View Full Version : 13/7 Nightstalker, 1000mods, B.Grove, Ut.Contempt - Κόρινθος
Dragonlord
17-05-2008, 21:18
Το λοιπόν, κανόνισα φεστιβαλάκι στην παραλία με το πνευματικό κέντρο του Δήμου Κορινθίων, Κυριακή 13 Ιουλίου με τα παραπάνω συγκροτήματα. Το ωραίο είναι ότι είναι και δωρεάν, ενώ προσπαθώ να τους ψήσω να έχει και τσάμπα μπύρες (μην το δένετε όμως). Ώρα έναρξης μάλλον 20:00, αλλά έχουμε καιρό ακόμα. Ψηθείτε.
Vicotnik
17-05-2008, 21:19
δηλώνουμε κατά 99% παρόντες :D
Dragonlord
17-05-2008, 21:22
Α, επειδή δεν χώραγαν ολόκληρα τα ονόματα στο subject:
Nightstalker
Bohemian Grove
1000mods
Utmost Contempt
deadbird
17-05-2008, 22:47
wraia pramata. eimaste idi ekei!
pame re bohemian groove :P
kiegw ekei thamai!
Αν δεν είμαι κάπου αλλού, θα είμαι εκεί.
..
Κι εγώ αν δεν είμαι κάπου αλλού εκεί θα είμαι...
:shock:
στοκοι.μποχιμιαμ.μοδια και ατμοστ live στην κόρινθο :!:
το είδαμε κ αυτό!
είμαστε ήδη εκεί
ΝΑΙ! παμε για το 3ο σερι μποχεμιαν!
Μπάντες για όλα τα γούστα... Αν και λέίπει μια powermetalo μπάντα.
Vicotnik
19-05-2008, 15:21
αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό!
gamwto 8a leipw ta3idi tote :(
Re paidia kanoniste kai tipota allo sthn perioxh, ektos ioylioy, kai erxomai na pai3w kai egw me toys koyloys moy :D
Snorkmaiden
27-05-2008, 19:12
opws leei kai enas apo tous bohemian " ayto einai black metal na kaneis black synaulia me lefta tou pneumatikou kentrou " :D
apla theoulas
Η αφίσα. Made by Andreas.
http://i210.photobucket.com/albums/bb40/fotisutmost/Afisa_Mikri_Korinthos.jpg
Ti kuriakh pali gamw to spitaki??? Xathhkan ta savvata k oi parakseues? E re pousth..
χι, μη κλαιγεσαι, μεχρι και τη μπυρα σου πληρωνουν(λεμε τωρα).
Pou kollaei auto re? Klaigomai giati den tha paw kan afou einai kuriakatiko enw kwlopshnomoun!!!!!!
εννοω, οτι για τσαμπε λαηβ, δε μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου και ειδικα με τουτα τα ονοματα.
Kala tha doom.. me pshnei gamw th douleia mou mesa :(
Pinatero
29-06-2008, 01:47
ποσο μα ποσο θελω να κανω την προσωπικη υπερβαση να ερθω σ'αυτο το live!
......
Snorkmaiden
04-07-2008, 01:12
eeelaa mwre wraia tha einai :D
liveaki wraio k mpanaki prin...eukola :)
+ den xanoume utmost
Οπως το πες και μπανακι πριν, γιατι το λαιβ θα ξεκινησει οντως 8 λογω προβληματων με την αστυνομια!
Μπανάκι πριν, μπίρες μετά κτλ κτλ... Γέλιο θα έχει λέμεεε!!!
Telika mallon k kei tha'maste, ki as sernomaste th deutera ^_^
arxizei 8 min ksexasteite :P
Mitsmann
05-07-2008, 18:11
Λεμε να.
Amnesiac.
09-07-2008, 09:16
Θα.
carheart
09-07-2008, 09:38
δεν μπο
Amnesiac.
09-07-2008, 09:45
ΚΟΤ
carheart
09-07-2008, 09:48
http://i149.photobucket.com/albums/s43/kiwikrr/halfknife.jpg
Dragonlord
09-07-2008, 23:16
Χαίρετε! Το λοιπόν, κάποιες πληροφορίες για το πώς θα έρθετε από Αθήνα: Πιάνετε εθνική και μετά τα διόδια βρίσκετε μία "έξοδο Α για Κόρινθο - Λουτράκι". Την προσπερνάτε. Μετά βρίσκετε την Β. Την προσπερνάτε. Βρίσκετε μετά μία ταμπέλα που λέει απλά Κόρινθος και χώνεστε εκεί. Αυτό πάντως δεν το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί εγώ πάντα μπαίνω στην Α, μου το έχει πει ένας φίλος που ήρθε πρόσφατα, λογικά σωστό είναι. Τέσπα, αφού στρίβετε εκεί, προχωράτε ευθεία, περνάτε μπροστά από το τιμημένο στρατόπεδο της Κορίνθου και βρίσκετε τις γραμμές του τρένου. Δέκα μέτρα μετά, κάνετε αριστερά στη Γεωργίου Παπανδρέου (μεγάλος δρόμος για τα κορινθιακά δεδομένα, με φυτάκια στη μέση). Τέρμα ευθεία βρίσκετε πάρκινγκ και κατά προτίμηση παρκάρετε. Είστε πλέον στην παραλία, οπότε με τα πόδια στα 100 μέτρα αριστερά είναι η σκηνή. Ανακεφαλαιώνουμε: στην εθνική προσπερνάμε τις εξόδους Α και Β, στρίβουμε στην ταμπέλα "Κόρινθος" και μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές στο καπάκι αριστερά. Πις οφ κέηκ! Λόγω ώρας (δεν μπορεί να πάει πολύ αργά) θα ξεκινήσουμε ακριβώς στις 8, οπότε κανονίστε να έρθετε κατά τις 7 για να κάνετε και καμιά βουτιά υπό τους ήχους του soundcheck. Στα 100 μέτρα από το χώρο του φεστιβάλ (ακριβώς κάτω από το πάρκινγκ) υπάρχει περίπτερο, το οποίο έχω ενημερώσει (τον περιπτερά συγκεκριμένα) και υποτίθεται ότι θα έχει εφοδιαστεί με ΜΠΥΡΟΝΙΑ για τις ανάγκες του live. Αυτά, αν υπάρχουν τίποτα απορίες ρωτάτε.
Snorkmaiden
10-07-2008, 02:53
gia emas ta ptwxa pou tha erthoume me treno pws tha broume akrh apo ton stathmo mexri thn paralia ? :D
Θα πσήσουμε ι-αρ-ίτες με αμάξια για να είμαστε εκεί.
Mitsmann
10-07-2008, 07:49
Ποιους, τους ηδη ψημενους? 8)
Amnesiac.
10-07-2008, 10:05
λολ θα είναι και ο Μίτσμανν και ο Οντονιάν εκεί; :rofl: :rofl: :twisted: :twisted:
Ποιοι άλλοι θα είστε; Να ξέρω πόσους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ να φέρω.
gia emas ta ptwxa pou tha erthoume me treno pws tha broume akrh apo ton stathmo mexri thn paralia ? :D
eukola...polu konta einai 10 lepta perpatima
an rwtisete tha sas kateuthinoun eukola...2 eutheies einai oles kioles!
Vicotnik
10-07-2008, 11:30
υπάρχει και λεωφορείο
nothingman
10-07-2008, 13:47
baby god is dead
...Στα 100 μέτρα από το χώρο του φεστιβάλ (ακριβώς κάτω από το πάρκινγκ) υπάρχει περίπτερο, το οποίο έχω ενημερώσει (τον περιπτερά συγκεκριμένα) και υποτίθεται ότι θα έχει εφοδιαστεί με ΜΠΥΡΟΝΙΑ για τις ανάγκες του live...
γελούσα πέντε λεπτά.
Dragonlord
10-07-2008, 15:42
Παίζουν ταξάκια έξω από το σταθμό του προαστιακού, αλλά αν δε βαριέστε γίνεται και με τα πόδια. Αν βγείτε από το πάρκινγκ του σταθμού και το πάρετε αριστερά, βρίσκεστε στο δρόμο που περιγράφω πιο πάνω (του στρατοπέδου), οπότε και πάλι, ευθεία και μετά τις γραμμές αριστερά. Με τα πόδια πρέπει να είναι 20-25 λεπτά στο χαλαρό.
Vicotnik
10-07-2008, 15:43
δηλαδή λεωφορείο δε παίζει;;;
γειά σου Λάμπρο ταρίφα!!~
tamagothi
10-07-2008, 15:51
:mouse:
Dragonlord
10-07-2008, 15:52
Από τον προαστιακό; Λένε εδώ και κάτι χρόνια ότι θα βάλουν, αλλά παπάρια απ'όσο ξέρω. Αν πάρετε κτελ πάλι δεν έχει τρελή διαφορά με τα πόδια, εκτός αν κάνει στάση και μετά το δικαστικό μέγαρο (δεν έχω κατέβει ποτέ μετά). Αλλά και δικαστικό μέγαρο αν κατεβείτε δεν είναι άσχημα, συνεχίστε στο δρόμο που θα σας αφήσει (εθνικής αντίστασης) και πριν τις γραμμές κάντε δεξιά (είναι ο ίδιος δρόμος που περνάει μπροστά από τον προαστιακό, απλά από την άλλη μεριά).
Emeis pantws exoume standard mia kenh thesh sto autokinhto an thelei kaneis. Aplws isws pame gia mpanio nwritera, isws k oxi. K standard tha fugoume mpam me to pou teleiwsei.
κ εδώ άλλη μια θέση μπορεί κ 2
Αύριο λοιπόν ανχολι στοουνντ τεκνο μεταλ ροκ εν ρολ.
BURNIN AMBITION
13-07-2008, 04:26
an mporeite grapste edw leptomereies pws pame ti wra xekinaei pousto mpoutso einai auto molis mpw korintho
tah psisw filarakia na rthw an einai. mish wradromoseinai
Vicotnik
13-07-2008, 10:01
Χαίρετε! Το λοιπόν, κάποιες πληροφορίες για το πώς θα έρθετε από Αθήνα: Πιάνετε εθνική και μετά τα διόδια βρίσκετε μία "έξοδο Α για Κόρινθο - Λουτράκι". Την προσπερνάτε. Μετά βρίσκετε την Β. Την προσπερνάτε. Βρίσκετε μετά μία ταμπέλα που λέει απλά Κόρινθος και χώνεστε εκεί. Αυτό πάντως δεν το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί εγώ πάντα μπαίνω στην Α, μου το έχει πει ένας φίλος που ήρθε πρόσφατα, λογικά σωστό είναι. Τέσπα, αφού στρίβετε εκεί, προχωράτε ευθεία, περνάτε μπροστά από το τιμημένο στρατόπεδο της Κορίνθου και βρίσκετε τις γραμμές του τρένου. Δέκα μέτρα μετά, κάνετε αριστερά στη Γεωργίου Παπανδρέου (μεγάλος δρόμος για τα κορινθιακά δεδομένα, με φυτάκια στη μέση). Τέρμα ευθεία βρίσκετε πάρκινγκ και κατά προτίμηση παρκάρετε. Είστε πλέον στην παραλία, οπότε με τα πόδια στα 100 μέτρα αριστερά είναι η σκηνή. Ανακεφαλαιώνουμε: στην εθνική προσπερνάμε τις εξόδους Α και Β, στρίβουμε στην ταμπέλα "Κόρινθος" και μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές στο καπάκι αριστερά. Πις οφ κέηκ! Λόγω ώρας (δεν μπορεί να πάει πολύ αργά) θα ξεκινήσουμε ακριβώς στις 8, οπότε κανονίστε να έρθετε κατά τις 7 για να κάνετε και καμιά βουτιά υπό τους ήχους του soundcheck. Στα 100 μέτρα από το χώρο του φεστιβάλ (ακριβώς κάτω από το πάρκινγκ) υπάρχει περίπτερο, το οποίο έχω ενημερώσει (τον περιπτερά συγκεκριμένα) και υποτίθεται ότι θα έχει εφοδιαστεί με ΜΠΥΡΟΝΙΑ για τις ανάγκες του live. Αυτά, αν υπάρχουν τίποτα απορίες ρωτάτε.
Παμε δυνατα ρε καμαρια της Βοημιας!
Ftou, an to ksera 1-2 meres pio noris tha erxomoun, alla psilovariemai monos tora :/
Mitsmann
13-07-2008, 15:25
Αντιπροσωπεια των Γενεραλς Εφ Σι, θα ειναι εκει.
Ερχομεθα.
αν δε χαθω και δε βγω σε κανα Κιατο.
2 μοτοσακά κ 1 αυτοκίνητο θα συναντηθούν στις 4:30 πριν τα πρώτα διόδια κ θα μπούνε παλιά εθνική για πιο χαλαρή διαδρομή.
αν σας ψένει ελάτε.ξέβρουμε κ τον δρόμο για το live
E dose pm kana kinhto h kati. Pshnomai gia voltoula.
Ntouzieres exei ekei? De forao kranos me alatia meta :P
Dustuxws akuro.. kala na perasete..
Mitsmann
13-07-2008, 17:42
ετσι μωρη κουφαλα Ρας.
ολοι κατω.
υ.γ. Χ, με λυπησες.
Na eyxaristhso ton Swollen pou me dexthke sthn parea tou kai me perimene sto dromo kai ola ayta.
Ah kai eida sympo, nikodimo, telitsa, dragona kai loipa palikaria pou eixa na do xronia e. Xevimetal ^^
/salute kai ston korydallioth alhth me ta mousia.
Krima pou den eida thn X :(
nothingman
15-07-2008, 00:08
ώπα
ποιος κορυδαλλιώτης με μούσια ρε ΜΟΥΝΗΑ;
nothingman
15-07-2008, 00:29
ε ναι, ξυρίστηκα εγώ.
τον ρέγκιουλαρ δεν τον αναγνωρίζουμε σα δικό μας παιδί, πρόκειται περί ιωνικού!!!
An eixa na dialekso metaksy ton 2 ki ego xalara ioniko tha dialega. Sorry :P
Snorkmaiden
15-07-2008, 02:03
poioi eisastan re paidia ?
Mitsmann
15-07-2008, 05:35
οι τζοβεννοι.
regularpaul
15-07-2008, 12:41
αγαπάμε μπλι][ζα
^ Πολυ κακο, ακομα και για σενα.
poioi eisastan re paidia ?
Ego hmoun o xazoulhs pou kratouse thn tsanta me to kranos katholh th diarkeia.
Snorkmaiden
15-07-2008, 18:56
ahaaa se thumamai
εγώ ήμουνα ο συνοδηγός μιας χάρλευ που έσκασε στο τσεκ των μοντς :oops: