PDA

View Full Version : iLiKETRAiNS

iskra
20-02-2008, 01:47
edo einai pou leme gia tin pio spoudaia kai omorfi postrock mpanta pou yparxei.

LokiTricksterGod
20-02-2008, 01:51
ε όχι απαραίτητα ποστροκ. και λίγη περισσότερη ποικιλία / διαφοροποίηση από το ίδιο μοτίβο δεν θα τους χάλαγε καθόλου. αλλά κομμάτια σα το spencer perceval και το terra nova είναι μπρρρρ αδερφέ μου ανατρίχιασα.

you were the trigger on my finger and the rope around my neck

sfinotouvlaki
20-02-2008, 01:51
δεν τους έχω ακούσει.

iskra
20-02-2008, 01:59
ε όχι απαραίτητα ποστροκ. και λίγη περισσότερη ποικιλία / διαφοροποίηση από το ίδιο μοτίβο δεν θα τους χάλαγε καθόλου.

a den ksero ego apauta. emena apla maresoun, alla afou postrock tous lene oloi, postrock tous leo ki ego!!! nomizate o fousekis tha sas ksefygei etsi!!! i alitheia einai oti emena maresoun epeidi den exoun poikilia kai diaforopoiisi. hold back the cavalry re katsikopodare.

Coil
20-02-2008, 03:14
Απίστευτη μπαντάρα, υποτιμημένοι θα έλεγα αλλά πραγματικά αξίζουν μια αυτιά απο οποιονδήποτε. Ειδικά το ντεμπούτο απιστευτο.

Zoonchild
20-02-2008, 15:31
δεν τους έχω ακούσει.

να τους ακουσεις, γιατι οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, ειναι εξαιρετικοι(και ας μην ειναι νορβηγοι) :!:

και δεν χρειαζεται να εχουν και μεγαλη ποικιλομορφια(μαλλον υπερ τους λειτουργει η ελλειψη αυτης) στον ηχο τους, ιμο, θα χαλουσε την ατμοσφαιρα που φτιαχνουν.

MoRmEnGiL
23-02-2008, 16:43
Βέρι νάις, βέρι νάις. Είχα κατεβάσει πρίν κάτι μήνες αλλά τώρα αξιώνομαι να τους ακούσω. Da verdict so far is guilty :P

britney
24-09-2010, 13:58
http://www.iliketrains.co.uk/other/myspace/coverart.jpg

rudie
24-09-2010, 20:30
Kai arketa dynatoi live.

SpiritCrusher
25-09-2010, 03:05
2 EPs, 2 albums βλέπω.

Από που αρχίζουμε ;

MoRmEnGiL
26-09-2010, 04:33
Apo dw http://ukrmedia.biz/images/products/Iliketrains_CD_-_Progress_-_Reform.jpg

hello_earth
27-09-2010, 15:45
:) εμένα πάντως...
τους πρωτοάκουσα απο μια συλλογή, .. "a rook house for Bobby" λέγεται νομίζω (το κομμάτι) (εκτώς και αν κάνω σαρδάμ και είναι a book house for Robby.. όχι πως έχει πολλή σημασία) - το συγκεκριμένο κομμάτι μ'αρέσει πάρα πάρα πολύ, έχει και το ωραίο ξέσπασμα στο τέλος.. πρέπει να είναι απο το πρώτο δίσκο (νομίζω) - μετά κατέβασα διάφορα, αλλά τίποτε άλλο δεν με συγκίνησε όσο το προαναφερθέν κομμάτι.. ίσως να επιρεάστηκα απο τα reviews που γενικά εννοούν πως είναι συγκρότημα με potential που ομως κάτι του λείπει (ξεσπάσματα π.χ. ή προσωπικοί στίχοι... - όλοι οι στίχοι τους είναι για κάτι ιστορικές π.. τέλος πάντων περι ορέξεως.. δηλαδή τραγουδάει και λέει για κάτι που έγινε όταν ο τάδε βασιλιάς ήταν απογοητευμένος απο την έκβαση του τάδε πολέμου και.. έλεγε μέσα του "όχι θεέ μου μα γιατί ήρθαν τα πράγματα έτσι".. το φαντάζομαι τώρα.. όχι ότι είναι κάτι κακό. απλώς θα προτιμούσα ξερωγώ να λέει περι ζωής.. πιο άμεσα πράγματα...
και επίσης τους βρίσκω λίγο υπερβολικά πως να το πω.. κλαψ. - όχι με την καλή έννοια όμως - κλαψ σε σημείο να βαριέμαι όλη την υπόθεση, όχι να θέλω να.. κλάψ μαζί τους.
βέβαια δεν άκουσα τον τελευταίο τους.
και επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί στο καλό λέγονται i like trains - θέλω ήχους απο τραίνα, φωτογραφιες με τρενα στα booklets, στίχους για τρένα, γενικά τρέλα με τα τρένα, ή τέλος πάντων με την ατμόσφαιρα του "φεύγω" με το τρένο (χμμμ.. ίσως ξαπλώνω πάνω στις γραμμές..)
συγγνώμι για λίγο ότι να'ναι ποστ, και είναι και απο τα πρωτα μου.. ftou..

Tonosalata
27-09-2010, 16:21
Tο τραγούδι καλά το θυμάσαι είναι απο τον 1ο τους δίσκο. Γενικότερα τότε ασχολιόντουσαν πολύ με ξεχασμένες ιστορίες. Έτυχε όταν ήμουν στο Λιντς (απο κει είναι) να τους δω λάιβ 2-3 φορές όταν παίζανε ακόμα σε παμπ για 2-3 λύρες. Φόραγαν στολές σιδηροδρομικών υπαλλήλων και είχαν και μια παμπάλαια μηχανή προβολών και παίζανε διάφορα που είχαν φτιάξει αυτοί (ναι είχε και τρένα). Ο κιθαρίστας σε κάποιο κομμάτι έκανε κ ποζεριά με δοξάρι.

hello_earth
27-09-2010, 19:21
μάλιστα μάλιστα! :)

funishment
07-10-2010, 15:29
http://stopthatsound.blogspot.com/2010/10/iliketrains-live-in-athens-this.html

26 Νοέμβρη gagarin

Amnesiac.
16-12-2010, 21:25
Λοιπόν κατέληξα στο ότι αυτό είναι το πιο ωραίο τραγούδι I Like Trains.

http://music.iliketrains.co.uk/track/the-spark

Amnesiac.
08-02-2011, 20:40
bump :!:

Τεράστια μπάντα και τεράστιο κομμάτι το από πάνω.