Log in

View Full Version : Ignite/Terror/Strung Out etc., 20/04/08, Werk 2, Leipzig

Pitsadoros
14-05-2008, 07:26
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=184)

X
15-05-2008, 17:25
Polu wraio keimeno. Kai fwtos.

nothingman
17-05-2008, 12:15
θα ήθελα αν είχες την καλοσύνη να μας μιλήσεις περισσότερο για μπάντες στο στυλ των Ignite γιατί άκουσα εντελώς τελείως τυχαία το δίσκο τους και μου άρεσε. ευχαριστώ.

rebelos
17-05-2008, 23:20
ζηλεύω ρε πούστη :(

Pitsadoros
18-05-2008, 00:37
θα ήθελα αν είχες την καλοσύνη να μας μιλήσεις περισσότερο για μπάντες στο στυλ των Ignite γιατί άκουσα εντελώς τελείως τυχαία το δίσκο τους και μου άρεσε. ευχαριστώ.

iparxei k to "a place called home" o proigoumenos diskos twn ignite pou einai dinatos. iparxoun ta "today's empires, tomorrow's ashes" k "potemkin city limits" twn propagandhi pou mallon tha tous eksereis (to prwto einai ap ta pio aristourgimata sto xwro). einai k oi idoru pou exoun polla koina me tous ignite aisthitika alla einai pio alternative rawk fasi (an zoriseis ton eauto sou na agapisei i toulaxiston na min enoxleitai ap ta fwnitika tha latreuseis). to pio kontino pou mporw na skeftw stous ignite omws einai kati polwnoi oi april pou xoun ena disko me ton iperpoustiko titlo "kill depression", o opoios diskos xwnei afantasta parolo pou tragoudane polwnika. to "our darkest days" mazi me ta propagandhi pantws einai i pio gialismeni k piasariki ekdoxi tou eidous opote de tha sou aresoun aparaitita ta ipoloipa pou einai pio lo-fi k antegkraou (to klamp oxi to kafe). na kleisw legontas oti to "today's empires.." twn propagandhi to proteinw k sto theo ton idio