View Full Version : Up The Hammers Festival III @ An Club (11-12/4/08)
eleventh guardian
12-04-2008, 18:05
Λοιπόν, μια και δεν έγραψε κανείς μέχρι τώρα και μια και δεν θα δώσω το "παρών" απόψε, ας γράψω δυο λόγια για τη χθεσινή ημέρα.
Μπήκα την ώρα που οι Airged L'amh ολοκλήρωναν το set τους με διασκευή στο Battle Hymn. Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, ο κόσμος γούσταρε κ.λπ., φαντάζομαι ότι θα ήταν το ίδιο καλοί και στα δικά τους κομμάτια.
Ακολούθησαν οι Sentinel Beast με τη εύσωμη Debbie Gunn αμέσως μετά και εγένετο ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ! Αν και τους ήξερα ως όνομα δεν τους είχα ξανακούσει, δεν τρελαίνομαι γενικά με thrash, αλλά οι συγκεκριμένοι ήταν ισοπεδωτικοί (και το ομώνυμο κομμάτι τους γαμάει). Οι επικάδες που βγήκαν έξω την ώρα του set τους έχασαν τη διασκευή που έκαναν στο Phantom of the Opera (η οποία υπάρχει και στον δίσκο τους, όπως μόλις είδα).
Οι Dark Quarterer ήταν αντικειμενικά η μπάντα με την καλύτερη απόδοση από όσες είδα. Τέλειος ήχος, η φωνή του γερο-Nepi να ακούγεται καλύτερη από ό,τι στους δίσκους, έπαιξαν και το Dark Quarterer που είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από το πρώτο LP. Κορυφαία στιγμή βέβαια ήταν το ασύλληπτο έπος Lady Scolopendra, ενώ νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του set τους έβλεπε και ο Shelton στην πρώτη σειρά. Μέχρι τώρα απλά συμπαθούσα τους Ιταλούς, τώρα μπορώ να πω ότι λατρεύω. Respect.
Για Memory Garden θα σας τα πουν καλύτερα οι υπόλοιποι που ήταν παρόντες. Κι αυτοί όμως ήταν εξαιρετικοί από εκτελεστικής άποψης, έπαιξαν παθιασμένα και σίγουρα μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον για να ασχοληθώ μαζί τους κάποια στιγμή.
Τώρα για τους Omen τι να πρωτοπείς. Ο ήχος ήταν ψιλοχάλια βέβαια και ο Powell, καμένος γαρ, έκανε κάποια λαθάκια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να περιορίσει την πώρωση που προκαλούν έπη όπως τα "The Curse", "Dragon's Breath", "Ruby Eyes", "In the Arena", "Teeth of the Hydra", "Death Rider", "The Axeman", "Don't Fear the Night", "Die By the Blade" και το "Battle Cry" στο φινάλε (λογικά κάτι μου διαφεύγει, οι έχοντες καλύτερη μνήμη ας με συμπληρώσουν/edit: σίγουρα έπαιξαν και το "Warning of Danger"). Ο τραγουδιστής πολύ καλός (αν και αδικήθηκε κι αυτός από τον ήχο), έδειχνε ότι γούσταρε που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει με τους Omen και συνεχώς αναφερόταν με σεβασμό στον Kimball. Και βέβαια, ήταν λίγο συγκινητικό που είδαμε τον Wittig στα ντραμς (πολύ καλός btw, όπως και ο καινούριος μπασίστας).
Οσο για τα υπόλοιπα, είχε περισσότερο κόσμο απ' ό,τι περίμενα (μόνο στους Omen βέβαια ο χώρος ήταν σχεδόν γεμάτος) και λογικά η φετινή εξελίσσεται στην πιο επιτυχημένη από τις τρεις διοργανώσεις του Up The Hammers (από τη στιγμή που η σημερινή ημέρα είναι πιο ελκυστική και θα έχει ακόμα περισσότερο κόσμο). Δεν υπήρξε, τέλος, μεγάλη καθυστέρηση στη σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων, όλο το πρόγραμμα τελείωσε με μισή ώρα καθυστέρηση περίπου.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, ευχαριστώ και τα παιδιά από το φόρουμ με τα οποία τα είπαμε, έστω και για λίγο (νομίζω τους είδα όλους όσους πήγαν). Ειδικά από JDM, Rush και Buddy Lackey να ζητήσω ξανά συγνώμη για την λίγο απότομη αποχώρησή μου αλλά ήμουν κομμάτια. Δεσμεύομαι να κεράσω μπίρες κάποια άλλη φορά.
sfinotouvlaki
12-04-2008, 18:38
μουνάκια, είδατε ηλέβενθ γκάρντιαν :evil:
eleventh guardian
12-04-2008, 22:56
Εδώ είδαν Omen, Dark Quarterer κ.λπ. κι εσύ κολλάς στο ότι είδαν εμένα. Σιγά το πράμα. :twisted:
Σε λίγο τελειώνω εν τω μεταξύ, αλλά θα είναι too much να ξεκινήσω τώρα μόνο για τους Manilla...
Eagleheart
13-04-2008, 02:49
Ωραία ήταν και η δεύτερη μέρα. Από τις μπάντες πού είδα, Battleroar, Cage, Stormwarrior κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Οσον αφορά τις συνθήκες πού υπήρχαν στο club, κλασικά τα ίδια...
rawforce
13-04-2008, 09:41
Την πρωτη μερα Airged L'ahm και Dark Quarterer κερδισαν κατα κρατος τις εντυπωσεις..Ειδικα οι Ιταλοι με αναγκασαν να παρω και το War Tears cd απο το merch αλλα και να ακουσω καλυτερα την μουσικη τους απο αυτα που ειχα ηδη..ειδικα ο κιθαριστας τους ηταν φοβερος!!Οι Sentinel Beast μου φανηκαν αδιαφοροι,παρολαυτα οι περισσοτεροι γουσταραν!Memory Garden πολυ καλοι!Για τους Omen θα συμφωνησω με τον Guardian!
Για χθες τωρα..Οι Trinakrius με το Doom τους μας ζεσταναν λιγακι,τιποτα το ιδιαιτερο..και αμεσως μετα Celtic Legacy!Για εμενα οι τυποι επαιξαν φοβερα,τους καταευχαριστηθηκα!!Ο νεος τραγουδιστης εχει γαμω τις φωνες!!Ο μπασιστας ειναι γαμω τις μορφες..ειναι και Ιρλανδοι..απολυτο Respect!!Silver Fist την καναμε για εξω...τους ειδα ελαχιστα,ευτυχως επαιξαν και μια διασκευη στο Raining Blood και ο κοσμος ζεσταθηκε!
Lonewolf για την συνεχεια..και αλλη μια ευκαιρια να την κανουμε για εξω καθως πραγματικα τους βαριεμαι τους συγκεκριμενους απιστευτα...
Ευτυχως ακολουθησαν οι Battleroar!!!!Οι οποιοι απλα γαμησαν!Πανικος,ασταματητο Headbanging,το ηλεκτρικο βιολι εδεσε γαμω,το νεο αλμπουμ ειναι το καλυτερο τους και γαμαει ανελεητα φανηκε η διαφορα στις συνθεσεις και μεσα στο Live!Φοβερη εμφανιση και σιγουρα η καλυτερη απο οσες φορες τους εχω δει!
Cage..ολοκαυτωμα!!!Πανικος,κοπανημα,τραγουδαρες,φωναρα!!Τι αλλο να ζητησεις!!Us Power Metal οπως ελεγε και ο τραγουδστης ο οποιος απορω πως δεν εσκασε οταν βγηκε με την δερματινη πανοπλια του!!!Εδωσαν βαση οπως ηταν λογικο στο Hell Destroyer..μονο μου παραπονο το οτι δεν επαιξαν Christ Hammer!!Απιστευτη εμφανιση!!!
Stormwarrior..και πλεον εχουμε αρχισει να εξαντλουμαστε!!Αλλα πρεπει να αντεξουμε :p Kαι εδω ο ενας υμνος μετα τον αλλο!!Ασταματητο κοπανημα αν και η εμφανιση της μπαντας μου φανηκε ακρως επαγγελματικη.τους ηθελα με περισσοτερο ενθουσιασμο καθως το κοινο ηταν μαζι τους!!Επισης παραπονο το οτι δεν επαιξαν το Holy Cross και Iron Gods απο το νεο αλμπουμ!
Μετα απο Stormwarrior,Cage,Battleroar ο κοσμος φαινοταν πολυ κουρασμενος..την εκανα για πιο πισω για να δω Manilla..αλλα δεν την παλεψα λογω κουρασης συνδυασμου 2 ημερων Up The Hammers και δουλειας και την εκανα καπου στην μεση του σετ!
Για το An τωρα τι να πεις..ποσο για το πουτσο ειναι αυτο το club οταν μαζευοντε πανω απο 200 ατομα..
Kala re apopanw,efyges stous manilla,einai dynaton?Opoioi phgan as mou poun oti DEN paiksan to avatar gia na eimai ligotero ksenerwmenos pou den phga...Anwtera bia...
Witchkiller
13-04-2008, 13:49
Πολύ όμορφα λέμε.........
Θα πω μόνο για τις μπάντες που γούσταρα να δω:
Oh Nooooooo
The dog is near
You begin to fear
The Sentinel BEEEEEAAAAAST!!!!
Sentinel Beast:απίστευτη εμφάνιση!Η Debbie Gunn το έχει ακόμη άνετα και ας είναι μπογαλάκι!Η τύπισα έχει φωνή 30 ανδρών!Με υπερκλασσικά κομμάτια όπως Corpse,Mourir,Depths Of Death,Evil Is The Night μα πάνω απ'όλα Dogs Of War και Sentinel Beast γαμήσανε και φύγανε!Εννοείται ήμουν στο κάγγελο και περάσα super!Και τα 2 καινούρια κομμάτια που παίξανε ήταν ζόρικα........Ένα μπράβο και στα πιτσιρίκια που την πλαισιώνουν την μπάντα πλέον!ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!Παιχτηκά ΑΨΟΓΟΙ με κιθαριστικό δύδιμο να είναι επαρκέστατο,ένα μπασσίστα ΝΑ ΓΑΖΩΝΕΙ και drummer να λυσσάει!Μεγάλη εμφάνιση από μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ μπάντα!
Omen:σε θέμα αισθητικής ήταν πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη μπάντα0 στο AN!Ο Witting ΓΑΜΗΣΕ!Στο οπτικό του θέματος έδωσαν την εντύπωση των γεροτσοπεράδων που απλά έτυχε να περνάνε από το μαγαζί και παίξαν.Δυστυχώς όμως ο Kenny Powel κερδίζει άνετα το βραβείο του χειρότερου κιθαρίστα του 2ημέρου με τις "τζούφιες"να φεύγουν η μία μετά την άλλη και την εικόνα δεν έσωσε ούτε ο ASKA ο οποίος και Kimball πήγε να το παίξει και ξέχναγε πολλούς στοίχους.Δεν την πάλεψα και πολύ και στο Don't Fear The Night την έκανα για νάνι γιατί ήμουν κομμάτια(και καπάκια από τη δουλειά).Άκουσα Dragon's Breath,The Curse,Deathrider και Don't Fear The Night
Manilla Road:τι να πει κανείς?Να πω για τον μερακλή κιθαρισταρά Shelton ο οποίος ήταν μια γαμάτη μίξη Frank Marino και Hendrix?Να μηλίσω για το με πόσο ΜΑΣΤΟΡΙΑ και σεβασμό κακοποιούσε το αθάνατο wah wah?Να πω για την ΓΑΜΗΣΤΕΡΗ απόδωση της μπάντας στο θέμα παιξήματος?Death By The Hammer,The Avatar,Mystification,Up From The Crypt,The Riddle Master,τα δύο σουξέ για τέλος,Masque Of The Red Death,Road Of Kings................ξεχνάω ένα-δύο από τα παλιά στάνταρ.............
Ο Shelton δεν έκανε μισό λάθος(για ένα ούτε λόγος)και ο πουκαμισάτος Hellroadie ήταν τζάμι σε θέμα φωνής
Να μηλίσω και για μερικές από τις μπάντες που δεν μου αρέσουν(από αυτές που είδα δηλαδή):
οι Lone Wolf ΣΚΟΤΩΣΑΝE ANETA!Mπορεί τα τραγούδια τους να μη μου αρέσουνε αλλά live ακούγονται 78689786786786 φορές πιο πορωτηκά.Ξεχώρισα τα κομμάτια από το πρώτο ep που στο σανίδι ήταν για πολύ "γυμναστική"!Jens ΜΕΓΑΛΗ μορφή,πολύ αρχοντιά πάνω στη σκηνή και Μόσαλος από κάτω να ξεσπαθώνει!
Stormwarrior:sorry παίδες,.......τίμια μπάντα η οποία συναυλιακά αποδίδει πολύ καλά αλλά από τραγούδια εμένα με κουράζουν αφάνταστα........
Memory Garden:μια από τα ίδια....εντελώς εκτός των ακουσμάτων μου,τους βρήκα υπέρβαρετούς.Με χαμηλό κούρδισμα και καμπόσα "κοφτά",σχεδόν hardcore σημεία ήταν η μπάντα η οποία μου φάνηκε η πιο λίγη.....................
Βattle Roar:πολύ καλή απόδοση από τα παιδιά.Η μουσική τους μπορεί να με κουράζει αλλά στο σανίδι είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ με αποτέλεσμα να στέκονται,κάτι πολύ παραπάνω από,πολύ καλά.Άνετα ξεχώρισα το Harkanian Blades και το Warlord Of Mars(έτσι δε λέγεται?)το οποίο το άκουσα πρώτη φορά στο live και μου'μεινε.Αυτά τα δύο πραγματικά ΣΚΊΖΟΥΝ!Ο Marco πολύ καλός και η μπάντα πολύ φορμαρισμένη.Τον Powell τι τον φωνάξατε?Σας Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε το κομμάτι(με την πολύ κακή έννοια)
Μερικά πράγματα για την οργάνωση:...............αλλά από την άλλη δεν έχεις να πεις και πολλά πράγματα όταν οι μπάντες ξεκηνάνε στην ώρα τους.Η διεξαγωγή ήταν ομαλώτατη,τα πάντα άψογα και αν κρίνω από τον κόσμο του χρόνου πάει για μεγάλο μέρος η φάση(και το αξίζει πέρα για πέρα) .
Ο ήχος σε όλες τις μπάντες Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο-Σ με τα ENGL να φέγγουν σαν φανάρια(ΚΑΙ ΓΑΜΩ).Επίσης πολύ καλή δουλειά έγινε και στον ήχο των drums και του μπάσου.Βγαίναν στην αρένα τζάμι!
Το μόνο μειον της υπόθεσης ο εξαερισμός του μαγαζιού:οκ,έβρασα κυριολεκτικά!Το ΑΝ έδειξε ότο όταν τιγκάρει ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ με τίποτα!
Witchkiller
13-04-2008, 13:53
μουνάκια, είδατε ηλέβενθ γκάρντιαν :evil:
Eννοείται!Και φυσικά χαρήκαμε πολύ
Και τι πιο ιδανικό φινάλε με Buddy Lackey,Warlord και φίλους για σουβλάκια στο Σάββα
eleventh guardian
13-04-2008, 14:30
Κι εμείς χαρήκαμε και την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θέλω να έχεις και σιντιά Steamroller μαζί σου. :P
Πάντως νομίζω ότι τον αδικείς λίγο τον Call, αν και εγώ τον περίμενα πιο εντυπωσιακό, τεσπά.
Όσο γι' αυτό
Η διεξαγωγή ήταν ομαλώτατη,τα πάντα άψογα και αν κρίνω από τον κόσμο του χρόνου πάει για μεγάλο μέρος η φάση(και το αξίζει πέρα για πέρα).
θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι φέτος ήταν η χρονιά της καθιέρωσης για το festival, ώστε του χρόνου να πάει σε μεγαλύτερο χώρο.
Και του χρόνου να φέρετε Kalapacs και Turbo, μπροστά στους οποίους δεν πιάνουν μία οι διάφοροι Ισπανογάλλοι!
Witchkiller
13-04-2008, 14:46
Και του χρόνου να φέρετε Kalapacs και Turbo, μπροστά στους οποίους δεν πιάνουν μία οι διάφοροι Ισπανογάλλοι!
Σιγά μη σου φέρουνε και Alarm.................. :P
GuardianOfIvorytower
13-04-2008, 14:57
Πώς κ δε ζήτησε κ Pokolgep (ή όπως γράφονται) :P
eleventh guardian
13-04-2008, 15:00
Pokolgep δεν ζητάω γιατί με τον τραγουδιστή που έχουν τώρα δεν θα απολαύσουμε όπως πρέπει τα παλιά κομμάτια (κάτι που θα γίνει αν έρθει ο Kalapacs).
Ξέρω βέβαια ότι τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, το πολύ να δούμε Crystal Viper του χρόνου (οι οποίοι είναι false βέβαια γιατί τραγουδάνε στα αγγλικά), αλλά διακαής πόθος είναι οι Titan Force!
GuardianOfIvorytower
13-04-2008, 15:06
Crystal Viper θα είναι καλή φάση όντως, θα ήθελα κ γω να τους δω.
atom_smasher
13-04-2008, 15:18
manilla υπεροχα περασαμε.
stormwarrior: υπερβαρετοι
battleroar : καλοι σ αυτο που κανουν, αν και δεν μ αρεσει αυτο που κανουν.
cage : καααααααααααααααααυυυυυυυυυυυυυυλα.-
lonewolf: βαρετοι
an: ο εξαερισμος δεν ηταν αρκετος.
αφού θα κάνω που θα κάνω το ριπορτ δε τα λέω εδώ. Απλά σημειώνω ότι είδα και εγώ ιλεβενθ, υπάρχει ο άνθρωπος, δεν είναι κατασκευασμένη περσονα από πυρήνα πρώην ανατολικού μπλοκ για χεβι μεταλ προπαγάνδα.
Ruthless
13-04-2008, 21:18
Ας πω κι εγώ 2 λογάκια. Καταρχήν είμαι κομμάτια, αλλά δε γαμιέται. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το festival και ζούμε τόσο ωραίες στιγμές.
Παρασκευή μάθαμε ότι φτάσαμε κέντρο ότι δεν θα έπαιζαν οι Dantesco. Πω πω θλίψη που μας έπιασε! Γι'αυτό πήραμε 2 μπύρες παραπάνω να πιούμε. :P
Οι Heathendom απέχουν αρκετά από τα μουσικά μου γούστα, αλλά ήταν καλοί γενικά. Η διασκευή Battle Hymn ξύπνησε το festival.
Airged L'amh ήταν ισοπέδωση. Επαγγελματίες από τους λίγους, παίξαν άκρως ικανοποιητικό setlist σε πολύ καλή απόδοση. Τα κομμάτια από το καινούριο ήταν καλά, αλλά περιμένουμε το επόμενο περισσότερο. :D
Sentinel Beast δεν είδα. Χέστηκα να πάω να δω μια χοντρή και μερικά παιδάκια να δίνουν πάνκικα εναύσματα στον κόσμο από κάτω. Μπύρες λοιπόν.
Και βγήκαν οι θεοί. Ο βασικότερος λόγος για αυτό το festival. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε. Το setlist ήταν τραγικό βέβαια, γιατί μας λέγαν οι ίδιοι ότι θα παίξουν κυρίως από το πρώτο. Αλλά και πάλι, μπορεί να μην άκουσαμε το Colossus of Argil, αλλά άκουσα τα Dark Quarterer και Retributioner και ισοπεδωθήκαμε. Μοναδική απόδοση, πουτάνα Ιταλία επικομεταλομάνα.
Memory Garden δεν τα είδα όλα. Κάπου στα μισά πήγα για μπύρες και "κοινωνικές" γνωριμίες, άλλωστε το βασικότερο(βλ.λ. Warlord) το είχα δει την προηγούμενη μέρα στο Jasmin. Πάντως τα πρώτα τραγούδια που είδα ήταν πολύ ωραία παιγμένα και με πολύ καλή απόδοση. Βασικά, αντικειμενικά τώρα(και χωρίς να βάζουμε την Ιταλία πάνω από όλα - που είναι λάθος τέσπα :P), μάλλον θα ήταν η καλύτερη μπάντα της βραδιάς. Αλλά...
Omen λέμε! Wittig ρε μουνιά! Call στη φωνή να θυμίζει Kimball, Powell όχι τόσο κομμάτια που να τα κάνει όλα τα τραγούδια πουτάνα. Και ο νέος μπασίστας πολύ καλός. Ιδεατό setlist, αναφορά σε Kimball που με έκανε να δακρύσω, ανατριχίλα το να ακούς live τα Don't Fear the Night και Teeth of the Hydra. Μακάρι να μείνει έτσι το lineup δηλαδή.
Σαββάτο τώρα. Τα πάντα ξεκινήσαν πεσμένα. Η διάθεση γενικά πεσμένη στην αρχή, όλα έτσι. Τέσπα, βγήκαν οι Trinakrius και ήταν μια μετριότητα. Μακρυά από αυτά που ακούω, μακρυά βασικά από τα ακούσματα όλων πέραν ενός μεθυσμένου γερμανού(που ως γνωστόν τα σπάνε με όλα αρκεί να έχουν πιει :P).
Celtic Legacy προσπάθησαν πολύ και τους συγχαίρω γι'αυτό. Μερικοί τα σπάγαν άσχημα με αυτούς, οι ίδιοι συγκινήθηκαν στο Glen Corr που ο κόσμος τραγούδαγε μαζί τους.
Silver Fist δεν είδα, ήταν ώρα για μπύρες. Βασικά είχα πολύ άσχημη κατανομή χρόνου, θα ήθελα να τους δω λίγο, άλλωστε το Ave Fenix είναι μια χαρά δίσκος.
Lonewolf ήταν το πρώτο μεγάλο μπαμ του Σαββάτου. Μπάντα άξια για live, παίξαν κομμάτια από όλες τους τις δουλειές. Ειδικά με κάτι Made in Hell κι έτσι έγινε χαμός. Heavy metal live αλητείες.
Και μετά άρχισε ο πόλεμος. Battleroar ρε μουνιά. Άνετα η πιο φορμαρισμένη ελληνική μπάντα και οι πλέον επαγγελματίες. Και μάλλον το καλύτερό τους live, καλύτερο και από το περσινό. Τι να πρωτοπείς; Ξανά Mourning Sword, πολλά από τα καινούρια, το βιολί εμένα μου άρεσε, στο God hear the call of the sons of the earth σημείο του Finis Mundi ανατρίχιασα, το Hyrkanian Blades είναι ασύλληπτο έπος, τα μόνα που ήθελα ακόμα ήταν το Oceans of Pain και το Dyvim Dvar που το θεωρώ ιδεατό τραγούδι για συναυλίες. Α, και ο Powell δε γάμησε τόσο όσο πέρυσι το Megaloman. :P
Cage μετά. Ο Peck τεράστιος frontman, η απόδοση μοναδική, καυτό αμερικάνικο metal. Πολύ ωραίο setlist, κυρίως από το Hell Destroyer, ο κόσμος από κάτω τά'σπαγε.
Και μετά βγήκαν οι Stormwarrior. Έχασα λίγο την αρχή του Heavy Metal Fire, αλλά όταν πήρα χαμπάρι ότι ξεκίνησαν από έξω σε 10 δευτερόλεπτα ήμουν μπροστά μπροστά. Μπάντα βγαλμένη για live, με κομμάτια βγαλμένα για live, ο ορισμός του καλού heavy metal. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην του άρεσε η απόδοσή τους.
Και τέλος Manilla Road. Ε ήξερα τι να περιμένω και από την Πέμπτη, δεν έτρεφα ελπίδες(και ας φώναζα για veils πχ). Λόγω ζέστης δεν την πάλεψα μέσα σε όλο τους το live. Επίσης χάρηκα το live τους γιατί γνώρισα τους γονείς του μικρού που ανέβηκε πάνω στην σκηνή. Κλασσικά τα ζώα με το moshing πήγαν να λιώσουν το παιδάκι, ευτυχώς στο τέλος τα κατάφεραν να τον ανεβάσουν. Η γενικότερη απόδοση τώρα των Manilla, από ότι είδα, ήταν μια χαρά. Αλλά οκ, εγώ με κάτι τέτοια μόνο αντικειμενικός δεν είμαι. :P Μπορούσαν να παίξουν λιγότερα από τα καινούρια, που όσο και να μου αρέσουν τα Gates of Fire και Voyager ως albums, δεν έχουν τραγούδια για συναυλίες. Η επιμονή του Shelton να μην παίζει τα παλιά παρόλο που ξέρει καλά ότι αυτά θέλει ο κόσμος είναι λίγο μαλακία επίσης.
Ο χώρος τώρα ήταν μαύρο χάλι. Βασικά στα ίδια χάλια με περσινό underworld, πολύ χειρότερος όμως από προπέρσινο underworld(γιατί τότε είχε γαμώ τους εξαερισμούς). Έκατσε και το live τώρα με την αλλαγή του καιρού και άστε τα να πάνε.
Επίσης, έλεος πια με τα ζώα που νομίζουν ότι το moshing και λοιπά πάνκικα κατάλοιπα έχουν σχέση στο heavy metal. Να λέει ο Call για τον Kimball και να αρχίζει από κάτω η κλωτσοπατινάδα ή να γίνεται αυτό στο Don't Fear the Night. Ζώα.
PS: Γνώρισα κι εγώ 11th στα γρήγορα. Από την άλλη, με σύστησαν εμένα και σε άλλους και θεωρώ θαύμα που δε με κυνηγήσατε. Κατά τα άλλα, <3.
Witchkiller
13-04-2008, 22:47
όντως το κακό με το mosh και τα σχετικά παραγίνεται τώρα τελευταία.Βέβαια δε το λέω από την ηλίθια δική σου οπτική γωνία"πούτσα καβάλα να πάμε στη Βαλχάλλα".Όμως με το παραμικρό και όντως σε άσχετα τραγούδια(πχ Don't fear the night)είναι λίγο γελοίο και ειδικά όταν μέσα σε αυτούς υπάρχουν και άτομα τα οποία θεωρούνε μαγκιά το να χτυπήσουν και κανέναν πάνω στο τζερτζελέ.
Jim Dandy Mangrum
14-04-2008, 13:28
to kalytero ths prwths meras htan to mplouzaki caress of steel tou shelton, meta h parousia tou 11th san an8rwpino on, meta to tides kai meta oi omen. o kenny pali katafere na ta kanei poutana alla ta eph einai eph.....
to palhkari einai toso kammenos pou prospa8ousa epi 5' na ton rwthsw an tou aresei h jagermeister, epeidh forage epiko mplouzaki kai sto telos katefere na mou apanthsei oti apla foraei oti tou dinoun....eleos
h deuterh mera arxise sto avatar kai telleiwse ston norman. euxaristw
edit: a, oi cage gamhsane xazoeurwpaikakia gia plaka
GuardianOfIvorytower
17-04-2008, 20:50
to kalytero ths prwths meras htan to mplouzaki caress of steel tou shelton, meta h parousia tou 11th san an8rwpino on, meta to tides kai meta oi omen. o kenny pali katafere na ta kanei poutana alla ta eph einai eph.....
to palhkari einai toso kammenos pou prospa8ousa epi 5' na ton rwthsw an tou aresei h jagermeister, epeidh forage epiko mplouzaki kai sto telos katefere na mou apanthsei oti apla foraei oti tou dinoun....eleos
h deuterh mera arxise sto avatar kai telleiwse ston norman. euxaristw
edit: a, oi cage gamhsane xazoeurwpaikakia gia plaka
Μ άρεσαν τα σχόλια σου χεχε (βλέπε μπλουζάκι shelton + norman) :D
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=174)
άργησα αλλά τι να κάνω!
Ruthless
19-04-2008, 02:32
Να σχολιάσω 2 σημεία του ριπόρτ. Για τα υπόλοιπα, ε τα έχω πει παραπάνω(και διαφωνώ με αρκετά αλλά ο καθένας με τις απόψεις του).
Μετά ήταν η σειρά των Sentinel Beast. Πάω κάγκελο, ακριβώς μέση της σκηνής ο βλάκας, να κοπανηθώ και να τραγουδήσω μαζί και όλα αυτά που κάνεις σε live μιας μπάντας που αγαπάς. Έφαγα αυτό το ξύλο που λέγαμε. Γενικά με κάνανε βατήρα οι 5-10 άνθρωποι που θεώρησαν απαραίτητο να κάνουν συνεχές και ασταμάτητο stage-diving κατά τη διάρκεια ολόκληρου του set. Δεν έχω πρόβλημα να γίνονται και αυτά, αλλά ίσως ήταν too much. "E, ας καθόσουν πίσω ρε μηλίκι αφού δεν αντέχεις" θα μου πείτε τώρα, αλλά αντέχω ρε. Αντέχω την πίεση μπροστά, αντέχω να κοπανιέμαι συνεχώς για αυτά που αξίζει, ξέρω τους στίχους, αγαπώ την μπάντα. Δεν μου αξίζει να πάω μπροστά, επειδή δεν μου φαίνεται και το πιο διασκεδαστικό πράγμα να με κάνουνε αλτήρα για stage-diving 100 φορές (δεν υπερβάλλω) σε μια ώρα; Επειδή δεν την βρίσκω με τον άλλο που έβαλε τον χέρι του μέσα στο μάτι μου, τον άλλο που στο φευγιό με κλότσησε στο αυτί, τον τρίτο που τον σήκωσε όλο στον γυρισμό το σβέρκο μου, ή τον άλλο που έκανε αυτό το τρίπτυχο λάθος θεωρήσεων που θα το θυμάμαι για πάντα: ότι στο stagediving πρέπει να φοράει την bulletbelt του να φαίνεται όμορφος, ότι stagediving κάνουμε στην πρώτη γραμμή και όχι πιο βαθιά και τρίτον ότι, εφόσον προσγειωθήκαμε με το στομάχι πάνω στα μούτρα του μαλλιαρού τύπου στην λεγόμενη πρώτη γραμμή, καλό θα ήταν να τραβήξουμε ο,τι μπορούμε με χέρια πόδια για να συρθούμε προς τα πίσω, τρίβοντας τις σφαίρες μας στα μούτρα του. Θα έχω σημάδια για καμιά εβδομάδα, το κόβω.
<snip>
Μετά πρόσεξα ότι, όσο έπαιζαν οι Sentinel Beast, οι επικάδες είχαν αποσυρθεί, ακούστηκαν ατάκες του στιλ "punks με μακριά μαλλιά οι θρασάδες" και τέτοια γαρδελικά. Ρε, δεν το πιστεύω ότι εν έτη 2008 υπάρχει ακόμα ρήγμα μεταξύ βαρυμέταλλων και θρασάδων. Πόλεμος στους δρόμους κι έτσι. Και να πεις ότι οι Sentinel Beast είναι skate-thrash, crossover ή κάτι τέτοιο έστω, οκ, ρε σαν Iron Maiden σε οκταπλή ταχύτητα είναι, εκείνο το sweet spot όπου το Heavy Metal δεν έχει γίνει ακόμα thrash-thrash, έχει την μελωδικότητα του πρώτου και την μανιώδη ταχύτητα του δεύτερου. Πώς γίνεται να μην αγαπάτε;
Ψιτ, ψηλέ, τα γαρδελικά τα είπες και μόνος σου στην πρώτη παράγραφο. Σρυ κι όλας, αλλά πολύ όιόιόι είναι και φαίνεται.
Και κλείνω με αυτό.
Στα παραλειπόμενα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τόσες κοπέλες νεαρές που εμφανίζονται τώρα τελευταία σε χέβι μέταλ σκηνικά με μπλούζες Ostrogoth και Toxik και τέτοια; Εγώ στην ηλικία τους δεν ήξερα ούτε τι είναι οι Toxik, πόσο μάλλον να έχω και t-shirt παλιατζούρα.
Εντάξει, τα περί ηλικίας πλέον τα έχουμε πει καθώς και τι παίζει με τα internets(sic) κλπ πλέον. Το περί t-shirts, ε ας πούμε το τυχαίο παράδειγμα πως φιλαράκι εγώ γουστάρω Trident(οκ, πες μόνο το Destiny, το Power of the Trident παίζει να μην το έχω ακούσει) και φοράω tshirt Trident και γαμάω και είμαι ψαγμένη και από όλα. Άρα τώρα κάτι Ostrogoth και τέτοια είναι πολύ mainstream για τα γούστα μου. Κανά Virtue ή κανά Valkyrie παίζει, άντε και κανά Oblivion Knight.
A, και παίζει να αγνοώ πχ τι είναι οι Fifth Angel ή οι Cloven Hoof αλλά δεν πειράζει.
lol :?:
Είμαι ψηλός στο 1.81 κάπου?
Για τα γαρδελικα σκηνικά με θυμάσαι ρε πούστη κλπ κατά την διάρκεια του λαιβ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΑΝΤΑ οι Sentinel Beast όμως για να λαμβάνουν την απαξίωση από επικαδες (πωπωπωπ μου φαίνεται τόσο περίεργο που υπάρχει ακόμα αυτό) κατά την διάρκεια του σετ τους. Δεν λέω όλοι στο πιτ. Λεω μην σηκώνεστε και φεύγετε κιολλας. Είναι καλοί. Αλήθεια.
Εντάξει, τα περί ηλικίας πλέον τα έχουμε πει καθώς και τι παίζει με τα internets(sic) κλπ πλέον.
Κατσε, 24 είμαι, δεν είμαι και 39 για να λέω για το 'δοξασμένο χεβι μεταλ παρελθόν' (καλά, το κάνω, αλλά κατάλαβες). Το ιντερνετ με έκανε να έχω γούστο στο HM. Εχω αγοράσει ΤΟΣΗ ΣΑΒΟΥΡΑ μικρός και δεν το χαίρομαι καθόλου. Γαμώ αν βρήκε η πιτσιρίκα Ostrogoth στο Thrashmageddon και όντως γουστάρει. ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΕΥΡΟ ΣΕ ΚΛΕΦΤΟΜΕΙΛΟΡΝΤΕΡ ΠΟΤΕ ΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Εγώ φοβάμαι ότι δεν έχει ακούσει καν και είναι ο μπατζανάκης με τα τ-σερτ στο κόλπο.
Ruthless αν είσαι κοπέλα και είπες τις λεξεις 'oblivion knight, fifth angel, cloven hoof, trident' έχω ανθρώπους να σου γνωρίσω.
Ruthless
19-04-2008, 03:01
Ερμ, hello? Στα πεταχτά σε γνώρισα από κοντά βράδυ Παρασκευής, ο Μπαντιλάκης φταίει.
Και προφανώς ήταν ειρωνικό το παραπάνω προς συγκεκριμένη κάστα ατόμων(ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, hints έδωσα με την καθόλου τυχαία επιλογή obscure nwobhmίλας που έβαλα).
PS: Είσαι πιο ψηλός από μένα. :P
eleventh guardian
19-04-2008, 03:03
Ρε μανία να περνάς τους άλλους για κοπέλες. Ο πρώην Steel Assassin είναι ο Ruthless, γνωριστήκατε κιόλας στην έξοδο του Αn μετά το τέλος της πρώτης μέρας.
PS: Πήρα κι εγώ μπλουζάκι Ostrogoth πριν λίγο καιρό (έχω ακούσει, έστω και σχετικά πρόσφατα), αλλά ντρέπομαι να το φορέσω έξω. :P
edit: Με πρόλαβε, χαχα. Τo hint περί Trident πάει προφανώς στα γκομενάκια που γουστάρουν Strikelight κι έτσι.
Ε που να ξέρω ότι ο Στιλ Ασασιν είναι ο Ρουθλες! χωρίς το αβαταρ πως να τονε γνωρίσω? Τι είμαι, central intelligence agency του ελεκτρικ ρεκβιεμ?!
Γεια σου Στιλ Ασασιν.
Και ίαμα αλλάζετε νιξ και γενικά κάνετε τέτοια είστε όλοι γυναίκες!
edit: Με πρόλαβε, χαχα. Τo hint περί Trident πάει προφανώς στα γκομενάκια που γουστάρουν Strikelight κι έτσι.
ΕΔΩ ειμαστε!! Εξηγιστε τι παίζει. Στριτ τιμ από κοπέλες το 2008 σε γουαιτ μεταλ νουγουομπχμ ελληνική μπάντα. Κατι περίεργο τρέχει εδώ. Θέλω να ξέρω.
Α και ιλεβενθ σου ρίχνω σκληρή δεκαετία στο θεμα Οστρογκοθ! Απο τα πρώτα βινύλια που μου βάλανε να ακούσω.
eleventh guardian
19-04-2008, 03:17
Βασικά κι εγώ δεν έχω καταλάβει πώς έχει κάτσει η δουλειά με τα γκομενάκια και τους Strikelight και ούτε το έχω βιώσει ο ίδιος (μια και δεν έχω δει την μπάντα live). Κάτι τέτοιο παίζει πάντως με δαύτους.
Ruthless
19-04-2008, 03:27
Ε ήταν εδώ και 2 χρόνια; Παίζει και παραπάνω μάλλον. Τέσπα, το ανώτερο περιστατικό έχει όντως γίνει, εγώ με διάφορους άλλους για κάποια συναυλία Αθήνα τότε(δε θυμάμαι ποια δυστυχώς) είχαμε δει 16χρονο το πολύ να φορά φτιαχτό μπλουζάκι Trident. Δε λέω, μπορεί να βρήκε και να γούσταρε(το 7άρι χα), αλλά τόσο πολύ ρε γαμώτο που να το κάνει μπλουζάκι;
Το όλο σκηνικό με strikelightάκια υπάρχει γενικά καιρό τώρα. Και δεν το κατακρίνω απαραίτητα, αλλά είναι λίγο αστείο.
Δηλαδή ζω για να δω πλέον 12χρονα με μπλουζάκια Arc και Dark Knight. Μη σου πω λέω να κάνω ένα Syron Vanes για τον 4 μηνών ανιψιό. :P
Τους έχω δει σε Μεταλ Χιλινγκ στην Δραμα, ήταν καλοί, η τόσο χεβι μεταλ φάση με είχε διασκεδάσει τότε. Ναι είχαν 5-6 (μερικές πολύ όμορφες) κοπέλες μαζί τους με καρφιά, κολαν, τ-σερτς απο ομπσκιουριλες και φράντζα μαλλί (μια είχε ωραίες γάμπες ο Θανος έλεγε 'αυτή άμα την εκνευρίσεις θα σου κάνει ένα κουτουπιε...') Θα έπρεπε να είμαι πιο σκεπτικιστής? Περιμένουμε από Ρουθλες τις αποκαλύψεις.
edit: ΕΛΑ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Ruthless
19-04-2008, 03:36
Δεν έχει πιο αποκαλύψεις. Άλλωστε μετά πάμε σε κατηγορία κατινιάς που δεν έχει θέση εδώ μέσα.
Μου φαίνεται περίεργο πάντως που εσείς από Αθήνα δεν έχετε πάρει χαμπάρι την όλη έκρηξη 80ίλας που παίζει εκεί τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή παντού η φράτζα, το κολάν, η αλητεία... Κατά βάση σε μικρές σχετικά ηλικίες. Δηλαδή κάθε φορά που καταλήγω εκεί(για τις λίγες ενδιαφέρουσες συναυλίες που γίνονται δηλαδή) βλέπω πόσα παραδείγματα μπροστά μου. Όχι μόνο στις συναυλίες, γενικά στην ευρύτερη περιοχή εκεί.
Το πόσο τώρα έχουν ασχοληθεί πραγματικά αυτά τα άτομα με αυτά τα πράγματα και πόσο τα αγαπούν, είναι άλλη ιστορία. Αν είναι heavy metal ή ποσεριές, only time will tell που λένε και οι προαναφερθέντες.
ikonoklast
19-04-2008, 12:44
Το πόσο τώρα έχουν ασχοληθεί πραγματικά αυτά τα άτομα με αυτά τα πράγματα και πόσο τα αγαπούν, είναι άλλη ιστορία. Αν είναι heavy metal ή ποσεριές, only time will tell που λένε και οι προαναφερθέντες.
Καλά, τρείς αιώνες τώρα μας τα σκιζες για τον σκοτεινό πόλεμο που γίνεται στο Τίμιο Ατσάλι απο το νέο-ψαγμένο-χώρο, τώρα που έγινε η μεγάλη στροφή της νεολαίας τους αδειάζεις; Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.
Ruthless
19-04-2008, 14:46
Δεν αδειάζω κανέναν. Απλά κάνω υπομονή να δω αν θα συνεχίσουν ή σε 2-3 χρόνια θα είναι πρώτο τραπέζι πίστα. Το αστείο πάντως παραμένει αστείο και δεν αλλάζει αυτό.
Brainbiter
19-04-2008, 15:32
Πολύ περίεργη φάση.
Από την άλλη, καλύτερα κοπελίτσες με δυνατές γάμπες παρά "αιθέριες" υπάρξεις.
Αλλά πιο περίεργη φάση είναι το επικάδες vs thrashers. Αυτό δεν το καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχει ακόμα παρά μόνο ως civil war reenactment. Καλά, δεν είμαστε και "αγορά" τελείως όπως κεντρική Ευρώπη αλλά δεν είμαστε και τελείως Βραζιλία, Χιλή, ζέστη, ιδρώτας, πραξικόπημα, φαβέλες, Retrosatan, Sarcofago, ξύλο στους δρόμους, σκόνη και metal, να εξηγείται κάπως κοινωνιολογικά.
Δράμα Μetal Ηealing, παίζουν Wotan, όλοι οι πολεμιστές του Crom μπροστά, μετά βγαίνει μια death μπάντα ξέρω γω και εξαφανίζονται οι λεγεώνες με ύφος "πφφφφφφ das ist not metal". Τα ίδια άκουσα και για Sentinel Beast. Κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό, παρακαλώ, έχω χάσει πράγματα.
Ruthless
19-04-2008, 15:54
Περί μακρυμάλληδων πάνκηδων κλπ σόρι κι όλας, αλλά είναι άξιοι της μοίρας τους. Δεν έχουν θέση στο heavy metal απλά. Του λόγου το αληθές, δείτε από το UTH εισαγωγή του Don't Fear the Night (http://youtube.com/watch?v=pE2SYP9pgY0). Δηλαδή λίγο μετά την αναφορά στον μακαρίτη, και ενώ ήταν σίγουρα ένα από τα πιο ήρεμα σημεία της συναυλίας, ο πάνκης κάνει την εμφάνισή του στο 1:15. Ε άντε και γαμηθείτε δηλαδή. Καλύτερα οι ίδιοι και οι ίδιοι 100 που όμως να είναι σωστοί παρά 1000 αν είναι έτσι.
Όσο για metal healing, δε θυμάμαι ακριβώς πως είχε γίνει η φάση στη Δράμα, αλλά θυμάμαι ήταν στη σειρά εναλλάξ στις 2 σκηνές το ενδιαφέρον ατσάλι. Δηλαδή πρώτα Strikelight στη μικρή, μετά Marauder στη μεγάλη, μετά Wotan στη μεγάλη, μετά ξανά Strikelight στη μικρή και μετά πάλι Wotan στη μικρή; Ή κάπως έτσι. Παίζει να ξέχασα και κάτι. Άρα ο κόσμος πήγαινε πίσω από τα ενδιαφέροντα πράγματα. Ε μετά το τέλος και για δεύτερη φορά των Wotan, ενδιαφέρον δεν υπήρχε πλέον. :P
ΥΓ: Τα πριν των Strikelight ήταν πολύ νωρίς αλλά και πάλι τα παρακολουθούσαμε λίγο από μακρυά.
atom_smasher
19-04-2008, 16:55
a tτις εχω προσεξει και εγω.χρονια υπαρχουν διαφορες ομορφουλες. νομιζα οτι ηταν απο τις 80 thrasoπαρεες χεβι και ετσι κλασικες.οχι ασχημα....τουναντιον!
GuardianOfIvorytower
19-04-2008, 17:17
Ε που να ξέρω ότι ο Στιλ Ασασιν είναι ο Ρουθλες! χωρίς το αβαταρ πως να τονε γνωρίσω? Τι είμαι, central intelligence agency του ελεκτρικ ρεκβιεμ?!
Είχε ποστάρει κάποια στιγμή φωτογραφία, από κει τον πήρα κ γω χαμπάρι 8)
Witchkiller
19-04-2008, 18:15
Βαριέμαι να σχολιάσω τα περί "punkiδων με μακριά μαλλιά"και τα ρέστα...............
Ωραία περάσαμε και αυτό μετράει(μ'εξαίρεση τους Omen).
Sentinel Beast γαμήσανε μάνες και άσε το Ruthless τώρα να κοιτάει το σπαθάκι του
Brainbiter
19-04-2008, 22:51
Να, αυτό το πάνκιδες με μακριά μαλλιά πως επιβιώνει δεν καταλαβαίνω. Δεν είναι πως είμαστε στο 84 που αρχίζουμε να παίζουμε πιο γρήγορα ή στο 87 και ακούμε DRI. Γιατί εγώ όταν βλέπω το βίντεο που δίνει ο Ruthless βλέπω έναν καμένο να πηδάει στο άσχετο ενώ ο Ruthless βλέπει τον "πάνκι με τα μακρια μαλλιά".
Πάντως, ναι, περάσαμε όμορφα και ο Shelton μπορεί να σολάρει για πάντα.
Μα μα εκεί είναι το ζήτημα, και εγώ βλέπω έναν να πηδάει, εσύ βλέπεις έναν πανκι να πηδάει καλά το λέει ο Brainbiter. Και ακόμα χειρότερα, επειδή πολλοί τέτοιοι "πανκιδες" πάνε σε συναυλίες κάποιων συγκροτημάτων, απαξιώνουμε και τα συγκροτήματα. Δε κολλάει καλά. Μοιάζει λες και θέλεις να υπάρχει σύγκρουση, έτσι για το τζέρτζελο.
εγώ λέω ωραία φάση θα ήταν συναυλία αμεμπιξ όλοι αγκαλιά, πανκιδες, βαρυμέταλλοι και χιπστέρια απλά μην βουτάτε πάνω στα μούτρα μου συνέχεια. Λίγο είναι οκ.... και να, έχω γίνει λίγο χίπης με το άσπρο το τσερτ.
Ruthless
20-04-2008, 02:05
Στον πάνκη δε θα πω κουβέντα αν γουστάρει moshing στους Sentinel Beast. Στον πάνκη θα κατεβάσω ίσα με δεκαπέντε καντήλια όμως αν κάνει moshing και crowdserfing στο Don't Fear the Night.
Και επειδή είναι γνωστό σε όλους το μια φορά πάνκης, μια ζωή πάνκης, ακόμα και το Veils να παίζαν οι Manilla, moshing θα έκανε ο πάνκης.
Δε νομίζω να ζητάω παράλογα πράγματα με το να μη μου σκοτίζουν τον πούτσο και να μη μου χαλάνε τη διασκέδασή μου άτομα που νομίζουν πως όλα είναι μπύρες, moshing και άγιος ο θεός κι ας μην ξέρουμε τι ακούμε. Ευτυχώς, η Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμα Γερμανία.
ΥΓ: Είχε ξαναγίνει αυτή η κουβέντα και όταν λέω το παραπάνω εννοώ τα δικά μου κολλημένα ακούσματα και διασκεδάσεις, με τα επικά σπαθάκια και τις μαλακίες που λέει ο Witchkiller, εκεί που δεν έχει κανένα λόγω ύπαρξης κανένα πάνκικο κατάλοιπο.
Witchkiller
20-04-2008, 13:11
ΥΓ: Είχε ξαναγίνει αυτή η κουβέντα και όταν λέω το παραπάνω εννοώ τα δικά μου κολλημένα ακούσματα και διασκεδάσεις, με τα επικά σπαθάκια και τις μαλακίες που λέει ο Witchkiller, εκεί που δεν έχει κανένα λόγω ύπαρξης κανένα πάνκικο κατάλοιπο.
Ούτε η κονκάρδα DRI που φόραγε ο τραγουδιστής των Apollo Ra στο δερματινό του?
Punkης έκανε crowd surfing στο Don't Fear The Night.To ότι σε πείραξε μου ακούγεται το ίδιο "κενό"με το αν πείραζε ένα ορθόδοξο παπά αν κάποιος καθολικός έμπαινε στην εκκλησία του.Μαλακίες δηλαδή........................
εγώ λέω ωραία φάση θα ήταν συναυλία αμεμπιξ όλοι αγκαλιά, πανκιδες, βαρυμέταλλοι και χιπστέρια απλά μην βουτάτε πάνω στα μούτρα μου συνέχεια. Λίγο είναι οκ.... και να, έχω γίνει λίγο χίπης με το άσπρο το τσερτ.
Γαμώ θα ήταν.Και μετά θα σκάγαν για headliners οι Warfare!Πωπω λέμε.Εκεί να δεις αγκαλιές και φιλιά που θα πέφτανε.............
Α,και που'στε....το ότι στους Testament θα γίνει της πουτάνας στο "γύρο-γύρο όλοι" και στο ξύλο......Αυτά είναι
up_the_hammers_Festival
20-04-2008, 13:36
Kai egw den goustarw crowd surfing sto dont fear the night alla kamia fora kai paragontas alkool se kanei na kaneis pragmata akira. Kai sthn telikh 1000 fores ena club gemato me meros tou koinou na einai koritsakia kai "punkides" para h eikona egatalipshs ton proigoumenwn fest kai den to lew apo thn oikonomikh apopsh.
Witchkiller
20-04-2008, 13:41
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς!
Στη τελική εγώ δε γουστάρω crwd surfing και pit γενικά αλλά άμα ο άλλος τη βρήσκει με αθλητισμό δε μπορεί κανείς να του πει τίποτα(άμα φυσικά δεν υπάρχει κύνδινος να χτυπίσει κανέναν).............................
Brainbiter
20-04-2008, 17:16
Στη τελική εγώ δε γουστάρω crwd surfing και pit γενικά αλλά άμα ο άλλος τη βρήσκει με αθλητισμό δε μπορεί κανείς να του πει τίποτα(άμα φυσικά δεν υπάρχει κύνδινος να χτυπίσει κανέναν).............................
Το αυτό.
Τα άλλα με τους πάνκιδες και τα μαλλιά εξακολουθώ να μην τα πιάνω. Amebix.
GuardianOfIvorytower
20-04-2008, 20:18
Στη τελική εγώ δε γουστάρω crowd surfing και pit γενικά αλλά άμα ο άλλος τη βρήσκει με αθλητισμό δε μπορεί κανείς να του πει τίποτα(άμα φυσικά δεν υπάρχει κύνδινος να χτυπίσει κανέναν).............................
Συμφωνώ κ γω στα παραπάνω σημεία - αν κ εξακολουθεί να μην μου κάθεται καλά μία τέτοια φάση σε μπάντες τύπου Omen κλπ.
Ruthless
20-04-2008, 22:40
Δηλαδή παίζουν οι Omen πχ, ο κόσμος από κάτω(αυτοί μωρέ με τα χαζοεπικά σπαθάκια Witchkiller) έχουν κάτι σφιγμένες γροθιές στον αέρα, τραγουδούν, κάνουν headbanging, τέσπα, όλα αυτά τα μη πάνκικα.
Και σκάει ο πάνκης και αρχίζει τα crowdserfing και να σπρώχνει και να κλωτσά κόσμο πέρα δώθε.
Δεν υπάρχει κίνδυνος κανείς να χτυπήσει κανέναν ε; Μάλιστα. Witchkiller, τι σκατά πίνεις;
Μα ναι και εγώ δε λέω ότι με ενοχλεί αισθητικά το crowd surfing, και σορυ Στιλ Ασασιν αλλά το ότι 'δε χωράει στο χεβι μεταλ' το βρίσκω συκοφαντικό κάπως. Λέω ότι με γαμήσανε! Του ματς!