναι καραγκιοζης, ηταν προπονητης της Παρμα οταν κυκλοφορησε το βιντεακι που ντοπαρονταν. Αυτος π.χ. πρωωθουσε τα ιδανικα του Μεγαλου Παο?
Ε τι λέμε; Να αλλάξει σελίδα η ομάδα λέμε, άρα Μαλεζάνηδες όχι. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το βίντεο δεν το ήξερα, θα είχα γκρινιάξει, με ξέρεις.
υ.γ. οσο το "1000 πραγματα που δεν εχουν καμμια σχεση με παο" τι ακριβως εννοεις?
Εννοώ ότι ήταν ο ήρωας προπονητής της ΑΕΚ, ο γαμιάς προπονητής του γαύρου (επί παράγκας νια νια), ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της ΑΕΚ, ο μπλα μπλα, αλλά ποτέ πλέον δε γίνεται μετά από τόση ιστορία να γίνει ο αγαπημένος του ΠΑΟ. Δεν είναι προφανές; Ο Σάρας σου λέει πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όχι σε άλλη της Ελλάδας πλέον - δηλαδή όχι στον γαύρο.
Έντιτ: Το ξαναγράφω. Δε θέλω έναν προπονητή να μου πουλήσει οπαδιλίκι, αλλά θέλω να έχω την ελπίδα ότι ο άνθρωπος που έχω θα αγαπήσει την ομάδα μου και θα προσφέρει μετά από λίγο και ένα μέρος από την καύλα του γι' αυτή. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΠΑΕΒΙΤΣ ΤΩΝ 47 ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Mitsmann
18-05-2008, 01:32
Είδες που δεν κατάλαβες;
Λαθος και το εξηγησα. Καταλαβα τι λες αλλα ως προς το ολοκληρωτικο της αποψης σου εισαι λαθος. αυτο λεω.
- εξάλλου οι τίτλοι του ήρθαν με διαιτητικές εύνοιες.
Mπα? το 2ο και 3ο πρωταθλημα το πηραμε με 324 βαθμους διαφορα απ τον 2ο, εκτος αν στον τελικο του 98 με 10 παικτες και 2-0 ευ-κο-λα τον παο, μας σπρωξανε και δεν το θυμαμαι. Τωρα βεβαια μπορει και να σπρωχτηκε στο 2-4 του ΠΑΟΚ εναντιον μας, αλλα ομολογω οτι -παλι- δεν καταλαβαινω το συγκεκριμενο σχεδιο Κοκκαλη.
Ακομα πιο κατανοητα ο Πεσεηρος εβγαζε επιθετικους και εβαζε αμυντικα χαφ μες τη Λεωφορο και επαιζε εκτος εδρας με μικρομεσαιες ομαδες με 9 αμυντικογενεις παικτες. Αυτα λοιπον προπονητης γνωστης της "ελληνικης πραγματικοτητας" γενικα δε θα το κανε. Και πιθανον κι ο παο να επαιρνε πρωταθλημα.
Ναι και ο τάκης γι' αυτό πήρε τον πούλο και καλά, γιατί έπαιζε αμυντικά στην Ελλάδα, αλλά ιμο ήταν λάθος που έφυγε. Το θεμα είναι ότι αυτό που περιγράφεις είναι κάτι που μπορεί να ξέρει ένας καλός προπονητής, δε χρειάζεται να έχει κάνει σε Ελλάδα.
ωπα, ωπα, ωπα. Ο Τακης εφυγε και ηταν τραγικη μαλακιαρα και εγω ειμαι υπερ του Τακη απο πολυ παλια αλλα το αμυντικο στησιμο στην ελλαδα το καραεκραξα και μπορεις να δεις τα ποστ μου, μετα απο τα εντος εδρας με Εργοτελη/Αστερα Τριπολης, κλπ, κλπ. Απο κει και περα ομως επειδη δεν θα παρεις ποτε τον Βενγκερ η τον Λιπι, η τον Σααφ ας πουμε, αλλα θα παρεις τον Μαλεζανι, τον Μουνιοθ (που πηγε Ουελβα μετα = πισω στα ταμπουρια μας) και τον Σαντος, δηλαδη προπονητες που στη χωρα τους παιζουν -σχετικα- σφιχτα, οταν σφιγγει ο κωλος αναγκαστικα παιζουν οπως ξερουν. Για την ακριβεια καθαρα επιθετικος προπονητης που εχει ερθει τα τελευταια χρονια ηταν ο Σολιντ, κι αν δεν τα σκατωνε στο Τσου Λου Καραισκακη πιθανον να ηταν ακομα στον παγκο. Τουλαχιστον ειχε ενα επιθετικο συστημα δουλεμενο και εφαρμοσμενο και οι παικτες ηξεραν τι επρεπε να κανουν (για ελλαδα μιλαω). Ο Σολιντ μαλιστα κατα μια αποψη μου (που δεν ξερω αν ειναι σωστη) προδωθηκε απ τον Κοκκαλη γιατι οταν ζητας Ντραγκουτινοβιτς (ακομα στην Μπρυζ τοτε, 1 εκατομ. ευρω) και σου παιρνουν τον Ντομι, ειναι ενα θεμα. Θα ηθελα πολυ να δω τον Σολιντ με την περσινη ελευθερια του μπατζετ. Ετσι κι αλλιως τον Καστιγιο δεν τον ηθελε. Στο μυαλο μου δε, ειχα το 4-3-3 του Σολιντ παιγμενο με αμυντικη γραμμη της προκοπης (Αντζας αντι ανατολακη, ραουλ μπραβο αντι ντομι), Τουρε-Λεντεσμα-Στολτιδη και Γκαλετι-Τζορτζεβιτς-Κοβασεβιτς μπροστα. Οι διαφορες θα ηταν εμφανεστατες. Θα θελα να αναλυσω παραπανω τη σκεψη μου αλλα θα βγω εντελως οφφ τοπικ. Για να ξαναμπω ον τοπικ ομως, ο Σολιντ ηταν προπονητης που εκανε πρωταθλητισμο σε αντιθεση με τους προαναφερθεντες.
υ.γ. οσο το "1000 πραγματα που δεν εχουν καμμια σχεση με παο" τι ακριβως εννοεις?
Εννοώ ότι ήταν ο ήρωας προπονητής της ΑΕΚ, ο γαμιάς προπονητής του γαύρου (επί παράγκας νια νια), ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της ΑΕΚ, ο μπλα μπλα, αλλά ποτέ πλέον δε γίνεται μετά από τόση ιστορία να γίνει ο αγαπημένος του ΠΑΟ. Δεν είναι προφανές; Ο Σάρας σου λέει πάω σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά όχι σε άλλη της Ελλάδας πλέον - δηλαδή όχι στον γαύρο.
Σε χαλαγε ο Αποστολακης?? Γιατι μια εποχη φοραγε και περιβραχιονιο.
Έντιτ: Το ξαναγράφω. Δε θέλω έναν προπονητή να μου πουλήσει οπαδιλίκι, αλλά θέλω να έχω την ελπίδα ότι ο άνθρωπος που έχω θα αγαπήσει την ομάδα μου και θα προσφέρει μετά από λίγο και ένα μέρος από την καύλα του γι' αυτή. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΠΑΕΒΙΤΣ ΤΩΝ 47 ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Δηλαδη ο Δωνης που ανεβασε τη Λαρισα απο β εθνικη σε κυπελλουχο, 6η στο πρωταθλημα και τρελο ασο με Μπλακμπερν (που επαιζε με οτι πιο βασικο ειχε διαθεσιμο) ειναι ΑΕΛΑΡΑ?
Το ειδαμε.
Δε χρειαζεται ο καλος προπονητης κατ εμε να ειναι και λιγο ημιοπαδος. ειναι συν, αλλα δεν χρειαζεται.
Mπα? το 2ο και 3ο πρωταθλημα το πηραμε με 324 βαθμους διαφορα απ τον 2ο, εκτος αν στον τελικο του 98 με 10 παικτες και 2-0 ευ-κο-λα τον παο, μας σπρωξανε και δεν το θυμαμαι. Τωρα βεβαια μπορει και να σπρωχτηκε στο 2-4 του ΠΑΟΚ εναντιον μας, αλλα ομολογω οτι -παλι- δεν καταλαβαινω το συγκεκριμενο σχεδιο Κοκκαλη.
Χεχ επί της ουσίας όμως δεν απαντάς. Ήξερε περί παράγκας; Έκανε κάτι;
Για να ξαναμπω ον τοπικ ομως, ο Σολιντ ηταν προπονητης που εκανε πρωταθλητισμο σε αντιθεση με τους προαναφερθεντες.
Ήξερε από Ελλάδα πριν έρθει; Όχι. Άρα δε μπορούμε να βρούμε κάποιον που να κάνει το ίδιο χωρίς να ξέρει από Ελλάδα; Στα λόγια μου έρχεσαι.
Σε χαλαγε ο Αποστολακης?? Γιατι μια εποχη φοραγε και περιβραχιονιο.
Έχει συζητηθεί το όνομά του μεταξύ Παναθηναικών γενικά από το φόρουμ. Νομίζω ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Δηλαδη ο Δωνης που ανεβασε τη Λαρισα απο β εθνικη σε κυπελλουχο, 6η στο πρωταθλημα και τρελο ασο με Μπλακμπερν (που επαιζε με οτι πιο βασικο ειχε διαθεσιμο) ειναι ΑΕΛΑΡΑ?
Το ειδαμε.
Δε χρειαζεται ο καλος προπονητης κατ εμε να ειναι και λιγο ημιοπαδος. ειναι συν, αλλα δεν χρειαζεται.
Μα τι λέω ρε μιτς, με δουλεύεις; Δε λέω να είναι οπαδός, μάλλον το αντίθετο λέω, να είναι ξένος. Απλά δε μπορείς να πεις ότι ο Δώνης πήγε στην ΑΕΛ με μπαγκάζια, με διαμορφωμένες απόψεις κλπ. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί και είναι λίγο ΑΕΛ, όπως είναι ακόμα ΠΑΟ και δεν ξέρω τι άλλο. Οι παίκτες και οι προπονητές κανουν διάφορες βόλτες στην καριέρα τους, αλλά τις περισσότερες φορές δένονται με όλες τις ομάδες τους, έστω και λίγο. Ο σέρβος το θεωρώ αδύνατο να το κανει.
Έχει και βεβαρυμένο παρελθόν με τόσες ομάδες που στην πρώτη μαλακία, μάντεψε ποιος θα φταίει. Σιγά μη δουλέψει απερίσπαστος.
Mitsmann
18-05-2008, 01:49
Καπως ξεκαθαρισε η συζητηση με τα αλληλοκουοτ. Διαφωνω οτι τα πηρε με τη παραγκα βασικα, γι αυτο δε θα συμφωνησουμε. χεχ.
Οσο για τον Αποστολακη δε καταλαβες τι λεω. Μπορει να μη σε χαλαει σαν προπονητης. Μπα? Αυτος δεν ειναι ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ? τι ειναι? Γκεητ 13 τιλ ντεθ? το θεμα ειναι οταν εχεις μια αποψη να ισχυει για ολα. Αν π.χ. οταν "χα, γαμησε τους γαυρους" ειναι οκ, τοτε αυτοακυρωνεσαι.
για τα περι Σολιντ, οντως αυτος δε χρειαστηκε ελληνικη πραγματικοτητα (αν και τη 2η χρονια ειχε σαφως μια παραπανω εμπειρια αλλα δεν την ολοκληρωσε) αλλα ο Ολυμπιακος ηταν μια κλαση πανω απ ολους. Και κυριως δεν επαιζε 4-5-1. Οταν ο προπονητης ομως ΔΕΝ ειναι επιθετικος, μια σχετικη υποδειξη "ο Ηρακλης δεν ειναι ακριβως Τοτεναμ" θα πρεπει να γινεται. Γι αυτο η γνωση ελληνικης πραγματικοτητας ειναι συν.
εντιτ. Αν ο Δωνης ειναι "λιγο ΑΕΛ" τοτε στανταρ ο Πριγκηψ ειναι "λιγο παραπανω ΑΕΚ".
όχι άλλο βάτραχο ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ, σβήστε το το γαμημένο το τόπικ, δεν έχετε βαρεθεί να μιλάτε για αυτόν? ρε μιτς, τόσο πολύ πια σου έχει λήψει? Τον θέλεις πίσω? Υποθέτω πως όχι, αφήστε τον στη θεσσαλονίκη, δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα
hvilelos?
18-05-2008, 01:56
Δεν υπαρχει κανενας λογος για προπονητες στις ομαδες μας.Αφηστε τους παραγοντες να συνεχισουν να παιζουν μπαλα plz
@ μιτς
Για τον Αποστολάκη έχω να πω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το να έχει παίξει κάποιος στον γαύρο είναι "κακό", αλλά προς θεού δεν είναι το μόνο κριτήριο - εξάλλου προδότης για ποιον είναι, σε μας ήρθε μετά από σας και έπαιξε 10 χρόνια. Ο καθένας κρίνεται σε βάθος χρόνου και τα τελευταία χρόνια δείχνει κάτι καλό - αν θα συνεχίσει έτσι μπορεί να τον σκεφτώ πιο σοβαρά για μετά.
Συν η ελληνική πραγματικότητα, δε θα διαφωνήσω. Τα είπαμε για τον Μπάεβιτς όμως και δε μπορώ να σκεφτώ άλλους "γνώστες" που να έχουν την ικανότητα για τον πάγκο του ΠΑΟ. Οπότε να ψάξουμε να βρούμε τον Σόλιντ μας. :fear:
Mitsmann
18-05-2008, 02:02
ε δε φταιω εγω που δε θυμασαι πως εφυγε απ τον Ολυμπιακο για εκει.
για θεματα οσφπ παντως ειστε αρτια ενημερωμενοι.
Από που φαίνεται ότι δε θυμάμαι ακριβώς; Το θεωρώ αδύνατο να θυμάσαι περισσότερα από μένα γιατί αυτό έγινε το 88 και το πρώτο πράμα που θυμάμαι κανονικά και καθαρά είναι το έπος του 87 και ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. :D
Θυμάμαι τις μανούρες και την ακύρωση του σούπερ καπ. Θυμάμαι ότι έπαιξε και 10 σεζόν όμως μετά.
Όχι δεν είμαι πιο ενημερωμένος για τα θέματα γαύρου απότι εσύ για του ΠΑΟ, μη σου πω απότι εγώ για του ΠΑΟ. Άλλοι οργώνουν τα φόρα. :P
Mitsmann
18-05-2008, 02:13
τοτε πραγματικα θα επρεπε να εχεις προβλημα με τον Αποστολακη. Η αμα καθεται 10 σαιζον μετα τα πουστριλικια που εκανε ειναι οκ?? Τοτε υπομονη, σε 3-4 χρονια θα στε οκ και με το μελος!
Να συνοψισω οτι αποψη μου ειναι οτι δε θα θελα το Μπαγεβιτς για α) β) γ) αγωνιστικους λογους. Απ οτι καταλαβα τελικα, εσυ αν αντι για Ολυμπιακο/Αεκ/Παοκ/Αρη (με τη σειρα που σας πειραζει) ειχε παιξει κανοντας ας πουμε τα ιδια παιχνιδια σε εγχωριο/ευρωπαικο με Αγιαξ, Λιλ, Παρμα και Βολφσμπουργκ, δε θα χες κανενα προβλημα να οδηγησει ο Πριγκιπας με το πρασινοασπρο αλογο την Αρμαδα της Παιανιας.
Αυτο λες τελικα.
Τότε δεν είχα πρόβλημα με τον Αποστολάκη γιατί ήμουν ΣΠΟΡΟΣ και έπαιζα με πλέι μομπίλ. Οι μετακινήσεις παικτών δεν είναι κάτι τόσο τραγικό ε. Όσο δεν πούλαγε γαυροσύνη είμαι οκ. Τον παπαλουκά πχ που είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ δεν τον θέλω, να πάει να ψοφήσει. Εσείς είχατε πρόβλημα με τον αποστολάκη γι' αυτό και τον τσάκισε ο ράμπο. Έχει σημασία αν πάει από τον γαύρο σε μας ή τανάποδο και το τι έλεγε πριν πάει. Προφανώς.
Δεν έχει πολύ νόημα αυτό που λες ως ερώτηση, αλλά αν ερχόταν ένας με τα αποτελέσματα του πριγκιπα στις ομάδες που αναφέρεις και το σκάουτινγκ έλεγε και άλλα καλά γι αυτόν, όπως χαρακτήρας κλπ, γιατί να έχω πρόβλημα; Αν τώρα ήταν ο ΙΔΙΟΣ ακριβώς άνθρωπος, θα είχα κάνει λάθος επιλογή, αλλά δε θα φταίω εγώ, το βιογραφικό του θα ήταν οκ. Πραγματικά άκυρη ερώτηση.
Mitsmann
18-05-2008, 02:27
ε οχι ακυρη ερωτηση γιατι ο Μπαγεβιτς εχει συγκεκριμενες μαλακιαρες και τα σκατωνει σε ματς που θα πονεσουν. Βγαζω και το αχτι μου τωρα για τη Λατρεια αλλα ολοι λενε για τον αερα του Κοντε και την εξοδο του μεσολογγιου, αλλα το εξω Καραπιαλης - μεσα αμπονσα που εκανε πριν 20 λεπτα απ το 1-1 (και το ξανακανε βαζοντας τον Ρεζιτς στο Ανφιλντ ο θεος!) για μενα γυρισε το ματς αναποδα.
Συνεπως παλι δε θα τον ηθελα αν θα μπορουσα να ειχα το προφιλ του ολοκληρωμενα.
Οσο για το "Έχει σημασία αν πάει από τον γαύρο σε μας ή τανάποδο και το τι έλεγε πριν πάει. Προφανώς." χαιρω πολυ. Τοτε ομως, δεν ειναι ηθικη και Παναθα που εισαι κατι διαφορετικο, μαγικο χορτο και παντζαρι του Γκανταλφ. Εισαι απλα το αλλο στρατοπεδο.
Moonspellheim
18-05-2008, 02:35
den me endiaferei ti exete grapsei meta to split.
apla apeira :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: kai
ateleiwto sevasmo se oti kalytero synevi ston olympiako ta teleutaia xronia.
dusan alani,gyrna sto limani.
ΟΠΑ
ΚΑΤΣΕ
Υπάρχει ηθική και υπάρχει και θεμιτός ανταγωνισμός. Σου παίρνω έναν πάικτη, τον βρίζεις και τον λες προδότη, όσο μένει σε αθλητικά πλαίσια, είναι η καύλα της μπάλας και γιατί ασχολούμαστε. Δεν είπα ποτέ ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι για άγιους και θα βουτήξει ο παίκτης και τα μπινελίκια της θα ρίξει η κερκίδα κλπ. Δεν μιλάω για τέτοια ηθική ρε όταν λέω για τη νέα μέρα του ΠΑΟ.
Μιλάω για υπόγεια μέσα, για παραρτήματα και στησίματα, για καφριλίκια προέδρων με "κοτες" και "γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό" και τέτοια. Το ποδόσφαιρο πάντα θα έχει κάποια βρωμιά, το ζήτημα είναι να μένει σε επίπεδα που το κάνουν ωραίο πράμα να ασχολείσαι, όχι να σε βρωμίζει. Η διαφορά του μάγκα από τον εγκληματία.
Όσο για τα σχόλιά σου για τον Μπάεβιτς, δεν έχεις άδικο, άλλα είναι άλλη κουβέντα και νομίζω κάθε προπονητής έχει μερικές τέτοιες μαλακίες στο παλμαρέ του. Αν ήταν τέλειος, εδώ θα ερχόταν;
SpiritCrusher
18-05-2008, 03:35
Διάβασα τις 2 πρώτες σελίδες και βαρέθηκα.
Σαν τρίτος θα πω την αποψάρα μου και λέω πως ο Μπάγεβιτς είναι πολύ καλός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα και σίγουρα ξέρει πως να παίξει το ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλα αυτά καταλαβαίνω τι λένε οι βάζελοι και μάλλον ούτε εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα μου αν ήμουν στη θέση τους.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος πριν από καμιά βδομάδα αφέθηκε ελεύθερος ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ :!: και ας μην ξεχνάμε τη μοναδική λύση που ακούει στο όνομα Μάρτιν Κοούζελα :!:
apla apeira :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: kai
ateleiwto sevasmo se oti kalytero synevi ston olympiako ta teleutaia xronia.
Μαλλον δεν εισαι Ολυμπιακος ε;
chris_boss
18-05-2008, 05:30
Ρε αντε γαμηθείτε ΟΛΟΙ σας. Μόλις είδα Ρούξι από κοντά και την αγαπώ. Πολύ. Ρούξι :pink:
και Ξανθή είδα αλλά Ρούξι :pink: :pink:
Μιτς, λες παπαριές. Σταμάτα.
Ρούξι :pink:
FANTASMA
18-05-2008, 05:40
Σταρχιδια μας και η ρουξι και οποιος διατυπωνει αποψη που πρωτιστα επηρεαζεται απο καθωσπρεπισμους και κολληματα του 17χρονου οπαδου. Ο Μπαγεβιτς ειναι αποδεδειγμενα μια χαρα προπονητης, κι οποιος λεει οτι δεν ξερει μπαλα ειναι βλακας και κατα βαση κοροιδευει τον εαυτο του κι οχι τους αλλους. Εκανε την ΑΕΚ να παιζει την καλυτερη μπαλα των 90΄ς μαζι τον Ολυμπιακο του 1999, τον οποιο, ω τι συμπτωση, κι αυτον τον εκανε ο ιδιος να παιζει ετσι, εστρωσε τον Αρη και εφτιαξε μια ομαδα που με το υλικο που εχει ειναι μια χαρα, και θεωρηθηκε αποτυχημενος επειδη οταν σηκωνε τα χερια του ο Τζεραρντ, ο Ανατολακης τον κοιταζε και ελεγε "σιγα μην το βαλει μωρε το παλτο".
Απο κει και περα, μπορει κανεις να πει οτι θελει, ειναι κομπλεξικος, εχει προβλημα εξουσιας, αποδυτηρια, δνε ξερει ο μαλακας να μιλαει ελληνικα 3094 χρονια στην Ελλαδα, εχει στραβο καυλι, πραγματικα δε θα διαφωνησω σε τιποτα αλλο δε με νοιαζει κιολας να αναφερουμε τα ελαττωματα του Μπαγιεβιτς. Εγω ξερω οτι 10 χρονια τωρα, τον Ολυμπιακο να παιζει πραγματικα ΚΑΛΗ μπαλα τον εχω δει μονο με Ντουσαν.
Νομίζω ότι ψάχνετε για προπονητή. Τσιμπήστε τον, να λέτε ότι μας τον φάγατε κιόλας. :)
FANTASMA
18-05-2008, 05:53
Στον Ολυμπιακο εχουν χασει τον ελεγχο, οτι σωστο γινεται παιρνει πουλο. Λεμονακης, Λουα Λουα, Ιβιτς... και εχει ακομα λογικα.
ναι αλλά
http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/18052008/prasini_l.jpg
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παραγγελιά στο Ζάχαβι ήταν αυτή που γράφει η πράσινη, αλλά αυτός απάντησε "Έχω 2 παικταράδες πρώτης γραμμής και 3 "βόμβες" παγκόσμιας κλάσης, να τ'αφήσω;"
Άντε να δούμε.
Δε το βάζω στα αστεία πρωτοσέλιδα γιατί δεν είναι αστείο, μου έχουν πέσει τα βυζιά από την τρομάρα :!:
Ρε αντε γαμηθείτε ΟΛΟΙ σας. Μόλις είδα Ρούξι από κοντά και την αγαπώ. Πολύ. Ρούξι :pink:
και Ξανθή είδα αλλά Ρούξι :pink: :pink:
Μιτς, λες παπαριές. Σταμάτα.
Ρούξι :pink:
post of the day, agapame rou3i kai as einai kai vazela
BURNIN AMBITION
18-05-2008, 15:25
re paidia ti na pw...
apla thlivomai
prin 2 xronia pou htan na xanarthei to eixa pei an erthei de xanapataw ghpedo.
vevaia apo tote den exw xanapaei giati na pa na gamithei o tziger pou tha to uedina kai gafra. omws thn uposxesh tha thn krathsw. an erthei to batraxi egw den xanapataw.
kai ena exw na pw
apeira ,eilikrina apeira pink se odonian.
apeira omws
apeira
einai les kai me eniwthe o poustis
FANTASMA
18-05-2008, 15:25
Καλα αυτο εννοειται, Ντουμιτρεσκου ειναι στανταρ η πιο γαματη βολειμπολιστρια που υπαρχει και υπηρξε.
http://www.youtube.com/watch?v=9xiGy21dXjU
Να γίνει σύνθημα να προωθηθεί και η ελληνική σκηνή.
μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν εχει ποσταριστει ως τωρα:
http://i.a.cnn.net/cnn/2005/SHOWBIZ/TV/10/05/kermit.frog/story.kermit.jpg
Moonspellheim
19-05-2008, 09:33
http://www.youtube.com/watch?v=9xiGy21dXjU
kommatara!ekana aneleito headbanging otan to epaiksan stous placebo!
Raven Lord
19-05-2008, 10:24
συμφωνώ σε όλα με τους προλαλήσαντες βάζελους. δε με ενδιαφέρει κάποιος που ξέρεις πoια θα είναι τα όρια της ομάδας που θα στήσει. ειδικά, κάποιος με το παρελθόν του βάτραχου. πάνω από όλα είμαι ΠΑΟ και δε θα γελάω χαιρέκακα με κάθε γκέλα, αλλά το όνομα του βάτραχου δε θα το ξεστομίσω ποτέ. εξάλλου, πιστεύω ότι μια λανθάνουσα αντιπάθεια υπάρχει ακόμη και στους βάζελους που τώρα λένε άλλα, και με την πρώτη διαφαινόμενη γκέλα, όταν ο πρίγκηπας θα έχει κοιμηθεί τον ύπνο του δικαίου στον πάγκο και θα κάνει την πρώτη αλλαγή στο 83', όλο το αρνητικό κλίμα θα βγει στην επιφάνεια.
ο γεωργίου χτες έθεσε ένα πολύ σωστό ερώτημα. μετά από τον τελικό κυπέλλου, εξακολουθούμε να θέλουμε βάτραχο?
GuardianOfIvorytower
19-05-2008, 11:47
Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά λήστε μου μια απορία. Βάτραχο γιατί τον λέτε?
Magellan
19-05-2008, 11:59
απο το πρίγκιπας
Raven Lord
19-05-2008, 12:08
πάρτε κι εδώ
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/DSC03307.jpg
pitchfork
19-05-2008, 14:46
Πινκ αδελφέ Raven Lord είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και όχι βάζελοι. :)
ο γεωργίου χτες έθεσε ένα πολύ σωστό ερώτημα. μετά από τον τελικό κυπέλλου, εξακολουθούμε να θέλουμε βάτραχο?
les kai den to xerame oti se agwnes ektos edras pou einai(ypoti8etai)fabori 8olwnei kai koimatai ston pago.pshfizw dousan gia mia xronia na strwsei thn omada kai na prospa8hsei na strwsei kai ta apodythria.an kai xlwmo.eidika to 2o.
Από το βράδυ του Σαββάτου μαγεμένος από το κοουτσάρισμα του Ντούσαν, στον τελικό, μία σκέψη τριγυρνάει στο μυαλό μου: Να τρέξουμε όσο είναι καιρός και να προλάβουμε. Να πληρώσουμε κάτι παραπάνω στο Σκόρδα για να μη χαθεί το κελεπούρι. Μέρες που είναι, η αδράνεια μπορεί να κοστίσει ακριβά. Κρίνεται το μέλλον του Παναθηναϊκού κύριοι. Δεν μπορείτε να παίζετε με την ιστορία.
Αν δεν το ακούσατε, σας πληροφορώ ότι τρίζει η καρέκλα του Σούστερ και η Ρεάλ έχει βγει αυτές τις ημέρες προς αναζήτηση προπονητή. Σκούρα τα πράγματα λοιπόν. Αν αδρανήσουμε, θα πετάξει το πουλάκι. Με βάση τα όσα ισχυρίζονται οι σοβαροί δημοσιογράφοι, πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Γερμανό, είναι ο Μπάγιεβιτς.
Από τη στιγμή που -όπως λένε οι γνώστες - μόνο αυτός από τα 2.136.876 προπονητές του κόσμου, μπορεί να πάρει πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, νομίζω ότι τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τους έχει για πρωινό. Με κλειστά τα μάτια και με τα μισά συμβόλαια κομμένα, να κάνει και οικονομία ο πρόεδρος.
Όλοι οι γνώστες του ποδοσφαίρου... συμφωνούν 19/5/2008
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα ένα δύσκολο σαββατόβραδο. Με το τηλέφωνο στο χέρι την έβγαλα όλη τη νύκτα, προσπαθώντας με μερικούς φίλους μου να παρακολουθήσουμε το τσουνάμι των εξελίξεων και (ει δυνατόν) να σταματήσουμε την ορμή τους. Ο τελικός τελείωσε και ο ’ρης έχασε με κάτω τα χέρια από τα πυραυλοκίνητα, που με το ζόρι άλλαζαν δεύτερη πάσα. Ματς που τελείωσε με τον Χοσέ Σεγκούρα να κτυπά τον Ντούσκο Μπάγεβιτς παρηγορητικά στην πλάτη. Είχαμε δεν είχαμε, το είδαμε κι αυτό. Ο κορυφαίος των κορυφαίων έχασε χωρίς να πει κιχ από κάποιον που μέχρι πρότινος δεν είχε προπονήσει ούτε τα Κωστέα - Γείτονα ή τη σχολή Μωραΐτη. Αλλά αυτά είναι ζόρια άλλων.
Εγώ και οι φίλοι μου ζοριζόμαστε για άλλα. Έπεσε πλέον η αυλαία της περιόδου, ο πολυνίκης προπονητής ολοκλήρωσε με (την αναμενόμενη) επιτυχία το εφετινό του έργο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θρόνο του για να συζητήσει τις προτάσεις. Εγώ λέω να βιαστούμε γιατί τέτοια ευκαιρία δε λέει να τη χάσουμε. Μην παραμυθιαστούμε ότι Μάης είναι ακόμα και προλαβαίνουμε. Να σπρώξουμε και να σπρωχτούμε για να προλάβουμε να μπούμε πρώτοι σειρά, μην τυχόν και εμφανιστεί καμιά ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα Ντιβιζιόν, το Καμπιονάτο, τον (πλανήτη) ’ρη βρε αδελφέ και μας τον αρπάξει μέσα από τα χέρια μας.
Κι αν μας τον αρπάξει, εμείς τι θα απογίνουμε; Αφού όλοι οι γνώστες του ποδοσφαίρου σε ένα πράγμα συμφωνούν: ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό είναι ο Μπάγεβιτς. Δηλαδή, όπως λέει και ο Ζουν, αν αύριο το πρωί ο Μπάγεβιτς πει ότι βαρέθηκε την προπονητική και βγει στη σύνταξη για να μην τον πιάσει το ασφαλιστικό, πάει ο Παναθηναϊκός, καταστράφηκε. Δεν υπάρχει άλλος για να τον σώσει. Έμπλεος αγωνίας, απευθύνομαι στα μεγάλα κεφάλια της ομάδας: αφήστε τα ραντεβού και τα λιβανίσματα για την πολυμετοχικότητα και τρέξτε να προλάβετε, μη χάσουμε το κελεπούρι. Εδώ ο Σκόρδας το είπε ξεκάθαρα ότι ξεκινάνε με τον Μπάγεβιτς να σχεδιάζουν τον ’ρη (την ομάδα, όχι τον πλανήτη) της επόμενης περιόδου. Παναγιά μου βόηθα!
Κι εμείς τι θα απογίνουμε; Μακριά τέτοιο κακό απ το κεφάλι μας. Αφού είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό τι περιμένουμε διάολε; Να μας κουβαλήσουνε πάλι κανέναν μυρωδιά σαν τον Πεσέιρο; Ή να μας ξαναφορτώσουνε εκείνον τον απίθανο τον Μαλεζάνι; Γι αυτό λέω να τρέξω να προλάβουμε. Δεν κάνει να χάσουμε τον προπονητή της ομάδας που έπαιξε εφέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο. Της ομάδας, δηλαδή, που πέτυχε 33 γκολ σε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος. Προς Θεού, τέτοια μαγεία και εμείς να τη χάσουμε; Αλλά μην βιαστούμε να κατηγορήσουμε τον Ντούσκο. Αυτή την ομάδα βρήκε κι αυτήν κουμαντάρισε, όπως θα μας πούνε οι ειδικοί. Και τι ομάδα βρήκε παρακαλώ; Μια ομάδα «λάτιν», με Κόκε, με Κάλβο, με Χαβίτο, με Αμορόζο, με Σιστόν και με Σανσόν. Τι παραπάνω να περιμένεις; Αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι λάτιν ποδοσφαιριστές ζουν για την... άμυνα.
Ο Μπάγεβιτς θα τους αλλάξει ρότα; ’σε που εφέτος σε έντεκα (11) ματς με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, ο ’ρης του Ντούσκο είχε μόλις μία νίκη. Συν τοις άλλοις, έφαγε και τρία από (αυτόν) τον ΠΑΟΚ. Έτσι για σύγκριση, ο Αστέρας Τρίπολης είχε αντίστοιχα τρεις νίκες σε έξι παιχνίδια με τις ομάδες του πρώην ΠΟΚ και νίκησε και μέσα έξω τον ΠΑΟΚ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Ούτε έχει σημασία που αυτός ο πετρελαιάς ο Πέσειρο κέρδισε εφέτος τρεις φορές τον Μπάγεβιτς σε τέσσερα παιχνίδια. Σημασία έχει ότι οι ειδικοί μάς λένε ότι ο ’ρης (η ομάδα, όχι ο πλανήτης) έπαιξε εφέτος καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Έβαζε γκολ με το σταγονόμετρο, έχανε όλα τα ντέρμπι, αλλά έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Και ο Μπάγεβιτς είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό μην το ξεχνάμε αυτό. Όπως καλά καταλάβατε, δεν τα έχω με τον άνθρωπο. Αυτός επαγγελματίας είναι, τη δουλειά θέλει να κάνει και είναι λογικό να θέλει να τρυπώσει όπως όπως στο καλύτερο (όταν το αφήνουνε οι γύρω γύρω) μαγαζί της πιάτσας. Οι άλλοι με τρελαίνουνε. Αυτοί που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, λες και εμείς δεν έχουμε μάτια για να δούμε και νιονιό για να καταλάβουμε. Και με σαλτάρει η σκέψη ότι πρέπει να υποκύψουμε στην προπαγάνδα τους, για να μας αφήσουν επιτέλους στην ησυχία μας...
Einai kaneis oxi mono apo tous Panathinaikous pou amfisvitei tin or8otita twn parapanw syllogismwn (eidika twn episimasmenwn me bold)? Ean oi gavroi ton goustaroun toso poly as ton paroun. tous ton xarizoume. eksalou proxtes tous xarise akomi ena kypelo ....
kalytera allos enas opoiosdipote vlaxos apo tin portogalia para to vatraxi.-
chris_boss
20-05-2008, 10:47
Σε παρακαλώ μην παραθέτεις αποσπάσματα από αυτό το έκτρωμα. Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι οι αυλικοί τα έχουν κάνει πάνω τους και προσπαθούν να πιαστούν από καμιά νέα τάση.
Raven Lord
20-05-2008, 10:59
Einai kaneis oxi mono apo tous Panathinaikous pou amfisvitei tin or8otita twn parapanw syllogismwn (eidika twn episimasmenwn me bold)? Ean oi gavroi ton goustaroun toso poly as ton paroun. tous ton xarizoume. eksalou proxtes tous xarise akomi ena kypelo ....
kalytera allos enas opoiosdipote vlaxos apo tin portogalia para to vatraxi.-
ξανα-μανα περιμένουμε την/ις γκέλα/ες λοιπόν (όπως με τον σάντος) μπας και σώσει η ομάδα τη χρονιά. εγώ αναρωτιέμαι, πάντως, αφού κρατήσαμε τον καραγκιόζη το μαλεζάνι 2η χρονιά, ενώ ανέλαβε την ομάδα 1η και κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα και να τα κάνει σαλάτα στα ντέρμπυ, γιατί δεν κρατήσαμε τον πεσέιρο, ο οποίος τουλάχιστο έδειξε μια δουλειά στις προπονήσεις και δεν έχασε ντέρμπυ στο πρωτάθλημα και έκανε 4 νίκες στη θεσσαλονίκη.
chris_boss
20-05-2008, 11:07
Ρέηβεν να είμαστε σοβαροί ε; Επειδή κάναμε την παπαριά με το Μαλεζάνι να την κάνουμε και με τον Πεσέιρο;
o peseiro exase ton elegxo sta apodytiria kai ton sevasmo twn paixtwn. opws dilwse ki o idios (ean ontws isxyoun ayta pou eipe) katalave kai ton polemo pou dexotan apo ta gnwsta papagalakia kai 8ewrise oti 8a itan dyskolo gi ayton na epityxei kati kalytero ypo aytes tis sin8ikes ....
eksalou fainetai oti eixe apofasisei na min synexisei meta to paixnidi me tin ksan8i pou o jigger tou proteine ananewsi (gia na tou deiksei kai tin stiriksi) ki aytos tou eipe na to doun meta to telos tou prwta8limatos ....
Raven Lord
20-05-2008, 12:55
Ρέηβεν να είμαστε σοβαροί ε; Επειδή κάναμε την παπαριά με το Μαλεζάνι να την κάνουμε και με τον Πεσέιρο;
δηλαδή πρέπει να την κάνουμε με βάτραχο?
pitchfork
20-05-2008, 19:42
Τα παραπάνω κείμενα γραμμένα στο ντέρμπυ ειλικρινά κλόνισαν την εχθρική μου στάση προς το βάτραχο. Λίγο ακόμη και θα με έπειθαν να τον συμπαθήσω / στηρίξω.
chris_boss
20-05-2008, 21:28
[quote="chris_boss":2dha3vgj]Ρέηβεν να είμαστε σοβαροί ε; Επειδή κάναμε την παπαριά με το Μαλεζάνι να την κάνουμε και με τον Πεσέιρο;
δηλαδή πρέπει να την κάνουμε με βάτραχο?[/quote:2dha3vgj]
Τι σου συμβαίνει; Είπα ότι θέλω βάτραχο; Το δίλημμα ήταν Πεσέιρο ή βάτραχος δλδ;
Moonspellheim
20-05-2008, 22:11
Τα παραπάνω κείμενα γραμμένα στο ντέρμπυ ειλικρινά κλόνισαν την εχθρική μου στάση προς το βάτραχο. Λίγο ακόμη και θα με έπειθαν να τον συμπαθήσω / στηρίξω.
:thumbsup:
Raven Lord
20-05-2008, 22:41
[quote="Raven Lord":3osnpfwe][quote="chris_boss":3osnpfwe]Ρέηβεν να είμαστε σοβαροί ε; Επειδή κάναμε την παπαριά με το Μαλεζάνι να την κάνουμε και με τον Πεσέιρο;
δηλαδή πρέπει να την κάνουμε με βάτραχο?[/quote:3osnpfwe]
Τι σου συμβαίνει; Είπα ότι θέλω βάτραχο; Το δίλημμα ήταν Πεσέιρο ή βάτραχος δλδ;[/quote:3osnpfwe]
όχι, αλλά αν είναι να στρώσουμε κόκκινο χαλί στο βάτραχο, γιατί να μην έμενε ο πεσέιρο. προσωπικά τον προτιμάω.
jack the ripper
22-05-2008, 17:39
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid ... id=1064482 (http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8489&subid=2&tag=7861&pubid=1064482)
nothingman
22-05-2008, 17:45
μάθαμε ότι όταν ο Ντούσαν κερδίζει στον τελικό του κυπέλλου, παρατάει τα κιτρινόμαυρα και πάει στην ομάδα-θυγατρική του ΟΤΕ. όταν χάνει στον τελικό του κυπέλλου, θέλει να τα παρατήσει αλλά κάνει την καρδιά του πέτρα και τα φορά για λίγο ακόμα. είναι τόσο απλό!
http://weblogs.newsday.com/features/home/gardendetective_blog/kermit-thumb.jpg
Mitsmann
22-05-2008, 23:52
Ναθινμαν υπαρχει ακομα ελπιδα. σε ρεπορταζ σαητ (οχι πολυ αξιοπιστο παντως) ακουστηκε μια που δε μπορει ο Αναμορφωτης, το ονομα του Σβεν Γκοραν.
ελα, θα ειναι ακομα καλυτερο!
SpiritCrusher
23-05-2008, 00:41
λολ Σβεν γκόραν ρε μαλακα.
o τηλεφωνητης σουηδος ειναι αυτος που εφαγε τα 8 γκολακια τις προαλλες?
Δεν του έφτασαν τόσα που έφαγε από τους Άγγλους?
Mitsmann
23-05-2008, 02:34
για να μην κοροιδευουμε εκ των προτερων, το θεωρω απιθανο, απλα α) ακουστηκε, και β) θα ηταν ο μονος που θα ηταν πιο αστειο κι απ τον Ντουσαν.
BURNIN AMBITION
23-05-2008, 03:05
για να μην κοροιδευουμε εκ των προτερων, το θεωρω απιθανο, απλα α) ακουστηκε, και β) θα ηταν ο μονος που θα ηταν πιο αστειο κι απ τον Ντουσαν.ontws
hahahaha
pwpwpwpw me tromaxes re malaka mitsman me 2 n
chris_boss
23-05-2008, 12:36
για να μην κοροιδευουμε εκ των προτερων, το θεωρω απιθανο, απλα α) ακουστηκε, και β) θα ηταν ο μονος που θα ηταν πιο αστειο κι απ τον Ντουσαν.
εξηγείς το β' παρακαλώ;
Mitsmann
23-05-2008, 12:46
Ειναι ο μονος στην ευρωπη (υπερβαλω!) που ειναι πιο υπερντουπερεκτιμημενος κι απ τον Ντουσαν. Ασε που θα στον αποθεωνει καθε μερα ο Καρπετοπουλος.
θα επιστρεψω για περαιτερω συζητηση.
Raven Lord
23-05-2008, 13:39
απ'το κακό στο χειρότερο :roll:
chris_boss
23-05-2008, 13:42
Για να ξεμπερδέψουμε με το επιχείρημα Καρπετόπουλου: αν έδινα σημασία στις παπαριές που λέει, θα είχα φρικάρει εδώ και καιρό. Αν για χάρη της συζήτησης δεχθούμε ότι ο Έρικσον εκτός από εφικτή λύση, είναι και η καταλληλότερη, στα αρχίδια μου τι λέει ένας (ο) παπάρας δημοσιογράφος.
Το υπερεκτιμημένος δεν κάνει κάποιον κακό προπονητή. 2 είναι τα αρνητικά: α) πιθανόν να τον χρυσοπληρώσεις, β) δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες, αλλά αφού βλέπω ότι οι γιούζερς του ερ τον κρίνουν από κακό ως μέτριο, θα φροντίσουμε οι οπαδοί του ΠΑΟ να μην περιμένουμε πολλά.
Αν περίμενες να τον κράξω επειδή ήταν αποτυχημένος προπονητής της εθνικής Αγγλίας, έχασες. Κι έχασες γιατί το κράξιμο εστιαζόταν στην ανικανότητα του να συλλάβει την ατμόσφαιρα και το μύθο ώστε να μπει στο κλίμα μιας ιδιαίτερης ομάδας. Η χρονιά που έκανε με τη Σίτυ ήταν πραγματικά καλή κι όποιος εστιάζει στην 8άρα, στερείται ενημέρωσης.
Αντε και πολλά είπα για κάποιον που δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού.
FANTASMA
23-05-2008, 14:05
Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι του βγηκε το ονμα του Σβεν? Ο μονος που οδηγησε την Αγγλια σε αποτυχιες ηταν?
nothingman
23-05-2008, 14:08
συμφωνώ σε όλα όσα είπες εκτός από το πως κρίνεις τη χρονιά του στη Σίτυ η οποία (ακόμα και με δεδομένο τον κομπλεξισμό της φανέλας) ήταν μετριότατη. ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά για να παίξει ένα μετριότατο καθαρά αμυντικογενές ποδόσφαιρο (45 γκολ σε 38 αγ.) και (ιμο το πιο σημαντικό.) παράτησε αναίτια πολύ νωρίς τη χρονιά της.
τες πα. όπως έλεγα και στο Μιτς είναι ωραιότατο ινσάιντ τζόουκ ο Σβεν Γκόραν αλλά είναι αδιανόητο να λέμε ότι δεν κάνει για ελληνική ομάδα.
φάντασμα σε παρακαλώ πολύ.
FANTASMA
23-05-2008, 14:09
Ρωτησα κατι, ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις?
Mitsmann
23-05-2008, 14:12
Η χρονιά που έκανε με τη Σίτυ ήταν πραγματικά καλή κι όποιος εστιάζει στην 8άρα, στερείται ενημέρωσης.
Αντε και πολλά είπα για κάποιον που δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι προπονητής του Παναθηναϊκού.
Tελικα αφου συμφωνουμε (2η προταση σου) γιατι να μην αγκαλιαζομαστε?
οσο για την 1η προταση, η χρονια με τη Σιτυ ηταν καλη μεχρι το Δεκεμβρη - Ιανουαριο. Μετα η Σιτυ ξαναγινε αυτο που γενικα ειναι τα τελευταια 15 χρονια. Μια ομαδα του σωρου (σωρος = 7η-13η θεση) πραγμα που μπορουσε να το πετυχει βεβαια και χωρις τη μαεστρια του Σουηδου φιλου μας. (στο διαστημα αυτο απο Γεναρη-τελος, κερδισε 1-2 στο Ολντ Τραφφορντ, αλλα το ματς παραηταν ειδικων συνθηκων.)
chris_boss
23-05-2008, 14:23
συμφωνώ σε όλα όσα είπες εκτός από το πως κρίνεις τη χρονιά του στη Σίτυ η οποία (ακόμα και με δεδομένο τον κομπλεξισμό της φανέλας) ήταν μετριότατη. ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά για να παίξει ένα μετριότατο καθαρά αμυντικογενές ποδόσφαιρο (45 γκολ σε 38 αγ.) και (ιμο το πιο σημαντικό.) παράτησε αναίτια πολύ νωρίς τη χρονιά της.
τες πα. όπως έλεγα και στο Μιτς είναι ωραιότατο ινσάιντ τζόουκ ο Σβεν Γκόραν αλλά είναι αδιανόητο να λέμε ότι δεν κάνει για ελληνική ομάδα.
φάντασμα σε παρακαλώ πολύ.
Ίσως έχεις δίκιο για το αμυντικογενές ποδόσφαιρο αλλά στο μυαλό μου είχα κυρίως το απίστευτο -για τα δεδομένα της Σίτυ- ρεκόρ εντός έδρας.
Η χρονιά που έκανε με τη Σίτυ ήταν πραγματικά καλή κι όποιος εστιάζει στην 8άρα, στερείται ενημέρωσης.
Tελικα αφου συμφωνουμε (2η προταση σου) γιατι να μην αγκαλιαζομαστε?
οσο για την 1η προταση, η χρονια με τη Σιτυ ηταν καλη μεχρι το Δεκεμβρη - Ιανουαριο. Μετα η Σιτυ ξαναγινε αυτο που γενικα ειναι τα τελευταια 15 χρονια. Μια ομαδα του σωρου (σωρος = 7η-13η θεση) πραγμα που μπορουσε να το πετυχει βεβαια και χωρις τη μαεστρια του Σουηδου φιλου μας. (στο διαστημα αυτο απο Γεναρη-τελος, κερδισε 1-2 στο Ολντ Τραφφορντ, αλλα το ματς παραηταν ειδικων συνθηκων.)
δεν αγκαλιαζόμαστε γιατί εγώ δεν το θεωρώ αστείο. Επίσης ΑΛΟΙΜΟΝΟ αν η 7η-13η θέση σε κάνει ομάδα του σωρού. ΑΛΟΙΜΟΝΟ. Για να κάνω και σύνδεση με το παραπάνω, κατά την ταπεινή μου γνώμη, στην Αγγλία ο Έρικσον έχει ταβάνι ομάδες που χτυπάνε μέχρι έξοδο για Ευρώπη.
Mitsmann
23-05-2008, 14:25
Ενταξει για την Πρεμιερ και για 232 εκατομμυρια ευρω ειναι ο Σωρος. Πιο πανω βγαινεις ευρωπη και πιο κατω πεφτεις.
ε, τι δεν ειναι αστειο ?