Log in

View Full Version : Powers Court - The Red Mist Of Endenmore

eleventh guardian
28-04-2008, 21:58
Powers Court - The Red Mist Of Endenmore
©2008 Dragonheart

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.999.cover.jpg

01. Ab Initio
02. The Prophecy
03. Power Tapestry
04. A Somber Day
05. Kingdom Falls
06. Darkness Calls
07. The Tarot Reader
08. Outrage
09. The Red Mist Of Endenmore
10. There Once Was A Time
11. Vain Regrets
12. Cold Day In Hell

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=999)

Helm
29-04-2008, 01:11
να το πούμε και εδώ χάλι είναι προφανώς και γιατί ασχολείται οποιοσδήποτε με τέτοια πράγματα δε ξέρω. Κανένας λόγος για απολογίες.

eleventh guardian
29-04-2008, 01:27
Nαι, ΟΚ. Δες εδώ (http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=67881868&blogID=343868257) και πες μου, δεν σε προβληματίζει λίγο;

edit: Ειδικά στην τελευταία κριτική, ο τύπος δίνει ρέστα.

rawforce
29-04-2008, 07:15
Πολυ περιεργος δισκος..τον εχω ακουσει 3-4 φορες!Δεν μου εμεινε απολυτως τιποτα..πολυ σαπιλα για Power παρολαυτα θα το ξανα-ακουσω σιγουρα!Εν τω μεταξυ στο Χαμμερ ο συγκεκριμενος δισκος πηρε 8,5!! :rofl:

Helm
29-04-2008, 12:20
Nαι, ΟΚ. Δες εδώ (http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=67881868&blogID=343868257) και πες μου, δεν σε προβληματίζει λίγο;

edit: Ειδικά στην τελευταία κριτική, ο τύπος δίνει ρέστα.

Δε ξέρω πως γίνεται. Η τύπισσα είναι παράφωνη, τα ριφς είτε μπαναλ είτε ανύπαρκτα, η παραγωγή ένα γκρίζο κουτί, βλακώδεις 'μοντερνιές' και στιχουργικό μηδέν. Ξεχνάει από ότι φαίνεται ο κόσμος πως μοιάζει το καλό ατσάλι όσο περνάνε τα χρόνια.

phthoggon
29-04-2008, 15:57
Χμμ, να κάνω μία κριτική πάνω στην κριτική αν επιτρέπεται, δε πολυκαταλαβαίνω το ύφος της γενικότερα. Αφού υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο δίσκο που δε σου αρέσουν, ονόμασέ τα, σκέψου αυτά που λείπουν από το δίσκο και θα ήθελες να έχει για να σου αρέσει, ανέφερε τα και αυτά, και υποστήριξε με σθένος την άποψή σου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι πχ ο eleventh guardian δεν έχει αρκετά ακούσματα για να κρίνει ένα δίσκο ο οποίος στην πλειοψηφία του είναι χέβι μέταλ όπως και να το κάνουμε (και ναι, από το λίγο που άκουσα μετριότητα μου φαίνεται). Επίσης διάβασε ακριβώς τι γουστάρουν ή υποτίθεται ότι γουστάρουν αυτοί στα έντυπα που αποθεώνουν το δίσκο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτοί έχουν πιάσει κάτι που εσύ δεν έχεις πιάσει, κάλλιστα μπορούν να γράφουν και μαλακίες καθώς ως γνωστόν τα μεγαλύτερα περιοδικά παίρνουν κατευθείαν χρηματοδότηση από τις εταιρείες μέσω των διαφημήσεων, με τα ανάλογα ανταλλάγματα βέβαια σε κριτικές και συνεντεύξεις. Γενικότερα, αυτή η υποκειμενικότατη και "νίπτω τας χείρας μου" άποψη εμένα δε μου λέει και πολλά, είτε είσαι σίγουρος για αυτό που κάνεις και υπογράφεις με τη βούλα σου και το χαίρεσαι είτε δε γράφεις καθόλου την κριτική, θαρρώ. Τουλάχιστον εγώ αυτές τις κριτικές μ' αρέσει να διαβάζω.

υγ. φέρτε την βερντάνα μας πίσω ρε μουνιά :(

eleventh guardian
29-04-2008, 16:15
Κατ' αρχάς, είμαι απολύτως σίγουρος γι' αυτό που άκουσα και γι' αυτό που έγραψα. Ξαναδιάβασε την δεύτερη παράγραφο (και λίγο από την τρίτη), όπου εκφράζω ξεκάθαρη θέση για τον δίσκο και δεν νίπτω καθόλου τας χείρας μου.

Η εισαγωγή και ο επίλογος της κριτικής, με τα απολογητικά σημεία και λοιπά έχουν ξεκάθαρα ειρωνικό ύφος για εκείνους που τους αποθεώνουν. Νόμιζα ότι είναι σαφές, αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά και δεν γίνεται κατανοητό. :P

Από την άλλη, βέβαια, σε ένα μικρό ποσοστό αναρωτιέμαι όντως μήπως έχω κάνει λάθος, από τη στιγμή που τόσος κόσμος (γιατί δεν είναι ένας ή δύο), αποθεώνει αυτό το πράγμα. Δηλαδή και να τα παίρνεις από την εταιρεία, δεν τολμάς εύκολα να γράψεις τέτοια ψέμματα. Ειδικά για έναν δίσκο τον οποίο τη σήμερον ημέρα μπορεί να ακούσει ο οποιοσδήποτε και να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύεις.

sfinotouvlaki
29-04-2008, 16:22
βασικά, εγώ λέω ότι το κάνουν [να γράφουν τόσο υπερβολικά πράγματα] για να διακωμωδήσουν και οι ίδιοι κατά κάποιον τρόπο την προώθηση και να την κάνουν όσο γίνεται πιο φανερή. από την άλλη δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο μερικοί από αυτούς να είναι όντως κουφοί.

eleventh guardian
29-04-2008, 16:26
Λίγο ακραία αυτή η σκέψη, δεν νομίζω να το σκέφτονται ετσι. Και να το σκέφτονται, μάλλον δεν επιτυγχάνουν τον σκοπό τους.

Από την άλλη ρε γαμώτο, είναι η Dragonheart και είναι οι Powers Court. Δεν είναι η Nuclear Blast και οι In Flames, να πεις ότι παίζει θέμα διαφήμισης/προώθησης κ.λπ. Τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά, αλλά η περίπτωση αυτή με προβλημάτισε όντως.

phthoggon
29-04-2008, 16:27
Κατ' αρχάς, είμαι απολύτως σίγουρος γι' αυτό που άκουσα και γι' αυτό που έγραψα. Ξαναδιάβασε την δεύτερη παράγραφο (και λίγο από την τρίτη), όπου εκφράζω ξεκάθαρη θέση για τον δίσκο και δεν νίπτω καθόλου τας χείρας μου.

Η εισαγωγή και ο επίλογος της κριτικής, με τα απολογητικά σημεία και λοιπά έχουν ξεκάθαρα ειρωνικό ύφος για εκείνους που τους αποθεώνουν. Νόμιζα ότι είναι σαφές, αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά και δεν γίνεται κατανοητό. :P

Από την άλλη, βέβαια, σε ένα μικρό ποσοστό αναρωτιέμαι όντως μήπως έχω κάνει λάθος, από τη στιγμή που τόσος κόσμος (γιατί δεν είναι ένας ή δύο), αποθεώνει αυτό το πράγμα. Δηλαδή και να τα παίρνεις από την εταιρεία, δεν τολμάς εύκολα να γράψεις τέτοια ψέμματα. Ειδικά για έναν δίσκο τον οποίο τη σήμερον ημέρα μπορεί να ακούσει ο οποιοσδήποτε και να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύεις.

χαχ αν ήταν πραγματικά ειρωνικό το στυλ όμως να το εκφράζεις πιο καλά, επειδή δε ξέρω κατά πόσο πέρασε αυτό, ειδικά σε άτομα που δε σε πολυδιαβάζουν όπως εγω! κατα τ' άλλα, η αλήθεια βρίσκεται στη μέση όπως σχεδόν πάντα μάλλον. Ούτε εντελώς χάλια μου ακούγονται στα αμπιεντνοιζ αυτιά μου οι τύποι ούτε παίζει να είναι και όλοι αυτοί οι ριβιούερς ειλικρινείς!

enitharmon
06-05-2008, 13:56
ειναι απαραδεκτα χαλια

Jim Dandy Mangrum
06-05-2008, 16:12
ama einai toso ektrwma oso lete, psinomai na riksw mia autia -mia e-, mono apo periergia.....

eleventh guardian
06-05-2008, 16:36
Καλά, εσένα μπορεί να σ' αρέσει κιόλας τόσο σάπιο που είναι. :D

Άκου το νέο Pharaoh κι άσε τους Powers Court.

Jim Dandy Mangrum
07-05-2008, 10:07
a ola kiola. yparxei to kalo sapio kai to kako sapio. kai pistepse me to kalo einai kai ligoulaki spanio.
kala to pharaoh einai sta ypopsein