PDA

View Full Version : Φιντέλ και μαλακίες...

asimoulis
19-02-2008, 19:04
Ρε σεις αυτός ο helm καλό τυπάκι αλλά να... Το παίζει πολύ υπεράνω και με μπερδεύει... μάλιστα μου θυμίζει ένα ανέκδοτο (που θα το παραφράσω για την αφεντιά του)...

δεξιός: - Ρε σεις έτσι κι έτσι έχουν τα πράματα.

Helm: - Δικιο έχεις...

αριστερός: - Όχι ρε μαλακίες λες αλλιώς είναι.

Helm: -Δικιο έχεις...

ER user: -Ρε helm πώς γίνεται να χουν και οι δύο δίκιο?

Helm: -χμμ κι εσύ δικιο έχεις!!!

τι τσουτσέκι παριστάνεις λοιπόν πες μας...

SpiritCrusher
19-02-2008, 19:20
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα εγώ μπλα μπλα πίπες μπλα μπλα μπλα πίπες πίπες... μπλα μπλα μπλα πίπες ξανά μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

Μπλα: - Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Μπλα: - Μπλα μπλα...

Μουμπλε: - Μπλα μπλα μπλα μπαλα μπλα.

Μπλα: -Μπλα μπλα...

ER Μούμπλε: -Μπλα Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα?

Μπλα: -χμμ μπλα μπλα μπλα μπλα!!!

Μπλα τσουτσέκι μπλα πίπες πίπες...

Χ 1452

LokiTricksterGod
19-02-2008, 19:20
εδώ, εδώ - *παλάμη δυνατά στο τραπέζι* - λαϊκό δικαστήριο, εδώ τα λέμε όλα, μίλα πούστη χελμ θα βγούν όλα στη φόρα :!:

ang69
20-02-2008, 02:19
O Helm έχει ωραία μαλλιά.

HAVOC
20-02-2008, 02:27
Ο Helm ειναι θρησκεια με ωραια μαλλια.

ang69
20-02-2008, 02:30
Καλά, για το θρησκεία δεν ξέρω, γιατί γράφει το καλύτερα καλλίτερα και σπάζομαι.

HAVOC
20-02-2008, 02:36
Εγω εννοουσα πως αρχικα σε ελκυει, εν συνεχεια αμφιβαλλεις, μετα λες ενα δε γαμιεται, και οταν βρεις τα σκουρα φωναζεις μπαναγια μου.
Γενικως μου αρεσει η κλατερια του. Αυτο.

Helm
20-02-2008, 03:37
Τι ευγενικές που είσαστε. Ορκίζομαι δε, δεν είμαι τσουτσέκι!

Pitsadoros
20-02-2008, 08:55
psifizw xelm giati exei wraia mallia

Candiru
20-02-2008, 10:32
μια χαρά τα λέει, ακόμα και δυο πλήρως αντίθετες απόψεις έχουν σπέρματα αλήθειας, δεν υπάρχει μία αλήθεια, αλλά προοπτικές, ειδάλλως δεν θα υπήρχαν υποστηρικτές τους

Kalt
20-02-2008, 10:50
στηριζω Χελμ γιατι γουσταρει σιριθ ουνγκολ.

Edit: Για πιο σοβαρα ομως, καλα τα λεει ο Καντιρος απο πανω.

Deggial
20-02-2008, 10:56
Σιγά μην αφήσουμε και τον κόσμο να έχει τις απόψεις του.

asimoulis
20-02-2008, 11:14
εννοείς τις απόψεις του συστήματος έτσι?

When Black Roses Bloom
20-02-2008, 13:36
στηριζω Χελμ γιατι γουσταρει σιριθ ουνγκολ.

Edit: Για πιο σοβαρα ομως, καλα τα λεει ο Καντιρος απο πανω.

Κίριθ Άνγκολ διαβάζεται....

The Nerd
20-02-2008, 15:08
λολ, καργιολικι
τωρα και στο ER (οχι οτι ελειπε ποτε αλλα να χαμε να λεγαμε)

Helm
20-02-2008, 17:40
Κίριθ Άνγκολ διαβάζεται....

Σίριθ Άνγκολ το λέω (σαν αμερικάνος πράκτορας καλή ώρα) συνήθως αλλά δεν θα ήταν σωστότερα Κίριθ Ουνγκόλ?

When Black Roses Bloom
21-02-2008, 10:49
Είναι Middle Earth τοπωνύμιο, The Pass Of Cirith Ungol (IPA: /ˈkiriθ ˈuŋgɔl/) στα Sindarin The Spider's Cleft or Pass Of The Spider. Ήταν ουσιαστικά ένα προπύργιο που φυλούσε το πέρασμα για την Minas Ithil (O Πύργος της Σελήνης - αργότερα Minas Morgul - Ο Πύργος της Μαύρης Μαγείας) απο εισβολή των υπολειμάτων του στρατού του Sauron μετά την μάχη της 2ης Εποχής.

edit:

Cirith Ungol ονομάστικε αργότερα (μετά την κατάληψή του) απο τα Orcs λόγω του ότι η Shelob είχε κάνει την φωλιά της εκεί. Ο ίδιος ο Sauron γνώριζε την ύπαρξή της και απλά την άφηνε να υπάρχει ώστε να μην χρειάζεται να απασχολεί φρουρά σε εκείνο το μέρος (λίγοι ξέφευγαν απο την Shelob).

CrippleHorse
21-02-2008, 13:40
Ιστορία και γεωγραφία μαζί!

When Black Roses Bloom
21-02-2008, 13:55
http://i131.photobucket.com/albums/p294/WBRB1979/MM.jpg

:P

Helm
21-02-2008, 16:39
(IPA: /ˈkiriθ ˈuŋgɔl/)

Οπότε καλά λέω με το Κιρίθ Ουνγκολ σχεδόν, απλά ο τόνος στο Ούν, ε? Παραείναι ορξ τα ορξ για να προφέρουν το 'u' ως 'α'.

irreligious
21-02-2008, 18:35
ο φιντέλ είχε απαγορέψει λέει στους μουσικάντηδες της κουβαν εμπαιαρ να παίζουν τζαζ και άλλες αμερικάνιεκες μουσικές?

HAVOC
21-02-2008, 18:44
που να δεις τι εκανε και στους πουστηδες.
δεν του εδειξαν ομως φωτο ωσαν αποδειξη.
http://gaynewsingreek.blogspot.com/2007 ... chive.html (http://gaynewsingreek.blogspot.com/2007_05_01_archive.html)

ikonoklast
21-02-2008, 19:34
Δεν έχω τίποτα με τους πούστηδες και τις λεσβίες και για να λέμε την αλή8εια δεν καλοπέρασαν οι άν8ρωποι στα κα8εστώτα του "υπαρκτού" - όπως δεν καλοπέρασαν και στα κα8εστώτα του ανύπαρκτου την ίδια περίοδο. Όμως το κείμενο του αγαπητού φίλου πούστη λέει κυρίως μαλακίες και δεν υπάρχει τίποτα που να εμφανίζεται ως πηγή. Επίσης για τον Φιντέλ λέμε στο άλλο 8ρεντ, εδώ λέμε για τον Χελμ.

HAVOC
21-02-2008, 19:40
Εγω εδωσα μεταφυσικες προεκτασεις στο θεμα του Χελμ, αλλα ειστε πεζοι και μονο το μαλλι του θελετε.

Επισης, απαντας σχεδονσοβαρα στο απεναντι πεζοδρομιο.

ikonoklast
21-02-2008, 19:44
Γιατί όχι;

Helm
22-02-2008, 04:11
ειστε πεζοι και μονο το μαλλι του θελετε.

Μια φορά πριν από περίπου 2 χρόνια κάπου μου λέει μια σε ένα μαγαζί 'ωραία μαλλιά πόσο καιρό τα'φήνεις?' στο οποίο απαντάω σχεδόν αυτόματα πια '11 χρόνια' (και ας περνάνε τα χρόνια) και μετά με ρωτάει πόσο χρονών είσαι της λέω τότε 22 και την κοιτάω να κάνει εσωτερικούς υπολογισμούς. Καλή πρέπει να βγήκε η σούμα επειδή συνεχίζει να μου μιλάει. Κατι άλλο πιάσαμε αλλά μετά κόβει τον εαυτό της και με ρωτά 'στρατό έχεις πάει?', υποθέτω κάποιο σχέδιο είχε για μένα. Της λέω 'έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχειά για να απαντήσεις μόνη σου στην ερώτηση σου'. Με κοιτάει για 5 δευτερόλεπτα σιωπηλή και το ορκίζομαι είδα το κεφάλι της να κάνει μια απότομη κίνηση σαν να προσπαθεί να αποβάλλει την προσπάθεια, στιγμιαίος μορφασμός, επανεστίαση στον χαμογελαστό μαλλιαρό και λέει '... δηλαδή στρατό πήγες ή όχι?'. Αυτό είναι από τότε το παράδειγμα που αναφέρω όταν θέλω να εξηγήσω την διαφορά συλλογιστικής φάσης, το μυαλό το προσπερνά συνοπτικά το πρόβλημα, βουδιστικό ζεν η απάντηση στην ερώτηση είναι η ερώτηση ξανά.

hcpunksonacid
22-02-2008, 04:19
:)

Helm
22-02-2008, 04:26
"Ξέρω μια γκόμενα την Τζίνα. Να, εδώ γύρω μένει. Της αρέσει το γαμήσι."

Candiru
22-02-2008, 10:37
ειστε πεζοι και μονο το μαλλι του θελετε.

Μια φορά πριν από περίπου 2 χρόνια κάπου μου λέει μια σε ένα μαγαζί 'ωραία μαλλιά πόσο καιρό τα'φήνεις?' στο οποίο απαντάω σχεδόν αυτόματα πια '11 χρόνια' (και ας περνάνε τα χρόνια) και μετά με ρωτάει πόσο χρονών είσαι της λέω τότε 22 και την κοιτάω να κάνει εσωτερικούς υπολογισμούς. Καλή πρέπει να βγήκε η σούμα επειδή συνεχίζει να μου μιλάει. Κατι άλλο πιάσαμε αλλά μετά κόβει τον εαυτό της και με ρωτά 'στρατό έχεις πάει?', υποθέτω κάποιο σχέδιο είχε για μένα. Της λέω 'έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχειά για να απαντήσεις μόνη σου στην ερώτηση σου'. Με κοιτάει για 5 δευτερόλεπτα σιωπηλή και το ορκίζομαι είδα το κεφάλι της να κάνει μια απότομη κίνηση σαν να προσπαθεί να αποβάλλει την προσπάθεια, στιγμιαίος μορφασμός, επανεστίαση στον χαμογελαστό μαλλιαρό και λέει '... δηλαδή στρατό πήγες ή όχι?'. Αυτό είναι από τότε το παράδειγμα που αναφέρω όταν θέλω να εξηγήσω την διαφορά συλλογιστικής φάσης, το μυαλό το προσπερνά συνοπτικά το πρόβλημα, βουδιστικό ζεν η απάντηση στην ερώτηση είναι η ερώτηση ξανά.

την έφερες σε σύγχυση, ενώ σε γούσταρε σκέφτηκε ότι μαλλον ή γιωτάς-ανίκανος ή ανάρχας-τεμπελχανάς που τον κυνηγάν οπότε τα όποια (μελλοντικά) σχέδιά της μάλλον ναυαγούσαν :D

HAVOC
22-02-2008, 14:09
Ειχε ηδη μπει στο τριπ, κραταω μαλλι, αλλαζω υπολοιπα. Μικρο λαγκ, στρατουλη πηγαμε ειπαμε, να ξερω αν θα χω και αυτο στο προγραμμα.
Θυμιζει ελεεινο ταινιακι p.s. I love you, την τυπισα στο μπαρ, που πλησιαζει, και επειδη ο χρονος πλεον πιεζει-ακα δεν ειμαστε πια 22-ρωταει την τριλογια..Εισαι γκευ?Εισαι δεσμευμενος?Δουλευεις?

Candiru
22-02-2008, 14:16
Ειχε ηδη μπει στο τριπ, κραταω μαλλι, αλλαζω υπολοιπα. Μικρο λαγκ, στρατουλη πηγαμε ειπαμε, να ξερω αν θα χω και αυτο στο προγραμμα.
Θυμιζει ελεεινο ταινιακι p.s. I love you, την τυπισα στο μπαρ, που πλησιαζει, και επειδη ο χρονος πλεον πιεζει-ακα δεν ειμαστε πια 22-ρωταει την τριλογια..Εισαι γκευ?Εισαι δεσμευμενος?Δουλευεις?

αυτό ακριβώς! το γυναικείο μυαλό τα πιάνει καλύτερα :P

Helm
22-02-2008, 19:07
Ναι αυτό το 'κρατάω μαλλί αλλάζω τα υπόλοιπα' το έχω πετύχει αρκετές φορές. Έχω δε ακούσει και την ατάκα 'είσαι ο πρώτος μακρυμάλλης μου' μετά το σεξ μια φορά και ένοιωσα λες και μου είπαν "πάμε να σου δείξω την συλλογή γραμματοσήμων μου 8) " και εν τέλει με πήγε να μου δείξει την συλλογή γραμματοσήμων της.

Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και αποκαλυπτικός, αυτό τι θρεντ είναι για το τι σόι τσουτσέκι είμαι.

cancer
22-02-2008, 19:15
eisai poly apokalyptikos filos, exoume prefarei ti pswnaki eisai. keep up.