View Full Version : Testament :!:
Lost_In_Cooperland
20-02-2008, 15:37
http://i5.photobucket.com/albums/y160/BlabberPhotos/Miscellaneous/Testament-TFOD.jpg
"The Formation of Damnation" track listing:
01. For The Glory Of
02. More Than Meets The Eye
03. The Evil Has Landed
04. Formation Of Damnation
05. Dangers of The Faithless
06. The Persecuted Won't Forget
07. Henchman
08. Killing Season
09. Afterlife
10. F.E.A.R.
11. Leave Me Forever
April 29 via Nuclear Blast Records.
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα φιλαράκια. το εξώφυλλο με έφερε στο μυαλό το τελευταίο μοργκάνα.
GuardianOfIvorytower
20-02-2008, 15:57
Άμα είναι να πέσει συζήτηση (που θα πέσει λογικά) δεν το κάνετε ένα move στα reviews που κολάει καλύτερα?
Jim Dandy Mangrum
20-02-2008, 16:18
oxi
edw sxoliazoume ekswfyllo, titlous tragoudiwn kai loipes ahdies. oxi th mousikh tou diskou.
etsi eimai pepeismenos, oti to 2o kommati, milaei gia to lao tou PAOK....
egw lew oti to 8. leei gia ton mPAOK.
eleventh guardian
20-02-2008, 16:52
lol
Ki etsi opws paei, se ligo kairo kai to 9.
Jim Dandy Mangrum
20-02-2008, 17:03
YEAH!!!!!!!!!!! :headbang2:
CrippleHorse
20-02-2008, 17:40
Εμένα μου θύμισε ένα πράγμα στο crysis που έπρεπε να το πυροβολάς κανα τέταρτο. Αναρωτιέμαι αν θα νιώθεις κάτι παρόμοιο και με το cd.
Ευελπιστουμε να ξεκωλιαζει. Και ραντεβου στις 7 Ιουνη.
FANTASMA
21-02-2008, 20:54
Ειμαστε σιγουροι οτι θα ξεκωλιαζει. Ειπαμε στο μιουζικ οφ τοπικ για τη συναυλια και για το οριτζιναλ λαιναπ πριν καποιες δεκαδες σελιδες. Το εξωφυλλο σαν κονσεπτ και σαν εικονα ειναι γαματο, περιμενα ομως καλυτερα χρωματα. Ειναι ενα απροσωπο γκριμπλε, θελει λιγο περισσοτερο κοντραστ μου φαινεται. Αλλα τωρα μιλαω σαν γκικ επειδη ειμαι στη δουλεια.
Χειλ Μερι φουλ οφ γκρεις, σοου πρακτις γουατ γιου πριτς, ντι εν αρ ντου νοτ ρεσετετετετετετετειτ μι, δε πριιιιιιιιτσερ, λουκ ετ δε λοστ σολζ, χαου λοου κεν γιου γκοου, ντισιπλις οφ δι γουοτς και τα μυαλα στα καγκελα.
Παω να βαλω Sins Of Omission οταν γυρισω απο δουλεια, με πορωσατε και ποσταρω σαν τον μπερνιν.
The Good Son
22-02-2008, 02:27
Το εξώφυλλο είναι για τον πούτσο.
Ok. Katse na mpei o Billis sto emesen. Tha tou po na to aposurei.
The Good Son
22-02-2008, 04:22
Πες του να αλλάκσει και τον τίτλο, δεν αρεσε στη μανα σου ασδφασδφ.
To kserei. Ton plakose stis fapes gi auto to logo.
FANTASMA
10-03-2008, 18:48
Στη σελιδα τους στο myspace ανεβασαν το More Than Meets The Eye, απο τον επερχομενο δισκο. Ειναι ΜΕΤΑΛ. Συνεχιζει απο κει που σταματησε το The Gathering. Δεν εχω αποφασισει αν μου αρεσει η οχι γιατι το ακουσα μονο μια φορα απο ηχεια λαπτοπ της πουτσας. Αλλα οπως και να χει, ειναι Τεσταμεντ.
Το κομματι γενικα κυκλοφορει στο νετ. Συγκεκριμενα στο μπουναλτι.
ε, δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για νέα τους δουλειά, λατρέβω τις παλιές τους βέβαια, αλλά για συναυλία είμαι με τα 4 μεσα!
solution_AK-47
10-03-2008, 20:56
Malakia re baggielakh, de ntous to pes pxio nwris na mh nto grafoun tzampa :!:
Τα νεα κομματια (σε πρωτη φαση) ακουγονται κουλ. Οχι τιποτα το απιστευτο/σουπερουαου/δεξερωκαιγωτι, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αν μη τι αλλο θετικες.
Οι επερχομενες ακροασεις θα δειξουν.
geologiko_karoto
08-04-2008, 16:02
οι πρώτες ακροάσεις λένε ότι πρόκειτε για πολύ μέτριο αλμπουμάκι :(
Na sou po tin alitheia, mou pire kamposo na to piaso. Ta 7-8 dil ta xa ksanakousei otan protodiereusan.
Thelei xrono kai katallilo mood.
geologiko_karoto
19-04-2008, 14:38
Για τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θα μπορείτε να ακούτε κανονικά και με το νόμο από τη σελίδα των Testament στο myspace (http://www.myspace.com/testamentlegions) όλα τα κομμάτια του νέου τους άλμπουμ, "The Formation of Damnation".
Το άλμπουμ θα βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων στις 29 Απριλίου.
μιας και το θυμήθηκα
απότι ακούνε οι έμπειρες Θρας αυτάρες μου,ξεχωρίζουν το More Than Meets The Eye,The Formation Of Damnation,The Evil Has Landed,The Persecuted Won't Forget,The Henchman Ride,FEAR
πιασάρικες μελωδίες αλλά γενικά δεν κόβει κώλους
GuardianOfIvorytower
19-04-2008, 17:27
Θα το ακούσω καλύτερα, αλλά τις 2-3 πρώτες φορές ούτε εμένα μου έμειναν κ πολλά. :|