View Full Version : Dead Congregation - Graves of the Archangels (2008)
carheart
18-02-2008, 14:17
Dead Congregation - Graves of the Archangels
©2008 Nuclear War Now!
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.885.cover.jpg
01. Martyrdoom
02. Hostis Humani Generis
03. Morbid Paroxysm
04. Vanishing Faith
05. Voices
06. Graves of the Archangels
07. Subjugation
08. Source of Fire
09. Teeth into Red
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=885)
solution_AK-47
18-02-2008, 15:20
95% gia to review, 95% gia to disko. TROMEROS diskos. Ap' oles tis apopseis.
LokiTricksterGod
18-02-2008, 18:10
*σαγόνι στο πάτωμα*
μόνο σε μένα θύμισε deathspell omega η λογική τους σε σημεία;
solution_AK-47
18-02-2008, 19:10
Giati to les auto?
πολύ ωραίο είναι, δεν ξέρω πόσο ωραίο ακόμα θέλει ακροάσεις, αλλά και μόνο που μπορώ να το ακούσω όλο σερί χωρίς να κλωτσάει είναι μεγάλο προτέρημά του, δεν το κάνουν πολλοί φρέσκοι death metal δίσκοι
ίσως θα ήθελε λίγο πιο εκφραστικά/μεσαία τραβηγμένα φωνητικά (όχι πολύ) επειδή κάθεται κάπου στην μέση μεταξύ του πραγματικά απύθμενου σε στυλ demilich που κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε για το βάθος, είναι άποψη, και του πιο ενδιαφέροντος στην παρακολούθηση στυλ ενός ας πούμε Martin Van Drunen. Ειναι σαν τους Incantation δηλαδή τα φωνητικά, που κατά την γνώμη μου είναι το πιο αδύναμο σημείο και αυτής της μπαντάρας. Είμαι ο μόνος που θέλει να πιάνει τους στίχους του τραγουδιστή και στο death metal?
τι deathspell βρε, προχτές δεν σουβαλα να ακούσεις torchure και unholy? άλλη γενιά, άλλη αισθητική οι Dead Congregation από Deathspell. Για ψάξε την Σουηδική, Φιλανδική και πρώτη Αμερικάνικη σκηνή :)
phthoggon
18-02-2008, 21:36
κάθεται κάπου στην μέση μεταξύ του πραγματικά απύθμενου σε στυλ demilich που κανείς δεν μπορεί να πει τίποτε
πωωω πινκ πολλά και μόνο για την αναφορά. κατα τ' άλλα δισκάρα μεγάλη τεράστια και αρχηγός του παγκόσμιου ντεθ μέταλ. Επίσης το κόλπο του δίσκου είναι ότι έχουν προσθέσει στο Immolation-Incantation-ικό death metal τους αρκετά στοιχεία από την θρησκευτικο-αισθητική του μοντέρνου black - βλέπε κυρίως Arkhon Infaustus και Funeral Mist (πχ τελευταίο κομμάτι) και όχι απαραίτητα DsO. Αλλά μη μπερδεύεστε, ο δίσκος είναι κατά 99% αδυσώπητο ερεβώδες καταστροφικό παραδοσιακό ΝΤΕΘΜΕΤΑΛ :dfinger:
ναι αλλά την αναφορά σε Asphyx να πάει χαμένη? Κρίμα είναι επειδή το The Rack καταστρέφει νεογέννητα.
Παραδέχομαι ότι εμένα αρκετά θρησκευτικό-τέτοιοι μου φαίνονταν πάντα οι Incantation-Immolation οπότε δεν το βλέπω αυτό που λες
Entrancemperium
18-02-2008, 22:06
Auto to Martyrdoom, auto to martyrdoom!!!!
Re seis h yperparagwgara pou dialo egine??
Dwste infoz
phthoggon
18-02-2008, 22:25
Παραδέχομαι ότι εμένα αρκετά θρησκευτικό-τέτοιοι μου φαίνονταν πάντα οι Incantation-Immolation οπότε δεν το βλέπω αυτό που λες
Ε, ήθελα να αποφύγω να χρησιμοποιήσω την τρέντι λέξη orthodox. Η ομοιότητα βρίσκεται στις μουσικές και αισθητικές πλευρές των συγκροτημάτων αυτών και των D.C. όχι στην θεματολογία (ουπς, έπρεπε να πω ιδεολογία, σόρρυ!!!). Επίσης, δεν έχω ακούσει νότα από Asphyx (αυτοί οι Pentacle όμως μ' αρέσανε)
να ακούσεις να ακούσεις
με πιάνεις αδιάβαστο σε αυτό το 'orthodox' πράγμα, πέρα από DSO δεν ξέρω, θα μας πει ο Carheart υποθέτω.
12 stars circle your brow
18-02-2008, 22:30
ή ο wom καλύτερα :)
Pitsadoros
18-02-2008, 22:32
sindesi me asphyx de vlepw pantws. oi dc einai poli pio ksourafia k poli ligotero valtos k touistint se sxesi me tous ollandezous
katalavate?
carheart
18-02-2008, 22:36
Φθόγγε, άκου "Embrace the Death" επειγόντως.
sindesi me asphyx de vlepw pantws. oi dc einai poli pio ksourafia k poli ligotero valtos k touistint se sxesi me tous ollandezous
katalavate?
Δεν λέω μουσικά, λέω θα ήταν γαμώ αν είχε λίγο πιο όξω φωνητικά, σαν Asphyx. Ούτε με demilich έχουν σχέση μουσική.
hvilelos?
18-02-2008, 23:03
Οι Asphyx οι οποιοι επανασυνδεθηκαν,ξεκινησαν να ηχογραφουν δισκο με διασκευη στο Os Abysmi Vel Daath και παιζουν μαζι με Dead Congregation στο Triumph of Death φεστιβαλ
carheart
18-02-2008, 23:09
...όπου θα παίζουν και οι Drowned.
μιλάμε για φοβερή συναυλία.
hvilelos?
18-02-2008, 23:14
O Martin Van Drunnen κερασακι στην τουρτα
deadbird
19-02-2008, 00:40
Re seis h yperparagwgara pou dialo egine??
auto ithela na rwtisw vasika, gia peite. poios ekane mikses/mastering klp
e as to pw kegw, eksairetikos diskos.
Απιστευτο αλμπουμ απο καθε αποψη.Ευγε στα παιδια :)
dead in magazines
21-02-2008, 17:05
Πάρα πολύ ωραίο άλμπουμ για το είδος του, εξαιρετικά ριφφς και παίξιμο από τα παιδιά. Θα αρέσει πολύ σε φανς συγκροτημάτων όπως οι Morbid Angel μου φαίνεται.
Poly wraio album.Mpravo sta palikaria!
nohandpath
24-02-2008, 01:53
Δισκαρα απο καθε αποψη/με αποψη,τι να λεμε τωρααα
Β
Dimitris
06-03-2008, 14:52
Pragmati fovero album. To exo liosei edo kai mia vdomada!
Riffares kai gamati atmosfaira.
Mou eixe aresei to EP alla kseperasan aneta tis prosdokies mou
ta ekklisiastika stoixeia pos sas fanikan?
Entrancemperium
06-03-2008, 16:57
γ Ά μ η σ ε τ ααααα
MastodontoideaPliokenous
01-06-2008, 06:19
Teeth into red 4.44-4.48 και 5.15-5.22 --> Star Wars Theme
Ξανά στην κορυφή, γιατι πολύ απλά είναι μεγάλη δισκάρα. Το live θα είναι γράψει ιστορία!
korrupt3r
19-11-2008, 17:56
emena mou 8umizei ontws DEATHSPELL OMEGA sto "Teeth Into Red"(vlepe Carnal Malefactor twn Deathspell)...
genika einai polu GAMATO album.
proswpika to exw liwsei.
tous latreuw! :shock:
8a tous doume k thn kuriakh me tous Necros Christos.... :twisted: :twisted: :twisted:
Marillion
20-11-2008, 23:13
to pitchforkmedia evale ton disko sta kalytera metal album ths xronias.
http://www.pitchforkmedia.com/article/f ... w-no-mercy (http://www.pitchforkmedia.com/article/feature/147495-column-show-no-mercy)
Jim Dandy Mangrum
21-11-2008, 12:53
ela re kostaki arxonta! :beerz:
γαμει στεγνα το δισκακι,δεν τους περιμενα καλυτερους απο το mcd
μεγαλη ντοπα
Tyler_Durden
02-02-2009, 00:24
Mexri kai mia vdomada prin, den eixa akousei oute nota tous.Eixa akousta mono to onoma tous, kai pano se mia stigmi varemaras leo "ante gia na doume ti psaria pianoun ki aytoi..."
To apotelesma? :shock: :shock: :shock: Malakes ti diskaros einai aytos? An kai den eimai kanenas psagmenos fan tou paliomoditikou death metal, oute to sygkekrimeno eidos einai apo ta poly agapimena mou, emeina malakas! Para poly kalo album re seis! To Martyrdoom de, EPOS.Eksairetika episis kai ta psarotika ekklisiastika simeia.Bravo magkes! Kai eis alla, me tin idia kavla...
carheart
28-07-2009, 12:42
http://demonia.webblogg.se/
κάμετε scroll και βλέπετε βίδεο με εμφάνιση της μπάντας στο πρόσφατο Hell's Pleasure.
:x
edit : "Perennial Blashemous Affliction"
carheart
05-01-2011, 02:14
Για όποιον δεν το πρόλαβε, επανακυκλοφόρησε το "Graves of the Archangels" σε δίσκο. Μαύρα και κάποια λιγότερα λευκά, τα οποία δεν έχουν εξαντληθεί ακόμα.
GraveMiasma
20-08-2011, 04:00
το έχω πλέον ακούσει τόσες φορές που δεν ξεχωρίζω λεπτομέρειες και διακυμάνσεις.
επισης προηγουμενο ep τίμιο κλασικο γαμομανίδικο death