View Full Version : Visual Web Developer 2008 Express Edition
Nodoordonotthereisnotry
02-03-2008, 02:36
Ξέρει κανείς τι απέγινε η επιλογή layout για την 2008 Express Edition? Στο 2005 είναι ολάκερο menu από το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις το absolute και relative position όλων των controls που θέλεις να έχει η web form σου. Στο 2008 όμως έχω παρατηρήσει πως η επιλογή layout απουσιάζει πανηγυρικά και πως δυσκολεύομαι να τοποθετώ τα controls.
Ζητώ τη βοήθειά σας, brothahs, γιατί είμαi noob.
Nodoordonotthereisnotry
02-03-2008, 20:58
Τελικά με πολλές προσπάθειες διαπιστώνω πως η επιλογή position υπάρχει επιλεκτικά για μερικά controls και όχι για όλα. Δε ξέρω αν υπάρχει μία διαφορετική συνθήκη που θα μου επίτρεπε να ελέγχω αυτήν την επιλογή για όλα τα controls, το μέλλον θα δείξει. Το μόνο που κάνω προς το παρών είναι επιλογή του control στη φόρμα και μετά από το menu-->format-->position και απο κει επιλέγω absolute. Για να κινήσω το control, κάνω τα εξής. Επιλέγω ένα άλλο control και μετά απλώς φέρνω το mouse πάνω από το control που θέλω να κινήσω και πατώντας το αριστερό click σέρνω το control εκεί που θέλω.
edit: τώρα ως noob, αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα, τα λεγόμενα css styles απ΄ότι μ'ενημερώνει ένας φίλος. Αλλού βάζω τα controls και αλλού τα φορτώνει ο Opera.. :cry:
Nodoordonotthereisnotry
02-03-2008, 23:36
πείραξα πάλι τη φόρμα και πλέον τα δείχνει καλά τα controls κι ο opera. Τώρα δεν τρέχει κάτι κώδικες, βέβαια, στον opera δηλ. γιατί στον ie τους τρέχει κανονικά, του στυλ, εμφάνιζε πόσοι χρήστες βλέπουν τη σελίδα κ.τ.λ.