PDA

View Full Version : Last night Nightstalker saved my life.

Mitsmann
11-05-2008, 12:33
Δε ξερω γιατι αλλα ολη τη μερα ειμουν σε μεγαλη ατονια στα ορια της κακοκεφιας. Πηγαινοντας δε στο Κυτταρο ειχα ενα ανεξηγητο μουντ "γιατι παω εγω τωρα ειπαμε?"

Το οποιο συνεχιστηκε και στο μεγαλυτερο σετ των Lord 13. οχι οτι παιξανε ασχημα, αλλα δεν την παλευα πολυ.

Και το οποιο κονιορτοποιηθηκε, μπουρμπεριασε** και εν τελει εξαυλωθηκε, με την πρωτη νοτα των Nightstalker. Δε ξερω πως το εκαναν (1-2 αλλοι χρηστες θα σας πουν μαλλον το πως, χαχ) αλλα οταν βγηκα, 70 λεπτα μετα (ηταν λιγο ρε!!!!) ειμουν αλλος ανθρωπος. Θα κατακτουσα το συμπαν. Θα σκοτωνα τον Κακο. θα εσωζα το Κοριτσι.

Θενκς ε.

υ.γ. Σετλιστς και ιστοριες αλλοι.
υ.γ.2 12 ευρω εισοδο ΚΑΙ 5 ευρω μπυρα ε. στα ορια της γκρινιας. μαλλον τα περασαν και λιγο.
υ.γ.3 Οου γιεεεα.

**μπουρμπεριασε : εκ του "μπουρμπερη"

Mitsmann
11-05-2008, 12:38
Baby, God is dead.

nothingman
11-05-2008, 15:07
οι Λόρδοι τα πρώτα 20 λεπτά ήταν μια χαρά, τα γνωστά ωραία τραγουδάκια, περνάνε καλά εκεί πάνω στη σκηνή και είναι πάντα ωραίο το γκρουπ εκεί πάνω να περνάει ωραία αλλά μετά από λίγο βαριέσαι μωραδερφάκιμου, τπτ καινούριο, το ίδιο κομμάτι ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. ο Παύλος διαφωνεί αλλά έχει άδικο και εγώ έχω δίκιο. ο κόσμος γούσταρε βέβαια και δεν είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, απλά δε με πιάνει εμένανε.

και μετά ήρθαν οι Στώκοι. οι τύποι είναι από άλλο παραμύθι, πάει τέλειωσε. αντικρούω κάθε αντεπιχείρημα περί φανμποϊσμού ρωτώντας πόσοι τους έχουν δει λάιβ και δεν ενθουσιάστηκαν. κομματάρες, η μία μετά την άλλη, η καλύτερη εκτέλεση του Freakland που μπορώ να θυμηθώ, ο Αργύρης αναμενόμενα κεφάτος, "πω δεν παίζομαι ε", το Γκρουβ ως το μονοπάτι για ένα καλύτερο αύριο. και έπαιξαν και ένα καινούριο κομμάτι που ονομαζόταν "Baby God is dead" που είναι σα να το έγραψαν παλιά, όταν έβγαζαν το Use και είναι εκπληκτικό, πως γίνεται να το έχουν τόσο εύκολο δεν έχω ιδέα. πολύ λίγο όμως, τι 70 λεπτά, δε φτάνουν ούτε για τα προκαταρκτικά, τέλος πάντων. το καλύτερο γκρουπ έβερ.

η Κάιρα Νάιτλι μόλις σκόραρε στο Σταρ, την αγαπώ σχεδόν όσο και τους Στώλκερ.

το 12άρι παλεύεται, ή τουλάχιστον τόσο καιρό το έχουμε συνηθίσει στις συναυλίες των. τα 5 ευρώ όμως για ένα μπουκαλάκι χλιαρής μπύρας είναι υπερβολικά, πως να το κάνουμε δλδ.

regularpaul
12-05-2008, 16:02
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/ns.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/13.jpg

Pinatero
13-05-2008, 14:20
:evil: δεν καθεται που δεν καθεται φαση εδω στο βορρα, τωρα πεσανε και ιδια μερα με Semen of the Sun, την επομενη μαζευω μπογαλακια ...

Mitsmann
13-05-2008, 15:23
το Μιτσοσπιτο ειναι ανοιχτο για σε, ΟΠΟΤΕ θες. :πινκ:

Pinatero
13-05-2008, 15:27
:mrgreen: πινκζ ολ αραουντ