View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Darkling
22-12-2008, 00:48
μετα απο ολη αυτη την ακρως εποικοδομητικη συζητηση, οπου στο τελος ο Οντονιαν καταλαβαινει αν εσπρωξε η οχι ο παικτης
(εστω και αν πεφτει πιοτερο απ την κανονικη πιεση ο Ντουντου, συμφωνα με το ανωτερω ποστ, ποιο πιθανο ειναι με τα χερια στην πλατη και την κινηση ντουντου να στηριχθηκε βρε! ο Ροκας, παρα να εσπρωξε. Οκ, το ειδαμε κι αυτο)
ειδαμε και την αποβολη του Ρουμπακη στο Παγκρητιο.
ωπ! δε θελετε κατι Κελλδορεηνηδες και λοιπες δημοκρατικαι δυναμεις να ασχοληθειτε και μ αυτη την αηδια του Κυριου Σαββα η οχι?
Darkling
22-12-2008, 00:52
στα διαλα ολοι, παω να γραψω για την Νταγκεναμ. 0-4 στο Μακλσφιλντ και ακομα να γραψει ο Αττιλας για τη νικη.
παιρνει απουσια και αυτος και ο Φαν Δομ Ντακ (Ολλανδος)
up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 00:52
entometaxi kaneis sas den asxoleite me ton pragmatiko sas antipalo gia thn deyterh thesh thn aek, to xeri tou pliatsika kai ton rambo kyriako.An ayta eixan ginei me ton olympiako tha kanate diadilosi twra...
LOL1 h apovolh tou ofi
LOL1 paremvasi fanouri sth net pou ta xwnei stous ergodotes tou gia to xekarfwma tou entoi
Raven Lord
22-12-2008, 00:57
χαχα, είστε τραγικοί! αν δεν είναι αποβολή του ρουμπάκη που πάει με τον αγκώνα τεντωμένο πάνω στο σάλπι, ο οποίος βγαίνει τετ α τετ, τότε τι είναι?
για τον εντόι, ακριβώς ίδια περίπτωση με τον κουτσιανικούλη ή τις συμφωνίες ομάδων που παραχωρούν παίκτες (πχ σπυρόπουλος με πανιώνιο). διαφωνώ με την τακτική αλλά όλοι το κάνουν.
το χέρι υπέρ του εργοτέλη έπρεπε να δωθεί.
μετα απο ολη αυτη την ακρως εποικοδομητικη συζητηση, οπου στο τελος ο Οντονιαν καταλαβαινει αν εσπρωξε η οχι ο παικτης
(εστω και αν πεφτει πιοτερο απ την κανονικη πιεση ο Ντουντου, συμφωνα με το ανωτερω ποστ, ποιο πιθανο ειναι με τα χερια στην πλατη και την κινηση ντουντου να στηριχθηκε βρε! ο Ροκας, παρα να εσπρωξε. Οκ, το ειδαμε κι αυτο)
:disco:
up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 01:03
reiven pes mou tin gnwmh sou gia tis 2 apovoles kai to offside
casshern
22-12-2008, 01:06
Για να βάλουμε και λίγη φαντασία στην κουβέντα, ΔΕΝ υπάρχει πέναλτι, μιας και ο Ρόκας έπρεπε να παίρνει το ντουζάκι του εκείνη την στιγμή.
Επίσης-επίσης, η ομάδα μου έπαιξε τρομερή μπαλίτσα, δεδομένης της απουσίας του Ντιόγο και της παρουσίας του Ο. Η κατοχή μπάλας θύμιζε εκλογές επί δικτατορίας, για παράδειγμα. Μήπως το να έχεις 1μισι μάτι στο Καραϊσκάκη και μισό στο Παγκρήτιο, δεν βοηθάει στο να βγάλεις συμπέρασμα της προκοπής, μ?
Raven Lord
22-12-2008, 01:29
[quote="up_the_hammers_Festival":1q8ejco3]reiven pes mou tin gnwmh sou gia tis 2 apovoles kai to offside[/quote:1q8ejco3]
τι να πω για το offside? τυφλός είμαι? πιστεύεις ότι έκρινε το ματς μια φάση που δεν έγινε ποτέ με έναν παίκτη που θα έβγαινε από πλάγια?
για τις αποβολές δεν παρατήρησα κάτι... για ποια φάση λες? έβλεπα 2 ματς ταυτόχρονα, αλλά δεν άκουσα κάποιον gayρο να γκρινιάζει (εννοώ στο μαγαζί που το έβλεπα). δώσε link για βίντεο αν υπάρχει.
Kelldorain
22-12-2008, 01:49
ωπ! δε θελετε κατι Κελλδορεηνηδες και λοιπες δημοκρατικαι δυναμεις να ασχοληθειτε και μ αυτη την αηδια του Κυριου Σαββα η οχι?
ήμουν έξω :P . Φυσικά και στο ματς με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός αδικήθηκε, δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς το αντίθετο. Ωστόσο για μένα δεν είναι και τόσο σωστό να το αναφέρεις από τη στιγμή που σε όλα τα ματς στο Καραισκάκη ο Ολυμπιακός έχει πάρει από μικρό έως μεγάλο σπρώξιμο.
Α και επειδή ανέφερες τα σάιτ και έχω χρόνο να ψάξω
sport-fm: Η λύτρωση ωστόσο ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι, ο Γκαλέτι ευστόχησε από τα «11» βήματατου.
sport24: ΠενΑΛΤι στο 90'. Ο ΟΣΦΠ κέρδισε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90', 2-1 το Θρασύβουλο και βρίσκεται στο +6 από ΠΑΟΚ και +7 από ΠΑΟ που πέρασε 3-0 από την Κρήτη σε ματς με διακοπή, επεισόδια
gazzetta: Σίγουρα ήταν... αμφισβητούμενο και από τα πέναλτι αυτά που... συνηθίζονται να σφυρίζονται τα τελευταία 12 χρόνια υπέρ του Ολυμπιακού!
exedrasports: ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο, ο διαιτητής Καστανίδης είδε πέναλτι στις καθυστερήσεις σε πέσιμο του Ντουντού από μαρκάρισμα του Ρόκα
sportdog: Αναμφίβολα, η υπόδειξη του Καστανίδη ήταν τραβηγμένη, αφού μπορεί να υπάρχει επαφή ανάμεσα στους δύο παίκτες ωστόσο, δεν ήταν σπρώξιμο «μαρς».
pitchfork
22-12-2008, 02:00
Σε ποιο ματς με τον όφη αδικήθηκε ο οσφπ δεν κατάλαβα?
Όσο για το σπορτντογκ το αλλάξανε, άλλα έλεγαν πριν πολύ χειρότερα.
Τέλος αν γινόταν αυτή η φάση στη περιοχή του κηπουρού θα χαιρόμουνα μεν αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι πέναλντυ γτ απλούστατα δεν είναι. Βέβαια με δυσκολία μπορώ να φανταστώ τέτοιο πέναλντυ να δίνεται στη περιοχή του κηπουρού είναι η αλήθεια...
Kelldorain
22-12-2008, 02:03
Δεν έδωσε ένα πέναλτυ που έκανε ο Μπαρκαουάν . Το γκολ που ακυρώθηκε είναι 50-50 αν έπρεπε να μετρήσει.
pitchfork
22-12-2008, 02:04
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.
Μήπως διάβασες στο "...πρωταθλητή" τπτ δηλώσεις του γραφικού κερατά?
Kelldorain
22-12-2008, 02:05
http://www.youtube.com/watch?v=n-kMQE3xEXw
pitchfork
22-12-2008, 02:22
Λολ είσαι τελείως άμπαλος και βλάκας αν εσύ βλέπεις πέναλντυ σε μια φάση που δεν είδε πέναλντυ ούτε ένας γάβρος σχολιαστής οπαδός (εκτός αν νομίζεις ότι η μεγάλη περιοχή φτάνει μέχρι τη σέντρα).
Δε πειράζει όμως, περαστικά σου.
Kelldorain
22-12-2008, 02:24
Χμ τώρα που το βλέπω προσεχτικά έχεις δίκιο, μάλλον το χα μπερδέψει με άλλη φάση, απλά είναι κάρτα. Αλλά τέσπα άλλο είναι το θέμα
pitchfork
22-12-2008, 02:32
Το θέμα και χωρίς παρεξήγηση είναι ότι σου έχει μείνει στο μυαλό η μουρμούρα από το επί πληρωμή αδελφάτο των μήντια που έσκουζε επί μέρες για το σκληρό παιχνίδι που έκαναν τα παλιόπαιδα της κρήτης με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι τάχατες "σούπερ σταρς" των αρουραίων να αποδώσουν την εκπληκτική μπάλα που ξέρουν (και αποδίδουν άλλωστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια τους, αυτά με τα οποία γελάει όλη η ελλάδα και η ευρώπη) άχου τα μωρέ τα καημενούλια πονέσανε, ντροπή, φτάνει πια με τους παλιοαλήτες.
Kelldorain φιλικά και αδελφικά, κλείσε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και πέτα τις γαβροφυλλάδες
Mitsmann
22-12-2008, 02:44
ωπ! και να μαι!
Λαμβανω τη σκυταλη απ τον χρηστη Darkling με τον οποιο μεσες ακρες συμφωνω και εχω να πω τα εξης.
Λοιπον, ας κανωμε μια υποθεση εργασιας. Εστω οτι στην ευρυτερη περιοχη του Φαληρου, στο Καραισκακη και τα γυρω στενα, βρεχει ανελεητα. Λιμνες στο γηπεδο, η μπαλα δεν κυλαει.
Εστω οτι χιονισε τοσο που τον Μπελουτσι τον εψαχναν με σκυλια Αγ. Βερναρδου. Εστω οτι επεσαν τα φωτα προτου ξεκινησει το ματσακιον.
Εστω λοιπον, οτι το ματς δε ξεκιναει και δε γινεται ποτε σημερα. Αναβολη. Οφφ.
Τι θα καναμε λοιπον ολοι εμεις? Ολυμπιακοι και μη?
χα! θα καναμε κατι πρωτογνωρο για ολους μας.
θα βλεπαμε τα αλλα ματς εκτος ολυμπιακου.
Οπου και θα βλεπαμε τα εξης.
Στο παγκρητιο σταδιο λοιπον ο Παναθηναικος κατεβαινει να αντιμετωπισει εναν ΟΦΗ που καιγεται για βαθμοι αφου ειναι για να πεφτει. Το εναυσμα για το δυσκολο ματς το δινει η εφημεριδα της "αντιπολιτευση-μεσα-στην-κυβερνηση" με τον τιτλο "Τσακιστε τα φιδια". Το ματς ειναι 0-0, και στο 35΄ ο Ρουμπακις (σικ) αποβαλλεται για μαρκαρισμα που αν το κανανε στον Ντιογο, ευθαρσως μιλαω οτι θα ειχαμε νεο γυρο για σκουξιμο σε 10 σελιδες φορουμ. Δηλαδη ο Ρουμπακης σπρωχνει (μπα?) τον Σαλπιγγιδη και ο διαιτητης δινει παραβαση (μπα, μπα?)
Στις δε κερκιδες οι οπαδοι του παο, (οι καλοι, οχι οι υπαλληλοι της Λεφτα) τα κανουν λαμπογυαλο και στην βραδυνη της ανακοινωση η διοικηση της παε, δεν κανει πουθενα λογο για ευθυνες τους, φροντιζει κιολα να σημειωσει οτι παιζει να φταινε και τα εκρυθμα γεγονοτα των ημερων. Το κανουν και οι οπαδοι του οφη για να μην επιρριπτω ευθυνες μονομπαντα, αλλα στην παρουσα φαση δε με ενδιαφερει.
Το ακομα πιο αστειο, ειναι το θεμα Εντοη. Ξεκαθαριζω επειδη δε μ αρεσουν οι μυξοπαρθενιες τυπου "ως ποτε παληκαρια θα ζουμε στα στενα παρεα με το βηματοδοτη και τον παλμογραφο της Παραγκας", και λεω στα ισα οτι καλα κανει ο παο (αποψη μου) να μη θελει να παιζει ο Εντοη, αν εχει δωθει δανεικος. Απο αυτο το σημειο μεχρι να βγαινει ο Ματζουρακης και να λεει "λολ, δε μου το ειχαν πει απ τη διοικηση" (ποια απ ολες, θα πω εγω! ροφλ!) υπαρχει οπως καταλαβαινετε α) αποσταση, β) θεμα.
Παρα την απροσκοπτη προσηλωση προπονητη και παικτων του Οφη λοιπον στο δυσκολο ματς οπως προκυπτει και απο αστειες καταστασης δαλιανιδη οπως την παραπανω, ο παναθηναικος με τη βοηθεια του διαιτητη που αετοματης ειδε το σπρωξιμο του Ρουμπακη στον Σαλπιγγιδη, περασε κι απ το δυσκολο ματς της Κρητης.
Περνωντας μια βολτα απ το ΟΑΚΑ, μην εχοντας δει τις φασεις αλλα εχοντας ακουσει 3 οπαδους της αεκ που ητο στο γηπεδο η το ειδαν απ την τιβι και 2 βραδυνοπαραγωγους ραδιο, καταληγω σε συμπερασμα που -μαλλον- δεν ειναι λαθεμενο, οτι στο 93΄ στην τελευταια φαση του αγωνα ΑΕΚ - Εργοτελης εγινε καθαρο πεναλτυ υπερ του Εργοτελη που ΔΕΝ δοθηκε. οι δε οπαδοι της αεκ συμφωνησαν σε ενα σημειο, του ποσο μαλακας ειναι ο Πλιατσικας που το εκανε. Οποτε θα πρεπει να υποθεσω οτι εγινε. θα δω και βιδεο αυριο.
Ετσι λοιπον τωρα θα κανω ενα μαγικο διαλεκτικο κολπο και θα επαναφερω το ματς του Ολυμπιακου στη συζητηση. Οπου και ακυρωνεται ενα (1) γκολ του Οσκαρ ως οφφσαιντ, κοινης παραδοχης, ανυπαρκτο και επισης χαριζεται και αποβολη στον Ροκα που στο τελος σπρωχνει κιολα τον Ντουντου (αντε, λιγο!) και ο διαιτητης βλεπει το σπρωξιμο και δινει το πεναλτυ.
Λογος του ποστ ειναι κυριως οι 2 ατακες "αηδια, να μας λεει ο κυρ Σαββας τι θα γινεται" και "ως ποτε θα ζουμε με το βηματοδοτη της Παραγκας"
Διαβαζοντας ολο μου το ποστ λοιπον θα πρεπει να καταληξουμε οτι η Παραγκα ειναι κατι σαν τα κομμουνιστικα κομματα, ειναι διαχωρισμενη σε τεσσερα - πεντε κομματια που το καθενα κανει περιπου οτι του καπνισει. Η, για να χρησιμοποιησω μια παλια μου φραση που ως συνηθως εχετε κοροιδεψει εδω μεσα, διαβαζοντας παλι ολο μου το ποστ θα πρεπει να δηλωσω λιγο εκπληκτος οτι πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι το σχεδιο της παραγκας του Σωκρατη.
Αντ αυτου θα καταληξω οτι εχοντας γινει ολα αυτα που ειπα (ας πουμε κανεις δε σκουζει για το πεναλτυ του Εργοτελη, γιατι ετσι? δε μετραει αμα δε φοραει κοκκινα η ευνοια?) το κουτοχορτο που εχουν ταιστει τελικα αρκετοι οπαδοι του ΠΟΚΕΟ (ΠΟΚ εκτος Ολυμπιακου) εχει περασει σε νεα σταδια ψυχεδελειας οπου, εν τελει, το μονο που βλεπουμε, ειναι το αν και ποτε ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος.
που δεν ευνοηθηκε κιολας.
Καλη σας νυχτα.
και Καλα Χριστουγεννα.
Boris-san
22-12-2008, 04:00
Asxoleiste me tous men pousthdes pou exoun tous diaithtes dipla tous edw kai 12 xronia kai me tous de malakes pou o ti ekplhksis kerdisane ton OFH.Panagia kai xriste.
Edw emeis den kerdisame ton panserraiko kai mas phge o kariolhs sto +6 eseis asxoleiste me t arxidia mas ta duo
Neuroscar
22-12-2008, 04:48
Asxoleiste me tous men pousthdes pou exoun tous diaithtes dipla tous edw kai 12 xronia kai me tous de malakes pou o ti ekplhksis kerdisane ton OFH.Panagia kai xriste.
Edw emeis den kerdisame ton skolika kai eseis asxoleiste me t arxidia mas ta duo
Boris-san
22-12-2008, 04:52
sumfwnw kai epafksanw.Giati de tou ri3ate kana mpalaki na goustarei re file?
House Of Low Culture
22-12-2008, 05:08
ΛΕΤΟ.
Boris-san
22-12-2008, 05:10
Gia Ellada kalos einai.Polu kalos.Alla ok gia megalh omada kai kariera k ets mpa de to vlepw
House Of Low Culture
22-12-2008, 05:44
Όντως, είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει περιθώρια βελτίωσης..Ούτε ταλέντο..
Ναι..
up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 10:02
Ena elafaki kai gia tous opadous tou ofi gia to pano pou kremasan
pitchfork
22-12-2008, 10:40
Mitsman είσαι αλλού γι αλλού και πλέον ούτε εξάχρονο παιδάκι δεν μπορείς να κοροιδέψεις με τις μαλακίες που γράφεις.
Η αποβολή ήταν καθαρή αφού τον ανέτρεψαν ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ όπως λένε και όλοι όσοι άκουσα άλλωστε (ξέρουμε βέβαια ότι το είδες μόνος σου και έχεις προσωπική άποψη δεν ακούς τους τσάτσους του βαρδινογιάννη / γιανακόπουλου / βγενόπουλου πούστηδες των μμε κλπ - γνωστή η καραμέλα).
Τα επεισόδια στις εξέδρες λυπάμαι αλλά δεν επιρρεάζουν το αποτέλεσμα, δεν γνωρίζω να λέει δλδ κάπου ο καπ ότι αν γίνονται επεισόδια χάνει ο πάο δύο γκολ ξέρω γω. Βέβαια εσύ από το καναπέ σου μας είπες ότι χωρίς λόγο πήγαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ στη Κρήτη κιαι άρχισαν να τα σπάνε, ε τουλάχιστον έπαιζε η ομάδα τους δεν πήγαν να κρυφτούν σαν αρουραίοι στα στενά του λιμανιού για να τρέξουν κιόλας στο τέλος - (ξέρεις εσύ ή ρώτα για να μάθεις).
Όσο για το ότι δεν έπαιξε ο Ντόυ ήταν αναμενόμενο αφού άλλωστε υπήρχε γραμμένο σαφέστατα και στο συμβόλαιο. Το ότι η διοίκηση του όφη προσπάθησε στα μουλωχτά να τον βάλει να αγωνιστεί χωρίς τελικά να της περάσει, αυτό δεν νομίζω ότι αφορά εμάς εκτός αν περιμένεις να πάρουμε εμείς τηλέφωνο τον ματζουράκη και να τον ενημερώσουμε για το τι λένε τα χαρτιά.
Βέβαια ακόμα κι αν αγωνιζότανε ξέρουμε τι θα λέγατε σήμερα, μειωμένη απόδοιση, πως δεν έβαλε γκολ σε αυτή την άμυνα μπάχαλο του πάο, ύποπτο κλπ (όχι σαν τον άντρα σηφάκη -ξέρεις εσύ).
Γνωστή η καραμέλα - τράβα πες αυτές τις μπούρδες σε κανα δημοτικό όταν τελειώσουν οι καταλήψεις, τράβα όσο είναι καιρός και υπάρχουν πιτσιρίκια μικρά που είναι ακόμη οπαδοί του οσφπ επειδή δεν ξέρουν. Τράβα όσο προλαβαίνεις γιατί σε λίγο καιρό κι αυτά ακόμη θα σε παίρνουν με τα αυγά.
Γραφικέ ε γραφικέ.
Kelldorain
22-12-2008, 10:43
Mitsmann,
η ΑΕΚ στα τελευταία ματς όντως σπρώχνεται. Μέχρι να φύγει όμως ο Ντέμης ας μην το συζητήσουμε καν. Το ματς του Παναθηναικού δεν το είδα. Τον Σάββα τον ανέφερερα επειδή στάνταρ η πρώτη απάντηση που σου ρχεται στο μυαλό στη σκέψη "πρέπει να βρω έναν παράγοντα του Ολυμπιακού να γράψω στο ιάρ για να δείξω ότι είμαι κιουλ" είναι ο Σάββας. Τέλος στο θέμα του πέναλτυ απ'ότι βλέπω διαφωνούν μαζί σου και 27 κατασκευαστές αθλητικών εφημερίδων. Αυτά με παίκτες που ναι δανεικοι/θέλουν μεταγραφή κλπ συνέχεια γίνονται πάντως, θυμάμαι πχ τον Σίσιτς πέρυσι και τον Μπλάζιτς φέτο
Αυτά :P
(αν το 12000ο ποστ σου έχει δικό μου quote παίρνεις ένα :teddy: )
Raven Lord
22-12-2008, 10:50
"το γκολ του όσκαρ"
μάλιστα... σε φάση που έχει σταματήσει πριν 2 λεπτά σκόραρε. μπράβο!
Καταγμα σπονδυλικης στηλης επαθε ο Ντουντου απο το βαναυσο σπρωξιμο του Ροκα...
Κριμα νεο ΠΑΛΙΚΑΡΙ (πειραιωτικο, τιμιο, αντρικιο, παντελονια φοραμε λεμε)
http://www.guilintourist.com/Uploadfiles/2007053017240929350.bmp
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΞΕΡ!!! Πολυ πρωτοτυπο!!!! Το εχεις ποσταρει 13165756164 φορες, περιπου οσα και τα πεναλτυ αλλα ντουντου που εχει παρει ο θρυλος.
eleventh guardian
22-12-2008, 12:47
Πάντως μία παρόμοια φάση με το πέναλτι του οσφπ έγινε και στο πρώτο ημίχρονο του Πανιώνιος - Αστέρας και όχι απλώς δεν διαμαρτυρηθήκαμε που ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, αλλά - το κυριότερο - δεν είδα να σχολιάζεται καν η φάση στις αμφισβητούμενες. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αμα τα δινανε αυτα, θα ειχαμε 8 εως 10 πεναλτυ σε καθε αγωνα. Επισης οι γαυροι κλαινε ακομα για το ακυρωθεν (χμ δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, αφου η φαση εχει σταματησει) γκολ του Ντιογκο στο Ηρακλειο, που ειναι παρομοια φαση...
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΞΕΡ!!! Πολυ πρωτοτυπο!!!!
Θυμαμαι το "ΩΡΑΙΟΣ!!!! Το συνεχιζεις!!!!" και εχω λιωσει απο τα γελια!
Ε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι εξυπνοι και χιουμοριστες σαν εσενα. Παω να κλαψω τη μοιρα μου και να μη ποσταρω προσωπικες αντιπαθειες σε φορουμ
Ελα ρε εγω για πλακα το εγραψα. Σοβαρα.
irreligious
22-12-2008, 14:07
ε τουλάχιστον έπαιζε η ομάδα τους δεν πήγαν να κρυφτούν σαν αρουραίοι στα στενά του λιμανιού για να τρέξουν κιόλας στο τέλος - (ξέρεις εσύ ή ρώτα για να μάθεις).
.
πήγανε οπαδοί του παναθηναϊκου στο γενικό κρατικό?
και στο εφετείο έγινε της πουτάνας,και επαρχιακά έγιναν διάφορα ζουμερά αυτές τις μέρες.
pitchfork
22-12-2008, 14:12
Χλωρός: "Δώστε πριμ στον διαιτητή"
Επιμέλεια: Βασίλης Μπακόπουλος
Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2008 22:20
Στην διαιτησία του αγώνα στάθηκε ο επιθετικός του Θρασύβουλου, Γιάννης Χλωρός, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσουν πριμ στον κο Καστανίδη.
Ο σκόρερ του τέρματος της ομάδας τη Φυλής, μετά το τέλος της αναμέτρησης όπου βρήκε τους ερυθρολεύκους να κατακτούν τη νίκη, τόνισε με ειρωνικό ύφος: "Ο διαιτητής δικαιούται πριμ από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αμά έβαζε γκολ ο Καραμαλίκης και γινόταν το 1-2 θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι".
http://www.sport24.gr/html/ent/721/ent.266721.asp
Ελπίζω ο αθλητικός δικαστής / εισαγγελέας να καλέσει σήμερα κιόλας αυτόν τον αλητήριο που τολμάει να λέει τέτοια πράγματα και να αμφισβητεί το κύρος της ελληνικής διαιτησίας (και κατά προέκταση του ελληνικού πρωταθλήματος) αντί να κάτσει να διαβάσει και να αποστηθίσει τις σοφίες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα (μιλάω γενικά για άτομα από το φόρουμ) και μετά να το βουλώσει για το ΜΑΡΣ ΜΠΕΝΑΛΝΤΥ.
Μόνο με παραδειγματική τιμωρία τέτοιων αλητάμπουρων θα δούμε άσπρη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Darkling
22-12-2008, 14:13
Mitsman είσαι αλλού γι αλλού και πλέον ούτε εξάχρονο παιδάκι δεν μπορείς να κοροιδέψεις με τις μαλακίες που γράφεις.
Η αποβολή ήταν καθαρή αφού τον ανέτρεψαν ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ όπως λένε και όλοι όσοι άκουσα άλλωστε (ξέρουμε βέβαια ότι το είδες μόνος σου και έχεις προσωπική άποψη δεν ακούς τους τσάτσους του βαρδινογιάννη / γιανακόπουλου / βγενόπουλου πούστηδες των μμε κλπ - γνωστή η καραμέλα).
Τα επεισόδια στις εξέδρες λυπάμαι αλλά δεν επιρρεάζουν το αποτέλεσμα, δεν γνωρίζω να λέει δλδ κάπου ο καπ ότι αν γίνονται επεισόδια χάνει ο πάο δύο γκολ ξέρω γω. Βέβαια εσύ από το καναπέ σου μας είπες ότι χωρίς λόγο πήγαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ στη Κρήτη κιαι άρχισαν να τα σπάνε, ε τουλάχιστον έπαιζε η ομάδα τους δεν πήγαν να κρυφτούν σαν αρουραίοι στα στενά του λιμανιού για να τρέξουν κιόλας στο τέλος - (ξέρεις εσύ ή ρώτα για να μάθεις).
Όσο για το ότι δεν έπαιξε ο Ντόυ ήταν αναμενόμενο αφού άλλωστε υπήρχε γραμμένο σαφέστατα και στο συμβόλαιο. Το ότι η διοίκηση του όφη προσπάθησε στα μουλωχτά να τον βάλει να αγωνιστεί χωρίς τελικά να της περάσει, αυτό δεν νομίζω ότι αφορά εμάς εκτός αν περιμένεις να πάρουμε εμείς τηλέφωνο τον ματζουράκη και να τον ενημερώσουμε για το τι λένε τα χαρτιά.
Βέβαια ακόμα κι αν αγωνιζότανε ξέρουμε τι θα λέγατε σήμερα, μειωμένη απόδοιση, πως δεν έβαλε γκολ σε αυτή την άμυνα μπάχαλο του πάο, ύποπτο κλπ (όχι σαν τον άντρα σηφάκη -ξέρεις εσύ).
Γνωστή η καραμέλα - τράβα πες αυτές τις μπούρδες σε κανα δημοτικό όταν τελειώσουν οι καταλήψεις, τράβα όσο είναι καιρός και υπάρχουν πιτσιρίκια μικρά που είναι ακόμη οπαδοί του οσφπ επειδή δεν ξέρουν. Τράβα όσο προλαβαίνεις γιατί σε λίγο καιρό κι αυτά ακόμη θα σε παίρνουν με τα αυγά.
Γραφικέ ε γραφικέ.
χαχαχαχαχ.
οσο για την αποβολη (που ειδα μονος μου) ειπα οτι ωπ! τον σπρωχνει ο Ρουμπακης και δινεται! για κοιτα!
Στις δε κερκιδες οι οπαδοι του παο, (οι καλοι, οχι οι υπαλληλοι της Λεφτα) τα κανουν λαμπογυαλο και στην βραδυνη της ανακοινωση η διοικηση της παε, δεν κανει πουθενα λογο για ευθυνες τους, φροντιζει κιολα να σημειωσει οτι παιζει να φταινε και τα εκρυθμα γεγονοτα των ημερων.
Πέρα από τις άκυρες απεγνωσμένες προσπάθειες να δεις σπρώξιμο στο δικό μας ματς, αυτό είναι τεράστιο ανφέρ (!) γιατί ο ΠΑΟ είναι φέτος η ΜΟΝΗ ομάδα που παλεύει με δηλώσεις (και πράξεις) να κάνει κάτι για τη βία.
pitchfork
22-12-2008, 14:48
Μετά το παιχνίδι είπες ότι δεν έχεις σπρώξει τον Βαψοφρύδη. Παραμένει ίδια η άποψή σου;
“Ναι, φυσικά. Δεν νομίζω ότι τον έχω σπρώξει. Έχω το χέρι μου πάνω του, αλλά δεν τον σπρώχνω. Απλά, τον ακουμπάω. Τι να έκανα, δηλαδή; Να μην τον μάρκαρα μέσα στην περιοχή; Δεν γίνεται. Φαίνεται, όμως, και στην τηλεόραση ότι δεν είναι πέναλτι. Εκείνος κάνει κίνηση προς τα εμπρός κι εγώ αντίθετα βήματα προς τα πίσω. Πώς να τον σπρώξω;”.
- Πιστεύεις ότι ο Βαψοφρύδης έπεσε για να κερδίσει το πέναλτι;
“Δεν ξέρω για ποιον λόγο έπεσε. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το έκανε γι' αυτό... Είναι κρίμα αν έπεσε για να εκβιάσει το πέναλτι. Απ' την άλλη, όμως, δεν μπορώ και να τον κατηγορήσω. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει η ομάδα του. Όπως εγώ είχα κάνει χέρι με τον ΠΑΟΚ για να βοηθήσω την ομάδα μου, έτσι μπορεί και ο Βαψοφρύδης να έπεσε γι' αυτό τον λόγο. Ο διαιτητής είναι το πρόβλημα μου, όχι ο αντίπαλος μου. Το έδωσε πολύ εύκολα το πέναλτι. Άκουσα ξαφνικά το σφύριγμα...”.
- Σου είχε δοθεί η αίσθηση πως το ματς πάει προς τα εκεί;
“Η αίσθηση που μου είχε δοθεί είναι ότι θα έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Παίξαμε πάρα πολύ καλά κι έπρεπε να κερδίσουμε. Ούτε καν ισοπαλία”.
- Μήπως, τελικά, αποδείχθηκε ότι έχει κάτι διαφορετικό ο Μπασταρδιακός και το Καραϊσκάκη;
“Σίγουρα για να πάρεις βαθμό, πρέπει να έχεις τύχει. Και να περιμένεις τα πάντα, να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα από τον διαιτητή. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο. Και δεν είναι μόνο το πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο είναι ένα οφσάιντ τρία μέτρα του Κοβάσεβιτς, είναι ακόμα τα πλάγια και τα κόρνερ. Γίνεται μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, που παίρνει μόνος του την κεφαλιά ο Κοβάσεβιτς και ο διαιτητής δίνει κόρνερ. Δεν έχει ανάγκη τέτοια πράγματα ο Μπασταρδιακός για να κερδίσει τον Θρασύβουλο. Ας παίξει μπάλα, να κερδίσει. Χθες, όμως, δεν ήταν καλός και ήταν ευκαιρία για μας να πάρουμε έναν βαθμό".
- Στο τέλος του αγώνα μιλούσες στον διαιτητή. Σου είπε κάτι για το πέναλτι; Είπε σε κάποιον από την ομάδα σας κάτι;
“Τίποτα απολύτως. Απλά με κοιτούσε. Ρώτησε και ο γενικός αρχηγός και ούτε καν του απάντησε. Αν ήταν τόσο σωστός μέσα του, θα μου έδινε και κίτρινη κάρτα για το πέναλτι. Αλλά δεν την έδωσε, γιατί δεν είχε σημασία για εκείνον η κάρτα. Η ουσία ήταν το πέναλτι”.
http://www.gazzetta.gr/content/view/19837/2/
Κύριοι αθλητικοί δικαστές παρακαλώ πολύ, ότι θέλει λέει ο καθένας?
Αυτο που επισης εχει πλακα Οντονιαν, ειναι που κι οι φιλοι σου οι οπαδοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ πασχιζουν να δουν σπρωξιμο σε ενα ματς λογω ενος αμφισβητησιμου πεναλτυ στο 93, τη στιγμη που πιο πριν εχει χαρισει 2 κοκκινες σε παικτη του Θρασυβουλου κι εχει σταματησει με οφσαιντ που καλως η κακως το να κατεληγε σε γκολ ειχε μεγαλυτερη πιθανοτητα απο το πεναλτυ. Εσυ δεν ειδα τι ειπες, γιατι δεν παρακολουθησα ολο το τοπικ, οποτε μην το παρεις προσωπικα.
Darkling
22-12-2008, 14:59
Στις δε κερκιδες οι οπαδοι του παο, (οι καλοι, οχι οι υπαλληλοι της Λεφτα) τα κανουν λαμπογυαλο και στην βραδυνη της ανακοινωση η διοικηση της παε, δεν κανει πουθενα λογο για ευθυνες τους, φροντιζει κιολα να σημειωσει οτι παιζει να φταινε και τα εκρυθμα γεγονοτα των ημερων.
Πέρα από τις άκυρες απεγνωσμένες προσπάθειες να δεις σπρώξιμο στο δικό μας ματς, αυτό είναι τεράστιο ανφέρ (!) γιατί ο ΠΑΟ είναι φέτος η ΜΟΝΗ ομάδα που παλεύει με δηλώσεις (και πράξεις) να κάνει κάτι για τη βία.
Πλακα κανουμε. Η Πρασινη (οσο κι αν δε σ αρεσει να τη φερνω σαν παραδειγμα, σορρυ αλλα τωρα με την πολυμετοχικοτητα, εκδιδεται απο μελος της διοικησης του ΠΑΟ) δικαιολογει τα επεισοδια σε βαθμο γελοιοτητας (του Πρασινοφρουρου τη στηλη εννοω, ο ανθρωπος ειναι για γιαουρτια που παιρνει πεννες και γραφει τετοιες αρχιδιες) αφηνοντας δε και υποννοιες οτι "ποσο ν αντεξει ο κοσμος με αυτα που βλεπει στο Καραισκακη".
Αν εννοειτε τα μετρα των ιδιων εκδοτων της Πρασινης για μετριαση της βιας στο ΟΑΚΑ μπασκετ, τοτε ναι, συγχωρειστε με, ειμαι λαθος.
Στον αντιποδα, τα μετρα στο Καραισκακη με διχτυα και πλεξιγκλας που εχουν μετατρεψει σε σχεδον κλειστο χωρο την 7, μαλλον ειναι αποτελεσματικοτερα. Φυσικα και τα εκανε ο Κοκκαλης γιατι το προστιμο απ την Ουεφα ειχε φτασει στα εκατομμυρια, και οχι για την Ελλαδα.
Αυτα.
pitchfork
22-12-2008, 16:21
Λέξη όμως για την κριτική στα "επεισόδια" από τον καναπέ του σπιτιού σου ε?
Ε γραφικέ?
Άσχετο θέμα η βία με το πως αντιμετωπίζει τον πολίτη το κατεστημένο ε?
:midfinger:
Στον αντιποδα, τα μετρα στο Καραισκακη με διχτυα και πλεξιγκλας που εχουν μετατρεψει σε σχεδον κλειστο χωρο την 7, μαλλον ειναι αποτελεσματικοτερα.
Θα αγοράσουμε φορητά για να τα παίρνουμε στα εκτός έδρας!
Darkling
22-12-2008, 17:33
Kαλα, αυτα που λετε, η ας πουμε μπορουμε να πουμε απλα οτι εγω ειμαι γραφικος αλλα δεν αλλαζει πολλα.
Η αεκ ευνοηθηκε τιγκα, ο οφη κατεβηκε τσιρκο, και το μονο που εχει σημασια ειναι το πεναλτυ (που ηταν κιολα) στο Καραισκακη.
Οπως εχω ξαναπει, οντως, καπως ετσι οι τιτλοι πανε κατω.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jim Dandy Mangrum
22-12-2008, 17:56
epeidh o ka8enas leei to mary tou kai to konto tou, pisteuw oti 8a prepei na 8ewreitai sprwksimo otan faseis san tis x8esines pou basika edwsan ta triponta stous 3 mlkes ths a8hnas, 8a dinontousan pote kai yper twn mikroterwn omadwn pou epiazan antipales. skefteite apla x8esines faseis kai sta 3 mats pou ekrinan to apotelesma katamegalo pososto h' ka8olika.
apla ksexaste to. apokleietai tetoies faseis kai se krishma kiolas shmeia na pane yper mikroterwn omadwn. e auto einai sprwksimo. apla
akoma kai h fash tou bazelou me th kokkinh an ginotan anti8eta, de pisteuw oti 8a dine kan fault -giati gia mena den yparxei kan- alla sth xeiroterh kitrinh. twra gia penalnty anyparkta sto 92' opws sto karaiskakh kai penalnty yper ergotelh sto 91 h' kokkines kartes se kyriakous sto OAKA pali epibebaiwnoun to olo skeptiko.
yg1: kai epeidh elegan oi gauroi gia kokkines kai tetoies mlkies, dld eleos ena penalnty anyparkto den isodynamei me mia kokkinh. ase pou oute kan ton enoiakse ton diaithth auto afou de tou bgale pote 2h kitrinh enw eprepe na xe bgei kana 10' prin me 2h kitrinh o sygkekrimenos paixths. kopste tis syzhthseis alla "a8hnaikh kyriakh". eleos....
Kelldorain
22-12-2008, 18:31
Άσχετο αλλά: στο fightclub.gr έχει συνέντευξη Γκόντζου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
Πεσέιρο ή Τεν Κάτε; Καλύτερος προπονητής.
Πεσέιρο.
...
Όντως, κάπως έτσι οι τίτλοι πάνε κάτω.
Boris-san
22-12-2008, 20:08
epeidh o ka8enas leei to mary tou kai to konto tou, pisteuw oti 8a prepei na 8ewreitai sprwksimo otan faseis san tis x8esines pou basika edwsan ta triponta stous 3 mlkes ths a8hnas, 8a dinontousan pote kai yper twn mikroterwn omadwn pou epiazan antipales. skefteite apla x8esines faseis kai sta 3 mats pou ekrinan to apotelesma katamegalo pososto h' ka8olika.
apla ksexaste to. apokleietai tetoies faseis kai se krishma kiolas shmeia na pane yper mikroterwn omadwn. e auto einai sprwksimo. apla
akoma kai h fash tou bazelou me th kokkinh an ginotan anti8eta, de pisteuw oti 8a dine kan fault -giati gia mena den yparxei kan- alla sth xeiroterh kitrinh. twra gia penalnty anyparkta sto 92' opws sto karaiskakh kai penalnty yper ergotelh sto 91 h' kokkines kartes se kyriakous sto OAKA pali epibebaiwnoun to olo skeptiko.
yg1: kai epeidh elegan oi gauroi gia kokkines kai tetoies mlkies, dld eleos ena penalnty anyparkto den isodynamei me mia kokkinh. ase pou oute kan ton enoiakse ton diaithth auto afou de tou bgale pote 2h kitrinh enw eprepe na xe bgei kana 10' prin me 2h kitrinh o sygkekrimenos paixths. kopste tis syzhthseis alla "a8hnaikh kyriakh". eleos....
Pes ta re mapok na poume
House Of Low Culture
22-12-2008, 20:50
ωπ, έχω αρχίσει να πορώνομαι με τον τρόπο που πήραμε αυτό το ματς. Στην αρχή απλά γούσταρα.
Boris-san
22-12-2008, 21:08
κνίτης βάζελος αθηναίος.
1/3 exases
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ :disco:
pws 8a ginei na parei to bbc px tis ekpompes ths a8lhtikhs kyriakhs kai na tis sxoliazei ala kastro tou takeshi?
pitchfork
22-12-2008, 22:18
Εντάξει ρε ρέηζορ αλλά ρίξε και κανα κατούρημα.
θελω να κατουρησω τον πιτσφορκ αναμεσα στα ματια ακουγοντας σλειερ.
pitchfork
23-12-2008, 00:10
Εντάξει ότι πεις.
Ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι.
ωπ, έχω αρχίσει να πορώνομαι με τον τρόπο που πήραμε αυτό το ματς. Στην αρχή απλά γούσταρα. +1000000
KAI ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
up_the_hammers_Festival
24-12-2008, 13:32
[quote="House Of Low Culture":3ttpom3i]ωπ, έχω αρχίσει να πορώνομαι με τον τρόπο που πήραμε αυτό το ματς. Στην αρχή απλά γούσταρα. +1000000
KAI ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/quote:3ttpom3i]
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
pitchfork
24-12-2008, 15:28
Οπότε απομένει πλέον μόνο ο γραφικός να προσπαθεί να μας πείσει ότι ήταν μπέναλντυ και να το βλέπει ως τέτοιο.
:D :D
pws 8a ginei na parei to bbc px tis ekpompes ths a8lhtikhs kyriakhs kai na tis sxoliazei ala kastro tou takeshi?
πιό σοβαρή εκπομπή είναι το ''κάστρο του Τακέσι'' από την Α.Κ. :rofl:
geologiko_karoto
30-12-2008, 15:04
Η «κίτρινη ζώνη» επιστρέφει!!!
Ο SUPER 3 επιστρέφει στα FM…!!! Η «κίτρινη ζώνη» του Συνδέσμου θα βρίσκεται ξανά στον αέρα, μέσα από τον «Αθλητικά Νέα 98.7»!!!!
Κάθε μεσημέρι (τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο) ο Σύνδεσμος θα παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα μέσα από τη συχνότητα του νεοσύστατου σταθμού, που σύντομα θα εκπέμπει τόσο στα ερτζιανά, όσο και μέσα από το διαδίκτυο.
Πρόκειται, από όσο έχουμε ενημερωθεί από τους επικεφαλείς της συγκεκριμένης κίνησης, για μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη και στα μέσα μαζικής ενημέρωσής της.
Εκτός από τον ραδιοφωνικό σταθμό στους 98.7, θα υπάρχει παράλληλα και πλήρης ενημέρωση μέσα από το ίντερνετ (http://www.athlitikanea.gr) καθώς και έκδοση, σε εύλογο χρονικό διάστημα, αθλητικής εφημερίδας.
Η επιστροφή λοιπόν του SUPER 3 στον αέρα είναι γεγονός και σχετικές ανακοινώσεις για το πρόγραμμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3
επιτελους λιγη αντικειμενικη ενημερωση :D
Born in the 2nd of January.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το εναρκτήριο γάβγισμα του Ράδιο Κιτρινόμαυρη Σκορδαλιά, θα ακουστεί τη δεύτερη μέρα της καινούριας χρονιάς. Κέφι, τραγούδι, χορός και προπαγάνδα, για όλη την οικογένεια.
ελα μεγαλε, μην με μπριζωνεις τετοιες μερες
Darkling
03-01-2009, 20:30
λολολ, πεναλτυ!
Να δωρίσω μυγοσκοτώστρα μέρες που είναι; :P
Kelldorain
03-01-2009, 21:58
Γεννιέται ένα νέο στάνταρ!!11one~~
Darkling
03-01-2009, 21:59
χαχ.
Νικη στο λασποδρομιο απεναντι στα γνωστα τσαπια της σουπερλιγκας.
τηρουμενων των αναλογιων, (διακοπες, κωλοκαιρος, λασπη, σταχτη, μπουρμπερη) ολοι πηγανε καλα, εκτος του φιλτατου Ντιντιε που δε μπειραζει του το συγχωρουμε.
ουγκ.
Darkling
03-01-2009, 22:00
Γεννιέται ένα νέο στάνταρ!!11one~~
Εσυ δεν ησουν που αηδιασες και δε τα βλεπεις επειδη σε παιρνει ο κυρ Σαββας και στα λεει απ το τηλεφωνο?
Kelldorain
03-01-2009, 22:01
Μπα μάλλον με μπερδεύεις , εγώ ήμουν αυτός που είπε ότι δεν ήταν πέναλτυ και ότι εκ σύμπτωσης το έδωσε διαιτητής καινούριος στους πίνακες που όλη την ώρα έπαιζε έδρα!
:pink:
Ο κλασικός, άθλιος, εκτός έδρας ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος, στο δεύτερο, μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, έκανε πλάκα.
Φορντ μου εξηγείς τι εννοούσες ότι κάνω ΠΟΛΥ λάθος για σας; Από τότε έχετε φέρει ένα Χ, νικήσατε μέσα στο καραισκάκη στο 90φεύγα με αμφισβητούμεντο ( :P ) μπέναλτυ τους τελευταίους και σήμερα σας έκανε άλογα ο Αστήρ. Πόσο μακριά ήταν όλα αυτά από το να είμαστε τώρα στο -3;
Darkling
03-01-2009, 22:04
Ε νταξει ματς του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη πραγματικά δεν ξαναπαρακολουθώ (εκτός από Ευρώπη που παίζεται ωραία μπάλα :P ). Δηλαδή οκ ας βγαίνει ο Σάββας από πρίν να μας λέει ακριβές σκορ να μην καθόμαστε να το βλέπουμε. Έλεος ρε πούστη μου, πόσο κωμωδία πια
μπα?
Darkling
03-01-2009, 22:05
Ο κλασικός, άθλιος, εκτός έδρας ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος, στο δεύτερο, μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, έκανε πλάκα.
Φορντ μου εξηγείς τι εννοούσες ότι κάνω ΠΟΛΥ λάθος για σας; Από τότε έχετε φέρει ένα Χ, νικήσατε μέσα στο καραισκάκη στο 90φεύγα με αμφισβητούμεντο ( :P ) μπέναλτυ τους τελευταίους και σήμερα σας έκανε άλογα ο Αστήρ. Πόσο μακριά ήταν όλα αυτά από το να είμαστε τώρα στο -3;
σιγα τα αλογα. αραξτε λιγο. ειχανε πανω κατω οσες ευκαιριες ειχε και ο Ολυμπιακος, σε ενα γηπεδο που ενταξει μπορει ο Καραγκουνις και ο Τζιολης να οργωνανε αλλα οκ, εμεις παιξαμε αναλογικα καλα.
ειχανε πανω κατω οσες ευκαιριες ειχε και ο Ολυμπιακος
Με τίποτα. Επίσης η κατοχή ήταν 60-40. Αν μια ομάδα άξιζε να νικήσει, ήταν ο Αστέρας.
Darkling
03-01-2009, 22:09
αχαχαχαχ απο που κι ως που αξιζε και να χασουμε κιολα!!!!!
Kelldorain
03-01-2009, 22:14
Ε νταξει ματς του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη πραγματικά δεν ξαναπαρακολουθώ (εκτός από Ευρώπη που παίζεται ωραία μπάλα :P ). Δηλαδή οκ ας βγαίνει ο Σάββας από πρίν να μας λέει ακριβές σκορ να μην καθόμαστε να το βλέπουμε. Έλεος ρε πούστη μου, πόσο κωμωδία πια
μπα?
Λοιπόν από το πρωί είμαι άρρωστος και όλη την ώρα πίνω τσάγια και παίζω WoW και με αναγκάζεις να κάνω σοβαρό ποστ!
Δεν είπα ούτε λέω πουθενά ότι τα μτας του Ολυμπιακού είναι στημένα, ευτυχώς η παράγκα έχει περάσει. Αυτό που λέω είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι απίστευτα δικτυωμένος σε όλα τα επίπεδα, από τους δημοσιογράφους (ή όπως λέγονται τέσπα τα κατασκευάσματα που βγαίνουν στην τηλεόραση με ροζ φανέλα που γράφει "ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλα) μέχρι τους διορισμούς διαιτητών. Τι θέλω να πω; Επειδή και λόγω παλιών γεγονότων αλλά και λόγω επιρροής όλοι φοβούνται τον Κόκκαλη του κάνουν τα χατήρια. Και εξηγούμαι: δες τις διαιτησίες που είχε ο όφη μετά το ματς με τον ολυμπιακό. δες τις διαιτησίες του παναθηναικού προκειμένου να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. δες τους διορισμούς διαιτητών του ολυμπιακού, στου οποίου τα ματς έχουν οριστεί οι περισσότεροι καινούριοι διαιτητές. δες τις διαιτησίες που είχε ο περυσινός ολυμπιακός μέχρι την φυγή Λεμονή (που ήταν ίσως η καλύτερη ελληνική ομάδα της τελευταίας πενταετίας) και τις διαιτησίες που είχε όταν ο Σωκράτης ξανάρχισε να είναι διοικητικά ενεργός (χαρακτηριστικά αναφέρω το μάτς με τη Λάρισα). Υπάρχει ακόμα παράγκα? Η απάντηση είναι σίγουρα όχι. Ο ολυμπιακός ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα σε σταθερή βάση? Η απάντηση είναι σίγουρα ναι.
Εξήγα που διαφωνείς αν και το ποστ είναι ψιλο-οφτοπικ σε σχέση με την επικαιρότητα.
Darkling
03-01-2009, 22:19
Πρεπει να παω για καφε, αλλα δε θα τη γλυτωσεις :P
θα σου κουοταρω τα παντα το βραδυ, αν και, αν εχεις διαβασει μεγαλα ποστς μου επι του θεματος, πανω κατω η αποψη μου ειναι η γνωστη.
Ακομα πιο πολυ πλακα δε, εχει το γεγονος οτι στη μοναδικη αμφισβητουμενη φαση σημερα, ο Ολυμπιακος αδικηθηκε.
Ετσι, για να χουμε να λεμε.
Kelldorain
03-01-2009, 22:20
Μα δεν είπα τίποτα για σήμερα, το ανέφερα και στο τέλος ότι είναι άσχετο με το σημερινό κιόλας
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
καλ ρε φιλε κελοντρειν εισαι τσελσι-διαβαζεις καρπετοπουλο και θες να σε παρουμε και σοβαρα :?: :?:
Kelldorain
03-01-2009, 22:26
καλ ρε φιλε κελοντρειν εισαι τσελσι-διαβαζεις καρπετοπουλο και θες να σε παρουμε και σοβαρα :?: :?:
Αναφέρεις την CHELSEA F.C. σε άλλο θρεντ εκτός του Champions League 2008-2009. Αυτός είσαι.
:pink: :pink:
kelldorain μηπως διαβαζεις πρασινη? μηπως εισαι green web fan?
Που τα ειδες αυτα? Σε αλλη χωρα ζεις? Εδω φιλε μου ολα ειναι αγγελικα πλασμενα και το σηκωνει η υπερομαδα του περαια ναουμ καθε χρονο.
πειραζει που ο ντιογκο πεφτει ενα μετρο πριν τον ακουμπησει ο αλλος αραγε?
eleventh guardian
03-01-2009, 22:30
Μ' αρέσει που κάποιοι χάρηκαν όταν παραιτήθηκε ο Γκαγκάτσης. Χειρότερα πάνε τα πράγματα δυο αγωνιστικες τωρα. :lol:
Darkling
03-01-2009, 22:31
αχαχαχαχχα καλως τα παιδια warlord.
Οχι, κατα την αποψη μου, ο Ντιογο εχει πεσει απ τη σεντρα, απλα επειδη δε φαινονται οι γραμμες απ τη λασπη, μπερδευεται ο ρεφερης.
:moutza: καθομαι και συζηταω με τον καθε κομπλεξα. εγω φταιω.
αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια του θρυλου λοιπον
πρασινοσαλιγγαρε μηπως εισαι κρυφοαεκτζης?το εχεις το μαρθα βουρτση μεσα σου
πες μου οτι στη φωτο με το πανο μανογουωρ εισαι εσυ και δεν θα σε ξανακοροιδεψω,αληθεια λεω :idea:
πες μου οτι στη φωτο με το πανο μανογουωρ εισαι εσυ και δεν θα σε ξανακοροιδεψω,αληθεια λεω
οχι εγω δεν ακουω τετοιες παπαριες....
Darkling
04-01-2009, 02:23
Κελλδοραιν, εχασες.
για λογους που δεν απτονται της παρουσης, δε ξαναποσταρω στο τοπικ μεχρι το καλοκαιρι. Μονο Νταγκεναμ.
Φαινεται μαλλον οτι με το ιδιο βιντεο, αλλα βλεπουμε εμεις, και αλλα οι αλλοι, στην ιδια φαση.
Τεσπα.
Παραγκα.
Stormrider
04-01-2009, 05:02
Αμπάρης: "Μοναδικό λάθος μας, το πέναλτι"
Από την πλευρά των γηπεδούχων ο εξαιρετικός για άλλον έναν αγώνα, Αμπάρης, δήλωσε: "Μπορέσαμε να σταθούμε αρκετά καλά στο α' ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό σ' ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο το μοναδικό μας λάθος ήταν το πέναλτι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα, όμως και εμείς αν παίζουμε με το ίδιος πάθος που παίξαμε σήμερα απέναντι και σε μικρότερους αντιπάλους τότε θα μπορέσουμε να μείνουμε σίγουρα στην κατηγορία".
Λαζαρίδης: "Έκανα πέναλτι"
Ο μοιραίος παίκτης για τον Αστέρα που έκανε πέναλτι στον Ντιόγκο, Λαζαρίδης, παραδέχθηκε το λάθος του, δηλώνοντας: "Ήταν πέναλτι η φάση του Ντιόγκο, τον ανέτρεψαν στην περιοχή. Σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε και την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να σωθούμε".
pitchfork
04-01-2009, 05:26
Γελάει όλη η Ελλάδα με τις μαϊμούδες.
Σε μια φάση δέκα φορές πιο καθαρή από τη φάση στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ηρακλής που ο Καραγκούνης είχε πάρει κίτρινη για θέατρο (ορθά όπως μας έλεγαν τότε όλα τα έμμισθα και άμισθα παπαγαλάκια) ο υπάλληλος παμπορίδης είδε μπέναλντυ.
Εδώ ο αμυντικός απλώνει το πόδι, ακουμπάει μπάλα, η μαϊμού έχει δώσει από πριν κλίση στο σώμα της και πέφτει πάνω στο απλωμένο πόδι ενώ η μπάλα έχει φύγει.
Τότε ο αμυντικός της γριάς δεν είχε ακουμπήσει μπάλα αλλά μας έλεγαν ότι ο Καραγκούνης έπρεπε να είχε φρενάρει και όχι να πέσει αφού η μπάλα έτσι κι αλλιώς είχε απομακρυνθεί......
Γελάει όλη η Ελλάδα με τις μαϊμούδες.
Λοιπόν από το πρωί είμαι άρρωστος και όλη την ώρα πίνω τσάγια και παίζω WoW και με αναγκάζεις να κάνω σοβαρό ποστ!
Δεν είπα ούτε λέω πουθενά ότι τα μτας του Ολυμπιακού είναι στημένα, ευτυχώς η παράγκα έχει περάσει. Αυτό που λέω είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι απίστευτα δικτυωμένος σε όλα τα επίπεδα, από τους δημοσιογράφους (ή όπως λέγονται τέσπα τα κατασκευάσματα που βγαίνουν στην τηλεόραση με ροζ φανέλα που γράφει "ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλα) μέχρι τους διορισμούς διαιτητών. Τι θέλω να πω; Επειδή και λόγω παλιών γεγονότων αλλά και λόγω επιρροής όλοι φοβούνται τον Κόκκαλη του κάνουν τα χατήρια. Και εξηγούμαι: δες τις διαιτησίες που είχε ο όφη μετά το ματς με τον ολυμπιακό. δες τις διαιτησίες του παναθηναικού προκειμένου να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. δες τους διορισμούς διαιτητών του ολυμπιακού, στου οποίου τα ματς έχουν οριστεί οι περισσότεροι καινούριοι διαιτητές. δες τις διαιτησίες που είχε ο περυσινός ολυμπιακός μέχρι την φυγή Λεμονή (που ήταν ίσως η καλύτερη ελληνική ομάδα της τελευταίας πενταετίας) και τις διαιτησίες που είχε όταν ο Σωκράτης ξανάρχισε να είναι διοικητικά ενεργός (χαρακτηριστικά αναφέρω το μάτς με τη Λάρισα). Υπάρχει ακόμα παράγκα? Η απάντηση είναι σίγουρα όχι. Ο ολυμπιακός ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλη ελληνική ομάδα σε σταθερή βάση? Η απάντηση είναι σίγουρα ναι.
Εξήγα που διαφωνείς αν και το ποστ είναι ψιλο-οφτοπικ σε σχέση με την επικαιρότητα.
Πως προκύπτει από τα όσα λες, ή από που αντλείς τα στοιχεία που σε ωθούν στο να βγάλεις το (σίγουρο όπως μας λες - ανάλογο της ευφυΐας σου όπως μας λέει η κοινή λογική) συμπέρασμα, ότι δεν υπάρχει πια η παράγκα των προηγούμενων ετών?
Stormrider
04-01-2009, 05:34
Εδώ ο αμυντικός απλώνει το πόδι, ακουμπάει μπάλα
χαχαχα
Raven Lord
04-01-2009, 08:06
πφφφφ, ό,τι κ να λέτε (σοβαρά, ναι μεν ο ντιόγο ξεκινάει να πέφτει κατεβαίνοντας από το λεωφορείο της αποστολής - ο τυπάρας έχει ακούσει για πολύ πιο light πεσίματα τα εξ αμάξης - αλλά είναι μαλακία του αμυντικού που απλώνει το πόδι ---> πέναλτυ) χρωστάει ένα πέναλτυ στον αστέρα: κράτημα του αβραάμ στον φιλομένο. από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια διάθεση στα σφυρίγματα πρέπει να δωθεί ΚΑΙ αυτό. κατά τα άλλα ο δημοτικός υπάλληλος είναι απίστευτα κωλόφαρδος.
Kelldorain
04-01-2009, 12:09
Κελλδοραιν, εχασες.
για λογους που δεν απτονται της παρουσης, δε ξαναποσταρω στο τοπικ μεχρι το καλοκαιρι. Μονο Νταγκεναμ.
Φαινεται μαλλον οτι με το ιδιο βιντεο, αλλα βλεπουμε εμεις, και αλλα οι αλλοι, στην ιδια φαση.
:shock: που σου ανέφερα εγώ για βίντεα κλπ. 2 φορές έγραψα ότι δεν μιλάω για χθες
up_the_hammers_Festival
04-01-2009, 13:20
Terastia nikh, Leto, Diogo latreia, me asteio pamporidh mesa sto vourko. Ti prepei na ginei gia na apovaloun ta tsapia pou antimetopizoume kathe vdomada? Kata ta alla re darkling eisai o monos pou asxolise me ton pono ton allonone. diladi fantasoou re si na isoun sthn thesh tous kai na se pidaei kathe xrono o exthros sou, asta paidia na poune ton pono tous.
pitchfork
04-01-2009, 13:27
Τεράστια νίκη λοιπόν.
Οι τεχνίτες / παικαταράδες ισοπέδωσαν / διέλυσαν / κονιορτοποίησαν και το μεγαθήριο / κανίβαλους και τον αστείο (πιθανώς και τσάτσο του βαρδινογιάννη) παμπορίδη αλλά και τις κακές καιρικές συνθήκες.
Πως να μη πας αεροδρόμιο μετά να υποδεχθείς τα παληκάρια?
Αυτοί είστε.
Raven Lord όπως θα παρατήρησες δεν αναφέρω ξεκάθαρα το αν ήταν ή όχι πέναλντυ αφού στο μπουρδέλο που ζούμε τόσα χρόνα έχουμε ξεχάσει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου όλοι μας, αλλά και άλλα βλέπει ο ένας άλλα ο άλλος, απλά το συγκρίνω με μια άλλη φάση για να διαπιστώσει ακόμα και ο τελευταίος έγκλειστος πίκπα που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, ότι σε αυτό το πρωτάθλημα άλλοι είναι οι κανονισμοί όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα και άλλοι όταν σου έχουν ζωγραφίσει στο στήθος μια καλοξυρισμένη θυληπρεπή κεφάλα.
Δεν πρέπει να φαίνεται σε κανέναν λοιπόν περίεργο, το ότι όποτε δεν κρατά τη σφυρίχτρα υπάλληλος του οσφπ τον έχουν πουτάνα για να ξεχαρμανιάζουν από το πρώτο γιδοβοσκό ενός τυχαίου χωριού μέχρι το τελευταίο θαμώνα μπυραρίας μιας μικρής πόλης που τους φόρεσαν σορτσάκι και τους έριξαν σε ευρωπαική διοργάνωση.
freak brother
04-01-2009, 13:50
Terastia nikh, Leto, Diogo latreia, me asteio pamporidh mesa sto vourko. Ti prepei na ginei gia na apovaloun ta tsapia pou antimetopizoume kathe vdomada? Kata ta alla re darkling eisai o monos pou asxolise me ton pono ton allonone. diladi fantasoou re si na isoun sthn thesh tous kai na se pidaei kathe xrono o exthros sou, asta paidia na poune ton pono tous.
διπλο μες στον αστερα θρυλε ολε ολεεεεεε!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ.... και τετοια.. βγαλτε και μπλουζακι.
αχαχαχαχ απο που κι ως που αξιζε και να χασουμε κιολα!!!!!
Γράφω ΑΝ. Ένα Χ θα ήταν δικαιότατο, αλλά καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν ο Αστέρας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από το 55 μέχρι το 85 πραγματικά σας έπαιζε στο μισό γήπεδο.
Magellan
04-01-2009, 14:45
Κελλδοραιν, εχασες.
:shock: που σου ανέφερα εγώ για βίντεα κλπ. 2 φορές έγραψα ότι δεν μιλάω για χθες
προφανως δεν αναφερεται σε σενα
και προφανως μετα απο οσα λενε δεν εχει νοημα να ασχολεισαι
Ford Prefect
04-01-2009, 15:28
http://www.imageshack.gr/files/ilgmyuntxidx20z5nwdf.jpg
Ρε Μιτς, τι ασχολείσαι με τα νέα χανούμια; Άστες να κλαίνε και να σκούζουνε.
Επίσης, απογοήτευση ο Πιτς, την άλλη εβδομάδα πιο ανεβασμένος παρακαλώ.
Οντόνιαν, χαλάρωσε, μετά τις γιορτές, στο λασπόλουτρο, κανείς δεν περιμένει να δει μπάλα. Παρ'όλα αυτά είναι φανερό και σε αυτό και σε άλλα παιχνίδια εκτός ότι η κλάση μας είναι σαφώς ανώτερη, όποιος δεν το βλέπει, δεν ξέρει μπάλα.-
Θα το δεις παρακάτω, μόλις ξαναβρούμε ρυθμό. Μην βιάζεσαι. Δεν πάμε πουθενά.
Καλή χρονιά!
Raven Lord
04-01-2009, 15:39
ουρίστε?
geologiko_karoto
04-01-2009, 18:44
ΠΑΟΚ-ΟΦΗς
σε ολόιδια φάση με τη χτεσινή του Ντιόγκου,ο Δάρλας παίρνει κίτρινη για θέατρο
αυτοί είστε - αυτοί ήμαστε
Ερναντεθ, άντε και γαμήσου παλιομαλάκα, αντί να βάλουμε 5 από το 1ο ημίχρονο ηλίθιε φάγαμε 2 κι από πάνω, καραγκιόζη.
Kelldorain
04-01-2009, 19:47
Τι πάθατε ωρέ Razor
ΠΑΟΚ-ΟΦΗς
σε ολόιδια φάση με τη χτεσινή του Ντιόγκου,ο Δάρλας παίρνει κίτρινη για θέατρο
αυτοί είστε - αυτοί ήμαστε
ΧΑΧΑΧΑΧΑ να και τα παοκακια
ολοι μαζι κοριτσια...
http://homepage.mac.com/anthonysigalas/xanthop/page2/page40/files/page40_1.jpg
:lol:
Kelldorain
04-01-2009, 20:51
" Και κάπου εδώ τελειώνει το ημίχρονο, Παναθηναικός - ΑΕΚ 2-0"
ά ρε Βερνίκο :touched:
μαλακα αρζογλου με μαγουλα ξυπνα γαμω το σπιτι σου.Απαραδεκτοι
Kelldorain
04-01-2009, 22:28
Άσχετο αλλά επειδή δεν θυμάμαι: ο Ερνάντεθ την πρώτη φορά για ποιό λόγο είχε φύγει;
Ford Prefect
04-01-2009, 22:31
http://www.imageshack.gr/files/ilgmyuntxidx20z5nwdf.jpg
Κι άλλο τσουξιματάκι.
Άσχετο αλλά επειδή δεν θυμάμαι: ο Ερνάντεθ την πρώτη φορά για ποιό λόγο είχε φύγει;
καλη ερωτηση.
καλη ερωτηση.
jack the ripper
04-01-2009, 23:03
ΒΑΣΣΑΡΑ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΑΜΩ ΔΩΣΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΩΣΤΟ.....
ΒΟΥ ΒΟΥ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΝΑ
Ford Prefect
05-01-2009, 00:05
ΜΕΙΟΝ ΕΝΝΙΑ, ΜΕΙΟΝ ΕΝΝΙΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!
Οντόνιαν, χαλάρωσε, [...]
Ναι όντως έχεις δίκιο ήμουν τρομερά αισιόδοξος ότι οι διαιτητές θα σφύριζαν τα καθαρά πέναλτυ. Στον καραισκο μέσα αρχίζουν να σφυράνε όσο πέφτει ακόμα ο παίκτης (δλδ λίγο πριν γίνει το τάκλιν συνήθως). :)
jack the ripper
05-01-2009, 00:50
Μου αρεσει που οι γαβροι χαιρεστε που αυξανεται τη διαφορα....με οποιο τροπο και αν γινεται αυτο βεβαια
up_the_hammers_Festival
05-01-2009, 00:52
bui bui bui
Raven Lord
05-01-2009, 01:26
sosti... o gayros exi klasi
Ford Prefect
05-01-2009, 01:53
Κοιτάξτε, δε σας φταίει κανείς αν έχετε το εκτόπισμα του Πανσερραϊκού σαν ομάδα (και ανάλογης κλάσης παίχτες).
Δεν είδα το ματς σας, το χάζευα το σκορ από το contra αλλά διάβασα ότι ο τιτάνας της σελεσάο έχασε 2 γκολ που δεν τα χάνει ούτε ο Οκκάς. Εσείς σκούζετε εδώ και μήνες ΑΚΟΜΑ για την διαιτησία και λέτε για τα μέρη που ταξιδεύετε έξω, πόσο βουτάει ο Ντιόγο κλπ. Όσο συνεχίζετε αυτό το βιολί, θα είστε όχι στο -9, αλλά στο -29.
Περαστικά σας.
Raven Lord
05-01-2009, 01:57
σοβαρά σχόλια από άτομα που διάλεξαν την ομάδα τους στο νηπιαγωγείο για να τη λένε στα άλλα παιδάκια ότι έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα...
Ford Prefect
05-01-2009, 02:20
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι.
Αλλά το σχόλιό σου ακούγεται ύποπτα κομπλεξικό. Μόνο ο φρικ λείπει να μας πει για το διπλό της Ίντερ.
pitchfork
05-01-2009, 02:45
Μάλλον θα αναφέρεται σε καναν αινστάιν που θα εκφράζει άποψη χωρίς να έχει δει και άρα να ξέρει για τι πράγμα μιλάμε.
Ford Prefect
05-01-2009, 03:10
Για τι πράγμα μιλάτε φίλτατε; Εσύ εντάξει, τα γνωστά, μας χαρίζεις το χαμόγελο με τις καταγγελίες και τα τακτικά δελτία ενημέρωσης για το ποιος γελάει (πάλι) με τον Ολυμπιακό. Εξαιρείσαι λόγω ιστορικού.
Οι υπόλοιποι σκούζουνε (πάλι) για χαμένα πέναλτι που εμείς κερδίζουμε. Όταν χάσατε (πάλι) τα άχαστα, όταν ακόμα έχετε την ίδια σύνθεση που είχατε και χτες και προχτές, δεν έχει σχέση αν ήταν πέναλτι ή όχι, σημαίνει πως σας φταίνε (πάλι) όλοι εκτός από τα χάλια σας.
Βέβαια, άλλη αντίληψη ομάδας. Για σας αυτό το απλούστατο πράγμα είναι επιπέδου αϊνστάιν. Γι'αυτό λέω, όχι -9, -29.
Μην ξεχάσεις την Μπεπανθόλ ε; Κάνει θαύματα για το τσούξιμο.
jack the ripper
05-01-2009, 03:24
ok an eixame valei ena apo ta 2 axasta tha itan psilo sta @@ mas i fasi opws kai sto proigoumeno mats pou pirame to penalty alla den mas dothikan 1-2 akoma...alla ypotithetai oti auto itan derby kai estw kai mia fasi mporei na kanei ti diafora...e i sygkekrimeni fasi kai sto sygkekrimeno xroniko simeio ekane ti diafora......sta @@ mou gia to posa penalty tha parei o gauros arkei na paroume emeis auta pou prepei
Ford Prefect
05-01-2009, 03:40
Ρε ψυχούλα μου, και μένα μου σπάνε τα νεύρα εκείνη τη στιγμή (άντε μέχρι μια ώρα μετά το ματς αν είναι ΤΟΣΟ εξόφθαλμο πια), αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι μέσα μου που να λέει "Ρε μαλάκα, Χ με τον τάδε και τον δείνα και κλαίγομαι για την διαιτησία; ΞΕΦΤΙΛΑ!".
Αυτή η φωνή δεν φαίνεται να υπάρχει σε σας. Και το λέω το σας, γιατί δεν βλέπω καμιά διαφοροποίηση. Και τα πέιστ που είδα από βαζελοφόρουμ, όλο κλάψα για την παράγκα, τον Βασσάρα, τον Παμπορίδη, τον Ντιόγο και τέτοια. Και εδώ, το πέναλτι που εσείς δεν πήρατε, και το πέναλτι που πήραμε εμείς. Και ο άλλος λέει ότι δεν είδα το ματς.
Ο Οντόνιαν έχει κάνει και σοβαρό ποστ με προβλέψεις όπου δεν βλέπει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και εντοπίζει σαν λόγο της μεγάλης διαφοράς στην βαθμολογία την διαιτησία. Χμ;
Αλλά τα λόγια είναι περιττά. Έρχεται και το Καραϊσκάκη. Και εγώ το δηλώνω, αν πάρουμε Χ μαγκιόρικο απέναντι σε κατενάτσιο, ανάλογο του δικού σας θριάμβου θα μιλήσω ειλικρινέστατα για μεγάλη αποτυχία μας. Όχι πιτσφορκικά. Κανονικά.
Καλά ρε,τι φταίει ο Αρζόγλου επειδή το άλλο το μαλακισμένο πέταξε το γκολ της χρονιάς;
Και αυτό με τις χαμένες ευκαιρίες πια έχει καταντήσει αηδία.Ρε,είναι σαν να τους λυπόμαστε και δεν βάζουμε γκολ.70-30 κατοχή με 5 κλασσικές στο πρώτο ημίχρονο.Ε α στο διάολο.
Στο μόνο που φταίει ο μαλάκας ο Ερνάντεθ είναι οτι κρατάει μέσα κάτι Ρεγκέιρους και Μπατιόνες.(απογοήτευση και ο Νάτσο :| )
Ποιους να βάλει, θα πεις.Ε,δε με νοιάζει ρε πούστη,με τη Λειβαδιά παίζεις,γαμώ τη τρέλα μου.
Kelldorain
05-01-2009, 10:41
Ρε συ Ford εγώ δεν διαφωνώ ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα την καλύτερη μπάλα ως τώρα την παίζει ο Ολυμπιακός στο Καραισκάκη. Αλλά δεν μπορείς να λες για διαφορά δυναμικότητας όταν ο Παναθηναικός πέρασε ως πρώτος στους 16.
(στο θέμα των διαιτησίας χθές , ήταν κακή, έπρπε να έχει δωθεί μια κόκκινη σε Καφέ και Μελίσση και 2 πέναλτυ στον Παναθηναικό στο 40 και στο 87)
pitchfork
05-01-2009, 11:32
Εγώ διαφωνώ ως προς το αν θα έπρεπε να σου επιτρέπεται να πληκτρολογείς πάντως.
@ Ford
Θα κλάψουμε για τα χάλια της ομάδας μας όπως λες, όταν θα δούμε κι εσάς να κλαίτε για τα χάλια σας, περίγελως έχετε καταντήσει σε κάθε τηλεθεατή από τα τελευταία χωριά της Σιβηρίας μέχρι τον Ατλαντικό κι όμως καμαρώνετε σαν τους γύφτους για τα παλτά που κερδίζουν τα πέναλντι πέφτοντας σας τις κουράδες όταν τους κοιτάξει αμυντικός. (Στην Ελλάδα βέβαια γιατί στο πραγματικό ποδόσφαιρο θα τελειώνατε τους αγώνες με 5-6 παίκτες από τις κίτρινες)
Ακόμα κλαίνε οι δικοί σου για κείνο το μαζαράκο (πως τον λέγανε) που άφησε το σκληρό παιχνίδι και τις αποδεκάτισαν λέει τις λουλουδούδες οι κρητικοί (αλλά ευτυχώς θεραπεύθηκαν γρήγορα εκεί στις γραμμές του πλάγιου άουτ)
Kelldorain
05-01-2009, 11:33
:|
:pingpong:
Να ξαναπούμε τα αυτονόητα: ο γαυρος εχει εδω και χρονια ηρεμία, διοικητικη υποστηριξη (με τη καλη και τη κακη εννοια), έδρα και γενικα ολα τα απαραιτητα για να μπορουν οι παικτες του να αποδιδουν. Ε λοιπον με ολες αυτες τις ευνοικες συνθηκες κατα την αποψη μου ο ολυμπιακος δεν αποδιδει τα αναμενομενα. Τα 12 πρωταθληματα εχουν κανει περισσοτερο κακο παρα καλο. Ενταξει, να παρεις 4-5 και να αποβαλεις τη μιζερια της 10τιας του βαρδινογιαννισμου. Μετα τι? Το να αυτοικανοποιησε νικωντας το καθε πικραμενο το βρισκω τραγικο. Αν ειμουν γαυρος θα ειχα ξενερωσει απιστευτα.
Απο την αλλη ο ΠΑΟ τωρα κανει μια σοβαρη (?) προσπαθεια να τα ξαναχτισει ΟΛΑ απο την αρχη. Εγω το μονο που επιθυμω ειναι να παιξει ο ΠΑΟ καλο ποδοσφαιρο και ας μη παρει ποτε πρωταθλημα. Αυτο μου εχει λειψει, να παω στο γηπεδο και να χαρω μπαλα. Σε σχεση με το προσφατο παρελθον εχουμε βελτιωθει αλλα θελουμε παρα πολυ δουλεια και αλλαγες παιχτων-καρκινων.
Την ημερα που η ομαδα δεν παιζει καλα (αρκετα συχνα) θεωρω πολυ φυσιολογικο να χασει βαθμους. Την ημερα που η ομαδα παιζει καλουτσικα, κανει φασεις αλλα η μπαλα δεν μπαινει μεσα, θεωρω πολυ φυσιολογικο να χασει βαθμους, αν σε μια τετοια μερα γινει ενα πεναλτυ θα ηθελα να μου το δωσουν και αυτο δεν εχει γινει αρκετες φορες φετος...
Αυτα τα απλα και κατανοητα.
Καλο θα ηταν να μας επαιζε και η διαιτησια οπως μας αξιζει, δηλ 50-50. Το τι δινει στο γαυρο μονο συγκριτικη αξια εχει για μενα και μου δινει δικαιωμα να γελασω με συμπεριφορες. Θεε μου μη με καταντισεις να χαρω για νικη με τον ουραγο στο 92 και με μαιμου πεναλτυ...
Raven Lord
05-01-2009, 12:27
Αλλά δεν μπορείς να λες για διαφορά δυναμικότητας όταν ο Παναθηναικός πέρασε ως πρώτος στους 16.
μαλακίες λες πάλι. η μόνη πρόκριση ελληνικής ομάδας στους 16 του ch.l. που έχει αξία, είναι η περσινή του gay. οι πορείες του παο έγιναν είτε με βύσμα (ακόμη κ με τη χούντα :shock: ), είτε με άπειρη κωλοφαρδία.
Καλά ρε,τι φταίει ο Αρζόγλου επειδή το άλλο το μαλακισμένο πέταξε το γκολ της χρονιάς;
Και αυτό με τις χαμένες ευκαιρίες πια έχει καταντήσει αηδία.Ρε,είναι σαν να τους λυπόμαστε και δεν βάζουμε γκολ.70-30 κατοχή με 5 κλασσικές στο πρώτο ημίχρονο.Ε α στο διάολο.
Στο μόνο που φταίει ο μαλάκας ο Ερνάντεθ είναι οτι κρατάει μέσα κάτι Ρεγκέιρους και Μπατιόνες.(απογοήτευση και ο Νάτσο :| )
Ποιους να βάλει, θα πεις.Ε,δε με νοιάζει ρε πούστη,με τη Λειβαδιά παίζεις,γαμώ τη τρέλα μου.
στο οτι ξεκινησε χωρις επιθετικο?
..
Ο Οντόνιαν έχει κάνει και σοβαρό ποστ με προβλέψεις όπου δεν βλέπει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και εντοπίζει σαν λόγο της μεγάλης διαφοράς στην βαθμολογία την διαιτησία. Χμ;
Να ξαναπούμε τα αυτονόητα; Από τότε που έκανα το ποστ, έχετε φέρει ένα Χ και πήρατε 2 ματς που παίξατε σκατά οριακά με πέναλτυ. Από τότε που έκανα το ποστ έχουμε μόνο νίκες εκτός από έναν αγώνα που δε μας έδωσαν 2 καθαρά πέναλτυ (χωρίς να έχουμε φάει καν γκολ). Εσύ βλέπεις διαφορά δυναμικότητας αυτή τη στιγμή; Το ποστ μου δεν έλεγε για την αρχή του πρωταθλήματος που μπήκαμε χειρότεροι, έκανε προβλέψεις για το τι θα γίνει και ως τώρα έχω πέσει μέσα. Σε όλα, εκτός από το ότι μπορεί να παίρναμε κανένα σφύριγμα.
Darkling
05-01-2009, 15:41
θα ειχατε ξενερωσει απιστευτα με τον Ολυμπιακο αυτα τα χρονια, αλλά με τον Παναθηναικο ομως...
πειτε κι αλλα.
Καλά ας έβλεπες τα αντίστοιχα εσύ για την ομάδα σου. Ωπ κάτσε, έχεις δει για άλλη σου ομάδα και σε είδαμε! :D
Ford Prefect
05-01-2009, 17:18
Τι να πρωτοπιάσω τώρα....
Κελλ: το ότι πέρασες στους 16 τι σχέση έχει με το ποια ομάδα είναι καλύτερη; Εξηγησέ μου την λογική πίσω από αυτό. Εννοείς ότι ΑΝ ο Ολυμπιακός έπαιζε φέτος ΔΕΝ θα πέρναγε πρώτος ΕΠΟΜΕΝΩΣ -->? Ή το Τσου Λου εξισορροπεί τα χάλια σας εδώ και σας βγάζει πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με εμάς; Δε σε πιάνω γενικά.
Χοχλιός: Ούτε για εμένα αποδίδουμε τα αναμενόμενα. Μάλλον, όχι τα αναμενόμενα, αλλά αυτά που μπορούμε να αποδώσουμε βάσει υλικού, μπάτζετ και βέβαια του υπάρχοντος ανταγωνισμού που είναι σκάλες κάτω. Το γνωρίζουμε καλά αυτό και αν ποτέ έχεις την περιέργεια μπες στο thrylos-fans να δεις μπινελίκι που πέφτει στη διοίκηση. Από εκεί και πέρα το να μην ικανοποιούμαι όταν κερδίζω είναι αστείο. Θέλω βέβαια να ρίχνω πεντάρες σε όλους στη σουπερλίγκα αλλά εντάξει, βολεύομαι και έτσι. Αν εσείς είστε άχρηστοι, δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας που είμαστε στο +9.
Οντόνιαν+Χοχλιός: Η διαφωνία μας έγκειται στο ότι βλέπετε "αντικειμενικά" εμάς να παίζουμε "σκατά" και εσάς να "παίζετε καλούτσικα αλλά να μην μπαίνει η μπάλα μέσα". Εγώ πάλι, βλέπω εσάς να παίζετε στην καλύτερη μετριότατο ποδόσφαιρο, που σε σχέση με το παρελθόν σας φαίνεται μπαλάρα, και γενικά να έχετε χάσει εντελώς το κριτήριο της καλής μπάλας γιατί είστε συνηθισμένοι σε τραγικότητες. Αν όντως κριτήριο είχατε την καλή μπάλα (και όχι τα αποτελέσματα) απλά δεν θα μιλούσατε γιατί η μοναδική ομάδα που έχει παίξει πραγματικά ωραία μπάλα είναι ο Ολυμπιακός. Και με πολύ μεγάλη διαφορά από τον επόμενο, που δεν είστε εσείς. Εγώ να δεχτώ ότι παίξαμε σκατά με Αστέρα και έχουμε κάνει και κακές εμφανίσεις στα εκτός (ξανά, μπινελίκια άφθονα στην ομάδα μας θα τα βρείτε με την σέσουλα αν κάνετε τον κόπο). Απλά, το να το ακούω από εσάς, και χωρίς να υπάρχει η ανάλογη σύγκριση με τα δικά σας χάλια είναι αστείο. Δηλαδή, το δικό μας το "σκατά" Οντόνιαν είναι το δικό σας το "καλούτσικο". Και αν αυτό δεν το βλέπετε, ξαναδιάβασε την παράγραφο από την αρχή.
Το πρόβλημά σας δεν είναι τα πέναλτι. Είναι ότι εδώ και πόσα ματς σκούζετε για το χαμένο πέναλτι που σας έφαγε το αποτέλεσμα ενώ πρέπει να προβληματιστείτε σοβαρά ότι χρειάζεστε το πέναλτι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με μας, και εξού και τα μπινελίκια που χώνουμε στην "ήρεμη" διοίκησή μας. Και παρ'όλα αυτά, εγώ βλέποντας μπάλα μπορώ να κρίνω αν είναι οι συγκυρίες που φέρνουν τα ματς έτσι ή αν είμαστε γτπκ. Εν προκειμένω, δεν μας θεωρώ γτπκ. Και έχω αρκετά ματς να υποστηρίζουν αυτήν την άποψη. Επιθετικό θέλω και αμυντικό χαφ. Σίγουρα. Εσύ θες 7 βασικούς για να πεις ότι μας κοντράρεις στα ίσα. Και αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό έχετε πρόβλημα. Δεν βλέπω να το λέτε πουθενά, μόνο για τις βούτες του Ντιόγο και τα πέναλτι βλέπω να σας απασχολούν. Αυτή όμως είναι η διαφορά δυναμικότητας. Δεν είναι τα αποτελέσματα που μου πετάς. Τα οποία θα έρθουν και εδώ είμαστε. Και τις ερμηνείες ότι τα πήραμε "οριακά" τις ακούω βερεσέ. Τα είδα τα ματς και είδα τις ευκαιρίες που κάναμε και κυρίως είδα αν οι παίχτες ξεχάσανε την μπάλα που ξέρουνε. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι θα έχουμε κακές μέρες, ο Γκαλέτι θα είναι ντεφορμέ και θα κάνουμε τις γκέλες μας. Έχουμε άπειρο περιθώριο άλλωστε, με τέτοιο ανταγωνισμό φέτος...
Τέσπα. Καλή τύχη στο Τσου Λου.
Προφανώς δεν διαβάζεις τι γράφω. Δεν έγραψα πουθενά ότι πάιζουμε καλύτερη μπάλα από τον ολυμπιακό. Αντίθετα από πολύ νωρίς - το πρώτο μου ποστ για το θέμα ήταν πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα, ψάχτο - λέω ότι το ταβάνι του γαύρου ποιοτικά είναι πιο ψηλά από το δικό μας. Εμείς έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα σε πάγκο, κάτι που φαίνεται όταν ο Βαλβέρδε αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιον εκτός από τους 15 αξιόπιστους, αλλά αυτό δε φτάνει. Και φυσικά όλοι οι Παναθηναικοί το λέμε αυτό και ζητάμε μεταγραφές κλπ.
Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι και με αυτή την χειρότερη μπάλα (αισθητικά!) σκοράρουμε από το ντέρμπι και μετά όσο έσεις και τρώμε όσα εσεις. Ρίξε μια ματιά στα νούμερα να το δεις. Αν ήταν το πρωτάθλημα να το παίρνει αυτός που παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο τότε μάλλον δεν πρέπει να χάρηκες για το γιούρο το ελληνικό ε; Μη με παρεξηγείς, θέλω να παίζουμε το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στογκόσμο (αν και τα κριτήρια μου είναι μάλλον διαφορετικά από τα δικά σου), αλλά δε με χαλάει να πάρω το πρωτάθλημα με μια στιβαρή ομάδα που νικάει μόνο με 2-0 και κάνει τα μισά τακουνάκια από τον γαύρο.
Στις τελευταίες αγωνιστικές παίζουμε καλύτερα από εσας. Όταν οι ομάδες μας πιάνουν υψηλή απόδοση, δεν υπάρχει ομάδα στην ελλάδα να μας παίξει. Για να χάσουμε πρέπει να παίξουμε άσχημα και στις τελευταίες αγωνιστικές το κάνατε, αλλά ήρθαν τα σφυριγματάκια και πήρατε τους βαθμούς. Σε καθαρότερες φάσεις στα δικά μας κακά παιχνίδια αυτό δε συνέβη. Είναι τόσο απλό και δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα "ναι αλλά δεν παίξατε καλά". Ουτε εσείς με Αστέρα, so what;
Γράφεις
Το πρόβλημά σας δεν είναι τα πέναλτι. Είναι ότι εδώ και πόσα ματς σκούζετε για το χαμένο πέναλτι που σας έφαγε το αποτέλεσμα ενώ πρέπει να προβληματιστείτε σοβαρά ότι χρειάζεστε το πέναλτι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με μας, και εξού και τα μπινελίκια που χώνουμε στην "ήρεμη" διοίκησή μας.
Στο τέλος όμως του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσεις, παρόλο που χρειάστηκες τα πέναλτυ να πάρεις κάποια ματς. Τον Μάιο θα είναι ωραία και τα ρέστα.
Να τα δούμε τα αποτελέσματα και τους αγώνες. Από τη μέρα που έκανα το "σοβαρό" ποστ όπως λες, ο γαύρος δεν έχει δείξει κάτι περισσότερο από μας (μάλλον λιγότερα). Εδώ είμαστε όντως.
Kelldorain
05-01-2009, 17:50
Κελλ: το ότι πέρασες στους 16 τι σχέση έχει με το ποια ομάδα είναι καλύτερη; Εξηγησέ μου την λογική πίσω από αυτό. Εννοείς ότι ΑΝ ο Ολυμπιακός έπαιζε φέτος ΔΕΝ θα πέρναγε πρώτος ΕΠΟΜΕΝΩΣ -->? Ή το Τσου Λου εξισορροπεί τα χάλια σας εδώ και σας βγάζει πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με εμάς; Δε σε πιάνω γενικά.
Σημαίνει ότι μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα που όλοι ξέρουμε, αν η 2η ομάδα στη βαθμολογία (3η atm) περνάει 1η στους ομίλους ή έχουν περάσει 100 χρόνια και το πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί ή απλά η διαφορά της από τον 1ο δεν έχει να κάνει τόσο με τη δυναμικότητα όσο με άλλους παράγοντες (κούραση από συνεχή δυνατά ευρωπαικά παιχνίδια κλπ). Και μην λες "σας", έχω γράψει πολλάκις ότι δεν υποστηρίζω καμιά ελληνική ομάδα :P
Ford Prefect
05-01-2009, 18:44
Οντόνιαν, επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησίες και εσένα σου αρέσει, δεν σημαίνει ότι θα περνάνε στο ντούκου επιχειρήματα του στυλ "εμείς κερδίζουμε με το σπαθί μας και εσείς με πέτσινα". Αυτά είναι μπουρδάρες. Το αν ΔΕΝ σου σφύριξαν πέναλτι είναι ένα θέμα, που έχει να κάνει όπως ήδη έχω πει με το εκτόπισμά σου σαν σύλλογος και με καμία παράγκα. Η τελευταία είναι μόνο για τα ποστ του πιτς, όχι σε σοβαρή συζήτηση. Αλλά από το δε σου σφυρίζουν πέναλτι (κάνα δυο, όχι όλα, γιατί είστε και κλαψομούνηδες στο συγκεκριμένο, παντού πέναλτι βλέπετε) μέχρι της λογικής "εμένα μου κόβουν, εσένα σου δίνουν" υπάρχει ένα χάσμα.
Αν θες να κάνουμε την άχαρη συζήτηση να δούμε ποιο ήταν, ποιο δεν ήταν, να την κάνουμε, αλλά δεν δίνω και όρκο γιατί εσείς με το κάψιμο που έχετε αμφισβητείτε το πέναλτι με τον Αστέρα που το παραδέχτηκε όλη η ομάδα του Αστέρα μόνη της.
Λες παίξαμε άσχημα, αλλά το να παίξει άσχημα ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι παίζει χειρότερα από τον αντίπαλό του. Μια χαρά ευκαιρίες είχαμε με τον Αστέρα και στα υπόλοιπα εκτός. Σίγουρα δεν παίζουμε την μπάλα που παίζουμε εντός (με εξαίρεση 2-3 παιχνίδια) αλλά και πάλι είμαστε λογικά νικητές. Άντε, να δεχτώ με τον Αστέρα ότι μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει το Χ. Από εκεί και πέρα γιατί είναι άδικο να πάρω την νίκη; Επειδή βαρέθηκες να μου σφυρίζουν πέναλτι; Στα παπάρια μας!
Στο τέλος του πρωταθλήματος θα είμαι στο +ΧΧ από σένα (πρόβλεψη). Εννοείται πως θα το πανηγυρίσω. Θες να μου πεις ότι ακόμα πιστεύεις ότι το +9 είναι προϊόν διαιτησίας; Μα ακόμα και στο +0.5 να είμασταν πάλι πρώτος δεν είμαι; Και στο τέλος, αυτός που έχει τους πιο πολλούς βαθμούς κερδάει. Έτσι πάει. Και αν μέχρι το τέλος έχεις για καραμέλα τους βαθμούς που σου κόψανε και τους βαθμούς που χαρίσανε, ε, καλά να πάθεις. Δεν είναι νοοτροπία αυτή. Πέρυσι δεν πανηγύρισα πρωτάθλημα, έκραξα την ένσταση κλπ. Φέτος, αν δεν γίνει κάτι αντίστοιχο, γιατί να μην το πανηγυρίσω; Εξηγησέ μου. Εννοείται πως θα ήθελα να τα έχω πάρει όλα με +3 τέρματα διαφορά, αλλά δεν θα τα βάψω μαύρα κιόλας.
Τέλος, επαναλαμβάνω: από άποψη αποτελεσμάτων όντως δεν βγαίνει καμιά σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Στο γήπεδο όμως βγαίνει και φρονώ ότι πολύ σύντομα θα το δεις και στα χαρτιά. Αυτό δεν έχει και νόημα να το συζητάμε. Απόψεις είναι που θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν λίαν συντόμως.
Ford Prefect
05-01-2009, 18:47
Σημαίνει ότι μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα που όλοι ξέρουμε, αν η 2η ομάδα στη βαθμολογία (3η atm) περνάει 1η στους ομίλους ή έχουν περάσει 100 χρόνια και το πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί ή απλά η διαφορά της από τον 1ο δεν έχει να κάνει τόσο με τη δυναμικότητα όσο με άλλους παράγοντες (κούραση από συνεχή δυνατά ευρωπαικά παιχνίδια κλπ). Και μην λες "σας", έχω γράψει πολλάκις ότι δεν υποστηρίζω καμιά ελληνική ομάδα :P
ΟΚ, για το τελευταίο. Αλλά για το πρώτο, πάλι, τι σχέση έχει πού τερμάτισε ο βάζελος στο Τσου Λου με την διαφορά δυναμικότητας από τον Ολυμπιακό; Δεν έχεις να συγκρίνεις κάτι αντίστοιχο. Με την Ανόρθωση που έχεις κάτι απτό, φάγαμε έκαστοι τριάρα. Από εκεί και πέρα η διαφορά δυναμικότητας κρίνεται από την συνολική εικόνα των δύο ομάδων. Και φρονώ ότι η διαφορά είναι εμφανής.
Kelldorain
05-01-2009, 18:58
Μα, για να κρίνω την δυναμικότητα μιας ομάδας πέρα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο μόνος τρόπος είναι να δω τι γίνεται στην ευρώπη. Εκεί βλέπω τον Ολυμπιακό με 3 νίκες εντός έδρας , από τις οποίες οι 2 επιβλητικές, με 2 ομάδης σχετικά μεγάλης και μια ομάδα μέτριας δυναμικότητας (Μπενφίκα, Χέρτα, Ανόρθωση), αλλά και 3 ήττες σε ισάριθμα ματς από ομάδες που με εξαίρεση τη Γαλατά έχουν μηδαμινό όνομα στην Ευρώπη. Από την άλλη βλέπω τον Παναθηναικό να περνάει εύκολα στους ομίλους και εκεί να μη χάνει από τη Βέρντερ και να παίρνει ίσως το μεγαλύτερο διπλό της δεκαετίας. Όπως και να το κάνουμε ως τώρα στην Ευρώπη έχει κάνει σημαντικότερα πράγματα. Δεν μπορείς να λες σαν επιχείρημα μόνο τα ματς τους με κοινές ομάδες, γιατί με αυτή τη λογική δεν μπορείς να συγκρίνεις τον περυσινό Ολυμπιακό της ευρώπης με τον περυσινό Παναθηναικό της ευρώπης, δεν έπαιξαν ματς με ίδια ομάδα!
pitchfork
05-01-2009, 19:46
Ποιες δύο από τις Μπενφίκα, Χέρτα, Ανόρθωση είναι μεγάλης δυναμικότητας, αυτό δεν κατάλαβα εγώ.
Η σύγκριση των δύο φετινών πορειών στην Ευρώπη όχι απλά προκαλεί γέλιο, είναι παράδειγμα του νοητικού επιπέδου των γάβρων για όποιον την κάνει.
Το μόνο που υπενθυμίζω για όσους τυχόν ξέχασαν είναι ότι και οι δυο στο Τσ. Ληγκ ξεκίνησαν απλά εμείς είχαμε κι ένα παραπάνω γύρο. Ο οσφπ δεν τον χρειάστηκε, τον εξεφτέλισαν και τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές με το καλημέρα παρά τις μαιμούδες που είχαν μαζευτεί αεροδρόμιο και προπόνηση για να τραμπουκίσουν τους αντίπαλους μπας και σωθούν. Αλλά ξέχασα, είχε πέσει στο μεγαθήριο, καταραμένη κληρωτίδα ...
Ξαναλέω ότι για να συγκρίνεις αυτόν που έκλεισε το σπιτάκι του μουρίνιο με αυτόν που τον εξεφτέλιζαν οι χεβυμεταλς της εσθονίας πρέπει να είσαι πολύ γάβρος. Μα πολύ γάβρος όμως.
Raven Lord
05-01-2009, 20:19
απορώ με την υπομονή του odonian... κ εγώ στις πρώτες αγωνιστικές έκραζα μόνο την ομάδα. με την αεκ, οκ μας αδίκησε ο κόρακας, αλλά δεν παίξαμε τίποτα. με τον ηρακλή δεν πήραμε το καθαρό πέναλτυ, αλλά λέω ας έπαιζες και λίγο άμυνα. με τον εργοτέλη το γκολ-οφσάιντ, λέω καλά να πάθουμε που δεν προηγούμαστε 3-0 στο ημίχρονο. αλλά ρε πούστη τρελλαίνομαι όταν άλλοι κάνουν τα ίδια αλλά έχουν το απαραίτητο σπρωξιματάκι κ δεν τα πληρώνουν. κ όταν τα πληρώνουν κάποιες ελάχιστες φορές, η επο είναι stand-by να δώσει το έξτρα παιχνιδάκι.
είπαμε, θέλουμε αν όχι ίδια μέτρα και σταθμά, τουλάχιστο αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. τελεία κ παύλα.
Ford Prefect
05-01-2009, 21:31
Ποια ίδια ρε απάλευτοι; Ρε πούστη μου, τα ματς τα βλέπετε και από τις δυο ομάδες ή βγάζετε συμπέρασμα από τις φυλλάδες και τα ραδιόφωνα που παίρνει και μιλάει ο κάθε γουώναμπι πιτσφόρκης;
Ρε Πιτς, κανείς δεν συγκρίνει πορείες. Ο Κελλ το κάνει (εντελώς άκυρα). Τι ο μόνος τρόπος "πέρα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος"; Πώς πέρα δηλαδή; Άλλη ομάδα παίζει στην Ελλάδα; Κοίτα να δεις ρε Τάκη, δεν το'ξερες και συ να το πεις στον Σωκράτη αυτό.
Α, και για την Ίντερ, σούπερ διπλό, ουδείς το αμφισβητεί. Αντί όμως να λέτε και ευχαριστώ που βρήκατε την Ίντερ όπως την βρήκατε, την είδατε πρέσβεις και να το ψευτο-οφσάιντ εδώ, ένα πέναλτι εκεί, παράγκα, Γκαγκάτσης κλπ. Και μετά θα αναρωτιέστε γιατί είστε σε θερμοκρασίες Φλώρινας από την κορυφή. Αν βλέπεις το -9 ως παράγωγο του σπρωξιματακίου που λέει και ο Ρέηβεν, μέχρι να φτιάξετε γήπεδο, τον πούλο θα παίρνετε.
Raven Lord
05-01-2009, 22:49
Αντί όμως να λέτε και ευχαριστώ που βρήκατε την Ίντερ όπως την βρήκατε, την είδατε πρέσβεις
1η στο campionato... end of conversation :roll:
Ford Prefect
05-01-2009, 23:35
Α, ναι, η εμφάνισή της εκείνο το βράδυ ήταν αντάξια αυτού του τίτλου. Και εσύ τώρα το πιστεύεις αυτό. Ναι.
Να σε παρακαλέσω όταν απαντάς σε μένα να απαντάς σε μένα και όχι στον generic οπαδό του Παναθηναικού. Ένα ένα:
Δεν έγραψα ότι πήρατε πέτσινα. Για τον Αστέρα δεν έγραψα τίποτα συγκεκριμένα, ενώ για το άλλο έιπα ότι καλώς το έδωσε αφού είδε χέρια στην πλάτη και πάικτη να πέφτει, αλλά νομίζω ότι ο ντουντου δε σπρώχτηκε και πολύ (συμφωνούν μαζί μου γενικά γαύροι από το φόρουμ). Τη λέξη παράγκα δεν την είπα ποτέ, παρά μόνο για την 7ετία, όπου και υπάρχουν κατά τη γνώμη μου αποδείξεις αδιάσειστες. Τώρα υπάρχουν απλά ενδείξεις. :P
Αυτό που λες για το εκτόπισμα είναι αστείο. Δηλαδή μεταβιβάζεις την ευθύνη για τις κόντρα διαιτησίες σε μας, γιατί είμαστε "μικροί". Και πώς γίνεσαι πιο μεγάλος, αν όχι παρασκηνιακά; Και με ποιον τρόπο το μικρό μας "εκτόπισμα" (!) δικαιολογεί το γεγονός; Η λογική του bully στο προαύλιο.
Τα πέναλτυ δεν είναι ένα δυο, είναι τουλάχιστον 4 αγώνες που ήρθαν Χ και επίσης είχαμε και κόντρα διαιτησίες σε αγώνες που νικήσαμε τελικά. Όποτε θέλεις να τους δούμε, ψήσου.
Με τον Αστέρα, σόρι, αλλά δεν θα έπαιρνε το Χ με τύχη, ήταν καλύτερος συνολικά. Γνώμη μου πάντα. Αδικό σαφώς και δεν είναι να νικήσει η χειρότερη (για μένα) ομάδα, έτσι είναι η μπάλα. Αυτό που δε μας επιτρέπουν οι διαιτησίες, είναι να το κάνουμε κι εμείς!
Αν ήσουν στο +0.5 τώρα, το πρωτάθλημα θα παιζόταν. Τι επιχείρημα είναι αυτό. Εσύ που πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος, δε θα ήθελες να είχαμε πάρει τα σφυρίγματα που έπρεπε και να ειστε τώρα στο +1 πχ; Να το πάρεις χωρίς να υπάρχει δικαιολογία;
Για τη νοοτροπία της γκρίνιας δε διαφωνώ γενικά. Το θέμα είναι ότι με το δικό σας κόμπλεξ με το θέμα, βλέπεις και τη δική μου γνώμη ως γκρίνια. Δεν είμαι ούτε φανατικός, ούτε χαζός και με έχεις δει σίγουρα να λέω πράγματα υπέρ του γαύρου σε αυτό το φόρουμ. Δε γίνεται κάθε άποψη μου υπέρ του γαύρου να είναι τρανή απόδειξη ότι έχετε δίκιο και κάθε μια υπέρ του Παναθηναικού να είναι κομπλεξαρισμένη μαλακία. Βλέπω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά σας στο πρωτάθλημα και να το παλεύουμε με αξιώσεις ακόμα, αν και έχουμε παίξει ΣΥΝΟΛΙΚΑ χειρότερη μπάλα από την αρχή του και το λέω.
Τέλος να ρωτήσω κάτι. Εσύ που δε θέλεις να μιλάς για διαιτησία, είσαι σαν όλους τους άλλους γαύρους που μας κοροιδεύουν για τα κόμπλεξ μας και όταν μιλάμε για μπάσκετ, το πρώτο πράγμα που φωνάζουν είναι νον κωλ; :P
Πι Ες: Μάλιστα, την Ίντερ τη βρήκαμε χάλια. Δεν παίξαμε τόσο καλά ώστε να φαίνεται χάλια. Μόνοι τους παίζανε, πλειστέισον.
Kelldorain
06-01-2009, 01:14
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superlea ... 26267.html (http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/226267.html)
:touched: :touched: :touched:
(Ford ότι είπα το είπα για να δικαιολογήσω ότι μέχρι τώρα δεν μπορείς βάσιμα να πεις ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Δεν θέλω να συγκρίνω πορείες or sth)
Ford Prefect
06-01-2009, 02:08
Επειδή το έχουμε παπαρίσει:
1. Να δεχτώ ότι σας έκοψαν βαθμούς. 2; 3; 4; Εσύ θες 8! Ε, χέστε μας κιόλας.
2. Κόντρα διαιτησία και πράσινα άλογα. Και εμάς μας κόβουν οφσάιντ, χαρίζουν κίτρινες και κόκκινες, δεν έχουν δει πέναλτι, αυτά μέσα στην ανικανότητα των διαιτητών είναι, ξεκολλήστε από το σύνδρομο του κατατρεγμένου. Η διαιτησία εξαρτάται από το πόσο λίγο ή πολύ μαλάκας είναι ο κόρακας και πόσο χέζεται με την έδρα και το εκτόπισμα του συλλόγου. Εσείς για χρόνια είχατε έναν κοιμίση πρόεδρο που τα έξυνε κανονικά, είχε πάει την ομάδα σχεδόν στο πάτο αγωνιστικά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, το οποίο πέρυσι ήταν σχεδόν μονίμως άδειο. Απλά πράγματα.
3. Έχεις δίκιο ότι απαντάω σε σένα και τον τζενέρικ βάζελο, αλλά θα συμφωνήσεις ότι δεν απευθύνομαι σε ένα φάντασμα, αλλά σε υπαρκτές απόψεις που εκφράστηκαν σε αυτές τις τελευταίες σελίδες. Σε παίρνουν τα σκάγια από κεκτημένη ταχύτητα.
4. Κανείς δεν είπε ότι καθετί υπέρ του βάζελου είναι κομπλεξαρισμένη μαλακία. Αλλά αν ανατρέξεις στο τόπικ θα δεις ότι κυρίως αναφέρεστε σε διαιτησίες και παράγκες και πώς στον γαύρο τα σφυρίζουν αυτά. Οι βάζελοι γενικά αλλά και εσύ έχεις φάει ένα κόλλημα με τα πέναλτι. Καλά, στην αρχή ήταν πρήξιμο από τις εφημερίδες, τόσες αγωνιστικές και ακόμα ούτε ένα πέναλτι, λες και πάει με τις αγωνιστικές. Μετά γίνονται αμφισβητούμενες φάσεις και αρχίζει το βιολί για την κόντρα διαιτησία. Αποκλείεται να είναι μαλάκυνση, είναι ο δάκτυλος του Κόκκαλη. Απόδειξη; Ο Ολυμπιακός παίρνει πέναλτι και μάλιστα κάνα-δυο όχι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ, άσχετα αν το 99% θα το έδινε γιατί δεν έχει βίντεο και σλόου μόσιον. Ε, αυτά είναι μαλακιάρες ρε παιδί μου και είναι νοοτροπία μικρής ομάδας, πώς θα γίνει τώρα; Γελάμε-γελάμε με τον πίτσφορκ, αλλά απλά μοστράρει το κλασίκ βάζελο. Όλοι εναντίον της ομάδας, συνομωσίες, ο γαλαξίας εναντίον του Αθλητικού Ομίλου, για την ίδια την ομάδα που την βγάζει ακόμα με Βύντρα και Μάντζιο και Σαριέγκι, που καταρρέει η άμυνα μόλις τραυματιστεί ο Γκούμας, με αστέρια που χάνουν 2 άχαστα (τα είδα, ναι, ούτε ο Οκκάς), τίποτα, μόκο.
Ρε παιδί μου, να πω ότι γίνονται ξόφθαλμα, σαν την θρυλική απόκρουση του Ρομπέρτο Κάρλος ή την άλλη ιστορία με την Μονακό, να πω, να έχεις ξερατά σαν γεύση. Αλλά τώρα να επιμένεις για 4 ματς ότι σας κόψανε 8 βαθμούς, ε, νταξει, δηλαδή, τι την βλέπεις και καθόλου την ομάδα, για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα; Και μετά δηλαδή πώς με ρωτάς εμένα αν θα χαρώ το πρωτάθλημα; Δηλαδή εσύ, που κάνεις θέμα αυτά τα ματς και ότι και καλά έπρεπε να είστε 1 βαθμό πίσω, πώς θα το χαιρόσουν αν τους έπαιρνες τους βαθμούς;
5. Μπάσκετ δεν παρακολουθώ. Αλλά έχεις δίκιο ότι υπάρχει σεβαστό ποσοστό κλαψομούνηδων γαύρων, ντροπή της ομάδας κλπ.
6. Και το ρεζουμέ. ΟΚ, Ας πούμε ότι ως τώρα, θα μπορούσες να είσαι πιο κοντά, αλλά με συνολικά χειρότερη εικόνα. Έστω. Έχουμε έναν γύρο ακόμα. Εγώ λέω ότι στο τέλος του δεύτερου γύρου δεν θα τίθεται καν θέμα. Ας μείνουμε σε αυτό να δούμε τελικά ποιος έχει πιο ακριβή εικόνα της κατάστασης.
ΠιΕς: Καλά παίξατε με την Ίντερ. Δε λέω. Σφιχτά πολύ, με καλή κυκλοφορία. Αλλά το ξέρεις ότι δεν ήταν σε μέρα και ότι είχατε (ως συνήθως) τον ευρωπαϊκό σας κώλο. Δεν μειώνω το διπλό έτσι, τα μυαλά σας θέλουν ξεφούσκωμα. Και εμείς μέχρι το 90φεύγα παίζαμε με 10 την Ρεάλ σπίτι της και έπρεπε να την γλιτώσει ο Κασίγιας με μια από τις 3 αποκρούσεις της ζωής του. Αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα, πέσαμε σε κακή εποχή της Ρεάλ. Έτσι πάνε αυτά.
Τα νούμερα ήταν τυχαία, γάμα το +8. Εξάλλου και να τα έδιναν μπορεί να τα χάναμε. :P Κράτα το "πιο κοντά στη βαθμολογία" και "μέσα στο παιχνίδι".
Τα πέναλτυ που δε μας έδωσαν και οι κόντρα διαιτησίες ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Είχαμε το αμφισβητούμενο του Εντίνιο στην πρώτη, τα πέναλτυ με πανθρακικό στη δεύτερη κλπ. Δε θα μιλούσα αν ήταν 2-3 ματς, πέρα από το να σχολιάσω τις φάσεις μεμονωμένα. Υπάρχει τρεντ!
Το πόσο μαλάκας είναι ο κόρακας έχει να κάνει και με ποιον κόρακα έχεις. Μήπως οι "κληρώσεις" που βγάζουν νέους (δηλαδή άπεορους και φιλόδοξους) διαιτητές στο καραισκακη ενώ εμάς μας στέλνουν τους "δε μασάω από μεγάλες ομάδες" βασσάρες είναι ύποπτες; Λέω εγώ τώρα. Γιατί και την εποχή της παράγκας, λίγα από τα ματς ήταν στημένα κανονικά, η μεγάλη μανούρα γινόταν στις τιμωρίες (ομάδων και διαιτητών), στις αναθέσεις, στους επόπτας κλπ.
Πόσα παιχνίδια μας έχεις δει και λες για τα εξόφθαλμα; Γιατί φέτος έχω δει τραβήγματα φανέλας που όχι μόνο δε σφυρίχτηκαν αλλά έγιναν και επιθετικά φάουλ ή κάρτες για θέατρο (!) και μπάλες να σταματάνε σε απλωμενα χέρια μετά από σουτ και να συνεχίζουμε σα να μην τρέχει τίποτα. Τα εντελώς ρομπέρτο-κάρλος εξόφθαλμα δεν τους παίρνει να μην τα σφυρίξουν, δεν είναι τόσο χαζοί. Αυτά γίνονται μόνο στο CL όπως το εντός με τη βέρντερ που κατέβασε το μουνί τη μπάλα με το χέρι. :evil:
Όντως θα δούμε στο τέλος του γύρου. Ευτυχώς που υπάρχει σημαντικό κίνητρο δεύτερης θέσης και έχει νόημα, αλλιώς θα σου έλεγα να το αφήσουμε. :P
ΠιΕς: Εσείς πέσατε σε κακή εποχή της Ρεάλ ίσως, αλλά η εποχή της Ίντερ είναι μια χαρά. Ο ένας αγώνας με εμάς δεν θεωρείται εποχή. Αν και άφησε. :D
geologiko_karoto
06-01-2009, 03:47
Όπως είπε κι ένας καλός συνάδελφος πάντως, «όταν μεγαλώσει ο Ντιόγκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει από χέσιμο».
Ρε μαλακες, πολλη βροχη αυτο το διημερο, εχει γαμηθει να βρεχει.
τα πραγματα ειναι απλα
ο ποα παιζει εκπληκτικο ποδοσφαιρο
σε καθε ματς κανει 15 κλασικες ευκαιριες
οι καλοκαιρινες μεταγραφες του ηταν ολες διαμαντια και ολες απεδωσαν περισσοτερο απο το αναμενομενο
ο τεν κατε εχει ηδη αναγκασει τον λαπορτα να χτυπαει το κεφαλι του στο τοιχο που δεν το κτατησε στη βαρκελωνη(γιατι οπως ειχει πει και χρηστης του φορουμ ηταν το μυαλο της ομαδας και ο ραικαρντ γλαστρα)
ο ζιλμπερτο σιλβα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη της ελλαδας
ο αμπραμοβιτς σκεφτεται να πουλησει την τσελσι μην μπορωντας να ανταγωνιστει βγενοπουλο-μανες και πατερες
αλλα φταει ο βασσαρας(γνωστος σε ολη την οικουμενη για τη γαυροσυνη του...)
και ο ντιογκο που πεφτει ευκολα_σε αντιθεση με το οδοφραγμα τυπαρα-χομπιτ-γιωργο καραβουτα
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ-ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ
up_the_hammers_Festival
06-01-2009, 14:28
Xerw oti kanonika paei se allo topic alla as kanoume mia exeresi, sas tin eipan gia klapsa oi aektzides!!!Prepei na to koitaxete ayto....
http://www.contra.gr/press/newspapers/06012009/score_l.jpg
Stormrider
06-01-2009, 16:32
xaxaa, otinane
pitchfork
06-01-2009, 19:33
Τσιάρτας: Ο ΠΑΟΚ όφειλε να σχολιάσει το γεγονός ότι παίρνει σφυρίγματα φέτος
Τρίτη 06 Ιανουαρίου 2009, 17:55
Γράφει: Κίμωνας Λειβαδιώτης
Στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής για τον ΠΑΟΚ επανήλθε την Τρίτη (06/01) ο Βασίλης Τσιάρτας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Τότε, είχε τονίσει πως ο «δικέφαλος του βορρά» ευνοείται φέτος από τη διαιτησία, λόγω και της παρουσία του Χρυσόστομου Γκαγκάτση στην ΠΑΕ. Κάτι που επανέλαβε και τώρα, προσθέτοντας, όμως, ότι αυτό είναι άσχετο με την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας, την οποία και παραδέχεται.
«Είναι μερικά πράγματα που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά, έχω ξεκαθαρίσει πάντως ότι αυτό είναι άσχετο με το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ φέτος. Μάλιστα είχα την ευκαιρία να δω τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, στο φιλικό με την Ουντινέζε ως προσκεκλημένος του Θ. Ζαγοράκη και είχα πει ότι αν η ομάδα δείξει το ίδιο πρόσωπο στο πρωτάθλημα, θα έχει βλέψεις για ψηλά, όπως γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ταυτότητα, έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόσωπο και καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, είχαμε χρόνια να δούμε τέτοιο ΠΑΟΚ και δίκαια βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος», είπε και πρόσθεσε:
«Υπάρχει όμως και ο παράγοντας διαιτησία, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φέτος τις διαιτησίες που είχε τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι όπως φώναζε τότε γιατί αδικούταν, τώρα δεν μπορεί να δέχεται χωρίς σχόλιο ότι παίρνει κάποια σφυρίγματα. Για μένα όφειλε να το κάνει, ειδικά μετά την πρόσληψη του υιού Γκαγκάτση».
«Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι προσλήψεις»
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την απορία του για ανάλογες κινήσεις από τους συλλόγους.
«Πολλοί λένε, έχουν γίνει και αρκετά σχόλια για αυτό, ότι η συγκεκριμένη πρόσληψη έπαιξε το ρόλο της σε αυτό που συμβαίνει φέτος. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν σαφώς αδικημένος ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα έπρεπε να καυτηριάσει το γεγονός ότι φέτος παίρνει σφυρίγματα. Ο στόχος μου πάντως δεν είναι τα πρόσωπα ή ποιος ευνοείται από την διαιτησία, αυτό που επιθυμώ είναι να είναι πρωταγωνιστές μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος», ανέφερε και συνέχισε:
«Εσάς δεν σας έχουν κάνει εντύπωση ορισμένες προσλήψεις που έγιναν από ομάδες τα τελευταία χρόνια; Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι προσλήψεις από τις ομάδες; Η παράγκα δεν υπήρξε ποτέ; Και όμως όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν τιμωρήθηκε για αυτό, αυτό θέλω να καυτηριάσω και πιστεύω ότι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και δεν δέχεται να γίνονται πράγματα για τα οποία κατηγορούσε άλλους τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύετε ότι είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι κάτι υπάρχει πίσω από όλες αυτές τις προσλήψεις που κάνουν οι ομάδες; Είναι τόσο αγνός ο κόσμος που ζούμε;».
«Καχυποψία...»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε και στις προσλήψεις πρώην διαιτητών από ΠΑΕ, όπως οι κ.κ. Κασναφέρης, Αγγελάκης, Μποροβήλος κ.α. «Δεν ήθελα, ούτε θέλω φυσικά να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ ή σε οποιαδήποτε ομάδα. Στην εκπομπή μου μιλάω και για την διαιτησία και έχω αναφερθεί και σε άλλες ομάδες όταν ευνοήθηκαν ή αδικήθηκαν. Πιστεύω ότι είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς για προσλήψεις όπως του κ. Γκαγκάτση, του κ. Καζναφέρη ή του κ. Αγγελάκη παλαιότερα, ρωτήστε και τον κόσμο για να δείτε τι θα σας πει», επισήμανε και συμπλήρωσε:
«Είναι φυσιολογικό να προσλαμβάνουν οι ομάδες παλιούς διαιτητές και όχι κάποιους παλιούς παίκτες, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο; Αν ναι, τότε ζούμε σε έναν αγγελικό κόσμο, αυτό που έκανα εγώ ήταν να εντοπίσω και να καταδείξω αυτό το φαινόμενο γιατί μου δημιουργεί ερωτηματικά. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτές οι προσλήψεις, αν έχουν στόχο την εύνοια από την διαιτησία ή κάτι άλλο, είναι πάντως ένα ερώτημα. Αυτό λέω εγώ και πιστεύω ότι ο απλός κόσμος συμφωνεί μαζί μου. Ένα άλλο ερώτημα είναι επίσης, τι μέτρα έχουν ληφθεί ώστε μην υπάρχει αυτή η καχυποψία από τον κόσμο; Νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι από όλους μας».
«Κατά 80% ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση με την αξία του»
«Δεν υπονόησα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση λόγω της διαιτησίας, είναι εκεί ψηλά λόγω της καλής αγωνιστικής του κατάστασης. Σε ποσοστό 80% η θέση του ΠΑΟΚ οφείλεται στην εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο και σε ποσοστό 20% στο γεγονός ότι έχει καλύτερες διαιτησίες από άλλες χρονιές. Δεν παίζω το παιχνίδι κανενός, ούτε παίρνω γραμμή από το κανάλι. Έκανα αυτό το σχόλιο γιατί έχω πολλά ερωτηματικά για όσα συμβαίνουν, δεν θέλω να υποβιβάσω την πορεία του ΠΑΟΚ, στάθηκα πάντως σε ορισμένα σφυρίγματα υπέρ του».
«50-50 παντού»
«Πρέπει να βγαίνουμε όλοι και να φωνάζουμε ώστε να γίνονται όλα τα παιχνίδια επί ίσοις όροις, με διαιτησία 50-50 και να κερδίζει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Αυτό θέλω να πετύχω και για αυτό προβληματίζομαι και έχω ερωτηματικά. Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν την πορεία που τους αξίζει και να μην έχουμε πάλι όσα γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Αν έχετε παρακολουθήσει τις εκπομπές μου, θα ξέρετε ότι έχω σχολιάσει την αντιμετώπιση που έχουν από την διαιτησία όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα.
Δεν πιπιλάω καμία καραμέλα, απλά θλίβομαι γιατί η μέρα κρίσης για το ποδόσφαιρο μας είναι η Τρίτη και όχι η Κυριακή, έτσι δεν χρυσώνω το χάπι σε κανένα, λέω και τα καλά και τα στραβά. Δεν νομίζετε κι εσείς ότι η εύνοια που έχει κάποιες στιγμές ο ΠΑΟΚ, αδικεί τελικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο; Όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να μην αδικείται ή να ευνοείται καμία ομάδα, να μην υπάρχουν διαιτησίες που καθορίζουν αποτελέσματα και να μπορέσουμε τελικά να εξαλείψουμε το μαύρο σύννεφο της καχυποψίας από το ποδόσφαιρο μας, τότε θα δούμε σπουδαία πράγματα στο πρωτάθλημα, είμαι σίγουρος».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85650
Ηθελα να ξερα που τα βρίσκουν μερικοί και τα λένε αυτά τα πράγματα για παράγκες κλπ. Σε λίγο θα μας πείτε ρε παιδιά ότι σας φταίνε και οι εξωγήινοι που δε μπορείται να φτάσετε τα πανάξια πρωταθλήματα του θρήλου....
fandango
07-01-2009, 03:31
χέσε μας ρε Τσιάρτα.
geologiko_karoto
07-01-2009, 13:27
Και για πες ρε pitchfork
όποιος διατητής δεν δίνει το μπενάλντι το παο κινδυνεύει με φυλάκιση;
μήπως καμιά εξορία στη γυάρο;
pitchfork
07-01-2009, 15:11
Εσύ τώρα αναφέρεσαι στον γραφικό εισαγγελέα που πέρυσι είχε καλέσει το λούα λούα γιατί είχε καβαλήσει το σημαιάκι του κόρνερ? Θεωρείς το συμβάν άξιο αναφοράς?
Μια γραφικότητα είναι, ούτε καν στάχτη στα μάτια.
Επί της ουσίας όμως αν θες την άποψή μου, αν το κράτος θέλει να πατάξει την βία στα γήπεδα για μένα ναι, πρώτα πρέπει να πάνε μέσα αυτοί που με τις αποφάσεις τους, ωθούν προς αυτήν απλούς ανθρώπους και μετά ο πιτσιρικάς που άναψε ένα καπνογόνο και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Άποψή μου πάντα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, η περίπτωση κλήσης του πουτάνας γιου χοντρού είναι ξεκάθαρα γραφικότητα στο μπουρδέλο που ζούμε.
Kelldorain
07-01-2009, 19:58
Μορφή... υποδείξεων προς τον Χενκ Τεν Κάτε, τόσο για τις πρόσφατες αναφορές του στην διαιτησία, όσο και για τον τρόπο που χειρίζεται το έμψυχο υλικό της ομάδας έχει η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού κ.κ Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά την ενημέρωση που είχαν για θέματα του «τριφυλλιού» από τoν πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Νίκο Πατέρα. Αν μη τι άλλο η δημοσιοποίηση πολλών από τις παρακάτω απόψεις αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις στον κόσμο, αλλά και στο... εσωτερικό του συλλόγου.
Η κοινή ανακοίνωση των δύο «πράσινων» μεγαλομετόχων αναφέρει τα εξής:
«Ο κ. Ν. Πατέρας είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει σήμερα για όλες τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνάντηση και συζήτηση που ακολούθησε με την συμμετοχή των κ.κ. Χ. Τενκάτε και Κ. Αντωνίου. Κατόπιν αυτού επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις μας ως ακολούθως:
1.Ο προγραμματισμός να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους βρίσκεται σε πλήρη θετική εξέλιξη. Προφανώς οι οποιεσδήποτε προσωρινές δυσκολίες ή αποτυχίες δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν.
2.Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διαθέτει ισχυρή και επαρκή Διοίκηση, σοβαρούς και ικανούς Προπονητή, Διευθυντή Ποδοσφαίρου και Τεχνικό Team, επάρκεια κεφαλαίου και μετόχους που στηρίζουν απόλυτα τον υφιστάμενο προγραμματισμό.
3.Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αξιοποιηθεί στα μέτρα του δυνατού λόγω και της περιορισμένης προσφοράς ποδοσφαιριστών ποιότητος που αναζητούνται.
4.Η διαδικασία των μεταγραφών που έχει υιοθετηθεί είναι ορθή. Ο Προπονητής υποδεικνύει τα κενά που ιδανικά θα έπρεπε να καλυφθούν, ο Scouter αναφέρει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα κατάλληλων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τη Διοίκηση διεξάγει τις διαπραγματεύσεις. Η ευθύνη για την επιτυχία των μεταγραφών είναι συλλογική.
5.Τέλος, μας εδόθη η ευκαιρία να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις μας προς τον Προπονητή τον οποίο φυσικά εξακολουθούμε να περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη:
α. Πρέπει να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή/και αναφορές στη Διαιτησία από το Προπονητικό Team και από τους ποδοσφαιριστές αφού η πιθανή ηθική αυτουργία σε σωματική ή λεκτική βία είναι πιο σοβαρή και έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αγωνιστική επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός του θέματος της Διαιτησίας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητος της Διοίκησης στα πλαίσια των θεσμικών της αρμοδιοτήτων, και
β. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτοί που δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να αγωνισθούν, ώστε να έχουμε και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια άποψη και να συμμετέχουμε στις χαρές και τις λύπες του ποδοσφαίρου.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε και μια ευχή για το ποδοσφαιρικό 2009:
Να εκλείψει ή έστω να μειωθεί η εκτεταμένη ηθική αυτουργία που υποθάλπει τη σωματική και λεκτική βία. Παράγοντες, ΜΜΕ (κυρίως οπαδικές εφημερίδες), διαιτητές, ποδοσφαιριστές πρέπει να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους και να συμβάλλουν σε έναν νέο ποδοσφαιρικό πολιτισμό διότι είναι απαράδεκτο να κρύβονται όλοι πίσω από την επίρριψη ευθυνών σε αποπροσανατολισμένα νεαρά παιδιά και στους αστυνομικούς που, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι τα θύματα των καιρών».
gazzetta.gr
Darkling
07-01-2009, 21:07
3.Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αξιοποιηθεί στα μέτρα του δυνατού λόγω και της περιορισμένης προσφοράς ποδοσφαιριστών ποιότητος που αναζητούνται.
Καλα κανω και δεν ποσταρω στο τοπικ για το Πρωταθλημα, καλα κανει και σας τα λεει ο Φορδ Πρεφεκτ.
Κατα τ αλλα σας φταιει η ΕΠΟ.
5.Τέλος, μας εδόθη η ευκαιρία να εκφράσουμε ορισμένες απόψεις μας προς τον Προπονητή τον οποίο φυσικά εξακολουθούμε να περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη:
β. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτοί που δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να αγωνισθούν, ώστε να έχουμε και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια άποψη και να συμμετέχουμε στις χαρές και τις λύπες του ποδοσφαίρου.
Τουλαχιστον ο Γερος αυτο που ηθελε απλα ηταν να παιζει ο Ζιοβαννι.
nothingman
07-01-2009, 21:34
να ποιος είσαι κτλ.
pitchfork
07-01-2009, 21:48
Δυστυχώς μάλλον ο κύριος Βγενόπουλος δεν έχει καταλάβει ότι πλέον μόνο με τη βία μπορούν να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Άμα δε τους κοπανήσεις μυαλό δεν πρόκειται να βάλουνε δυστυχώς.
AngelOfSorrow
08-01-2009, 03:36
fwtia sta tamieytiria loipon
Βέβαια όταν ο οντονιαν (χωρίς τόνο) θα λέει ότι τα αφεντικά του ΠΑΟ κάνουν κάτι για τη βία, για τη νοοτροπία γκρίνιας κλπ, θα εχει άδικο. Παίζει να ακούσει και για τους κοντούς ξανά (που πέρα από το να βάζουν λεφτά δεν αποφασίζουν για τίποτα αυτή τη στιγμή).
Μια μικρή σημείωση.
Όταν έλεγα για τη νοοτροπία της διοίκησης του ΠΑΟ φέτος, συχνά πυκνά άκουγα ως απάντηση για δημοσιεύματα της Πράσινης που και καλά εξέφραζε τη φωνή του επίσημου Παναθηναικού.
Καλό ε;
Edit: Για να μην παρεξηγηθώ, σκατά είναι η ανακοίνωση μας ε.
Darkling
08-01-2009, 15:56
η Πρασινη ειναι των Γιαννακοπουλαιων, ενεργα (ως επι το οτι κατεχουν μετοχες) μελη της Διοικησης του παο. Σ αυτο δε διαφωνουμε. Τωρα αν οι αλλοι αποφασισαν να τους γραψουν στο παπαρι τους για διαφορους λογοι, αυτο ειναι θεμα του παο. Δεν φταιμε εμεις οι υποδελοιποι.
Η γραμμη της Πρασινης παντως παραμενει γελοια, οσο γελοιος ειναι και ο διευθυντης εκδοτης της, με τις ευλογιες των 2 γιαννακοπουλαιων, που σε καμμια περιπτωση δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα για τη βια σε ματς εναντια του Ολυμπιακου, και δειχνει καθαρα το τι θα γινοταν αν ας πουμε ο Παυλος θεος ειχε παρει την ΠΑΕ. Βεβαια, η μπαλα δεν ειναι μπασκετ, αλλα νομιζω ειναι ξεκαθαρα οσα λεω.
Το να χρησιμοποιεις αυτη την ανακοινωση για να λες "ε οριστε" δεν εχει νοημα. Οι 2 θεοι του Ολυμπου, ειναι στη Διοικηση της παε παο. Τωρα αμα οι αλλοι τους εχουνε γραμμενους, δε μπορω να κανω κατι.
αλλωστε υπαρχουν προφανως 2 γραμμες. η μια ειναι των τζιγγερ και του βγενοπουλου (καλως το μεσσια, που ειναι τα ογδοντα μπαη δε γουεη???) που δε θελει να παιζει ξυλο κανενας, και η αλλη γραμμη ειναι των Ουνων, διαλυστε τους στις μαπες, γιατι ο Κοκκαλης φταιει που ο Σαριεγκι δε μπορει να στοπαρει και ο Λουκας ο Βυντρα ειναι αστειος και εν τελει εχουμε καταληξει να παιζουμε με τον Πετροπουλο σεντερ φορ.
Αυτα.
Για να προλαβω κοροιδιες απο Ναθινμανους, εμμενω στην αποψη μου, το ποστ αυτο θα μπορουσε να γινει σε οποιο αλλο τοπικ, και δεν εχει σχεση με το αγωνιστικο τομεα του πρωταθληματος οπου επαναλαμβανω, οτι στις ιδιες φασεις αλλα πραγματα βλεπω εγω και αλλα αλλοι, οποτενες δεν υπαρχει κανενα νοημα.
Ford Prefect
08-01-2009, 16:21
Εγώ την βρήκα μια χαρά. Απλά και αυτονόητα πράγματα: μην περιμένετε μεταγραφές, ο μαλάκας δεν βάζει Ίβανσιτς, Κλέιτον και Μάτος κλπ. Πλάκα είχε η εξήγηση για το πώς γίνονται μεταγραφές. Σαν μάθημα για το πώς φτιάχνεται το τυρί.
Στα της βίας και της διαιτησίας αξιοπρεπέστατοι και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας, αλλά γενικά άλλο Βγενογιάννης και άλλο Γιαννακοπουλαίοι, όπως τα λέει ο Μιτς. Τώρα αν γουστάρουν να συνυπάρχουν, ο θεός και η ψυχή τους, πάντως επίσημο το ένα, επίσημο και το άλλο.
Ψιλοβαριέμαι να την αναλύσω οπότε απλά θα απαντήσω στους αποπάνοι (!).
@ Πρόεδρο
Οι Γιαννακοπουλαίοι από την αρχή του πολυμετοχικού δεν εκφράζουν τη διοίκηση του ΠΑΟ. Το έχουν δηλώσει και οι ίδιοι. Είναι στους μετόχους αλλά δεν παίρνουν αποφάσεις και μιλάνε ως φίλαθλοι.
Αν θεωρούμε ότι όλα τα παλικάρια που έχουν σχέση με τις ομάδες εκφράζουν επίσημες απόψεις, τότε εσας σας εκφράζει ο θεοδωρίδης και ο άλλος ο παπάρας που ήταν στα επεισόδια στο Λαύριο. Μέλος της διοίκησης ήταν! Για να το κάνω πιο λιανά: υπάρχει επίσημο και επίσημο.
Για το θέμα του Βύντρα και του Σαριέγκι πάντως, έχετε προσέξει ότι η άμυνα δεν είναι όπως παλιά ε; :P
@ Φορντ
Απάντησα παραπάνω για το "επίσημο".
Εμενα δε μου αρέσουν αυτές οι δηλώσεις, αν έχεις να πεις κάτι στον προπονητή, έχεις το τηλέφωνό του. Μάλλον.
Edit: Αφήστε τα τώρα αυτά και δείτε εδώ -> http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85817
Darkling
08-01-2009, 23:48
@ Πρόεδρο
Οι Γιαννακοπουλαίοι από την αρχή του πολυμετοχικού δεν εκφράζουν τη διοίκηση του ΠΑΟ. Το έχουν δηλώσει και οι ίδιοι. Είναι στους μετόχους αλλά δεν παίρνουν αποφάσεις και μιλάνε ως φίλαθλοι.
Αν θεωρούμε ότι όλα τα παλικάρια που έχουν σχέση με τις ομάδες εκφράζουν επίσημες απόψεις, τότε εσας σας εκφράζει ο θεοδωρίδης και ο άλλος ο παπάρας που ήταν στα επεισόδια στο Λαύριο. Μέλος της διοίκησης ήταν! Για να το κάνω πιο λιανά: υπάρχει επίσημο και επίσημο.
Χμ, λαθος. Καταλαβαινω τι πας να πεις, αλλα λαθος. Ο Θεοδωριδης ΟΝΤΩΣ εκφραζει τη Διοικηση του Ολυμπιακου. Δεν ειπα οτι εκφραζει εμας σαν οπαδοι, η οτι μας αρεσει αυτο (καθε αλλο) αλλα, την εκφραζει.
ο Κουντουρης δεν κανει δηλωσεις ετσι κι αλλιως.
Οσο για το τι εχουν πει οι γιαννακοπουλοι, αδιαφορο, αμα θελουν να μην εκφραζουν την παε παο (η ενα κομματι της, οπως τα κανανε εκει πανω) να μην ειναι στο ΔΣ της.
Αν πει ο τζιγγερ δηλαδη "χα, δεν εκφραζω τη διοικηση της παε παο, αλλα γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο?"
χα, ξεχασα.
το εχει πει.
geologiko_karoto
09-01-2009, 04:03
Στη 12η θέση με 597,5 βαθμούς ανάμεσα σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου για το 2008 βρίσκεται η ελληνική Super League, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (IFFHS).
1. Αγγλία 1192
2. Ιταλία 1031
3. Αργεντινή 1020
4. Ισπανία 952
5. Βραζιλία 942
6. Γερμανία 922
7. Γαλλία 847
8. Μεξικό 683
9. Πορτογαλία 649,5
10. Ουκρανία 620
11. Τουρκία 599
12. ΕΛΛΑΔΑ 597,5
http://www.sport24.gr/html/ent/910/ent.268910.asp
Χμ, λαθος. Καταλαβαινω τι πας να πεις, αλλα λαθος. Ο Θεοδωριδης ΟΝΤΩΣ εκφραζει τη Διοικηση του Ολυμπιακου. Δεν ειπα οτι εκφραζει εμας σαν οπαδοι, η οτι μας αρεσει αυτο (καθε αλλο) αλλα, την εκφραζει.
ο Κουντουρης δεν κανει δηλωσεις ετσι κι αλλιως.
Οσο για το τι εχουν πει οι γιαννακοπουλοι, αδιαφορο, αμα θελουν να μην εκφραζουν την παε παο (η ενα κομματι της, οπως τα κανανε εκει πανω) να μην ειναι στο ΔΣ της.
Αν πει ο τζιγγερ δηλαδη "χα, δεν εκφραζω τη διοικηση της παε παο, αλλα γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο?"
χα, ξεχασα.
το εχει πει.
Εγώ προσωπικά διαχωρίζω το "γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό" που ακούστηκε σε άσχετη φάση από τις επίσημες δηλώσεις. Φυσικά και θέλω να το λέει ο πρόεδρός μου στο σπίτι του όπως το λέω κι εγώ στο γήπεδο. Με τις κάμερες μπροστά περιμένω άλλα πράγματα. Αυτό δεν είναι υποκρισία, είναι υπευθυνότητα, γιατί αν λες μαλακίες υποκινείς σε βία.
Στον ίδιο τόνο, διαφωνώ και για αυτό που λες για το ΔΣ, θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα χωρίς να μπλεχτούν με τα διοικητικά και αφού το ξεκαθάρισαν, εγώ δεν τους θεωρώ επίσημη φωνή του ΠΑΟ και τους κρίνω ξεχωριστά.
Κουντουρη λέγανε αυτόν στο Λαύριο; Μπορεί να μην έκανε δηλώσεις αλλά ήταν εκεί. Άρα η διοίκηση (αφού μέλος της ήταν εκεί) γνώριζε και υποστήριζε τα γεγονότα μ; Ή ξαφνικά αυτός μπορεί να λειτουργεί ξέχωρα και διοίκηση είναι μόνο ο άγιος θείος;
Darkling
09-01-2009, 11:35
Δεν καταλαβαινεις ομως οτι το Λαυριο ειναι α) εντελως ασχετο περιστατικο, β) εξω απο τα γηπεδα. Μη μου λες σε φαση "ναι, αλλα τοτε!". Δεν ειναι σωστο επιχειρημα.
Ειναι σαν να μου λες οτι αμα ο Θεοδωριδης ληστεψει μια τραπεζα, ειναι υπευθυνη η διοικηση του Ολυμπιακου. Αμα ειχε γινει το μαχαιρωμα του Φιλοπουλου στο γηπεδο, τοτε, σαφως εχει πληρη ευθυνη η διοικηση του Ολυμπιακου.
Οπως π.χ. εχουν 1000% ευθυνη οι Γιαννακοπουλοι σαν διοικηση της ΚΑΕ Παο, για τα αεροβολα.
wat
Τι λες; Βία ανάμεσα σε οπαδούς είναι και ας έγινε έξω από το γήπεδο. Αν όλα τα μέλη μιας διοίκησης την εκπροσωπούν, τότε εσείς είχατε εκπρόσωπο της διοίκησης εκεί.
Και οι δηλώσεις έξω από το γήπεδο έγιναν και το "πούστη ολυμπιακό" σε ιδιωτικό πάρτυ.
AngelOfSorrow
10-01-2009, 17:56
goal re mounia!
kai me 5-5-0 pame gia ton aso
jack the ripper
10-01-2009, 22:50
opws eprepe gia teleutaio paixnidi stin kariera tou i diaitisia tou germanakou
Ford Prefect
10-01-2009, 23:50
Άθλιο βου ημίχρονο. Στους -7 έπρεπε να γράφει αλλά ήθελε να προσέξει την υστεροφημία του ο Γερμανάκος. Αν το πάρουμε με κάτω από 3 βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα εγώ δεν το πανηγυρίζω.
Άσχετα αν θα τερματίσουμε με διψήφια διαφορά.
Kelldorain
11-01-2009, 00:01
Είχα γράψει ότι δεν ξαναβλέπω ματς που γίνεται στο Καραισκάκη και αθέτησα την υπόσχεση μου. Καλά να πάθω.
Και δε μας σφύριξαν και μπέναλτυ :!: :!: :!:
:D
Kelldorain
11-01-2009, 20:01
Φυντανίδης στο σχολιασμό :touched:
τα 'χουμε δει όλα
Raven Lord
12-01-2009, 00:51
http://xs115.xs.to/xs115/07185/bald-monkey.jpg
http://www.tribuneindia.com/2004/20040913/nat2.jpg
http://www.tanmonkey.com/images/monkey/Funny-MonkeyReaction%20small.jpg
http://bp1.blogger.com/_W21-jYwPikA/RnVmRx0nJII/AAAAAAAAD30/nQxpNkKho3c/s400/pic045.jpg
http://sfrang.com/historia/graphics/10/10-14a.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Lightmatter_chimp.jpg/300px-Lightmatter_chimp.jpg
http://www.sbclife.net/articles/2000/09/Images/monkeys.jpg
http://bp0.blogger.com/_y9DOSPDJkYY/R3gWxvoI-VI/AAAAAAAAAJg/ExLffUJxi4E/s320/%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%852.bmp
http://olympiada.files.wordpress.com/2008/08/ourak1_494x3201.jpg
Ford Prefect
12-01-2009, 03:04
Λεύκωμα Καραγκούνη.
House Of Low Culture
12-01-2009, 03:35
όντως
http://www.tanmonkey.com/images/monkey/Funny-MonkeyReaction%20small.jpg
http://www.contra.gr/images/karagounisblogcenter.jpg
Raven Lord
12-01-2009, 10:54
http://www.oichalia.gr/carnaval07/karnavalos1/karnavalos1.jpg
http://www.giapraki.com/photo/d/4610-2/________________10.jpg
http://www.kozani.net/kozani/karna-3karnavalos.gif
http://www.sdtv.gr/mkportal/images/p3080507_400.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_cg1IZzXYeFQ/R9UJbWJ76fI/AAAAAAAAAYI/AEMp6RKeCUU/s1600/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82%2B%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
psychotron
12-01-2009, 12:27
Ε, δεν παίζω, εμείς δεν έχουμε κυκλοφορήσει λεύκωμα για να ποστάρουμε φωτος απο κεί :evil:
Raven Lord
12-01-2009, 12:34
http://resources.sport-fm.gr/Imaginator/supersportFM/images/news/08/07/29/133426.jpg
http://www.sport24.gr/ast/cov/ge/germanakos_2006_11_6_15_33_10_b.jpg
http://www.sport24.gr/ast/cov/ge/germanakos_2006_11_6_20_31_29_b.jpg
http://www.epo.gr/photos/referees/hellenic/Germanakos_M_01_thmb.jpg
Raven Lord
12-01-2009, 12:34
αποσπάσματα από το άλμπουμ του gayρου
παλι κλαμα ρε-τα πρωτα 15 χρονια ειναι δυσκολα,hold on
Raven Lord
12-01-2009, 13:34
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/maimouprwtathlitis.jpg
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
Ford Prefect
12-01-2009, 14:18
Πολύ τσούξιμο σήμερα Ρέηβεν. Παραπάνω από το κανονικό. Περίμενε το ντέρμπυ μας ρε να ξεκαβλώσεις.
Raven Lord
12-01-2009, 14:26
:-o μου την είπες...
Σας φτυνει ολη η ελλαδα και νομιζετε οτι βρεχει (εμενα σαν σαλιγκαρι μ αρεσει παντως)
Ford Prefect
12-01-2009, 15:23
Συνομωσία ρε. Επίτηδες τα κάνουν. Είμαστε οι μασώνοι της Σούπερλίγκας.
jack the ripper
12-01-2009, 16:49
"Μπορεί η SKODA Ξάνθη να εξέδωσε δύο ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του, όμως ο Μιχάλης Γερμανάκος, βαθμολογήθηκε με 7,8 από τον παρατηρητή Δ. Νταμπώση. Ο ένας βοηθός του, Δημήτρης Σαραϊδάρης, πήρε 6,8 και ο άλλος, Εμμανουήλ Γιαννουλίδης, βαθμολογήθηκε με 8,1."
:dfinger: :dfinger:
Kelldorain
12-01-2009, 16:51
Περίμενα το απόλυτο δέκα
και επειδη ο ευρωπεος βαση της εικονας του επρεπε να ειναι τουλαχιστον με 15βαθμους διαφορα στη πρωτη θεση ο πατερας ανακοινωσε οτι θα παρει το πολυ 2 παιχτες για Γεναρη.-keep crying
επισης
1.ravendork να διαβαζεις τους τιτλους των threads,δεν λεει να ποσταρουμε φωτο συγγενων μας και 2,γουορλοντ με τη φωτο στο sig σου προκαλεις τον γελωτα ετσι και αλλιως-δεν χρειαζεται να ποσταρεις και στα αθλητικα.τωρα να μιλας για φτυσιμο κατι θα ξερεις
"Μπορεί η SKODA Ξάνθη να εξέδωσε δύο ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του, όμως ο Μιχάλης Γερμανάκος, βαθμολογήθηκε με 7,8 από τον παρατηρητή Δ. Νταμπώση. Ο ένας βοηθός του, Δημήτρης Σαραϊδάρης, πήρε 6,8 και ο άλλος, Εμμανουήλ Γιαννουλίδης, βαθμολογήθηκε με 8,1."
:dfinger: :dfinger:
τον γιανουγλιδη τον ειχαμ κυνηγησει καποτε σε ενα ματς της ιωνιας χανιων 3ης εθνικης οπου ηταν διαιτητης και μας ειχε σφαξει
jack the ripper
12-01-2009, 19:58
kala kanate :dfinger:
Raven Lord
12-01-2009, 21:05
1.ravendork να διαβαζεις τους τιτλους των threads,δεν λεει να ποσταρουμε φωτο συγγενων μας
α, sorry, δεν ήξερα ότι είναι συγγενείς σας
freak brother
13-01-2009, 05:01
αυτοι ειστε.
Kelldorain
13-01-2009, 23:04
Το όνειρο των εκατομμυρίων φίλων του Παναθηναϊκού για κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr με ψήφους 2-1 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναμένεται να συνεχίστει η αναστολή των εργασιών μέχρι τον Μάρτιο που θα εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση. Η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα. Οργή στην «πράσινη» οικογένεια!
Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι οι «πράσινοι» περίμεναν με αγωνία την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας ευελπιστώντας ότι θα αρθεί η απόφαση για την αναστολή των εργασιών και θα συνεχιστούν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό.
Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες εκ νέου η απόφαση του ΣτΕ θα είναι αντίθετη με τα «πράσινα» συμφέροντα, μια απόφαση που πρόκειται επίσημα να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.
Δίχως αμφιβολία η είδηση αυτή προκαλεί οργή στην «πράσινη» οικογένεια, αφού και τον Μάρτιο που εκ νέου θα εκδικαστεί η υπόθεση δύσκολα θα αλλάξει αν κρίνουμε από την προϊστορία που υπάρχει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Φαίνεται πως η πίεση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του συνδυασμού ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ στον δήμο Αθηναίων είναι... τροχοπέδη για το μεγάλο όνειρο των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά και για το σπουδαίο έργο πνοής για την πρωτεύουσα που δεν είναι άλλο από την διπλή ανάπλαση σε Βοτανικό και Λεωφόρο.
Φυσικά μια τέτοια απόφαση προκαλεί σωρεία αλυσιδωτών αντιδράσεων αν κρίνουμε πλέον και από τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας που χάνονται!
gazzetta.gr
Δεν τολμώ να φανταστώ τι έχει να γίνει
Zoonchild
14-01-2009, 10:33
εχει πλακα που δεν αναφερει πουθενα τους λογους που ο κακος ΣΥΡΙΖΑ, ο σαδιστης συνδιασμος ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ και φυσικα το ιδιο το ΣτΕ θελουν να εμποδισουν την κατασκευη: α) ενος μεγαλου ονειρου των παναθηναϊκων, β) ενος σπουδαιου εργου πνοης για την Αθηνα γ) ενος εργου που προσφερει εκατονταδες θεσεις εργασιας. Χωρις, αποτι φαινεται, να δημιουργει κανενα προβλημα :!:
ειναι προφανες οτι ο δακτυλος του Κοκκαλη κρυβεται πισω απο ολη αυτην την ιστορια.... :-o
αντικειμενικοτητα ολλ δε γουεη :!:
Darkling
14-01-2009, 11:03
Πεος.
Gate 7 Κορμορανων.
Raven Lord
14-01-2009, 11:35
θα προκυρηχθεί καμιά θέση δενδροκηπουρού τουλάχιστο για να πάρει μετάθεση ο δημόσιος υπάλληλος? μην τρέχει μέχρι την κηφησιά γέρος άνθρωπος...
θα προκυρηχθεί καμιά θέση δενδροκηπουρού τουλάχιστο για να πάρει μετάθεση ο δημόσιος υπάλληλος? μην τρέχει μέχρι την κηφησιά γέρος άνθρωπος...
gnwstos dendrokipouros e8ea8ei na kanei xristougenniatikes diakopes stin omorfi Elati ... enepivevaiwtes plirofories anaferoun oti sinanti8ike me paragontes tis perioxis gia na proax8ei se DASOkipouro kai na metate8ei stin isixia tou oreinou grafikou xwriou ...
o aderfos mou,gnwstos dystyxws gia ta grafika ery8rogay ais8imata, ton petyxe kai ton kerase kafe (ton kipouro ftwxo an8rwpo ... mporei kai to anapodo vevaia ... den eimai sigouros :P) ... esy raven den ton petyxes pou8ena i den anevikes pros to xwrio ?
Raven Lord
14-01-2009, 14:41
χα, το έμαθα κ εγώ ότι τριγυρνούσε στα μέρη μας. ευτυχώς, δεν τον πέτυχα πουθενά. κ ήθελα να τον ρωτήσω αν στο δήμο τον τρέχουν πολύ ή έχει χρόνο να ασχοληθεί με ένα έργο πρασίνου που έχω αναλάβει. να βγάλει κανα έξτρα χαρτζιλίκι για την οικογένεια. εμείς οι λεφτάδες πρέπει να βοηθάμε τους βιοπαλαιστές...
House Of Low Culture
14-01-2009, 16:01
λοιπόν, επειδή νιώθω την ανάγκη θα απαντήσω και γι' αυτό το θέμα.
να εισαι ερωμενη κηπουρου ειναι ωραια αισθηση?εε?
Raven Lord
14-01-2009, 19:35
προφανώς ξέρεις καλύτερα
GuardianOfIvorytower
14-01-2009, 21:24
Γιατί έχει αντιρίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ?
Εχει πλακα παντως που τοσο καιρο εσκουζαν ολοι οτι δε θα γινει το γηπεδο και σημερα οι περισσοτερες αθλητικες εχουν πρωτοσελιδο το πως θα γινει τελικα χωρις το mall, ακομα και η Πρασινη. Αλλα τα επιπλεον λεφτα που θα χρειαστουν ηταν πολλα και δυσβασταχτα για τις τσεπες των αντιβιοτικοπετρελαιοτραπεζοεφοπλιστων. Στην αναγκη ομως...
House Of Low Culture
15-01-2009, 03:50
λοιπόν, επειδή νιώθω την ανάγκη θα απαντήσω και γι' αυτό το θέμα.
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/01/antonisafterhardwork_nikos_m.jpg
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/01/nikopolidis-dentro_argyris_sk2.png
Kelldorain
15-01-2009, 21:06
Τώρα για τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα έλεγα να διαδηλώσουν τις απόψεις τους σεβόμενοι τον νόμο. Στην Ελλάδα όμως είμαστε λεύτεροι να διαμαρτυρόμαστε όπως γουστάρουμε. Οπότε μπορούνε όχι μόνο να πάρουνε τσιμέντο και χαλίκι και να αρχίσουνε να χτίζουν το γήπεδο στο Σύνταγμα, αλλά να βγάλουν και τους εύζωνες της φρουράς από τα σπιτάκια για να τα κάνουνε εκδοτήρια εισιτηρίων. Αν τους την πέσουν γιατί το κάνουν, να επικαλεστούν τα αθάνατα λόγια του μέλους του Δ.Σ. της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, γίγαντα Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου, ότι η νομιμότητα δεν είναι κάτι αυτονόητο.
Ας εκφραστούν και αυτοί όπως νομίζουν και την αγανάκτησή τους εδώ είμαστε για να την αναλύσουμε. Αν κατέβει και καμιά βιτρίνα μαγαζιού, ποιος την πηδάει μπροστά στην αγανάκτηση των παιδιών;
Είναι από τις μεγαλύτερες υποκρισίες να σκούζεις για τις αποφάσεις των δικαστηρίων όταν σου πειράζουν τα δικά σου τα παιδιά, που εβδομάδες έκαναν μπουρδέλο την Αθήνα, και να καταφεύγεις στην ασφάλεια του νόμου όταν θέλεις να περάσει το δικό σου, όπως με τον Ελαιώνα. Λέω λοιπόν εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Αν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι αρνητική, αλλά ο Παναθηναϊκός και ο Βωβός τη γράψουνε και συνεχίσουνε τα έργα, τι πρέπει να γίνει; Να επέμβει η Αστυνομία; Και πώς να σταματήσει τα έργα; Με τη βία; Δεν είπαμε ότι η αστυνομική βία πρέπει να σταματήσει; Εκτός αν σε αυτή την περίπτωση κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τώρα η Αστυνομία εξυπηρετεί εμάς και όχι τον έρμο τον μαγαζάτορα, που σε όλες τις γιορτές τον πηδάγαμε για να διαμαρτυρηθούμε.
Αυτό βασικά.
nothingman
15-01-2009, 21:28
...αλλά να βγάλουν και τους εύζωνες της φρουράς από τα σπιτάκια για να τα κάνουνε εκδοτήρια εισιτηρίων...
στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την άμεση ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων τους, προσφέρω απλόχερα τη βοήθειά μου στους πράσινους αδερφούς μου.
Magellan
15-01-2009, 23:47
[quote="House Of Low Culture":3cacqr5w]λοιπόν, επειδή νιώθω την ανάγκη θα απαντήσω και γι' αυτό το θέμα.
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/01/antonisafterhardwork_nikos_m.jpg
http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/01/nikopolidis-dentro_argyris_sk2.png[/quote:3cacqr5w]
και επισης
http://www.youtube.com/watch?v=PFn-rEUis0g
Phantom Duck
15-01-2009, 23:58
Τώρα για τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα έλεγα να διαδηλώσουν τις απόψεις τους σεβόμενοι τον νόμο. Στην Ελλάδα όμως είμαστε λεύτεροι να διαμαρτυρόμαστε όπως γουστάρουμε. Οπότε μπορούνε όχι μόνο να πάρουνε τσιμέντο και χαλίκι και να αρχίσουνε να χτίζουν το γήπεδο στο Σύνταγμα, αλλά να βγάλουν και τους εύζωνες της φρουράς από τα σπιτάκια για να τα κάνουνε εκδοτήρια εισιτηρίων. Αν τους την πέσουν γιατί το κάνουν, να επικαλεστούν τα αθάνατα λόγια του μέλους του Δ.Σ. της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, γίγαντα Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου, ότι η νομιμότητα δεν είναι κάτι αυτονόητο.
Ας εκφραστούν και αυτοί όπως νομίζουν και την αγανάκτησή τους εδώ είμαστε για να την αναλύσουμε. Αν κατέβει και καμιά βιτρίνα μαγαζιού, ποιος την πηδάει μπροστά στην αγανάκτηση των παιδιών;
Είναι από τις μεγαλύτερες υποκρισίες να σκούζεις για τις αποφάσεις των δικαστηρίων όταν σου πειράζουν τα δικά σου τα παιδιά, που εβδομάδες έκαναν μπουρδέλο την Αθήνα, και να καταφεύγεις στην ασφάλεια του νόμου όταν θέλεις να περάσει το δικό σου, όπως με τον Ελαιώνα. Λέω λοιπόν εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Αν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι αρνητική, αλλά ο Παναθηναϊκός και ο Βωβός τη γράψουνε και συνεχίσουνε τα έργα, τι πρέπει να γίνει; Να επέμβει η Αστυνομία; Και πώς να σταματήσει τα έργα; Με τη βία; Δεν είπαμε ότι η αστυνομική βία πρέπει να σταματήσει; Εκτός αν σε αυτή την περίπτωση κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τώρα η Αστυνομία εξυπηρετεί εμάς και όχι τον έρμο τον μαγαζάτορα, που σε όλες τις γιορτές τον πηδάγαμε για να διαμαρτυρηθούμε.
Αυτό βασικά.
Συμφωνείς δηλαδή;
Από τα πιο ηλίθια κείμενα που έχουν υπάρξει.
Kelldorain
16-01-2009, 00:10
Ωπα δεν με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι ότι το παραπάνω κείμενο μπορεί να αποτελέσει τρόπο σκέψης για έναν αγανακτισμένο οπαδό, ειδικά από τη στιγμή που ο Τσίπρας στο συγκεκριμένο θέμα έχει κρατήσει τρελά υποκριτική στάση. Στο θέμα των άλλων γενικά αν διαβάζεις κι άλλα κείμενα του Πανούτσου αυτή είναι η άποψη του, οκ και εγώ τη θεωρώ δογματική αν και σωστή σε κάποια λίγα σημεία , αλλά δεν εστιάζω εκεί.
Έλα μωρέ ποιός Πανούσης που με τον Καρπετόπουλο ερχότανε όταν ήμουνα στον Πανελλήνιο και τους τάιζα κάθε μέρα μπιφτέκια.. Είναι τώρα δημοσιογράφοι αυτοί.. Άσε να πούμε τα πάντα όλα.
πσ: ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!
Darkling
17-01-2009, 17:40
ειναι γνωστο οτι ειμαι υπερ του νεου γηπεδου του παο.
εχει πεσει φαπα*** σε σχεδον καθε γηπεδο του Λεκανοπεδιου Αττικης.
Ε, αλλο ενα για τη συλλογη.
(***ποδοσφαιρικη ε. ουινκ, ουινκ.)
SpiritCrusher
17-01-2009, 18:18
Κάθε φορά που λέει ο σπήκερ για τον Κηπουρό, απορείς ποιον από τους 2 εννοεί.
Magellan
17-01-2009, 19:44
αντε γαμηθειτε ρε μαλακισμενα
γαμηθειτε
rip στον οπαδο του ηρακλη
Nodoordonotthereisnotry
18-01-2009, 00:46
rip στον οπαδο του ηρακλη
Αυτό.
stam and the witches
18-01-2009, 03:17
Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να αποδείξει ο Πανούτσος γενικά, πέραν του ότι είναι ανερμάτιστα βλάκας. Έχω διαβάσει πολλούς αντιδραστικούς δημοσιογραφίσκους, αλλά σαν το δικό του άρθρο για τις πορείες και τα επισόδεια τις προάλλες δεν έχω ξαναδεί.
μπηκε ο οπαδος να προστατεψει κατι πιτσιρικια για να μην τα χτυπησουν οι μπασκινες-γιατι θα τα χτυπαγαν και αυτα τοσο ανεγκεφαλοι που ειναι-και πανω στην ενταση επαθε ανακοπη.
κατα τ'αλλα γελαω με σπαμ που υπερασπιζεται πορειες με επεισοδεια
pitchfork
18-01-2009, 10:13
χα, το έμαθα κ εγώ ότι τριγυρνούσε στα μέρη μας. ευτυχώς, δεν τον πέτυχα πουθενά. κ ήθελα να τον ρωτήσω αν στο δήμο τον τρέχουν πολύ ή έχει χρόνο να ασχοληθεί με ένα έργο πρασίνου που έχω αναλάβει. να βγάλει κανα έξτρα χαρτζιλίκι για την οικογένεια. εμείς οι λεφτάδες πρέπει να βοηθάμε τους βιοπαλαιστές...
Πήρες έργο ρε θηρίο?
Γιατί έχει αντιρίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ?
Η άποψή μου είναι ότι ο τσίπρας είναι πρακτοράκος. Όταν είδαν τα μεγάλα ποσοστά δυναμικότητάς του. του εξήγησαν κάποιοι ότι μιας και τελικά δεν πρόκειται να χαλάσει το δικομματισμό στην ελλαδιστάν καλό γι αυτόν θα είναι να φύγει από τη μέση πατώνοντας στις επόμενες εκλογές.
Διάλεξε τον πιο ασφαλή τρόπο για να το κάνει.
Zoonchild
18-01-2009, 13:42
μπηκε ο οπαδος να προστατεψει κατι πιτσιρικια για να μην τα χτυπησουν οι μπασκινες-γιατι θα τα χτυπαγαν και αυτα τοσο ανεγκεφαλοι που ειναι-και πανω στην ενταση επαθε ανακοπη.
ρεσιταλ ΜΑΛΑΚΙΑΣ απο τους γνωστους αλητες μπατσους που κανανε μεχρι και 40αρηδες και 50ρηδες να τους βριζουν και να τους πετανε μπουκαλια (και οτι αλλο εβρισκαν). Φυσικα το αδεκαστο ελληνικο κρατος θα φροντισει να τιμωρηθουν παραδειγματικα, για μια ακομα φορα, οι ενοχοι: Θα ριξει χρηματικο προστιμο στις ομαδες και ολα τα προβλημα θα λυθουν :!:
η ανακοινωση εδω: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=86755
λεει πανω κατω τι ομορφα συνεβησαν
up_the_hammers_Festival
18-01-2009, 14:28
Re antikeimenikoi latreis ths ithikhs kai tou dikaiou tha peite tipota gia ton dalouka?
βουβα ολα τα μουνια,μια χαρα ο δαλουκας
να του δωσουν και βραβειο
ειχα ανεβει εκδρομουλα και ολα οκ
παοκια και βαζελοι με φανελες των ομαδων τους να κοβουν βολτα στις εξεδρες των σερραιων και να το παιζουν νταηδες(απο αποσταση βεβαια)
καλα για τον γιατρουδακο τον κωνσταντινιδη τι να πω
ποναει που μια ζωη ηταν αμπαλος και καταντησε στις σερρες για 3κ'60 και πουλαμε αλητεια και πεφτουμε σαν κοτοπουλο κατω...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
αντε παλι β'εθνικη να γουσταρουμε
γερα τωρα για τα ματσακια με τη ντροπη της κρητης
jack the ripper
18-01-2009, 20:27
kai to seri synexizetai.......
Kelldorain
18-01-2009, 20:28
Προβλέπω μέχρι το τέλος του ματς να γίνει άλλο 1 που δεν θα δώσει, τόσος είναι ο μέσος όρος φέτος
jack the ripper
18-01-2009, 20:35
e nai kapws etsi to kovw kai egw....
Darkling
18-01-2009, 21:09
ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΔΩΣΕ
ΤΟ ΕΔΩΣΕ!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)
Kelldorain
18-01-2009, 21:10
χαχααχααααχαχχαχα πεθαίνω με το ποστ αχχαχααχχαχ με έχει πιάσει νευρικό γέλιο
Magellan
18-01-2009, 21:14
ε ηταν
Darkling
18-01-2009, 21:16
εκει δεν πρεπει να αποβληθει ο Καραμπελας???
αλλα η πουτανα η παραγκα εχει πολλα πλοκαμια..
Kelldorain
18-01-2009, 21:17
Χμ επειδή δεν το δα ζωντανά αλλά μετά το πρόλαβα φευγαλέα σε ένα ριπλέι , Maggelan το λές ειρωνικά ε? Γιατί δυσκολεύομαι να δω επαφή (pitchfork σε παρακαλώ όταν διαβάσεις το ποστ δείξε έλεος :!: )
εντωμεταξύ βλέπω GG* online και περιμένω πόστ :pingpong:
Magellan
18-01-2009, 21:21
Maggelan το λές ειρωνικά
ενοειται πως ηταν πεναλτυ
jack the ripper
18-01-2009, 21:22
TSONTA
Darkling
18-01-2009, 21:23
http://www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50252912/Electronic_Calculator.jpg
Προλαβαινετε.
Kelldorain
18-01-2009, 21:24
Αυτός ο Ρουκάβινα σε κάθε ματς που μπαίνει βάζει γκολ
jack the ripper
18-01-2009, 21:26
profanws den prolavainoume...wstoso einai tsonta pleon..an mpei kai tetarto idiws :)
EDIT: :D :D :D :D
pame kai gia to 5
Darkling
18-01-2009, 21:34
Μανάρι, Σηφακη, πιασε και κατι.
Ntaxei, de tha stathw sto moufa penalty, pou stin teliki tha mou peis 4-0 irthe, to penalty sou ftaiei, alla pragmatika xairomai (ef'oson fygei o gidovoskos Hernandez e)
Raven Lord
18-01-2009, 22:21
ούτε εγώ θα σταθώ στο χέρι-κόκκινη του 1ου ημιχρόνου ή το παντελώς άκυρο πέναλτυ - το οποίο δεν είχε κανένα απολύτως λόγο να δώσει και θα πω ότι η ομάδα άρχισε να παίζει μπάλλα. άργησε ένα γύρο, αλλά τώρα παίζει μπάλλα. αυτό να δω κ με βιγιαρεάλ...
Xeri-kokkini den itan. Penalty mporei na edine, alla den to eixe proekteinei, oute pou prolave na dei ti egine mesa sto mpougio, edw sta replay kai de fainotan kathara.
Tespa, anousia kouventa, peran tou oti oi klapses twn vazelwn exoun arxisei na pianoun topo, auto de dikaiologei tin eikona, opote o,ti eipa pio panw, ERNANTETH POULO!
Μανάρι, Σηφακη, πιασε και κατι.
μο να μη πιασει τιποταα;πωπωΩω μαναρι
fandango
18-01-2009, 23:00
ERNANTETH POULO!
όχι, όχι πούλο ακόμα, κρατήστε τον μέχρι και την ρεβάνς του κυπελλου πλιζ.