View Full Version : Testament - The Formation Of Damnation (2008)
GuardianOfIvorytower
06-05-2008, 12:40
Testament - The Formation Of Damnation
©2008 Nuclear Blast
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.1002.cover.jpg
01. For the Glory of
02. More than Meets the Eye
03. The Evil has Landed
04. Formation of Damnation
05. Dangers of the Faithless
06. The Persecuted Won't Forget
07. Henchman Ride
08. Killing Season
09. Afterlife
10. F.E.A.R.
11. Leave Me Forever
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=1002)
rawforce
07-05-2008, 13:42
Μετριοτατο!!!
Συμφωνώ με τον Πάρι στη κριτική
και απορώ πως είναι δυνατόν να το εκθειάζουν παντού ... Μάλλον σε ορισμένους αρκούν τα ονόματα.
Επικρατεί ομοιομορφία σε σημείο που δε διακρίνεις κομμάτια.
Μέτριο.
Στα συν του άλμπουμ, βεβαια, ειναι το εξης: παρότι γινεται πανικός -παλι- απο υπερπαίχτουρες δε προσπαθούν να τραβήξουν τη τεχνική απ τα μαλλιά και να προκαλέσουν ενθουσιασμό μέσω αυτής. Παρόλα αυτα δε τους βγήκε.
Κι έχω βαρεθει , επίσης να'μαι στο 2008 και ν'ακουω ένα τοσο δυνατό και κλασικό λαρυγγι ν' αναλωνεται ενίοτε (άθελά του ή όχι δε ξερω και δε με νοιάζει) σε Jameshetfield-ισμούς. Μέτριο.
Tyler_Durden
07-05-2008, 15:00
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά για μένα τα σπάει! Οτι πρέπει για μουσική υπόκρουση ανακαίνισης χώρου, the smash way.Απλά πορωτικό. Δεν νομίζω οτι έχει να ζηλέψει και πολλά από το επίσης γαμάτο Blackening των Machine Head.
Κι εκεί που ακούω για Hetfieldισμούς στα φωνητικά και λέω ας το κατεβάσω να ακούσω μία τι παίζει, να σου ένα παρομοιασμός με το Βλάκενινγκ που μου αρκεί για να κρατηθώ μακριά.
GuardianOfIvorytower
07-05-2008, 20:29
Ωραίο point έθεσε ο Παναγιώτης με το θέμα τεχνικής, έχεις πχ ένα Scolnick στο γκρουπ, αλλά δεν παίζεις τους παπάδες, σεβαστή επιλογή τους, αλλά όντως δεν τους βγήκε. Όπως γράφω κ στην κριτική, περίμενα παραπάνω, ίσως που να μοιάζει στα παλιά περισσότερο, με κάποια μελωδία παραπάνω κλπ. Δεν με χαλάει το ύφος των τραγουδιών τόσο, όσο τα ίδια τα τραγούδια.
FANTASMA
10-05-2008, 10:23
Συμφωνω με ολους, απλα πρεπει να τονισω οτι οι Jameshetfieldισμοι ειναι σημα κατατεθεν των Τεσταμεντ απο τη μερα που βγηκαν, οποτε ακυρο το σχολιο, και να πω επισης οτι το Blackening ηταν γαμω τους δισκους.
Οσον αφορα το δισκο καθεαυτο, την πρωτη φορα που ακουσα ξενερωσα τρελα γιατι περιμενα πολυ καλυτερα τραγουδια μετα απο10 χρονια χωρις υλικο. Δηλαδη τι διαολο, τους αυτοσχεδιασμους απο ολες τις συναυλιες που εχουν δωσει αυτα τα χρονια και τα bside demos απο τα 2-3 προηγουμενα αλμπουμ να ειχαν μαζεψει, καλυτερες ιδεες θα ειχαν παρουσιασει. Επισης, πραγματικα, που ειναι τα βιρτουοζικα σολο του Σκολνικ για τα οποια λατρεψαμε και τον ιδιο και τους Τεσταμεντ? Δεν ξερω, δεν ειναι κακο το αλμπουμ εχει καποιες πολυ καλες ιδεες, αλλα δεν ειναι και καλο ρε γμτ.
Telika mono emena m arese. Ti sto diaolo. :|
Pitsadoros
11-05-2008, 22:45
k emena m arese
dyingfreedom
12-05-2008, 10:16
Κατώτερο του αναμενομένου, σίγουρα όχι χάλια, και μπροστά στο Gathering είναι πολύ λίγο. Έχει τις στιγμές του πάντως και αυτό.
Eagleheart
12-05-2008, 20:37
Αν είναι μπροστά στο Gathering πολύ λίγο, τότε τι να πούμε για Legacy & New Order.. 8)
geologiko_karoto
13-05-2008, 14:33
ναι αλλά το Gathering είναι το καλύτερο Testament άλμπουμ
GuardianOfIvorytower
13-05-2008, 17:42
Για μένα αυτή την τιμή την μοιράζονται τα 2 πρώτα.
Entrancemperium
14-05-2008, 12:43
ναι αλλά το Gathering είναι το καλύτερο Testament άλμπουμ
:thumbsup:
Kaloutsiko alla dustuxws mexri ekei.. :(
Boris-san
14-05-2008, 13:11
kalo alla de skizw kai ta vuzia mou apo thn pwrwsh.pantws metriotato de tha to xarakthriza
The Nerd
06-07-2008, 04:31
syn8eseis 0 :(
Krima kai toys phgaina :(
Jim Dandy Mangrum
07-07-2008, 11:07
mia xara diskara einai
Pesta. To miso einai aneta gamisteri diskara. More Than Meets The Eye, Fear, The Perscecuted Won't Forget, Henchmen Ride pairnoun arista, The Evil Has Landed kai Killing Season lian kalws. Prosopika TIN PAROUSA stigmi mou ftanei. Ap to epomeno omws zitw perissotera.
Υπερμετριο για αναμονη 10 χρονια λεμεεεεεεε
Boris-san
07-07-2008, 17:03
Afto pou eipe o kalt ta leei ola nomizw.Sxetika me dekaeth anamonh,ta misa xronia htan ousiastika anenergoi logw to karkinou tou chuck(oloi oi chuck karkino re pousth).Alla to epomeno to 3eroun ki ekeinoi ofeilei na spernei
geologiko_karoto
07-07-2008, 18:20
βασικά,μετά από 345 ακροάσεις του δίσκου θαρρώ κι εγώ πως πρόκειται για πολύ καλό υλικό αλλά ούτε για πλάκα δε φτάνει το The Gathering
βέβαια στο live τα More Than Meets The Eye και Henchmen Ride γάμησαν το σύμπαν
Antonisjk
13-08-2008, 08:23
Τα cd των Testament είναι σαν να αγοράζεις ένα προϊών με σφραγίδα εγγύησης ΑΑΑ. Ποτέ μα ποτέ δεν με απογοήτευσαν, αλλά από την άλλη ποτέ δεν έφτιαξαν τον τέλειο δίσκο. Πάντως ακούγονται πάντα ευχάριστα :D
χμ τι σκατα, δεν ειχα πει αποψη για το συγκεκριμενο αλμπουμ?Μιας και το ακουσα ξανα σημερα μετα απο κανα μηνα εχω να πω:
Λοιπον,μαλακες πατε καλα?το αλμπουμ εχει μεσα ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ που μονο οι Testament θα μπορουσαν να γραψουν.Μore than meets the eye,The Evil Has Landed,το ομωνυμο,The Perscuted Wont Forget,Henchman Ride,Leave Me Forever.Τα υπολοιπα μου φανηκαν μετρια μιας και ειναι αρκετα mid tempo για τα γουστα μου αλλα και παλι δεν ειναι ασχημα τραγουδια.Καλυτερο σημειο του αλμπουμ στο τελευταιο Leave Me Forever που ο Chuck ριχνει τον ορισμο της γκαριλας.Τι χετφιλντ και μαλακιες.Χαλαρα μεσα στην καλυτερη τετραδα Testament αλμπουμ (τα υπολοιπα 3 : Legacy( :pink: :pink: :pink: ),The Gathering( :pink: :pink:),Practice What You Preach( :pink: ).
:dfinger: TESTAMENT ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ :dfinger:
Witchkiller
10-12-2008, 17:10
Το New Order που είναι από την τετράδα σου ρε κα'ι'μένε?
Λοιπόν,τον δίσκο τον έχω ακούσει δυο φορές στα παιταχτά και δεν μου έκανε κάτι.Θα πρέπει να του ρίξω πιο προσεκτική αυτιά........
GuardianOfIvorytower
10-12-2008, 17:56
Λάμπει δια της απουσίας του :wink:
3 τραγουδια το νιου ορντερ ,που γαμανε απιστευτα ενοειται(ιντο δε πιτ,ντισαιπλς οφ δε γουοτς,δε πριτσερ).Ο υπολοιπος δισκος δεν μου λεει τιποτα :!:
Witchkiller
10-12-2008, 22:57
Τύφλα να'χει το Gathering και το FOD......... :P
Jim Dandy Mangrum
11-12-2008, 11:29
pali mlkies o skoulhkas....
poly wraio to FOD, alla einai gia mena to 2o ligotero kalo Testament meta to Low
Witchkiller
11-12-2008, 12:41
για σενα
Και για'μένα :)
o diskos spernei poly agria! ola ta parapona sas ta brika toylaxiston anousia.
:gun:
Jim Dandy Mangrum
11-12-2008, 16:04
egw pantws de parapone8hka gia to disko
apla eipa oti oi testament exoun allous 7 diskous kalyterous
kalo gia tous testament einai auto :)
pali mlkies o skoulhkas....
poly wraio to FOD, alla einai gia mena to 2o ligotero kalo Testament meta to Low
Oxi re. Ti les. :| Demonic < Low
Witchkiller
11-12-2008, 17:40
Low > γενικα
Και μετά καταίβηκες στη πορεία.............
GuardianOfIvorytower
11-12-2008, 18:27
Βλέπει το avatar του κ δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, ούτε να γράψει αυτά που πραγματικά σκέφτεται :P :P
fixxxer οσα μαλλια εχεις,αλλες τοσες ειναι οι γνωσεις σου περι μεταλ :!:
Parasight
12-12-2008, 12:37
Low > γενικαΘα μας τρελάνεις γενικώς εσύ ρε. Κορυφαίο Kreator το Endorama, κορυφαίο PL το Host, οι Monster Magnet υπερεκτιμημένοι αγνοώντας προ Powertrip κλπ κλπ. Η ημιμάθεια είναι όντως χειρότερη της άγνοιας τελικά.
Witchkiller
12-12-2008, 17:20
Low > γενικαΘα μας τρελάνεις γενικώς εσύ ρε. Κορυφαίο Kreator το Endorama, κορυφαίο PL το Host, οι Monster Magnet υπερεκτιμημένοι αγνοώντας προ Powertrip κλπ κλπ. Η ημιμάθεια είναι όντως χειρότερη της άγνοιας τελικά.
Kαλά μωρέ,περί ορέξεως
Και'μένα το αγαπημένο μου Sabbath είναι το Dehumanizer
Parasight
13-12-2008, 01:32
Κι εμένα μ'αρέσει να τη λέω στον Fixxxer μωρέ, μην τρελαίνεσαι :P
Ναι, εκτος απο αυτο σαρεσει να παραποιεις και την αληθεια. Καλος προβοκατορας.
Razor, εγω ευτυχως δεν ειμαι θρασερ, και χαιρομαι πολυ γι αυτο που λες.
Αν ημουν θρασερ και επρεπε να λεω αυτα που μου μαθανε θα ελεγα τις μαλακιες που λες.
Αν και υπερβαλλω για το Low, μου αρεσουν εξισου τα Ritual, Souls Of Black, The Gathering.
Parasight
13-12-2008, 12:05
Ναι, εκτος απο αυτο σαρεσει να παραποιεις και την αληθεια. Καλος προβοκατορας.Και κουκουλοφόρος, και κουκουλοφόρος! :D
Όχι, για πες μου πού έχω άδικο στα παραπάνω :P
μου αρεσουν εξισου τα Ritual, Souls Of Black
γελαει ο κοσμος
Ναι, εκτος απο αυτο σαρεσει να παραποιεις και την αληθεια. Καλος προβοκατορας.Και κουκουλοφόρος, και κουκουλοφόρος! :D
Όχι, για πες μου πού έχω άδικο στα παραπάνω :P
Ασε ρε, για να τα αλλαξεις παλι μετα? ουστ! :P
GuardianOfIvorytower
13-12-2008, 18:08
Ψηθείτε να την λέμε όλοι στον αγαπητό χρήστη φίξξξερ ώστε να ποστάρει συνέχεια κ να χαζεύουμε το avatar του :D
Witchkiller
15-12-2008, 00:24
Κι εμένα μ'αρέσει να τη λέω στον Fixxxer μωρέ, μην τρελαίνεσαι :P
Και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μπαίνει κάποιος ER!
Σας αγαπάω και τους δυό ,ε :pingpong: :D