Log in

View Full Version : [Cinema] No Country for Old Men (2007)

iskra
25-02-2008, 00:59
sok. deos. apokalypsi. trismegistos mpardem, stathera apsogos tomi li tzoouns kai fysika i megali latreia josh brolin who should star in every movie. isos i kalyteri tainia ton koen meta to mparton fink. deite to oloi kai kante mou pinks.

BURNIN AMBITION
25-02-2008, 02:41
de katalava to monologo sto telos. de katalava giati eprpe na paizei o toly lee jones i pos skata grafetai. den eprpe na uparxei autos o rolos. kata ta alla oraia taineia

oxi kaluter i apo to brother where r though vevaia

Odonian
25-02-2008, 02:58
Πολύ καλή ταινία, κλασικά το δυνατό σημείο ήταν οι χαρακτήρες και οι διάλογοί τους.

freak brother
25-02-2008, 03:00
μαρεσε πολυ αλλα χωρις υποτιτλους νομιζω οτι εχασα πολλα , ισως και το νοημα :(

Karmakosmic
25-02-2008, 14:11
sok. deos. apokalypsi. trismegistos mpardem, stathera apsogos tomi li tzoouns kai fysika i megali latreia josh brolin who should star in every movie. isos i kalyteri tainia ton koen meta to mparton fink. deite to oloi kai kante mou pinks.

:pink: :pink: :pink:

Sarwsan kai ta oscar oi coen e...

MastodontoideaPliokenous
25-02-2008, 15:19
αφου ειναι θεοι οι τυποι ρε(σκηνοθεσιας,ταινιας,διασκευασμενου σεναριου και μπαρντεμ).Εννοειται πως το βλεπουμε πρωτα σινεμα :!: :!:

iskra
25-02-2008, 15:44
den einai gia sinema i tainia. spiti me isyxia prosoxi nisteia kai proseuxi. plus i oloklirotiki apousia mousikis tha tin kanei anypofori sto sinema me tous random kastores na sxoliazoun (akoma ki an to kanoun psithyrista). episis brolin >> bardem.

HAVOC
25-02-2008, 15:46
Σπιτια μας το βλεπουμε σε ανθρωπινη ποιοτητα η περιμενουμε νηστευοντας?

iskra
25-02-2008, 15:49
No.Country.For.Old.Men.2007.DvDRip.Eng-FxM.avi

anthropinotati poiotita.

Nodoordonotthereisnotry
26-02-2008, 01:17
Μόλις είδα και τα oscars. Σάρωσε η ταινία.

Pitsadoros
26-02-2008, 08:42
sarwse peite mou giati omws

an k itan wraia genikws k eixe to idiatero ifaki tis, eixe tin klassiki koultourotholoura pou pairnoun mia aploustati istoria k ti fortwnoun filosofia opws sto brokeback mountain k to million dollar baby

Nodoordonotthereisnotry
26-02-2008, 10:37
Kοίτα ,όταν λέμε σάρωσε, εννοούμε τις κατηγορίες στις οποίες προτάθηκε και κέρδισε.

iskra
26-02-2008, 15:39
eixe tin klassiki koultourotholoura pou pairnoun mia aploustati istoria k ti fortwnoun filosofia

ok kai tora des to no country for old men. einai orea tainia.

Pitsadoros
26-02-2008, 20:33
pou diafwneis iskra?

i opothesi den eixe tpt to spoudaio. otan lew filosofia ennow tin analisi twn xaraktirwn ekei pou vasizetai k oti exei na dwsei i tainia. apo kei k pera de mou ftanei mia analisi xaraktirwn oute diafores tholes iponoies gia to pou odeuei o kosmos. to monologo sto telos ton vrika treli pozeria episis

locust
26-02-2008, 23:46
exei katholou karate ?

Pitsadoros
26-02-2008, 23:47
exei mia ekriksi k pistolidi k enan anthrwpo pou tou kovetai to kefali

shora
27-02-2008, 02:01
κι ενα κοκαλο που ξεπροβαλει απ'τον αγκωνα ενος φοβερου τυπα.

hvilelos?
03-03-2008, 16:17
Μου εκανε τρομερη εντυπωση και ειναι μια απτις απολαυστικοτερες ταινιες που εχω δει ποτε σινεμα.Το μοτιβο των ανθρωπων που η πραγματικοτητα τους ξεπερνα ειναι απτο δυσκολοτερα να αναπτυχθουν και ομως εδω δεν εχουμε μονο μια πρωτοτυπη μεταφορα του αλλα και ουσιαστικους χαρακτηρες,πνευματωδεις διαλογους και εξοχη κινηματογραφικη ροη.Απ'τις πλεον εκλεκτες

MastodontoideaPliokenous
03-03-2008, 17:01
den einai gia sinema i tainia. spiti me isyxia prosoxi nisteia kai proseuxi. plus i oloklirotiki apousia mousikis tha tin kanei anypofori sto sinema me tous random kastores na sxoliazoun (akoma ki an to kanoun psithyrista). episis brolin >> bardem.

Λοιπον σινεμα κ παλι σινεμα.Οι καστορες εξαφανιστηκαν στις φωλιες τους,η ολοκληρωτικη απουσια μουσικης κανει τα δικα σου πνιχτα γελακια να ακουγονται σαν εκκωφαντικα χαχανητα απ το υπερπεραν.Επισης ο μπαρντεμ τους επισκιασε ολους σε αυτη την ταινια ε.Σκηνες οπως ο διαλογος πριν το πρωτο στριψιμο του (συνηθισμενου)νομισματος,τα ραμματα σταυροποδι&το περασμα του τραυματισμενου μπρολιν απ τα συνορα μεχρι να ξυπνησει παρεα με 4 μεξικανους τραγουδιαρηδες ειναι απ τις πιο απολαυστικες που εχω συναντησει σε ταινια εδω και καιρο.10 χρονια μετα το μπιγκ λεμποφσκι εχουμε ακομα ενα ρεσιταλ ιδεων,διαλογων και χαρακτηρων απ τους Κοεν.Αγαπαμε.

Phantom Duck
03-03-2008, 19:09
Λοιπον σινεμα κ παλι σινεμα.Οι καστορες εξαφανιστηκαν στις φωλιες τους,η ολοκληρωτικη απουσια μουσικης κανει τα δικα σου πνιχτα γελακια να ακουγονται σαν εκκωφαντικα χαχανητα απ το υπερπεραν.Επισης ο μπαρντεμ τους επισκιασε ολους σε αυτη την ταινια ε.Σκηνες οπως ο διαλογος πριν το πρωτο στριψιμο του (συνηθισμενου)νομισματος,τα ραμματα σταυροποδι&το περασμα του τραυματισμενου μπρολιν απ τα συνορα μεχρι να ξυπνησει παρεα με 4 μεξικανους τραγουδιαρηδες ειναι απ τις πιο απολαυστικες που εχω συναντησει σε ταινια εδω και καιρο.10 χρονια μετα το μπιγκ λεμποφσκι εχουμε ακομα ενα ρεσιταλ ιδεων,διαλογων και χαρακτηρων απ τους Κοεν.Αγαπαμε.

:thumbsup:

Επίσης, ούτε μισό χαμόγελο. Και η φωνή του μπαρδεμ. Καμμία κάθαρση.

iskra
03-03-2008, 19:24
kai tora menei mono na allaksete gnomi kai na symfonisete mazi mou oti i ermineia tou brolin episkiase ton (katapliktiko kata ta alla) mpardem kai ton avantadoriko rolo tou. an thelete na deite pragmatika breathtaking bardem yparxei to los lunes al sol!!!

enitharmon
03-03-2008, 21:28
los lunes al sol!!!
μολις συνειδητοποιησα οτι παιζει εκει

και ποσο ωραια ταινια ειναι :|

carheart
03-03-2008, 21:50
πολύ πολύ όμορφη ταινία, όχι το saludos et solos ed ecos, το "no country for old men" λέω.

sfinotouvlaki
03-03-2008, 21:57
πολύ πολύ όμορφο. όχι το no country for old men, το mondays in the sun λέω. κι ο μμπραδρεμ αγνώριστος.

geologiko_karoto
07-03-2008, 20:36
:kanw pink ston iskra:

+ ότι είπε ο μαστόδοντας

και
:spoiler:
ο Μπαρδέμ είναι ο 14χρονος που μας λέει στην αρχή ο σερίφης - βγήκε απτη φυλακή κ συνέχισε να σκοτώνει
γιαυτό κ ο σερίφης νιώθει ότι είναι άχρηστος κ θέλει να φύγει απτη δουλειά του
αυτό κατάλαβα εγώ δηλαδής

κ έπος σκηνή στο τέλος,που δείχνει το Μπαρδέμ να βγαίνει απτο σπίτι της γκόμενας κ ενώ δε ξέρουμε αν τη σκότωσε αυτός απλά κοιτάει τις μπότες του αν πάτησε στα αίματα!

Cadaveric_Incubator
10-03-2008, 22:04
apla apistefto :D

Tonosalata
10-03-2008, 22:29
telika mathame ti akrivws einai ekeinh h malakia sthn fialh?

Phantom Duck
10-03-2008, 23:12
http://en.wikipedia.org/wiki/Captive_bolt_pistol

ion_storm
15-03-2008, 21:18
Είδα και εγω την ταινια επιτέλους.
Πολύ καλή. ο Bardem νομίζω είναι πολύ μπροστά (και μόνο)για την σκηνή με το νόμισμα και επίσης στο τέλος που φεύγει απο το σπίτι της τυπισας από τους καλύτερους εννοούμενους φόνους στο σινεμα και λόγο φωνής υποβλητικός.
Περιμενα περισσότερα απο Harrelson. είχα φανταστεί θα έχει πιο σημαντικό ρόλο.

Kyuss
18-03-2008, 16:01
Yperektimimeni tha elega..To mono pou mou emeine [opws k se polu kosmo] htan oi koryfaies ermhnies apo Bardem k Brolin.Akomi den katalava tin uparksi tou rolou tou Jones.
Ypovlhtikh atmosfaira alla to telos me kanei na thelw na ti ksanadw giati exasa ligo ti mpala.
Oi gero-Cohen exoun vgalei k anwteres tainies pantws.

To diko mou oscar kaluteris tainias paei sto Into The Wild gia fetos.Teleia k tavla

hvilelos?
18-03-2008, 16:15
O Jones ειναι ο αθορυβος πρωταγωνιστης της ταινιας,αυτος ειναι ενας απτους Old Men που δεν τον χωρα ο τοπος.Να τον θαυμασετε και στην Κοιλαδα του Ιλα,μια ταινια που εχει ενα απτα καλυτερα φιναλε γενικοτερα.Καλυτερο απτου Seven οπωσδηποτε

iskra
19-03-2008, 02:38
treis tafes.

carheart
19-03-2008, 02:57
O Jones ειναι ο αθορυβος πρωταγωνιστης της ταινιας,αυτος ειναι ενας απτους Old Men που δεν τον χωρα ο τοπος.Να τον θαυμασετε και στην Κοιλαδα του Ιλα,μια ταινια που εχει ενα απτα καλυτερα φιναλε γενικοτερα.Καλυτερο απτου Seven οπωσδηποτε

βασικά, μου φαίνεται πως είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας.

hvilelos?
19-03-2008, 04:17
Νομιζω και εγω απο το ολο το κλιμα της ταινιας οτι αυτος ειναι αν και ο χρονος εμφανισης των ηθοποιων ειναι μοιρασμενος.Τον δε Μελκιαδες Εστραδα τον εχει σκηνοθετησει κιολας ο αρχοντας και ο ρολος του Πεππερ εκει μου θυμιζει παρα πολυ αυτον του Μπρολιν στο No Country

iskra
19-03-2008, 19:57
xm. mono pou o peper stis treis tafes einai entelos kopanos karagkiozakos redneck, eno o brolin sto no country einai gamatos.

Shadowking
30-03-2008, 20:10
Εμένα δεν μ'άρεσε γενικά, ντάξει γαμώ σκηνοθεσία, φωτογραφία, θεός Μπαρδέμ, αλλά...;

sfinotouvlaki
30-03-2008, 20:19
Μπαρδέν

μπαρδόν;

Shadowking
30-03-2008, 20:21
μπαρδόμ.

sfinotouvlaki
30-03-2008, 20:24
σαρδόμ.

led_zeppelin
28-04-2008, 03:10
Κιε γαμω τις ταινιες, δεν φτανει μπιγκ λεμποφσκι ισως-ισως-αλλα σιγουρα οι Κοενηδες δεν ξοφλησαν.
Ο Μπαρδεμ μας καυλωσε τοσο που ψαχναμε να βρουμε ποιος ειναι ο καλυτερος κακος σε ταινια. Για μενα ειναι επιπεδου Χανιμπαλ, Τζον Ντοου και Νικολσον στην Λαμψη.

BURNIN AMBITION
28-04-2008, 05:16
ti lete re ierosuloi? sugrinete tainies terata ema uth thn apapria
mono o sumpathhs gamhsteros dolofonos metraei
o serifhs de tha eprpe na uparxei den eixe logo uparxhs sthn tainia

eleos

twra vriste me averta

ego paw na dw pali detroit rock city

carheart
28-04-2008, 21:24
To offline δεν θέλω να ξαναφύγει πάνω από το άβαταρ σου.

το χουμε;

BURNIN AMBITION
28-04-2008, 21:54
To offline δεν θέλω να ξαναφύγει πάνω από το άβαταρ σου.

το χουμε;
μπα, χλωμο ρε τεν τεν ποιους θα δουλευω εδω?
εισαι καταδικασμενος να με τρως στη μαπα!!!!!!!

ikonoklast
30-04-2008, 22:34
Κα8ηλωτικαί ερμηνίαι, αρκετά καλό σενάριο αλλά κυρίως υπόδειγμα Υπερ-Σκηνο8εσίας και Υπερ-Ροής Ταινίας.
Μονο οι κοεν μπορούσαν έτσι, παρολαυτά μπράβο τους. Και πάλι μπράβο!

Candiru
10-01-2009, 23:32
καθυστερημένα, μόλις το είδα, άλλα περίμενα από αυτά που έγραφε το κουτί του DVD και η ταινία κόβεται ξαφνικά και αν δεν βγαίναν τα γράμματα θα έλεγα ότι χάλασε το μαραφέτι.

Μια μαλακία και μισή χιλιοειπωμένα κλισέ με μοναδικό ενδιαφέρον την εξαιρετική ηθοποιία του "κακού". Τίποτε άλλο, σκατά στους κριτικούς και ευτυχώς που δεν την είδα στο σινεμά.

και βέβαια την καραμπινάτη γκουφιά κάπου στην αρχή που αποτελεί και σημαντικό στοιχείο της μετέπειτα πλοκής κανείς δεν την προσεξε; Ο Μεξικάνος ζητάει νερό και ο βλαξ πάει σπίτι και του φέρνει την άλλη μέρα. Οταν όμως τον καταδιώκουν ως διά μαγείας εμφανίζεται εκεί δίπλα ένα μεγάλο ποτάμι με ορμητικά και γάργαρα νερά για να σωθεί. Α, ΟΚ, το πέρνω πίσω, ίσως ήταν μολυσμένο και φοβήθηκε μην του φέρει διάρροια και πήγε σπίτι του να του φέρει φιλτραρισμένο :P

rincewind2k
10-01-2009, 23:47
γαμημένε βλάκα καντιρού στην αρχή τον παράτησε και μετά μετάνιωσε και γύρισε πίσω γαμημένε βλάκα καντιρου.

Kelldorain
11-01-2009, 00:03
Μια μαλακία και μισή χιλιοειπωμένα κλισέ με μοναδικό ενδιαφέρον την εξαιρετική ηθοποιία του "κακού". Τίποτε άλλο, σκατά στους κριτικούς και ευτυχώς που δεν την είδα στο σινεμά.

Candiru, sorry κιόλας αλλά μπορείς απλά να πεις "δεν κατάλαβα χριστό από την ταινία". Δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι. Μαλακία η ταινία της χρονίας, εφεφες δηλαδή

BURNIN AMBITION
11-01-2009, 17:05
emena as mou p[ei kapoios ti rolo exuphretousesthn tainia o serifis kai o monologos sto telos.
kat eme autos o malakas gamhse olh thn tainia kalutera na mhn uphrxe tha milagame gia uperepos. omws de thelw na sas xalaw thn kavla opote skaw kai paw sto thread tou death race xerw gw

Candiru
11-01-2009, 17:34
αυτό κάνουν οι κριτικοί, δεν σε αφήνουν να έχεις δική σου κρίση, μην τυχόν και κριθείς ως άσχετος. By the way σήμερα είδα και το valley of Elah που προτείνει κάποιος, αυτή μάλιστα γάμησε, με πολλά νοήματα και προβληματισμό και φυσικά σωστό τέλος, όχι κόβουμε την ταινία όποτε μας γκαβλώσει.

Και ναι, τον παράτησε, δεν μπορούσε να του παει ένα μπουκάλι νερό από το ποτάμι, ενώ μετά τον έπιασαν οι τύψεις, και είναι λογικό σε τέτοιο σκηνικό να ξαναγυρίσει νώ ήταν ηλίου φαεινότερο ότι έπαιρνε πολύ μεγάλο ρίσκο. ωραία δικαιολογία!

Ασε την πίπα με την δραπετευση με στραγγαλισμό του μπάτσου, αυτός έπαιρνε τηλέφωνο ενώ είχε πιάσει τον Νο 1 εγκληματία και τον είχε πίσω του χωρίς να τον βλέπει και τα χέρια πιασμένα μπροστά με τις χειροπέδες.

Kelldorain
11-01-2009, 17:55
Οκ τα παρατάω ας τον αναλάβει κάποιος. Δηλαδή δείξε έλεος ρε γαμώτο, βλέπεις τέτοια ταινία και ότι αρνητικό σχόλιο κάνεις έχει να κάνει με την υπόθεση. Κάτσε πες μου για το ότι όσοι παρεκκλίνουν από το σκοπό τους πεθαίνουν, κάτσε πες για την ερμηνεία του Μπαρδέμ, κάτσε πες τέλος πάντων για κάτι ουσιαστικό, για κάτι που ήθελε να σου πεί η ταινία. Μην ασχολείσαι με τη γαμωυπόθεση λες και έχεις δει 5 ταινίες στη ζωή σου

Candiru
11-01-2009, 18:23
μόνο η ερμηνεία του Μπαρδέμ άξιζε, όλα τα άλλα είναι χιλιοειπωμένα κλισέ με θολοκουλτουριάρικη ατμόσφαιρα.

Αν θες κακούς που να κερδίζουν στο τέλος υπάρχουν πολύ καλύτερες και με πλοκή, εδώ η πλοκή ήταν ανύπαρκτη.

Χώρια το αντιδραστικό μήνυμα της ταινίας, ότι η εγκληματικότητα είναι στα ύψη γιατί έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες της αγαθής αστυνομίας και όχι γιατί η αστυνομία και άλλοι υψηλά ιστάμενοι είναι χωμένοι σε αυτό. Και μάλιστα ο Μπαρδέμ να είναι ο μοναχικός και πανταχού παρών super hero του υπόκοσμου, στην υπερδυνατή μορφή και δράση του οποίου γονατίζει η αστυνομικη δύναμη, περιορίζοντας έτσι τα αίτια της κυριαρχίας του εγκλήματος μόνο σε μια ψυχωτική διάνοια με "αρχές".

Από ό,τι βλέπεις κατάλαβα πολλά από την ταινία.

cancer
11-01-2009, 18:36
Χώρια το αντιδραστικό μήνυμα της ταινίας, ότι η εγκληματικότητα είναι στα ύψη γιατί έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες της αγαθής αστυνομίας και όχι γιατί η αστυνομία και άλλοι υψηλά ιστάμενοι είναι χωμένοι σε αυτό. Και μάλιστα ο Μπαρδέμ να είναι ο μοναχικός και πανταχού παρών super hero του υπόκοσμου, στην υπερδυνατή μορφή και δράση του οποίου γονατίζει η αστυνομικη δύναμη, περιορίζοντας έτσι τα αίτια της κυριαρχίας του εγκλήματος μόνο σε μια ψυχωτική διάνοια με "αρχές".
simfwnw! prokeitai gia synomwsia! ola ta astinomika thriller me serial killers auto to minima pernane! se skatomyalous kopanous!

eida oti se kapoious arese o melkiades estrada kai egrapsa ena sxetiko kommati anal cunt.

Candiru
11-01-2009, 18:48
περιμέναμε από μια ταινία με τέτοιες αξιώσεις κάποιον καλύτερο προβληματισμό,

ειδάλλως υπάρχουν και τα πιο ενδιαφέροντα batman begins και dark Night σε αυτόν τον τομέα (και ψυχωτικός παντοδύναμος κακός, και διαπλοκή της αστυνομίας με το έγκλημα)

~ladykiller~
11-01-2009, 18:50
nta3 8a simfonisw pws den exeis piasei tipotis apo tin tenia omws.
alla nta3 3erw k allous -pera emou- pou xriastike na tin doume dio fores, 3erw gw, gia na piasoume to noima.

Phantom Duck
11-01-2009, 18:55
Πού να δεις τον κακό στο δεύτερο Toy Story.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/aa/Emperor_Zurg.jpg

Και ψυχωτικός παντοδύναμος κακός, και διαπλοκή των παιχνιδιών με το έγκλημα.

Candiru
11-01-2009, 19:05
Yperektimimeni tha elega..To mono pou mou emeine [opws k se polu kosmo] htan oi koryfaies ermhnies apo Bardem k Brolin.Akomi den katalava tin uparksi tou rolou tou Jones.
Ypovlhtikh atmosfaira alla to telos me kanei na thelw na ti ksanadw giati exasa ligo ti mpala.
Oi gero-Cohen exoun vgalei k anwteres tainies pantws.

To diko mou oscar kaluteris tainias paei sto Into The Wild gia fetos.Teleia k tavla

σιγά, από ό,τι βλέπετε δεν είμαι ο μόνος, συμφωνώ με τον αποπάνω. Ηθελε λίγο πλοκή για να μην εξαγριωθώ τουλάχιστον και να πω "εντάξει μια ενδιαφέρουσα ταινία"

rincewind2k
11-01-2009, 19:09
εξαγριωμένος καντιρού :fear:

άει πάαινε ρε μπάρμπα.

Kelldorain
11-01-2009, 19:10
Πέρα απ' τη πλάκα τράβα δες το 2η φορά. Πχ αυτό που έγραψα για θάνατο όσων αποκκλίνουν το 'χες πάρει χαμπάρι ξέρω γω;

Candiru
11-01-2009, 19:14
φυσικά, έγραψα ψυχωτικός με "αρχές" που το τράβηξε στα όρια της παράνοιας να πάει να σκοτώσει και την αθώα γυναίκα

Μόνο αυτός άξιζε και πήγε χαράμι στην ανύπαρκτη πλοκή

Candiru
11-01-2009, 19:53
Δεν είμαι μόνος 8) ,

αλλά ξέχασα, αυτοί είναι κοινοί θνητοί και όχι σούπερ ντούπερ κριτικοί διαμορφωτές γούστων

Originally Posted by Μαρία Παρασκευοπούλου View Post

Η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Σφιχτοδεμένη, ουσιαστική, με ωραίες ερμηνείες και καλά σκιαγραφημένους χαρακτήρες.

Originally Posted by sothoms View Post

Βαρετή ταινία. Με το ζόρι την είδα λόγω του "όσκαρ"

Originally Posted by oppohellas View Post

Μακραν η χειροτερη ταινια που εχω δει τη τελευταια πενταετια....

Originally Posted by sothoms View Post

Μια από τα ίδια

Originally Posted by ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ View Post

Tην ειδα χθες στο σινεμα και την θεωρω μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τελευταια... Κορυφαια. Ο ψυχοπαθης Μπαρδεμ ολα τα λεφτα!

Originally Posted by lady pseira View Post

+1000

Originally Posted by Cinemusic - Ανδρεας View Post

Πραγματι τα εκαναν μούσκεμα στο τελος …
Σαν να τους τελείωσε η βενζίνη..

Αυτή είναι η ομορφιά όχι μόνο στο σινεμά. αλλά και στην ζωή μας (που προσπαθεί να την απεικονήσει ο κινηματογράφος...) η ανομοιότητα όλων μας, φαντάζεστε οι γνώμες μας, οι απόψεις μας γιά όλα τα θέματα να ήταν ίδιες, απέραντη μονοτονία θα κυριαρχούσε..........

kyris's Avatar
kyris
AVSite Member

Re: Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους - No Country for Old Men (2007)
Αδικαιολόγητη γιά μένα η φήμη της ταινίας. Η χειρότερη ταινία των Κοέν. Τι να πω...
Μιά αναίτια σουρεαλιστική βία χωρίς λόγο. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα ήταν "μακρυά από χρήματα και τρελούς" αλλά αυτό μας το έχουν δείξει πολύ καλύτερες ταινίες. Την παρακολούθησα με μοναδικό κριτήριο "άντε να δούμε που το πάει ο ποιητής". Και στο τέλος ένοιωσα πως ο ποιητής με πούλησε. Μόλις τέλειωσε η ταινία ένοιωσα πολύ -----που την παρακολούθησα και προσδοκούσα κάτι. Δεν έχω δει χειρότερο φινάλε σε ταινία.

Kelldorain
11-01-2009, 20:05
http://i99.photobucket.com/albums/l295/Kriokolone/candiru.jpg

Candiru
11-01-2009, 20:19
σιγά τα ωά, αν είχα χρόνο θα αντικαθιστούσα το candiru με kelldorain

άντε, επειδή είμαι καλός, ίσως να μείωνα λίγο και τον αριθμό

Dragonlord
12-01-2009, 01:50
Τι στοίχημα ότι δεν έχει καταλάβει καν γιατί ο αριθμός είναι αυτός που είναι. Γαμάει.

Candiru
12-01-2009, 10:08
κέρδισες το στοίχημα γατί δεν είχα προσέξει τον αριθμό λίγο πιο πάνω, αλλά δεν αναιρείται το σχόλιό μου γιατί αυτός ο αριθμός περιέχει ΚΑΙ όσους δεν την γούσταραν, με απλές πράξεις τους βρίσκεις

FIXXXER
12-01-2009, 15:20
Καντιρου, ειναι 8,3 μεσος ορος γαμω την τυχη μου. Για καθε 7αρι που εχει μπει, εχει μπει ενα 9αρι επισης. Δηλαδη σοβαρεψου γαμωτο.

Candiru
12-01-2009, 17:09
μπορεί να έχει μπει και 10ρι και να έχει και 6ρι ή 5ρι

FIXXXER
12-01-2009, 17:21
Ναι, για καθε εξαρι που εχει μπει μπαινουν ΔΥΟ δεκαρια.

10+10+6=26
26/3=8.33
8.33= 145.377 χρηστες προτεινουν ΣΚΙΠ.

Candiru
12-01-2009, 17:59
βάλε και πόσοι δεν την γούσταραν και συνεπώς αδιαφόρησαν να την κρίνουν στο σάιτ

FIXXXER
12-01-2009, 18:09
Βαλε και καμια 30αρια που διαβαζουν την αποψη σου για την ταινια και βγαζουν το συμπερασμα οτι αξιζει 10 χωρις να την εχουν δει (οπως εγω) αλλα δεν την ψηφισαν.

Yanqui
12-01-2009, 18:14
αμαγκαντ φιξξερ ποσο να ασχοληθεις πγια

FIXXXER
12-01-2009, 18:33
Αν εισαι στη δουλεια και δεν εχεις τι να κανεις μπορεις πολλα πραγματα να κανεις...

Candiru
12-01-2009, 18:39
θα μπορούσες να βλέπεις την ταινία και να εκφράσεις την δική σου γνώμη

Kelldorain
12-01-2009, 18:45
....όπως έκαναν 145.377 άτομα πριν από εσένα!

Dythor
23-05-2009, 18:36
Βρε παιδιά, απίστευτες ερμηνείες (και σκηνοθεσία) αλλά δεν έπαθα και την πλάκα μου, σαν τελικό αποτέλεσμα δηλαδή.

Και ο ρόλος του σερίφη, σε σχέση με το βιβλίο... Δεν αναπτύχθηκε όπως τον είχα στο μυαλό μου, ή μάλλον αναπτύχθηκε αλλά μάλλον απότομα και κατά τι εκβιαστικά.

Μπορεί να ήταν το ότι μου αποσπούσαν την προσοχή διάφορα πράγματα (κινητά, νερά, φωνές, γείτονες), μπορεί να 'ταν και το too much hype.

Είμαι μπερδεμένος.

12 stars circle your brow
24-05-2009, 12:31
Απλώς έχεις δίκιο, δες το Barton Fink τώρα.

Esteban
25-05-2009, 15:26
Μπαρδέμ