PDA

View Full Version : Νέα styles

Dragonlord
25-04-2008, 19:48
Λοιπόν, το default style πλέον είναι και πάλι σκούρο. Ο deggial άλλαξε τα χρώματα ώστε να μοιάζει αρκετά με το παλιό, τουλάχιστον χρωματικά. Υπάρχει επίσης και ανοιχτόχρωμο (αυτό που είχαμε όλοι μέχρι τώρα) το οποίο μπορείτε να επιλέξετε από το user control panel.

Stormrider
25-04-2008, 19:51
omorfo. valte kai kana emoticon gia spoiller

Roswell47
25-04-2008, 19:53
:spoiler:

cloud
25-04-2008, 20:33
Το καλύτερο θα είναι να μπεί spoiler tag όπως αυτό που έχει το vbulletin, αν υπάρχει κάνα τέτοιο mod χώστε το :)

X
25-04-2008, 20:39
Kalh fash. Megeies.

edit: koita na dei pou sunhthisa k me kourazei to skouro :|

Dragonlord
25-04-2008, 20:51
Επίσης :)

cloud
25-04-2008, 20:55
Γι' αυτό ρε συ dragon, αν δεν υπάρχουν τίποτα περιορισμοί, άσε και το default (prosilver) σαν επιλογή.

X
25-04-2008, 20:57
Yparxei re pouli mou kai to prosilver, mhn tarazese. User control panel leme, bright.

Dragonlord
25-04-2008, 20:58
Γι' αυτό ρε συ dragon, αν δεν υπάρχουν τίποτα περιορισμοί, άσε και το default (prosilver) σαν επιλογή.

Υπάρχουν. Χρειαζόμαστε το πολύ δύο styles για να φτιάξει ο ντεγκ τα custom titles και να τα αλλάζετε μόνοι σας όποτε σας καπνίσει. Δε γίνεται να κάνουμε κάθε φορά που πρέπει να αλλάξουμε κάτι τις ίδιες αλλαγές σε παραπάνω styles για να έχουμε ένα για κάθε γούστο... σόρι.

Χ αυτό είναι το subsilver2, άλλο λέει ο cloud.

X
25-04-2008, 21:02
A ok.

Vasika na pw, exete th dunatothta na paizete me ta xrwmata tou theme?
An nai, tha htan kalo ta xrwmata twn fonts alla ki auto to kitrinaki pou paizei pantou, na htan ligo ligotero fwtina. Anoixto grizaki kai moustardi px. Nai sas zalisame, alla lew egw twra.

Pinatero
25-04-2008, 21:09
εγω θελω να πηγαινει με τις κουρτινες μου, πως μπορω?

κατι ασχετο αλλα το γραφω εδω!!! αν εχω κανει log out και ξαναμπω μετα απο ωρες τα topics που δεν ειχα μπει παραμενουν να δειχνουν οτι υπαρχουν νεα ποστς, δηλαδη θελω να πω οτι οντως ειναι τοπικς που δεν μπαινω ποτε και θα φαινεται στο ταδε section οτι υπαρχουν νιου πουστς, αλλα δε θελω! α και οι κουρτινες μου ειναι ροδακινι!

Dragonlord
25-04-2008, 21:13
A ok.

Vasika na pw, exete th dunatothta na paizete me ta xrwmata tou theme?
An nai, tha htan kalo ta xrwmata twn fonts alla ki auto to kitrinaki pou paizei pantou, na htan ligo ligotero fwtina. Anoixto grizaki kai moustardi px. Nai sas zalisame, alla lew egw twra.
Χμου, εγώ νομίζω ότι χρειάζονται μεγαλύτερη αντίθεση μερικά. Βασικά ας τα αφήσουμε μερικές μέρες γιατί παίζει πολύ να είναι θέμα συνήθειας απλά.

Dragonlord
25-04-2008, 21:16

κατι ασχετο αλλα το γραφω εδω!!! αν εχω κανει log out και ξαναμπω μετα απο ωρες τα topics που δεν ειχα μπει παραμενουν να δειχνουν οτι υπαρχουν νεα ποστς, δηλαδη θελω να πω οτι οντως ειναι τοπικς που δεν μπαινω ποτε και θα φαινεται στο ταδε section οτι υπαρχουν νιου πουστς, αλλα δε θελω! α και οι κουρτινες μου ειναι ροδακινι!
Δεν ξέρω αν θα το αλλάξουμε αυτό, πάντως τουλάχιστον για την ώρα μπορείς πριν το logout να πατάς απλά το mark forums read πάνω δεξιά.

X
25-04-2008, 21:19
Mpa.. an prosekseis, ta links istoselidwn pou einai galazio ki oxi xtuphto aspro einai pio euanagnwsta k ksekourasta sto mati.
Tespa.

edit: emena pantws mou thn espage panta pou sto logout mou esvhne ta new posts.

Pinatero
25-04-2008, 21:23

Δεν ξέρω αν θα το αλλάξουμε αυτό, πάντως τουλάχιστον για την ώρα μπορείς πριν το logout να πατάς απλά το mark forums read πάνω δεξιά.

α μια χαρα τωρα ακομα καλυτερα, σε αντιθεση που εμπαινες για λιγο και δεν προλαβαινες να δεις αυτα που σε ενδιεφεραν! θαμπζαπ!

GuardianOfIvorytower
25-04-2008, 22:56
Εμένα μου φαίνεται πάντως πιο ωραίο το σκούρο φόντο, οπότε :D

Boom!
26-04-2008, 00:35
Γκριζο φοντο. Hallelujah!

Abruzzi
26-04-2008, 01:43
Το καλύτερο θα είναι να μπεί spoiler tag όπως αυτό που έχει το vbulletin, αν υπάρχει κάνα τέτοιο mod χώστε το :)

αυτο αυτο αυτο

ωραιο το theme

Mitsmann
26-04-2008, 02:16
Γκριζο φοντο. Hallelujah!

.

pitchfork
26-04-2008, 04:04
Επιτέλους
Μπράβο ρε παιδιά

H.
06-05-2008, 16:14
Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το χώνω εδώ.

Είναι αρκετά δυσδιάκριτο (τουλάχιστον σε εμένα) το πότε τα sticky topics έχουν νέα posts. Το σημαδάκι τους αλλάζει απειροελάχιστα.

cloud
07-05-2008, 01:23
Γενικά το contrast δεν είναι καλό σε όλα τα εικονίδια για posts.

Odonian
07-05-2008, 01:25
Δεν ήξερα που να το ποστάρω και το χώνω εδώ.

Είναι αρκετά δυσδιάκριτο (τουλάχιστον σε εμένα) το πότε τα sticky topics έχουν νέα posts. Το σημαδάκι τους αλλάζει απειροελάχιστα.

Ισχύει.