PDA

View Full Version : [Cinema] Watchmen (2009)

Phoebus
08-03-2008, 05:58
http://www.aintitcool.com/node/35862

RORSCHACH ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Odonian
08-03-2008, 06:24
Πολύ τη φοβάμαι αυτή την ταινία.

Phoebus
08-03-2008, 06:41
Τι εννοάς :?: :?: :?: Εμένανε μου φαίνονται όλοι μια χαρούλα :!: Βασικά δες τον Comedian και πες μου ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

Odonian
08-03-2008, 06:52
Το comic έχει πολύ ψωμί και θέλει ειδική μεταχείρηση. Ο Άλαν το αλάνι αποδομεί όλο το concept του υπερήρωα και έχει μέσα φιλοσοφία, πολιτική και χίλια δυο πράματα. Αν είναι να δούμε πάλι μια action πατάτα, να τα χέσω τα ωραία visuals.

Phoebus
08-03-2008, 07:20
Τι να σου πω. Αν λάβεις υπόψιν V for Vendetta (που ήταν πολύ ΟΚ ΙΜΟ) και 300 (που επίσης πολύ ΟΚ IMO) νομίζω ότι πέρασε η εποχή που τα comics γίνονταν κακές ταινίες. Δεν θα δεις δηλαδή κάτι στο στυλ του Daredevil (οϊμέ). Θα ξαναέρθει βέβαια κάποια στιγμή αυτή η εποχή, αλλά αμφιβάλλω ότι θα γίνει με το Watchmen.

fandango
08-03-2008, 13:48
Βασικά, να χωρέσουν όλα τα μηνύματα του κόμικ στην ταινία δεν παίζει. Ούτε για πλάκα όμως.

Απλά, προσευχόμαστε να βγει μια γαμάτη ταινία σαν το V ή το From Hell, και όχι καμιά μαλακία σαν το League of extraordinary gentlemen,

Cadaveric_Incubator
10-03-2008, 22:00
egw fovamai epeidh to gyrizei o snyder pou gyrise to 300 oti tha to gamisei to comic.

metamelia3
10-03-2008, 22:05
Το χαρακτηριστικό που είχε το κόμικ είναι ότι όλοι πλην του κακού ξανθομπάμπουρα ήταν τελείως παράκμες. Αυτοί είναι σαν πρωταγωνιστές του Μπάτμαν XXVIII: The Birth Of Batman's Uncle. Σκατά θα' ναι.

LokiTricksterGod
11-03-2008, 00:15
βασικά μιλάμε για το καλύτερο κόμικ όλων των εποχών, έτσι;

επίσης μιλάμε για το σκηνοθέτη που κατάφερε να κάνει το 300 να αναβλύζει ακόμη περισσότερη τεστοστερόνη απ'του Miller, αφαιρώντας του κάθε ίχνος σοβαρότητας.

φοβάμαι.

Phantom Duck
11-03-2008, 01:10
Μακάρι να βγει γαμάτο and all, αλλά όταν αυτός ο τύπος:

http://www.avclub.com/content/files/images/Alanportrait-1.article_0.jpg

δε στηρίζει, τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Οι ήρωες πάντως εμφανισιακά μια χαρά είναι εκτός από τον υπερφλώρο οζυμανδιας. Ο κάλκι δεν ξέρει τι λέει, δεν περιμέναμε να μας δείξει τις ρυτίδες του nite owl στα previews.

Odonian
11-03-2008, 01:18

επίσης μιλάμε για το σκηνοθέτη που κατάφερε να κάνει το 300 να αναβλύζει ακόμη περισσότερη τεστοστερόνη απ'του Miller, αφαιρώντας του κάθε ίχνος σοβαρότητας.

φοβάμαι.

Διαβάζεις γενικά σουπερχίρο;

LokiTricksterGod
11-03-2008, 01:43

φοβάμαι.

Διαβάζεις γενικά σουπερχίρο;

χμ;

Odonian
11-03-2008, 01:57
Αν διαβάζεις superhero comics είναι η ερώτηση. Οι περισσότεροι που εκτιμούν τόσο πολύ το συγκεκριμένο έργο του Moore, έχουν παρελθόν γεμάτο spandex.

wino
11-03-2008, 03:48
και εγώ νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει απο κόμικ. Εύκολα κιόλας. Και δεν διάβαζα και πολύ superhero. Βασικά αν εξαιρέσεις αστερίξ και λούκυ λουκ, ξεκίνησα σε μεγάλη ηλικία να διαβάζω κόμικ, μικρός ήμουν αλάνι

Odonian
11-03-2008, 06:49
Το ιδανικό είναι να το διαβάσεις μετά από τόνους παλιομοδίτικου σουπερηρωικού υλικού και μετά στα καπάκια να πιάσεις τα επόμενα από αυτό να δεις πώς άλλαξε τον κόσμο. Και λίγο μετά να διαβάσεις όλα τα Astro City για να κάνεις όλο τον κύκλο αυτού του είδους comic.

X
11-03-2008, 11:41
Wraio to watchmen alla eipame.. to KALYTERO comic EVAH einai to PREACHER! ^_^

Phoebus
11-03-2008, 12:07
Ναι πολύ καλό και το αγαπάμε αλλά είστε οφφτόπικ.

LokiTricksterGod
11-03-2008, 15:22
α όχι, είναι κάπως πιο ανώμαλο το παρελθόν μου, ξεκίνησα με disney comics αποκλειστικά, πολύ λίγα σκόρπια τεύχη spiderman, και μετά έπεσα κατευθείαν στα graphic novels. το watchmen το εκτίμησα περισσότερο για τον κόσμο που δημιουργούσε (με ό,τι συνεπάγεται αυτό -> τους ήρωες/την ψυχολογία τους, την πλοκή κλπ.) και όχι για την ωριμότητα που έφερε στο genre, άλλωστε όταν το πρωτοδιάβασα και πολύ μικρός για να καταλάβω κάτι τέτοιο ήμουν, και δεν είχα το απαραίτητο υπόβαθρο.

Odonian
11-03-2008, 20:50
Ναι είναι καταπληκτικό έτσι κι αλλιώς. Ο Alan Moore είναι ο θεός μας και τον αγαπάμε.

MoRmEnGiL
17-05-2008, 15:07
Ανοίκω σε εκέινη τη μερίδα πληθυσμού που πιστεύει οτι το V for Vendetta το σφάξανε.

Περιμένω εναγωνίως το watchmen γιατί είναι απο τα καλύτερα πράγματα που μας εδωκε η 9τη τέχνη,αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα είναι way off..

Rorschachρεμουνιά.

wino
17-05-2008, 15:12
egw nomizw oti kaluterh metafora comic tou moore einai to from hell, v for vendetta poly kalo, league of ext... patos, gia to watchmen den exw kai tis kaluteres prosdokies

MoRmEnGiL
17-05-2008, 17:12
egw nomizw oti kaluterh metafora comic tou moore einai to from hell, v for vendetta poly kalo, league of ext... patos, gia to watchmen den exw kai tis kaluteres prosdokies

Nαι αλλά η καλύτερη μεταφορά κόμικ γενικά ξέρουμε όλοι ποιά (http://www.tech2.com/media/images/2007/May/img_6582_sin_city.jpg) είναι ε.

wino
18-05-2008, 14:18
nai nai

fandango
19-07-2008, 19:47
http://io9.com/5026402/watch-how-faithf ... en-will-be (http://io9.com/5026402/watch-how-faithful-watchmen-will-be)

MoRmEnGiL
19-07-2008, 21:37
to trailer pantws deixnei poly kalo.

giauto akribws th fobamai thn tainia akoma perissotero.

rincewind2k
23-11-2008, 22:08
δεύτερο trailer (http://www.youtube.com/watch?v=2VLA0tg5yI0) είδαμε, έτσι;

munchkin
24-11-2008, 03:48
gamaei spitakia auto to trailer, skizei kwlarakia opws prepei na skizontai alla nai, den perimenoume apo mia tainia na deiksei OLO to comic... Fobamai oti 8a einai poly kalo...

Epishs syggnwmh pou eimai offtopix alla nai, kalytero comic of all times Preacher me deutero to Authority giati apla to authority mporei..... kai EXEI kai yellow spandex ama laxei!!

Kelldorain
24-11-2008, 15:51
Απίστευτο trailer. Ρε γαμώτο το 20% του κόμικ να είναι και πάει για movie of the year

rincewind2k
06-02-2009, 23:06
1 (http://www.youtube.com/watch?v=nd5cInmK6LQ&feature=related), 2 (http://www.youtube.com/watch?v=n5WsciSNVS0&e).

Phantom Duck
07-02-2009, 14:43
δώσεδώσεδώσεδώσεδώσεδώσεδώσε =]]]

Headphones
07-02-2009, 15:22
Αρχικα ηταν να την σκηνοθετησει λεει ο Γκιλιαμ ο οποιος δηλωσε οτι "ειναι αδυνατο να κινηματογραφηθει". Επισης υποψηφιοι λεει ηταν Αρονοφσκι και Γκρινγκρας οι οποιοι επισης την απερριψαν…
Παντως θα ημουν πολυ περιεργος να την δω με σκηνοθετη Αρονοφσκι.

Kelldorain
02-03-2009, 14:33
12/3 η πρεμιέρα τελικα και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=qXRdlOvLNeo&feature=channel) στο repeat

rincewind2k
03-03-2009, 17:16
http://6minutestomidnight.com/

Kelldorain
13-03-2009, 01:51
Μόλις γύρισα από σινεμά. Πάρα πολύ καλύτερο από ότι περίμενα αφού με είχαν ζώσει τα φίδια με κάτι πράγματα που άκουγα. Σε πολλά σημεία οι διάλογοι ήταν ακριβώς copy paste από το κόμικ. Είχε και αρνητικά βέβαια, με κυριότερο την επιμονή σε πολλά σημεία να μας υπενθυμίσουν πως είναι μια ποζεράδικη υπερπαραγωγή αλλά και το ανεπίτρεπτο πράγμα να αλλάξουν προς το τέλος κάτι στην πλοκή καθώς και κάποιες σκηνές που έκοψαν (την συζήτηση με αυτόν με το κομιξάδικο πχ). Ένα 8αράκι το παίρνει, συνοπτικά καλύτερα από ότι περίμενα, σαφώς χειρότερα από το κόμικ. Επιπέδου ταινίας V for Vendetta, ίσως ένα κλικ χειρότερο

geologiko_karoto
13-03-2009, 22:47
τρελό φέσι

0 σενάριο
0 ερμηνείες
ελάχιστα εφέ και ξύλο
πολύ έως υπερβολικό μπλα μπλα
τεράστια διάρκεια
μόνο το γκομενάκι άξιζε και η μουσική

freak brother
14-03-2009, 01:20
δεν εχω δει την ταινια , παντως το κομικ εχει καταπληκτικο σεναριο.

wom
14-03-2009, 03:11
shock και δεος.

LokiTricksterGod
14-03-2009, 03:15
βασικά παρόλο που περίμενα ότι θαναι τελείως μάπα, ο snyder το έσωσε προσπαθώντας να μείνει πιστός στο πνεύμα. οι αλλαγές που έκανε ήταν κυρίως προς το κακό (βλ. αυξημένο gore, ματριξ-φαση σκηνες ξυλου, μελώ εκεί που δε χρειάζεται) αλλά και πάλι, είδαμε ρόρσαχ όπως έπρεπε να είναι, είδαμε δρ. μανχάτταν στον άρη με μουσική υπόκρουση φίλιπ γκλας, είδαμε είδαμε γενικώς. μετριότατο σα μεταφορά και περίεργο εγχείρημα σα ταινία αλλά πάλι πολύ μπροστά από οποιαδήποτε 'υπερηρωική' ταινία έχει βγεί. dark knight και μαλακίες.

fandango
14-03-2009, 03:54
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΠΟΙΛΕΡ:

είδαμε Ρόρσαχ όπως έπρεπε, αλλά είδαμε ένα τέλος ΜΑΛΑΚΙΑ και ασιχτιρ γαμω την τρελα, γιατί στον πούτσο να αλλάξεις τόσο το σενάριο ρε γαμημένε, γιατί το τέρας ήθελε εφέ?? αφού και αυτές οι μαλακίες οι τρύπες εφέ θέλανε. εκεί που θα του έβαζα 8/10, το τέλος που ήταν ΜΗΔΕΝ, μηδέν όμως, το ρίχνει στο 4. Κρίμα ρε, κρίμα. Έδειξε 3 λεπτά πήδημα, και ένα λεπτό δεν μπορούσαν να δείξουν τον παλιό Night Owl να πεθαίνει, ή τον Comedian να εξηγεί τι σκατά ανακάλυψε στο σχέδιο του Veidt, οκ, τη σκηνή με το καράβι την έκοψαν, αλλά το τέλος ρε γαμημενοι...πω, έχω πολλά νεύρα. Με το dark knight τουλάχιστον δεν βγήκα από την αίθουσα νιώθωντας ξενερωμένος.

edit: άλλαξαν και την θεϊκή ατάκα του Ρόρσαχ, το "joking of course". keep your lies και πίπες. ξέρω, τα ψειρίζω, αλλά περίμενα σαν μαλάκας τόσο καιρό για την κωλοταινία και έφαγα ένα φέσι να.
edit2: το hallelujah στη σκηνή του πηδήματος, ότι και καλά αλληλούια που του σηκώθηκε?? ΜΗΔΕΝ.

Blanket
14-03-2009, 12:56
δεν διάβασα το κομιξ και η ταινία μου φάνηκε τρελή πατάτα . έκανε κοιλιά σε πολλά σημεία ,ηταν κουραστική . επίσης γιατί ο δρ μανχάτταν θυμηθηκε να βάλει το βρακί του μόνο όταν πήγε να σκοτώσει στο βιετνάμ;

Dythor
15-03-2009, 04:15
Nothing short of perfect. Θίγει πολλά ζητήματα, κομψά, διακριτικά και εύστοχα . Δεν είχα κανένα λόγο να τη δω με συμπάθεια λόγω των υπερηρώων, όπως αποδείχτηκε όμως ήταν απλά ένα μέσο για το σκηνοθέτη, κάτι που μου έκανε (όχι αρνητική) εντύπωση.

Τέλος πάντο ΓΑΜΗΣΕ, να τη δείτε.

Να σημειωθεί ότι δεν έχω διαβάσει το κόμικ. Α και όσοι είστε ψείρες ή/και haters, καλά να πάθετε, εμένα μου έφτανε και μόνο το κυνικό point περί υπερεκτίμησης της ύπαρξης ζωής.

Headphones
17-03-2009, 00:34
μπορουσε να ειναι καλυτερη αλλα μπορουσε να ειναι και αρκετα χειροτερη. γενικα καλη, εφυγα ικανοποιημενος.

τρελό φέσι

0 σενάριο
0 ερμηνείες
ελάχιστα εφέ και ξύλο
τεράστια διάρκεια

οκ μερικες ερμηνειες θα μποροουσαν να ναι καλυτερες. τωρα για τα εφε και το ξυλο....
εδω εβαλε ξυλο εκει που δεν υπηρχε μπας και κρατησει λιγο τον κοσμο. ε ναι πολυ μπλα μπλα αλλα λογικο αφου ετσι ειναι το κομικ, τι σκατα να κανε? φαντασου οτι εκοψε και πολυ πραμα. Οταν θα βγει σε dvd λεει θα εχει κανα μισαωρο εξτρα. Παντως γενικα αν δεν εχεις διαβασει το κομικ πολυ πιθανο να σε κουρασει.

Τωρα για το τελος εμενα δεν με χαλασε οτι αλλαξε καποια πραγματα, ετσι κι αλλιως το νοημα ειναι το ιδιο, αλλα οτι δεν εδειξε αρκετα την καταστροφη κτλ. Παντως παλι καλα, εδω φοβομουν μην εχει κανα χαπυ εντ ξερω γω, σωζουν τον κοσμο, δεν πεθαινει κανενας κι ετσι.

Βλεπεται ανετα απο τους φανς του κομικ, για τους αλλους διαβαστε το κομικ καλυτερα πρωτα και μετα, αλλιως δεν χανετε και πολλα.

FIXXXER
17-03-2009, 05:03
Γαματη ηταν

Odonian
17-03-2009, 05:12
λόγω των υπερηρώων, όπως αποδείχτηκε όμως ήταν απλά ένα μέσο για το σκηνοθέτη

Αυτό είναι τρομερά αστείο για έναν οπαδό του comic (και των comics γενικότερα).

Την είδα, καλύτερη απότι περίμενα, δεν αγγίζει το comic και δεν είχε ελπίδα να το κάνει, ακόμα και αν ήταν η πιο πιστή μεταφορά στο σύμπαν.

Dythor
17-03-2009, 14:13
Βασικά όταν το έγραψα αυτό δεν ήξερα ότι είναι βασισμένη σε κόμικ, οπότε ναι, είναι κάπως άκυρο.

fandango
19-03-2009, 09:47
http://img16.imageshack.us/img16/2852/howawfulaboutalan2.jpg

Kelldorain
19-03-2009, 10:01
Ντάξει αν ήταν μικρότερη η εικόνα είχε μπει ήδη sig

antimusic
20-03-2009, 20:10
έχουν ληκάρει (κυκλοφορήσει dvdrips τελοσπάντων) black freighter και under the hood ε.

antimusic
22-03-2009, 02:08
τρελό φέσι

0 σενάριο
0 ερμηνείες
ελάχιστα εφέ και ξύλο
τεράστια διάρκεια

greek facepalm: :moutza:

Mostos
23-03-2009, 03:17
καταπληκτικό.

Amnesiac.
23-03-2009, 10:07
...μέχρι τη μέση περίπου. Απο κει και πέρα άρχισε τα ξενέρωτα πουστριλίκια και τα ξύλα και χάλασε πολύ. Γενικά ωραία.

Δεν έχω διαβάσει το κόμικ.

Weiss
23-03-2009, 12:07

ahaha απίστευτο

cyber_lingas
23-03-2009, 12:46
Καλά, αφού ξανάδωσε comic του για ταινία μετά απο το The League of Extraordinary Gentlemen......:P

Καλό το watchmen πάντως...

ubu
23-03-2009, 12:49
η dc έχει τα δικαιώματα, όχι ο moore.

sabbattack
24-03-2009, 06:16
o moore apo 3 tainies den exei parei oute eurw nomizw. Mporei na phre gia to league of extraordinary, gi auto na trabaei tis kwlotrixes tou akoma...

H tainia ap thn allh htan aristourghma. period. xwris fanboy-likia. DEN TH SYGKRINW ME TO COMIC. An kai htan kata 90% idia kai oi perissoteres paralhpseis trifle, oi leptomeristes perimenete to dvd me thn extra wra...

Apisteuto pws eixan krathsei to poso FLWRAKOS einai o Ozzie...

cyber_lingas
24-03-2009, 16:04
o moore apo 3 tainies den exei parei oute eurw nomizw. Mporei na phre gia to league of extraordinary, gi auto na trabaei tis kwlotrixes tou akoma...

H tainia ap thn allh htan aristourghma. period. xwris fanboy-likia. DEN TH SYGKRINW ME TO COMIC. An kai htan kata 90% idia kai oi perissoteres paralhpseis trifle, oi leptomeristes perimenete to dvd me thn extra wra...

Apisteuto pws eixan krathsei to poso FLWRAKOS einai o Ozzie...

Ναι, κατ'οπιν ολίγου googling, λέει ότι ο Moore , παίρνει κανονικά επιταγές για τα πνευματικά δικαιώματα αλλα τις προωθεί στους υπόλοιπους κομίστες που είχαν δουλέψει σε κάθε αρχικό τίτλο.... Ή έτσι λέει τεσπά...

antimusic
02-04-2009, 02:22
http://destiny.ponderosa121.com/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1500
http://destiny.ponderosa121.com/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1500

dont cum on my FAAACE!

dopefiend
03-04-2009, 20:36
η ταινία δεν ήταν κακή, απλά τίποτα το φοβερό. γενικά άρχισε πολύ ωραία αλλά όσο πήγαινε ακολουθούσε καθοδική πορία. το σενάριο ψιλομούφα μου φάνηκε, ειδικά το τέλος. ελπίζω να μην είναι έτσι το κόμικ.

δεν το έχω διαβάσει (παρά μόνο το πρώτο chapter για να πάρω μια ιδέα) και ομολογώ η ταινία δε με έψησε ιδιαίτερα να το συνεχίσω (σε αντίθεση με το sin city πχ)

Phantom Duck
12-07-2009, 20:05
αυτό το ποστ έχει σπόιλερς, επίσης αναφέρεται στο director's cut που μόλις είδα.

...μέχρι τη μέση περίπου. Απο κει και πέρα άρχισε τα ξενέρωτα πουστριλίκια και τα ξύλα και χάλασε πολύ. Γενικά ωραία.

Δεν έχω διαβάσει το κόμικ.

ακριβώς, στην αρχή μου άρεσε πολύ, πιστό στο κόμικ και δεν έκοβε πολλά.

μετά αποφάσισε να δείξει εφφέ, ηλίθια βία που στο κόμικ ήταν ελάχιστη (εξαιρετικό άρθρο (http://tadhg.com/wp/2009/03/10/violence-in-the-watchmen-movie/)), σεξ. ρε γελοίε τύπε, άμα θες να αλλάξεις κάτι, κάνε το σενάριο δικό σου και γάμα του τα ράμματα, μη βγάζεις μόνο τα γαμάτα στοιχεία του. δλδ ΟΚ, δεν περίμενα να δείξει την ανάλυση του ψυχολόγου, αλλά το τέρας βρε πούστη; και γιατί ο νταν γκόμενος του ρόρσακ; και στο τέλος και καλά φιλί τζον με την άλληνε αντί να πάει πάνω με τον νταν να ηρεμήσουν; και ο τζον ένοχος, γιατί; επειδή το γαμήσαμε και πρέπει να καλυφθούν οι τρύπες μας; και ΟΚ, βάζεις το θάνατο του nite owl που έλειπε στο κανονικό, έπρεπε κι εκεί να βγάλεις το σκύλο.

ΟΚ, χωρίς το κόμικ θα ήταν μια καλούλα περιπέτεια, αλλά αφού βασίζεται σε ιστορία άλλου, την οποία παραδίδει πολύ χειρότερη, αναπόφευκτα θα τεθεί σε σύγκριση.

πέρα από την ιστορία, εκτός του ρόρσακ και του εξαιρετικού comedian, οι υπόλοιποι πολύ κακή ηθοποιεία.

μάλλον έπρεπε να το κάνει ο αρονόφσκι και να το κάνει κτήμα του, μόνο αυτό θα άξιζε στο watchmen.

edit: τώρα που το βλέπω έχει βγει πιο αρνητικό το κείμενο απ' όσο γούσταρα την ταινία. αλλά τι "your hands. my pleasure." ΡΕ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Ingolemo
13-07-2009, 00:36
Eixes dei kai to kanoniko na mas peis diafores me to dc, kai an aksizei?
nomizw exei kai th skhnh pou skotwnoun ton Hollis Mason

edit: epishs poso athlia htan h mousikh solh thn tainia? Oxi apo apopsh kommatiwn profanws, alla oti 9/10 fores den kolage katholou kai htan entelws over the top.

Phantom Duck
13-07-2009, 00:43
Eixes dei kai to kanoniko na mas peis diafores me to dc, kai an aksizei?
nomizw exei kai th skhnh pou skotwnoun ton Hollis Mason

edit: epishs poso athlia htan h mousikh solh thn tainia? Oxi apo apopsh kommatiwn profanws, alla oti 9/10 fores den kolage katholou kai htan entelws over the top.

αυτή τη σκηνή έχει, αλλά συνολικά είναι 20 λεπτά μεγαλύτερο, οπότε πρέπει να έχει και κατιτίς ακόμα (δεν έχω δει το κανονικό).

όντως, ξέχασα το απαίσιο soundtrack.

fandango
13-07-2009, 01:09
μόνο το all along the watchtower ταίριαξε όμορφα.

Headphones
13-07-2009, 01:41
ελα ενταξει, στο the times they are a-changin στην αρχη εγω ανατριχιασα λιγο.

Ingolemo
13-07-2009, 02:06
kai to The Sound of Silence sto nekrotafeio htan wraio, alla genika ta perissotera den kolagan, kai htan toso over the top kai san na einai video clip h olh fash, pou xalousan thn tainia.
Eidika sto hallelujah htan asteio to apotelesma.

Headphones
13-07-2009, 02:55
ναι οντως

antimusic
13-07-2009, 17:46
μια χαρά ήταν τα τραγουδάκια, (εκτός του hallelujah που είναι γελοίο, και είπε κάπου ο snyder οτι "σε αυτήν την σκηνή πρέπει να είναι γελοίο" και δεν καταλαβαίνω γιατί και διαφωνώ), η μουσική ωστόσο, το σκορ, είναι εντελώς αδιάφορο και να πάει σπίτι του αυτός ο bates, όλο μαλακίες.

κατα τα άλλα οι ενστάσεις σας για την ταινία είναι ενστάσεις φανμπόηδων, ακόμα και ο μουρ θα σας κορόϊδευε. χα.

Phantom Duck
13-07-2009, 18:04
my pleasure? my PLEASURE?

antimusic
13-07-2009, 18:08
παραδέχομαι ευθαρσώς οτι δεν θυμάμαι τι ακριβώς εννοείς. please asplain.

Phantom Duck
13-07-2009, 18:10
Finally, this overall shift suggests an explanation for why they changed Rorschach’s line when he binds the hands of the thug trying to reach him through his cell door. The thug had asked “What’ve you got?”, and Rorschach, having trapped him, says “Your hands. My perspective.” As demonstrated by this use of what’s around him, his perspective, in both a broad (how he sees morality and his place in the world) and narrow (how he sees his immediate environment) sense really is a key advantage that he possesses. Either not understanding this or choosing to excise it, in the movie his answer is “Your hands. My pleasure.”—a completely different message, again increasing his sadistic side and diminishing his complexity. Which is similar to what the movie does to the original.

antimusic
13-07-2009, 18:18
α δηλαδή υπάρχει λόγος που άλλαξε η ατάκα.

btw

σημείωμα σχετικά με την βία: μου φαίνεται οτι ο σνάιντερ βρήκε την ιδανική ευκαιρία να κάνει έτσι το δικό του σχόλιο πάνω στην pg-13 "αναίμακτη" βία και τον ευνουχισμό όλων των ταινιών χαριν ενός πιο εμπορικού rating (δεν αναφέρομαι σε ταινίες που προορίζονται για νεαρότερες ηλικίες, μιλάω για περιστατικά που αρκεί να κοπούν 4 δευτερόλεπτα πυροβολισμών και ένα πλάνο με ματωμένη μύτη για να αλλάξει το rating από R-ενήλικες σε PG-13). είναι σαν να λέει "ψιτ, όταν κάποιος δίνει κλωτσιά στο καλάμι δεν εμφανίζεται απλά ένα "whack" μέσα σε κίτρινο συννεφάκι. όταν κάποιος ετοιμάζεται να βιάσει κάποια δεν μαυρίζει η οθόνη και περνάμε στη γκόμενα να κλαίει στο ντουζ. η βία έχει συνέπειες και πρέπει να τις βλέπουμε." πράγμα με το οποίο συμφωνώ 100%. έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για διακριτική βία και για ενοχλητική βία. οι ενήλικες ταινίες οφείλουν να είναι ενήλικες από όλες τις απόψεις.

Phantom Duck
13-07-2009, 18:26
διάβασε το γαμήδι που έδωσα στο πρώτο ποστ, τα λέει ο μουρ:

[i]t’s better that people know that violence results in terrible injury and pain and suffering than that they think that it’s just something that, you know, people get a sock on the jaw and they are unconscious for a couple minutes and then they come around and they are taken off to the police station.

επίσης λέει ότι η βία από έξυπνη έγινε σαδιστική, όπως στις δύο σκηνές στη φυλακή και το φόνο του τύπου με τα σκυλιά. δεν είχε πλέον την καύλα του ρόρσακ που αμύνεται με ό,τι βρει γύρω του γιατί έχει απίθανη αντίληψη, είναι ο ανώμαλος που χύνει καυτό λάδι στον δαρμένο αντίπαλό του.

Ingolemo
13-07-2009, 20:12
Mias kai leme gia diafores, epishs ksenerwth h allagh me ton typo me ta skulia, pou apla ton skotwnei.

Pantws den einai oi allages pou me xalasan sth tainia, apla h tainia kapou to exane san tainia.

Parasight
03-08-2009, 20:38
Άργησα λίγο, αλλά είδα το director's cut κατευθείαν.
ΟΚ ρε παιδιά όσοι θάβετε, γιατί τέτοια ισοπέδωση; Μοιραία θα έμενε το 70% του comic απ'έξω, που να βρεθεί χώρος σε μια ΤΑΙΝΙΑ 2-2,5 ωρών για ένα έργο 10 τευχών με άφθονο επιπρόσθετο υλικό πέρα από τα καρέ;
Προσωπικά, δηλώνω πολύ ικανοποιημένος με το σύνολο, οι ηθοποιοί ταίριαξαν αναπάντεχα καλά με τις φυσιογνωμίες των χαρακτήρων στο χαρτί, η ατμόσφαιρα ήταν κατ'εμέ εκεί, τα βασικά μηνύματα μεταφέρθηκαν. ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ, τι να κάνουμε.

Μετά από Dark Knight και Watchmen μέσα σε ένα χρόνο, σαφώς και τα standards μεταφορών comics στον κινηματογράφο έχουν ανεβεί αισθητά.

fandango
05-08-2009, 01:47
τα βασικά μηνύματα μεταφέρθηκαν.

:-|

Parasight
05-08-2009, 08:45
ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ, τι να κάνουμε.

fandango
06-08-2009, 11:32
ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ, τι να κάνουμε.

αντε καλά.

Parasight
06-08-2009, 11:55
Όπως καταλαβαίνεις, έχω πολύ χρόνο.
Be constructive λοιπόν, ποια ζωτικά στοιχεία του comic έπρεπε οπωσδήποτε να περάσουν στην ταινία αλλά ο σκηνοθέτης δεν. Μπορεί εγώ να μην έπιασα κάτι από το comic, γιατί το διάβασα πριν πολύ καιρό και ίσως λίγο βιαστικά.

Παρακμιακό Εργαλείο
06-01-2010, 19:55
Δεν έχω διαβάσει το κόμικ, είδα χθες επιτέλους την ταινία. Ξεκινούσε τόσο ωραία που είπα "Εδώ είμαστε! Δεν θά'ναι σε φάση imba super heroes περιτριγυρισμένοι από βαρύγδουπα εφέ."
Μόνο που μου τα χάλασε περίπου απ'τη μέση και μετά...
6/10 ας πούμε. Δεν με ενθουσίασε. Κρατάω τα ωραία ρετρό flashbacks.

Τελικά, μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Rorschach και με εκνεύρισε όσο δεν πάει ο Dr. Manhattan. -_-

antimusic
06-01-2010, 23:26
άντε διάβασε κανα κινέζικο μωρή.

rat_poison
06-01-2010, 23:31
Δεν έχω διαβάσει το κόμικ, είδα χθες επιτέλους την ταινία. Ξεκινούσε τόσο ωραία που είπα "Εδώ είμαστε! Δεν θά'ναι σε φάση imba super heroes περιτριγυρισμένοι από βαρύγδουπα εφέ."
Μόνο που μου τα χάλασε περίπου απ'τη μέση και μετά...
6/10 ας πούμε. Δεν με ενθουσίασε. Κρατάω τα ωραία ρετρό flashbacks.

Τελικά, μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας του Rorschach και με εκνεύρισε όσο δεν πάει ο Dr. Manhattan. -_-

Ποτένσιαλ Μέιτζορ ΣΠΟΙΛΕΡ!!!
!!!!!!!
Μα το όλο point του κόμικ είναι να δείξει ότι δε θα μας σώσει κανένας μπάτμαν και κανένας σούπερμαν, όσο σούπερ-ντούπερ γαμάτοι υπερήρωες με διπλά διαφορικά και να είναι. Είτε είναι αναποτελεσματικοί, είτε απ-άνθρωποι. Δεν υπάρχουν μεσίες, υπερήρωες και Watchmen, είναι για τον πούτσο.
!!!!!!!!
Έντ σπόιλατζ.

ubu
07-01-2010, 00:12
πάει καιρός από τότε που διάβασα το κόμικ και είδα την ταινία, οπότε ίσως κάνω λάθος, αλλά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει πως αλλάχθηκε τελείως το τέλος όσον αφορά τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτό.

στο κόμικ, ο veidt εν τέλει δικαιώνεται και οι άλλοι αναγνωρίζουν το δίκιο του, με εξαίρεση φυσικά τον rorschach που αποχωρεί. στην ταινία, ο veidt βγαίνει ο μαλάκας της υπόθεσης αφού το ζεύγος συμφωνεί με τον rorschach, κράζει τον veidt γιατί "ακρωτηρίασε την ανθρωπότητα" και απλά συμβιβάζεται με ό,τι έγινε για την αποφυγή περαιτέρω δεινών. στο κόμικ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, απ' όσο θυμάμαι.

γενικότερα, ο snyder παρουσιάζει τον veidt -τον προοδευτικό της υπόθεσης- ξεκάθαρα ως "τον κακό" ενώ τον rorshach -τον αντιδραστικό της υπόθεσης- ως τον ήρωα. ο moore, κατά την γνώμη μου, κάνει ακριβώς το αντίθετο. αλλά ακόμα και αν δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο το παρουσιάζω τουλάχιστον σίγουρα είναι πιο θολό το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο απ' ότι στην ταινία. όλο αυτό νομίζω αντανακλά τις αντιλήψεις των δύο δημιουργών και συγκεκριμένα το πως ο snyder διαμόρφωσε το έργο του moore έτσι ώστε να είναι πιο κοντά στην δική του αντίληψη.

με άλλα λόγια, τα κονσερβοκούτια δεν σκούριασαν ακόμα.

Παρακμιακό Εργαλείο
07-01-2010, 01:49
Ποτένσιαλ Μέιτζορ ΣΠΟΙΛΕΡ!!!
!!!!!!!
Μα το όλο point του κόμικ είναι να δείξει ότι δε θα μας σώσει κανένας μπάτμαν και κανένας σούπερμαν, όσο σούπερ-ντούπερ γαμάτοι υπερήρωες με διπλά διαφορικά και να είναι. Είτε είναι αναποτελεσματικοί, είτε απ-άνθρωποι. Δεν υπάρχουν μεσίες, υπερήρωες και Watchmen, είναι για τον πούτσο.
!!!!!!!!
Έντ σπόιλατζ.
Μα ναι! Αυτό που λες χάρηκα κι εγώ στην αρχή. Το ότι είναι τελικά αναποτελεσματικοί.Απλά ξενέρωσα όταν είδα τον Dr. Manhattan πιο πολύ να κάνει τα "κολπάκια" του στον Άρη κλπ. Είναι υποκειμενικό μωρέ τι αρέσει στον καθένα...εμένα δν μου αρέσουν τέτοιου είδους εφέ υπερηρώων. That's all. Παραξενιές, τι να πεις :P

Antimusic, όχι κινέζικα καλέ, ιαπωνικά.:D

FIXXXER
07-01-2010, 02:50
Σε χαλασε δηλαδη μια απο τις καλυτερες σκηνες, οπτικα και συναισθηματικα, της ταινιας.

Ingolemo
07-01-2010, 04:47
Btw, to ultimate cut einai para polu kalutero apo thn edosh tou cinema, eidika gia to deutero miso, kai exei kai to black freighter pou gamaei.

Tsekarete :)

Ra Pariah
17-11-2011, 23:59
τώρα το 'δα. κόμικ δεν έχω διαβάσει.

λοιπόν, τρελή ανουσιότητης και κάποιες πραγματικά σκηνές-ωδή στην αρχιδιά. π.χ. αυτή με τον μλκ τον μπλε τύπο να σκοτώνει βιετκόνγκ.

εάν το τέλος: παγκόσμια ειρήνη βασισμένη στο ψέμα αποτελεί νύξη στο γενναίο ψεύδος της Πολιτείας του Πλάτωνα, τότε καταδεικνύει ακόμη περισσότερο τη συνολική ευτέλεια αυτού του φιλμ. σε 160 λεπτά ηλιθιοτήτων έρχεται και μια αναφορά σε έναν κλασικό σε φάση "πςς, τώρα γάμησα, ψήλε!".

η βασική διαφορά είναι το πώς χειρίζεται ένας κλασικός το μοτίβο του ψεύδους στο έργο του και πώς ένας κλάην-μάην σκηνοθέτας. "ας κάνουμε διάλογο με την αρχαία φιλοσοφία για να αρπάξουμε κι από 'δώ τπτ".

Κωλαράκι Τορνευτό
05-11-2013, 23:55
Δε διαβασα το αποπανω, ουτε τα προηγουμενα, αλλα η ταινια γαμαει πολυ.

JnB
06-11-2013, 00:01
Δε διαβασα το αποπανω, ουτε τα προηγουμενα, αλλα η ταινια γαμαει πολυ.

:touched: :touched: :touched:

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2013, 00:23
Ε τα ξαναβλεπω τωρα βασικα και εχω να πω οτι το 2 ηταν αρκετα καλυτερο απο το 1, αναποδα τα θυμομουν. Βεβαια κατι υπερμαλακιες του Σινγκερ και στα δυο τις βλεπεις, αλλα δεν πειραζει. Το 3 ναι ειναι καλυτερο. Full scale war λεμε, απειροι mutants και ποθτανα ολα, οχι θα καθομαι να βλεπω μιαμιση ωρα τον Wolverine να αναρωτιεται πως βρεθηκε τοσο αδαμαντιο μεσα του και μετα οταν του δινεται η ευκαιρια για απαντησεις να κουβαλαει ενα παιδακι που βγαζει τη γλωσσα στον κακο. Γενικα το καλυτερο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι το First Class, γιατι εχει την καλυτερη αναπτυξη χαρακτηρων, τους καλυτερους ηθοποιους, και το καλυτερο στορυ, και γι αυτο θα γαμησει και το forthcoming.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2013, 00:50
Γενικα το καλυτερο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι το First Class, γιατι εχει την καλυτερη αναπτυξη χαρακτηρων, τους καλυτερους ηθοποιους, και το καλυτερο στορυ, και γι αυτο θα γαμησει και το forthcoming.

Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά το 3 είναι απλά πάτος, η χειρότερη superhero movie που έχει βγάλει η marvel πολύ εύκολα.

ΟΧΙ.

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2013, 00:58
3>2>1 οσον αφορα τα ΧΜΕΝ και First Class το καλυτερο.
Τα αλλα δεν μετρανε, ειναι standalone ταινιες (και οχι τοσο χαλια οσο λεει ο κοσμος, το τελευταιο Wolverine δεν το χω δει βεβαια, παω να το κατεβασω)

Κωλαράκι Τορνευτό
06-11-2013, 01:16
Ναι ερχομαι μπαινω αλλα μην βγεις σα μαλακας παλι

OniBocho
06-11-2013, 01:41
Το Watchmen είναι ένα comic που χρειάζεται να το διαβάσεις αργά, να πηγαινοέρχεσαι μπρος πίσω συνεχώς και ενδεχομένως να διαβάζεις παράλληλα κι άλλες πληροφορίες. Είναι ένα έργο που άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο γράφονταν τα comic κι όχι μόνο το super-hero genre, όπως προαναφέρθηκε.

Ο Moore το έγραφε επίσης παράλληλα, χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο ρολό χαρτί ως timeline στο οποίο πήγαινε back and forth για να κάνει τις συνδέσεις του και να δέσει την ιστορία και τους χαρακτήρες του.

Τι να πρωτοπώ; Δεν ξέρω αν πλέον είναι το καλύτερο comic όλων των εποχών, είναι κάτι σαν τους Beatles, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Αυτό στο οποίο δε χωράει αμφιβολία, είναι ότι το Watchmen δεν μπορούσε, δεν μπορεί και τελικά δεν μπόρεσε, να γίνει ταινία.

Όταν ο Terry Gilliam τηλεφώνησε στον Moore και του είπε "δεν μπορώ να το κάνω Allan. Δε μου βγαίνει λιγότερο από 12 ώρες" δεν μπορείς ρε βλάκα και ανίδεε Snyder να το πιάνεις στα χέρια σου με γνώμονα "we're filming in New York! And it's gonna be awesome! YEAH!"

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδοθεί ΠΟΤΕ το τευχάκι με την περιστρεφόμενη κολώνια στον Άρη. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν υπάρχει περίπτωση, το λέω κι ανατριχιάζω, να αποτυπώσει ΚΑΝΕΙΣ, το Fearful Symmetry, που η πρώτη του σελίδα ξεκινάει με τα πάνελ να αποδίδονται με έναν Α τρόπο μέχρι τη μέση κι από εκείνα τα δύο αντίστροφα ολοσέλιδα (τον Ozymandias πάνω και τον φρουρό που πήγε να τον "δολοφονήσει" αντίστροφα με το κεφάλι προς τα κάτω) να κατευθύνεται προς το τέλος ανάποδα συμμετρικά. Ε, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

Κι αν δε γίνεται από τον Gilliam, δε γίνεται σίγουρα από τον Visionary. Πως να το κάνουμε;

Η "ταινία" ήταν ασύνδετη, στερούνταν λογικής συνέχειας και συνοχής. Δε μπορεί να βάζεις τον bad-ass cynical Comedian να κλαίει μπροστά στον Moloch και να μη δείχνεις ποτέ το γιατί... Ναι ρε καργιόλη, το νησί θέλαμε να δούμε, τους επιστήμονες, το τέρας (αυτή την ψυχροπολεμική κουλτούρα που επίσης κατέδειξε ο Moore μέσα σε όλα) και φυσικά, το σωστό γαμημένο τέλος. Θέλαμε να ακούσουμε λέξη προς λέξη το διάλογο του Dr. Manhattan με την Spectre στον Άρη, εκεί που παραδέχεται τι θαύμα είναι η ανθρώπινη ζωή. Θέλαμε να δούμε πως ο Rorsach πήρε τη μάσκα του (όχι για το fanboyλίκι, αλλά για να μη νομίζει ο καθένας ότι πρόκειται απλά περί κρετίνου, κάφρου και sociopath τύπου). Θέλαμε επίσης να δούμε ΠΩΣ ο Walter Kovacz έτρωγε μέρα με τη μέρα, συνεδρία τη συνεδρία τον ψυχολόγο, πως μετά από μερικές συναντήσεις τον αποδόμησε εντελώς και πως τον έκανε να τα παρατήσει εντελώς, αφού γάμησε τη ζωή του την ίδια.

Πιστεύω ότι όποιος δει την ταινία, νέτα - σκέτα, δε θα μπορέσει ποτέ να φανταστεί ότι πρόκειται για το καλύτερο (ίσως) comic όλων των εποχών. Η γυναίκα μου δεν το συνέδεσε καν. Τη θεώρησε μέτρια, γιατί πολύ απλά δεν είχε το σημείο αναφοράς. Εκεί θα την χαρακτήριζε απαράδεκτη.

Στα ελάχιστα θετικά σημεία της ταινίας η ιστορία του Dr. Manhattan (αν και πάλι λείπει το βασικό moto του πατέρα και η όλη γαμημένη σύνδεση με τα ρολόγια, τους minutemen και τα τόοοοοσα μηνύματα γαμώ την τρέλα μου), το resonance της φωνής του, η πρώτη συνάντηση της καινούργιας ομάδας όπου ο Blake καίει τον χάρτη και λειτουργεί σαν επιφοίτηση για τον Ozymandias, η σκηνή στο bar όπου ξεφεύγει ο Nite Owl μαθαίνοντας για τη δολοφονία του Hollis και το intro της ταινίας με τα στοπ καρέ των φωτογραφιών.

Δεν πρόκειται καν να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το άθλιο ξυλίκι, τα περιττά εφφέ, τα hallelujah και την απίστευτη παπαριά με τον Dr Manhattan ως τον εχθρό που ένωσε την ανθρωπότητα για πάντα. Με έχουν καλύψει αναλυτικότατα.

Krux
06-11-2013, 11:49
τώρα το 'δα. κόμικ δεν έχω διαβάσει.

λοιπόν, τρελή ανουσιότητης και κάποιες πραγματικά σκηνές-ωδή στην αρχιδιά. π.χ. αυτή με τον μλκ τον μπλε τύπο να σκοτώνει βιετκόνγκ.

εάν το τέλος: παγκόσμια ειρήνη βασισμένη στο ψέμα αποτελεί νύξη στο γενναίο ψεύδος της Πολιτείας του Πλάτωνα, τότε καταδεικνύει ακόμη περισσότερο τη συνολική ευτέλεια αυτού του φιλμ. σε 160 λεπτά ηλιθιοτήτων έρχεται και μια αναφορά σε έναν κλασικό σε φάση "πςς, τώρα γάμησα, ψήλε!".

η βασική διαφορά είναι το πώς χειρίζεται ένας κλασικός το μοτίβο του ψεύδους στο έργο του και πώς ένας κλάην-μάην σκηνοθέτας. "ας κάνουμε διάλογο με την αρχαία φιλοσοφία για να αρπάξουμε κι από 'δώ τπτ".

εντάξει, το bump μου έδωσε αφορμή για πρωινό γέλιο. βρήκε και τη νύξη στο γενναίο ψεύδος της πολιτείας του Πλάτωνα.:rofl:

στο θέμα.
το μήνυμα του watchmen είναι αυτό που λέει ο φίλος μου ο κόμμισσαρ. η ταινία έπρεπε να περιστρέφεται γύρω απο δύο άξονες. το qui custodiet ipsos custodes και το ψυχροπολεμικό κλίμα, την αγωνία για το πυρηνικό ολοκαύτωμα. το μεν πρώτο, αν και αχνά, περνάει στην ταινία. είναι άσχημο και αλλοιώνει πλήρως το πνεύμα του έργου του Moore, το γεγονός οτι δεν επικεντρώνει όλη την ταινία σε αυτό αλλά δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε οτι δεν το περνάει. όχι όπως θα έπρεπε, όχι όπως περνάει στο κόμικ αλλά περνάει.
για μένα το μεγαλύτερο φάουλ της ταινίας είναι η πλήρης απουσία του ψυχροπολεμικού κλίματος. όλο το κόμικ είναι αυτό το πράγμα. χωρίς αυτό δεν υπάρχει watchmen. είναι εκείνη η αγωνία του "ξυπνάω και δεν ξέρω αν θα βγάλω την ημέρα". είναι η πολυεπίπεδη κρίση που επέρχεται υπό την απειλή του ολοκαυτώματος. και μέσα σε αυτό το κλίμα 5-10 μαλάκες, ο καθένας με τους δικούς του σκοπούς, προσπαθούν να σώσουν τι και ποιούς; τι μπορείς να σώσεις και ποια είναι η πραγματική απειλή όταν πάνω από το κεφάλι σου υπάρχει μια πυρηνική βόμβα; ο ήρωας παρακρατικός black ops πράκτορας που στην ουσία είναι ένα σκουλήκι, ο αποτυχημένος vigilante φλώρος, άλλος με βαθιά παιδικά τραύματα που τον οδηγούν σε ασταμάτητη βία ως τρόπο επίλυσης όλων των προβλημάτων και ανάμεσα τους ο εξυπνότερος άνθρωπος του πλανήτη και ένας με δυνάμεις ισάξιες ενός θεού, ο ένας σκεπτόμενος πάντα το προσωπικό συμφέρον και ο άλλος αν και ικανός να τελειώσει τα πάντα είναι εγκλωβισμένος σε μια infinite loop της ζωής του.

Η ταινία αποτυγχάνει συνολικά γιατί δεν μπορεί να αποδώσει αυτά τα δύο στοιχεία, οπότε αναγκάζεται να στραφεί αλλού για να στηρίξει το σενάριο της και καταλήγει να αλλοιώνει πλήρως την ουσία του έργου του Moore.

Διάολε παίζει όμως ένας συγκλονιστικός Rorschach...

OniBocho
23-11-2013, 12:42
Γαμώ την μπαναγία...

https://db.tt/x9MMt7bO

Art In Haste
23-11-2013, 15:02
http://www.youtube.com/watch?v=qtbgXdSXTkc

Shirime
23-11-2013, 15:03

εντάξει, το bump μου έδωσε αφορμή για πρωινό γέλιο. βρήκε και τη νύξη στο γενναίο ψεύδος της πολιτείας του Πλάτωνα.:rofl:

@Ra, Krux
Και βέβαια είναι γενναίο ψεύδος και είναι και πολύ συχνά χρησιμοποιημένο θέμα γενικά, δεν καταλαβαίνω προς τι η έκπληξη.

OniBocho
23-11-2013, 19:26
http://www.youtube.com/watch?v=qtbgXdSXTkc

Στον πατέρα του τη ρίχνει τη σφαλιάρα. Λες σε 20 χρόνια να τις μαζεύω κι εγώ;

(Αν γίνει σαν αυτόν βέβαια ο δικός μου, αυτή η σφαλιάρα θα είναι η πιο αδύναμη...)

antimusic
28-02-2014, 23:09
Find Out How Terry Gilliam’s ‘Watchmen’ Would Have Ended (http://www.slashfilm.com/terry-gilliam-watchmen-ending/)

commissar
28-02-2014, 23:37
What he did was he told the story as-is, but instead of the whole notion of the intergalactic thing which was too hard and too silly

Τι πρόβλημα έχουν όλοι; :sad:

Granted, since Gilliam never actually got to make his Watchmen movie, we’ll never see how his proposed ending would’ve actually played out. Maybe it would’ve looked silly in practice. In theory, though, this sounds like a great idea — bold, smart, and genuinely surprising. Which ending do you prefer?

To κανονικό τέλος του κόμικ θα ήταν μια καλή ιδέα

OniBocho
05-03-2014, 15:06
http://spinoff.comicbookresources.com/2014/03/03/zack-snyder-made-watchmen-to-save-it-from-the-terry-gilliams-of-this-world/

For all of you who are not in London searching for the elusive Zero Theorem bus, here's a puzzle: Who are "The Terry Gilliam's of the world"? Apparently the film of The Watchmen was made to save it from them. Who are they? What threat to the world do they pose? Can we stop them before they destroy other films of graphic novels?

Το quote από εδώ (https://www.facebook.com/Terry.Gilliam).