View Full Version : Stormwarrior - Heading Northe (2008)
Stormwarrior - Heading Northe
©2008 Dragon Productions
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.952.cover.jpg
01. And The Horde Calleth For Oden
02. Heading Northe
03. Metal Legacy
04. The Holy Cross
05. Iron Gods
06. Ragnarok
07. The Revenge Of Asa Lande
08. Remember The Oathe
09. Lion Of The Northe
10. Into The Battle
11. And The Valkyries Ride
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=952)
sfinotouvlaki
25-03-2008, 23:53
όταν είχε βγει το πρώτο, μου το είχε βάλει ένας φίλος να το ακούσω και μόλις είδε τον ενθουσιασμό μου, μου είπε ότι στο χάμμερ του είχαν βάλει 4 γιατί αντιγράφει χέλλοουιν!!!!!! τόσα χρόνια μετά δεν ψήνομαι να ασχοληθώ από την αρχή με στόρμγουόριιορ, αλλά σκέφτομαι να ξαναπιάσω τον πρώτο :!:
eleventh guardian
25-03-2008, 23:56
Για να πήρε 4 στο Hammer σίγουρα θα γαμάει το πρώτο.
Τεσπά, δεν είχα ακούσει τίποτα από Stormwarrior μέχρι πρόσφατα, αυτό είναι ωραίο όμως (χωρίς να το έχω λιώσει ακόμα).
Ε ναι ακούστε το πρώτο αν θέλετε σώνει και καλά Stormwarriore. Για 4 δεν είναι αλλά ξέρω 'γω 6 για a copy well done. Το καινούριο πάσχει στα καλά ριφς και στην καφρίλα.
Eagleheart
26-03-2008, 02:52
Προσωπικά το θεωρώ από τα πολύ καλά φετινά albums μέχρι στιγμής και σίγουρα σε σχέση με το πρώτο άλμπουμ υπάρχει εξέλιξη. Αν σκεφτούμε κιόλας ότι ακουμε με κυάλια καλά albums στο είδος αυτό, παίρνει ακόμη ένα +.
wintersun
26-03-2008, 11:37
kai emena mou arese para polu to kainourio tous album...
nai men karga gamma ray alla mia xara ta pane!
Ruthless
26-03-2008, 12:14
Κοιτάχτε, το πρώτο είναι το έπος το ίδιο, όπως και το EP. Και σιγά την αντιγραφή Helloween, θα θέλαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι Helloween να παίζουν σαν Stormwarrior σήμερα.
To καινούριο ήταν απλά καλό. Ίσως να θέλει παραπάνω ακροάσεις, αλλά δεν πιάνει με τίποτα τα καλά παλιά.
Τέσπα, ο καιρός πλησιάζει, θα κόψουν κώλους live με περισσή άνεση. Απλά ελπίζω να παίξουν πολύ από τις πρώτες τους δουλειές, αν και ψιλοχλωμό το βλέπω. :?
Ruthless
26-03-2008, 12:39
Εμένα μου αρέσουν παραπάνω από Helloween. Μου βγάζουν κάτι πιο... πώς να το πω, πραγματικό.
GuardianOfIvorytower
26-03-2008, 13:51
Πιο πραγματικό από τους Helloween γενικά ή από τους πρώτους Helloween? Απλή απορία ε :wink:
rawforce
26-03-2008, 13:52
Ο νεος δισκος μετραει ασχημα!Εχει μεσα μερικες απο τις καλυτερες φετινες κομματαρες στο ειδος πχ The Holy Cross,Lion Of The North..οτι πρεπει για τους οπαδους του ειδους!
Τωρα για το αν ειναι καλυτερος απο το πρωτο...ο χρονος θα το δειξει..αν και μαλλον για μενα ο νεος δισκος ειναι λιγο καλυτερος!
Ruthless
26-03-2008, 14:42
Πιο πραγματικό από τους Helloween γενικά ή από τους πρώτους Helloween? Απλή απορία ε :wink:
Για μένα γενικά.
Και μην μπαίνετε στη σύγκριση με καθαρά χρονολογικά-συναισθηματικά κριτήρια. Ναι, εντάξει, κάποια γίναν τότε, αλλά δε σημαίνει ότι θα τα δεχόμαστε ως καλύτερα επειδή γίναν στα 80s. Ειδικά τους Helloween. Ήμαρτον.
Από νοσταλγία έστω να ακούσουμε διάφορα αλλά πχ εγώ μικρότερος είχα μια πώρωση για Rage και σήμερα ακόμα και τα 'καλά' τους να ακούσω (Perfect Man, Trapped) αναγκάζομαι να αναγνωρίσω ότι ήταν πάντα τίγκα μέτριοι και ο Peavey δεν ξέρει να κάνει quality control τα τραγούδια του, ούτε ξέρει να τραγουδάει και γενικά ότι τους είχα υπερεκτιμήσει.
Αλλά όταν παίζει Helloween EP, Walls of Jericho και Judas δεν παίζει να μην σηκωθώ πάνω να καταθέσω ιδρώτα. Όπως πριν από 10 χρόνια έτσι και τώρα.
Δεν είναι ζήτημα νοσταλγίας, απλά είναι τόσο καλοί οι παλιοί Helloween για εμένα και οι Stormwarrior δεν θα μπορούσαν να φτάσουν τόσο ψηλά μιμητικά.
GuardianOfIvorytower
26-03-2008, 17:03
Αλλά όταν παίζει Helloween EP, Walls of Jericho και Judas δεν παίζει να μην σηκωθώ πάνω να καταθέσω ιδρώτα. Όπως πριν από 10 χρόνια έτσι και τώρα.
Δεν είναι ζήτημα νοσταλγίας, απλά είναι τόσο καλοί οι παλιοί Helloween για εμένα
Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα.
Από νοσταλγία έστω να ακούσουμε διάφορα αλλά πχ εγώ μικρότερος είχα μια πώρωση για Rage και σήμερα ακόμα και τα 'καλά' τους να ακούσω (Perfect Man, Trapped) αναγκάζομαι να αναγνωρίσω ότι ήταν πάντα τίγκα μέτριοι και ο Peavey δεν ξέρει να κάνει quality control τα τραγούδια του, ούτε ξέρει να τραγουδάει και γενικά ότι τους είχα υπερεκτιμήσει.
......
Δεν είναι ζήτημα νοσταλγίας, απλά είναι τόσο καλοί οι παλιοί Helloween για εμένα
Οσο με ξενερωνεις στα μισα, τοσο συμφωνω στα λοιπα.
Κατα τ'αλλα, δεν επαθα τοοοοοσο πλακα πια με το πρωτο. Και ακομα δε μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται τοσο γαματο. Μονο το Bound By The Oathe μου εμεινε, το οποιο ξεσκιζει.
Θα τ' ακουσω και τουτο, για την ιστορια δηλαδη. Ισως και να γουσταρουμε, που ξερεις.
up_the_hammers_Festival
27-03-2008, 15:35
Εμένα μου αρέσουν παραπάνω από Helloween..
+1
Raven Lord
20-07-2008, 22:19
raging steel
sacred rites
warcries in the night...
:headbang2: