View Full Version : Comicdom Con 2008
Ναι, θα είμαι εκεί ακόμα και φέτο που κατοικοεδρεύω στα εξωτερικά. Τρέχτε!
http://www.comicdom-con.gr
Η Comicdom Press και η Ελληνοαμερικανική Ένωση σας προσκαλούν, στις 5 και 6 Απριλίου, σε ένα ακόμη διήμερο με εκθέσεις original art, βραβεία comics, προβολές, σεμινάρια δημιουργίας, φιλανθρωπικό sketch event, bazaar, και φυσικά διεθνείς προσκεκλημένους! Το COMICDOM CON ATHENS 2008, θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).
zeroq_218
04-03-2008, 11:14
ω,ναι!ψηνομεθα!..
When Black Roses Bloom
04-03-2008, 11:29
Και φέτο? Θα τα πούμε εκεί ρεμάλι Οδόνιαν. Ελπίζω να αράξεις για κάνα τσιγάρο και να μην τρέχεις πάλι σε διαλέξεις. :|
Αυτή τη φορά ελπίζω να μην έχω τρέξιμο γιατί δεν έχω αναλάβει κάτι επίσημα (αφού λείπω). Αλλά, να μην το παινεφτώ, είμαι ο καλύτερος στο crisis management και επειδή είναι σίγουρο ότι κάτι θα πάει σκατά με βλέπω να κάνω τον μαγκάιβερ πάλι. :D
When Black Roses Bloom
05-03-2008, 10:45
Μην κάνεις τον μαγκάιβερ, να αράζουμε και να χαζολογάμε με το τί θα γίνεται :P
When Black Roses Bloom
31-03-2008, 14:07
Bump!
~ladykiller~
03-04-2008, 19:29
to savvato, 8a kratw ena garifalo
When Black Roses Bloom
05-04-2008, 20:08
Έχω να πώ ότι μόνο Χέλμ είδα εκεί. Όλοι οι άλλοι φτού σας. :|
~ladykiller~
05-04-2008, 21:35
egw kirie zografiza gia mia afisa pou exw na paradosw... avrio mallon... :oops:
When Black Roses Bloom
05-04-2008, 21:53
Επίσης έχω να πώ ότι παρά το γεγονός ότι είναι ωραία που έχουμε 2-3 εκθέσεις κόμικ τον χρόνο στην Ελλάδα και ότι μαζεύει κόσμο και τα λοιπά, δυστυχώς είναι πολύ μικρές και με μικρή περιεκτικότητα σε:
1. Ποικιλία
2. Ποσότητα κόμιξ
Δηλαδή όκ, σε τουλάχιστον 4 περίπτερα είχε Μάνγκα. Και όλα μα όλα (εκτός απο τον Ανούβη τις ελληνικές εκδόσεις και το Foyer όπου ήταν και οι ανεξάρτητες εκδόσεις ελληνικού κόμικ) είχαν action figures για να γεμίσουν τον χώρο και να προσελκύσουν πελάτες. Εντάξει ρε παιδία, δεν είμαστε ιθαγενείς που θα μας προσελκύσετε με χάντρες και ξυπνητήρια. Δόξα τον θεό έχει έναν σκασμό σε τίτλους κόμιξ, το μόνο που μπορούσατε να φέρετε απο τα μαγαζιά σας ήταν οι φιγούρες? Και οι μπλούζες?
Επίσης να προσθέσω ότι πέρισυ ο κόσμος ήταν πολύ καλύτερος καθώς και το φεστιβάλ πιο ζωντανό. Αυτά.
Ρε πόντιε, ήρθες πρωί πρωί που δεν ήταν κανείς γιατί δεν είχε events. Από τις 2 και μετά που ξεκίνησαν γινόταν της πουτάνας.
Zhsame megales stigmes sta brabeia.
thumasai mipws pio vgike kalutero elliniko komik?
LokiTricksterGod
07-04-2008, 01:53
μόνο σε μένα φάνηκε κάπως... μικρή; θα προτιμούσα πάντως περισσότερα ανεξάρτητα σταντς και λιγότερο χώρο απ'τα μεγαλοκομιξάδικα (που είναι έτσι κι αλλιώς γνωστά).
~ladykiller~
07-04-2008, 11:21
enw proetimastika na katsw sta vravia, perimenontas eniosa mia varemara ke pira tin fili mou na pame gia kafe sto agapimeno steki sta e3arxia.
kali i ek8esi alla kolonaki.. mprrrrrr
μόνο σε μένα φάνηκε κάπως... μικρή; θα προτιμούσα πάντως περισσότερα ανεξάρτητα σταντς και λιγότερο χώρο απ'τα μεγαλοκομιξάδικα (που είναι έτσι κι αλλιώς γνωστά).
Μικρή δεν ήταν, ας απαντήσει ο Χελμ αν ήθελε περισσότερο χώρο για τους φανζινάδες. Είναι convention, όχι σαν τις γιορτές της Βαβέλ. Άλλη λογική.
Οι φανζιναδες θέλουν air-condition όχι μεγαλύτερο δωμάτιο. Χωράμε μια χαρά εκεί που είμαστε και ευχαριστούμε που μας έχετε. Το convention είναι εμπορικό φαιρ οχι έκθεση πρωτίστως για να βάλουμε περισσότερα φανζιν από ότι επίσημες εκδώσεις. Υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει το con για τον 'κάτω όροφο' και εμείς σαν καρκινάκι καλοήθες να είμαστε προσκολλημένοι στο αυτί του. Η άνθηση του σημαίνει και την δικιά μας :)
εγώ έχω να πω: το ωραιότερο con ως τώρα.
Χελμ επειδή έφαγα κι εγώ τον πούτσο με την ζέστη, δεσμεύομαι ότι του χρόνου στην ανάγκη θα αλλάξω ο ίδιος τα ερκοντίσα του χώρου. Ντροπή ολόκληρη ένωση να μην έχει καλύτερο κλιματισμό!
Γκρίνια. :P
Κι εγώ νομίζω ότι ήταν πολύ καλά φέτο. Αν έχεις να πεις πράματα να φκιάσουμε, ξέρεις ότι είμαστε σκληρόπετσοι μεταλλάδες οπότε ρίξε μου ένα mail.
LokiTricksterGod
08-04-2008, 00:17
δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν πήγα με τις άλλες και δεν είχα υπόψη τον εμπορικό χαρακτήρα. απλά μου κακοφάνηκε που μαγαζιά ήδη γνωστά καταλάμβαναν τον περισσότερο χώρο (τώρα που το σκέφτομαι αυτό είναι το 'φυσιολογικό' βέβαια). δεν ήταν καθόλου άσχημη φάση πάντως.
edit: "στις άλλες" προφανώς, αλλά ήταν ενδιαφέρον slip of tongue και το αφήνω.
Προφυλάξεις! :P
Η λογική είναι ότι όποιος έχει μαγαζί πληρώνει για booth και όποιος είναι ανεξάρτητος παραγωγός (self-published καταστάσεις) πάει πάνω στα τραπεζάκια των φανζινάδων δωρεάν. Αν κατάλαβα καλά και εννοείς αυτό με το "ανεξάρτητα" που λες δλδ.
Αν εννοείς κάποια πιο "χωμένα" μαγαζιά ή κάτι τέτοιο, τότε απλά δεν επέλεξαν να αγοράσουν χώρο, δε γίνεται να τον πάρουν τσάμπα.