View Full Version : ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ?...
Pinatero
08-04-2008, 10:52
κανω update το antivirus μου (AVG) κανω κι ενα σκαναρισμα , βρισκει οτι βρισκει κανει τις αναλογες ενεργειες, αλλα απο τοτε δεν μπορω να μπω στους σκληρους, γιατι λεει μου λειπει ενα αρχειο!! ο,τι υπαρχει στην επιφανεια εργασιας και στα εγγραφα ξερω γω μπαινω κανονικα...
η λυση μαλλον ειναι επαναφορα συστηματος ? κι αν βεβαια! αλλα ας πει καποιος πως παω πισω και βρισκω ημερομηνια και τετοια για να κανω την επαναφορα!!!
Rihardos
08-04-2008, 12:22
Start > Control Panel >Performance and Maintenance> Πανω αριστερα λεει System Restore :)
Epishs kalo einai otan to antivirus mas vriskei kapoio molysmeno arxeio kai petaei popup me epiloges, na mhn epilegoume tyfla DELETE aneksarthtos arxeiou. Kai sigoura oxi auto-delete :P
Pinatero
11-04-2008, 13:43
:| ναι ε? δεν γινεται ουτε επαναφορα συστηματος! εντωμεταξυ αν κανω search για φακελους και αρχεια του σκληρου τα βρισκει και παιζουν κανονικα :? απλα δεν μπορω να βρεθω στην επιφανεια εργασιας (πως να το πω) των σκληρων δισκων!
λουσου με φορματ και θα δεις?
Rihardos
11-04-2008, 19:10
Περιμενε μπας και ξερει κανεις και σου απαντησει.Ριστορ ουτε μενα μου κανει,δεν ξερω γιατι.. :evil: