Log in

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-2009

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

ion_storm
17-02-2009, 17:24
Οι γαύροι γιατί νομίζετε ότι μιλάμε μόνο για το ματς με τον Αρη ?

Odonian
17-02-2009, 17:42
Δηλώσεις έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μεταξύ άλλων σχολίασε: «Σεβαστήκαμε το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ και είπαμε ναι στα δύο πρόσωπα που πρότεινε. Δεν μπορούμε, όμως, να απαξιώνουμε το έργο του Γιώργου Ψυχομάνη, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά. Οι διαιτητές παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο και πρέπει να τους αφήσουμε ήσυχους».

Και ο νέος πρόταση του θείου ήταν, για να σημειωθεί.

freak brother
17-02-2009, 17:47
Η απλοϊκή προσέγγιση κάποιων είναι ότι «οι διαιτητές τα παίρνουν για να σφυρίζουν όμορφα τους αγώνες του». Διαφωνώ κάθετα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πληρώσει κανέναν για να του δώσει ένα πέναλτι ή να του κατακυρώσουν ένα γκολ-οφσάιντ. Η δουλικότητα των ίδιων των διαιτητών, που θέλουν να τα έχουν καλά με τον δυνατό, να τον προσέχουν για να τους προσέξει στο μέλλον, είναι αυτή που κάνει τη ζημιά.

βαιμακης

ο θεοδωριδης γιατι δεν βγαινει να κανει καμια ανακοινωση?

Ford Prefect
17-02-2009, 17:51
2. Τα οφφσάιντ φαίνονται μια χαρά από τον επόπτη που είναι στην ευθεία. Το ότι εμείς τα είδαμε αργά γιατί η κάμερα ήταν από πίσω, δε σημαίνει τίποτα. Ειδικά το δεύτερο (ευθύνη διαιτητή). Το θέμα είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να σφυρίξεις οφφ σάιντ και να κόψεις μια φάση λάθος (γιατί έγινε η πάσα και μέχρι να γυρίσει το μάτι σου να δει τον παίκτη, τον είδες μπροστά), αλλά αν κοιτάς τον γκαλετι όταν σουτάρι το άλλο το ταγάρι, από ποιον τον είδες να καλύπτεται; Ή δεν κοιτάς ή είσαι ανίκανος, να μπερδευτείς δεν πάιζει. Άρα δεν ισχύει και πολύ το "ήταν δύσκολο να το δει".

To πρώτο δεν φαίνεται γιατί υπάρχει κόσμος μπροστά, υπάρχει και βίντεο από αυτή την οπτική γωνία και δεν φαίνεται τίποτα.
Για το πέναλτι, ο διαιτητής είναι από πίσω και πάλι δεν φαίνεται. Να δεχτώ ότι έπρεπε να μην είναι από πίσω και να είναι στην ευθεία, αλλά έτσι δεν μπορεί να δει τι εκτυλίσσεται στην περιοχή. Πάντως να κοιτάει τον Γκαλέττι ο διαιτητής για ποιο λόγο; Εκεί που παίζει η μπάλα κοιτάει. Η φάση όπως και να έχει γίνεται υπερβολικά γρήγορα. Του Άρη ας πούμε δεν διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, για δες. Προφανώς και ισχύει το ήταν δύσκολο να δει. Και αν είστε τόσο anal για την διαιτησία, δεν είδα κανέναν να σχολιάζει το γεγονός ότι κανονικά έπρεπε να γίνει επανάληψη, διότι έχουν μπει στην περιοχή παίχτες πριν εκτελεστεί. Αλλά γενικά, διαβλέπω ότι υπάρχει πολύ επιλεκτική επικέντρωση στο τι πήγε στραβά μόνο στις φάσεις που έχουμε ευνοηθεί.

Έπρεπε για δεν έπρεπε να φάει κόκκινη ο Άρης για το πέναλτι; Έπρεπε.
Έπρεπε για δεν έπρεπε να επαναληφθεί το πέναλτι και να μην κάνουμε καν κουβέντα; Έπρεπε.

3. Ναι στα ίδια θα ήσασταν. Δε θα είχατε αριθμητική υπεροχή. Γιατί θα έπρεπε να αποβληθέι και ο αντζας. Τι δεν κατάλαβες;

Μια χαρά αποβλήθηκε του Άρεως ο παίχτης. Διαφωνείς; Τον πετάει κάτω ενώ η μπάλα δεν είναι καν κοντά του, ορισμός της κίτρινης. 2 αποβολές έπρεπε να έχει ο Άρης.

4. Ο καρπερόπουλος λέει και για κυβερνητικούς εκπροσώπους όμως και για οπαδικές εφημερίδες (ακα φωνή του θείου).
Δεν με νοιάζει τι "λέει και". Με ενδιαφέρει ότι σαν κλασσικό ΑΡΔ τσουβαλιάζει όλο το Καραϊσκάκη σαν να γουστάρει ευνοϊκές διαιτησίες. Το ότι είναι gayρος το ακούω βερεσέ. Ο Ερπετόπουλος είναι πρωτίστως Ερπετόπουλος ΟΦΑ.

ion, το ξέρουμε ότι λέτε για όλους τους αγώνες. Ο πιτς μας τους αράδιασε και όλους κομπλέ με τα διακόσα πέναλτι που σας χρωστάνε. Εμείς δεν κρατάμε λογαριασμό από ανάποδα οφσάιντ και κίτρινες/κόκκινες γιατί στενοχωρούμε τον ρέγκιουλαρ. Εσύ προφανώς και δεν έχεις δει τα ματς μας, γιατί όλη η επιχειρηματολογία σου είναι σηκωμένη από καφενεία και οπαδικές εφημερίδες: "ΟΛΑ τα οριακά υπέρ σας, ΟΛΑ κατά σε μας" και δε συμμαζεύεται.

Γενικά, σε αρκετά ματς μας παίζουν όπως τις μεγάλες ομάδες, όπως αντίστοιχα έχουν παίξει την ΑΕΚ και φέτος τον ΠΑΟΚ. Εσάς γιατί σας θεωρούν Πανσερραϊκό δεν ξέρω, υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με την πλήρη ανυπαρξία του Τζίγγερ τόσα χρόνια, αλλά όπως και να έχει φωνάζετε και σκούζετε για πολλά παραπάνω από όσα σας αναλογούν, και γενικά επιδεικνύετε μια συμπεριφορά ότι απλώς τσούζει που δεν σας συμπεριφέρονται όπως εμάς, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Kelldorain
17-02-2009, 17:54
Ford εγώ πάντως παρακολουθώντας την συζήτηση που εξελίσσεται εδώ, δεν συμπεραίνω από που ο οπαδός του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένος με τη συγκεκριμένη διαιτησία. Ότι ποστ έχει γίνει από Ολυμπιακό είχε σκοπό να υπερασπιστεί τον διαιτητή. Και ναι βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο κόσμος στο γήπεδο χαίρεται, δεν τον είδα να γιουχάρει στο τέλος του μάτς με την Ξάνθη ή με τον Άρη, μ;

Ford Prefect
17-02-2009, 18:00
Ε, δεν βλέπεις καλά γιατί έπεσε μεγάλο κράξιμο στο ματς με τον Άρη λόγω απόδοσης και αυτό έχει γίνει αρκετές φορές και φέτος και άλλες χρονιές.

Αν περιμένεις να δεις να κράζουνε τον διαιτητή γιατί μας έδωσε πέναλτι, ε, ομολογώ, δεν το βλέπω να γίνεται στο εγγύς μέλλον, φαντάζομαι ότι είμαστε πολύ ψωνισμένοι σε σχέση με τους άλλους.

Εγώ υπερασπίζομαι το αυτονόητο σε αυτές τις φάσεις. Μπορείς κάλλιστα να ανατρέξεις σε ποστ μου που λέω ότι δεν μου αρέσει πώς σφυρίχτηκε ένα ματς και προτιμώ την ήττα αντί γι'αυτό (θυμάμαι ένα ματς με τον Ηρακλή που ήταν λασπόλουτρο να κάνω το σχόλιο, δεν είναι το μόνο). Ο Φίξξξερ που είναι πιο γκέι το κάνει και όταν δεν υπάρχει ανάγκη.

Φέτος το κράξιμο που τρώμε είναι αφύσικα δυσανάλογο με την εικόνα της διαιτησίας και ο λόγος είναι που σκούζουν οι βάζελοι και ακολουθούν τα ΑΡΔ.

Kelldorain
17-02-2009, 18:04
α) τι είναι τα ΑΡΔ; :P
β) δεν νομίζω ότι είναι δυσανάλογη η κριτική για τη διαιτησία στα ματς του Ολυμπιακού,ούτε αδικαιολόγητη φέτος. Πέρυσι πχ αν κάποιος έκραζε για τις διαιτησίες όσο ήταν ο Πέτρος, οκ εκεί θα τον έλεγα γραφικό, μαζί σου.
γ) δεν περιμένω κράξιμο για ένα πέναλτυ. Περιμένω κράξιμο σε ματς που η ομάδα δεν τραβάει και ο διαιτητής κάνει τα πάντα για να τη σπρώξει. Γι' αυτό και ανέφερα μόνο τα ματς με Ξάνθη και Άρη . Αν ήθελα να πω ματς που απλά ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός θα έλεγα και άλλα, με τον Πανιώνιο πχ ευνοήθηκε αλλά έτσι κι αλλιώς κέρδιζε.

regularpaul
17-02-2009, 18:24
Φέτος το κράξιμο που τρώμε είναι αφύσικα δυσανάλογο με την εικόνα της διαιτησίας και ο λόγος είναι που σκούζουν οι βάζελοι και ακολουθούν τα ΑΡΔ.

ξεχασες τον Αρη, τον Θρασυβουλο, την Ξανθη, τον Αστερα, τον Πανιωνιο
αλλα τα χουμε ξαναπει αυτα, ποιος τους γαμαει αυτους, αστους να φωναζουν

μην περασει ομως απαρατηρητο το 1ο επιτελους λιγο συζητησιμο ποστ γαυρου

ρε μαλακες καθεστε και τσακωνεστε για τα κορακια και τις παραγκες.
ο πιτσφορκ θα θυμαται οτι επι βαρδινογιαννη-τον καπετανιο-γινοσαντε οργια υπερ του παναθηναικου τωρα γινονται οργια υπερ του ολυμπιακου.οποιος χωνει τα φραγκα εχει και τα κορακια.

FIXXXER
17-02-2009, 18:38
Φορντ οταν μιλας για τον Ολυμπιακο γινεσαι λιγακι χαζος χωρις να υπαρχει λογος. Εγραψα ξεκαθαρα στο ποστ μου οτι το σκορ του αγωνα θα μπορουσε να ειναι 0-2 ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΣΕΩΝ. Αν βαλουμε τη λογικη κατω, πιθανοτατα να ειχε κερδισει ο Ολυμπιακος ουτως η αλλως, χωρις να χρειαζεται οφσαιντ γκολ, κοκκινη καρτα (που ηταν), κι ας εδινε και την κοκκινη στον Αντζα. Ομως δε μπορουμε να το ξερουμε αυτο, μπορουμε? Αυτο που ξερουμε σιγουρα ειναι αυτο που λεει κι ο Οντονιαν, οτι δηλαδη αν μια ομαδα οπως ο Αρης ερχεται με λιγες ελπιδες για την εκπληξη στο Καραισκακη, αυτες οι αποφασεις το εκαναν 100% σιγουρο οτι δε θα παρει αποτελεσμα. Απο κει και περα, αν μιλησουμε στο συνολο του πρωταθληματος, κι εγω πιστευω οτι η γκρινια και το κραξιμο για τη διαιτησια ειναι σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο οτι θαπρεπε, χαιρω πολυ, στο +12 οταν ευνοει τον Ολυμπιακο η διαιτησια πιο πολυ κακο του κανει παρα κακο. Κατα τα αλλα, Οντονιαν καλος βλακας εισαι, κολλησες παλι εκει που ηθελες. Εισαι ΒΑΖΕΛΟΣ, οτι και να λες.

FIXXXER
17-02-2009, 18:42
Ρε συ Φορντ, απο που κι ως που κοκκινη στο πεναλτυ? Ειχε κι αλλη κιτρινη ο παικτης που εκανε το πεναλτυ? Γιατι αν δεν ειχε, τοτε σιγα μην εδινε κοκκινη γι αυτο το μαρκαρισμα, εδω που ταλ εμε και δευτερη κιτρινη γιατι να δωσει? Δεν ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο παικτης του Ολυμπιακου, σπρωξιμο εγινε, δεν ειναι καθε σπρωξιμο κιτρινη.

Επισης Οντονιαν, την παλευεις? Θεωρεις οτι το οφσαιντ στο πεναλτυ του Γκαλετι ειναι πεντακαθαρο ενω ουτε οι παικτες του Αρη διαμαρτυρηθηκαν? Παλεψε την λιγο ε.

Ford Prefect
17-02-2009, 18:53
Μ; Φάτσα κάρτα με το τέρμα έτοιμος για το σουτ, πόσο πιο προφανή θέση για γκολ να είχε;

Θρασύβουλο και Αστέρα είναι κλασσικές περιπτώσεις που τα ΑΡΔ (=Αλήτες, Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι) μας τα κάνανε τσουρέκια χωρίς λόγο. Για Άρη τα έχω πει και τα'χω ξαναπεί, μας ευνόησε απαράδεκτα στον Άντζα, στις άλλες μας ευνόησε όπως θα ευνοούσε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ή μήπως όλοι εσείς πιστεύετε ότι θα σφύριζε οφσάιντ σε άλλη ομάδα;

Φίξξξ, πάλι πώς βγάζει νόημα βάσει των αμφισβητούμενων φάσεων; Δηλαδή αν σφύριζε τα οφσάιντ θα μετράγανε γκολ στον Άρη ή έκανε κάποια ευκαιρία ο Άρης και του την κόψανε που δεν θυμάμαι;

Odonian
17-02-2009, 18:57
Γενικά, σε αρκετά ματς μας παίζουν όπως τις μεγάλες ομάδες, όπως αντίστοιχα έχουν παίξει την ΑΕΚ και φέτος τον ΠΑΟΚ. Εσάς γιατί σας θεωρούν Πανσερραϊκό δεν ξέρω, υποπτεύομαι ότι έχει να κάνει με την πλήρη ανυπαρξία του Τζίγγερ τόσα χρόνια, αλλά όπως και να έχει φωνάζετε και σκούζετε για πολλά παραπάνω από όσα σας αναλογούν, και γενικά επιδεικνύετε μια συμπεριφορά ότι απλώς τσούζει που δεν σας συμπεριφέρονται όπως εμάς, με ορισμένες εξαιρέσεις.
Μόνο και μόνο που αυτό βρίσκεται στο ποστ, το καθιστά ανάξιο απάντησης. Λέμε ότι σας παίζει η διαιτησία 90-10 και μας λες ότι αυτό είναι ανάλογο της παραγοντικής "μεγαλοσύνης" σας. Ο ορισμός της διαφθοράς.

Δε θέλουμε να μας παίξουν όπως εσάς. Θέλουμε να βλέπουμε μια διαιτησία άψογη, ή αν αυτό δε γίνεται (που φυσικά δε γίνεται, άνθρωποι είναι), τα λάθη να είναι μοιρασμένα. Και όχι δεν ξεκινήσαμε να μιλάμε φέτος με τη μια για διαιτησίες, όσοι μπορούν να θυμούνται λίγο παραπάνω από το μέσο ψάρι (!), πέρασαν κάμποσες αγωνιστικές πριν αρχίσει η (δικαιολογημένη) γκρίνια, κατά τις οποίες ακόμα ελπίζαμε ότι θα ήταν ανθρώπινα λάθη, όχι μια ακόμα χρονιά τα ίδια.

Οι πιο ρομαντικοί από μας έστω.

Το πέναλτυ να επαναληφθει; Μάλλον δε βλέπεις όση μπάλα νόμιζα. Πολύ σπάνια και σε ακραίες περιπτώσεις γίνεται αυτό, αν θέλεις ας πιάσουμε πόσα πεναλτυ έγιναν φέτος (τα δικά σας πχ) να δούμε πόσα έπρεπε να ξαναγίνουν. Η απάντηση είναι πάνω από τα μισά. Ε αυτό δε σφυρίζεται, σόρι κιόλας (άσε που δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει κάτι τέτοιο, φαντάζεσαι να το έβαζε ο γκαλετι; απαπα).

Ο γκαλετι πήρε το ριμπάνουντ και σκόραρε, ο διαιτητής ήταν στα 2 μέτρα. Σόρι κιόλας, αλλά αυτή είναι η γαμημένη δουλεία του, να έχει αίσθηση ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και ο παίκτης να είναι οφφ σάιντ. Αυτά τα "δύσκολο" στη φάση αυτή τα ακούω βερεσέ. Αν είχε μισή αμφιβολία, τη διέγραψε για να παίξει γαύρο. Όπως λέει και ο φιξ, η φάση με τον Άντζα, 2 ΛΕΠΤΑ μετά την αποβολή από την οποία ήταν καθαρότερη, δείχνει πολλά.

Φιξξξερ οι παίκτες ήταν σε σύγχηση πάνω στη φάση. Ο διαιτητής γιατί είχε άγχος; Άσε μην απαντάς, κατάλαβα. :P

regularpaul
17-02-2009, 19:02
ford, ανέφερα 5 ομάδες που σκούζουν επίσης (και όχι μόνο οι βάζελοι/ΑΡΔ όπως είπες)
δεν στις ανέφερα για να μου ξανα-αναλύσεις αν αδικήθηκαν ή όχι

FIXXXER
17-02-2009, 19:06
Θα σου απαντησω με 2 τροπους, αν και σου αξιζει μονο ο δευτερος μαλλον γιατι αρχισες τις πουτσοειρωνειες παλι. :P

1. Ο Γκαλετης πηρε το ΔΕΥΤΕΡΟ ριμπαουντ, οποτε ειναι πολυ δυσκολο για το διαιτητη απο κει που ειναι να αντιληφθει αν ειναι οφσαιντ ο παικτης, εχουν μπει μεσα 10 παικτες, ελεος, σου λεω οτι ουτε οι παικτες του Αρη δε διαμαρτυρηθηκαν, που στο Καραισκακη συνηθως οι παικτες της αντιπαλης ομαδας διαμαρτυρονται ακομα και αν τους τυλφωνει το φως της Πανσεληνου απο πανω.

2. Ο διαιτητης λοιπον ηταν ο Darth Vader και επρεπε να διαισθανθει τον Γκαλετι γιατι ο Γκαλετι ειναι Τζενται.

Kelldorain
17-02-2009, 19:08
Δεν ξέρω αν το 'χετε καταλάβει αλλά χρησιμοποιύνται σαν σοβαρά επιχειρήματα το ότι γενικά οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται και το ότι ο διαιτητής δικαιολογείται παρά το ότι μέτρησε 2 γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσουν, επειδή (ομαγκάντ!) ήταν οφφσάιντ για λίγο. Ειδικά το δεύτερο επιχείρημα (του ελέους) γιατί το χρησιμοποιείτε αφού φάνηκε και από άλλες φάσεις ότι μπήκε για να παίξει Ολυμπιακό;

GG*
17-02-2009, 19:11
ρε οχι αλλο κλαμα
θα πουμε του θειου να παιξουμε με τα δευτερα και να δωσουμε κανα χ στους ζελεδες στο καραισκακης

μονο τον εργοτελη να βοηθησουμε δηλαδη :?:
κελοντρειν εκτος απο τσελσι εισαι και βλακας-καθεσαι και ποσταρεις αρθρα(?) του κουραδοπουλου και περιμενεις και σοβαρες απαντησεις

FIXXXER
17-02-2009, 19:12
Αλλος κολλημενος με τη μπαλα απο δω. Δεν χρησιμοποιουμε ΤΙΠΟΤΑ σαν επιχειρημα ρε παπαρες, απλα λεμε οτι εγινε της καριολας 200% παραπανω απο οτι επρεπε για ενα ματς που προφανως ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος. Ουτε πρωτη φορα ηταν, ουτε τελευταια θα ειναι. Δηλαδη αν ΔΕΝ τα εγραφα ξεκαθαρα (οτι δηλαδη προφανως ο διαιτητης ηθελε να παιξει Ολυμπιακο) ποσες μερες θα μας πρηζατε τα αρχιδια? Ρε συ Κελντορεν, μηπως εισαι ΒΑΖΕΛΟΣ?

Odonian
17-02-2009, 19:13
Όταν μπαίνεις να παίξεις υπέρ μιας ομάδας, μπορεί να γίνει η στραβή και να παίξεις ΠΟΛΥ υπέρ της (γιατί κάνεις και λάθη ο άνθρωπος). :P

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΥΡΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ :!:

Kelldorain
17-02-2009, 19:16
Αλλος κολλημενος με τη μπαλα απο δω. Δεν χρησιμοποιουμε ΤΙΠΟΤΑ σαν επιχειρημα ρε παπαρες, απλα λεμε οτι εγινε της καριολας 200% παραπανω απο οτι επρεπε για ενα ματς που προφανως ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος. Ουτε πρωτη φορα ηταν, ουτε τελευταια θα ειναι. Δηλαδη αν ΔΕΝ τα εγραφα ξεκαθαρα (οτι δηλαδη προφανως ο διαιτητης ηθελε να παιξει Ολυμπιακο) ποσες μερες θα μας πρηζατε τα αρχιδια? Ρε συ Κελντορεν, μηπως εισαι ΒΑΖΕΛΟΣ?

Eχμ, για τον Φορντ πήγαινε, εσύ όντως δεν έγραψες κάτι από τα 2 :P Για το ότι έγινε της καριόλας οκ, αλλά μιλάμε για ένα από τα 3-4 ματς που υπάρχουν κάθε χρόνο και είναι ορισμοί της αλλοίωσης αποτελέσματος. Τέτοιο ήταν με τον Άρη , τέτοιο ήταν με την Ξάνθη , τέτοιο ήταν του ΟΦΗ με τον Θρασύβουλο. Δεν είμαι βάζελος, είμαι ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ :!:

FIXXXER
17-02-2009, 19:19
Κι αλλη πουτσοειρωνεια! Ομορφη μερα σημερα. Για τον Οντονιαν παει! :midfinger:

Fireknight
17-02-2009, 19:20
epidi sas vlepo na ta vriskete me ta offside kai tis kokkines ,
TELIKA HTAN MPENALNTY I MIPOS OXI ?

Odonian
17-02-2009, 19:25
Κι αλλη πουτσοειρωνεια! Ομορφη μερα σημερα. Για τον Οντονιαν παει! :midfinger:
:pipa:

Ford Prefect
17-02-2009, 19:25
Μόνο και μόνο που αυτό βρίσκεται στο ποστ, το καθιστά ανάξιο απάντησης. Λέμε ότι σας παίζει η διαιτησία 90-10 και μας λες ότι αυτό είναι ανάλογο της παραγοντικής "μεγαλοσύνης" σας. Ο ορισμός της διαφθοράς.

A, καλά. Εσείς λέτε ότι μας παίζει 90-10, αυτό δεν το κάνει και γεγονός. Μας παίζει έδρα και όπως παίζουν εδώ και δεκαετίες τις μεγάλες ομάδες έναντι των μικρών. Και εγώ θέλω τέλεια διαιτησία. Αλήθεια. Μα το θεό. Από εκεί και πέρα, θα λέω ότι βλέπω στα όρια του αυτονόητου και ας σκούζετε όλοι σαν μυξοπαρθένες για τα 200 πέναλτι που δεν δώσανε στην αρμάδα. Άκου 90-10!

Για το ματς με τον Άρη και την αλλοίωση, εγώ φέρω τύψεις για την αποβολή και αυτή όχι ιδιαιτέρως γιατί έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο άλλος στο πέναλτι. Εννοείται ότι μου την σπάει να με ευνοεί η διαιτησία, πόσο μάλλον όταν δεν την χρειάζομαι. Από εκεί και πέρα αλλοιώσεις εγώ υπολογίζω τα οριακά ματς, όχι να μετράω μία φάση στο 25 συν μία στο 63 πλην μία στο 89, μας κάνουνε Χ όλα μαζί. Αυτά είναι κουραδοεπιχειρήματα, παρηγοριές στον άρρωστο και κατάλληλα για Πρωκταθλητές, Πράσινες και Μετροσπόρ.

Αυτά, πάω σπίτι μου.

ΥΓ: Εννοείται ήταν πέναλτι.

Kelldorain
17-02-2009, 19:27
Από εκεί και πέρα αλλοιώσεις εγώ υπολογίζω τα οριακά ματς, όχι να μετράω μία φάση στο 25 συν μία στο 63 πλην μία στο 89, μας κάνουνε Χ όλα μαζί

2-1
-2 γκολ οφφσάιντ
=
0-1
:!:

Raven Lord
17-02-2009, 19:28

ο πιτσφορκ θα θυμαται οτι επι βαρδινογιαννη-τον καπετανιο-γινοσαντε οργια υπερ του παναθηναικου τωρα γινονται οργια υπερ του ολυμπιακου.οποιος χωνει τα φραγκα εχει και τα κορακια.

αν κ για ποστ gayρου ομολογώ ότι είναι σε άλλο επίπεδο, πρέπει να τονιστεί ότι στα 20 χρόνια που ήταν πρόεδρος ο "καπετάνιος" πήραμε 6 ολόκληρα πρωταθλήματα... και στα 10 "πέτρινα χρόνια" του gay, πήραμε 5. μιλάμε για μεγάλη διαφορά από "όργιο" σε "όργιο".

Fireknight
17-02-2009, 19:32
Από εκεί και πέρα αλλοιώσεις εγώ υπολογίζω τα οριακά ματς, όχι να μετράω μία φάση στο 25 συν μία στο 63 πλην μία στο 89, μας κάνουνε Χ όλα μαζί

2-1
-2 γκολ οφφσάιντ
=
0-1
afou de fenontousan apo tin kerkida ta offside , giati epimeneis ?

regularpaul
17-02-2009, 19:49

αν κ για ποστ gayρου ομολογώ ότι είναι σε άλλο επίπεδο, πρέπει να τονιστεί ότι στα 20 χρόνια που ήταν πρόεδρος ο "καπετάνιος" πήραμε 6 ολόκληρα πρωταθλήματα... και στα 10 "πέτρινα χρόνια" του gay, πήραμε 5. μιλάμε για μεγάλη διαφορά από "όργιο" σε "όργιο".

raven, υπάρχουν 2 τρόποι να εκτιμάς την εύνοια/αδικία

ο 1ος που ανέφερες είναι οι τίτλοι κι αφορά σχεδόν αποκλειστικά γαύρους και βάζελους
ο 2ος είναι οι πιθανότητες που έχει μια άλλη ομάδα (όσο πιο μικρό το μέγεθος, τόσο πιο λίγες οι πιθανότητες)
να κερδίσει κάποιον που έχει την εύνοια με το μέρος του

ως λίγο μεγαλύτερος που πρόλαβε τους προσωκρατικούς :D
σου λέω πως ήταν μία η άλλη με σήμερα
και βέβαια οι γαύροι όντας στην μεριά του αδικημένου (σε σχέση με βάζελο πάντα)
δεν έσκουζαν απλά, αλλά το έριχναν στην επιστήμη όπως θυμόμαστε

Raven Lord
17-02-2009, 20:33
τα πρόλαβα κι εγώ κ θυμάμαι τι έπαιζε. απλά θέλω να πω ότι τότε "γάμησε κι ο φτωχός" λίγο (π.χ. ΑΕΛ).

Darkling
18-02-2009, 00:05
Ροφλολολ, να μη σας διακοψω αλλα στο ματς με τον Αστηρ Προνοια υπηρχε μια (1) αμφισβητουμενη φαση και σ αυτη αδικηθηκε ο ΟΣΦΠαραγκας.

Darkling
18-02-2009, 00:06

2-1
-2 γκολ οφφσάιντ
=
0-1

ακυροτερο ποστ χρονιας.

Kelldorain
18-02-2009, 00:09
Εχμ, αυτό που λέω είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Συμφωνώ δεν πάει με την λογική του στυλ "έτσι θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς" γι' αυτό και έβαλα και το :!: . Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας και λέμε ότι η διαιτησία δεν αλλοίωσε το σκορ, ε.

Darkling
18-02-2009, 00:13
εγω ειπα (πιο πριν) οτι δεν προκυπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα χαναμε το ματς.
Και με ξανθη επισης. Τι θα εβαζε στο 93΄ ? τριποντο?

αυτα ειναι στις φαντασιες των αλλωνωνε αντι να ασχοληθουν με τον μεντορα Τεν Λολατε, φταιει ο Κοκκαλης.

Kelldorain
18-02-2009, 00:17
Δηλαδή 2 άσσοι που αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν έστω και χ, δεν σου λέω 2, δεν είναι αλλοίωση; Τέσπα το 'χουμε κουράσει νομίζω. Συνοπτικά εγώ πιστεύω ότι αφενός ο Ολυμπιακός φέτος έχει μεγαλύτερη εύνοια από πέρυσι, αλλά και αφετέρου η διοίκηση του Παναθηναικού με τις ενέργειες που κάνει δείχνει ανύπαρκτη παραγοντικά. Για τον Τεν Κάτε διαφωνώ καθέτως οριζοντίως και διαγωνίως και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός, αλλά σηκώνει αναλυτικό ποστ που μάλλον θα κάνω αύριο.

freak brother
18-02-2009, 00:18
καλα τα χει κανει πουτανα ο τεν... ο σαριεγκι αριστερα.. :roll:

Darkling
18-02-2009, 00:28
Για τον Τεν Κάτε διαφωνώ καθέτως οριζοντίως και διαγωνίως και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλός, αλλά σηκώνει αναλυτικό ποστ που μάλλον θα κάνω αύριο.

Και καλος να ειναι τεχνικα, που αμφιβαλλω λιγο, διαχειριστικα ειναι απαραδεκτος.

Raven Lord
18-02-2009, 00:30
τα "κολλήματά" του μ'ενοχλούν. ειδικά με μάτος κ ιβ...

οι gayροι μπορείτε να πάτε για βρούβες. σε διαφορετικό πρωτάθλημα παίζουμε ούτως ή άλλως

Darkling
18-02-2009, 00:33
ε με -14, η αληθεια ειναι πως εχεις δικιο.
απο δω και περα να δεις, που θα ψωλαρουμε με παραδοσιακο τροπο εκτος απο ενα (1) ματς.

Raven Lord
18-02-2009, 00:39
εκτός αυτού, μάλλον παρακολουθείτε και διαφορετικά ματς.... δεν εξηγείται αλλιώς.

Kelldorain
18-02-2009, 00:40
Οκ ας πω για τον Κάτε.
Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το θέμα των στόχων. Ποιοί ήταν οι στόχοι του Παναθηναικού την φετινή χρονία; α) κύπελλο β) πρωτάθλημα γ) πορεία στην Ευρώπη. Ας δούμε τι έχει κάνει στο καθένα:
α) μέσα στον στόχο
β) το έχασε από νωρίς, αλλά για μένα περισσότερο από αυτόν ευθύνεται η διοίκηση. Θα μου πεις ότι έκανε και αυτός μαλακίες σε κάποια ματς και θα συμφωνήσω, αλλά όλοι οι προπονητές κάνουν.
γ) το πορεία στην Ευρώπη που γράφω είναι πολύ γενικό. Αρχικά οι διοικούντες ήθελαν όπωσδήποτε να περάσει στους ομίλους, κυρίως για τα οικονομικά οφέλη. Το έκανε και με άνεση με ομάδα που μόλις ανέλαβε. Ύστερα δεν αναφέρθηκε ο στόχος αλλά φαντάζομαι κάτι του στυλ "στόχος η 2η θέση, η 3η δεν μας χαλάει" ήταν το ζητούμενο. Πήγε 1ος πάνω από την Ίντερ του Μουρίνιο, με 3 συνεχόμενες νίκες από τις οποίες οι 2 εκτός έδρας και μάλιστα η μία από αυτές μέσα στο Μεάτσα.
Στο θέμα των τεχνικών, ως τώρα τον έχουμε δει να κάνει σε ορισμένα μάτς άριστη διαχείρηση και να υπάρχουν και διαστήματα που να παίζει πραγματικά ωραία μπάλα. Διαχειριστικά τι έχει κάνει; Καθιέρωσε τον Βύντρα που φέτος είναι ο καλύτερος αμυντικός του Παναθηναικού, συνέχισε να εξελίσσει τον Σιμάο αξιοποιώντας έτσι και τον Σίλβα ο οποίος αν δεν είχε στήριγμα για τρεχαντήρι δεν θα έκανε τίποτα, δοκίμασε αρχικά τον Μάτος και είδε ότι σύστημα με αυτόν και τον Σίλβα δεν βγαίνει (παιχνίδι στην Κύπρο πχ). Συμφωνώ όμως ότι θα έπρεπε να του δώσει παραπάνω ευκαιρίες. Μετά: για ένα διάστημα δεν χρησιμοποιούσε τον Νίνη, αλλά τώρα που τον βάζει είναι μια χαρά γεγονός στο οποίο λογικά θα βοήθησε η προετοιμασία που του έκανε. Μόνο ξεκάθαρο λάθος του το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Ίβανσιτς, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει και άλλον καθαρό αριστερό. Τα επιχειρήματα για Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον δεν τα δέχομαι, λογικό είναι με τόσα επιθετικά χαφ που του πήραν κάποια να είναι αχρείαστα.
Το μοναδικό μεγάλο μειον που του βάζω είναι η συμπεριφορά προς τους παίκτες, που απ'ότι βγαίνει από τα ρεπορτάζ δεν είναι και η καλύτερη.
Τέλος να πω, ότι όσοι κρίνουν τον Τεν Κάτε, πρέπει να σκεφτούν πως έπαιζε ο Παναθηναικός πέρυσι και πως παίζει φέτος. Η βελτίωση σε σχέση με την ομάδα του Πεσέιρο είναι εμφανής, άσχετα αν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια

Darkling
18-02-2009, 00:40
ναι, π.χ. τον παο δεν τον βλεπω σχεδον ποτε, ειναι πολυ κουραστικο συνηθως.

Darkling
18-02-2009, 00:42
[quote="Kelldorain"
Τέλος να πω, ότι όσοι κρίνουν τον Τεν Κάτε, πρέπει να σκεφτούν πως έπαιζε ο Παναθηναικός πέρυσι και πως παίζει φέτος. [/quote]

στα μισα ματς του παο που εχω δει (οσα ειναι τεσπα) ειναι το ιδιο αθλιος με περσι. Οχι οτι δεν υπαρχει διαφορα, αλλα σιγα τ αυγα για τον πολυδιαφημισμενο.

Raven Lord
18-02-2009, 00:44
και όχι μόνο αυτά

Raven Lord
18-02-2009, 00:45
http://www.musicheaven.gr/html/modules/Blog/accounts/lathospathos/1174927270.jpg

Darkling
18-02-2009, 00:46
α παιδια, αμα σας αρεσει αυτο το φετινο, εγω παω πασο!

Kelldorain
18-02-2009, 00:51
Τέλος να πω, ότι όσοι κρίνουν τον Τεν Κάτε, πρέπει να σκεφτούν πως έπαιζε ο Παναθηναικός πέρυσι και πως παίζει φέτος.

στα μισα ματς του παο που εχω δει (οσα ειναι τεσπα) ειναι το ιδιο αθλιος με περσι. Οχι οτι δεν υπαρχει διαφορα, αλλα σιγα τ αυγα για τον πολυδιαφημισμενο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα, εννοείς ότι στα μισά ματς απ'αυτά που είδες ήταν άθλιος ; Αν ναι, προσωπικά συμφωνώ ότι σε κάποια ματς δεν έπαιξε καλή μπάλα, αλλά σαν την περυσινή θυμάμαι μόνο 1-2. Και αυτό από μόνο του είναι επίτευγμα, να αλλάξεις νοοτροπία σε παίκτες μέσα σε λίγους μόνο μήνες

Darkling
18-02-2009, 00:53
ρε ποιος αλλαξε νοοτροπια θα με τρελανεις?

αμα βλεπεις παικτικη διαφορα σε γκουμα/καραγκουνη/βυντρα/σαριεγκι/μαντζιο/τζιολη κλπ κλπ τοτε ξανα-παω πασο!

Ford Prefect
18-02-2009, 02:52
Εγώ βλέπω αρκετά ματς και σαφώς παίζει καλύτερα από πέρυσι. Απλά, είναι πολύ εύκολο να παίζεις καλύτερα από πέρυσι, όπως ακριβώς το Ντεθ Μαγκνέτικ είναι καλύτερος δίσκος από το Σεντ Άνγκερ.

Οι βάζελοι βέβαια (και οι κρυπτοβάζελοι τύπου κελντορέιν) νομίζουν ότι παίζουν μπαλάρα γιατί έχει πονέσει το μυαλό τους από τα περσινά, αλλά η αλήθεια είναι ότι συνήθως παίζει μέτρια, με μερικές καλές εξάρσεις και μερικές άθλιες. Ο Τεν Κάτε μου δίνει την εντύπωση του μέτριου, που πειραματίζεται συνεχώς και που για να φτιάξει ένα σταθερό σύνολο θα του πάρει χρόνια. Και αυτό ΑΝ η διοίκηση του πάρει τους παίχτες που θέλει (δεν θα το κάνει) και ΑΝ δέσει με τους παίχτες του, στους οποίους φέρεται σαν μαλάκας. Οπότε μάπα το καρπούζι. Το καλό είναι ότι τον πιστεύουνε, μαζί με το παραμύθι ότι το -14 είναι προϊόν διαφθοράς, θα κάτσει κι άλλο. Με λίγη τύχη μπορεί να τσιμπήσουμε Ίβανσιτς και Μάτος που για πάγκο είναι μια χαρά, ενίοτε και βασικοί.

Kelldorain
18-02-2009, 10:20
Παικτική διαφορά σε Καραγκούνη, Βύντρα και Τζιόλη όσο ήταν είδα, ναι. Και συνοπτικά το θεωρώ επίτευγμα, όχι το να πω ότι παίζει καλύτερα, αλλά το ότι δεν παίζει για το 1-0. Aν τα περυσινά του παιχνίδια ήταν για 4/10 τα φετινά είναι για 6, με κάποιες εξαιρέσεις του 8 και κάποιες του 4. Αλλά είμαι κρυφοβάζελος

Raven Lord
18-02-2009, 10:53
πας μη gay, βάζελος

Odonian
18-02-2009, 11:41
ναι, π.χ. τον παο δεν τον βλεπω σχεδον ποτε, ειναι πολυ κουραστικο συνηθως.

Στα 4 παιχνίδια που έχεις δει λοιπόν, στα 2 ήμασταν κακοί. Καλά τα λέω; :P Κρίνεις όμως και ότι οι γκρίνιες μας είναι αστείες, με το "σχεδόν ποτέ". Ροφλολολολ.

Ο ΠΑΟ είναι καλύτερος φέτος (από τον περσινό εαυτό του), από τη μέση και μετά του πρωταθλήματος. Σκοράρει πολύ περισσότερο, το πρόβλημα του είναι κυρίως ένα άγχος μέχρι το πρώτο γκολ.

Ο γαύρος είναι πολύ καλύτερος από μας στην έδρα του, έξω μάλλον έχουμε κάνει καλύτερα παιχνίδια συνολικά (όχι πολύ, αλλά γενικά αυτή την αίσθηση έχω).

Ένα σχόλιο για τον Σαριέγκι αριστερά που ήθελα να κάνω και μετά αρχίσαμε τις μαλακίες για διαιτησία. Για μένα με το που ξεκίνησε το ματς και είδα τη σύνθεση, ήμουν σίγουρος ότι το έχει αφήσει το πρωτάθλημα (δεν ξέρω αν είναι κατόπιν εντολής). Κράτησε το ίδιο αμυντικό δίδυμο για να το δέσει όσο γίνεται πιο γρήγορα για τα ματς έξω και το κύπελλο και δεν του έμεινε κανείς να παίξει αριστερά. Με τους κανόνες των πλέι οφ να είναι όπως είναι, αρκεί να είμαστε λίγο κοντά με τον ΠΑΟΚ για να τον παίξουμε στα ίσα στη βαθμολογία και δεν νομίζω να τον φοβίζει (αυτό είναι για δικό του ποστ).

Τεσπά εγώ (αντί να κόψω το τόπικ), κόβω τα περί διαιτησίας και θα κάνω το αγαπημένο μου, κουραστικές αναλύσεις στα αγωνιστικά. Όπως διασκεδάζει κανείς.

Odonian
18-02-2009, 12:23
Ε και μετά το ποστ μου διάβασα αυτό:

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=89696

«Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ. Είναι σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να έχουμε ως μοναδικό στόχο την πρόκριση. Στο πρόγραμμα, βέβαια, έχουμε πρώτα το ματς με τον Πανιώνιο, από τις αναμετρήσεις με τους ισπανούς, όμως, στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση. Όπως και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος», είπε αρχικά ο προπονητής από του Σουρινάμ [...]

Darkling
18-02-2009, 14:31
και γιατι ζοχαδιαστηκαν με το 0-0 με Ηρακλη και την ειπανε στους παικτουρες?
αφου αδιαφοροι ησαντο.

geologiko_karoto
18-02-2009, 15:13
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τι δεν σας αρέσει στον φετινό ΠΑΟΚ;

ΣΑΝΤΟΣ: Μερικές φορές επικρατεί πολύς ενθουσιασμός.

ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε

Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, το χιόνι που έπεφτε όπως λέει και τον καιρό στο STAR η Θεσσαλονικιά Πετρούλα, η οποία γιόρτασε προκαταβολικά για τη νίκη του ΠΑΟΚ, με κασκόλ της ομάδας σε κλαμπ της περιοχής της Αράχοβας, όπου εκεί ήταν και το ξενοδοχείο Santa Marina όπου διέμενε η αποστολή του ΠΑΟΚ. δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι παντού και οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμη καλύτερες. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κόσμο που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο να έχει τέτοιο πάθος, και ευρηματικότητα για την ομάδα. Το πανό που ήταν αναρτημένο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου “ΠΑΟΚ γερά και τη ζωή μου δίνω και στα α….. τον Άγιο Βαλεντίνο” δείχνει ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα.

Boris-san
18-02-2009, 15:20
8eila 8eila.San to:To megaltero mou elattwma einai h upervolikh eilikrineia

Odonian
18-02-2009, 15:53
και γιατι ζοχαδιαστηκαν με το 0-0 με Ηρακλη και την ειπανε στους παικτουρες?
αφου αδιαφοροι ησαντο.
Δεν είναι το ίδιο να βάζει ο προπονητής κάποια ενδεκάδα γιατί έχει κάποιους στόχους και το ίδιο οι παίκτες που μπαίνουν να ψωλάρουν. Δηλαδή αν βάλει ο βαλβερδες τον μενδρινο μέσα βασικό για ένα αδιάφορο ματς και αυτός περπατάει, πρέπει να του πει μπράβο; Ο προπονητής βλέπει τη μεγάλη εικόνα, όσοι παίκτες μπαίνουν μέσα πρέπει να ματώνουν.

House Of Low Culture
18-02-2009, 16:10
ΕΘΝΟΣΠΟΡ: Τι δεν σας αρέσει στον φετινό ΠΑΟΚ;

ΣΑΝΤΟΣ: Μερικές φορές επικρατεί πολύς ενθουσιασμός.

ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε

Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, το χιόνι που έπεφτε όπως λέει και τον καιρό στο STAR η Θεσσαλονικιά Πετρούλα, η οποία γιόρτασε προκαταβολικά για τη νίκη του ΠΑΟΚ, με κασκόλ της ομάδας σε κλαμπ της περιοχής της Αράχοβας, όπου εκεί ήταν και το ξενοδοχείο Santa Marina όπου διέμενε η αποστολή του ΠΑΟΚ. δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι παντού και οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμη καλύτερες. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κόσμο που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο να έχει τέτοιο πάθος, και ευρηματικότητα για την ομάδα. Το πανό που ήταν αναρτημένο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου “ΠΑΟΚ γερά και τη ζωή μου δίνω και στα α….. τον Άγιο Βαλεντίνο” δείχνει ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα.

Ο κυρ Γιώργος Μίνος δείχνει ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ΄ όλλλα. Και η Θεσσαλλλονικιά Πετρούλα. Και το ξενοδοχείο Santa Marina. Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά παντού, το ίδιο και οι οπαδοί του(ευρηματικότατο και επαναστικότατο το "σταρχίδια το άγιο βαλεντίνο"). Τρέμμμε κατεστημένο. Χάος. Τι άλλο θακούσομε..

Zoonchild
18-02-2009, 16:25
btw, να του το χαλασουμε λιγο του Γιωργακη(του Μινου ντε!), χθες η Πετρουλα εμφανιστηκε στην "προγνωση"(????)του καιρου με φανελα του ΟΣΦΠ και εστελνε ευχες στον γκαλετι.... :!:

:P

Stormrider
18-02-2009, 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=Cm23Rh1I8LU

lol

freak brother
18-02-2009, 17:19
Υπάρχουν όμως στον χώρο της διαιτησίας οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μάθει να υπηρετούν τον ισχυρό (που για χρόνια παραγοντικά ήταν ο γαύρος) και συνεχίζουν να μπαίνουν στο γήπεδο με αγωνία μην (γίνουν οι μόνοι που θα) αδικήσουν τον γάυρο και χαλάσουν την καριέρα τους.

Αν ο θειος έστηνε τα ματς (παραδοσιακά, πληρώνοντας τους διαιτητές)

ρεπορταζ.

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, που διαιτήτευσε το παιχνίδι Ολυμπιακός- Άρης, τέθηκε στη διάθεση της ΚΕΔ, όπως και ο παρατηρητής, Αντώνιος Σπίκας.

Ομολογω οτι η προστασια του Συστηματος στους εντολοδοχους υπαλληλοι του μου μοιαζει λιγο ακατανοητη. Δηλαδη η διαθεσιμοτητα του εν λογω διαιτητουλη, δεν ειναι ακριβως και αλμα καριερας.

εκτος βεβαια αν εχει στην τσεπη την επιταγη απ την Ιντραλαδ, αλλα ειπες οτι δεν το πιστευεις.

ειμαι βεβαιος παντως οτι και εδω θα βρεθει μια σουπερ ουαου εμπεριστατωμενη εξηγηση που θα δικαιολογει τα παντα.

Ο Ψυχομάνης υποθέτω ότι φαγώθηκε επειδή δεν διάλεγε τους σωστούς διαιτητές για τα αντίστοιχα παιχνίδια. Ο Μπίκας διάλεγε τους σωστούς παρατηρητές; Ανάμεσα στους «σωστούς» συγκαταλέγεται και ο παρατηρητής του ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη, Αντώνης Σίπκας. Που να δώσεις τόπο στην οργή και να πεις πάει στον διάολο που απάλλαξε με το 7.60 τον διαιτητή, τον Χαραλαμπίδη.

Τον επόπτη, όμως, πώς μπορεί να τον στέλνει στην Πειθαρχική για το πέναλτι; Ο επόπτης έπρεπε να κάθεται στη γραμμή του άουτ για να ελέγχει αν η μπάλα θα περάσει τη γραμμή του τέρματος του Αρη και τα οφσάιντ τα έπαιρνε πάνω του ο διαιτητής. Τώρα το ότι τραβιέται στην Πειθαρχική ο επόπτης για τις παρατηρήσεις του Σίπκα, που εμφανώς δεν γνώριζε τον κανονισμό, εκτός του ότι είναι άδικο, δείχνει και ποιοι είναι αυτοί που κρίνουν τους διαιτητές.

πανουτσος.

Stormrider
18-02-2009, 19:16
το τελευταιο το πρόσεξα και εγω στην φαση του πεναλντι . ο επόπτης ηταν σε δύσκολη θεση για να δει πως ηταν οφσαιντ . μαλιστα οταν έγινε το πεναλντι ο επόπτης κσεκιναει να κάνει βήματα προσταπισω

Fireknight
18-02-2009, 20:18
Τι άλλο θακούσομε..

Darkling
18-02-2009, 23:12
Mετα το πεναλτακι απο σημερινο ΕΥΡΩΠΑΙΟ-ΣΑΛΟΝΙΑ-ΕΚΕΙΠΟΥΤΑΞΕΔΕΥΟΥΜΕΕΜΕΙΣ διαιτητη, δε νομιζω να εχει κανεις τα παπαρια να ξαναπαραπονεθει για οτιδηποτε α?

Odonian
18-02-2009, 23:14
Αυτό είναι απόδειξη για κάτι, όσο είναι απόδειξη για το πόσο καλή ομάδα είναι ο γαύρος το 1-3.

Darkling
18-02-2009, 23:16
Απλα και η ΟΥΕΦΑ ΒΛΕΠΕΙ ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raven Lord
21-02-2009, 22:03
έπρεπε να μετρήσει το γκολτου πανιωνίου στο 2-0
κατά τα άλλα ψιλο-άνετα.

Odonian
21-02-2009, 22:07
Καλούτσικα παίξαμε, αν σκεφτεί κανείς ότι μπήκαν κάμποσοι που είχαν καιρό και το σύστημα και οι θέσεις των παικτών ήταν διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Το χάρηκα το ματς, ο Πανιώνιος έπαιξε αμυντικά, αλλά με σαφή προσανατολισμό για το πώς θα βγει μπροστά αν υπήρχε ευκαιρία. Δίκαιη νίκη και πάμε για βιγιαρεαλ.

Darkling
21-02-2009, 22:07
Και να μου χαλασει το πρεντιξιον?
ασε ρε.
καλυτερα αδικια, για να σας τσεκουρωσει κανεις σε κανα επομενο ματς και να λεμε "ναι αλλα τοτε με πανιωνιο..."

Odonian
21-02-2009, 22:08
:roll:

Kelldorain
21-02-2009, 22:10
Και να μου χαλασει το πρεντιξιον?
ασε ρε.
καλυτερα αδικια, για να σας τσεκουρωσει κανεις σε κανα επομενο ματς και να λεμε "ναι αλλα τοτε με πανιωνιο..."

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά

[spoiler:s8vghnc6]σου χάλασε το σκορ στο πρεντίξιον![/spoiler:s8vghnc6]

Magellan
21-02-2009, 22:10
λολ

Darkling
21-02-2009, 22:15
Κελλδοραιν, πινεις?

εντιτ, νομιζα οτι εληξε 2-0.
Οποτε σορρυ σε ολοι αλλα αλλαζω υφη του ποστ.

λοιπον, οπαδοι του ποδοσφαιρου, ψυχραιμους σας βλεπω τωρα..

Darkling
21-02-2009, 22:18
έπρεπε να μετρήσει το γκολτου πανιωνίου στο 2-0
κατά τα άλλα ψιλο-άνετα.

τοσο ανετα που αν μετραγε το γκολ του Πανιωνιου θα ηταν 2-2?

Odonian
21-02-2009, 22:23
Χεχ, είπα κι εγω.

Darkling
21-02-2009, 22:30
χεχεχ, δεν εχω δει το ματς εκτος απο ενα δεκαλεπτο, ουτε και με νοιαζει αν ο παο επαιρνε τρια πεναλτυ σημερα, π.χ. σαν αυτο που ζηταγε ο Νινης, αλλα εχοντας μελετησει καλα ολη τη βδομαδα ποστς Οδονιαν, ποστς Ρεηβεν Λορδ, ποστς γενικοτερα, προκειται να εκφραστουν καποιες αποριες σημερα/αυριο, του στυλ "δηλαδη η ομαδα που παιζει χειροτερα, δεν εχει δικαιωμα?"

Odonian
21-02-2009, 22:42
Αμέ! Πάρε απάντηση αφού τη θες:

Εκτός από το ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το σφύριγμα που σταματάει τη φάση γίνεται με τη μπάλα στον αέρα και τον Γκαλίνοβιτς να σταματάει πριν γίνει η κεφαλιά, θέλω να πω τα παρακάτω.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΟΧΗ.

ΠΣ1: Ο Νίνης δεν ξέρω αν ζήτησε μπέναλτυ, μάλλον φάουλ ζήτησε.

ΠΣ2: "Προκύπτει από πουθενά ότι αν μετρούσε το γκολ θα κέρδιζε ο Πανιώνιος;" :P

Darkling
21-02-2009, 22:45
χεχεχ, και γιατι φωναζεις για το ματς με Ηρακλη? Καλη διαιτησια ητο, ενα λαθος εκανε.
ο Βασσαρας την 1η αγωνιστικη, καλουλης ηταν, ενα λαθος εκανε.

Odonian
21-02-2009, 22:54
Εγώ προσωπικά δεν άρχισα να λέω για τη διαιτησία του ΠΑΟ, παρά πολλές αγωνιστικές μέτα την πρώτη. Μπορεί να κάνω σχόλιο ("ήταν πέναλτυ"), αλλά για διαιτησία που μας παίζει συστηματικά άσχημα, είχα γνώμη κάπου στο Δεκέμβρη. Όπως σε ένα ματς πρέπει να δεις κάμποσες φάσεις στις οποίες ο διαιτητής να σφυρίξει ανάποδα για να πεις ότι υπάρχει πρόθεση, έτσι και στο πρωτάθλημα, μετά από αρκετά ματς που η διαιτησία μας σφυρίζει ανεξήγητα, το σχολίασα. Στο ματς με τον Ηρακλή, πιθανότατα να ήταν όντως ανθρώπινο λάθος. Αλλά όταν έχεις δει 10 τέτοια παιχνίδια (στο προηγούμενο με τον Ηρακλή, καλή ώρα, μας έδωσαν 1 στα 3 καθαρότατα ιμο πέναλτυ), ε αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι κάποια από αυτά δεν ήταν καθαρά.

Αν μου βρεις ποστ να λέω για το ματς με την ΑΕΚ (πέρα από καθαρή γνώμη για τις φάσεις, κάτι που έχω κάνει και σε αγώνες του γαύρου πχ υπέρ σας, οταν το πιστεύω), να μου τρυπήσεις τα φρύδια.

Και για το ματς με τον Ηρακλή εδώ που τα λέμε, τι άλλο λέω εκτός από το ότι ήταν οριακό του Μάντζιου και ότι πιστεύω ότι ήταν μπέναλτυ το χέρι; Πού είναι η γκρίνια σε αυτό;

Darkling
21-02-2009, 22:57
ε δεν εννοω μονο εσενα.
να πουν και οι αλλοι!

Odonian
21-02-2009, 23:00
Ε σόρι, με το "φωνάζεις" κατάλαβα εμένα.

Ορίστε για να σε ξεκουράσω να το μοναδικό μου ποστ για το ματς με τον Ηρακλέοτα. Με σαφή προσανατολισμό σε κουραστική ανάλυση φάσης και χιουμοριστικό ύφος όπως παντα! :P

Φορντ και μιτσμαν, προσέξτε καλύτερα τη φάση, δεν υπάρχει πουθενά επιθετικό φάουλ από τον Πετρόπουλο (αν είναι του Μάντζιου, είναι μετά το χέρι). Στο τρίτο ριπλέι φαίνεται καθαρά το χέρι του Πετρόπουλου από την αρχή της φάσης ότι δεν κρατάει τον παίκτη του Ηρακλή, είναι τεντωμένο κάτω. Είναι αυτό με το γάντι! Χέστηκα γενικά, αλλά να βλέπουμε και τις φάσεις σωστά.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=20862

Το γκολ δεν το έχω δει εκτός από τον αγώνα, και πάλι με σκατά στρίμιν (δε μου παίζει για κάποιο λόγο του σπορτ.γκρ!) και η γνώμη μου είναι ότι ήταν, όπως και να 'χει, τρομερά οριακό. Το θέμα βέβαια ότι τα οριακά χτεσινά σφυρίχτηκαν (και τα δυο!) ανάποδα, ενώ τα δικά μας, σταθερά όπως πρέπει. Τι τύχη και αυτή! :P

Kelldorain
21-02-2009, 23:01
Βασικά ότι λέει ο Οντόνιαν ισχύει, άσχετα με το αν οι διοικούντες του Παναθηναικού από την πρώτη μέρα κράζουν για τη διαιτησία , γιατί έτσι θα γίνουν αγαπητοί στους οπαδούς.

Darkling
21-02-2009, 23:05
ναι αλλα δε μπορω να μη σημειωσω μια σχετικη απαθεια οταν οι διαιτητες σφυριζουν διαφορα χαρουμενα σε ματς που δεν εμπλεκεται ο Ολυμπιακος.

βεβαια ο Πανοπουλος μπορει να βγαλει μια ανακοινωση για το σημερινο, που να λεει π.χ. πως τα χει φερει ο Σωκρατης ετσι, αλλα λεμε.

Darkling
21-02-2009, 23:06
Βασικά ότι λέει ο Οντόνιαν ισχύει, άσχετα με το αν οι διοικούντες του Παναθηναικού από την πρώτη μέρα κράζουν για τη διαιτησία , γιατί έτσι θα γίνουν αγαπητοί στους οπαδούς.

Λολολ, ενω οι οπαδοι ελεγαν "οχι καλε, δεν τρεχει τιποτα, στο ματς με τον Ηρακλη δε μας δινουν σαραντατρια καθαρα πεναλτυ και στα καπακια αποβαλλεται ο Μπουρμπος χωρις λογο, τι συνεβη τωρα, ποια η προθεση του διαιτητη, μπζζ, μπζζ, ερρορ, μπαντ κομμαντ ορ φαηλ νεημ, μπερδευτηκα"

Kelldorain
21-02-2009, 23:09
ναι αλλα δε μπορω να μη σημειωσω μια σχετικη απαθεια οταν οι διαιτητες σφυριζουν διαφορα χαρουμενα σε ματς που δεν εμπλεκεται ο Ολυμπιακος.

Μα δεν νομίζω ότι η απάθεια είναι αδικαιολόγητη. Γιατί να βγει ένας που δεν είναι υποστηρικτής του Παναθηναικού και να πει κάτι για τη σημερινή πχ διαιτησία όταν βλέπει ότι στο σύνολο του πρωταθλήματος δεν έχει ευνοηθεί;

Λολολ, ενω οι οπαδοι ελεγαν "οχι καλε, δεν τρεχει τιποτα, στο ματς με τον Ηρακλη δε μας δινουν σαραντατρια καθαρα πεναλτυ και στα καπακια αποβαλλεται ο Μπουρμπος χωρις λογο, τι συνεβη τωρα, ποια η προθεση του διαιτητη, μπζζ, μπζζ, ερρορ, μπαντ κομμαντ ορ φαηλ νεημ, μπερδευτηκα"

To να πας με πρόθεση για να φέρεις ένα ματς χ , δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις και λάθη. Για μένα ο διαιτητής στο ματς με τον Ηρακλή δεν έκανε κάποιο λάθος, και λόγω αυτού θα θεωρούσα λάθος κάποιος να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο. Την πρόθεση θα την κοιτάξω αφού κάνει κάποιο λάθος

Darkling
21-02-2009, 23:14
Μα δεν νομίζω ότι η απάθεια είναι αδικαιολόγητη. Γιατί να βγει ένας που δεν είναι υποστηρικτής του Παναθηναικού και να πει κάτι για τη σημερινή πχ διαιτησία όταν βλέπει ότι στο σύνολο του πρωταθλήματος δεν έχει ευνοηθεί;

Πολυ καλο! Για τον Ολυμπιακο γιατι φωναζετε φετο?

To να πας με πρόθεση για να φέρεις ένα ματς χ ,

Πως διαολο το κανε αυτο ο διαιτητουλης? ο Παο ισοφαρισε περιπου στο 107΄ κι αφου ο Σαλπιγγιδης εβαλε κατι σαν γυριστο ουαου εξτραβαγκανζα.

Odonian
21-02-2009, 23:15
Μιτς εννοείς που δεν εμπλέκονται οι μεγάλοι, γιατί εμείς φωνάζουμε μια χαρά και για άσχετα ματς. :P

Εντάξει, ποτέ δεν είπε κάποιος ότι έχουμε και τους καλύτερους διαιτητές έβερ, ακόμα και σε εντελώς καθαρό πρωτάθλημα, είναι σίγουρο ότι θα είχαμε αρκετά λάθη. Εγώ στο σημερινό είδα έναν πολύ καλό διαιτητή, που δε μάσησε από πεσίματα και κράτησε και πειθαρχικά το ματς παρά κάνα δυο κοκορομαχίες και τον επόπτη να κάνει ένα μοναδικό λάθος σε όλο το παιχνίδι. Καλά είναι.

Για τον γαύρο εγώ προσωπικά φωνάζω για 2 αγώνες, για τους οποίους ακόμα και γαύροι είδαν πρόθεση διαιτητή (στον πρώτο ο φορντ και στον δεύτερο ο φιξξξερ).

Kelldorain
21-02-2009, 23:20
Πως διαολο το κανε αυτο ο διαιτητουλης? ο Παο ισοφαρισε περιπου στο 107΄ κι αφου ο Σαλπιγγιδης εβαλε κατι σαν γυριστο ουαου εξτραβαγκανζα.

Για ποιο μάτς μιλάς; Πάντως αν είναι ματς που δεν υπήρξε φανερό λάθος, όπως έγραψα δεν θα μπω καν στον κόπο να ασχοληθώ με την πρόθεση

Πολυ καλο! Για τον Ολυμπιακο γιατι φωναζετε φετο?

Μάντεψε!~~
Σοβαρά τώρα:
Εγώ έχω μιλήσει σε 3 ματς, με Άρη, Ξάνθη και Θρας. Για τα 2 πρώτα το έχουμε καλύψει νομίζω το θέμα, για το 3ο είναι γνώμη μου ότι τέτοια πέναλτυ απλά δεν πρέπει να δίνονται αλλά το συζητήσαμε κι αυτό.

Darkling
21-02-2009, 23:21
Δηλαδη εν τελει ο πρωτοπορος, πρωταθλητης, και γενικα, ευνοηθηκε σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα σε δυο ματς στην εδρα του.

Περιεργο. Δε συμβαινει σε καμμια χωρα.

Odonian
21-02-2009, 23:28
Αντίληψη μηδέν.

Εγώ λέω ότι ο διαιτητής μπήκε και στα δυο ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ να παίξει έτσι και έγραψε στα παπάρια του κανονισμούς. Αυτό απέχει από το να σε επηρεάσει η ατμόσφαιρα του αγώνα και να δώσεις κανά φάουλ παραπάνω που δεν ήταν. Τι στο μπούτσο δεν καταλαβαίνεις;

Και γιατί, ενώ είστε υπεράνω σε αυτά, συνεχίζεις να ανακυκλώνεις συζητήσεις για τη διαιτησία; Είσαι ο πρώτος που ποστάρει. Δηλαδή ποστάρεις και όταν παίρνετε σωστά σφυρίγματα, λες το γεγονός ότι σας έδωσε κάτι σωστό είναι απόδειξη ότι δεν ήθελε να σας σπρώξει ο διαιτητής σε αυτό και σε όλα τα ματς έβερ εγκεν.

Darkling
21-02-2009, 23:31
δε ξερω τι εννοεις, εγω θελω να μας σφαξουν αυριο ει δυνατον.

ion_storm
21-02-2009, 23:45
E με το +14 και να σας σφάξει δεν γίνεται και τπτ.
επίσης αν σας σφάξουν σε ενα ματσ δεν λέει κατι για τα υπολοίπα.
αλλα εγω είμαι κολλημενος.

Darkling
21-02-2009, 23:47
α, σκοτιστηκα για το αν θα μας σφαξουν για να χουμε να λεμε.
εγω απλα συνελαβα το μεγαλοφυες σχεδιο που αναλυω στο τοπικ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Odonian
21-02-2009, 23:51
Μέσα στο σχέδιο ΕΙΝΑΙ και το να έχετε να λέτε. Συγκεκριμένα το κομβικό βήμα 2, το οποίο είναι απαραίτητο για το επόμενο (το "δικαίως" μέρος του). :P

2.) θα τα ριχναμε στη διαιτησια για να καλυψουμε την ηττα, και στις αλλαγες στην ΕΠΟ και στην επιτροπη διαιτησιας, με σαφεις αιχμες προς τον παο
3.) με αποτελεσμα κιολα να τον γαμησουμε δικαιως στις μπιστολες την αλλη αγωνιστικη

Odonian
22-02-2009, 00:06
Ας πω και κάτι ποδοσφαιρικό.

Ο Πολωνός μου άρεσε αρκετά, αν και έχασε τον παίκτη του μερικές φορές. Έχει τεχνική κατάρτιση καλή για τη θέση που τον θέλουμε, είναι γρήγορος και καλός ψηλά και δε φαίνεται και χαζός (οκ φαίνεται χαζός, αλλά μάλλον δεν είναι). Με τον Λουκά να είναι αρκετά σίγουρος πλέον, είναι καλό δίδυμο. Μπορούν να τραβηχτούν και στα άκρα, με αποτέλεσμα να γίνεται τρομερά ευέλικτο το σχήμα, χωρίς να αλλάζουν οι παίκτες. Εύκολα πχ αν έρθει ένας ακόμα λιμπεροειδής αμυντικός το καλοκαίρι η ομάδα παίζει με 3 στην άμυνα αν χρειαστεί σε δύσκολο αγώνα, ή κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε περισσότερους μπροστά.

Μπορεί (όπως και ο Βύντρα από τη μεριά του) να παίξει το ρόλο του "σύρτη" που είχε ο Μόρις επί εποχής Σουμ, όταν και κάλυπτε το άκρο για να ανεβαίνει ο Σειταρίδης και να κάνει παιχνίδι από δεξιά.

Darkling
22-02-2009, 00:09
ενταξει, δε θελω να κοροιδεψω αληθεια, αλλα την επομενη φορα που θα τα υπερσκατωσει ο Βυντρα μη παραπονεθειτε ε.

Odonian
22-02-2009, 00:12
Δε σε πιάνω. Δηλαδή να μην σχολιαστεί ότι είναι σταθερότατος τελευταία; Γκέλες έκανε στην αρχή, όταν έπαιζε μια θέση την οποία είχε αφήσει χρόνια. Το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με τα πρόσφατα γκολ, εξάλλου όταν έκανα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας (χεχ), αρκετά πριν τα γκολ, είχα γράψει με έμφαση ότι πρέπει να μείνει. Να τον στοχοποιούμε για κάθε μαλακία που γίνεται είναι λίγο τραγικό.

Darkling
22-02-2009, 00:27
εγω τον θεωρω παικτη με σκατα συγκεντρωση στο παιχνιδι του και η επομενη γκελα του που θα σας κοστισει ειναι ον ιτς γουεη.

minmin
22-02-2009, 00:46
gia ton deutero tipota?

hvilelos?
22-02-2009, 01:12
Ξενερωσε η Φυση με τον τραυματισμο του γκαρσια,τι αλλο να πουμε

minmin
22-02-2009, 01:17
ma mpikan oi faganes stin Meshmvria

tespa...aek ws to apeiro...gamw to agorrastiko koino

Fireknight
22-02-2009, 09:54
Ξενερωσε η Φυση με τον τραυματισμο του γκαρσια,τι αλλο να πουμε
afto vasika ..,

GG*
22-02-2009, 12:44
Αμέ! Πάρε απάντηση αφού τη θες:

Εκτός από το ότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το σφύριγμα που σταματάει τη φάση γίνεται με τη μπάλα στον αέρα και τον Γκαλίνοβιτς να σταματάει πριν γίνει η κεφαλιά, θέλω να πω τα παρακάτω.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ), ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΟΧΗ.

ΠΣ1: Ο Νίνης δεν ξέρω αν ζήτησε μπέναλτυ, μάλλον φάουλ ζήτησε.

ΠΣ2: "Προκύπτει από πουθενά ότι αν μετρούσε το γκολ θα κέρδιζε ο Πανιώνιος;" :P

γελαει η οικουμενη

irreligious
22-02-2009, 13:12
ε τους πούστηδες, αρχίσαν νεα παραμύθια τώρα.

regularpaul
22-02-2009, 13:20
ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Πανιωνίου
αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα

τα πράγματα είναι τόσο απλά

Odonian
22-02-2009, 14:06
Ναι πωλ, αλλά εγώ δεν γκρινιάζω για κακές διαιτησίες, όπως θα πρόσεξες, αλλά για διαιτητές με πρόθεση. Τώρα αν είδες τον αγώνα, θα είδες ότι ο διαιτητής έπαιξε πολύ καλά χτες. Λάθη προφανώς και θα γίνουν και έχουν γίνει και υπέρ μας. Το ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει, δεν το αμφισβήτησε κανείς. Αν έχεις δει κανένα οργανωμένο σχέδιο στο πρωτάθλημα να μας ευνοήσουν, ή πρόθεση στο συγκεκριμένο ματς, έστω, πες και το συζητάμε.

Darkling
22-02-2009, 14:50
ελα ομως που δεν υπαρχει κανενα οργανωμενο σχεδιο να ευνοηθουμε εμεις!
αυτο λεω.
για τον (οποιο) παο, στα παπαρια μου.

regularpaul
22-02-2009, 15:14
odonian, μίλησα αποκλειστικά για το ματς
οι Πανιώνιοι τι να την κάνουν την καλή διαιτησία και το ανθρώπινο λάθος
αφού έχασαν τον βαθμό που δικαιούνταν (όχι λόγω απόδοσης)?

δεν διαφωνώ ότι σε αυτό το ματς δεν υπήρχε πρόθεση αντίθετα από αυτά του γαύρου
(κι ας τραγουδάει ο μιτς)
αλλά λάθος έγινε και αλλοίωσε το αποτέλεσμα, ξεκινάμε από εκεί

Daffy
23-02-2009, 12:26
o agritis oute otan petaei ta skoupidgia den vriskei stoxo e

Fireknight
23-02-2009, 12:38
xaxaxaxax
kapoios akouge radgiofona :D

Raven Lord
23-02-2009, 20:47
γαμώ τον κόρακα που έσφαξε την ΑΕΛ κ κράτησε τον άρη στο παιχνίδι της 5ης θέσης...

Razor
23-02-2009, 20:57
:D

Kelldorain
24-02-2009, 01:10
Καλύτερα, να 'χει και λίγο ενδιαφέρον :P

Darkling
24-02-2009, 01:14
Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός αρχιδιαιτητής Πιερλουίτζι Κολίνα, το Διεθνές Συμβούλιο (όργανο εξουσιοδοτημένο να προχωρεί σε αλλαγές στους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο) θα ασχοληθεί το ερχόμενο Σάββατο με την πιθανότητα να εισάγει στο ποδόσφαιρο, την προσωρινή αποβολή, ποινή που χρησιμοποιείται σε άλλα αθλήματα, όπως για παράδειγμα το πόλο και το χόκεϊ επί πάγου.

Η ομοσπονδία που έφερε πρώτη αυτή την ιδέα στο φως της δημοσιότητας ήταν η ιρλανδική, υποστηρίζοντας πως σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια ενός ματς, η κόκκινη κάρτα μπορεί να είναι ένα πολύ αυστηρό μέτρο, ενώ η κίτρινη αντίθετα να αποδειχτεί τιμωρία-χάδι.

Ο "Νοσφεράτου" υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση για το χρονικό διάστημα που ένας παίκτης θα μείνει στον πάγκο μετά την επίδειξη της πορτοκαλί κάρτας από τον "άρχοντα του αγώνα" (πιθανός χρόνος τα 10 η 12 λεπτά), ενώ αποκάλυψε και άλλες προτάσεις που ενδεχομένως να πέσουν στο τραπέζι...

Μία από αυτές είναι να αυξηθεί από τα 15' στα 20' η διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ενώ μία άλλη είναι να επιτραπεί στις ομάδες να κάνουν και μία τέταρτη αλλαγή, όταν αγώνες οδηγούνται στην παράταση.

Πέρα όμως από την πορτοκαλί κάρτα, η σημαντικότερη νέα πρόταση είναι αυτή της καθιέρωσης και δεύτερου διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πιερλουίζι Κολίνα να υποστηρίζει πως αυτή η ιδέα βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

το αρθρο το γραφω στα τετοια μου, η τελευταια προταση μετραει.
Γαμω τις προτασεις, ψηνομαι.

θα σας σφαζουμε με χιτ κομπο τωρα.

Odonian
24-02-2009, 01:16
Με τι αρμοδιότητες ο δεύτερος;

Darkling
24-02-2009, 01:18
Χασαπη.

(χαχαχ, δε ξερω, δεν το εψαξα πιο πολυ)

Odonian
24-02-2009, 01:22
Δε φαντάζομαι να μπορούν να σφυρίζουν και οι δυο όλα, θα γίνει της πουτάνας. Άσε που θα πηγαίνουν τα στησίματα σε πλειστηριασμό - έναν χρειάζεσαι να δώσει το μπέναλτυ, θα πάρεις τον πιο φτηνό :!:

Βέβαια ο άλλος ο ριγμένος, μπορεί να δώσει μπέναλτυ στους άλλοι, οπότε πάμε για επικά ματς. :D

BlackiE
24-02-2009, 01:27
Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός αρχιδιαιτητής Πιερλουίτζι Κολίνα, το Διεθνές Συμβούλιο (όργανο εξουσιοδοτημένο να προχωρεί σε αλλαγές στους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο) θα ασχοληθεί το ερχόμενο Σάββατο με την πιθανότητα να εισάγει στο ποδόσφαιρο, την προσωρινή αποβολή, ποινή που χρησιμοποιείται σε άλλα αθλήματα, όπως για παράδειγμα το πόλο και το χόκεϊ επί πάγου.

Η ομοσπονδία που έφερε πρώτη αυτή την ιδέα στο φως της δημοσιότητας ήταν η ιρλανδική, υποστηρίζοντας πως σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια ενός ματς, η κόκκινη κάρτα μπορεί να είναι ένα πολύ αυστηρό μέτρο, ενώ η κίτρινη αντίθετα να αποδειχτεί τιμωρία-χάδι.

Ο "Νοσφεράτου" υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση για το χρονικό διάστημα που ένας παίκτης θα μείνει στον πάγκο μετά την επίδειξη της πορτοκαλί κάρτας από τον "άρχοντα του αγώνα" (πιθανός χρόνος τα 10 η 12 λεπτά), ενώ αποκάλυψε και άλλες προτάσεις που ενδεχομένως να πέσουν στο τραπέζι...

Μία από αυτές είναι να αυξηθεί από τα 15' στα 20' η διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ενώ μία άλλη είναι να επιτραπεί στις ομάδες να κάνουν και μία τέταρτη αλλαγή, όταν αγώνες οδηγούνται στην παράταση.

Πέρα όμως από την πορτοκαλί κάρτα, η σημαντικότερη νέα πρόταση είναι αυτή της καθιέρωσης και δεύτερου διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πιερλουίζι Κολίνα να υποστηρίζει πως αυτή η ιδέα βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

το αρθρο το γραφω στα τετοια μου, η τελευταια προταση μετραει.
Γαμω τις προτασεις, ψηνομαι.

θα σας σφαζουμε με χιτ κομπο τωρα.

Αυτό δεν είχε γίνει σε κάτι ματς κυπέλλου Ιταλίας πριν 4-5 χρόνια?

Odonian
24-02-2009, 01:29
Και σε μικρές εθνικές έχει δοκιμαστεί, υποτίθεται με επιτυχία.

Fireknight
24-02-2009, 07:05
afto me tis prosorines apovoles malakia einai omws .
me 2 dgietites 8a vlepoume mexri ke 5! lepta ka8aro podosfero , afta einai !

Magellan
24-02-2009, 11:23
Δε φαντάζομαι να μπορούν να σφυρίζουν και οι δυο όλα

ο καθενας απο μισο γηπεδο λογικα , οπως οι βοηθοι
ετσι ειχε γινει και στην ιταλια

jack the ripper
24-02-2009, 12:53
auto pou kapoia stigmi prepei na ginei einai na kanoun kati gia autous pou peftoun kai menoun katw dithen traumatismenoi gia kathisteriseis....den kserw ti akrivws...na menoun anagkastika gia 5 lepta eksw ?? kati tetoio giati katantaei kourastiko....

Odonian
24-02-2009, 13:21
Δε φαντάζομαι να μπορούν να σφυρίζουν και οι δυο όλα

ο καθενας απο μισο γηπεδο λογικα , οπως οι βοηθοι
ετσι ειχε γινει και στην ιταλια
Αυτό θα είναι μεγάλη μαλακία, γιατί θα σφυρίζονται διαφορετικά τα δυο μισά και δεν αλλάζει πολλά εκτός από την ανάγκη για καλογυμνασμένους διαιτητές. Καλύτερα να έβαζαν 4 επόπτες για να προλαβαίνουν να είναι στη θέση που πρέπει σε μεγάλες μπαλιές. Αν βάλουν 2 διαιτητές, πρέπει να έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες, σε όλο το γήπεδο (και για να μη σφυρίζουν συνέχεια).

regularpaul
24-02-2009, 13:50
πάντως και χωρίς καινοτομίες εδώ στο ελλάντα
αν συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν αυτή την αγωνιστική
(όπου παραπέμφθηκαν όσοι επόπτες έκαναν λάθη)
και απλά εφαρμοστούν οι νόμοι, ε όλο και κάποια βελτίωση θα δούμε

λέμε τώρα

Odonian
24-02-2009, 14:08
Πάμε μωρή Πιλάβιε! :P

Raven Lord
24-02-2009, 14:20
η αγάπη άργησε μια μέρα (ή 14 βαθμούς)

Darkling
24-02-2009, 19:41
Πάμε μωρή Πιλάβιε! :P

τι εκανε ο βαζελος?

Odonian
24-02-2009, 19:53
Άρχισε να παραπέμπει διαιτητές και επόπτες (κυρίως) που έκαναν λάθη και επίσης διέψευσε κασσάνδρες που έλεγαν ότι όσοι αντιδρούσαν με την αλλαγή του ψυχομανη θα τους σφύριζαν ανάποδα.

Kelldorain
24-02-2009, 20:01
Καλά ξεκίνησε , αλλά τρελη ανοργανωσιά με τους ορισμούς και τις αλλαγές, δεν νομίζω ότι φταίει αυτός βέβαια. Για το ντέρμπυ ανακοινώθηκε διαιτητής;

Darkling
24-02-2009, 20:03
ναι, λολ!!

Kelldorain
27-02-2009, 12:14
Το παράπονό του για το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται ως βασικός στα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, μιλώντας σε πολωνικά Μέσα. Ο 33χρονος αμυντικός δεν μπορεί να αντέξει τον πάγκο και θεωρεί πως έχει... ταπεινωθεί! «Αρκετά ταπεινώθηκα με το να κάθομαι στον πάγκο. Ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο», τόνισε.

«Δεν μπορώ να κρύψω πως το να μην αγωνίζομαι βασικός δεν είναι η ιδανική κατάσταση για εμένα. Είναι αλήθεια, όμως, πως στο ποδόσφαιρο μερικές φορές τα πράγματα είναι δύσκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω κάποιο πρόβλημα με την ομάδα. Σχετικά με το συμβόλαιό μου, φυσικά αν δεν το επεκτείνω, θα φύγω», είπε και πρόσθεσε: «Ενας αρχηγός της εθνικής Πολωνίας πρέπει να παίζει, αλλά ο προπονητής δεν με επιλέγει. Αυτός ίσως σημαίνει πως υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από εμένα. Από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ, όμως φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Ενας αρχηγός πρέπει να παίζει και δεν σκοπεύω να σταματήσω να προσπαθώ σκληρά».

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το μέλλον του, τόνισε: «Οχι, γιατί η κατάστασή μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχουν στην ομάδα δύο στόπερ τους οποίους θεωρεί καλύτερους από εμένα. Εχει μία συγκεκριμένη ενδεκάδα στο μυαλό του και δεν αλλάζει γνώμη. Αρκετά ταπεινώθηκα με το να κάθομαι στον πάγκο. Ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας δεν μπορεί να κάθεται στον πάγκο».

Στη συνέχεια, Ζεβλάκοφ δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη: «Σιγά σιγά αυτή η ιδέα γυρίζει στο μυαλό μου. Τώρα δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε θα συμβεί, αλλά σε μερικούς μήνες θα ξέρω. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα, γιατί η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι γεμάτη εκπλήξεις». Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποια πρόταση από τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον από το Αννόβερο και τη Μαγιόρκα: «Από το Αννόβερο όντως υπήρχε πρόταση, όμως στον Ολυμπιακό δεν τη συζήτησαν. Εκαναν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελαν να φύγω τον χειμώνα. Γι' αυτό και η Μαγιόρκα δεν μπήκε καν στη διαδικασία».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Γιακούμπ Βαβρζίνιακ, που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό: «Εχουμε συναντηθεί αρκετές φορές από τότε που ήρθε και πρόσφατα παρακολουθήσαμε μαζί το παιχνίδι της Λεχ Πόζναν με την Ουντινέζε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μιλήσαμε κυρίως στην Αθηνα και για το πώς ο Γιακούμπ θα μπορέσει να προσαρμοστεί ταχύτερα».
sport-fm

λολεν

Odonian
27-02-2009, 14:59
Σχετικά με το συμβόλαιό μου, φυσικά αν δεν το επεκτείνω, θα φύγω»
:lol:

geologiko_karoto
27-02-2009, 17:33
http://www.gardenwargaming.com/gallery/tamas2/images/1gwlowercastle.jpg

Darkling
28-02-2009, 19:02
αχαχ, τι κανει ο Φωτακης.
ωραιο ματς παντως.

Raven Lord
28-02-2009, 20:53
3o γκολ αελ κ 2ο εργοτέλη άκυρα πάντως... δεν πειράζει, πάλι καλά που το πήραμε 8)

Pinatero
01-03-2009, 15:29
υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να δω online το Πανιωνιος - Παοκ????

jack the ripper
01-03-2009, 15:41
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports (http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=31428&part=sports)
an de leitourgei kapoio apo auta ekeini tin wra pes an kai den kserw 100% an tha mporesw na vrw kapoio

Pinatero
01-03-2009, 15:44
thankz!!

Pinatero
01-03-2009, 17:45
:? πριν κατι πηγε να δειξει αλλα τιποτα εδω και ωρα!

jack the ripper
01-03-2009, 17:56
σορυ πινατερε αλλα δε βρηκα αλλο που να παιζει :|

Pinatero
01-03-2009, 17:58
δεν πειραζει, thankz anyway!

Magellan
01-03-2009, 17:58
http://www.justin.tv/athens_tv

επαιζε αλλα κολαει τωρα

jack the ripper
01-03-2009, 20:20
πωωω....2 ψοφιες στασιμες ομαδες....βαρεμαρα....
ααα επισης τσαμπουκας βυντρα-ντιογκο ------>>>>> .-

Dr. Death
01-03-2009, 20:52
show σπαθα για τον πουτσο διαιτητης. χωρις δολο παντα

ο πλαγιος στο πρωτο κοβει 2 οφσαιντ τετ α τετ.

τι να μιλησουμε για το παιχνιδι? να παιζανε και ποδοσφαιρο να μιλαγαμε.

Boris-san
01-03-2009, 21:24
E eiste kseftiles re gauroi.Penalty tou tasoulh offside o spa8as.Keno terma o Salpiggidhs prwto hmixrono,offside o spa8as.O Ten Kate gelage ston pago.Oust re geloioi oust

Kelldorain
01-03-2009, 21:25
Στο άλλο τόπικ ρε σεις :P

Nasum
01-03-2009, 21:25
Η καρδια του πρω(κ)ταθλητη!Ουστ σκουπιδια!

Darkling
01-03-2009, 21:26
E eiste kseftiles re gauroi.Penalty tou tasoulh offside o spa8as.Keno terma o Salpiggidhs prwto hmixrono,offside o spa8as.O Ten Kate gelage ston pago.Oust re geloioi oust

αχαχαχ πραγματικα ειστε η τυφλοι η κρετινοι, η και τα 2.
και στο λεω εγω που πραγματικα παρακαλουσα για ενα σφαγειο.

Boris-san
01-03-2009, 21:29
Eiste gia lypish re malakes n asxolh8w me sena re mits?Ti logo exw.An esu xairesai na exeis eunoia kseka8arh apo to gio tou "Aigaleo Kai olympiakos,kai oi alloi na pane na gamh8oume" kai goustareis toso polu....Parakalouses gia sfageio...Malaka.
8es na se apalaksw apo to na ksofeveis tzampa posts?

E mwre den eixame pro8esh na paiksoume me +11 giati na paideutoume.Polu goustarw pou tous kaname sfagh me to diaithth roflolol

phthoggon
01-03-2009, 21:29
ε εντάξει ήταν από τα οφσάιτ που δε μπορείς να κατηγορήσεις δόλο, 50 - 50 δίνονται ή όχι. Ότι ήταν, ήταν όμως και ότι πήγαιναν για γκολ, πήγαιναν. Ώραίο ματσάκι γενικώς, αν και σχεδόν χωρίς φάσεις.

Boris-san
01-03-2009, 21:32
To teleftaio tou Cleiton kai tou salpi htan kseka8ara kaluptomenoi.Twra na mou peis oti den exei dolo o Spa8as egw twra exw adiko na ton upopsiazomai?Dld einai kakia na leme oti oi gayroi eunoountai sunexws apo th diaithsia?

Entrancemperium
01-03-2009, 21:33
Paizei na einai to pio enoxlhtiko paixnidi apo pleuras diaithsias pou exw dei potes mou..
Asteios o sfurixtras, les kai htan xalasmenh h sfurixtra tou kai de stamatage..
Asteia h 2h kitrinh tou heavymetalla stoper mas.
Malakes paizei na exei ta pio polla akura offside pou exoume dei..
Dustuxws xa8hke h eukairia na pswliasoume kai na ekspermatisoume sto koufari tou pseuth, akoma kai me 10 paixtes..
Lol @ Valverde..
Eksairetikos Ollandos ston pagko, isws eprepe ligo nwritera ton Clayton, empneush o oikodomos pou ekane to kalutero paixnidi toy estw kai gia ta 30 lepta pou epaixe..
Auta pame gia ta play-off..

Lol @ pseuth kai pali, to pio asteio prwta8lhma pou exei parei leme..

Darkling
01-03-2009, 21:34
Eiste gia lypish re malakes n asxolh8w me sena re mits?Ti logo exw.An esu xairesai na exeis eunoia kseka8arh apo to gio tou "Aigaleo Kai olympiakos,kai oi alloi na pane na gamh8oume" kai goustareis toso polu....Parakalouses gia sfageio...Malaka.

εν τω μεταξυ αυτος εδω δεν ειναι ΠΑΟΚ?
αντι να πανηγυριζει κιολα.

Κριμα που δεν εδωκε ειπαμε το πεναλτυ στον Γκαλετι (προφανως ρε τρομπετα, του Παντου ειναι καθαροτερο ε? :moutza: ) να κλαιμε απ τον γελωτα με τις χηρες εδω.

Οπως εχω πει εδω και 2-3 βδομαδες αγαπητε φιλαθλε του ποδοσφαιρου υπαρχουν ματς και ματς. Στο συγκεκριμενο τωρα δα, ενα πεναλτυ στην προθερμανση θα ητο οτι πρεπει και ως εκ τουτου η διαιτησια του κ.κ. Σπαθα son με απογοητευσε.

Odonian
01-03-2009, 21:35
ΓΑΥΡΟΣ.

phthoggon
01-03-2009, 21:36
τα οφσάιτ δεν είναι θέμα του σπάθα, είναι θέμα των εποπτών. Τώρα για δόλους τι να σου πω, απλά δεν ήταν και οι φάσεις που θα με εξοργίσουν αυτές γιατί είναι στο τζαστ. Δηλαδή κουλ, με βάση αυτά που χουμε δει φέτος κιόλας συγκριτικά... α με τον γκαλέτι δεν υπάρχει τίποτα εννοείται ε. Πρώτα μπάλα, οπότε και να του έκοψε το ποδάρι μετά εμάς τι μας νοιάζει.

Darkling
01-03-2009, 21:37
χαχαχ μπαη δε γουεη ο Χριστοδουλοπουλος αποβαλλεται εκει (αποψη μου ειναι οτι δε πρεπει να δινονται κοκκινες για παπαριες, αλλα σε ολα τα γηπεδα παγκοσμιως, βγαζουν κοκκινες γιατι ΟΥΕΦΑ και ΦΕΡ ΠΛΕΗ και ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ) η μηπως δε θα προλαβαινε παραγωγη η Ζεβασοφτ.

Ειπαμε, ο Σπαθας κατωτερος των περιστασεωνε.

Nasum
01-03-2009, 21:38
Βερνικος:"Τον ανατρεπει εκτος περιοχης.Ειπαμε ο Σπαθας δεν δινει ευκολα πεναλτυ."Στη φαση Γκαλεττι-Σπυροπουλου.Δηλαδη ποσο πιο ενοχλητικη μπορει να γινει η κρατικη τηλεοραση?

Magellan
01-03-2009, 21:38
οτι μαλακιες ειναι να γραψετε σε ενα τοπικ
δεν προλαβαινουμε!!!

FIXXXER
01-03-2009, 21:42
Καλα, οχι πως με νοιαζει ιδιαιτερα, γιατι στην τελικη ηταν ενα αισχρο ματς, αλλα αν αυτο που εκανε ο Σπυροπουλος που ακουμπησε ελαχιστα την μπαλα ΑΦΟΥ ειχε μαζεψει και τα δυο ποδια του Γκαλετι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μεσα στην περιοχη, τοτε πραγματικα δε θελω να δω τις 10 φασεις στις οποιες ζηταει πεναλτυ ο Παναθηναικος φετος. Πρεπει να εχει πολυ αιμα. Οσον αφορα το τραβηγμα του Παντου, θα ελεγα κι εγω οτι ειναι πεναλτυ, αν προηγουμενως δεν ειχε αρχισει ο Κλευτον να πεφτει πριν τον ακουμπησει το οτιδηποτε.

Odonian
01-03-2009, 21:44
Μπα, στο ριπλέι από πίσω φαίνεται πότε και πώς αρχίζει να πέφτει ο Κλέυτον. Αφού τον τραβήξει με το χεράκι ο Πάντος. Και ξέρεις, είχε κατοχή και όρεξη για σουτ εκεί.

FIXXXER
01-03-2009, 21:46
Οταν τα κανει ο Ντιογκο και Γκαλετι, ειχε ορεξη για βουτια, οταν τα κανει ο Κλευτον η ο Καραγκουνης (που παιζει να κερδισε και 3 φαουλ μουφες σημερα) ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση, κοκκινη καρτα, στα τρια κορνερ πεναλτυ και προστιμο. Λολ

Magellan
01-03-2009, 21:47
ετσι ειναι

jack the ripper
01-03-2009, 21:49
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ...

Boris-san
01-03-2009, 21:50

Κριμα που δεν εδωκε ειπαμε το πεναλτυ στον Γκαλετι (προφανως ρε τρομπετα, του Παντου ειναι καθαροτερο ε? :moutza: ) να κλαιμε απ τον γελωτα με τις χηρες εδω.

Οπως εχω πει εδω και 2-3 βδομαδες αγαπητε φιλαθλε του ποδοσφαιρου υπαρχουν ματς και ματς. Στο συγκεκριμενο τωρα δα, ενα πεναλτυ στην προθερμανση θα ητο οτι πρεπει και ως εκ τουτου η διαιτησια του κ.κ. Σπαθα son με απογοητευσε.

Moutzwne.Klassikh kompleksikh gaurikh antidrash.Egw de 8a s afhsw omws re pousth 8a sou kanw th nila na 8umi8oume pws sou evaza egw kreas ston pato

Odonian
01-03-2009, 21:50
Οταν τα κανει ο Ντιογκο και Γκαλετι, ειχε ορεξη για βουτια, οταν τα κανει ο Κλευτον η ο Καραγκουνης (που παιζει να κερδισε και 3 φαουλ μουφες σημερα) ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση, κοκκινη καρτα, στα τρια κορνερ πεναλτυ και προστιμο. Λολ
Σόρι αλλά το όρεξη για βουτιά, αν έχει σπρωχτεί ο παίκτης, δεν το θεωρώ λόγο να μη δώσει το μπέναλτυ. Δες και τη γνώμη μου για το πέναλτυ στον ντουντου (με θρασύβουλο), που είπα καθαρά ότι ήθελε να πέσει, αλλα σπρώχτηκε και καλώς το έδωσε. Μη λέτε μαλακίες που δεν έγραψα ποτέ.

FIXXXER
01-03-2009, 21:51
Τα γονατα του Κλειτον εχουν ακουμπησει χορταρι οταν ο Παντος απλωνει χερι.

jack the ripper
01-03-2009, 21:53
re please einai spastiko gia olous na kanoume allaksokwlies sta 2 topics....as pame sto allo na grafoume gia ti soupa na ta xwsoume o enas ston allon na teleiwoume :P

Darkling
01-03-2009, 21:55
[quote="Boris-san":2q4lhwpu]Eiste gia lypish re malakes n asxolh8w me sena re mits?Ti logo exw.An esu xairesai na exeis eunoia kseka8arh apo to gio tou "Aigaleo Kai olympiakos,kai oi alloi na pane na gamh8oume" kai goustareis toso polu....Parakalouses gia sfageio...Malaka.

Moutzwne.Klassikh kompleksikh gaurikh antidrash.Egw de 8a s afhsw omws re pousth 8a sou kanw th nila na 8umi8oume pws sou evaza egw kreas ston pato[/quote:2q4lhwpu]

σορρυ εχασες, και τον αποκλεισμο απο τον παοκ εχω προβλεψει σαν πολυ πιθανο, λυπαμαι.

Tyler_Durden
01-03-2009, 22:01
Boris-san αφού προέβλεψε ο Μιτς ενδεχόμενο αποκλεισμό του Gay απο εσας, τότε και 5 να του ρίξετε δεν μετράει.Το είπε (πρώτος).Χαρούμενη πρώτη δημοτικού

Darkling
01-03-2009, 22:02
ε ειναι πιθανο. Δηλαδη πρεπει να λεμε οτι θα σας ριχνουμε σε ολοι απο 4?
αφου δε μπορουμε.
αρα, αμα το εχω δεχτει οτι παιζει να αποκλειστουμε, προς τι η σουπερ "Φατηνα" του αλλου?

τι να κανουμε.

Darkling
01-03-2009, 22:09
Γενικα θελω να πω οτι τη στιγμη που υπαρχει τετοιο πεναλτυ στον Γκαλετι, συν μια κοκκινη στον μπετατζη που δε δινεται, ειναι απο αστειο εως γελοιοτητα να κλαιτε κι απο πανω, (καλα για οπαδους τριτων που απλα βριζουν τον οσφπ, ακομα και αν οι διαιτητικες αποφασεις που περιεγραψα αδικουν εκεινους στην ουσια, απλα οταν βγουνε τριτοι και τους κλεψουνε και στα πλεη οφφ, ας μην ερθουν απο δω να σκουζουν) και εγω προσωπικα, δεν μπορω να δω σοβαρα κανενα σχολιο.

Εξακολουθησατε που θα λεγανε και στο στρατο, εγω παω να βρω τα γυαλια ηλιου και το μπαστουνι μου

Boris-san
01-03-2009, 22:13
\Prwton phre mpala ksanaleme den akous.Defteron pou eipa egw fathna?Triton ola ta mporeite eseis.Tetarton sumfwnw oti eprepe na dwsei kokkinh ston oikodomo.Alla den htan kokkinh sto sariegi.O Galleti ekane ta panta gia na pesei.Kai na htan foul den htan gia karta

Darkling
01-03-2009, 22:14
οχι, οντως, αυτα τα φαουλ δε δινονται ποτε καρτες!

Boris-san
01-03-2009, 22:16
Den htan foul omws

jack the ripper
01-03-2009, 22:18
κοκκινη στον οικοδομο ηταν...το ειπα στο πρωτο ποστ μου μετα το ματς...(δε θυμαμαι σε ποιο τοπικ απο τα 2 :P ) .... αλλα πεναλτυ στον γκαλετι δεν ειναι πως να το κανουμε τωρα....για τη φαση του σαριεγκι επαναλαμβανω δεν μπορω να εχω αποψη....

Γενικα δεν λεω οτι ειχε προθεση να μας σφαξει ο σπαθας...σφυραγε οτι να ναι για να ελεγξει και καλα το παιχνιδι και εκανε και αυτος και οι βοηθοι ενα ματσο λαθη....γενικα τα περισσοτερα ευνοησαν εσας...αλλα οχι σε σημειο να μιλαμε για σφαγη και τετοια...τοσο απλα....

Tyler_Durden
01-03-2009, 22:20
Η αξιώση πέναλτυ στον Γκαλέττι απο τον Σπυρόπουλο είναι τουλάχιστον γελοία. Παίρνει ΜΠΑΛΑ πρώτα ρεεεεεε! έστω και με τσάφ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ πρώτα! Επίσης είναι απίστευτη γελοιότητα να μιλάμε για κάτι περισσότερο απο μια κίτρινη στον οικοδόμο στη φάση με τον τοροβλάκα, απο την στιγμη που ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ αλλά τον σμπρώχνει αφού έχει προκληθεί πρώτα.Το σωστό θα ήταν μια κίτρινη στον καθένα γιατί ο άλλος το ξεκινάει, και πέφτει και σαν τον Σιανίδη κάνοντας τον χτυπημένο.Πραγματικά ρε μαλάκες γαύροι, με αυτά που βλέπετε τόσα χρόνια έχετε ξεχάσει τί είναι τί , και πότε δίνεται κάτι ή όχι.

Odonian
01-03-2009, 22:26
Κι εγώ πιστεύω ότι αν ο σπαθας εξαντλούσε την αυστηρότητά του έπρεπε να δώσει κόκκινη στον δικό μας αλλά και κίτρινη στον τοροσιδη, που αν δεν κάνω λάθος θα ήταν δεύτερη.

psychotron
01-03-2009, 22:34
Άμα δεν βλέπετε ανατροπή στο Γκαλέτι (δεν μιλάω για πέναλτι γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν ήταν μέσα), είστε τουλάχιστον τυφλοί.

Magellan
01-03-2009, 22:38
Κι εγώ πιστεύω ότι αν ο σπαθας εξαντλούσε την αυστηρότητά του έπρεπε να δώσει κόκκινη στον δικό μας αλλά και κίτρινη στον τοροσιδη, που αν δεν κάνω λάθος θα ήταν δεύτερη.

δεν εχει αλλη ρε ο τοροσιδης
εκτος αν εχουν κανει λαθος σε σπορτ24 και κοντρα

Entrancemperium
01-03-2009, 22:39
Σορυ κιόλα αλλά φίλοι γαύροι μιλάμε για τη φάση με τον σπυρόπουλο πάντα έτσ;
Αν, ναι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πόσο ροφλ είστε..

Odonian
01-03-2009, 23:02

δεν εχει αλλη ρε ο τοροσιδης
εκτος αν εχουν κανει λαθος σε σπορτ24 και κοντρα
ΟΚ, προφανώς τον μπέρδεψα. Ισχύει αυτό που λέω.

hcpunksonacid
01-03-2009, 23:03
τρελα γελια αυτην την αγωνιστικη.
προβλεπω παντως την τεταρτη για το κυπελλο να επιστρατευονται ολες οι διαιτητικες δυναμεις για τον μεγαλο θριαμβο του γκευ στην αμερικανικη πρεσβεια αλλα κυριακη να στηνει το κωλαρακι του στην Τουμπα ο δαφνομπουκωμενος(μονο και μονο για να ξεκωλιασει βαθμολογικα την βαζελα).
αυτα ειναι...

minmin
01-03-2009, 23:17
τρελα γελια αυτην την αγωνιστικη.
προβλεπω παντως την τεταρτη για το κυπελλο να επιστρατευονται ολες οι διαιτητικες δυναμεις για τον μεγαλο θριαμβο του γκευ στην αμερικανικη πρεσβεια αλλα κυριακη να στηνει το κωλαρακι του στην Τουμπα ο δαφνομπουκωμενος(μονο και μονο για να ξεκωλιασει βαθμολογικα την βαζελα).
αυτα ειναι...

ma den eides orismo? mas douleuoun kanonika re

hcpunksonacid
01-03-2009, 23:19
εγω το λεω απο σημερα,δυσκολα θα περασει ο Παοκ στο κυπελλο.
πρωταθλημα ομως στο πολυ χαλαρο.

Raven Lord
02-03-2009, 01:08
καλύτεροι συνολικά, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα. τι το θες όμως?

fandango
02-03-2009, 01:46
Γυρνάω από Κοζάνη που ήμουν το Σ/Κ, και αφού έχω πει στον αδερφό μου ότι δεν θέλω να μάθω τίποτα για αθλητικά μέχρι να γυρίσω, μαθαίνω τώρα ότι:

α) νικήσαμε στο μπάσκετ.
β) νικήσαμε στην μπάλα, εκτός έδρας, χάναμε 1-0, και έγινε ανατροπή στο 94' με Μπακαγκόλ.

και το τελειωτικό χτύπημα, το σύνθημα που φώναζαν τα σκουλίκια στον θρασύβουλα:
[spoiler:3sez026k]εκεί εκεί στη Β' εθνική :rofl:[/spoiler:3sez026k]

Πάω για ύπνο ευτυχισμένος. :touched:

Razor
02-03-2009, 02:43
πουλ πουλ το πουλι

προς τους δικους μας παιχτες : Σ-Ο-Β-Α-Ρ-Ε-Υ-Τ-Ε-Ι-Τ-Ε μας βγαλατε την ψυχη παλι με τους πεσμενους,τεσπα το αποτελεσμα μετραει

Raven Lord
02-03-2009, 05:52
θρασοσκούληγκαν, πάλι τα πήρατε τα σφυριγματακια σας :P

Razor
02-03-2009, 13:17
δεν πειραζει ας ευνοηθει και λιγο ο ΑΡΗΣ φετος

hcpunksonacid
02-03-2009, 18:09
επαναστατη οπαδε μου εσυ,κοντρα σε ολους και ολα....που αγωνιζεσαι για ενα δικαιο πρωταθλημα.
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

2 συνεχομενες αγωνιστικες το σκουλικι το παει η σφυριχτρα ε?μετα μην κλαιγεσαι αν σε σφαζουν με τον ΠΑΟΚ ή με τον γαβρο....

α ναι,και θα ηθελα να μου πει ο οντονιαν ποτε θα ξεφουσκωσει φετος ο ΠΑΟΚ.να το σημειωσω να τον παιζω αναποδα στο στοιχημα...

Razor
02-03-2009, 18:22
γαμα την επανασταση,για το καλο του ΑΡΕΩΣ αν ημουν σκορδας εδινα και ενα 100αρικακι στον αστερα τριπολης για την επομενη αγωνιστικη :D

hcpunksonacid
02-03-2009, 18:29
επιτελους,
ενα ενα τα σουπερακια βγαζουν τον "επαναστατικο" τους μανδυα και θυμουνται ποσο λουγκρες ειναι...
τι κατοσταρικακι ρε βλαχο,σκιτζη.φετος πηλαδακης στα πλευ οφφ και αρουλης σπιτι του.και απο του χρονου θα ξεκινησει η μεγαλη κατρακυλα.ξερεις εσυ...

Razor
02-03-2009, 18:37
χααχαχαχαχαχ θα θελες κωλοτουρκε,ασε που η ολη φαση ειναι στα πλει οφ φετος :D

Darkling
03-03-2009, 01:06
ο Γκαρσια δε προλαβαινει το ματς κυπελλου και ο Ντιογο δηλωθηκε να λειπει απ την Τουμπα.

χεχ, συμπτωση η [συνομωσιες] πεσανε τα τηλεφωνα?[/]

Odonian
03-03-2009, 02:25
Ε το λένε οι αποπάνω.

pitchfork
03-03-2009, 09:44
Εγώ τα είχα γράψει πριν και από τον πρώτο αγώνα βέβαια άλλά μερικοί τώρα ξυπνήσανε

GG*
03-03-2009, 18:55
ειναι γνωστο οτι ο παοκ ειναι παραρτημα μας
και για ξεκαρφωμα ο βγενοπουλος αγορασε 2 τσαπια σε τιμη ευκαιριας και εδωσε χορηγιες :lol:

AngelOfSorrow
03-03-2009, 23:54
ειναι γνωστο οτι ο παοκ ειναι παραρτημα μας
και για ξεκαρφωμα ο βγενοπουλος αγορασε 2 τσαπια σε τιμη ευκαιριας και εδωσε χορηγιες :lol:

thanatos ston GG*

GuardianOfIvorytower
04-03-2009, 14:10
Έλα, κανονισμένα είναι τα ματσάκια με ΠΑΟΚ. Περνάμε στο κύπελλο σήμερα κ ανεβαίνουμε Τούμπα χωρίς Ντιόγκο κ Γκαλλέτι κ χάνουμε χωρίς να ιδρώσει η φανέλα. :mrgreen:

Daffy
04-03-2009, 19:12
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού έχουν εξαντληθεί

=)

Kelldorain
06-03-2009, 11:46
Έρχονται ωραία πράγματα την Κυριακή βλέπω (http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1)

Darkling
06-03-2009, 11:53
Εχετε στοχοποιησει τουλαχιστον τα πραγματα η θα δερνετε το συμβολο του κοκκαλισμου, τον Ματ Ντερμπισαηρ π.χ. ?

Odonian
06-03-2009, 12:09
Όποιον εκτελεί τα κόρνερ, λέμε :!:

Darkling
06-03-2009, 12:15
ρε μη βαλει μεσα το Μπελουτσακο, κριμα ειναι, τι φταιει αυτος και τα σχετικα.
ασε που ειναι ραστα και ροκ και χελλ γιεα και κριμα το παιδι μας.

Fireknight
06-03-2009, 12:29
o filathlos pantws kseperase ke tous pio grafikous gavrous simera

Darkling
06-03-2009, 12:48
o ασος του ΠΑΟΚ δινει 2,15.

διαολε αμα δε παιξεις και τωρα κοντρα την ομαδα σου, τοτενες ποτε?

pitchfork
06-03-2009, 14:19
Υπάρχουν κι άλλες αγωνιστικές μέχρι το τέλος για να πουλήσει παιχνίδια.

regularpaul
06-03-2009, 16:17
με δεδομένες τις ήττες του γαυρου σε Τουμπα, Λειβαδια λοιπον
αν ο ΠΑΟΚ κάνει το απόλυτο 6χ6 (δυσκολο αλλα...) και καλυψει και το 0-2 του 1ου γυρου
θα περιμένει ενα στραβοπάτημα (ή και περισσότερα) του γαυρου
σε Ν. Σμυρνη/Φυλη και Λάρισα εντός
μήπως οι ΠΑΟΚτσήδες να είναι ήσυχοι αύριο για να μην τιμωρηθούν και τρέχουν και δεν φτάνουν?

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ

Daffy
06-03-2009, 16:57
nai,k i mpartsa tha xasei to protathlima stin ispania.ipervoles paul

VIA!

GG*
06-03-2009, 16:58
δεν γραφεις κανα μυθιστορημα να τα οικονομησεις καλυτερα?

μην τον ακουτε ρε γαμηστε τα ολα-φτανει με το κρατος των αθηνων και τα στημενα του γκαγκατση(τον μπαμπα οχι τον γιο!)

Kelldorain
06-03-2009, 17:13
Εντωμεταξύ με τόσο χαμό που έχει γίνει προκαταβολικά, θεωρώ αρκετά πιθανό να μην γίνουν επεισόδια ή τέσπα να είναι πολύ περιορισμένα

Darkling
06-03-2009, 17:16
εμας τι μας νοιαζει, ο Οσκαρ θα τις φαει ΛΟΛ!

regularpaul
06-03-2009, 17:26
πάνκη, μην ακούς τους αλητάμπουρες μπαχαλακηδες
βοηθηστε την ομαδα μεσα σε αθλητικα πλαισια, ολα για τον τιτλο

Darkling
06-03-2009, 17:29
Ιωνικος Ρεηντζερς.
Τωρα ΚΑΙ ΠΑΟΚ αμα λαχει.

Kelldorain
06-03-2009, 17:31
Πάντως σοβαρά πιστεύετε ότι αν η διαφορά από τον πάοκ είναι 4-5 πόντοι ο Ολυμπιακός θα δώσει το μάτς στο Λεβαδειακό;

Darkling
06-03-2009, 17:34
Οχι, αλλα μαλακια.

Pinatero
06-03-2009, 17:45
xaxaxaxaxa ΚΑΥΛΑ!!!!

http://www.metrosport.gr/?p=16254

GG*
06-03-2009, 17:54
και γιαιτι η παραιτηση θα γινει δεκτη ή οχι τη δευτερα?
μην συγκινηθει ο κακος και δωσει καμια κοκκινη?χαχαχαχα

Pinatero
06-03-2009, 17:58
xaxaxaxaxaxaxaxaxa!

nothingman
06-03-2009, 18:28
υπερρεαλισμός.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης κα. Έλενα Ράπτη κοινοποίησε στην ΠΑΕ Άρης ερώτησή της προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα την ελληνική διαιτησία. Η ΠΑΕ Άρης την επέστρεψε ως απαράδεκτη συνοδευόμενη από την ακόλουθη επιστολή.
«Η κοινοποίηση της κατάθεσης εκ μέρους σας ερώτησης προς τον υπουργό Πολιτισμού με θέμα “Η αβάσταχτη αθλιότητα της ελληνικής διαιτησίας ποδοσφαίρου” και αριθμό πρωτοκόλλου 15600/5.3.2009, σας επιστρέφεται ως απαράδεκτη. Δυστυχώς κυρία Ράπτη τηρήσατε απόλυτη σιγή όπως βέβαια και άλλοι ομόλογοί σας όταν η ΠΑΕ Άρης ήταν θύμα μπαράζ κάκιστων διαιτησιών, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτελέσματα σε βάρος της, όλα αυτά τα οποία αναφέρετε στην ερώτηση σας. Δυστυχώς ευαισθητοποιηθήκατε όταν πιστέψατε ότι θα συνδράμετε στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος για να επωφεληθούν αυτοί στους οποίους προσβλέπετε να σας ανταμείψουν με τα ανάλογα πολιτικά οφέλη».

Odonian
06-03-2009, 18:30
Ιωνικος Ρεηντζερς.
Τωρα ΚΑΙ ΠΑΟΚ αμα λαχει.

Καλή αυτή η καραμελίτσα με τις ομάδες, αλλά γιατί ένας που δεν έχει ελπίδα για τίτλο, να μη θέλει να τον πάρει ο ΠΑΟΚ, αντί του γαυρου δλδ; Αν μη τι άλλο σημάδι υγείας είναι. Άσχετα από αντι-ολυμπιακούς και άλλα τέτοια όμορφα.

Darkling
06-03-2009, 18:32
Ροφλ, γιατι ο συγκεκριμενος γιουζερ ΕΙΝΑΙ αντιολυμπιακος.

regularpaul
06-03-2009, 18:35
τι εννοείς δεν έχω ελπίδα για τίτλο? :D
το 97 ήμουν πρώτος με 6 στα 6
μέχρι που έπαιξα με τον θρήνο κλπ κλπ
α, αυτό θα εννοείς :wink:

μιτς και αντιολυμπιακος να μην ημουν θα προτιμουσα να το παρει ο ΠΑΟΚ
αν μιλουσαμε για ΠΑΟ θα ημουν 100% αδιαφορος

Odonian
06-03-2009, 18:38
Ροφλ, γιατι ο συγκεκριμενος γιουζερ ΕΙΝΑΙ αντιολυμπιακος.

Εύκολα γελάς, θα ζήσεις πολύ. :P

Αυτό εννοώ "ανεξάρτητα από αντι-ολυμπιακούς". Γιατί έχουμε βγάλει όλον τον κόσμο ότι αλλάζει ομάδα κάθε εβδομάδα, κάτι που είναι όντως θεμιτό σε κάποιο βαθμό, μπας και δούμε και κανέναν άλλο εκεί πάνω.

Πωλ, ναι αυτό εννοούσα. :D

GG*
06-03-2009, 18:57
οι παουερ ρειντζερς τα τελ. 10ετη ειναι αντι-ολυμπιακοι αλλα επι εποχες καπετανιου ηταν αντι-ποκ :rofl:

regularpaul
06-03-2009, 19:09
:rofl:

hcpunksonacid
06-03-2009, 19:17
επειδη πριν λιγες ωρες ειδα την μαπα του δικου μου που στραπατσαρε το παρεακι του τσουκαλα πουστικα(ο παλικαρος πηγε τουαλετα στο ημιχρονο μονος του και τον παρελαβαν 15 ατομα για να τον πανε σηκωτο στην 7 οπου θα τον ρημαζαν πληρως,μεχρι που εμφανιστηκε ο κουντουρης και εκει τον αφησαν),το μονο που εχω να πω οτι τους παικτες-προπονητες-φροντιστες και οσους ειναι στο γηπεδο δεν θελω να τους ακουμπησει κανεις.
οσα μουνοπανα ομως συνοδεψουν την ομαδα,που ΜΑΚΑΡΙ να το κανουν(μιας και το ξαναλεω οτι εχει μυρισει σκατιλα και δεν θα ανεβουν ουτε καν ο κυρ σαββας) πραγματικα θα παθουν πραγματα πρωτογνωρα.οι μπατσοι ειναι και αυτοι χεσμενοι μιας και ξερουν οτι θα μπουμε στην σουιτα στον 4ο οροφο και θα γινει αιματοκυλισμα.
κανονιστε την πορεια σας.
σε αντιθεση με την θυρα 4(που πρωτη φορα εβγαλε επισημη ανακοινωση που ειναι τοσο σκληρη),εγω δεν γουσταρω τα καριολικια αλλων να τα πληρωσουν οι παικτες του ολυμπιακου.δεν φταινε αυτοι.μακαρι το παιχνιδι μεσα στο γηπεδο να ειναι ησυχο και να κυλισει στο χαλαρο,και αν μπορεσει η ομαδα μου να κερδισει καθαρα.
αλλα αυτα που δεν θα φανουν,πισω απο την καμερα,στην συνοδεια σας,να ειναι τα χειροτερα που θα μπορουσαν να γινουν.και θα ειναι.αν με το καλο ερθουν.
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

regularpaul
06-03-2009, 19:40
κέρσορας στο παοκγκειτ4 :rofl:

Raven Lord
06-03-2009, 20:04
http://i52.photobucket.com/albums/g30/RavenLord_3k/DSC00342.jpg

GG*
06-03-2009, 20:10
μπραβο ρε φιλος,γαματο
πριν ή μετα τον σεφερλη γελασες :?:

Raven Lord
06-03-2009, 20:17
η αλήθεια είναι ότι κυμαίνεται στο επίπεδο του δικού σου χιούμορ

Darkling
06-03-2009, 21:23
Δε θελω να ερχομαστε στα ιδια, αλλα ειναι σαν να λεει "μετρα προστασιας" τις 2 αποβολες του ΠΑΟΚ.

Καλα, οκ.
και σε 10 χρονια θα λενε τα 14χρονα παοκτσακια "ναι αλλα τοτε που μας αφησατε με εννεα"

Οταν ελεγα εγω οτι στην ουσια το μονο που θελουνε, ειναι να μην εδινε τις κοκκινες.

AngelOfSorrow
07-03-2009, 04:48
sorry gia tora to eida kai tovala se allo topic

synora

Kelldorain
07-03-2009, 18:29
Έπεσαν πέτρες στο παιχνίδι νέων.

Raven Lord
07-03-2009, 19:39
Δε θελω να ερχομαστε στα ιδια, αλλα ειναι σαν να λεει "μετρα προστασιας" τις 2 αποβολες του ΠΑΟΚ.

Καλα, οκ.
και σε 10 χρονια θα λενε τα 14χρονα παοκτσακια "ναι αλλα τοτε που μας αφησατε με εννεα"

Οταν ελεγα εγω οτι στην ουσια το μονο που θελουνε, ειναι να μην εδινε τις κοκκινες.

μια απλή γελοιογραφία είναι από την goal news η οποία μάλιστα ανήκει στο κατεστημένο των αθηνών. δε χρειάζεται τόσο ανάλυση πια...

Kelldorain
07-03-2009, 19:49
Razor τι πάθατε από τον πάτερ ωρέ;

Razor
07-03-2009, 19:52
γαμω το σπιτι σου αποπανω

ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

Kelldorain
07-03-2009, 19:54
Βασικά αν θες να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, χωρίς να ξέρω γενικά ποια η γνώμη σου για τη διοίκηση του Άρη, το ότι δεν αποκτήθηκαν σοβαροί επιθετικοί είναι ευθύνη προτίστως της διοίκησης και κατά δεύτερον των παικτών χμ; Η Λάρισα στους +3 αλλά με Ολυμπιακό, Παναθηναικό έξω, Πάοκ μέσα δεν θα την έλεγα και ακριβώς φαβορί

Razor
07-03-2009, 20:02
τα εχω γραψει και αναλυσει χιλιαδες φορες σε αλλα φορουμ του ΑΡΗ που γραφω,πως ειναι τεραστια η ευθυνη τις διοικησης για φετος με τα ΔΕΚΑΔΕΣ λαθη της ΕΑΝ δεν βγουμε ουεφα, βαριεμαι να τα γραψω και εδω.Παντως εαν για ενα δευτερολεπτο δεν κοιτουσα το πρωταθλημα σαν οπαδος και το εβλεπα πιο αντικειμενικα θα ελεγα οτι δεν αξιζει ο φετινος ΑΡΗΣ για ευρωπη με αυτες τις τραγικες εμφανισεις.Βλεποντας και κανοντας.

hcpunksonacid
07-03-2009, 20:06
καλα πατε ρε μαλακα,ξεκολλα.
μαζουτινιο για παντα στον ΑΡΗ.

Raven Lord
07-03-2009, 21:19
μαλακισμένε τεν τεν... καταστρέφεις αυτούς τους παίκτες :evil:

JnB
08-03-2009, 02:01
Λοιπόν, πέρα από τις ευθύνες παικτών, προπονητή και διοίκησης, δεν μας πήγε και καθόλου σήμερα η τύχη. Γίνεται η μούρη του Βιτόλο κιμάς στο 5', και από καραμπόλα βγαίνει ο άλλος τετ-α-τετ και μένουμε με 10. Μόνο και μόνο από αυτά και το πώς έπεσε η ψυχολογία το είδα ότι θα χάναμε, αλλά όχι και 4 ρε μάγκες. Ξεσκαρτάρισμα που χρειάζεται το καλοκαίρι....

SpiritCrusher
08-03-2009, 04:54
Γκολ ο Αγρίτης...πλάκα κάνουν...

geologiko_karoto
08-03-2009, 18:19
βγαίνω στο μπαλκόνι και ακούω τους βομβαρδισμούς της Φαλούτζα
και μένω 3 χμ. μακριά απτο γήπεδο

Kelldorain
08-03-2009, 18:22
Εγώ πάλι σαν άσχετος βέβαια προβλέπω ότι δεν θα γίνει τίποτα σοβαρό. Γιατί σε όσα ματς υπήρχε από πριν τέτοιο κλίμα ποτέ δεν έγινε κάτι (θυμάμαι πχ πρόπερσι τον τελικό στο οακα). Μπορεί να βγω και ψεύτης

House Of Low Culture
08-03-2009, 18:35
οι γονείς των παιδιών τι σας έφταιξαν, ρε θρασύδειλοι?

Darkling
08-03-2009, 18:42
ειναι χτυπημα εναντια στον Κοκκαλισμο, δε καταλαβαινεις εσυ, θα στα πει και ο πανκης.

jack the ripper
08-03-2009, 18:43
re i Aek 1-5 sto imixrono :shock: :shock: :shock:

Kelldorain
08-03-2009, 19:03
Να μην διεξαχθεί το ντέρμπι που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ζητάει ο Ολυμπιακός λόγω της «ηλεκτρισμένης» ατμόσφαιρας που επικρατεί μέσα αλλά και έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» είναι τεταμένη με τους παίκτες να «κλαίνε» απ’ τα δακρυγόνα που έπεσαν και να εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για τα όσα συμβαίνουν. Απ’ τα επεισόδια δεν «γλίτωσε» ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κάκος του οποίου έσπασαν το αυτοκίνητο!

Οκ αποδεικνύομαι ψέυτης.
Κατά τα άλλα , ξεπερασμένε Μπάγεβιτς κάνε μας τη χάρη και φύγε (αναμενόμενο ποστ)

jack the ripper
08-03-2009, 19:30
Παει ο ΟΦΗ :wave: :wave:

Magellan
08-03-2009, 19:30
αντε γεια οφη

pitchfork
08-03-2009, 19:33
οι γονείς των παιδιών τι σας έφταιξαν, ρε θρασύδειλοι?

Ευκολα το παίζουν θιασώτες της νομιμότητας όσοι έχουν επιλεκτική μνήμη.
Πέρσι δεν ήταν που στο ράντη καμιά 500 υπάλληλοι του κόκαλη / γύφτοι επιτέθηκαν στους νέους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΙΟΥ και μάλιστα τους έκλεψαν τσάντες και ρουχισμό από τα αποδυτήρια (προφανώς για να τα πουλήσουν και να πάνε κανα ευρώ στα τσαντήρια τους - πεινάνε τα μικρά γυφτάκια)
Αλλά έτσι είναι, όταν παθαίνουμε αυτά που κάναμε πονάμε. Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει έτσι και αλλάξουν τα πράγματα με τη διαιτησία, σωστά είπε κάποιος εδώ μέσα ότι δεν υπάρχει πιο γλοιώδες, πιο εμετικό θέαμα από έναν αδικημένο γάβρο.

Να μη γίνει το παιχνίδι λένε οι κότες, γιατί δε σηκώνεστε απλά να φύγετε?