PDA

View Full Version : a silver mt. zion

LokiTricksterGod
31-03-2008, 01:14
one million died to make this sound.

http://www.oceansatlas.org/unatlas/projectmanager/atlas_cd/cds_upload/1082383458847_2519.image1.Destruction_of_Habitats.2002_5_30.jpg

jack the ripper
31-03-2008, 02:15
γαμευσαν...δλδ δυσκολευομαι να κατσω τωρα που ποσταρω...

αλλα γαμησαν πολυ ομως ε

Boom!
31-03-2008, 05:26
http://i2.photobucket.com/albums/y47/bizarreboy87/mtzion-5-1.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y47/bizarreboy87/mtzion-6-1.jpg

:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:

jack the ripper
31-03-2008, 19:44
ποιο καλο παιδακι θα ανεβασει σε ενα zip κανενα πακετακι φωτογραφιες,βιντεακια???

Vicotnik
31-03-2008, 21:16
Φοβερό live, το αριστερό βιολί που πόσταρε ο Boom ήταν φοβερό γκομενάκι μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά. Μετά σήκωσε τα χέρια της.

Τράβηξα το τελευταία κομμάτι-χορωδία βίντεο, θα ανέβει για όποιον ψήνεται.

jack the ripper
01-04-2008, 01:16
Τράβηξα το τελευταία κομμάτι-χορωδία βίντεο, θα ανέβει για όποιον ψήνεται.

κανε τα κουμαντα σου(αν παιζουν και photos τοτε τα πινκς θα ειναι απειρα)

kontan
01-04-2008, 01:22
θελω να ανεβει υπο τον ορο οτι δεν ακούγονται οι πίθηκοι που γκαρίζανε

Harvestman
01-04-2008, 04:10
θελω να ανεβει υπο τον ορο οτι δεν ακούγονται οι πίθηκοι που γκαρίζανε

πραγματικα μου κανει τρομερη εντυπωση που κανενας αλλος δεν ανεφερε τους καφρους που γελαγανε και φωναζανε, ιδιως οταν το group χαμηλωνε τις δυναμικες του. Και μαλιστα για μενα ηταν σοβαρος λογος να μου τη σπασουν και να μην το ευχαριστηθω καθολου.

ikonoklast
01-04-2008, 09:10
Είναι αλή8εια ότι ασφυκτικό τιγκάρισμα και οι εν λόγω τύποι ήταν στα στοιχεία της βραδιάς που την υποβίβασαν σε πολύ καλό live απο συγκλονιστικό που 8α μπορούσε να ήταν. Γιατί κατα τ' άλλα οι zion ήταν εκεί και παίξαν τέρατα όπως έπρεπε. Και το αριστερό βιολί ήταν κουκλάρα. Ο δε efrim ενω είχε κέφι και ή8ελε να σπάσει πλάκα με το κοινό μάλλον ψιλοξενέρωσε στα πρώτα "where is wanda?" και στον φοβερό τύπο που ούρλιαζε "φασολά!!" απο κάτω.

jack the ripper
01-04-2008, 09:58
οντως τραγικοτητες αυτα...ημουν μπροστα και δεν μπορουσα να δω ποιοι μαλακες τα ελεγαν...δικαια καποιος ή καποια τον αρχισε στα μπινελικια...

Pinatero
01-04-2008, 16:28
ενταξει τα παιδια ειχαν πιει λιγο παραπανω απο οσο επρεπε για τετοιο live ( για κανα ροκ εν ρολ σκηνικο ηταν οτι επρεπε το κεφι τους ) ... με λιγα λογια ημουν μαζι τους :!:
οι silver ηταν μαγευτικοι , ισως θα μπορουσαν να παιξουν και κανα 2 κομματια ακομη! δυστυχως φροντιζα το εναν εκ της παρεας που σωριαστηκε νωρις και δεν μπορεσα να μπω στο κλιμα και το υπολοιπο live το ειδα σχεδον απο την εισοδο :( !

jack the ripper
02-04-2008, 12:49
http://www.youtube.com/watch?v=PZXW_13sr2M

http://www.youtube.com/watch?v=sttO1yabmlc

http://www.youtube.com/watch?v=YH44MD4YxJ0

Vicotnik
02-04-2008, 19:15
Και το αριστερό βιολί ήταν κουκλάρα.

είχε τρίχες στις μασχάλες

ikonoklast
02-04-2008, 20:54
ενταξει τα παιδια ειχαν πιει λιγο παραπανω απο οσο επρεπε για τετοιο live ( για κανα ροκ εν ρολ σκηνικο ηταν οτι επρεπε το κεφι τους ) ... με λιγα λογια ημουν μαζι τους :!:
Δεν έχω πρόβλημα με τους κομματιασμένους υπο ΚΣ (συχνά είμαι σ' αυτούς) απλά σε τόσο κόσμο και σε τέτοιο live κάποια πράγματα δε πρέπει να γίνονται.

Btw, μαζί σας ήταν ο μεγάλος 8εός που στα μισά του live έσκασε στο bar και ζήτησε ένα jack μπουκάλι;

kontan
03-04-2008, 02:03
Και το αριστερό βιολί ήταν κουκλάρα.

είχε τρίχες στις μασχάλες

αμα ήσουν περιόδια να έβλεπα πότε θα προλάβαινες να ξυριστείς εσύ :P

Helm
03-04-2008, 06:18
Ατάκες τραγικότητας που ακούστηκαν:

"ΦΑ ΣΟΛ ΛΑ (x5)"

"WHERE'S WANDA?"

"FREEDOM TO PALESTINE" (λέει μετά ο πάνω "excuse me, what did you say about Palestine? Freedom? Absolutely") μικρή παύση και μετά άλλο ή το ίδιο ζώο ζύμωσε τις νέες πληροφορίες και φωνάζει "YOU ARE NOT PALESTINE (sic) WHAT DO YOU CARE?!"

"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΓΓΚΚΚ"

"THE TROOPER!!"

"ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ"

"ΠΑΙΞΕ ΡΕ"

(όταν οι Zion πάνε να ξεκινήσουν κομμάτι) "XA XA XA XA XA XA XA (x5)"

(στο συνεχές μουρμουρητό απάντηση) "ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ"

"ΝΤΡΟΠΗ"

ναι γενικά, έχω να νιώσω τόση ντροπή σε live πολύ καιρό. Ελαφρυντικά η ζέστη, το ασφυκτικό oversold out αλλά και έτσι δε δικαιολογεί. Πολλή μαλακία. Μπροστά μου ήταν μια κοπέλα με τις φίλες τις, ντυμένη με το πράσινο φορεματάκι της και τα μαλλιά της από το κομμωτήριο και τα κοκάλινα κολιέ της η οποία μίλαγε ΣΥΝΕΧΕΙΑ όταν η μπάντα έπαιζε σιγά με τις 2 φίλες της. Δεν ξέρω, είναι τόσο δύσκολο να ξέρει κανείς, δεν χρειάζεται να του το πει κανείς, ότι όταν η μπάντα παίζει δεν μιλάμε? Άμα έχουμε κάτι να πούμε το λέμε στα γρήγορα στο αυτί και τέρμα, όχι την ιστορία της ζωής μας. Για πείτε εσείς που ξέρετε περισσότερο, οι post rockαδες έτσι είναι πάντα? Αναρωτιέμαι τι εντύπωση εισέπραξε η μπάντα που είδε τόσα άτομα να σκουζουν από κάτω.

Pinatero
03-04-2008, 09:33
Δεν έχω πρόβλημα με τους κομματιασμένους υπο ΚΣ (συχνά είμαι σ' αυτούς) απλά σε τόσο κόσμο και σε τέτοιο live κάποια πράγματα δε πρέπει να γίνονται.

Btw, μαζί σας ήταν ο μεγάλος 8εός που στα μισά του live έσκασε στο bar και ζήτησε ένα jack μπουκάλι;

yeap!

sfinotouvlaki
03-04-2008, 15:25
οι post rockαδες έτσι είναι πάντα?

και στους πιάνο μάτζικ θεσ/κη πέρσι έτσι ήταν πάντως. ήταν τρία μπαστάρδια από πίσω μου που έκαναν όλα αυτά που λέτε. κυρίως τους άρεσε να φωνάζουν και να γελάν δυνατά όταν η μπάντα χαλάρωνε τις εντάσεις. να τους πεθάνουν οι μάνες.

regularpaul
03-04-2008, 15:40
Με κοντα στα 1000 ατομα μεσα ηταν φυσιολογικο οτι θα υπαρχουν 2-3 που θα τα εχουν τσουξει λιγο παραπανω aka οι φιλοι του pinatero και του parasight (ice ice babe :-o), που στο τσακ το γλυτωσαν το ξυλοφορτωμα (καθομουν στη σκαλα απο πανω τους κι ειδα ολα τα τεκταινομενα με καθε λεπτομερεια) αλλα οχι την γενικη κατακραυγη! Λαθος λαιβ για τετοιες συμπεριφορες δηλαδη, σε ενα rock'n'roll live οπως ειπε κι η λατρεια pinatero θα ειναι οπως πρεπει.

Επισης με κοντα στα 1000 ατομα, ειναι αναμενομενο να υπαρχουν κι οι λεγομενοι scenesters που περιγραφει ο Helm, θαρρω πως δεν εχει να κανει με το "ποστ ροκ κοινο". Κατι που θα αποδειχτει σημερα στους This will destroy you.

Helm
03-04-2008, 20:20
Με κοντα στα 1000 ατομα μεσα ηταν φυσιολογικο οτι θα υπαρχουν 2-3

Ναι είναι δύσκολο να πεις πόσοι ήταν τελικά οι που δημιούργησαν το πρόβλημα, αλλά μαζί με αυτούς που φώναζαν στους άλλους να σκάσουν/ότι θα τους δείρουν κλπ η φάση ήταν στενόχωρη. Υποθέτω έτσι θα ήταν και σε HM συναυλίες αν δεν ήταν η ένταση πολλή να σκεπάζει τους μαλάκες. Αλλά ντάξει σε χεβι φάση προβλέπεται και λίγο το χύμα. Τι να συμπεράνω, ότι οι ποστ-ροκαδες που μαζεύτηκαν για Zion ήταν 20% κρυφομεταλλα, 20% άσχετοι που τους έφεραν οι φίλοι τους στο 'χαπενινκ' 20% είδαν godspeed στην αφίσα και νόμιζαν ότι θα έβλεπαν αυτούς ("play something from godspeed"?! έμεινα με ανοιχτό το στόμα) 10% κανονικοί pure-bred μαλάκες και οι υπόλοιποι νορμαλ άνθρωποι που ήρθαν να δουν μια μπάντα της οποίας το υλικό γνωρίζουν και σέβονται.

Κατι που θα αποδειχτει σημερα στους This will destroy you.

Για πες μετά.

ikonoklast
03-04-2008, 21:46
λολ, ποιοί είναι οι "ποστροκάδες" απ' αυτούς και σε ποιούς είσαι εσύ;

yeap!
Να του μεταφέρεις την αγάπη μου!

hunted by a Freak
04-04-2008, 00:59
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=168)

Helm
04-04-2008, 01:38
λολ, ποιοί είναι οι "ποστροκάδες" απ' αυτούς
τι ερώτηση είναι αυτή τώρα?

και σε ποιούς είσαι εσύ;
Εγώ είμαι από αυτούς που στενοχωρήθηκαν που δεν υπήρχε πιάνο στην σκηνή.

hunted by a Freak
04-04-2008, 01:49
ας μην κατηγοριοποιουμε το κοινο και γενικευουμε τροπους συμπεριφορας,εγω ειδα κοσμο ο οποιος ειχε χαζεψει με τη μουσικη που ακουγε και αλλους που ειτε ειχαν πιει λιγο παραπανω ειτε ελεγαν απλα μαλακιες,λογικο σε ενα Live που η μουσικη δεν καλυπτει τα παντα.Με στεναχωρησε το γεγονος του σχεδον one way communication απο τη μπαντα,φανηκε,ηθελε να μιλησει και ειχε εμας τα αμερικανακια απο κατω,τι να πει.Με ενοχλησε και η αναφορα σε godspeed,η προσκοληση γενικα στο παρελθον τους,πρεπει να το ξεπερασουμε με τη σειρα μας [/list]

Vicotnik
04-04-2008, 01:55
το κορίτσι από πάνω τα μιλάει πολύ σωστά και είναι συγκρατημένη σ'αυτά που λέει και πινκς

μαύρα μάτια όμως κάνουμε να τη δούμε!!

Helm
04-04-2008, 01:57
ε κιεσυ μη με παίρνεις τόσο στα σοβαρά. Είμαι σίγουρος ότι οι ποστροκάνθρωποι είναι πολύ καλά παιδιά και με πολύ καλό γούστο, να είδες πως χειροκροτάγανε στο τέρμα κάθε τραγουδιού (ή άμα είχε καμιά παύση στη μέση τους). Απλά σε αυτή την συναυλία έπαιξε πολλή βλακεία, τι να πω, ψέμματα? Έκανε μια εμπειρία που θα μπορούσε να είναι άψογη απλά μέτρια. Και εγώ στενοχωρήθηκα που ο τύπος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κόσμο σε λίγο πιο ανοιχτή φάση από το συνηθισμένο 'εμείς μπάντα πάνω, εσείς εισιτηριοφαγοι κάτω' και ήρθε αντιμέτωπος με αουαργκ γκγκκααα φασολα.

regularpaul
04-04-2008, 12:32
Κατι που θα αποδειχτει σημερα στους This will destroy you.

Για πες μετά.

Ε οπως ηταν αναμενομενο, το "post rock κοινό" ήταν αισθητά μικρότερο (~150). Ακόμα και το ποσοστό του ER μίκρυνε επικίνδυνα (hmou, kontan, cybernaut εγώ και όσοι δεν έχω γνωρίσει ή δεν θυμάμαι). Πού ήσαστε οι υπόλοιποι πλην των επαρχιοτόπουλών μας? :P Όμως ήταν πολύ ζεστό, συμμετείχε 100% στο λάιβ, για αυτό και οι Τεξανοί μας το ανταπέδωσαν με μια τρομερή εμφάνιση αλλά και το κλισαρισμένο "είστε μακράν το καλύτερο κοινό της ευρωπαϊκής μας περιοδείας", που έμοιαζε ψιλοειλικρινές.

Πολύ δυναμικοί και απολαυστικοί και οι δικοί μας Gardenbox, όπως πάντα.

Mitsmann
04-04-2008, 12:46
Εδω που τα λεμε το "Δε Τρουπερ" θα το φωναζα και γω αν ειχα παει.
Το "Δε Τρουπερ" αλλωστε πρεπει να ακουγεται σε καθε συναυλια ανεξαρτητως genre (sic)

Για τα αλλα εχετε δικιο.

hunted by a Freak
04-04-2008, 13:13
να διορθωσω πως στις 6 Μαιου στο Κυτταρο δεν ειναι απλα release party οπως αναφερεται στο report,αλλα live release party,οι Misuse θα παιξουν ολο το νεο album και κατι παραπανω.[/list]

jack the ripper
04-04-2008, 13:34
οι οποιοι misuse ηταν αρκετα καλοι μπορω να πω..

Pinatero
04-04-2008, 18:55
εγω τους εβλεπα πρωτη φορα και αφησαν την εντυπωση πως μπορουσαν καλυτερα, παρολα αυτα πολυ ωραιο γκρουπ!

εδιτ : τους Misuse

Parasight
06-04-2008, 16:56
A Silver Mt.Zion - Blindblindblind

...

We want punks in the palace
'Cause punks got the loveliest dreams.
And our gang is liquored and lovely,
And smart and sweet and lean,
And burn with a curious flame
That spits and kicks and shines
And trumpets the labour of waking and trying.

...

House Of Low Culture
07-04-2008, 10:47
ΦΑΣΌΛΛΑ!!!!!