PDA

View Full Version : March Metal Day 8/3/2008

Mitsmann
09-03-2008, 05:24
ενα πολυ μικρο ιντρο γιατι κουτουλαω

Sodom απλα πραγματα, μπηκαν, δαρθηκαμε, εφυγαν
Tristania αραζα και απ οτι ακουγα δεν εχασα απολυτως τιποτα
Annihilator δεν ειμαι αντικειμενικος. ο Θεος διαλεξε να μου εμφανιστει αλλη μια φορα και ποιος ειμαι εγω να Τον αμφισβητησω.
Edguy παρταλια και χαβαλεδες τους περιμενα λιιιγο καλυτερους
Nevermore αναμφισβητητα οι καλυτεροι του φεστιβαλ εδωσαν ενα παρα πολυ καλο λαηβ.
Nightwish πολυ κατωτεροι της προηγουμενης φορας μπορει να φταιει και η πιεση χρονου

εδω απλα να σημειωσω οτι το προγραμμα χρονικα ξεφυγε παρα πολυ κι οι Ναητγουης αντι ν αρχισουν 23:30 αρχισαν 01:10. Ως εκ τουτου οι Νεβερμορ κι οι Ναητγουης ΦΑΝΕΡΑ εφαγαν κοψιμο τουλαχιστον 15 λεπτα ο καθενας.

Πιοτερα αυριο.
ουργκ.

morphine
09-03-2008, 06:32
δεν έχω ακούσει χειρότερο ήχο σε λάηβ στη ζωή μου.

από'κει και πέρα τα 3 σοβαρά γκρουπ της μέρας ήταν άψογα, ευτυχώς δηλαδή που έπαιζαν και τα πουτσιλίκια ενδιάμεσα και μπορούσαμε να ξεκουραστούμε.

edguy δεν είχα ακούσει ποτέ και ευτυχώς δηλαδή γιατί ήταν πάνσκατα. Ο τύπος φανερά θα ήθελε να τραγουδούσε στους κουινσράηχ, αλλά μάλλον ξέχασαν να του πουν ότι η φωνή του είναι μόνο για ντουμπλάρισμα στα στρουμφάκια. Επίσης ήταν το πιο κουραστικό συγκρότημα της μέρας, με όλες τις αηδίες-παιχνιδάκια του στυλ "ααα έχω ακούσει ότι δεεεεν είστε και τόσο μέταλ!! Για φωνάξτε να δούμε!"

οι annihilator ήταν εντυπωσιακά γαμάτοι, ξεκινώντας με king of the kill και συνεχίζοντας με κάτι ωραία του στυλ wtyd, set the world on fire, phantasmagoria, alison hell, fun palace, never neverland και το καλύτερο όλων - και, τυχαία, προσωπικό μου αγαπημένο - human insecticiiiiiiiiide.

οι nevermore δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Το βυσσινί μαλλί του wd και η σκηνική του παρουσία γενικότερα ήταν απίστευτα, και μάλλον ήταν το μόνο συγκρότημα που ακουγόταν καθαρά το τι έπαιζε.

α, και sodomy and lust :touched:

νομίζω για μια βδομάδα θ'ακούω μόνο μπάντι χόλυ
ζζζζ

Roswell47
09-03-2008, 14:37
Telika ti ekplhksh etoimazan oi Nevermore?

morphine
09-03-2008, 16:27

καλό ήχο :!:

Mitsmann
09-03-2008, 16:40

δε θα μαθουμε ποτε γαμω το διοργανωτη. σε καποια φαση που παιζανε ενα κομματι μεγαλο σε διαρκεια (εχω κολλησει τωρα τα χω κανει αχταρμα απο 6 μπαντες στο μυαλο μου) που εκανε ΚΡΑ οτι δεν ειναι το τελευταιο τους, ο διοργανωτης ηρθε στη σκηνη ειπε του Dane κατι σε φαση "ενα ακομα" και ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ηρθε και του ειπε "τελος"..ο Dane σπαστηκε εμφανως αλλα.....

Παντως στο μισο και βαλε σετ των Νεβερμορ ο Waters παρακολουθουσε απο αριστερα πανω στη σκηνη

ΑΝ, λεμε ΑΝ η εκπληξη ηταν να ανεβει ο Γουωτερς πανω ειλικρινα θα βρω τον Μαρτς Μεταλ Ντεη και θα τον γαμησω. Απλα και ομορφα.

statheretic
09-03-2008, 16:50
ΑΝ, λεμε ΑΝ η εκπληξη ηταν να ανεβει ο Γουωτερς πανω ειλικρινα θα βρω τον Μαρτς Μεταλ Ντεη και θα τον γαμησω. Απλα και ομορφα.
υπήρχε αυτή η φήμη όντως.

Mitsmann
09-03-2008, 16:52
ενταξει. να βγει ο διοργανωτης να τον πλακωσω στο ξυλο τον ΑΧΡΗΣΤΟ.

Eagleheart
09-03-2008, 17:00
Ελπίζω να μη σχεδιαζαν να παίξουν κανα Die for my sins με τον Waters, θα ήταν μεγάλη συγκίνηση. :spin:

Mitsmann
09-03-2008, 17:09
ενταξει ας μη κανουμε τετοιες υποθεσεις και ζαλιζομαι.

Παντως οι Νεβερμορ χτες τα σπασανε ολα. Παρα πολυ καλοι και τρελος χαμος απο κατω.

δε ξερω γιατι ξεφυγε τοσο η ωρα αλλα παντως, ενω στις 3-4 το απογευμα το σκηνικο με Iron Maidens/Orion εναλλαξ τραγουδια φαινοταν οκ, καλος χαβαλες ξερω γω (μεχρι εκει) στις 2 το πρωι φαινοταν ανουσιοτητα και καθυστερηση. Εκει πηγε αρκετα πισω το προγραμμα και πηγε καροτσακι ολα τ αλλα.

Οπου τηρηθηκε το προγραμμα παντως και η μια μπαντα εμπαινε 5 λεπτα μετα το τελος της αλλης ηταν πολυ καλα. Κι ο χωρος γενικα καλος, τιμες λογικες, τεραστιο παρκινγκ, ευκολη εξοδος, οργανωτικα σ αυτα τα πραγματα δεν τα πηγαν ασχημα.

υ.γ. ο Waters επισης εκανε αυτο που επρεπε να κανει, τραγουδησε δηλαδη ο ιδιος στα μισα τραγουδια.

statheretic
09-03-2008, 17:14
Nevermore κορυφαία στιγμή της βραδιάς
ο χώρος για τον κόσμο που είχε ήταν καλός,συμφωνάω.

Roswell47
09-03-2008, 17:16
fotos re

statheretic
09-03-2008, 17:42
fotos re
μέχρι να ανεβάσει κανείς σοβαρές φώτοζ ή γίνει κανά ριπόρτ πάρτε μια γεύση

http://i139.photobucket.com/albums/q288/stavroforos/nevermore.jpg

Roswell47
09-03-2008, 17:51
kouarteto e?

Helm
09-03-2008, 17:51
πόσο εκπροσωπήθηκε το Politics of Ecstasy (δεν ρωτώ για το In Memory EP) από Nevermore?

Eagleheart
09-03-2008, 18:01
Seven Tongues of God, This Sacrament.

Rush
09-03-2008, 18:34
No worries then.An einai ayta ta kommatia tou politics 8a paiksan kai kana omonwmo dreaming fantazomai kai meta mono kainourgia.Den xasame kai tpt dld...

Mitsmann
09-03-2008, 18:56
Θα κανω μια προσπαθεια απο σετλιστ απ ολες τις μπαντες αν και με τιποτα δεν θα ειναι πληρες. παμε.

Iron Maidens : Alexander the great, Trooper, Number of the beast, Phantom of the Opera, Hallowed be thy name, Run to the hills

Orion : Blackened, Master of puppets, battery, For whom the bell tolls, Seek and Destroy

Anorimoi : Να σας τα πει ο νεκροπεθαμενος

Sodom : Blood on your lips, Outbreak of evil, Sodomy and lust, Napalm in the morning, Remember the fallen, Obsessed by cruelty, Blasphemer, The Saw is the Law, Ace of Spades, Agent Orange.

Tristania : Ναι καλα. Moνο το Angellore ηξερα που ειναι και το καλυτερο κομματι τους και το παιξανε και τελευταιο.

Annihilator : King of the Kill, Operation Annihilation, Clowns on Parade, Set the World on Fire, W.T.Y.D., Never Neverland, Fun Palace, Phantasmagoria, Alison Hell (με Κατσιωνη στη 2η κιθαρα - !!! -) Human Incecticide.

Edguy : Catch of the century, Lavatory Love Machine, Babylon, Vain glory opera, Mysteria, Sacrifice, Superheroes, King of Fools.

Nevermore : I Voyager, 7 tongues of god, This sacrament, The river dragon has come, Narcosynthesis, Engines of hate, Enemies of reality, the Heart Collector, this godless endeavor, Dead heart in a dead world και σιγουρα ηταν να παιξουν κι αλλα αλλα δεν ξερω ποια.

Νightwish : απ οσο θυμαμαι κι ακουσα, Bye bye beautiful, Bless the child, Amaranth,Dark chest of wonders, Sacrament of wilderness, the siren, The Poet and the Pendulum, Nemo, I wish I had an angel

Οποιος θυμαται καλυτερα, προσθετει/διορθωνει.

Odonian
09-03-2008, 19:33
:touched: :touched:

Fake Lover
09-03-2008, 19:38
Nevermore ksexases Medicated Nation k Never Purify...den kserw pou isastan kai akousate kalo hxo alla exw pou hmouna sxetika mprosta kai kentro mou fanike skatenios gia toulaxiston to miso live...

Entaksei panta oi Nevermore einai eggyhsh (eidika se sxesh me tis ypoloipes mpantes tou festival) alla proswpika tous exw dei se kalyterh fash toulaxiston 2-3 fores paliotera.

Sta meion tous oti den yphrkse kamia ekplhksh sto setlist( :| ) alla kai h pantelhs elleipsh kommatiwn apo to dreaming...(gia to prwto kai to ep den hlpiza kai idiaitera etsi ki alliws...)

A eida kai to miso set twn Edguy...re gamwto kalous tous 8imomouna autous...tous eixa dei 98 sto Rodon kai htan super tsita kai to '02 sto Wacken pou eixan ton aera megalhs mpantas...mipws paraginane megalh mpanta gia na paizoune kai protimane thn parla twra?Ti na pw...

Meta tous Nevermore efyga

Fake Lover
09-03-2008, 19:38
:touched: :touched:

pou hsouna re ex-Proedreeeeeeeeeeee?????

Mitsmann
09-03-2008, 19:42
Πιστευω οτι θα παιζανε απ το Ντρημιν, αλλα ειπαμε οτι φαγανε κοψιμο.

Stormrider
09-03-2008, 20:17
afdasdf.
eida Annihilator,edguy,nevermore kai ligo nightwish. to festival mou fanike poli gamato an eksereseis to athliotato ixo pou eixe gia akoma fora to ksifaskias. pistevw pws an ginotan se allo xwro tha itan teleio fest.

oi nevermore gamisan. xalara oi kaliteroi tou fest. tous exw dei 3 fores kai sigoura den einai i kaliteri alla oute i xeiroteri (best itan tin teleftea fora pou peksan sto rodon). o dane einai enas theos . terastio respect.

JnB
09-03-2008, 20:19
Η πρώτη μπάντα δε μου άρεσε και δε θυμάμαι το όνομά της

Οι hannibal καλοί, ο grapow ψιλοβαριότανε, πέρασε ευχάριστα η ώρα. Από if i could fly σε fear of the dark σε du hast. Ο,τι να'ναι, αλλά φάση είχε.

Ανώριμοι τα σπάσανε αλλά λίγος χρόνος για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.

Οι maidens παίξανε και το flight of icarus :D Πολύ καλές. Και οι orion τρώγονταν.

Sodom και Tristania δεν έχω ξανακούσει, αλλά not my cup of tea.

Annihilator γαμησαν και τα σπάσαν άσχημα.

Από Edguy περίμενα και εγώ λιγότερο μπλα μπλα, κατά τα άλλα ήταν οκ. Το sacrifice είναι αδιάφορο και μεγάλο, έπρεπε να χώσουν 2 άλλα εκτος αυτού.

Μετά ειλικρινά δεν άντεξα και έφυγα, με είχαν πεθάνει τα πόδια και η μέση μου, ήμουν από το πρωί.

ps1:Το σκηνικό με τις iron maidens και τους orion όποιος το σκέφτηκε είναι μεγάλος μαλάκας, πηγαιναμε σαν τα ζώα πέρα δώθε.

ps2: Άπειρα pink στην drummer των iron maidens :oops:

ps3: Πρέπει κάτι επιτέλους να γίνει με τα μαλακισμένα 15χρονα

Rush
09-03-2008, 20:20
Pou na tous eblepes otan bgazan ta aristourghmata dld...

fandango
09-03-2008, 20:28
το Alexander the great?

γιατί αποκλείεται να το ακούσουμε τον Αύγουστο.

Stormrider
09-03-2008, 20:33
Pou na tous eblepes otan bgazan ta aristourghmata dld...

:|

Stormrider
09-03-2008, 21:03
http://i154.photobucket.com/albums/s263/barcelonas123/stormrider/DSC02896.jpg

http://i154.photobucket.com/albums/s263/barcelonas123/stormrider/DSC02888.jpg

http://i154.photobucket.com/albums/s263/barcelonas123/stormrider/DSC02873.jpg

fandango
09-03-2008, 21:06
Στην μεσαία είναι ο Dio;

enitharmon
09-03-2008, 22:55
πολυ καραφλα ρε

Blindgeo
10-03-2008, 03:10
O Warrel einai. :?

Mitsmann
10-03-2008, 04:11
Οι φωτος τον αδικουν. δεν εχει τοση οσο νομιζετε.

morphine
10-03-2008, 17:11
χαμός στους annihilator
(δείτε από 1:30 και μετά τι γίνεται)
http://www.youtube.com/watch?v=QqGGmPcQUKw

και χαμός στους nevermore
http://www.youtube.com/watch?v=Xe2wa0SnuAU

αχ :touched:

προσπαθώ από χθες να ανεβάσω κι άλλα αλλά η σύνδεσή μου αρνείται

morphine
10-03-2008, 17:43
λίγο από heart collector
http://www.youtube.com/watch?v=SAw31z4xvQE

Helm
10-03-2008, 19:29
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αυτό που είπε ο Rush για Nevermore. Ο,τι θα ήθελα να δω το έχουμε δει παλιότερα από αυτούς. Για Annihilator στενοχωριέμαι μόνο επειδή το setlist δεν είναι κακό.

Deconstruction
10-03-2008, 20:01
Καλά ο Sheppard τι μαστουροφατσα είχε? :D Σε μια στιγμη σταματησε να παιζει και επιανε το πρόσωπο του :rofl: Μετα συνέχισε βέβαια...

Μήπως έχει διασυνδέσεις απο τα Ζωνιανά? :roll:

Odonian
10-03-2008, 20:14
Μήπως είναι άρρωστος;

Deconstruction
10-03-2008, 21:28
Έχει μια πάθηση με το στομάχι του αλλα ειναι μονίμως έτσι σε αρκετά live :D

Odonian
10-03-2008, 21:57
χαχ ευχαριστώ για την ενημέρωση.

cthulu
11-03-2008, 12:42
den phge kaneis pou na xerei apo ΚΑΛΟ ΘΡΑΣ???

Kalt
11-03-2008, 13:02
Sodom : Blood on your lips, Outbreak of evil, Sodomy and lust, Napalm in the morning, Remember the fallen, Obsessed by cruelty, Blasphemer, The Saw is the Law, Ace of Spades, Agent Orange.

Νομιζω ξεχασες το Bombenhagel με το οποιο κλεισανε, και το City Of God. Γενικα ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ σετ. Αν ειχε και οσκεμπομπτ θα ηταν τελεια.

Mitsmann
11-03-2008, 14:09
Τωρα που το λες σαν να χεις δικιο :P

Witchkiller
11-03-2008, 21:21
den phge kaneis pou na xerei apo ΚΑΛΟ ΘΡΑΣ???

Το καλό thrash φόραγε bμπλουζάκι Tank,στο τέλος του Blasfemer είπε "ohhhhhhh,BLACK METAL",έκανε διασκευή στο Ace Of Spades και γενικά ρόκαρε άσχημα!

Ήχος ΜΗΔΕΝ στους Sodom.Απλά δε ξεχώριζε κανείς τίποτα!ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!

Στους Αnnihilator-η άλλη ατραξιόν για 'μένα-,ο ήχος έγινε λιιιιιίγο καλύτερος αλλά και πάλι ψιλοτραγικός!Για μετά δε ξέρω,έφυγα για Γαλαξείδι!

Υ.γ.Α; ,και κάτι άλλο,γαμιούνται οι Nevermore

Odonian
11-03-2008, 21:29
Τα λες αφτά γιατί σου λείπω.

icipher
12-03-2008, 12:22
γενικα το φεστιβαλ ειχε απαραδεκτο ηχο...μαλλον φταιει ο χωρος ο οποιος πιο πολυ με αποθηκη μοιαζει!ελπιζω του χρονου να αλλαξει.

απο κει και περα,οι nevermore τα εσπασαν ολα,οι edguy και οι annihilator πολυ καλοι και οι nightwish απλα καλοι κυριως λογω ηχου,αφου κιθαρα ακουγαμε μια στις τοσες...

οσο για την annete ηταν αρκετα καλη αλλα ηταν λογικο να τραγουδησει καλα μονο τα νεα τραγουδια,αντε και καποια παλια πoυ της ταιριαζουν π.χ. wish i had an angel.

mage
12-03-2008, 12:30
o hxos eixe tromeres diafores analoga me to pou ka8osouna. epeidh ekana boltes, oles oi mpantes meta apo 2-3 tragoudia eixane kalo hxo alla dystyxws oxi pantou. pantos o xwros hxitika einai aparadektos. hrwes oi hxolhptes pou paroles tis dyskolies bgalane hxara! .

Stormrider
12-03-2008, 22:26
vasika , o ixos sto simio ekei pou vrisko-ntousan oi ixoliptes itan mia xara.

alaiah
15-03-2008, 05:04
Th mia elega na paw, thn allh na mhn paw...
Telika den phga.
Twra pou ta diavazw stenoxwriemai kapws...

To na xaneis ena live nevermore panta einai apwleia.... :(
Toulaxiston exoume ksanakousei auta ta kommatia live.
btw, O sheppard kai mono pou steketai akoma einai hrwas....