Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Fireknight
29-11-2008, 19:47
kai troei kai kokkini ![2 kitrines e!]

fandango
29-11-2008, 19:50
Δαλούκα τυχερός είσαι που δεν έφυγες από το γήπεδο με κανα σουγιά στο πνευμόνι από τον Πάμπλο.
κατά τα άλλα, 2πλό χωρίς Μουσλίμοβιτς, με νικητήριο γκολ στο 93'.
Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Razor
29-11-2008, 20:12
απιστευτα κωλοφαρδος ο φετινος τουρκος

fandango
29-11-2008, 20:54
καλά ναι. και τρελό σπρώξιμο από τη διαιτησία ε, για ναμην ξεχνιόμαστε.

Razor
29-11-2008, 21:14
μιλησε κανεις για σπρωξιμο? αλλα κι εσυ πρεπει να παραδεχτεις οτι φετος η θεση σου ειναι καθαρα ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ - ανυπαρκτος βαζελοχανουμος και ΑΡΗΣ και απιστευτη κωλοφαρδια δικια σου βλεπε πχ τα τελευταια δυο αποτελεσματα.

Kelldorain
29-11-2008, 21:58
Αυτό που έκανε ο Μπαστια δεν υπάρχει, ε

Fireknight
29-11-2008, 22:01
sigoura eixe plaka pantws .
einai omws kokkini afto ? den exo idea ti isxyei gia teties periptoseis :s

BlackiE
29-11-2008, 22:02
χαχα θεός!
Κρίμα γι' αυτούς τους 40 χιλιάδες.

jack the ripper
29-11-2008, 22:03
psofisa sto gelio me bastia....
ntaks krima gia ton kosmo ontws....an kai einai paradosi na xanoume vathmous meta ta mats CL

inhalexhale
29-11-2008, 22:05
POULHMENE PRAKTORA, KATW TA XERIA APO TON MPASTIA.

mlk se ligo tha skane kokkines epeidh o paikths plakwnei ta paidia tou sto ksylo.

Kata t' alla, o Kwstenoglou dinei nea pnoh sthn omada, pame kala. H shmerinh apotyxia na nikhsei ton NTEFORME vazelo de thewreitai shmantikh kai tha synexisei na exei th sthriksh mas kai tou Theou.

Kelldorain
29-11-2008, 22:07
POULHMENE PRAKTORA, KATW TA XERIA APO TON MPASTIA.

mlk se ligo tha skane kokkines epeidh o paikths plakwnei ta paidia tou sto ksylo.

το πρωτάθλημα που θέλουμε!

Boris-san
29-11-2008, 22:14
Pali gamhse h mapokara.Etsi gia Cl tou xronou \m/

Sotos_The_Tequiler
29-11-2008, 22:31
πάλι μαλακίστηκε το τριφύλλι;;;
ΓΤΠ

BlackiE
29-11-2008, 22:45
http://contra.gr/Columns/Paparazzi/222322.html

λολ

Magellan
29-11-2008, 22:56
αχαχαχαχα

η περιγραφη δεν υπαρχει!!!

Darkling
29-11-2008, 23:12
Mετα την ομολογουμενως ενδιαφερουσα παρενθεση την τεταρτη ο παο επεστρεψε στα γνωστα επιπεδα αθλιοτητας του εκει που επιστρεφω απ οταν ταξιδευω εγω και πηρε ενα δικαιο Χ απ την Ιντεπεντιεντε Τριπολης που ουτε κι αυτη δικαιουταν κατι παραπανω πιθανον να εκαναν συντηρηση στο τελος για το Λιμπερταδορες την Τεταρτη. Ειδα απ το 60 και μετα και ο παναθηναικος δεν μπηκε ποτε στην περιοχη, εκτος απο περιπτωσεις συγκινητικης καμιναδας.

Αλλα οταν παιζεις με κορυφη εναν παικτη και αυτος ειναι ο Πετροπουλος και ταυτοχρονα το θεωρεις και μαγκια του αγαπημενου μας προπονητη (δεν λεω ακριβως οτι δεν ειναι καλος, αλλα για μενα εχει μια αρκετη δοση Φερερ-ιας χωρις τις δασκαλιστικες παπαριες του τελευταιου, εννοω ως προς το "λολ, κοιτα τι θα κανω εγω τωρα στην εντεκαδα χουχου!!!") εκει καταληγεις.

Τεσπα παμε γι αλλα. Θα περασουμε στον ομιλο και θα την πουμε και στους γκεη-βρους που ειναι στο ουεφα, μια χαρα.

Και τωρα οι αγαπημενες μου σημειωσεις, να περναει η ωρα.

1) Ο Καραγκουνης εχει χασει το νοημα του "παθιασμενος μπηκε να αλλαξει τη ροη". Κατι σε "αυτη τη φορα ειχε αρχισει τις καραγκιοζιες πριν καν ακουμπησει μπαλα" ειναι πιο λογικο.

2) Κλαιω με κοσμο παο. Μεσα σε ενα συγκινητικο ενσταντανε οπου φταιει ο Γκαγκατσης και ο Κασναφερης, πρεπει να ζητησαν περιπου 42 πεναλτυ στο τελευταιο τεταρτο. Οι δε παικτες του, επεφταν το ιδιο συγκινητικα. Αλλα μη ξεχναμε! Ντιογο.

3) Φαση Μπαστια, μπεστ οφ της χρονιας. Δε ξερω τον κανονισμο, αλλα τι σημασια εχει?

4) Ζομγ!!~~!! Τεν Κατε >> Μουρινηο και Κωστενογλου >> Τεν Κατε, Ροφλολ ζομγκ Κωστενογλου >>>> Μουρινηο!!

5) Αντι να ασχολουνται με τα λιμανια και τον αμερικανικο στολο προτεινω να αρχισουν για αρχη να κυνηγανε τον ΠΑΟΚ. Μετα βλεπουμε. Και βαστα κατακαημενη Ρουμελη ω μην κερδισει και η Ξανθη αυριο.

6) Πρωτοσελιδα της Πεμπτης. Γουεμπλεη. Σορρυ αλλα αυτη τη φορα οι Παπαδοπουλοι ειναι στο αλλο στρατοπεδο.

7) το παραπανω ηταν λιγο αστειο σχολιο. Μου αρεσε ομως!!

8) Χαχ, στο τελος ο Παμπλιτος ο Γκαρσια απ τα Νεα Μουδανια, θα φαει 34 αγωνιστικες και θα τους φταιει ο Σωκρατης.

9) Περιμενα την ΠΟΡΝΗ να πληρωθω την τριαδα μου, αλλα αυτοι οι μαλακηδες (σικ) μαλλον εχουν βαλθει να φανε τον Σουστερ. Στα διαλα.

Raven Lord
30-11-2008, 00:55
βαρέθηκα...

cancer
30-11-2008, 01:05
mallon apto sinthima ellas europi panathinaikos 8a prepei na katargi8ei to ellas.

Raven Lord
30-11-2008, 01:17
ε, ναι :x

carheart
30-11-2008, 01:59
Mits, το ξέρεις πως έχεις ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό περισσότερο από όσο έχουν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό όλοι οι ΒΑΖΕΛΕΣ εδώ μέσα ε.

Και ενίοτε τους κατηγορείς κιόλα για τα αιώνια κόμπλεξ, κλπ.

Milton
30-11-2008, 01:59
:wave:

Milton
30-11-2008, 02:02
Mits ο γκαρσια λεει ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ :wave:

Darkling
30-11-2008, 02:07
Mits, το ξέρεις πως έχεις ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό περισσότερο από όσο έχουν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό όλοι οι ΒΑΖΕΛΕΣ εδώ μέσα ε.

θα χαρω να με διορθωσεις οπου ειμαι λαθος.
στο τοπικ για το πρωταθλημα μπορω να λεω για τον βασικο (εχεχ) ανταγωνιστη μου (συνηθως.) που στο κατω κατω εκατσα και ειδα το β ημιχρονο του και πονεσαν τα ματια μου για πολλοστη φορα.

Αλλα αν σε οπαδο παο (δε λεω βαζελα, ειδες?) το μονο προβλημα απο σημερα ειναι αυτο το ποστ, τοτε οκ.

Raven Lord
30-11-2008, 02:43
εγώ όμως συνεχίζω να λέω gayρος :!:

:P :P

AngelOfSorrow
30-11-2008, 04:36
to pa ston trelogiatrooooooooooooooooooooo

Stormrider
30-11-2008, 04:53
http://contra.gr/Columns/Paparazzi/222322.html

λολ
axaxaxaxaxaxa

AngelOfSorrow
30-11-2008, 05:05
stormrider niwtheis to kayto peos tou paoktsi opadou filathlou k ypostirikti na perimenei ti gkela?

etsi ligo na ksefeygei to idi saltarismeno myalo mas

na se dw ksana ekeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

fandango
30-11-2008, 05:06
μπορώ να ψιλοκαταλάβω την καραμέλα περί κωλοφαρδίας γενικότερα, αφού δεν έχει με τι να ασχοληθεί ο κόσμος λέει και καμιά μαλακία που και που, άντε με την Λάρισα να το δεχτώ κιόλας, αλλά όποιος μιλάει για κωλοφαρδία στο σημερινό ματς, είναι άμπαλος. κωλοφαρδία είναι να κάνει ο Θρασύβουλας 30 φάσεις, κι εσύ 2, και να νικήσεις με γκολ στο 90φεύγα. όχι αυτό που έγινε σήμερα.
στο ματς με την αεκ ήμασταν κωλόφαρδοι που φάγαμε μαλακία γκολ? με τις γριές, κωλόφαρδοι? με τον αρούλη, κωλόφαρδοι επειδή βάλαμε γκολ καραμπόλα ενώ τα ερπετά δεν έκαναν ούτε μια φάση της προκοπής?

τώρα για "πλασματική θέση", "ανύπαρκτους αεκ/παο" και πίπες, πάντα αυτός που είναι στην 2η θέση θα είναι εκεί γιατί οι από κάτω του θα είναι χειρότεροι. ουάου, τρελό συλλογιστικό βήμα, ε?
για "ανύπαρκτο άρη" τι να σχολιάσω, μια ζωή ανύπαρκτοι. ευχαριστούμε που φέτος δεν κάνετε πορεία πρωταθλητισμού όπως ολα τα υπόλοιπα χρόνια και μας δίνετε την ευκαιρία να πάρουμε την θέση σας στην κορυφή της βαθμολογίας. :|

Stormrider
30-11-2008, 05:10
stormrider niwtheis to kayto peos tou paoktsi opadou filathlou k ypostirikti na perimenei ti gkela?

etsi ligo na ksefeygei to idi saltarismeno myalo mas

na se dw ksana ekeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

φιλε AngelOfSorrow , δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν το πάρετε εσείς .
οταν ειναι +9 αποτι το +6 απο τον παναθηναϊκό νιωθω πιο σίγουρος . μακαρι να μην γινει γκελα .

AngelOfSorrow
30-11-2008, 05:14
to pisteyw

kai gw san PAOK me 43653 sta 42698 tha imoun apogoiteymenos me mia apli kataktisi ksana protathlimatos k tipota allo

alla

ta pragmata einai apla

stoxos to ouefa kai

m'ena oneiro tha zwwwwwwwww

to'pa ston trelogiatrooooooo

ante mwri paniwnara!

stam and the witches
30-11-2008, 06:10

θα χαρω να με διορθωσεις οπου ειμαι λαθος.
στο τοπικ για το πρωταθλημα μπορω να λεω για τον βασικο (εχεχ) ανταγωνιστη μου (συνηθως.) που στο κατω κατω εκατσα και ειδα το β ημιχρονο του και πονεσαν τα ματια μου για πολλοστη φορα.

Αλλα αν σε οπαδο παο (δε λεω βαζελα, ειδες?) το μονο προβλημα απο σημερα ειναι αυτο το ποστ, τοτε οκ.

Συμφωνώ απόλυτα με carheart.

Mitsmann, θες να σου απολογηθεί κανείς ή είναι ιδέα μου; Γιατί αν θες έχεις πρόβλημα.

Ον τόπικ, δεν πήρα θέση στο ματς 8)

JnB
30-11-2008, 06:28
με τον αρούλη, κωλόφαρδοι επειδή βάλαμε γκολ καραμπόλα ενώ τα ερπετά δεν έκαναν ούτε μια φάση της προκοπής?
...
για "ανύπαρκτο άρη" τι να σχολιάσω, μια ζωή ανύπαρκτοι. ευχαριστούμε που φέτος δεν κάνετε πορεία πρωταθλητισμού όπως ολα τα υπόλοιπα χρόνια και μας δίνετε την ευκαιρία να πάρουμε την θέση σας στην κορυφή της βαθμολογίας. :|

Γκολ με καραμπόλα = κωλόφαρδο.
Αν θυμάμαι καλά το ματς ναι, δεν κάναμε φάση, αλλά ούτε και εσείς μας πατήσατε ε; Έκανε μπαμ ότι όποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε, και το βάλατε με καραμπόλα.
Όσο για το μια ζωή ανύπαρκτοι, θα μιλήσω για φρέσκα πράγματα, έχω 2 χρονιές που βαίνω 4ος παίζοντας αντικειμενικά καλή μπάλα, στις οποίες χρονιές εσύ τα πήγες σκατά (με αποκορύφωμα την περσυνή 9η θέση) οπότε άσε και εσύ την καραμέλα.

Αντικειμενικά ο φετινός παοκ δεν παίζει καμια σούπερ μπάλα, είναι όμως αποτελεσματικός. Λίγη τύχη την έχει ως τώρα, αλλά imo πρέπει να παίξει καλύτερη μπάλα αν όντως θέλει παραπάνω από ουέφα γιατί δε θα έρχεται πάντα το μισό-μηδεν.

Όσο για μας, να το χέσω το καλό ποδόσφαιρο χωρίς να νικάμε. Θα γίνει η στραβή αύριο με σέρρες (που πολύ το φοβάμαι) και θα τρέχουμε πάλι....

Razor
30-11-2008, 07:39
ΟΞΩ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΟ

FIXXXER
30-11-2008, 07:45
Προτεινω ο αγωνας του δευτερου γυρου μεταξυ Αστερα Τριπολης και ΠΑΟ να γινει στο Σαν Σιρο Τζουζεπε Μεατσα.

Raven Lord
30-11-2008, 07:52
μπράβο!!! το πήρατε κι αυτό!

FIXXXER
30-11-2008, 07:54
Α δεν ξερω εγω τωρα το σκεφτηκα.

Darkling
30-11-2008, 10:08
Mitsmann, θες να σου απολογηθεί κανείς ή είναι ιδέα μου; Γιατί αν θες έχεις πρόβλημα.

χαχ, ασχετο συμπερασμα της βδομαδας.
τεσπα, οταν δω κανα ποστ του στυλ "ο οσφπ δεν επαιξε καλα γιατι το κεντρο του κολλαει σε γρηγορα χαφ" π.χ. η γιατι ο Αντζας με το Ζεβλακοφ ειναι αργοι και οι 2, τοτε θα σου πω και σενα οτι ναι, οκ, εχετε δικιο.

Αν πιστευεις (αφου συμφωνεις ε!!) οτι σε ασχετες συζητησεις πεταγεται το ονομα παο πιοτερο απ την ομαδα που κανανε και ειδικο τοπικ για να κοροιδευουν (αλλα ενα πρωταθληματακι θα το θελαν ολοι κολασμενα.) τοτε κανε ενα σερτς, ενα μπραουζιν, ενα σερφιν, ενα κατι.

Kelldorain
30-11-2008, 11:51
Για πείτε όσοι το είδατε, του Γκαρσία ήταν και για κόκκινη ή σιωπηλή τιμωρία στυλ οφη;

Milton
30-11-2008, 12:00
νομιζω οτι οι περισσοτεροι που το ειδαν απορουσαν στην αρχη γιατι πηρε κοκκινη γιατι δεν ειχε δειξει η καμερα τι ειχε γινει με τον γκαρσια. παραπονεθηκε στον διαιτητη για κατι νομιζω, ε και μετα δαγκωνε φανελες και ετριβε τα χερια του για να μην χωσει καμια σε κανα περαστικο

στο 3:50 εδω η φαση

http://www.youtube.com/watch?v=_9aThJL2TFM

εχει και την φαση με το χερι του ροκα

fandango
30-11-2008, 13:20
αρχίδια κόκκινη ήταν του Γκαρσία. η πρώτη κίτρινη, οκ, έξυπνη/πούστικη κίνηση του παίκτη του Θρασύβουλα.
η δεύτερη όμως ήταν προκλητική. αντιθέτως, η αποβολή του Μπαστια ήταν πεντακάθαρη, αφού βρίσκει το πόδι του αντιπάλου και φαίνεται ότι δεν πάει για την μπάλα. :)

geologiko_karoto
30-11-2008, 14:07
http://www.imageshack.gr/files/jr6vvnjxqow6b7eynb9u.jpg

http://www.imageshack.gr/files/e099kwtmkwx8slsoenjl.jpg

ΔΩΣΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

ΠΑΜΠΛΟ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ

JnB
30-11-2008, 14:42
ΟΞΩ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΚΥΛΟ

Εγώ φταίω ή οι δικοί μας που τα τελευταία παιχνίδια δεν βάζουν γκολ ούτε με αίτηση; :evil:
Για να δούμε...

Kelldorain
30-11-2008, 14:43
Ε θα νικήσει ο άρης σήμερα, τι στο διάολο

Fireknight
30-11-2008, 16:48
αρχίδια κόκκινη ήταν του Γκαρσία. η πρώτη κίτρινη, οκ, έξυπνη/πούστικη κίνηση του παίκτη του Θρασύβουλα.

stin proti kitrini fenete ke o darlas apo piso o opoios einai sto allo miso tou gipedou[tou thras diladi] , opote den mporei na ginei sentra . Gia tin defteri den polykatalava ki ego .
par'ola afta i kokkini tis imeras itan tou Bastia !

Pinatero
30-11-2008, 17:29
τι κωλοφαρδοι ρε συνδρομα νταουν? τι κωλοφαρδοι!!!! γκολ με ασσιστ μπασκετ τρωμε, καλυτεροι απο θρασυβουλα οχι οτι παιξαμε μπαλαρα, αλλα πηραμε με τοσες απουσιες ενα ματς σημαντικο! μας σκοτισατε τα παπαρια, κωλοφαρδοι και κωλοφαρδοι! αη σιχτιρια! κι ουτε λεω οτι θα παρουμε πρωταθλημα και τετοια στην τελικη μπορει και να βγουμε 4οι 5οι ε και? λες και ολοι οι υπολοιποι ειναι τα ατυχα πιτσουνακια μας, ε χεστε μας! τοσα χρονια γκαντεμηδες η' ανικανοι πειτε το οπως θελετε, εχω να δω τον παοκ να να γυρναει η' να ισοφαριζει ματζ στο τελευταιο 10λεπτο ουτε και γω ξερω απο ποτε, ε δεν ειναι και κωλοφαρδια που συνεβει αυτο εχτες!

JnB
30-11-2008, 18:27
Ευτυχώς διαψεύστηκα, το πήραμε το ματσάκι και κάναμε και πολλούς χαρούμενους στο πρεντίξιον :)

εδιτ: εκτός από μένα που το έπαιξα 1-0 :evil:

stam and the witches
30-11-2008, 18:40

χαχ, ασχετο συμπερασμα της βδομαδας.
τεσπα, οταν δω κανα ποστ του στυλ "ο οσφπ δεν επαιξε καλα γιατι το κεντρο του κολλαει σε γρηγορα χαφ" π.χ. η γιατι ο Αντζας με το Ζεβλακοφ ειναι αργοι και οι 2, τοτε θα σου πω και σενα οτι ναι, οκ, εχετε δικιο.

Αν πιστευεις (αφου συμφωνεις ε!!) οτι σε ασχετες συζητησεις πεταγεται το ονομα παο πιοτερο απ την ομαδα που κανανε και ειδικο τοπικ για να κοροιδευουν (αλλα ενα πρωταθληματακι θα το θελαν ολοι κολασμενα.) τοτε κανε ενα σερτς, ενα μπραουζιν, ενα σερφιν, ενα κατι.

Τι μου το λες εμένα ρε μλκ, το δικό σου ποστ είδα και αυτό σχολίασα. Όταν κάνω ανάλογο ποστ πες μου, τι με νοιάζει ποιος λέει τι γενικά.

Δε συμφώνησα στο ότι ασχολείσαι με το βάζελο περισσότερο απ'ότι οι βάζελοι με το γαύρο, συμφώνησα στο ότι δουλειά δεν έχεις και ασχολείσαι.

FIXXXER
30-11-2008, 19:14
Αστο ησυχο το παιδι ρε, ειναι ναυτικο ολο το Σ/Κ μεσα και δεν του εφερε κι ο Magellan καμια ταινια να δει, ε με κατι πρεπει να ασχοληθει, ποσο Heroes Of Might And Magic μπορει να παιξει κανεις..

jack the ripper
30-11-2008, 19:36
XAXAXAXAXAXAXAAXXAAX

2 penalty ta exasan kai ta 2

Emeis kai AEK kanoume agwna dromou gia to poios tha xasei perissoterous vathmous

_UnHoLyMaRtYr_
30-11-2008, 19:38
Συν το οτι δεν ηταν πεναλτυ.

Magellan
30-11-2008, 19:51
με την ενδεκαδα που κατεβαζει ο βαλβερδε ευκολα γινεται η γκελα

_UnHoLyMaRtYr_
30-11-2008, 20:51
Ρε πούστη Φερνάντο, ρε πούστη :touched:

Stormrider
30-11-2008, 21:58
abraam. ante gamisou . olo malakies .

BlackiE
30-11-2008, 22:11
Μεγάλο χιτάκι το Seven Nation Army τελικά.

fandango
30-11-2008, 23:18
που λέτε, η αεκ έχει πολλή πλάκα φέτος.

House Of Low Culture
01-12-2008, 01:13
που λέτε, Ολυμπιακός.-

ion_storm
01-12-2008, 01:17
Οι της αεκ οπαδοι φιλοι μου εχουν παρανοησει τελειως. δεν ξερουν τι να κανουν τι να πουν και ποιον να κατηγορησουν. εχει πλακα παντως η ολη φαση,

Ford Prefect
01-12-2008, 03:13
που λέτε, Ολυμπιακός.-
Χτυπάω ξύλο, κάνω κωλοτούμπες, αλλά η απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία 3 ματς είναι διαστημική. Αν δεν είναι πυροτέχνημα, και δεν βλέπω για ποιο λόγο να είναι αφού και με διαφορετική σύνθεση αποδίδει το ίδιο ποδόσφαιρο, μιλάμε για οδοστρωτήρα που μπορεί μεγάλα πράγματα.

Πάντως και ο Νιόνιος είναι αδικημένος πάλι, δεν του έδωσαν πέναλτι και του Μήτρογλου ήταν οφσάιντ, ενώ και η δεύτερη κίτρινη αυστηρή, αν και του χαρίστηκε πριν και μάλλον σιχτίρισε. Πάντως οι τελικές ήταν εξωγήινες, κάτι 32-6 νομίζω...

Razor
01-12-2008, 03:26
τραγικος ΑΡΗΣ,το χειροτερο παιχνιδι της σεζον μαζι με το εκτος εδρας στον εργοτελη.ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ,ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ οφη (και ριξτε τον στην β)

AngelOfSorrow
01-12-2008, 05:15
gia tin sfagi tou panserraikou de mas eipes omws

Stormrider
01-12-2008, 05:51
παρα πολυ καλος ο ολυμπιακος σημερα για μια ακομη φορα . μακαρι να βλέπουμε τετοια μπάλα συνέχεια .
ο πανιωνιος αδικήθηκε .
η πλακα ειναι πως οι βαζελοαεκτζιδες δεν διαμαρτύρονται για την αδικια στον πανιωνιο οπως συνηθίζουν να κανουν ( δεν εχω ακουσει ραδιο ακομα βεβαια ) . ποσο-πολυ-εχουν-κσενερωσει .

Raven Lord
01-12-2008, 10:58
η πλακα ειναι πως οι βαζελοαεκτζιδες δεν διαμαρτύρονται για την αδικια στον πανιωνιο οπως συνηθίζουν να κανουν ( δεν εχω ακουσει ραδιο ακομα βεβαια ) . ποσο-πολυ-εχουν-κσενερωσει .

ναι ρε φίλος, υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν μπάλλα, τι να κάνουμε?
μπορεί ο πανιώνιος να αδικήθηκε και σε αρκετές φάσεις, αλλά η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ότι δεν χάνεται από τον gayρο, οπότε ποιο το νόημα?
αντίθετα κάποιοι πετάχτηκαν για την κόκκινη που πήρε ο παίκτης του αστέρα στο 90φεύγα... για ανοίξτε κανα κανονισμό να δούμε: ήταν ή δεν ήταν?

Ford Prefect
01-12-2008, 12:01
Δεν διαμαρτυρήθηκαν εδώ εννοείς. Γιατί στα δικά τους φόρουμ έχουν λυσάξει με την παράγκα μας που έσφαξε τον Νιόνιο.

Raven Lord
01-12-2008, 12:10
ε, για εδώ μιλάω. σιγά μην ασχολούμαι με τα φόρουμ του πανιωνίου και των λοιπών καμμένων.

Ford Prefect
01-12-2008, 12:22
Για τα δικά σας λέω. Αλλά τώρα κοίταζα και τα πρωτοσέλιδα και βλέπω τα αεκάκια δεν κρατήθηκαν.

Razor
01-12-2008, 12:26
gia tin sfagi tou panserraikou de mas eipes omws

για το "πεναλτυ" που ηταν ενα μετρο εξω απο την περιοχη ο γκουγκου ( :pink: ) η για το οφσαιντ που οι φωτογραφιες δειχνει οτι καλυπτεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ?

λοκαστ καποτες ειχες πει οτι αν ο πανσεραικος τερματισει εξω απο την 8αδα θα εισαι κοψεις την φουντα η κατι τετοιο? βαριεμαι να ψαχνω :mrgreen:

fandango
01-12-2008, 12:29
λοκαστ καποτες ειχες πει οτι αν ο πανσεραικος τερματισει εξω απο την 8αδα θα εισαι κοψεις την φουντα η κατι τετοιο? βαριεμαι να ψαχνω :mrgreen:

νομίζω είχε πει ότι αν δεν βγει τουλάχιστον 8ος, δεν θα ξαναποστάρει. :P

Raven Lord
01-12-2008, 12:43
Για τα δικά σας λέω. Αλλά τώρα κοίταζα και τα πρωτοσέλιδα και βλέπω τα αεκάκια δεν κρατήθηκαν.

νομίζω τα συμπεριέλαβα κι αυτά εδώ:

και των λοιπών καμμένων.

Jim Dandy Mangrum
01-12-2008, 12:44
razor einai eksw men apth perioxh alla einai kokkinh

AngelOfSorrow
01-12-2008, 13:59
http://www.contra.gr/press/newspapers/01122008/sportvorra.jpg

an arxisan kai ta spor tou vorra ta "+8 apo tade kai +5 apo tade" paei to xasame to myalo mas

Kelldorain
01-12-2008, 14:26
Η κατάσταση με τις εφημερίδες της Θεσσ/νικης πως είναι; Δηλαδή η κάθε εφημερίδα ποια ομάδα υποστηρίζει;

Razor
01-12-2008, 14:29
ολες τον μπαογκ.

Jim Dandy Mangrum
01-12-2008, 14:45
nai ti na sou...h a8l. mak.-8rak. sigoura........

Razor
01-12-2008, 15:01
η αθλητικη ξεκινησε σαν φιλοαρειανιδικη και καλα αλλα οι κοντρες που ειχε στην πορεια με τον super3 την εκανε πιο αντιαρειανιδικη και απο τα σπορ που βρωμαν,βλεπε πχ φωτομονταζ Σαουριδη να βρισκεται στο κρατητηριο.Δεν τον χαλασαν τα κυνηγητα ομως μετα τον σαυραντη πανταζη και κααααπως σοβαρευτηκε.Για να δουμε τι θα λενε αυτα τα Αθλητικα Νεα που ειναι στα σκαρια :D

Raven Lord
01-12-2008, 19:26
[quote="Ford Prefect":3e8cmwyx]Για τα δικά σας λέω. Αλλά τώρα κοίταζα και τα πρωτοσέλιδα και βλέπω τα αεκάκια δεν κρατήθηκαν.

νομίζω τα συμπεριέλαβα κι αυτά εδώ:

και των λοιπών καμμένων.[/quote:3e8cmwyx]

άσχετο, τώρα το συνειδητοποίησα: ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ FORUM ΒΑΖΕΛΟΥ!!! :disco: :lol: :lol:

Ford Prefect
01-12-2008, 20:34
Α, και έλεγα πώς δεν το σχολίασε. Λυπάμαι που σε απογοητεύω, τα σχόλια τα αλιεύουν κάποιοι αργόσχολοι από φόρουμ του Ολυμπιακού προς διασκέδασή μας.

Raven Lord
01-12-2008, 20:35
είπα κι εγώ :(

Darkling
02-12-2008, 02:36
χαχαχα ρε ποτε θα μου φερετε εναν αυθεντικο GWF εδω να συζητησουμε!!!!

eleventh guardian
02-12-2008, 02:44
Ψήσου να μπεις στο φορουμ τους και να τους τρολλάρεις ακατάπαυστα. Κι αμα μπεις, πες μου κι εμένα για να παρακολουθώ.

Darkling
02-12-2008, 02:50
δε μπορω να το κανω αυτο.
δεν εχουν χιουμορ οσον αφορα τον ολυμπιακο.

AngelOfSorrow
02-12-2008, 03:11
razor gia to skoulikoradiofono pou lene oti tha ginei akouses tpt?

Razor
02-12-2008, 03:44
μεσα δεκεβριου ξεκιναει
www.athlitikanea.gr (http://www.athlitikanea.gr)

Pinatero
02-12-2008, 14:08
κατι μου ειπαν οτι ο Δαλουκας δεν παραπεμφθηκε! :worship:

AngelOfSorrow
03-12-2008, 04:24
razor periodo exete kai asxoleiste pali me mas sto site tou super3?

Razor
03-12-2008, 12:45
νταξει δεν γινεται να περασει ετσι στο ντουκου να σας χαρισει ο αλογοσκουφης ολα τα χρεη, θα υπαρχουν και καποιοι που θα αντιδρανε στην πολη και δεν ειναι λιγοι

hcpunksonacid
03-12-2008, 13:28
44

JnB
03-12-2008, 13:56
Nαι, αλλά τότε ήταν νόμος του κράτους :midfinger: :P

AngelOfSorrow
03-12-2008, 15:56
giannis thriskeia lampros super3

eiste apisteytoi

provlepw ektakti sinenteyksi tipou tou odontokompogianiti gia tis ekselikseis ston paok

Avi
03-12-2008, 16:12
Ε όχι και κομπογιαννίτης,αυτό παραπάει.

Ρε Razor,καλά δε στα'φτιαξε τα δόντια ψες?

Razor
03-12-2008, 16:17
αρχοντας ο προεδρας

geologiko_karoto
03-12-2008, 16:30
το καυτό ποδοσφαιρικό ερώτημα είναι το εξής
πώς μπόρεσε ο Γκαρσία να δαγκάσει τη φανέλα του αφού έχει σπασμένα δόντια;;;;
εεε;

και ο Αδόλφο Μπορέλ είναι ο τύπος που ζει με τη μαμά του στα 50,δίνει καραμέλες σε παιδάκια με σκοπό να τα παρασύρει στο υπόγειο του σπιτιού του και να τα γδάρει ζωντανά με σκοπό να φτιάξει παιδικές κούκλες με το δέρμα τους

μόνο άρχοντας ο πρόεδρος,πάπας ολάκερος!
http://www.paokg4.org/images/textimages/blogblack/popeskordas1.jpg

Razor
03-12-2008, 16:48
ξεκαρδιστηκαμε :thumbsup:

Zoonchild
03-12-2008, 17:00
Ροδολφο, οχι Αδολφο :!:

Ροδολφο Μπορελ, πρωην προπονητης του Ηρακλη για την ακριβεια :wink:

Magellan
03-12-2008, 21:36
Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Ο Τάκης Λεμονής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς φέρεται να μην έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του για την ομάδα στο διοικητικό συμβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Γαλλής, ο οποίος λέγεται πως στήριξε τα αιτήματα του τεχνικού των «κυανέρυθρων», αλλά δεν είχε τη συμπαράσταση των υπολοίπων μελών του ΔΣ και των μετόχων.

jack the ripper
03-12-2008, 22:30
0

fandango
03-12-2008, 22:32
νοκ άουτ κι ο Ίβιτς.

Σάντος, βάλε Χαλκιά, Γλύκο και Ρίζο βασικούς!! \m/

AngelOfSorrow
04-12-2008, 02:35
diladi me to stanio prepei fetos na doume vasiko mpalafa?

http://pro.corbis.com/images/CB020155.jpg?size=572&uid=%7BC5173AF5-436C-4FA5-B065-73EAF767EB24%7D

Razor
04-12-2008, 10:42
o rebelos γιατι σταματησε να ποσταρει στο αθλετιξ ενω στην αρχη μας ειχε πρηξει με τους ρεκομπες και τους εστογιανοφς? ε ρε κατι οπαδαρες

Razor
04-12-2008, 10:48
Η «κίτρινη ζώνη» επιστρέφει!!!

Ο SUPER 3 επιστρέφει στα FM…!!! Η «κίτρινη ζώνη» του Συνδέσμου θα βρίσκεται ξανά στον αέρα, μέσα από τον «Αθλητικά Νέα 98.7»!!!!

Κάθε μεσημέρι (τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο) ο Σύνδεσμος θα παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα μέσα από τη συχνότητα του νεοσύστατου σταθμού, που σύντομα θα εκπέμπει τόσο στα ερτζιανά, όσο και μέσα από το διαδίκτυο.

Πρόκειται, από όσο έχουμε ενημερωθεί από τους επικεφαλείς της συγκεκριμένης κίνησης, για μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη και στα μέσα μαζικής ενημέρωσής της.

Εκτός από τον ραδιοφωνικό σταθμό στους 98.7, θα υπάρχει παράλληλα και πλήρης ενημέρωση μέσα από το ίντερνετ (www.athlitikanea.gr (http://www.athlitikanea.gr)) καθώς και έκδοση, σε εύλογο χρονικό διάστημα, αθλητικής εφημερίδας.

Η επιστροφή λοιπόν του SUPER 3 στον αέρα είναι γεγονός και σχετικές ανακοινώσεις για το πρόγραμμα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

επιτελους λιγη αντικειμενικη ενημερωση :D

Zoonchild
04-12-2008, 15:30
για πειτε για το περιφημο ημεηλ που στειλανε οι αρειανοι στον αλογοσκουφη! θελω λεπτομερειες.. :P

Pinatero
04-12-2008, 17:00
στειλανε και δωρο χριστουγεννων!

https://www.perizitito.gr/product.php?productid=28787

Daffy
04-12-2008, 17:02
patos kai miden

esi apo pano exeis ena diarkeias gia ti kirgiaki :)

Razor
04-12-2008, 17:02
OYΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΑ

Pinatero
04-12-2008, 17:19
ελα ρε τζουτζουκο, να σου διαβασω να σε παρει ο υπνος!

Περιγραφή

Ένα σκουλήκι μια φορά, ζούσε μαζί με άλλα σκουλήκια μες στο χώμα, στα χαλίκια, μα είχε κάποια... διαφορά.
Με τα σκουλήκια, τι να πει κανείς; Κάνουνε τους ευγενείς! Ανοίγουν τρύπες στα υπόγεια και λεν μεγάλα λόγια.
Εδώ, να πως τη βγάζω, μια βόλτες κάνω, μια διαβάζω... και σκέφτομαι κάποτε να δω εκεί ψηλά τον ουρανό!!!

Razor
04-12-2008, 17:28
:yawn:

Pinatero
04-12-2008, 17:31
:dfinger:

Razor
06-12-2008, 19:59
ΟΦΗ - Άρης 0-1 :pink: :pink:
http://img514.imageshack.us/img514/117/calvokz5.jpg (http://imageshack.us)

ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΙ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ Β ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ

jack the ripper
06-12-2008, 20:07
liga logia gia to nisi....gia tin omada ston poutso mou

protonios
06-12-2008, 20:15
symfwnw....na paei na gamithei! (h omada, gia to nisi liga logia)

Pinatero
06-12-2008, 20:22
πω πω φιλε razor πρεπει να ναι χαλια εκει στη Β ε?

JnB
06-12-2008, 20:38
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 23155.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/223155.html)
Έτσι γαμώ τον ΟΦΗ!

Ο Εργοτέλης πάντως είναι συμπαθέστατος :)

fandango
06-12-2008, 21:34
τώρα θα σταματήσετε να μας πρήζετε τα παπάρια με τη λέξη "κωλοφαρδία"?

Avi
06-12-2008, 21:53
...,φώναξε δυνατά ο άτυχος!

Raven Lord
06-12-2008, 21:59
μπράβο στην πανάθα για τον τσαμπουκά που έδειξε για άλλη μια φορά εκτός έδρας και γύρισε ματς με 10 παίκτες. τσαμπουκά τον οποίο δε δεχνει ούτε στο ελάχιστο στο οακα. παραλίγο να πληρώναμε την ολιγόλεπτη ολιγωρία για άλλη μια φορά, βέβαια. τεσπα, imo ψιλοάκυρη η πρώτη κίτρινη στο σαριέγκι, ενώ χαρίστηκε στην αρχή στους αμυντικούς τις ξάνθης σε 2 περιπτώσεις. ο ζιλμπέρτο ανεβαίνει σταθερά.

γκολάρα ο κάλβο, που είδε την κίνηση του τερματζή και πλάσαρε προς τα μέσα.

Razor
06-12-2008, 22:08
3 διπλα σε 3 αγωνες

Avi
06-12-2008, 22:13
Κατά τ'άλλα,φοβερή μπάλα στο Παγκρήτιο,πάθος(!),δύναμη,τεχνίτες παίχτες με κόλπα και αυτοματισμούς(!!!),τεράστιο στήσιμο της ομάδας για άλλη μια φορά-ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ το στανιό μου-,μεγάλες αλλαγές απ'τη προπονητάρα-ειδικά ο Βαγγέλι στο 89' βοήθησε απίστευτα στον επιθετικό τομέα-και μια διαιτησία να τη "πιεις στο ποτήρι".

Κάλβο λατρεία.

Kelldorain
07-12-2008, 01:33
Ο Κάλβο για μένα είναι πια ο καλύτερος και πολυτιμότερος παίκτης του Άρη. Μιλάμε για τον mvp mundial νέων βέβαια. Για παναθηναικό πάνω κάτω ότι είπε ο Raven εκτός από την 1η κίτρινη που δεν τη θυμάμαι καθόλου οπότε δεν έχω άποψη. Α , και πάσα του Νίνη στο 1ο γκολ._

zihuatanejo
07-12-2008, 02:33
Υπήρχε περίπτωση να το ήθελε ο Κάλβο;

Δλδ, ούτε καν σήκωσε το κεφάλι για να δει τον τερματοφύλακα.

Razor
07-12-2008, 16:49
Υπήρχε περίπτωση να το ήθελε ο Κάλβο;

ξενερωσες πουστογρια?

zihuatanejo
07-12-2008, 21:53
huh;

Kelldorain
07-12-2008, 22:00
Πολύ ενδιαφέρον μάτς το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την οθόνη

fandango
07-12-2008, 23:13
α ρε Αναστασάκο. :|

Darkling
08-12-2008, 00:30
Πολύ ενδιαφέρον μάτς το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την οθόνη

Που να δεις εμεις που πηγαμε γηπεδο!

Το μονο που κραταω ειναι το (νεο) σκοραρισμα του Μπελουτσι και την ασιστ του Λετο που εχει βαλει μια ελαφρα κουταλια νιονιο στην κεφαλα του.

υ.γ. Ωραιο ηταν το γηπεδο χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αστυνομικο με χακι και σκατοφατσα.

Stormrider
08-12-2008, 03:30
υ.γ. Ωραιο ηταν το γηπεδο χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αστυνομικο με χακι και σκατοφατσα.

lew kai egw . mou ekane entiposi pou den eginan episodia sto karaiskaki .

attila
08-12-2008, 04:36
αφου δεν ειχε μπατσους πουθενα.στο καυτατζογριο μπηκαν μεσα και για 10 λεπτα και δεν εμφανιστηκε ουτε ενας.
επισης ατυχη διμοιρια βρεθηκε στο οακα και εφαγε το ξυλο της αρκουδας.

Jim Dandy Mangrum
08-12-2008, 11:07
α ρε Αναστασάκο. :|

parakalw, mia iatrikh kinhth monada apeksw, otan paizei o PAOK. de 8a th palepsw...

Daffy
08-12-2008, 12:49
Ο Κάλβο για μένα είναι πια ο καλύτερος και πολυτιμότερος παίκτης του Άρη. Μιλάμε για τον mvp mundial νέων βέβαια.
wat?

sta dika mas krima i katapliktiki emfanisi sto a imixrono,an den to telioneis ekei to mats me ena 2o gkol,skaei o tsezarek apto pouthena sti monadiki efkairia tous k sto xonei.sinexizoume

Kelldorain
08-12-2008, 12:57
Ναι, σε αυτό που είχε γίνει το καλοκαίρι πριν έρθει στον Άρη. Εκτός αν κάνω τεράστιο λάθος.

Daffy
08-12-2008, 13:00
Ναι, σε αυτό που είχε γίνει το καλοκαίρι πριν έρθει στον Άρη. Εκτός αν κάνω τεράστιο λάθος.
kameis terastio lathos

o mvp itan o kapel tis sevilis an thimamai kala.o kalvo apo kapxio paixnidi k meta eixe xasei ti thesi tou sti vasiki endekada

Darkling
11-12-2008, 13:42
Ποιος καλβο τωρα και κιτρινομαυρα αλογα με λετε.

Odonian
11-12-2008, 13:44
Μετά από την παρατεταμένη απουσία μου, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου για την ομάδα μου και το πρωτάθλημα που κάνει ως τώρα. Για το CL δε χρειάζεται να γράψω κάτι, ήδη η πορεία είναι επιτυχημένη απόλυτα.

Ο Παναθηναικός του πρωταθλήματος λοιπόν με έχει απογοητεύσει με την βαθμολογική θέση που έχει. Δεν περίμενα τέτοια εποχή να είμαστε μπροστά στη βαθμολογία (δείτε και παρακάτω περί προγράμματος ειδικά), αλλά ήλπιζα να είμαστε πιο κοντά στον γαύρο. Το λέω τώρα για να μην παρεξηγηθούν τα παρακάτω: είναι πλέον πολύ δύσκολη η πρώτη θέση. Ελαφρυντικά υπάρχουν προφανώς:

- Η ομάδα άλλαξε σε τρομαχτικό βαθμό. Και δεν εννοώ μόνο τους νέους (και σε ηλικία!) παίκτες και τον προπονητή με εντελώς άλλη φιλοσοφία, αλλά και το γήπεδο και φυσικά τη μεγαλύτερη αλλαγή, τη διοίκηση. Ήταν δεδομένο ότι όλα αυτά θα έπαιρναν χρόνο να αποδόσουν καρπούς και φυσικά θα είχαμε (όπως έχουμε) και λάθη από τους νέους ανθρώπους, που πρέπει να διορθώσουν.
- Το ΟΑΚΑ, όσο όμορφος και να είναι ο καλατράβας από πάνω μας, δε μπορεί να γίνει έδρα επιπέδου καραισκάκη. Το πίστευα τότε, το πιστεύω ακόμα. Ο ΠΑΟ με δικό του γήπεδο θα είναι άλλο μέγεθος.
- Η διαιτησία έκοψε βαθμουλάκια στην αρχή. Φυσικά έπρεπε να πάρουμε τα ματς όπως και να 'χει, αλλά αν σφύριζαν τα πέναλτυ και ήμασταν στους 5 πχ και όχι στους 9 πίσω, θα ήταν λίγο διαοφορετικά τα πράγματα.
- Παίζουμε στο CL, όχι με μικρές ομάδες για να κάνουμε ροτέισον στον Μήτρογλου! Είναι λογικό να πέφτει η απόδοση.*

Ο Παναθηναικός που θέλουμε βέβαια, δε στέκεται εκεί, όλοι έχουν προβλήματα στον κόσμο. Έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι γι' αυτό:

- Το πρόγραμμα ως τώρα ήταν πολύ καλύτερο για τον γαύρο απ' ότι για τον Παναθηναικό. Έχουμε παίξει εκτος με ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Λάρισα, Ξάνθη, τις πιο δύσκολες έδρες μετά το καραισκακη. Ο γαύρος αντίθετα είχε τα περισσότερα ματς στην έδρα του και εκτός ήρθε σε μας και πήγε σε Ξάνθη, Άρη μόνο. Αν η ομάδα σοβαρευτεί και πάιρνει τα εντός (γιατί εκεί χάνουμε βαθμούς), μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα σε απώλειες του γαύρου και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο νίκης στο καραισκάκη (σε αυτά τα ματς παίζουμε καλύτερα από τα "εύκολα").
- Θα γίνουν μεταγραφές. Φυσικά μπορείτε να πείτε ότι θα κάνουν και οι άλλοι, αλλά όπως τα βλέπω τα πράγματα ο ΠΑΟ έχει συγκεκριμένες αδυναμίες και όρεξη να ρίξει λεφτά. Ο γαύρος με 9 βαθμούς μπροστά, εκτός CL και χωρίς να πονάει τραγικά σε μια θέση (εκτός πλέον από τον αμυντικό χαφ - ο τραυματισμός του Στολτίδη μπορεί να καταλήξει ευλογία για τον γαύρο αν προσέξουν τη μεταγραφή αυτή) δύσκολα θα κάνει μεταγραφή που θα αλλάξει πολύ τα δεδομένα.
- Κάποια από τα ελαφρυντικά που έθεσα παραπάνω θα πάψουν να υπάρχουν λογικά σύντομα. Ο Χενκ είναι σίγουρος πλέον για το υλικό του και τη νοοτροπία του (και έχει πάρει μια γεύση από ελληνικό πρωτάθλημα), οι παίκτες τον μαθαίνουν και το CL κατά πάσα πιθανότητα δε θα κρατήσει πολύ ακόμα. Μακάρι να πάμε τελικό, αλλά λεφτά δε βάζω.
- Μια που πλέον δεν έχουμε όπως παλιά παράγκες και οι διαιτητές είναι απλά ανίκανοι, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνουν και καμιά ανικανοσύνη (!) απέναντι σε αντίπαλό μας και θα πάρουμε κανένα βαθμουλάκι ή θα χάσει ο γαύρος! Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν αρχίσουν να σφυράνε τα πραγματικά πέναλτυ υπέρ μας και γενικά αρχίσουμε να παίρνουμε ένα 50-50 (μην ξεχνάμε ότι και με Ξάνθη και με Πανιώνιο είχαμε μαλακίες, αλλά το σώσαμε με αρχιδάτο comeback).

Τώρα για τα αγωνιστικά θέματα. Κάμποσες μεταγραφές δεν έχουν πιάσει και ενώ για μερικές υπάρχει η ανάλογη υπομονή που αρμόζει στις ηλικίες των παικτών, άλλες ήταν προφανώς λάθος επιλογές. Βασικότερη αυτή του Σόουζα. Δε με χάλαγαν τα χαρακτηριστικά του, αλλά είναι προφανές ότι δεν έχει δει κάτι καλό ο Χενκ και γι' αυτό δεν παίζει ούτε στα εύκολα. Από τη στιγμή που κάνεις την πιο ακριβή μεταγραφή σου, ίσως είναι καλό να πάρεις κάποιον που δεν έχει κακή ιστορία στον Ευρωπαικό χώρο όπως ο Σόουζα - είναι κάποιοι που απλά δε μπορούν να παίξουν έξω. Ο Ζιλμπέρτο για μένα κάνει αυτό για το οποίο τον πήραμε, το ίδιο και ο Γκάμπριελ. Το βασικό πρόβλημα είναι οι παίκτες που θα έπρεπε να είναι πίσω από τον σέντερ φορ και ο σέντερ φορ ο ίδιος όταν δεν είναι ο Βαγγελάκης που έχει πάει σχετικά καλά. Κλέυτον, Νίνης κλπ δεν έχουν δείξει πολλά, αν και φαίνεται να ανεβαίνουν. Ειδικά αριστεροπόδαρος δεν υπάρχει πλην του Αντρέας και αυτό είναι πρόβλημα. Είναι ιδιαίτερα κακή περίοδος για μεταγραφές τέτοιων παικτών, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Στην άμυνα προφανώς πάσχουμε σύμφωνα με τα στατιστικά και όπως φαίνεται έχει να κάνει με τα σέντερ μπακ. Όταν έχεις μέσα Νίλσον, Σπυρόπουλο στα άκρα και Σιμάο, Ζιλμπέρτο στα χαφ που γενικά έχουν το νου τους στην άμυνα όταν πρέπει, δε μπορείς να μιλάς για "γενικά κακή αμυντική λειτουργία". Γκέλες των αμυντικών βλέπουμε συνέχεια και είναι αστείο να είναι ΠΑΛΙ ο Γκούμας ο καλύτερος της άμυνας. Εδώ σίγουρα πρέπει να πάρουμε κάποιον καλό, ειδικά για τα "εύκολα" ματς που ο αντίπαλος θα βγαίνει σε αντεπιθέσεις και κάτι Κουτσιανικούληδες μας κάνουν άλογα (παικτούρα).

Επίλογος:

Εγώ προσωπικά στήριζα τη νέα τάξη πραγμάτων από την αρχή και τον προπονητή το ίδιο. Περιμένω να τους κρίνω συνολικά όταν έχει περάσει ο απαραίτητος χρόνος και αυτό σίγουρα δεν είναι (ούτε καν) το μέσο της πρώτης χρονιάς. Του χρόνου τέτοια εποχή ίσως. Ελπίζω στο πρωτάθλημα ακόμα, αλλά και να μην έρθει τα αποτελέσματα της νέας εποχής θα φανούν όταν πρέπει. Τουλάχιστον οι άνθρωποι που κουμαντάρουν την ομάδα αυτή τη στιγμή έχουν δείξει σωστή νοοτροπία σε πολλά πράγματα (προφανές αν διαβάσουμε πχ ανακοινώσεις μέσα σε αυτή τη χρονιά) και αυτό για μένα είναι σημαντικό.

ΠιΕς: Οι οπαδοί του Μπάουγκ ας με συγχωρέσουν που μιλάω μόνο για τον γαύρο ως ανταγωνιστή για τον τίτλο, αλλά θα περιμένω μέχρι να δείξετε διάρκεια. Εξάλλου τον τίτλο τον παίρνει ένας και ο γαύρος είναι πρώτος αυτή τη στιγμή.

ΑΕΚ lol

-------------------------------------------------
* Γενικά αυτό μπορεί να είναι "δικαιολογία", αλλά ρίχτε μια ματιά στα στατιστικά. Πχ αν πάρουμε τη σεζόν 2006-2007 (την προηγούμενη δεν την παίρνω γιατί είναι τόσες οι αγγλικές ομάδες μέσα που το στατιστικό δεν έχει νόημα), από τις 8 φιναλίστ του CL, μόνο η Manchester United πήρε το πρωτάθλημα (αλλά βέβαια ήταν στις 8 και ο βασικός ανταγωνιστής Chelsea, αλλά και η Liverpool) και η Eidhoven με εκείνη την τρελή τελευταία αγωνιστική στο παρατσάκ. Δηλαδή έμειναν εκτός πρωταθλήματος Roma και Milan, με την Juventus να είναι εκτός (!) και η Bayern, η οποία είχε πάρει το προηγούμενο και πηρε και το επόμενο πρωτάθλημα (στα οποία όμως δεν ήταν στους 8 του CL!). Έτσι ένα σχολιάκι γιατί είχα λίγο χρόνο να το ψάξω.

Kelldorain
11-12-2008, 16:18
Το τέλος της εποχής Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ επισημοποιήθηκε πριν από λίγο στο έκτακτο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ο επί οκταετίας πρόεδρος της ΕΠΟ υπέβαλλε την παραίτησή του εγγράφως προς τα υπόλοιπα στελέχη της ΕΠΟ, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. «Κουράστηκα όλο αυτόν τον πόλεμο που δέχθηκα τα τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά. Τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στο δικαστήριο που εκκρεμεί σε βάρος του στο Εφετείο, μαζί με άλλα στελέχη της ΕΠΟ, για υποθέσεις πλαστογραφίας και απιστίας. Για τον προεδρικό θώκο, που μέχρι τώρα βασικός υποψήφιος ήταν ο Σοφοκλής Πιλάβιος, κάνει δυναμικό «μπάσιμο» και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Μετά την παραίτηση Γκαγκάτση, το σημερινό συμβούλιο προκήρυξε εκλογές για τη 10η Ιανουαρίου (μία μέρα μετά τη δίκη του Εφετείου), με την Ομοσπονδία να μπαίνει πλέον σε προεκλογικό «πυρετό». Πλην του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος μέχρι χθες φερόταν ως ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο, για τον προεδρικό θώκο «ερίζει» και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Ο τελευταίος έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με προέδρους Ενώσεων, στελέχη και συμβούλους της ΕΠΟ, προκειμένου να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα... κουκιά στην ψηφοφορία της 10ης Ιανουαρίου.

Αντίθετα δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη στήριξη του Γκαγκάτση.

Boom!
11-12-2008, 20:08
Ο Γκαγκατσης ακουγεται οτι θα στηριξει Μητροπουλο, λογω του οτι ο Βικτωρακος ειναι μαρτυρας στην δικη εναντιον του, ε και οπως και να το κανουμε ενα γλυψιμο χρειαζεται.

FIXXXER
12-12-2008, 21:25
Odonian ωραια ολα αυτα, αλλα εξηγησε μου πως η διαφορα 9 βαθμων ειναι αποτελεσμα της διαιτησιας. Θα προσπαθησω να μην βαλω στην κουβεντα τον αγωνα ΟΦΗ - Ολυμπιακου με την κοκκινη και το πεναλτυ στον Μπελουτσι που τελικα ηρθε ισοπαλια, αλλα δυσκολο να το καταφερω μιας και ηδη τον εβαλα στην κουβεντα.

Raven Lord
12-12-2008, 21:40
φίλος δε λέει αυτό...

FIXXXER
12-12-2008, 22:12
- Η διαιτησία έκοψε βαθμουλάκια στην αρχή. Φυσικά έπρεπε να πάρουμε τα ματς όπως και να 'χει, αλλά αν σφύριζαν τα πέναλτυ και ήμασταν στους 5 πχ και όχι στους 9 πίσω, θα ήταν λίγο διαοφορετικά τα πράγματα.

Ρειβεν, κρατιεμαι να μην απαντησω κυνικα στην προταση σου, απλα θα ρωτησω, εσυ τι αλλο θα καταλαβαινες απο αυτο δηλαδη? Εγω απλα λεω οτι και οι δυο ομαδες εχουν ευνοηθει πολυ περισσοτερο απο οτι αδικηθει, κι αν θυμομαστε μονο το πεναλτυ στον Μπελουτσι η το γκολ που επρεπε να βαλει ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ, χανουμε το νοημα. Παλι.

Raven Lord
12-12-2008, 22:27
εννοώ δε λέει ΚΑΙ για τα 9 βαθμουλάκια. και προσωπικά πιστεύω, ότι ναι μεν η διαιτησία δεν είχε διάθεση (πχ με ηρακλή έπνιξε ένα καθαρό πέναλτυ), αλλά έπρεπε να τα'χουμε πάρει όπως κ να'χει. πιο πολύ κράζω για το ματς με την ξάνθη. για τα δικά σας μη με ρωτάς γιατί δεν τα έχω δει όλα. πχ με οφη δεν έχω δει το ματς, τι να σου πω?

Odonian
13-12-2008, 00:09
Σου απάντησε. Δεν γράφω πουθενά ότι ΚΑΙ οι 9 πόντοι ήταν διαιτησία, λέω μάλιστα "αντί 9, να ήταν 5" γιατί πρόχειρα θυμόμουν 2 διαιτησίες που έκαναν τη νίκη μας, ισοπαλία. Σε κάθε ματς στις πρώτες 5 αγωνιστικές δε μας δίνανε πέναλτυ. :P

Μη διαβάζεις ο,τι θες. Είναι ένα από τα 100 που λέω και στέκεσαι εκεί. Τελικά οι γαύροι είναι πιο κομπλεξαρισμένοι για τη διαιτησία. :D

GG*
13-12-2008, 05:00
ατιμη διαιτησια,αχχχχχχ(ηχος μπουζουκιου)
σοβαρεψου ρε -το υπολοιπο κειμενο δεν το διαβαζω καν,ουτε ο γκοτζος τετοια συμπιεσμενη μαλακια

Raven Lord
13-12-2008, 06:38
πάτα κι εσύ κασμαδάκο...

GG*
13-12-2008, 06:44
δεν καταλαβα τιποτα,βγαλε τα καροτα απο το στομα και τη σουφρα και ξαναποσταρε

επισης και μια συγκεντρωση στα προπυλαια για την αδικια που κατατρεχει το συλλογο θα βοηθουσε,ή ενας τηλε-μαραθωνιος
την εκδηλωσει θα χαιρετησει o φυλαρχος gay 13 kωστετσος με τον κολομπο

Raven Lord
13-12-2008, 06:51
δεν καταλαβα τιποτα,βγαλε τα καροτα απο το στομα και τη σουφρα και ξαναποσταρε

γκάφαλος.-

GG*
13-12-2008, 06:54
:|

FIXXXER
13-12-2008, 10:01
Οντονιαν και Ρειβενλορντ, ειστε απο κοντα γαμω τα παιδια κι οι δυο και σας παω παρα πολυ, και ακομα και οταν μιλατε για αθλητικα, θελετε να μιλατε οσο πιο σοβαρα και "αντικειμενικα" γινεται, οπως κι εγω. Αλλα αν εγω εχανα μερικες φορες την μπαλα (κυριως πριν χρονια, γιατι τωρα πραγματικα τον θρυλο και οποιαδηποτε ομαδα την εχω εντελως γραμμενη, μεγαλωσαμε..), εσεις μερικες φορες θελετε ρε παιδι μου να τα βλεπετε τα πραγματα οπως νομιζετε οτι ειναι, κι οχι οπως ειναι. Οχι απλα χασατε τη μπαλα, την τρυπησατε κιολας.

Οταν ο Οντονιαν γραφει οτι η διαφορα ισως επρεπε να ειναι 5 και οχι 9 οι βαθμοι, και οτι αυτο οφειλεται στη διαιτησια, και ερχομαι δυο τρια ποστς πιο κατω και γραφω ΑΥΤΟ:

Odonian ωραια ολα αυτα, αλλα εξηγησε μου πως η διαφορα 9 βαθμων ειναι αποτελεσμα της διαιτησιας.

...κ αι εσεις καταλαβαινετε οτι εγω θεωρησα οτι ο Οντονιαν εννοει οτι επρεπε ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ να ειναι ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ, ε τοτε δεν εχω εγω το προβλημα, εσεις το εχετε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν ρωταω τον Οντονιαν να μου εξηγησει γιατι η διαφορα των 9 βαθμων ειναι αποτελεσμα της διαιτησιας, εννοω το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, κι οχι αυτο που καταλαβατε. Τσουρεκια μου τα κανατε παλι και με λετε και κομπλεξικο ενω εσεις κομπλεξαριστικατε με τη μια.

:rainbow: :rainbow: :rainbow:

Μλκ δε σας πιστευω, ειστε απιστευτοι, διαβαζετε οτι θελετε και μετα με κατηγορειτε κιολας γι αυτο. Αν ειναι δυνατον.

Kelldorain
13-12-2008, 10:41
Ρε συ Fixxxer τι περιμένεις να σου πουν; "Α από αυτό το ματς +2 και από το άλλο +1 κι από το άλλο -3"; Γενικά μιλάνε και ως ένα σημείο (γιατί δεν έχω δει όλα του παναθηναικού) συμφωνώ μαζί τους. Όχι συγκεκριμένα στο θέμα των βαθμών αλλά στο ότι όντως ο πάο δεν έχει πάρει αρκετά πέναλτυ. Ο ολυμπιακός όντως αδικήθηκε στο ματς με τον όφη (για την κόκκινη ε, το γκολ οι μισοί θα το μέτραγαν κι οι μισοί όχι) αλλά ντάξει δεν μπορείς να πεις ότι στα ματς στο καραισκάκη δεν παίρνει ένα μικρό σπρώξιμο. Τέσπα η κατάταξη των ομάδων σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα διαιτησίας (αν εξαιρέσουμε Ξάνθη και Πανθρακικό που θα πρεπε να είναι πόσες θέσεις κάτω), οι αποστάσεις παίζει.

FIXXXER
13-12-2008, 11:09
Δε διαφωνω για τα πεναλτυ, ποτε δεν τα εβαλα στην κουβεντα, αποψη μου ειναι οτι στο συνολο ο ΠΑΟ οταν παιζει με τις μικρες ομαδες και ιδιαιτερα στην εδρα του ευνοειται. Σιγουρα αδικηθηκε στο ματς με την ΑΕΚ το οποιο και εχασε, τωρα για αλλες αλλοιωσεις αποτελεσματων δεν ξερω να σου πω, αντιστοιχα οπως και ο Ρειβεν δεν εχω δει ολους τους αγωνες του απο την αρχη ως το τελος. Οσο για τους βαθμους και τα -2, +1, +3, ε μην τα λες σε μενα, δεν μιλησα εγω για πιο σωστο -5 αντι για -9.

Odonian
13-12-2008, 12:18
Ναι ρε φιξξξερ αγόρι μου δεν πρόκειται να κάτσω να σου πω για εκείνο και το άλλο ματς. Νομίζω ότι κόπηκαν βαθμοί, οπότε θα ήμασταν πιο κοντά. Είναι εξαιρετικά απλό. Και όχι, σε όσα έχω δει στο ΟΑΚΑ δεν έχω δει κάποιο ιδιαίτερο σπρώξιμο φέτος.

Επιμένω: Έγραψα ολόκληρο κατεβατό και αυτό που κατάλαβαν οι γαύροι που πόσταραν είναι γκρίνια για διαιτησία. Μύγες και μυγιάσματα.

FIXXXER
13-12-2008, 13:50
Το διαβασα ολο το ποστ σου, με τα αλλα συμφωνω, τι θες να σου πω. Οτι συμφωνω? Ε συμφωνω.

Ford Prefect
13-12-2008, 14:04
Εγώ πάλι διαφωνώ σε αρκετά, αδιαφορώ για την διαιτησία αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω όρεξη να γράφω.

Επιγραμματικά είσαι πολύ αισιόδοξος και έχεις πολύ εμπιστοσύνη στον 10Κάτε και ελπίζεις σε μια κακή εικόνα μας στα εκτός. Στα 2 πρώτα είμαι της άποψης ότι θα πέσεις έξω, και για μας ότι θα παίξεις ΠΟΛΥ έξω.

Αυτά.

Raven Lord
13-12-2008, 15:10
:|

:pink:

Odonian
13-12-2008, 15:56
Εγώ πάλι διαφωνώ σε αρκετά, αδιαφορώ για την διαιτησία αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω όρεξη να γράφω.

Επιγραμματικά είσαι πολύ αισιόδοξος και έχεις πολύ εμπιστοσύνη στον 10Κάτε και ελπίζεις σε μια κακή εικόνα μας στα εκτός. Στα 2 πρώτα είμαι της άποψης ότι θα πέσεις έξω, και για μας ότι θα παίξεις ΠΟΛΥ έξω.

Αυτά.
Σε καταλαβαίνω, το ποστ το έκανα για να σκεφτώ κάτι άλλο από τα σκατά που έγιναν, είμαι και μακριά και νιώθω λιοντάρι στο κλουβί.

Είπα ότι δεν το βλέπω εύκολο, απλά ότι υπάρχουν ελπίδες. Θα δείξει.

Kelldorain
13-12-2008, 18:37
Πολύ μ' αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Λάρισα

Stormrider
13-12-2008, 18:58
μπελουτσι ρε

Odonian
13-12-2008, 19:43
:P

Raven Lord
13-12-2008, 20:17
fixxxer, νομίζω ότι το σημερινό ματς (ελπίζω να το είδες) είναι ενδεικτικό για τη διαφορά αντιμετώπισης που έχει ο οσφπ σε σχέση με εμάς, από τους διαιτητές. το σπρωξιματάκι που πήρατε εσείς σε ένα εκτός έδρας ματς, σε μια δυνατή έδρα, από έναν "βάζελο" διαιτητή, εμείς δεν το έχουμε ονειρευτεί καν ούτε σε εντός έδρας ματς με πιο εύκολους αντιπάλους.

_UnHoLyMaRtYr_
13-12-2008, 20:55
Ρε, μια κούραση.

fandango
13-12-2008, 22:21
και μπακαγκόλ. :)

Avi
13-12-2008, 23:25
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF. ... 1630&Ln=En (http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=21630&Ln=En)

Χωρίς σχόλιο.

fandango
13-12-2008, 23:42
τι να σχολιάσεις ρε Αβι να πούμε, 3-0 έπρεπε να λήξει το ματς, ούτε φάση δεν έκαναν οι άλλοι, δεν κατάλαβα, τι θες να μας πεις τώρα?

Razor
14-12-2008, 00:58
παρασχος εισαι

Fireknight
14-12-2008, 05:45
3-0 έπρεπε να λήξει το ματς
aneta , xasame apisteftes efkeries .

FIXXXER
14-12-2008, 17:53
Η μπαλα φευγει απο αμυντικο και παει στον Μπακαγιοκο, οταν γινεται η σεντρα δεν υπαρχει κανενα οφσαιντ, πεντακαθαρο γκολ. Φοβερη ασιστ παντως του αμυντικου της Ξανθης. Ρειβεν, ειδα μονο ενα τεταρτο απο το ματς, το μονο που προσεξα ειναι να σφυριζονται ολες οι φασεις πεντακαθαρα και ολα τα τυρια :touched: να φωναζουν για τη διαιτησια. Καπως οπως γινεται και στο Καραισκακη δηλαδη, αλλα εκει οι οπαδοι ειναι προβατα, οι των αλλων ομαδων ειναι παντα αδικημενοι κακομοιρηδες. Ακουσα απο τον σχολιαστη οτι χαριστηκε δευτερη κιτρινη στον Ντομι, ΑΥΤΟ δεν εχω κανενα προβλημα να το πιστεψω δεδομενης της πηγης της πληροφοριας. Συνηθως οι σπορτκαστερς λενε μονο τα πεντακαθαρα γιατι μπορει να εκτεθουν. Τι να σου πω, δεν ειδα ολο το ματς, μονο το διαστημα 55-70.

Odonian
14-12-2008, 18:37
Του Ντομί ήταν καθαρή κάρτα, η κόκκινη που έδωσε για την φανέλα ήταν κάπως αυστηρή εδώ που τα λέμε.

FIXXXER
14-12-2008, 18:40
Βαζεις γκολ, βγαζεις φανελα, κιτρινη καρτα. Και συγκεκριμενα καποιος ειχε ποσταρει εδω τον κανονισμο, που ελεγε οτι το πολυ μεχρι λιγο πανω απο την κοιλια μπορεις να σηκωσεις φανελα.

(ωχου μωρε ελα τωρα, σιγα μπλα μπλα μπλα) = λαθος.

Odonian
14-12-2008, 18:51
Δεν είπα λάθος, είπα αυστηρή. Ειδικά όταν αφήνεις κάρτες για σκληρό παιχνίδι (που είναι το σημαντικό) και εξαντλείς την αυστηρότητα σου σε τυπικούρες οι οποίες τελικά δεν ενόχλησαν κανέναν (δεν ήταν καν γυμνός ο άνθρωπος από μέσα, χρόνια πολλά στη γυναίκα του έλεγε η μπλούζα!).

Το γνωρίζεις καλά πως ο διαιτητής μπορεί να είναι "σωστός" σε όλο το ματς αλλά να ευνοεί μια από τις δυο ομάδες.

Αλλά χεστήκαμε, εδώ μας σφύριξαν το ένα από τα δυο πέναλτυ σήμερα. Αλλάζουν οι εποχές! :D

FIXXXER
14-12-2008, 18:55
Ε αρα ειτε ηταν λαθος η φαση Ντομι και σωστη η κοκκινη που δωθηκε, η αναποδα, ετσι?
Δεν το πιασα αυτο με το να σφυριζεις σωστα αλλα να ευνοειται μια ομαδα, αμα σφυριζεις σωστα, ειναι σωστο, τελος.

Odonian
14-12-2008, 19:01
Να το κάνω απλό: Ο Ντομί έπρεπε να βγει.

Μπορείς να σφυρίζεις με διαφορετικά κριτήρια, να αφήνεις τη μια ομάδα να παίζει πιο σκληρά πχ. Λες και δεν έχεις δει ποτέ μπάλα ρε.

Darkling
14-12-2008, 19:07
Eχω πληροφορηθει οτι υπηρξαν αγκωνιες εκτος φασης στον Μπελουτσι στο ματς. Δεν το εχω δει απλα ρωταω.

Για να δουμε αν ο Κακος ειναι η νεα ροδα στο Αρμα, η απλα χτες επαιζε το πουλι του.

FIXXXER
14-12-2008, 19:16
Μπορείς να σφυρίζεις με διαφορετικά κριτήρια, να αφήνεις τη μια ομάδα να παίζει πιο σκληρά πχ. Λες και δεν έχεις δει ποτέ μπάλα ρε.

Ε τοτε δε σφυριζεις σωστα ρε συ! Γενικα, πλην ελαχιστων περιπτωσεων (που εχουν να κανουν με προθεση), το αν κατι ειναι φαουλ ή οφσαιντ ή χερι δεν ειναι συζητησιμο. Ειτε υπαρχει παραβαση, ειτε οχι. Ασχετο που εχουμε βρει δικαιολογια οτι ο ταδε διαιτητης ειναι σκληρος ή ο ταδε ειναι χαλαρος, αυτα ειναι για τις εκπομπες και τον Τσουκαλα.

Odonian
14-12-2008, 19:22
Να μόλις ένας παίκτης εδώ των αντίπαλοι συνέχισε τη φάση μετά από σφύριγμα και πλάσαρε. Είχε ήδη μια κίτρινη και έκανε παράβαση. Αν βγω και πω ότι έπρεπε να αποβληθεί, δε θα είναι λίγο αυστηρό και (για μένα) λάθος; Πρέπει να ξέρεις και πότε να εφαρμόζεις έναν κανονισμό.

FIXXXER
14-12-2008, 19:27
Την ειδα κι εγω τη φαση που λες. Το γεγονος οτι αφησε το παιχνιδι να εξελιχθει ειναι κλασικο παραδειγμα του "ε δε του λεει και κανεις τιποτα". Αυτο δε σημαινει οτι αν εδινε το σωστο σφυριγμα (που φυσικα ηταν να αποβαλλει τον παικτη) θα επρεπε να του πει καποιος κατι!! Δεν ειναι συμπληρωματικα ενδεχομενα σε κλειστο συνολο! :P

Ασε που για μενα, το να εχεις κιτρινη καρτα, να χανει η ομαδα σου 2-0 και να σφυριζεσαι οφσαιντ και να κανεις το πλασε ειναι οτι πιο ηλιθιο μπορεις να κανεις και θα πρεπε να τιμωρεισαι με κιτρινη λογω ηλιθιοτητας. Εντωμεταξυ στην Ελλαδα αυτη φαση συγκεκριμενα ειναι η ΚΛΑΣΙΚΗ που συγχωρουν οι διαιτητες.

Odonian
14-12-2008, 19:30
Σόρι, 1/3 πέναλτυ πήραμε σήμερα. Μάλλον. :P

House Of Low Culture
14-12-2008, 19:34
Μια χαρά ο βάζελος. Στο δεύτερο γύρο θα γίνει τρελή μάχη.

jack the ripper
14-12-2008, 19:46
επιτελους μια ωραια και ανετη νικη σημερα

Odonian
14-12-2008, 19:49
Παίξαμε εξαιρετικά, παρά τις απουσίες και τον καιρό. Φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανείς κανονικός δεξιά, αλλά από τον άξονα και αριστερά βγαίναμε πολύ όμορφα μπροστά. Αμυντικά δεν πήρε πρέφα ο Μάριο από το ματς, θα πάγωσε ο έρμος.

up_the_hammers_Festival
14-12-2008, 20:06
egw to prwto imixrono pou eida htan o gnwstos xalia panathinaikos se ellada kai eyropi fetos. toso kalos htan sto deytero?

Kelldorain
14-12-2008, 21:21
o gnwstos xalia panathinaikos se eyropi

Μάλιστα.

Raven Lord
14-12-2008, 23:31
λολ

τέσπα, αργήσαμε λίγο να βρούμε ρυθμό, αλλά κάναμε σοβαρό παιχνίδι με αποτέλεσμα κάπου στο 65 ο πανσερραϊκός να μην έχει καν τελική. 1/3 πέναλτυ σήμερα, στην έδρα μας, με πανσερραϊκό και το ματς να έχει κριθεί... να δω υπό ποιες συνθήκες πρέπει να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε.

η αεκ μετριότητα και πάλι, 1-2 παίκτες προσπάθησαν στο τέλος και το ψιλοέσωσαν. επιμένω ότι ο βάτραχος δε φέρνει την άνοιξη.

ari-m
15-12-2008, 12:55
Βαζεις γκολ, βγαζεις φανελα, κιτρινη καρτα. Και συγκεκριμενα καποιος ειχε ποσταρει εδω τον κανονισμο, που ελεγε οτι το πολυ μεχρι λιγο πανω απο την κοιλια μπορεις να σηκωσεις φανελα.

(ωχου μωρε ελα τωρα, σιγα μπλα μπλα μπλα) = λαθος.
exw tin entypwsi oti an den vgei entelws i mplouza den trexei tpt (akomi ki ayto pou ekane o larisaios), timwreitai omws to sin8ima katw apo tin mplouza ... akomi ki an leei xronia pola sto mwraki tou i tin gynaika tou ...

FIXXXER
15-12-2008, 13:02
Ο Βαρουχας ειχε δειξει τη σελιδα απο τον κανονισμο που επιτρεπεται λεει μεχρι το λαιμο μονο να τη σηκωσεις, αν βγαλεις το κεφαλι παιρνεις κιτρινη... :?

Raven Lord
15-12-2008, 13:07
σε αντίστοιχη φάση με το μπλάνκο (αν κ ο συγκεκριμένος έχει τιμωρηθεί ουκ ολίγες φορές για τέτοια θέματα) πριν 2 αγωνιστικές, ο κόρακας τον κάλεσε να του δείξει το σύνθημα κάτω από τη φανέλα και από τη στιγμή που δεν ήταν υβριστικό του τη χάρισε. για να μην πετάγεται ο κάθε πικραμένος όμως και μιλάει, τονίζω ότι ΝΑΙ ο πανηγυρισμός του Σολάνο μετά τη γκολάρα που κάρφωσε ΗΤΑΝ κίτρινη κάρτα. η ένστασή μου είναι ότι έχεις ένα διαιτητή που σφυρίζει - όπως προανέφερε και ο οντονιαν - με δύο μέτρα και δύο σταθμά. στο πρώτο ημίχρονο ο Σολάνο παίρνει την πρώτη κίτρινη γιατί ζήτησε ένα φάουλ που όντως το έκανε ο νικοπολίδης. σωστή η κίτρινη, λάθος η απόφαση να συνεχιστεί το παιχνίδι. στο 2ο ημίχρονο χαρίζει 2 σκληρά μαρκαρίσματα στον ντομί, τα οποία θα σήμαιναν αποβολή. συμφωνώ που δεν έδωσε το πρώτο, γιατί οκ, πρέπει να είσαι 1000% σίγουρος για να βγάλεις 2η κίτρινη, αλλά ούτε το 2ο??? μέχρι κι ο βαλβέρδε το πήρε πρέφα και έκανε αλλαγή! αντίστοιχα στο σολάνο τη βγάζει πολύ πολύ εύκολα.

ΥΓ. 1: ωραία τα είπε ο γεωργίου χτες

ΥΓ. 2: δε μιλάω για "σφαγή" ή τιποτα υπερβολικό. όπως ανέφερα κ χτες, χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ματς για να δείξω τη διαφορά στη διάθεση των διαιτητών απέναντι στο gayρο. διάθεση που δεν υπάρχει απέναντι σε εμάς.

ΥΓ. 3: ασχολούμαι περισσότερο με αυτό το παιχνίδι του gay, γιατί ΑΕΛ είναι η 2η ομάδα μου - προς αποφυγή παρεξηγήσεων

FIXXXER
15-12-2008, 13:13
Αυτο στο Μπελουτσι τι ηταν τελικα, δεν το ειδα, εβλεπα ταινια.

Raven Lord
15-12-2008, 13:15
ποιο "αυτό"? αν εννοείς 1 κίτρινη που έπρεπε να πάρει λαρισαίος, ισχύει. 1η κίτρινη, ε?

animae
15-12-2008, 13:24
λολ
η αεκ μετριότητα και πάλι, 1-2 παίκτες προσπάθησαν στο τέλος και το ψιλοέσωσαν. επιμένω ότι ο βάτραχος δε φέρνει την άνοιξη.

Well, πιθανότατα να μην φέρει την άνοιξη, αλλά η αεκ φέτος πάσχει σε κέντρο και σε πλάγια μπακ. Αν δεν έχεις παίχτες για εκεί πως να φτιάξεις ομάδα? Απο την στιγμή που έφυγε Τοζερ και Ριμπο, έπρεπε να χει κάνει αντιστοιχες μεταγραφές. Καλός χρυσός ο Μπασινας (λεμε τωρα) για ανασταλτικός, αλλά ποιος θα βγάζει σεντρες και καθετες μπαλιες? Δεν υπάρχει τέτοιος παιχτης στην ΑΕΚ. Εκεί που είναι σχετικά καλά είναι το κέντρο αμυνας και η επιθεση. Αλλά δεν μου φαίνεται ότι εφτιαξε κανείς ομάδα με αυτές τις 2 γραμμές.

Μεταγραφές οπωσδήποτε.

Να ρωτήσω, με Μπερνς και λοιπούς που πήρε το καλοκαίρι, τι έχει γίνει? Απλά τους πληρώνει για να κάνουν προπόνηση?

FIXXXER
15-12-2008, 13:25
Εννοω για το χτυπημα εκτος φασης που επρεπε να φαει κοκκινη. Ετσι μου ειπαν, δεν ξερω. Επισης, η δευτερη κιτρινη οντως ηταν στον Ντομι και τις δυο φορες.

Raven Lord
15-12-2008, 13:29
δεν είδα κάτι τέτοιο στο ματς, ούτε πρόσεξα αν είπαν κάτι στις εκπομπές μετά...

@animae, ναι ισχύουν αυτά. απλά πιστεύω ότι ο βάτραχος πλέον είναι ξεπερασμένος κ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ένα δυνατό ροστερ. μάλλον το κόβω να γεμίζετε με τίποτα πεταμμένους βόσνιους κ σέρβους από τα αζήτητα.

Brain-pain
15-12-2008, 14:17
απλά πιστεύω ότι ο βάτραχος πλέον είναι ξεπερασμένος κ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ένα δυνατό ροστερ. μάλλον το κόβω να γεμίζετε με τίποτα πεταμμένους βόσνιους κ σέρβους από τα αζήτητα.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, τι να πεις... :D

Kelldorain
17-12-2008, 21:06
http://www.sport-fm.gr/article/158289
http://www.sport-fm.gr/article/158313

:pingpong:

geologiko_karoto
17-12-2008, 22:32
http://www.paokg4.org/images/textimages/doihkitika/kokkalisgkagkatsi.jpg

σε άλλα νέα

Απορρίφθηκε η έφεση του Πάμπλο Γκαρσία

ΔΩΣΤΕ ΚΙΑΛΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Razor
17-12-2008, 22:41
δεν τον χαλασε

fandango
17-12-2008, 22:44
εσάς δεν σας χάλασε, γιατί λογικά επιστρέφει στο ματς κυπέλλου και θα έχει πεθυμήσει τον συνονόματό του... :P

Razor
17-12-2008, 22:58
o βιτολος θα κανει το καθηκον του :D

House Of Low Culture
17-12-2008, 23:27

σε άλλα νέα

ΔΩΣΤΕ ΚΙΑΛΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

ο γιος γκαγκάτση τι κάνει? Μόνο διαιτησίες?

Darkling
18-12-2008, 08:37

σε άλλα νέα

ΔΩΣΤΕ ΚΙΑΛΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

κλαιω με το ποστ,
κλαιω και με την ανακοινωση Κοκκαλη για τον Γκαγκατση, για να σκουζουνε παραπανω.
Τυπικη περιπτωση Χο, χο, χο.

irreligious
18-12-2008, 12:35
για πλάκα θα το κανε το ποστ μωρέ.

geologiko_karoto
20-12-2008, 00:28
Να αναφέρουμε επίσης ότι χθες εκδικάστηκε στον αθλητικό δικαστή της Λίγκας η υπόθεση που αφορούσε όσα έγιναν λίγο πριν από την λήξη του αγώνα με τον Θρασύβουλο και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ είχε μια πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ο δικαστής δέχθηκε τις αιτιάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής και αθώωσε τον σύλλογο για όσα είχαν συμβεί, τα οποία άλλωστε δεν ήταν απόρροια ενεργειών των φίλων του Ηρακλή καθώς είχαν εισχωρήσει αντιεξουσιαστικά στοιχεία στο γήπεδο και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βλάψουν τον σύλλογο αλλά ευτυχώς η αλήθεια έλαμψε.

fandango
20-12-2008, 00:31
ευτυχώς που έλαμψε η αλήθεια.

Boom!
20-12-2008, 04:15
lol τι αλλο θ'ακουσουμε.

Razor
20-12-2008, 14:44
οπως το αλλο, με την καρεκλα που την πηρε ο αερας κατευθειαν πανω στην κεφαλα του σιντιμπε.

ΠΟΥΤΑΝΟΓΡΙΕΣ

Kelldorain
21-12-2008, 21:53
Ε νταξει ματς του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη πραγματικά δεν ξαναπαρακολουθώ (εκτός από Ευρώπη που παίζεται ωραία μπάλα :P ). Δηλαδή οκ ας βγαίνει ο Σάββας από πρίν να μας λέει ακριβές σκορ να μην καθόμαστε να το βλέπουμε. Έλεος ρε πούστη μου, πόσο κωμωδία πια

ion_storm
21-12-2008, 22:00
Μια αξια και παλικαρισια νικη του Ολυμπιακου...

FIXXXER
21-12-2008, 22:16
Λολ, το ανυπαρκτο οφσαιντ που μπηκε γκολ (μην ακουσω αηδιες οτι σταματησε η αμυνα ε) το ξεχναμε φυσικα. Σχεδιο οργανωμενο για να μπει στο 93' να μην προλαβει ο Θρασυβουλος να το γυρισει, αυτο ηταν!

pitchfork
Γ.Καστανίδης ο καλύτερος παίκτης του ερείπιου σήμερα.
Δεν χαρακτηρίστηκαν άδικα "μαιμούδες", "σικέ πρωταθλητές (του κώλου) " και "ξεφτίλα του ελληνικού αθλητιμού".

Όλοι οι λαγοί σήμερα στα μπουζούκια για να πανηγυρίσουν το τσίγκινο πρωτάθλημα χειμώνα - άξιοι.

freak brother
παλι πετσινο?

Fireknight
21-12-2008, 22:18
μην ακουσω αηδιες οτι σταματησε η αμυνα ε
nai alla stamatise :s , anyway .

Tyler_Durden
21-12-2008, 22:24
Ως πότε στην "καρδιά του πρωταθλητή" (μη χέσω), θα υπάρχει ο βηματοδότης της παράγκας?

Darkling
21-12-2008, 22:24
Λολολ, σας αρεσε????

/\
||
||

Επειδη σπρωχνει ο αμυντικος, αυτο το σχολιο.

Kelldorain
21-12-2008, 22:26
Κάτσε δηλαδή κατά τη γνώμη σου ήταν πέναλτυ;
αν ναι 27 κατασκευαστές αθλητικών σάιτς διαφωνούν μαζί σου

Darkling
21-12-2008, 22:27
Ναι. Σπρωχνει. Λυπαμαι.

Ε νταξει ματς του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη πραγματικά δεν ξαναπαρακολουθώ (εκτός από Ευρώπη που παίζεται ωραία μπάλα :P ). Δηλαδή οκ ας βγαίνει ο Σάββας από πρίν να μας λέει ακριβές σκορ να μην καθόμαστε να το βλέπουμε. Έλεος ρε πούστη μου, πόσο κωμωδία πια

Μια αξια και παλικαρισια νικη του Ολυμπιακου...

Γ.Καστανίδης ο καλύτερος παίκτης του ερείπιου σήμερα.
Δεν χαρακτηρίστηκαν άδικα "μαιμούδες", "σικέ πρωταθλητές (του κώλου) " και "ξεφτίλα του ελληνικού αθλητιμού".

Όλοι οι λαγοί σήμερα στα μπουζούκια για να πανηγυρίσουν το τσίγκινο πρωτάθλημα χειμώνα - άξιοι.

παλι πετσινο?

:( :( :( :(

Kelldorain
21-12-2008, 22:28
οκ, διάβασε το 2ο σκέλος του ποστ μου :P

αν ναι 27 κατασκευαστές αθλητικών σάιτς διαφωνούν μαζί σου

Darkling
21-12-2008, 22:30
Ειδα το ματς, ειδα τη φαση. δε χρειαζομαι καποιον που γραφει σε σαητ.

Darkling
21-12-2008, 22:31
Ως πότε στην "καρδιά του πρωταθλητή" (μη χέσω), θα υπάρχει ο βηματοδότης της παράγκας?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

up_the_hammers_Festival
21-12-2008, 22:33
Tis 2 apovoles me deyteres kitrines den tis eidate kiries moy? thn proigoumenh vdomada mas spasate ta arxidia me ton domi. Etsi sinexiste na klaigeste kai tha parete prwtathlima to 2200.Ponese poli...episis na min ksexasw na eyxaristisw thn pae paoB gia to pio eykolo 45% pou mou exei ayxisei pote to kefalaio.

Magellan
21-12-2008, 22:33
sport24

Ο Βραζιλιάνος μέσος φάνηκε να σπρώχνεται από τον Ρόκα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.

ναι το λεει ξεκαθαρα
δεν ειναι

βαλτε ρε μαλακες τα γκολ
ε μαλακες

Darkling
21-12-2008, 22:37
χμ, στο σπορ φμ στην αναλυση της αγωνιστικης ο Καρπετοβλακας πιστευει (δε γραφω "λεει" δε περιμενω καποιον, σε ματς που ειδα) επισης οτι ειναι πεναλτυ.
Τελικα, ποιοι ειναι οι 27?

pitchfork
21-12-2008, 22:39
Δεν χρειάζεται να περιμένει τον Άγιο Βασίλη ο Ολυμπιακός. Το δώρο ήρθε από τις 21 Δεκέμβρη καθώς στο πέναλτι που υπέδειξε ο... Καστανίδης, ο Γκαλέτι ανέλαβε και έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά! Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 2-1 και έμειναν πολύ μπροστά από τους διώκτες τους. Αν ήταν ή δεν ήταν το πέναλτι; Σίγουρα ήταν... αμφισβητούμενο και από τα πέναλτι αυτά που συνηθίζονται να σφυρίζονται τα τελευταία 12 χρόνια υπέρ του Ολυμπιακού!

http://www.gazzetta.gr/content/view/19751/3/

Άλλο ένα σάιτ άμπαλων και εχθρών του οσφπ.
Γερά αδέλφια, σύσσωμος ο ηλεκτρονικός τύπος σας πολεμάει (όπως και το κατεστημένο)

Τέσπα αφού σας αρέσει εσάς, εμένα μου περισεύει. Αυτοί είστε.

Darkling
21-12-2008, 22:40
αχαχαχαχα καλυτερα να διαβασω το σαητ της πρασινης παρα την γκαζζεττα.
Λυπαμαι, χανεις και δω.

Σίγουρα ήταν... αμφισβητούμενο και από τα πέναλτι αυτά που συνηθίζονται να σφυρίζονται τα τελευταία 12 χρόνια υπέρ του Ολυμπιακού!

Δημοσιογραφικη κριση!!!! χουχου!!!!

Αντε, καλα Χριστουγεννα!!

regularpaul
υπαρχει μια τουλαχιστον αποβολη (εκανα ζαπιν και δεν ειδα την αλλη που λεει ο απ δε χαμμερς)
υπαρχει ενα ανυπαρκτο οφσαιντ που πιθανως να κατεληγε σε γκολ
υπαρχουν πολλες καθυστερησεις απο τους Θρασυβουλες που το παλεψαν οσο μπορουσαν
αλλα πεναλτυ δεν υπαρχει
τα χερια του Ροκκα ειναι πανω στον Ντουντου αλλα δεν τον σπρωχνει
ειναι γελοιο να δινεται αυτο το πεναλτυ

Darkling
Οχι, η πλατη του Ντουντου σπρωχνει τον Ροκα.

Tyler_Durden
21-12-2008, 22:41
χμ, στο σπορ φμ στην αναλυση της αγωνιστικης ο Καρπετοβλακας πιστευει (δε γραφω "λεει" δε περιμενω καποιον, σε ματς που ειδα) επισης οτι ειναι πεναλτυ.
Τελικα, ποιοι ειναι οι 27?
αμα το λεει ο "αντικειμενικος" καρπετοβλακας τοτε πάσο...
περιμένω να ποστάρεις και σχόλια μίχου, πρου που που, και δελαγραμματικα

regularpaul
21-12-2008, 22:42
mits, στο αθλετικς το θεϊκο κατα τα αλλα χιουμορ σου περνει την κατω βολτα, να το κοιταξεις

Magellan
21-12-2008, 22:42
απο γκατζετα λοιπον

Στο 91' ο Ντουντού θα δεχθεί το σπρώξιμο από τον Ρόκα μέσα στην μικρή περιοχή και ο διαιτητής θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά ο Γκαλέτι θα κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

τελικα οταν σπρωχνεις μεσα στην περιοχη τι ειναι????

Darkling
21-12-2008, 22:44
mits, στο αθλετικς το θεϊκο κατα τα αλλα χιουμορ σου περνει την κατω βολτα, να το κοιταξεις

Μου το εχουν ξαναπει, δεν με πειραζει ιδιαιτερα, αλλα οι αποψεις σας επισης οταν ειναι για τον Ολυμπιακο πανε για καταδυσεις.
Σπρωχνει. Δε φταιω εγω που εσπρωξε. Σπρωχνει.

Darkling
21-12-2008, 22:45
Μιαουλης στο σπορφμ (κατευθειαν απ την Θυρα 7), το βρισκει πεναλτυ.

Εκπλησσομαι.

fandango
21-12-2008, 22:47

μαλακία σου.

Ace
21-12-2008, 22:48
ΚΑΥΛΑ.

Magellan
21-12-2008, 22:50

μαλακία σου.

μα δεν εκανα τιποτα εγω!!!

:oops:

fandango
21-12-2008, 22:56
:P

όχι δικιά σου, αυτού που σπρώχνει είναι η μαλακία!

(μπερνιν, μην παρεξηγηθείς, για άλλο σπρώξιμο λέμε εδώ... :P)

Raven Lord
21-12-2008, 22:56
ΕΛΕΟΣ, πραγματικά ΕΛΕΟΣ... τελικά ο gayρος, απλά απαγορεύεται να κάνει γκέλα. το θέμα δεν είναι αν το πέναλτυ είναι ή όχι (imo πολύ αυστηρό). είναι θέμα "διάθεσης" των διαιτητών να το σφυρίξουν. στη συγκεκριμένη φάση ο κόρακας σφυρίζει πριν ο ντούντου αγγίξει το έδαφος! πράγμα που δείχνει ότι το περίμενε πώς κ πώς. ρε φίλε, δεν παίζεις μπάλλα, κάνε γκέλα! κ τι έγινε? πάλι 4 κ 5 βαθμούς μπροστά θα είσαι. πάλι το πρωτάθλημα θα το πάρεις. δε χάλασε ο κόσμος ρε. εμείς με τον ήρα, δικαιούμασταν τουλάχιστο ένα πέναλτυ που μπορεί να έδινε τη νίκη. δεν έκραξα ούτε κατ' ελάχιστο τη διαιτησία, παρά μόνο τη μαλακισμένη ομάδα μας. τώρα το μετανιώνω... σε τελική, καλύτερα που το 'δωσε. φανταστείτε να έληγε 1-1 και να γινόταν ΕΝΣΤΑΣΗ! εδώ που έβλεπα το ματς, ούτε οι πιο σκληροπηρυνικοί gayροι δεν είχαν κουράγιο να πανηγυρίσουν, παρά μόνο ακούστηκε μια παρατεταμένη γιούχα. κρίμα... περιμένουμε το τέλος του χειμώνα, να αρχίσουν πάλι τα ωραία.

Darkling
21-12-2008, 23:04
Το ποστ σου ειναι αστειο. Πραγματικα αστειο.

Εν τελει μας λες οτι (αυστηρο ας πουμε) αλλα ειναι πεναλτυ αλλα δεν πρεπει να δωθει γιατι οι γκεηβροι δεν παιξανε μπαλα.
Ενταξει, με τετοια επιχειρηματα ο αλλος απορει που δεν εχουμε χιουμορ εδω μεσα.

Raven Lord
21-12-2008, 23:05
βαθυστόχαστος όπως πάντα

Magellan
21-12-2008, 23:06
Ρειβεν εδω Φιξ. Λες βλακειες, αν ειχε διαθεση ο διαιτητης θα εδινε ΚΑΠΟΙΟ απο ολα οσα αναφερει πολυ σωστα ο regularpaul. Ακυρη ολη η επιχειρηματολογια σου, σαθρα τα πορισματα σου, απλα πονεσε πολυ που ηταν στο 93, τιποτ αλλο.

Darkling
21-12-2008, 23:06
ρεηβ-εν δεν μου απαντησες.

Κι αμα ειναι κορακοπαραγκιτης, γιατι δεν αφηνει το οφφσαιντ να τελειωνουμε απ το πρωτο ημιχρονο??
ο εποπτης τι ηταν? δικαιωμα μου να λεω οτι τον ειχανε βαλει οι αλλοι με την χαρουμενη σας λογικη.

Raven Lord
21-12-2008, 23:07
και μετά την ειρωνία, απάντηση. όχι δε λέω ότι ήταν, αλλά αυστηρό. το μόνο κριτήριο που θεωρώ αντικειμενικό είναι η ερώτηση "αν δινόταν στην ομάδα μου στη συγκεκριμένη στιγμη και με αυτό το σκορ, θα το θεωρούσα σωστό?". η απάντηση ειναι ΟΧΙ.

Darkling
21-12-2008, 23:09
εαν εσυ δε θεωρεις καλο να παιρνεις πεναλτυ που ειναι, τι φταιμε εμεις ομως?

Raven Lord
21-12-2008, 23:09
ρε φίλε, έχετε όλοι παρεξηγήσει... το θέμα δεν είναι αν είσαι κορακοπαραγκίτης. το θέμα είναι αν θες να κάνεις καριέρα στη διαιτησία. δεν υπάρχει κανένας υποχθόνιος "θείος" που μαζεύει όλους τους διαιτητές πριν τα ματς κ κανονίζει τα αποτελέσματα. δε χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο.

ΥΓ. πού λέω ότι ΕΙΝΑΙ? υπάρχει μια επαφή κ ο ένας παίκτης πέφτει, χωρίς λόγο...

Darkling
21-12-2008, 23:11
imo πολυ αυστηρο λες.

Τι καταλαβαινεις απ αυτο που διαβαζεις?
δε χρειαζεται καν να σου πω τι καταλαβαινω.
αν θεωρεις ανυπαρκτο το πεναλτυ, κανε εντιτ ομως γιατι αλλο φαινεται.

Magellan
Πρωτον, ζητας 2 παρομοια πεναλτυ μολις την προηγουμνενη αγωνιστικη σε ενα ματς που κερδιζετε 3-0 και δεν πολυπαιζει ρολο, δευτερον, σε αντιστοιχη ερωτηση "αν γινοταν η φαση στην περιοχη του κηπουρου και ΔΕΝ το εδινε, θα ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ με τον ιδιο τροπο???" θα απαντουσες πολυ ευκολα ΝΑΙ, αν οχι, δε θα ησουν ειλικρινης. Ακομα Φιξ εδω.

psychotron
Σόρι παιδάκια αλλά ΟΛΑ αυτά που λέτε τ' ακούω βερεσέ.
Δεν με νοιάζει αν έγινε στο 124'
Δεν με νοιάζει αν είχε ή δεν είχε διάθεση ο ρεφερι!
Δεν με νοιάζει αν εσείς ή οι δημοσιογράφοι της γκαζέτα και της κάθε γκαζέτα το θεωρούν αυστηρό.

Ζμπρώχνει. Μέσα στην περιοχή. Είναι πέναλτι. Λήξις.

Raven Lord
21-12-2008, 23:12
ε, πολύ αυστηρό. δηλαδή φάση που αν δεν είσαι ένας από τους δύο παίκτες που συμμετείχαν, δεν ξέρεις τι ακριβώς έγινε.
αν ήταν εναντίον σας στο συγκεκριμένο λεπτό, και το έδινε (επιστημονική φαντασία - ξέρω), τι θα έλεγες?

FIXXXER
21-12-2008, 23:13
Εγω θα λεγα, οχι ρε πουστη το μαλακα τον Αβρααμ.

Darkling
21-12-2008, 23:13
Οταν εκανε το πεναλτυ ο Πατσατζογλου στην πρεμιερα, ειπα οτι τον επαιξε ο Πατσατζογλου.
οταν εδωσε πεναλτυ στον Τοροσιδη στο Οσφπ - Σερρες, ειπα οτι ο διαιτητης ειναι μαλακας.

εκει ειναι τα ποστ μου, βρειτε τα.

Raven Lord
21-12-2008, 23:16
αν ήταν εναντίον σας στο συγκεκριμένο λεπτό και με το αυτό score, και το έδινε (επιστημονική φαντασία - ξέρω), τι θα έλεγες?

τελοσπάντων, δε συμμετέχω άλλο. να το χαίρεστε. μπράβο στη θρυλάρα. κ εις ανώτερα

Darkling
21-12-2008, 23:18
ευχαριστουμε.
μπαη δε γουεη και στο συγκεκριμενο λεπτο και στο συγκεκριμενο σκορ, πεναλτυ θα το εβγαζα. Αμα θες να πεις οτι σου λεω μαλακιες, μπη μαη γκεστ.

Raven Lord
21-12-2008, 23:21
με αυτα κ μ'αυτά ξέχασα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη ΑΕΛάρα που γύρισε το ματς με το λεβαδειακό, παρόλο που οι λειβαδιώτες πραγματικά ήταν πολύ τυχεροί κ παραλίγο να κρατήσουν το Χ.

ΑΕΛ και ουίσκυ και Άιρον Μέιντεν δίσκοι!

Amnesiac.
22-12-2008, 00:05
Όλα ΟΚ. :thumbsup:

Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα, εσείς βρίσκετε σιγά σιγά τις δικαιολογίες που χρειάζεστε, η τελευταία αγωνιστική της χρονιάς μας αφήνει όλους με ένα γλυκό χαμόγελο. :)

Raven Lord
22-12-2008, 00:13
εγώ θα κάνω ΕΝΣΤΑΣΗ

up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 00:21
reiven pes mou tin gnwmh sou gia tis 2 apovoles kai to offside

up_the_hammers_Festival
22-12-2008, 00:22
Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό έχει τελειώσει και όπως παραδέχτηκε ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου «ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από μας και μας νίκησε». Ωστόσο η απουσία του Εντόι απ’ την αποστολή παρά το γεγονός πως μέχρι και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα συμπεριλαμβανόταν κανονικά στα πλάνα του, έκαναν τον 60χρονο προπονητή να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του απ’ την τεχνική ηγεσία των Κρητικών. Πάντως ο ίδιος κάλεσε τους δημοσιογράφους να ανατρέξουν αν θέλουν απάντηση για την απουσία του Σενεγαλέζου στην «εταιρία».

«Έκανα τα πλάνα μου με τον Εντόι, ο οποίος ήταν στην αποστολή μέχρι το απόγευμα, αλλά όταν πήγα στο πούλμαν, ο παίκτης δεν ήταν εκεί».

«Όταν μια ομάδα έχει ελλείψεις είναι δύσκολο, γιατί δεν μπορεί να αλλάζει. Είχαμε προβλήματα και στο παιχνίδι, με την αποβολή και τους τραυματισμούς, Όσοι δεν παίζουν είναι προβλήματα, γιατί είχαν παίξει και στο προηγούμενο παιχνίδι. Για τον Εντόι το γνώριζα, αλλά είναι δυσκολία για οποιοδήποτε προπονητή όταν δεν παίζει κάποιος παίκτης.

Τον ετοίμασα για να παίξει. Όταν προετοίμασα το παιχνίδι τον ρώτησα αν είναι καλά για να παίξει και μου είπε ότι είναι καλά. Μετά όμως δεν ήταν στο πούλμαν. Ρωτήστε την εταιρία για τα περαιτέρω. Από τη στιγμή που ο Εντόι δεν ήταν στο πούλμαν, εγώ δεν ξέρω. Η εταιρία θα σας απαντήσει».

«Υπάρχει ο εύκολος δρόμος και ο δύσκολος, που είναι να μείνω δίπλα στα παιδιά», τόνισε ενώ σε ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί επισήμανε πως «είναι ένα ερωτηματικό»

Odonian
22-12-2008, 00:44
Για το πέναλτυ, νομίζω ότι ο παίκτης δεν έσπρωξε, έβαλε τα χέρια του πάνω όμως και ο άλλος έπεσε, δεν είναι μάγος ο διαιτητής να καταλάβει ακριβώς τι έγινε. Δε με ενοχλεί που το σφύριξε, με ενοχλεί που αυτό γίνεται μόνο στο καραισκάκη. Σε αντίστοιχα δικά μας "κακά" ματς, που έγιναν αναμφισβήτητα πέναλτυ που θα μας έδιναν τη νίκη, αυτό δεν έγινε.

Να θυμίσω στον μιτς συγκεκριμένα τα νεύρα του όταν μου έλεγε για συγκεκριμένη μεγάλη ομάδα της Αθήνας (άντε και του πειραιά) και την αντιμετώπιση από τη διαιτησία, για να καταλάβει τι εννοώ.