View Full Version : bon jovi manowar exormhsh?
BURNIN AMBITION
14-05-2008, 02:38
de xerw an eina ito katallhlo therad edw pou vazo auto to post alla tespa
morw polloi apo emas exoume thn kavla na doume ta 6 prwta ton manowar. swsta?
kai skwftomoun mias kai thamaste fermania mpas kai o allos cult theos paizei kapou konta.
an thumamai kala 12-13 den einai oi manowar?
14 paizei o bon jovi bryxelles. poso konta einai xerei kanenas?
psinetai kaneis na kanoume skhnika?
de xerw na polupsaxnw gia eisithria xenodoxeia ktl an kapoios xerei apo auta tha leei...gia pshtheite
gia germania na paw exw parea alla an de psithei apo autous aknenas tous klano kai gurnaw apo bruxelles.
de leei na xanoume to theo re gamwto
exw meinei me thn kavla twn tragoudiwn pou paixan oi talisman...de ftanei omws
BURNIN AMBITION
14-05-2008, 02:47
twra sto site tou jovi(koitaga prin se ena site me jovi tickets)
den exei bruxelles alla kleei amsterdam 13 tou june
pwpwpw
kai exw filh sto eidhoven.psilo asxeto an einai makrya alla isws kai na prolavw xerw gw. kamia idea kanenas pou na einai polutaxidemenos gia to ti kinhseis na kanw kai pou na koitaw ktl?
grafte lathos mperdepsa tous mhnes kai ton iouli pou einai to magic circle festival pairnw poulo kai o bon jovi tha einai amerikh ooh well
GuardianOfIvorytower
14-05-2008, 11:42
4.06. παίζει εδώ πάντως, εισητήρια υπάρχουν ακόμα, εγώ χτες πήρα 2.
BURNIN AMBITION
14-05-2008, 18:42
pou einai to edw? gia pes
GuardianOfIvorytower
15-05-2008, 00:41
Το εδώ είναι γύρω στα 50 χλμ από τη Βιέννη
BURNIN AMBITION
15-05-2008, 04:31
Το εδώ είναι γύρω στα 50 χλμ από τη Βιέννη
exw ena filo pou menei austria kai olo mou leei na paw....olo xehnaw thn polh omws...
GuardianOfIvorytower
15-05-2008, 12:42
Ε συνδύασέ τα τώρα αν μπορείς :D
BURNIN AMBITION
15-05-2008, 13:52
gia na doume. giati agxwthika gia germania. annovero prpei na paw gia tous manowar na eimai sxetika konta kai eida kati 300ares kai gamithika. 10 tou mhna prpei naeimai edw gia tous priest kai thelw na fugw 11 xhmerwmata. ase skata
stoairticket.gr koitaga mporw na koitaxw kai allou? mpas kai exei kialla?
GuardianOfIvorytower
15-05-2008, 13:59
Στο airtickets δεν ξέρω αν σου βγάζει όλες τις εταιρίες, κοίταξες κ με μετεπιβίβαση? Για εδώ πιο φτηνά βγαίνει συνήθως είτε Ολυμπιακή είτε skyeurope.
BURNIN AMBITION
16-05-2008, 01:32
Στο airtickets δεν ξέρω αν σου βγάζει όλες τις εταιρίες, κοίταξες κ με μετεπιβίβαση? Για εδώ πιο φτηνά βγαίνει συνήθως είτε Ολυμπιακή είτε skyeurope.ax de xerw auta ta kolpa. an mporei kapoios re seis na me kathodighsei opx se kana allo site please?
BURNIN AMBITION
16-05-2008, 15:23
re seis please voithiste
tsekara airberlin airfrance to airtickets pou deixnei kai me metepivivaseis kai vlepw kati 900ares kai tremw eleos dhladh., ti den kanw kala?